Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

f to the k

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2016
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους, εδώ και καιρό παρακολουθώ το thread της Ταϊλάνδης μιας και ετοιμάζω ταξίδι στα μέσα Φλεβάρη στην Μπανγκόκ. Ακολούθησα τη συμβουλή για την εγγραφή στο Thaifriendly, έχω κάνει αρκετές επαφές και ίσως να φανεί χρήσιμο σε κάποιους να καταγράψω την εμπειρία μου.

Έχω κάνει επαφή τόσο με γυναίκες όσο και με ladyboy. Η πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση από γυναίκες που έχω μιλήσει είναι μια καθηγήτρια αγγλικών 31 ετών με την
οποία έχω μιλήσει αρκετές φορές (μέσω της εφαρμογής Line, αν κάποιοι το σκέφτεστε είναι πολύ δημοφιλής εκεί και θα σας χρειαστεί σίγουρα, οπότε μπορείτε
να την εγκαταστήσετε στο κινητό σας). Γενικότερα επιδιώξτε μόλις βρείτε κάτι που σας ενδιαφέρει να ζητήσετε να σας στείλει το username της και να χρησιμοποιήσετε κάποια εφαρμογή για chat καθώς ως standard member στο Thaifriendly μπορείτε να στέλνετε 1 μήνυμα κάθε 10 λεπτά και είναι αρκετά κουραστικό και χρονοβόρο ειδικά αν έχεις ανοίξει πολλά μέτωπα. Για premium membership το κόστος είναι αρκετό και θεωρώ πως δεν αξίζει τον κόπο, γίνεται η δουλειά μας και ως απλά μέλη. Καλό είναι από κάποια στιγμή και μετά να ζητάτε κ βίντεο κλήση έτσι ώστε να δείτε την εμφάνιση της κοπέλας σε σχέση με τις φώτο, αλλά και γιατί υπάρχουν και fake profiles. Γενικότερα διαπίστωσα πως υπάρχουν πάρα πολλές ελεύθερες γυναίκες άνω των 30 οι οποίες ψάχνουν ερωτική σχέση. Το θετικό είναι πως δείχνουν αρκετά μικρότερες. Επίσης εκτιμούν πολύ το να είσαι ευγενικός μαζί τους.

Όσον αφορά τα ladyboys που δηλώνουν "επαγγελματίες" , ζητούν για st/lt ότι τους κατέβει στο κεφάλι. 4000-5000 baht είναι το εύρος όσων έχω συνομιλήσει, κάποιες περιορίζουν το long time σε 3-4 ώρες ενώ κάποιες ζητούν λεφτά μέσω paypal για "αποκαλυπτικό" video chat. Άμα τους την πεις για τα λεφτά σχεδόν πάντα διαπραγματεύονται προς τα κάτω αλλά πάλι είναι ακριβότερες σε σχέση με αυτά που (όπως λένε οι συνάδελφοι στο φόρουμ) συναντάς στα bar στο soi nana και τις freelancers έξω. Παρόλα αυτά και μετά από αρκετές προσπάθειες έχω βρει μια πολύ καλή περίπτωση,μιλήσαμε μέσω βίντεο κλήσης για να διαπιστώσω εμφάνιση και γενικότερα προσόντα και σε εξαιρετικά λογική τιμή. Υπάρχουν βέβαια και αρκετά ladyboys που ψάχνουν να βρουν την αληθινή αγάπη και τον έρωτα και "if you want only sex go away I not bar girl" αλλά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τη συγκεκριμένη κατηγορία.

Ελπίζω να βοήθησα, είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία. 

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
λεντυμποι για μενα ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΕΝΑΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ
ΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΝΤΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ

f to the k

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2016
Like
2
Πόντοι
0
λεντυμποι για μενα ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΕΝΑΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ
ΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΝΤΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ

Στεφάν με όλο το θάρρος, το λες αυτό λόγω της γενικότερης συμπεριφοράς τους ή απλά επειδή απεχθάνεσαι το σπορ με αυτούς?

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Στεφάν με όλο το θάρρος, το λες αυτό λόγω της γενικότερης συμπεριφοράς τους ή απλά επειδή απεχθάνεσαι το σπορ με αυτούς?
και για τα δυο φιλε μου
και γιατι ειμαι ναζιστακι ;)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
και για να γινω ποιο συγκεκριμενος , αποψη μου ειναι οτι το καλητερο τραβελι το ποιο πετυχημενο και ομορφο , παλι πουτσιλα και αρχιδιλα θα μυρηζει και θα μπερδευεις απο τα 4 χερια και 4 ποδαρια ποια θα ειναι τα δικα σου
και απο αποψη συμπεριφορας εχουμε ΤΡΑΝΤΑΧΤΑ παραδειγματα για το τι εχουν κανει σε κατι κασμαδες τουριστες και τα τραπεζακια της αστυνομιας ειναι φουλ απο αυτους τους τυπους , στριμωχνονται να παρουν σειρα για καταθεση

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
και για να γινω ποιο συγκεκριμενος , αποψη μου ειναι οτι το καλητερο τραβελι το ποιο πετυχημενο και ομορφο , παλι πουτσιλα και αρχιδιλα θα μυρηζει και θα μπερδευεις απο τα 4 χερια και 4 ποδαρια ποια θα ειναι τα δικα σου
και απο αποψη συμπεριφορας εχουμε ΤΡΑΝΤΑΧΤΑ παραδειγματα για το τι εχουν κανει σε κατι κασμαδες τουριστες και τα τραπεζακια της αστυνομιας ειναι φουλ απο αυτους τους τυπους , στριμωχνονται να παρουν σειρα για καταθεση

Θα  συμφωνήσω.
Αυτό που στην χώρα μας   λένε μπέσα σε αυτό το είδος δεν υπάρχει.
Έχει μέσα  του την πουστιά  και αργά η γρήγορα θα στην κάνει.
Έναν  προσέλαβα κάποια στιγμή στο γραφείο μετά  από πολλά παρακάλια  της αδελφή του.
Έψαχνε θύμα ακόμα τρέχει από τις  κλωτσιές  που έφαγε.
Όσο  για την Παττάγια η  θα σε ναρκώσει η θα δει τι χρήμα κουβαλάς  για  να  το σφυρίξει στα φιλαράκια  του για να στην πέσουν.
Μακρυά  όσο μπορείτε.
Εκτός  εάν κάποιον τον τρώει ο  κώλος του  για παντός  είδους περιπέτειες.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
Ανευ σημασιας να συζηταμε για τριποδα κοριτσια γιατι ειναι γνωστο οτι οι ελληνες δεν πανε με τσουτσουνοκοριτσα :grin:

Laidback

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Like
20
Πόντοι
0
:2funny:
δέκα μέρες αφ΄ ότου επέστρεψα μπήκα απόψε στο bou και γελάω με τα  uploads του Λάκη και τις φωτό του Στεφάν. Ποιο πολύ με το σχόλιο του τεκίλα...

Laidback

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Like
20
Πόντοι
0
Ρε stefan σαλιαρη αγαπουλη δεν αφησες γκομενα με γλωσσοφυλο  :vomit: :vomit:

Και ξέρεις ποια είναι αυτή;
Η θρυλική Tuktik, ασυναγώνιστη μαστόρισσα του Rimjob...
Πρέπει να το λέει η καρδιά σου και να μη φοβάσαι το ρίσκο..

Συνημμένα

• stedan9tujtik.jpg
    stedan9tujtik.jpg
    65,5 KB · Εμφανίσεις: 49

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
οποιος περασει απο το στενο του κροκοδειλου θα ακουσει απειρα
μαλακα
γαμησου
πουστη
τσιγαρο
κτλ
κτλ

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656

καλο φαινεται το μαιμου παντως  :erection:
τωρα γλωσοφυλλα,,, :helpplea: με πουτανες 3εκ χιλιομετρα... :helpplea: :helpplea: :helpplea:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36

ζηλιες?

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
αυτα ειναι λογικα,ΕΑΝ κοιταγεται η λεγαμενη κι ειναι κατω των 30... :hi:
τα ζητανε και οι σαβουρες τα ζητανε και οι καλες , εξαρταται απο την πεινα και την αγαμια του πελατη που τον εχει βαρεσει στον πυρηνα του εγκεφαλου και μπορει να δωσει 2000 στη σωσια της νατασας γερασιμιδου (ελαφρυ το χωμα)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Ρε stefan σαλιαρη αγαπουλη δεν αφησες γκομενα με γλωσσοφυλο  :vomit: :vomit:

και σιγα μη την ηξερα τη λεγαμενη τι περγαμηνες εχει αν δεν με πληροφορουσε Ο ΜΕΓΑΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ Ζ και αν τη λενε τικ τακ τουκ τουκ ξερωγω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Χρονια πολλά σε ολους τους φιλους του thread. :hi: :hi:

Ευχομαι υγεια χαρα ευτυχια και ομορφα ταξιδια σε ολους μας !! :hi: :hi: