Δεν εχω φαει τη μιση μου ζωη στα αεροπλανα.
Αλλα απο την αλλη δεν εχω μπερδεψει και τιποτα.
Δεν γερασα τοσο ωστε να μη θυμαμαι που περναγα immigration οταν πηγαινα Πουκετ μεσω Μπανγκοκ.Τοτε βεβαια δεν υπηρχαν immigration desks στο transit στο Σουβαρναμπουμι.Τωρα υπαρχουν.
Το να περνας immigration στην πυλη εισοδου ενω εχεις connection flight και να εχεις δυνατοτητα αμα γουσταρεις να βγεις εξω,ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.
ΜΟΝΟ ΣΕ TRANSIT μπορεις να περασεις immigration στη πυλη εισοδου.
Κι επειδη το εψαξα το θεμα,οριστε και το link απο το Σουβαρναμπουμι.
Οταν εχεις connecting flight ΔΕΝ περνας το immigration hall που εχει προσβαση προς εξοδο,αλλα κατευθυνεσαι στο transit.
Οριστε και η φωτο.
Αλλου το immigration,αλλου τα transfers.
http://[URL unfurl="true"]www.suvarnabhumiairport.com/uploads/profiles/0000000001/filemanager/images/DSC07578.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Δεν θα κλεβεις. Γιατι δεν εβαλες την πρωτη φωτο; Ε;
Εχεις μπερδεψει τις λέξεις Transit και Transfer.
Οταν πάω ΒΚΚ απο Αθηνα μεσω Ντοχας τοτε περναω την Ντοχα "transit", και εφ οσον εχω χρονο κανεις δεν μου απαγορευει να βγω εξω εφοσον πληρουνται καποιες προϋποθεσεις. (Βιζα, κλπ)
Θα δωσω ενα παραδειγμα. Ταξιδευα μεσω Κων/λης για καπου αλλου και εχασα την πτηση λογω καθυστερημενης αφιξης του αεροπλανου. Επρεπε λοιπον να παρω την επομενη πτηση μετα απ 9 ωρες. Στην Κων/λη ημουν transit, αλλα κανεις δεν μου απαγορεψε να περασω ιμιγρεσιον και να βγω εξω και να κανω τις βολτες μου. Το ιδιο μπορω να κανω και οπουδηποτε αλλου, πλην των χωρων που απαιτηται βιζα. (πχ. Ρωσσια, Κινα, Ινδια κλπ κλπ)
Παμε τωρα σε αυτο που ποσταρησες. ΔΕν ξερουμε την ακριβη δομη του αεροδρομιου, αλλα υποθετω οτι εχει 2 πυλες ελεγχου διαβατηριων. Η μια που βγαινεις εγω και και η αλλη που σε βγαζει στο στο domestic airport. Αυτος προφανως ειναι ο λογος που κατευθυνει ετσι τους επιβατες.
Η διαδικασια ομως ειναι μια και μοναδικη οπως ακριβως περιγραφεται στην φωτογραφια σε περιπτωση που εχεις boarding pass. Σε περιπτωση που δεν εχεις δεν αλλασει κατι. Δες [url=http://[URL unfurl="true"]www.suvarnabhumiairport.com/en/1082-suvarnabhumi-international-to-domestic-no-boarding-pass]εδώ[/url[/URL]].
Δες λοιπον τι αναφερει αυτο που ποσταρησες.
[b][color=blue]Μεταφορα απο διεθνη σε τοπικη πτηση για κατοχους καρτας επιβιβασης.
Σε περιπτωση που επιβατες ταξιδευουν σε χχχχχ, χχχχχχ, ΠΟΥΚΕΤ, χχχχχ ακολοθουνται τα ακολουθα βηματα:
ΑΠΟΒΙΒΑΣΗ, ΙΜΙΓΡΕΣΙΟΝ, ΤΕΛΩΝΕΙΟ, ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΥ, ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ.
[/color][/b]
Αυτα και τέλος.
Καλες γιορτες....