kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 37.150
- Πόντοι
- 6.256
Ωχ! Θα αναστεναξουν οι σομιεδεςΚαμια προταση hotel στα 30-35 ευρω για 14 μερες Bangkok,περιοχη soi 11 με Nana?
Για Hi season Μιλαμε.
Ωχ! Θα αναστεναξουν οι σομιεδεςΚαμια προταση hotel στα 30-35 ευρω για 14 μερες Bangkok,περιοχη soi 11 με Nana?
Για Hi season Μιλαμε.
Ωχ! Θα αναστεναξουν οι σομιεδες
Aν θες πισινα οι επιλογες ειναι ελαχιστες. Ruamchit στη γωνια Sukhumvit kai soi 15 (εχει και το Θερμαε στο υπογειο)Καμια προταση hotel στα 30-35 ευρω για 14 μερες Bangkok,περιοχη soi 11 με Nana?
Για Hi season Μιλαμε.
Aν θες πισινα οι επιλογες ειναι ελαχιστες. Ruamchit στη γωνια Sukhumvit kai soi 15 (εχει και το Θερμαε στο υπογειο)
και Promenade στο σοι 8.
Κορυφαιο φυσικα το Νανα, γυρω στα 35 ευρω, απεναντι απο το Νανα πλαζα (καθε του τετραγωνικο εκατοστο ειναι ποτισμενο με ιδρωτα και σπερμα)
Αν δεν θες πισινα, υπαρχουν παρα πολλες επιλογες.
Αν δεν σε ενδιαφερει η πισινα, τοτε υπαρχουν πολυ καλες επιλογες και σε σοι 7 και σε σοι 11. Παντοτε βεβαια στο επιπεδο των 30-35 ευρω που ειπες. Παντοτε κλεινω απο ιντερνετ, 2-3 μηνες πριν με δωρεαν ακυρωση. Μια δυο φορες που δοκιμασα επι τοπου, οι τιμες ηταν πολυ μεγαλυτερες.Δεν με ενδιαφερει η Πισινα εξαλλου πηγαινω για μπανιο σε αλλους ουρανοξυστες,μαρεσει να γυρναω.Θα τα κοιταξω.Η Τιμη που λες απο ιντερνετ η απο την Πορτα?
Το μονο ελλατωμα ειναι οτι τα φθηνα του δωματια ειναι γαμηστρωνες για σορτ ταιμ και εχουν φασαρια. Αν επιλεξεις αυτο, διαλεξε Ντελουξ δωματιο σε ψηλο οροφο.
Αυτος λες?Αν ναι ωραιο φενεται και ωραια πισινα με ωρεα θεα.
Κανεις δεν νομιζω να γελασει (αρρωστακια ειμαστε ολοι). Οι τιμες φυσικα και διαφερουν, περιοδο γιορτων ειναι πιο ακριβα.θΑ παω τελη Δεκεμβριου με Ιανουαριο Οκ ξερω θα γελατε αλλα εχω καιρο να παω και ειμαι καβλωμενος να το οργανωσω απο τωρα.
Μπορω και Απριλιο αλλα δεν ακολουθει η παρεα.Και απο Μαιο εως οκτωβριο ειναι καλοκαιρι εδω και δε μαρεσει να παω εκει + οτι θα εχω και πολυ δουλεια το καλοκαιρι.
Τον δε Νοεμβριο τον φοβαμε για βροχες οποτε ακυρο και αυτος ο Μηνας.
Οι τιμες τελη Δεκεμβρη επηδει ειναι φουλ season και Πρωτοχρονια διαφερουν λετε τον Ιανουαριο που δεν εχει γιορτες?
Τελη Ιανουαριο με Φεβραρη εχω παει 2 φορες.Ξερω πανω κατω.
Sukhumvit? Με 20 ευρω? Εχεις κανενα λινκ;γιατι δε κλεινετε διαμερισματακια απο airnbn με ενα 20αρικο τη μερα με πισινα και τζιμ?
Mε καιει να κανω μια πρωτοχρονια εκει πιο πολυ ο Λογος.Κανεις δεν νομιζω να γελασει (αρρωστακια ειμαστε ολοι). Οι τιμες φυσικα και διαφερουν, περιοδο γιορτων ειναι πιο ακριβα.
Αν κλεισεις 6 μηνες πριν για παραδειγμα, (και με δωρεαν ακυρωση) θα βρεις καλες τιμες, ακομα και σε περιοδο γιορτων.Mε καιει να κανω μια πρωτοχρονια εκει πιο πολυ ο Λογος.
3-4 μηνες πριν πιστευω να κλεισω για πιο σιγουρα.Αν κλεισεις 6 μηνες πριν για παραδειγμα, (και με δωρεαν ακυρωση) θα βρεις καλες τιμες, ακομα και σε περιοδο γιορτων.
πως λεγεται αυτο?
εννοειται οτι για 2 εβδομαδες, παζαρευεις την τιμη
για ενα χρονο μετα μιλας? ααα, καλα..
2 με 8 Μαρτη μου το εβγαλε στα 55 ευρω τη μερα. Ισως ο Τεκιλας να ειναι πιο τυχερος.
εννοειται οτι για 2 εβδομαδες, παζαρευεις την τιμη