Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Καλησπέρα.Ερωτηση γιατί δεν μου έχει ξανατυχει.Κοιταω μια πτήση Αθήνα Πουκέτ με αεροφλοτ,με άφιξη σταση στην Μπανγκόκ 820 και με Μπανγκόκ αιρ αναχώρηση στις 10 για Πουκέτ.Το ιμιγκρεσιον θα το κανω Μπανγκόκ ή Πουκέτ?

Χωρίς να είμαι και γω σίγουρος νομίζω ακολουθεις την βαλίτσα. Αν από έδω στο Βενιζέλος βλέπουν στα κομπιούτερ τους την  Bangkok air μπορούν να σου βάλουν την παραλαβή της στο Phuket και εσύ ταξιδεύεις tranzit. Διαβατήριο και βίζα σφραγίζονται Phuket. Αν έχεις ένα εισιτήριο που γράφει τελικό προορισμό Phuket και δεν έχεις βγάλει χωριστά δύο εισιτήρια κατά 99% δεν έχεις πρόβλημα. Αλλιώς με τις ώρες που έχεις κλείσει τρεχάτε ποδαράκια μου....

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.232
Πόντοι
2.646
Χωρίς να είμαι και γω σίγουρος νομίζω ακολουθεις την βαλίτσα. Αν από έδω στο Βενιζέλος βλέπουν στα κομπιούτερ τους την  Bangkok air μπορούν να σου βάλουν την παραλαβή της στο Phuket και εσύ ταξιδεύεις tranzit. Διαβατήριο και βίζα σφραγίζονται Phuket. Αν έχεις ένα εισιτήριο που γράφει τελικό προορισμό Phuket και δεν έχεις βγάλει χωριστά δύο εισιτήρια κατά 99% δεν έχεις πρόβλημα. Αλλιώς με τις ώρες που έχεις κλείσει τρεχάτε ποδαράκια μου....
δεν εχω κλείσει ακόμα.τρανζιτ θα είναι εννοείται.λογικα και εγώ πιστεύω ότι θα κάνω Πουκέτ αλλά ακόμα και αν όχι θα έχουν κανένα φαστ λειν ανάλογα με την ώρα αναχώρησης.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
δεν εχω κλείσει ακόμα.τρανζιτ θα είναι εννοείται.λογικα και εγώ πιστεύω ότι θα κάνω Πουκέτ αλλά ακόμα και αν όχι θα έχουν κανένα φαστ λειν ανάλογα με την ώρα αναχώρησης.

Η Αεροφλότ πετάει και κατευθείαν από Μόσχα για Πουκετ. Είναι λίγο πιο τσιμπημένη η τιμή αλλά γλυτώνεις τα δύο τοπικά εισιτήρια και αρκετές ωρες ταλαιπωρία. Κανε την σούμα στα λεφτά και δες αν σε συμφέρει. Με τις μικρότερες αναμονές πριν λίγο που τσέκαρα για πάρτη μου στο pamediakopes στις αρχές Φλεβάρη το Αθήνα-Μοσχα-Πουκέτ το βρήκα στα 637 ευρώ.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Χωρίς να είμαι και γω σίγουρος νομίζω ακολουθεις την βαλίτσα. Αν από έδω στο Βενιζέλος βλέπουν στα κομπιούτερ τους την  Bangkok air μπορούν να σου βάλουν την παραλαβή της στο Phuket και εσύ ταξιδεύεις tranzit. Διαβατήριο και βίζα σφραγίζονται Phuket. Αν έχεις ένα εισιτήριο που γράφει τελικό προορισμό Phuket και δεν έχεις βγάλει χωριστά δύο εισιτήρια κατά 99% δεν έχεις πρόβλημα. Αλλιώς με τις ώρες που έχεις κλείσει τρεχάτε ποδαράκια μου....

Tύποι άλλο η βαλίτσα και άλλο ο έλεγχος διαβατηρίου. Σε δρομολόγιο Αθήνα - Μόσχα - Μπανγκόκ - Πουκέτ που έχει κλειστεί ως ενιαίο η βαλίτσα θα πάει μέχρι Πουκέτ. Το διαβατήριο όμως πιστεύω θα τσεκαριστεί στην Μπανγκόκ.

Γενικά ως κανόνας τα διαβατήρια τσεκάρονται μόλις εισέρχεσαι σε μια χώρα, εκτός κι αν έχεις ανταπόκριση για άλλο διεθνή προορισμό. Στο παράδειγμα του μπαρμπα γιάννη στη Μόσχα το διαβατήριό του δε θα ελεγχθεί επειδή πετάει για άλλον διεθνή προορισμό, αλλά θα ελεγχθεί λογικά Μπανγκόκ επειδή εκεί είναι η πύλη εισόδου στη χώρα αφού μετά πετάει για προορισμό εσωτερικού. Αν δηλαδή το παραπάνω δρομολόγιο ήταν Αθήνα - Μόσχα - Αγία Πετρούπολη - Μπανγκόκ - Πουκέτ τότε λογικά θα είχε έλεγχο διαβατηρίου και στη Μόσχα.

Όπως είπα και προηγουμένως για το συγκεκριμένο δρομολόγιο δεν είμαι 100% σιγουρος αλλά συνήθως έτσι κανονίζουν τις ροές επιβατών τα αεροδρόμια προκειμένου να είναι πιο αποτελεσματικές. Φανταστείτε το αντίστοιχο παράδειγμα ενός εισητηρίου Νέα Υόρκη - Αθήνα - Θεσνίκη. Ο έλεγχος διαβατηρίου θα γίνει στην Αθηνα, όχι στη Θεσνίκη. Φανταστείτε να έπρεπε το αεροδρόμιο Μακεδονίας να έπρεπε να τσεκάρει διαβατήρια σε όλους τους επιβάτες της πτήσης Αθήνα - Θεσνίκη, δε θα είχε λογική / νόημα.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Καλησπέρα.Ερωτηση γιατί δεν μου έχει ξανατυχει.Κοιταω μια πτήση Αθήνα Πουκέτ με αεροφλοτ,με άφιξη σταση στην Μπανγκόκ 820 και με Μπανγκόκ αιρ αναχώρηση στις 10 για Πουκέτ.Το ιμιγκρεσιον θα το κανω Μπανγκόκ ή Πουκέτ?

Immigration στο Bang Kok 100%. Η βαλιτσα δεν ξερω. Αν ειναι ενα εισητηριο τοτε οκ, αλλα μαλλον δεν βλεπω να ερχεται στην ωρα της στο Πουκετ.... Αν παλι  περιμενεις να την παρεις και να ξανατσεκαρεις στο  ΒΚΚ, τοτε δεν προλαβαινεις...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Αν το εισιτηριο ειναι ΕΝΙΑΙΟ,δηλαδη εκδιδεται απο την Αεροφλοτ,(γραφει δηλαδη ΑΤΗ-ΗΚΤ) και ΑΥΤΗ χρησιμοποιει για την εσωτερικη πτηση την Bangkok air (προφανεστατα με share code),τοτε βαλιτσα και immigration,θα το περασεις 1000% στο Πουκετ.
Γενικος κανονας στις πτησεις,ειναι πως immigration περνας στον ΤΕΛΙΚΟ προορισμο και ΠΟΤΕ στην πυλη εισοδου στη χωρα.
Οπου παραλαμβανεις δηλαδη βαλιτσα.
Και αυτο ειναι το λογικο..
Ειναι δυνατον δηλαδη,οταν πας ξερω γω με Qatar airways,να περνας immigration και στη Ντοχα??!! :2funny:

Οταν με το καλο λοιπον φτασετε στο Σουβαρναμπουμι στη Μπανγκοκ,οσοι εχετε τελικο προορισμο το Πουκετ,θα σας κολλησουν στο πετο ενα αυτοκολλητο που λεει transit και θα σας πανε απο αλλη πυλη για να παρετε την ανταποκριση για Πουκετ.
Σου μιλαω εκ πειρας.Ετσι γινοταν οταν πεταγε η Thai απο Ελλαδα και αλλαζες αεροπλανο στη Μπανγκοκ για να πας Πουκετ (με thai).

ΑΝ εχεις κλεισει ΕΣΥ την Bangkok air ως ξεχωριστη πτηση,τοτε περνας immigration στη Μπανγκοκ.

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.232
Πόντοι
2.646
Το εισιτήριο εννοείται ότι θα ήταν ενιαίο .Έκλεισα    εμιρειτς κατευθείαν από Ντουμπάι για  Πουκέτ και ξεμπέρδεψα.θενκς

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Αν το εισιτηριο ειναι ΕΝΙΑΙΟ,δηλαδη εκδιδεται απο την Αεροφλοτ και ΑΥΤΗ χρησιμοποιει για την εσωτερικη πτηση την Bangkok air (προφανεστατα με share code),τοτε βαλιτσα και immigration,θα το περασεις 1000% στο Πουκετ.
Γενικος κανονας στις πτησεις,ειναι πως immigration περνας στον ΤΕΛΙΚΟ προορισμο και ΠΟΤΕ στην πυλη εισοδου στη χωρα.
Οπου παραλαμβανεις δηλαδη βαλιτσα.
Και αυτο ειναι το λογικο..
Ειναι δυνατον δηλαδη,οταν πας ξερω γω με Qatar airways,να περνας immigration και στη Ντοχα??!! :2funny:

Οταν με το καλο λοιπον φτασετε στο Σουβαρναμπουμι στη Μπανγκοκ,οσοι εχετε τελικο προορισμο το Πουκετ,θα σας κολλησουν στο πετο ενα αυτοκολλητο που λεει transit και θα σας πανε απο αλλη πυλη για να παρετε την ανταποκριση για Πουκετ.
Σου μιλαω εκ πειρας.Ετσι γινοταν οταν πεταγε η Thai απο Ελλαδα και αλλαζες αεροπλανο στη Μπανγκοκ για να πας Πουκετ (με thai).

ΑΝ εχεις κλεισει ΕΣΥ την Bangkok air ως ξεχωριστη πτηση,τοτε περνας immigration στη Μπανγκοκ.
Αγαπητε εχεις μπει ποτε σε αεροπλάνο;
Σαν ναχω εχω ενα εισητηριο με Aegean απο Λονδινο για Θεσσαλονίκη μεσω Αθηνας και θα περασω ιμιγρεσιον στην Θεσσαλονίκη επειδη εκει θα παραλάβω την βαλιτσα :headbang:
Μη πετας λοιπον τουβλα..... Καλα αυτο το παραδειγμα με την Ντοχα δεν ητανε τουβλο αλλα τορπιλη....
Σε ολο τον κοσμο, μα σε ολο τον κοσμο, ιμιγρεσιον περνας στο πρωτο αερολιμενα που αποβιβαζεσαι. Τελεια και παυλα.
Η μοναδικη περιπτωση να περασει καποιος ιμιγρεσιον στον τελικο προορισμο ειναι το αεροπλανο να σταματησει στον πρωτο αερολιμενα, να αποβιβασει κοσμο και μετα να επιβιβασει και αλλους επιβατες για τον τελικο προορισμο (τοπικη πτηση). Στην περιπτωση αυτη μπορει να βγει καποιος στον χωρο τρανζιτ για λιγο και μετα να ξαναμπει στο ΙΔΙΟ αεροπλανο, και φυσικα θα περασει ιμιγρεσιον στον τελικο προορισμό.
Οποιος μου αποδειξει οτι εχω αδικο δεσμευομαι δημοσίως να του καλυψω εγω τα αεροπορικα του εισητηρια.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Δε προκειται να ερθω σε αντιπαραθεση.

Εγω μιλαω απο εμπειρια,εσυ εικαζεις.

Η μοναδικη περιπτωση να περασεις immigration στην πυλη εισοδου,ενω εχεις και connecting flight για αλλη πολη,ειναι ΑΝ το συγκεκριμενο αεροδρομιο εχει immigration desks στη περιοχη του transit.
Δηλαδη κατεβαινεις απο το αεροπλανο,οδηγεισαι σε ΕΙΔΙΚΟ ΧΩΡΟ TRANSIT και πριν επιβιβαστεις στο αεροπλανο περνας εκει τον ελεγχο διαβατηριων.
Δεν εχω παει Πουκετ τα τελευταια χρονια και δεν ξερω αν το Σουβαρναμπουμι εχει διαμορφωσει τετοιο χωρο για τον ελεγχο διαβατηριων στη περιοχη transit.Τη τελευταια φορα παντως,πριν 6-7 χρονια που εκανα τη πτηση μεσω Μπανγκοκ,immigration περασα στο Πουκετ.

Σε καθε περιπτωση..Να κατεβαινεις απο το αεροπλανο ενω εχεις connecting flight και να περνας immigration μαζι με ολες τις αφιξεις,ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΝΟΜΟΥΣ...Και λεγε οτι θες.
Εκτος ολων των αλλων και για πρακτικους λογους.Δεν ειναι δυνατον να γινεται προγραμματισμος πτησεων για share code με interlining partners,και να καθεσαι να υπολογιζεις και ποση ωρα θα κανει ο αλλος στην ουρα για το immigration.
Επαναλαμβανω λοιπον.Αν το αεροδρομιο δεν εχει ειδικα διαμορφωμενους χωρους στο transit section για immigration desks,ο ελεγχος διαβατηριων γινεται στον τελικο προορισμο.
Τελεια και παυλα.
Καλα Χριστουγεννα  ;)

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Δε προκειται να ερθω σε αντιπαραθεση.

Εγω μιλαω απο εμπειρια,εσυ εικαζεις.

Η μοναδικη περιπτωση να περασεις immigration στην πυλη εισοδου,ενω εχεις και connecting flight για αλλη πολη,ειναι ΑΝ το συγκεκριμενο αεροδρομιο εχει immigration desks στη περιοχη του transit.
Δηλαδη κατεβαινεις απο το αεροπλανο,οδηγεισαι σε ΕΙΔΙΚΟ ΧΩΡΟ TRANSIT και πριν επιβιβαστεις στο αεροπλανο περνας εκει τον ελεγχο διαβατηριων.
Δεν εχω παει Πουκετ τα τελευταια χρονια και δεν ξερω αν το Σουβαρναμπουμι εχει διαμορφωσει τετοιο χωρο για τον ελεγχο διαβατηριων στη περιοχη transit.Τη τελευταια φορα παντως,πριν 6-7 χρονια που εκανα τη πτηση μεσω Μπανγκοκ,immigration περασα στο Πουκετ.

Σε καθε περιπτωση..Να κατεβαινεις απο το αεροπλανο ενω εχεις connecting flight και να περνας immigration μαζι με ολες τις αφιξεις,ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΝΟΜΟΥΣ...Και λεγε οτι θες.
Εκτος ολων των αλλων και για πρακτικους λογους.Δεν ειναι δυνατον να γινεται προγραμματισμος πτησεων για share code με interlining partners,και να καθεσαι να υπολογιζεις και ποση ωρα θα κανει ο αλλος στην ουρα για το immigration.
Επαναλαμβανω λοιπον.Αν το αεροδρομιο δεν εχει ειδικα διαμορφωμενους χωρους στο transit section για immigration desks,ο ελεγχος διαβατηριων γινεται στον τελικο προορισμο.
Τελεια και παυλα.
Καλα Χριστουγεννα  ;)
Μαλλον ημουν λιγο αποτομος πριν... Λαθος.
Ομως ταχεις μπερδεψει εντελως. Σου εφερα ενα παραδειγμα Λονδινο Θεσσαλονίκη μεσω Αθηνας.
Αυτο που ειπες για Ντοχα ειναι ασχετο. Φυσικά δεν θα περασεις κανενα ιμιγρεσιον στην Ντοχα οταν πηγαινεις στο ΒΚΚ μεσω Ντοχας.
Θα στο κανω πενηνταρακια....
Οταν πας Σμυρνη μεσω Πολης, με ΤΚ ιμιγρεσιον περνας στην Πολη και βαλιτσα παραλαμβανεις στην Σμυρνη απο τις διεθνεις αφιξεις.
Οταν πας Πουκετ μεσω ΒΚΚ και αλλασεις αεροπλανο στο ΒΚΚ ιμιγρεσιον περνας στο ΒΚΚ.
Οταν πας Σανγκαη στην Κινα μεσω Πεκινου (αλλασεις δηλαδη πτηση στο Πεκινο) ιμιγρεσιον περνας στο Πεκινο.
Οταν απο Αθηνα ας πουμε πας Λος Αντζελες μεσω Νεας Υορκης ιμιγρεσιον περνας Νεα Υορκη. Επισης η βαλιτσα σου παρ οτι γραφει Λος Αντζελες και αυτη την παραλαμβανεις Νεα Υορκη την περνας τελωνείο και την ξαναδινεις.
Επειδη επαναλαμβανω ταχεις μπερδεψει....
Δεν καθεσαι εσυ να υπολογιζεις την ωρα που θελεις να περασεις ιμιγρεσιον η να παρεις βαλιτσες. Αυτα τα υπολογιζει μονο του το συστημα οποτε ειτε βγαζει ειτε δεν βγαζει το εισητηριον. Προσφατα εφθανα Ντοχα 06:25 το πρωι και ζητησα να βγαλω κονεξιον πτηση για Αθηνα στις 07:10.Το συστημα δεν το δεχτηκε. (υποψιν οτι ειχα μονο χειραποσκευες) Εβγαλα λοιπον με τη  επομενη πτηση στις 14:30. Επειδη ομως τα γνωριζω πολυ καλα τα κολπα οταν ειδα οτι εφτασα λιγο νωριτερα στις 05:50 ζητησα αν υπαρχουν θεσεις για την νωριτερη πτηση. Υπηρχαν και μου αλλαξανε το εισητηριο.
Πιο λιανα δεν μπορω να το κανω. Εικασιες δεν κανω, απλα τυχαινει να εχω ωρες πτησεις οσες και ενας νεος πιλοτος, οποτε τα ξερω καλα.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Δεν εχω φαει τη μιση μου ζωη στα αεροπλανα.
Αλλα απο την αλλη δεν εχω μπερδεψει και τιποτα.
Δεν γερασα τοσο ωστε να μη θυμαμαι που περναγα immigration οταν πηγαινα Πουκετ μεσω Μπανγκοκ.Τοτε βεβαια δεν υπηρχαν immigration desks στο transit στο Σουβαρναμπουμι.Τωρα υπαρχουν.
Το να περνας immigration στην πυλη εισοδου ενω εχεις connection flight και να εχεις δυνατοτητα αμα γουσταρεις να βγεις εξω,ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.

ΜΟΝΟ ΣΕ TRANSIT μπορεις να περασεις immigration στη πυλη εισοδου.

Κι επειδη το εψαξα το θεμα,οριστε και το link απο το Σουβαρναμπουμι.
Οταν εχεις connecting flight ΔΕΝ περνας το immigration hall που εχει προσβαση προς εξοδο,αλλα κατευθυνεσαι στο transit.

Οριστε και η φωτο.
Αλλου το immigration,αλλου τα transfers.

URL]]

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Δεν εχω φαει τη μιση μου ζωη στα αεροπλανα.
Αλλα απο την αλλη δεν εχω μπερδεψει και τιποτα.
Δεν γερασα τοσο ωστε να μη θυμαμαι που περναγα immigration οταν πηγαινα Πουκετ μεσω Μπανγκοκ.Τοτε βεβαια δεν υπηρχαν immigration desks στο transit στο Σουβαρναμπουμι.Τωρα υπαρχουν.
Το να περνας immigration στην πυλη εισοδου ενω εχεις connection flight και να εχεις δυνατοτητα αμα γουσταρεις να βγεις εξω,ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.

ΜΟΝΟ ΣΕ TRANSIT μπορεις να περασεις immigration στη πυλη εισοδου.

Κι επειδη το εψαξα το θεμα,οριστε και το link απο το Σουβαρναμπουμι.
Οταν εχεις connecting flight ΔΕΝ περνας το immigration hall που εχει προσβαση προς εξοδο,αλλα κατευθυνεσαι στο transit.

Οριστε και η φωτο.
Αλλου το immigration,αλλου τα transfers.

http://[URL unfurl="true"]www.suvarnabhumiairport.com/uploads/profiles/0000000001/filemanager/images/DSC07578.jpg[/img[/URL]]

[/quote]

Δεν θα κλεβεις. Γιατι δεν εβαλες την πρωτη φωτο; Ε;
Εχεις μπερδεψει τις λέξεις Transit και Transfer.
Οταν πάω ΒΚΚ απο Αθηνα μεσω Ντοχας τοτε περναω την Ντοχα "transit", και εφ οσον εχω χρονο κανεις δεν μου απαγορευει να βγω εξω εφοσον πληρουνται καποιες προϋποθεσεις. (Βιζα, κλπ)
Θα δωσω ενα παραδειγμα. Ταξιδευα μεσω Κων/λης για καπου αλλου και εχασα την πτηση λογω καθυστερημενης αφιξης του αεροπλανου. Επρεπε λοιπον να παρω την επομενη πτηση μετα απ 9 ωρες. Στην Κων/λη ημουν transit,  αλλα κανεις δεν μου  απαγορεψε να περασω ιμιγρεσιον και να βγω εξω και να κανω τις βολτες μου. Το ιδιο μπορω να κανω και οπουδηποτε αλλου, πλην των χωρων που απαιτηται βιζα. (πχ. Ρωσσια, Κινα, Ινδια κλπ κλπ)
Παμε τωρα σε αυτο που ποσταρησες. ΔΕν ξερουμε την ακριβη δομη του αεροδρομιου, αλλα υποθετω οτι εχει 2 πυλες ελεγχου διαβατηριων. Η μια που βγαινεις εγω και και η αλλη που σε βγαζει στο  στο domestic airport. Αυτος προφανως ειναι ο λογος που κατευθυνει ετσι τους επιβατες.
Η διαδικασια ομως ειναι μια και μοναδικη οπως ακριβως περιγραφεται στην φωτογραφια σε περιπτωση που εχεις boarding pass. Σε περιπτωση που δεν εχεις δεν αλλασει κατι. Δες [url=http://[URL unfurl="true"]www.suvarnabhumiairport.com/en/1082-suvarnabhumi-international-to-domestic-no-boarding-pass]εδώ[/url[/URL]].
Δες λοιπον τι αναφερει αυτο που ποσταρησες.
[b][color=blue]Μεταφορα απο διεθνη σε τοπικη πτηση για κατοχους καρτας επιβιβασης.
Σε περιπτωση που επιβατες ταξιδευουν σε χχχχχ, χχχχχχ, ΠΟΥΚΕΤ, χχχχχ ακολοθουνται τα ακολουθα βηματα:
ΑΠΟΒΙΒΑΣΗ, ΙΜΙΓΡΕΣΙΟΝ, ΤΕΛΩΝΕΙΟ, ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΥ, ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ.
[/color][/b]
Αυτα και τέλος.
Καλες γιορτες....

Συνημμένα

• BKK airport.jpg
    BKK airport.jpg
    267,8 KB · Εμφανίσεις: 79

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Αναρωτιεμαι..
Εχεις παει ποτε στο Σουβαρναμπουμι?
Εχεις περασει ποτε απο τις τεραστιες ουρες του immigration σε ωρες αιχμης?Που η αναμονη μπορει να ειναι και 1-2 ωρες για να περασεις ελεγχο διαβατηριων?
Δεν γνωριζεις τη δομη του αεροδρομιου?
Ειναι δυνατον με την ανοργανοσια που υπαρχει στο Σουβαρναμπουμι,να γινει προγραμματισμος πτησεων με connecting flights,περνωντας τον κοσμο απο το κεντρικο immigration hall?

ΑΔΥΝΑΤΟΝ!!

Θα στα εξηγησω για μια τελευταια φορα.
Οσες εταιριες προσφερουν πτησεις για domestic προορισμους στη Ταυλανδη,ειτε οι ιδιες,ειτε με interlining partnership (χρησιμοποιουν τη Bangkok air συνηθως) σε ενιαιο εισιτηριο,οταν φτανεις στη Μπανγκοκ,σε ΑΝΑΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ (transfer που δειχνει στη ταμπελα) σε ΕΙΔΙΚΟ ΧΩΡΟ TRANSIT για να σφραγισεις το διαβατηριο.
ΔΕΝ περνας απο το immigration hall που περνανε οσοι εχουν τελικο προορισμο τη Μπανγκοκ.

Η απορια λοιπον του φιλου μας ηταν αν θα περασει immigration απο αυτη τη χαβρα των Ιουδαιων που επικρατει στη κεντρικη πυλη εισοδου.
Γιατι ευλογα αναρρωτηθηκε ΠΩΣ ειναι δυνατον να προλαβει την ανταποκριση με το χαος που επικρατει.
Η απαντηση λοιπον ειναι ΟΧΙ.
ΔΕΝ θα περασει immigration απο εκει.
Πιο παλια που ταξιδευα εγω,κανανε ανακατευθυνση και σε στελνανε στο αεροδρομιο του Πουκετ να περασεις immigration.Γιατι προφανως και οι ιδιοι,ηταν αδυνατον να υπολογισουν ποση ωρα η ωρες θα κανεις να περασεις απο το immigration του Σουβαρναμπουμι.
Τωρα εχουν διαμορφωσει immigration desks σε αλλο σημειο του αεροδρομιου,σε περιοχη transit ωστε να μπορεσουν να ανταποκριθουν στα connecting flight schedules.

Τωρα τι συμβαινει αν χασεις πτηση,η εχεις αναμονη για το connecting flight 10 ωρες,ειναι ασχετο με τη συζητηση.
Προφανεστατα ισχυουν αλλοι κανονες γιατι αν ειναι και πανω απο 7 ωρες η αναμονη,τοτε η εταιρια εχει υποχρεωσεις προς τον επιβατη (vouchers,hotel κλπ)

Ο φιλος ομως ηταν σαφης.Φτανω ειπε στις 8:20 Μπανγκοκ και η πτηση για Πουκετ ειναι στις 10:00..Προλαβαινω??
Και αυτο το ερωτημα ηταν ευλογο για οσους οπως εγω,"εχουν φαει με το κουταλακι" το Σουβαρναμπουμι κι εχουν νοιωσει στο πετσι τους τη τρελλα που επικρατει εκει.
Η απαντηση λοιπον ειναι ΝΑΙ γιατι ΔΕΝ περνας απο το immigration.
Ακολουθεις τη ταμπελα που φαινεται στη φωτο που σε ανακατευθυνει σε αλλο χωρο του αεροδρομιου.

Πιστευω να καταφερα να στο εξηγησω.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.071
Πόντοι
6.256
Το σουβαρναμπουμι 24 ωρες τη μέρα ειναι σε ώρα αιχμής.
Ασε δε τα μυριάδες ασιατικά μουνάκια σαν τις μελισσες τριγύρω  :wanker:που θες να ορμήσεις  σε ´ολα
Ασε δε το ´παιχνίδι ´ που μπορεί να γίνει εκει
Ασε δε που πρέπει να πας πανω στις αναχωρήσεις να χτυπήσεις κάνα πιπίνι απαρηγόρητο που του φυγε ο φαραγκ και κλαίει.
Το σουβαρναμπουμ ειναι ενα μέρος διακοπών απο μόνο του,
Κρίμα να βιάζεσαι εκεί μέσα.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Μια και εχω φαει παραπανω απο τη μιση μου ζωη στα αεροδρομια σε ολο το κοσμο ας δωσω μια διευκρινιση στο θεμα που συζητηθηκε.

Με λιγα λογια. Ειναι θεμα πολιτικης του αεροδρομιου και σχετιζεται και με την κινηση σε περιοδους αιχμης.

Οταν καποιος φτανει σε μια χωρα,και απλα παιρνει πτηση ανταποκρισης για αλλη τριτη χωρα απλα παει στο transit hall απο οπου η μονη επιτρεπομενη εξοδος ειναι για τα gates των πτησεων και τελος.

Οταν καποιος φτανει στο international hub μιας χωρας και πρεπει να παρει πτηση ανταποκρισης εσωτερικου υπαρχουν δυο επιλογες.

Η μια ειναι να περασει ελεγχο εισοδου κσι βιζας  εκει και μετα να παει στα gates των πτησεων εσωυερικου οπως και οι ντοπιοι.

Η δευτερη επιλογη ειναι να τον κατευθυνουν στο international transit hall μαζι με αυτους που ταξιδευουν για αλλους διεθνεις προορισμους. Σε αυτη τη περιπτωση δεν μπορει να παει πουθενα αλλου εκτος απο το gate της πτησης του και ο ελεγχος για βιζα και imigration θα γινει στο τελικο προορισμο.

Το ποια απο τις δυο επιλογες εφαρμοζει καθε αεροδρομιο εχει να κανει με τη δικη του οργανωση, και μπορει και να διαφοροποιειται σε περιοδους αιχμης για λογους αποσυμφορησης.Για παραδειγμα μπορει χωροταξικα να μην ειναι δυνατον να πας απο το σημειο εισοδου στο gate της ανταποκρισης χωρις να περασεις ελεγχο διαβατηριου βιζας μια και ειναι σε αλλο termunal και πρεπει ντε φακτο να κινηθεις για λιγο μεσα στη χωρα χωρις ελεγχο η πετοορισμο.

Σε περιπτωσεις οπου  οι carriers διεθνων και τοπικων πτησεων δεν συνεργαζοντσαι κσι αρα πρεπει να παρεις τις βαλιτσες σου κσι να ξανακανεις check in για τη τοπικη πτηση σιγουρα περνας ελεγχο διαβατηριου κσι βιζας στον ενδιαμεσο και οχι στο τελικο προορισμο.

Προσωπικα μου εχουν τυχει ολες οι περιπτωσεις.

Αυτα !!

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Μερα που είναι σημερα ας ξεκινησουμε θετικά !!!

Χρόνια πολλά σε ολους !!! :hi: :hi:

Και καλά ταξίδια !! :hi:

Συνημμένα

• FB_IMG_1513975845388.jpg
    FB_IMG_1513975845388.jpg
    18 KB · Εμφανίσεις: 19

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Αναρωτιεμαι..
Εχεις παει ποτε στο Σουβαρναμπουμι?
Εχεις περασει ποτε απο τις τεραστιες ουρες του immigration σε ωρες αιχμης?Που η αναμονη μπορει να ειναι και 1-2 ωρες για να περασεις ελεγχο διαβατηριων?
Δεν γνωριζεις τη δομη του αεροδρομιου?
Ειναι δυνατον με την ανοργανοσια που υπαρχει στο Σουβαρναμπουμι,να γινει προγραμματισμος πτησεων με connecting flights,περνωντας τον κοσμο απο το κεντρικο immigration hall?

ΑΔΥΝΑΤΟΝ!!

Θα στα εξηγησω για μια τελευταια φορα.
Οσες εταιριες προσφερουν πτησεις για domestic προορισμους στη Ταυλανδη,ειτε οι ιδιες,ειτε με interlining partnership (χρησιμοποιουν τη Bangkok air συνηθως) σε ενιαιο εισιτηριο,οταν φτανεις στη Μπανγκοκ,σε ΑΝΑΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ (transfer που δειχνει στη ταμπελα) σε ΕΙΔΙΚΟ ΧΩΡΟ TRANSIT για να σφραγισεις το διαβατηριο.
ΔΕΝ περνας απο το immigration hall που περνανε οσοι εχουν τελικο προορισμο τη Μπανγκοκ.

Η απορια λοιπον του φιλου μας ηταν αν θα περασει immigration απο αυτη τη χαβρα των Ιουδαιων που επικρατει στη κεντρικη πυλη εισοδου.
Γιατι ευλογα αναρρωτηθηκε ΠΩΣ ειναι δυνατον να προλαβει την ανταποκριση με το χαος που επικρατει.
Η απαντηση λοιπον ειναι ΟΧΙ.
ΔΕΝ θα περασει immigration απο εκει.
Πιο παλια που ταξιδευα εγω,κανανε ανακατευθυνση και σε στελνανε στο αεροδρομιο του Πουκετ να περασεις immigration.Γιατι προφανως και οι ιδιοι,ηταν αδυνατον να υπολογισουν ποση ωρα η ωρες θα κανεις να περασεις απο το immigration του Σουβαρναμπουμι.
Τωρα εχουν διαμορφωσει immigration desks σε αλλο σημειο του αεροδρομιου,σε περιοχη transit ωστε να μπορεσουν να ανταποκριθουν στα connecting flight schedules.

Τωρα τι συμβαινει αν χασεις πτηση,η εχεις αναμονη για το connecting flight 10 ωρες,ειναι ασχετο με τη συζητηση.
Προφανεστατα ισχυουν αλλοι κανονες γιατι αν ειναι και πανω απο 7 ωρες η αναμονη,τοτε η εταιρια εχει υποχρεωσεις προς τον επιβατη (vouchers,hotel κλπ)

Ο φιλος ομως ηταν σαφης.Φτανω ειπε στις 8:20 Μπανγκοκ και η πτηση για Πουκετ ειναι στις 10:00..Προλαβαινω??
Και αυτο το ερωτημα ηταν ευλογο για οσους οπως εγω,"εχουν φαει με το κουταλακι" το Σουβαρναμπουμι κι εχουν νοιωσει στο πετσι τους τη τρελλα που επικρατει εκει.
Η απαντηση λοιπον ειναι ΝΑΙ γιατι ΔΕΝ περνας απο το immigration.
Ακολουθεις τη ταμπελα που φαινεται στη φωτο που σε ανακατευθυνει σε αλλο χωρο του αεροδρομιου.

Πιστευω να καταφερα να στο εξηγησω.

Γραφω κατι διαφορετικο; (μη εχοντας ποτε παρει τοπικη πτηση απο ΒΚΚ)

Παμε τωρα σε αυτο που ποσταρησες. ΔΕν ξερουμε την ακριβη δομη του αεροδρομιου, αλλα υποθετω οτι εχει 2 πυλες ελεγχου διαβατηριων. Η μια που βγαινεις εξω και και η αλλη που σε βγαζει στο  στο domestic airport. Αυτος προφανως ειναι ο λογος που κατευθυνει ετσι τους επιβατες.
Η διαδικασια ομως ειναι μια και μοναδικη οπως ακριβως περιγραφεται στην φωτογραφια σε περιπτωση που εχεις boarding pass. Σε περιπτωση που δεν εχεις δεν αλλασει κατι. Δες εδώ.

Μη μου τα χαλας τωρα ομως. Αλλιώς  μας ταλεγες στην αρχη... Ελεγες οτι θα περάσουν ιμιγρεσιον στην πολη αφιξης (Πουκετ)  και οχι στο ΒΚΚ. Τωρα λεςς οτι δεν θα περασουν ελεγχο διαβατηριων απο το κυριως immigration haul  του ΒΚΚ αλλα απο καποιο αλλο χωρο που ειναι ειδικα για τους επιβατες που συνεχιζουν πτηση. Τι είπα εγω στην αρχη; Εεεε; Ιμιγρεσιον στο ΒΚΚ και οχι στο Πουκετ. Ερχεσαι λοιπόν  στα λόγια μου, εκτος κι αν παλι  δεν το καταλαβες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom