ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
το χαος ειναι οργανωμενο στο SUV,δεν ειναι ανοργανωτο,απλα εχει πολυ κοσμο :S :S :S
Μια και εχω φαει παραπανω απο τη μιση μου ζωη στα αεροδρομια σε ολο το κοσμο ας δωσω μια διευκρινιση στο θεμα που συζητηθηκε.
Με λιγα λογια. Ειναι θεμα πολιτικης του αεροδρομιου και σχετιζεται και με την κινηση σε περιοδους αιχμης.
Οταν καποιος φτανει σε μια χωρα,και απλα παιρνει πτηση ανταποκρισης για αλλη τριτη χωρα απλα παει στο transit hall απο οπου η μονη επιτρεπομενη εξοδος ειναι για τα gates των πτησεων και τελος.
Οταν καποιος φτανει στο international hub μιας χωρας και πρεπει να παρει πτηση ανταποκρισης εσωτερικου υπαρχουν δυο επιλογες.
Η μια ειναι να περασει ελεγχο εισοδου κσι βιζας εκει και μετα να παει στα gates των πτησεων εσωυερικου οπως και οι ντοπιοι.
Η δευτερη επιλογη ειναι να τον κατευθυνουν στο international transit hall μαζι με αυτους που ταξιδευουν για αλλους διεθνεις προορισμους. Σε αυτη τη περιπτωση δεν μπορει να παει πουθενα αλλου εκτος απο το gate της πτησης του και ο ελεγχος για βιζα και imigration θα γινει στο τελικο προορισμο.
Το ποια απο τις δυο επιλογες εφαρμοζει καθε αεροδρομιο εχει να κανει με τη δικη του οργανωση, και μπορει και να διαφοροποιειται σε περιοδους αιχμης για λογους αποσυμφορησης.Για παραδειγμα μπορει χωροταξικα να μην ειναι δυνατον να πας απο το σημειο εισοδου στο gate της ανταποκρισης χωρις να περασεις ελεγχο διαβατηριου βιζας μια και ειναι σε αλλο termunal και πρεπει ντε φακτο να κινηθεις για λιγο μεσα στη χωρα χωρις ελεγχο η πετοορισμο.
Σε περιπτωσεις οπου οι carriers διεθνων και τοπικων πτησεων δεν συνεργαζοντσαι κσι αρα πρεπει να παρεις τις βαλιτσες σου κσι να ξανακανεις check in για τη τοπικη πτηση σιγουρα περνας ελεγχο διαβατηριου κσι βιζας στον ενδιαμεσο και οχι στο τελικο προορισμο.
Προσωπικα μου εχουν τυχει ολες οι περιπτωσεις.
Αυτα !!
Χρονια πολλα σε ολους τους ταξιδιωτες της Ταιλανδης και απο μεναΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Καλα Χριστουγεννα και καλες γιορτες κι απο μενα ρε συναδελφοι! Οπως εχω πει νωριτερα στο Θρεντ πεταω Ταυλανδη 30 Γεναρη για 4 βδομαδες. Οποτε ειχα την εξης απορια. Επιτρεπεται να φερεις μεσα στη βαλιτσα ζελεδακια?? Ηδη φιλοι μου εχουν πει να τους φερω συν οτι θελω και γω για μενα! Παιζει να φαμε καμια ηττα αν καταλαβουν τα ζελεδακια στη βαλιτσα??
Επισης θα ειναι κανεις συναδελφος κατω τοτε?
30 Γεναρη πεταω και εγω. Με Καταρ στις 8 το βραδιΚαλα Χριστουγεννα και καλες γιορτες κι απο μενα ρε συναδελφοι! Οπως εχω πει νωριτερα στο Θρεντ πεταω Ταυλανδη 30 Γεναρη για 4 βδομαδες. Οποτε ειχα την εξης απορια. Επιτρεπεται να φερεις μεσα στη βαλιτσα ζελεδακια?? Ηδη φιλοι μου εχουν πει να τους φερω συν οτι θελω και γω για μενα! Παιζει να φαμε καμια ηττα αν καταλαβουν τα ζελεδακια στη βαλιτσα??
φυσικα μια και δεν το διεκρινησα εαν η εταιρια που σε μεταφερει πετα απο το σουβαρναμπουμιγια τον φιλτατο που ρωτησε ελεγχος διαβατηριων σε ενιαιο εισητηριο γινεται στο πουκετ μετεπιβιβαση γινεται στην Μπανγκοκ
οκ επιτρεπετε αλλα μην φανει οτι εφερες για χονδρικη κανενα τονοΚαλα Χριστουγεννα και καλες γιορτες κι απο μενα ρε συναδελφοι! Οπως εχω πει νωριτερα στο Θρεντ πεταω Ταυλανδη 30 Γεναρη για 4 βδομαδες. Οποτε ειχα την εξης απορια. Επιτρεπεται να φερεις μεσα στη βαλιτσα ζελεδακια?? Ηδη φιλοι μου εχουν πει να τους φερω συν οτι θελω και γω για μενα! Παιζει να φαμε καμια ηττα αν καταλαβουν τα ζελεδακια στη βαλιτσα??
οκ επιτρεπετε αλλα μην φανει οτι εφερες για χονδρικη κανενα τονο
οκ επιτρεπετε αλλα μην φανει οτι εφερες για χονδρικη κανενα τονο