Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
το χαος ειναι οργανωμενο στο SUV,δεν ειναι ανοργανωτο,απλα εχει πολυ κοσμο :S :S :S

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Πριν μερικα χρονια πεταω Αθηνα-Μπανγκοκ με καταρ και Μπανγκοκ-Πνομ πενχ με Bangkok Airways. Στη τρελλη χαρα δεν προσεχω που στελνουν τη βαλιτσα απο το Ελ.Βενιζελος ενω μου εχουν δωσει και το μποαρντινγ πασ για την Bangkok Airways και μεσα στη πτηση Ντοχα - Μπανγκοκ μου ερχεται η φλασια ρε τι γινεται στο Σουβαρναμπουμι, περναω ιμιγκρεισον και περνω βαλιτσα ή οχι; Τσεκαρω το αποκομα Η ΦΡΙΚΗ! Περναω ιμιγκρεισον! Χρονος αναμονης μεταξυ πτησεων 2 ωρες!! Φτανω Σουβαρναμπουμι και παω καρφι στο γραφειο της Bangkok Airways και μετα απο καυγα και παρακαλια μισης ωρας εστειλαν υπαλληλο να παραλαβει τη βαλιτσα μου και να την παρει στο γκισε της Bangkok Airways. Μου εφυγε η ψυχη μεχρι να τα καταφερω!!

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Μια και εχω φαει παραπανω απο τη μιση μου ζωη στα αεροδρομια σε ολο το κοσμο ας δωσω μια διευκρινιση στο θεμα που συζητηθηκε.

Με λιγα λογια. Ειναι θεμα πολιτικης του αεροδρομιου και σχετιζεται και με την κινηση σε περιοδους αιχμης.

Οταν καποιος φτανει σε μια χωρα,και απλα παιρνει πτηση ανταποκρισης για αλλη τριτη χωρα απλα παει στο transit hall απο οπου η μονη επιτρεπομενη εξοδος ειναι για τα gates των πτησεων και τελος.

Οταν καποιος φτανει στο international hub μιας χωρας και πρεπει να παρει πτηση ανταποκρισης εσωτερικου υπαρχουν δυο επιλογες.

Η μια ειναι να περασει ελεγχο εισοδου κσι βιζας  εκει και μετα να παει στα gates των πτησεων εσωυερικου οπως και οι ντοπιοι.

Η δευτερη επιλογη ειναι να τον κατευθυνουν στο international transit hall μαζι με αυτους που ταξιδευουν για αλλους διεθνεις προορισμους. Σε αυτη τη περιπτωση δεν μπορει να παει πουθενα αλλου εκτος απο το gate της πτησης του και ο ελεγχος για βιζα και imigration θα γινει στο τελικο προορισμο.

Το ποια απο τις δυο επιλογες εφαρμοζει καθε αεροδρομιο εχει να κανει με τη δικη του οργανωση, και μπορει και να διαφοροποιειται σε περιοδους αιχμης για λογους αποσυμφορησης.Για παραδειγμα μπορει χωροταξικα να μην ειναι δυνατον να πας απο το σημειο εισοδου στο gate της ανταποκρισης χωρις να περασεις ελεγχο διαβατηριου βιζας μια και ειναι σε αλλο termunal και πρεπει ντε φακτο να κινηθεις για λιγο μεσα στη χωρα χωρις ελεγχο η πετοορισμο.

Σε περιπτωσεις οπου  οι carriers διεθνων και τοπικων πτησεων δεν συνεργαζοντσαι κσι αρα πρεπει να παρεις τις βαλιτσες σου κσι να ξανακανεις check in για τη τοπικη πτηση σιγουρα περνας ελεγχο διαβατηριου κσι βιζας στον ενδιαμεσο και οχι στο τελικο προορισμο.

Προσωπικα μου εχουν τυχει ολες οι περιπτωσεις.

Αυτα !!

Ακριβως ετσι πρεπει να εχουν τα πραγματα,αν και η εμπειρια μου απο αλλα αεροδρομια εκτος Σουβαρναμπουμι ειναι μηδαμινη.
Οσες φορες παντως μου ετυχε να παω Πουκετ μεσω Μπανγκοκ,immigration περασα Πουκετ και βασιζομενος σε αυτη μου την εμπειρια,εξεφρασα αποψη.
Βεβαια οφειλω να πω πως τελευταια φορα ηταν πριν 8 χρονια και τοτε αυτη ηταν η παγια τακτικη.
Αλλα και τωρα που εχουν αλλαξει τα πραγματα στο Σουβαρναμπουμι,απο το κεντρικο immigration hall,δεν σε περνανε.
Και θα ηταν εκτος λογικης να συνεβαινε.
Ειναι ενα πολυ μεγαλο αεροδρομιο και ηταν θεμα χρονου να δημιουργησουν ενα ειδικο section στη transit περιοχη για να σφραγιζουν τα διαβατηρια και να μπορουν να ανταποκριθουν στους χρονους των connecting flights.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.683
Πόντοι
506
H silkair μου έκανε τη χάρη πάντως και σε δύο ξεχωριστά εισητήρια μου έστειλε την βαλίτσα στον τελικό προορισμό την Αθηνα, αντί της κωνσταντινουπολης που ηταν το τέρμα του 1ου εισητηριου.

zavaroudikos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2008
Like
14
Πόντοι
0
Καλα Χριστουγεννα και καλες γιορτες κι απο μενα ρε συναδελφοι! Οπως εχω πει νωριτερα στο Θρεντ πεταω Ταυλανδη 30 Γεναρη για 4 βδομαδες. Οποτε ειχα την εξης απορια. Επιτρεπεται να φερεις μεσα στη βαλιτσα ζελεδακια?? Ηδη φιλοι μου εχουν πει να τους φερω συν οτι θελω και γω για μενα! Παιζει να φαμε καμια ηττα αν καταλαβουν τα ζελεδακια στη βαλιτσα??
Επισης θα ειναι κανεις συναδελφος κατω τοτε?

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
Εγω εχω φερει αλλα όχι πολλα.Καμια 10ρια ητανε
Για ρωτα εκει που θα τα παρεις ισως ξερουν τι επιτρεπεται και ποσα.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
Καλα Χριστουγεννα και καλες γιορτες κι απο μενα ρε συναδελφοι! Οπως εχω πει νωριτερα στο Θρεντ πεταω Ταυλανδη 30 Γεναρη για 4 βδομαδες. Οποτε ειχα την εξης απορια. Επιτρεπεται να φερεις μεσα στη βαλιτσα ζελεδακια?? Ηδη φιλοι μου εχουν πει να τους φερω συν οτι θελω και γω για μενα! Παιζει να φαμε καμια ηττα αν καταλαβουν τα ζελεδακια στη βαλιτσα??

Επιτρέπετε,αρκεί να μην το παρακάνεις και βγεις στόχος μόνος σου.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
30 Γεναρη πεταω και εγω. Με Καταρ στις 8 το βραδι

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Ολος ο καλός κόσμος έτοιμος.
Εγω πετάω στις 2 Φλεβαρη με Emirates :rockon:

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
για τον φιλτατο που ρωτησε    ελεγχος διαβατηριων  σε  ενιαιο εισητηριο  γινεται στο πουκετ  μετεπιβιβαση γινεται στην Μπανγκοκ

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
για τον φιλτατο που ρωτησε    ελεγχος διαβατηριων  σε  ενιαιο εισητηριο  γινεται στο πουκετ  μετεπιβιβαση γινεται στην Μπανγκοκ

φυσικα  μια και δεν το διεκρινησα  εαν η εταιρια  που σε μεταφερει πετα απο το  σουβαρναμπουμι
εαν πετα απο το  DM  περνας  εμιγκρεσιον και τρεχεις  να  προλαβεις  με ποια  εταιρεια  πετα ο  φυλοσ  για  να του πω σιγουρα?

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.232
Πόντοι
2.646
Είχα πει με Μπανγκόγκ,με ένα εισιτήριο της αεροφλοτ. Τελικά όμως έκλεισα εμιρειτς κατευθείαν Πουκέτ και ησύχασα. :heavymetalbig: :heavymetalbig: θενκς

BLOROW

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2017
Like
84
Πόντοι
0
Χρονια πολλα σε ολουs και καλεs γιορτεs Επειδη ταξιδευω για Πατταγια Φεβρουαριο υπαρχει απο μασαζ καποιο καλο που να μου προτεινει καποιοs για μεσημεριανη κατασταση ???

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
οκ επιτρεπετε αλλα μην φανει οτι εφερες για χονδρικη κανενα τονο

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.071
Πόντοι
6.256
Τι ζελεδάκια λέτε ρε παιδιά, αυτά τα haribo?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom