Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Και καποιες μερες σε κανα νησακι για χαλαρα...

Συνημμένα

• 11825725_862842613798028_3652351079918379653_n.jpg
    11825725_862842613798028_3652351079918379653_n.jpg
    163,5 KB · Εμφανίσεις: 47

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Εγω Μπανγκοκ μενω παντα εδω η στο διπλα αναλογα με το ποιο ειναι φτηνοτερο τη περιοδο που παω.
Κατω απο 30 ευρω,στο soi 11,διπλα στα παντα...
Μικρο βεβαια δωματιο,αλλα ετσι κι αλλιως για πηδημα και υπνο το εχεις...

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
To iCheck Inn ωραιο ειναι και με το βγαζει 32 ευρω το Double or Twin SUPERIOR για τον επομενο μηνα.
Θα τα σημειωσω,θα ψαξω και εγω.Οποια προταση δεκτη παιδια για τις περιοχες που ζητησα.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
To iCheck Inn ωραιο ειναι και με το βγαζει 32 ευρω το Double or Twin SUPERIOR για τον επομενο μηνα.
Θα τα σημειωσω,θα ψαξω και εγω.Οποια προταση δεκτη παιδια για τις περιοχες που ζητησα.
Καλησπέρα
Για τα δύο που λέει ο pipino συμφωνώ.Επίσης στην κορυφή του soi 11 είναι και το smart suites.Αν κοιτάξεις νωρίς μπορεί να το βρεις να ξεκινάει από τα 25 ευρώ. Καλή περίπτωση στο 13 είναι και το Citichick που αν το ψάξεις μπορείς να το πάρεις κοντά στα 35 ευρώ.Και στα δύο έχει μείνει ο κολλητός μου και έμεινε ενθουσιασμένος.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Την επόμενη βδομάδα εγώ έχω κλείσει για 5 μέρες εδώ για δεύτερη φορά.
Ακριβότερο βέβαια, εγώ το έκλεισα στα 60 αλλά σε εξαιρετική θέση, δίπλα ακριβώς σε αυτά που έχει προτείνει ο pipino , ωραία πισινα για άραγμα, και απιστευτα καλό πρωινό. Αντι για καφέ στο τέλος θέλεις σοδα......

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Την επόμενη βδομάδα εγώ έχω κλείσει για 5 μέρες εδώ για δεύτερη φορά.
Ακριβότερο βέβαια, εγώ το έκλεισα στα 60 αλλά σε εξαιρετική θέση, δίπλα ακριβώς σε αυτά που έχει προτείνει ο pipino , ωραία πισινα για άραγμα, και απιστευτα καλό πρωινό. Αντι για καφέ στο τέλος θέλεις σοδα......

Εντυπωσιακα αυτα τα Hotel αλλα 60 θα μου ρθει πολλα.Στην Βκκ διαθετω απο 30- εως το πολυ 40.
Θα τσεκαρω και αυτα που ειπες.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Οι τιμες που σου δινει ΔΕΝ συμπεριλαμβανουν φορους 17%.

Για ποτε λες να πας;

Για να καταλαβω λιγο αυτο το 17% που λες. εαν νοικιασω ενα hotel και με βγει 500 ευρω συνολο θα πληρωσω +17% δηλαδη +85 ευρω =585 ευρω?

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Οι τιμες στα hotel στο booking ειναι με το 17% μεσα (10% service fee + 7% tax),ενω στο agoda και το hotels.com στα προσθετει μετα οταν πας να δεις το συνολο.
Στο airbnb προστιθεται μετα στη τιμη.
Επισης ενα tip...Αν το διαμερισμα που ειναι στο airbnb,εχει και τα στοιχεια επικοινωνιας του ιδιοκτητη,μπορεις να μιλησεις απευθειας μαζι του για να κανεις καλυτερο deal.
Αυτο ομως προυποθετει και ενα ρισκο παραπανω γιατι θα πρεπει να του στειλεις τουλαχιστον μια προκαταβολη μεσω τραπεζης στο λογαριασμο του.
Ενω αν πληρωσεις μεσω του site του airbnb,σε καλυπτει αυτο σε οποιαδηποτε στραβη.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Οι τιμες στα hotel στο booking ειναι με το 17% μεσα (10% service fee + 7% tax),ενω στο agoda και το hotels.com στα προσθετει μετα οταν πας να δεις το συνολο.
Επισης ενα tip...Αν το διαμερισμα που ειναι στο airbnb,εχει και τα στοιχεια επικοινωνιας του ιδιοκτητη,μπορεις να μιλησεις απευθειας μαζι του για να κανεις καλυτερο deal.
Αυτο ομως προυποθετει και ενα ρισκο παραπανω γιατι θα πρεπει να του στειλεις τουλαχιστον μια προκαταβολη μεσω τραπεζης στο λογαριασμο του.
Ενω αν πληρωσεις μεσω του site του airbnb,σε καλυπτει αυτο σε οποιαδηποτε στραβη.

Αυτο ειδα στο agoda με μικρα γραματακια,οποτε δεν ειναι η πραγματικη τιμη η αρχικη.Thanks!
Εχω καιρο να ασχοληθω και ειμαι λιγο ασχετος.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.681
Πόντοι
506

στο airbnb δεν υπαρχει φορος, ειναι προμηθεια υπηρεσιων.
Υπαρχουν πολλες επιλογες παντως και επειδη ειναι απο ιδιωτη, οι τιμες διαφερουν αναλογα με το ποια εποχη θεωρει high season Ο καθενας. Εννοειται οτι αμα κλεισεις μεσω του σαιτ, κρατας το τηλ. του και αμα μεινεις ευχαριστημενος, νοικαιζεις του χρονου απ ευθειας με μια προκαταβολη μεσω Paypal για να εισαι και εξασφαλισμένος.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Αυτο ειδα στο agoda με μικρα γραματακια,οποτε δεν ειναι η πραγματικη τιμη η αρχικη.Thanks!
Εχω καιρο να ασχοληθω και ειμαι λιγο ασχετος.
σταματα ρε
θα ψαξουμε να βρουμε κανα condo που γαμαει με 2-3 δωματια

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Δεν μπορω να μεινω με δευτερο ατομο ουτε στο σπιτι μου.Παρτο μαζι με Κονα...και αμα δεν τον σφαξεις στην μερα πανω θα σε κερασω ενα Lb long time.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Για να καταλαβω λιγο αυτο το 17% που λες. εαν νοικιασω ενα hotel και με βγει 500 ευρω συνολο θα πληρωσω +17% δηλαδη +85 ευρω =585 ευρω?
Nαι. Αυτο βεβαια οταν κοιτας τιμες απο το Hotelscobined.com.(H και στο Agoda). Aν πας κατευθειαν στο Booking.com σου βγαζει απευθειας τις τιμες με τους φορους. Εχεις ολο το καιρο μπροστα σου, θα μπορουσες να γραφτεις στο Booking.com η στο Hotel.com και να σου στελνουν προσφορες.
Εγω παντως στην Ευρωπη, που κανω οικογενειακα ταξιδια, προτιμω το RNB, παρολο που εχει ενα μικρο ελλατωματακι. Δεν σου δινει ακριβως τη διευθυνση του διαμερισματος, αν δεν δωσεις την προκαταβολη.
Παντως να ξερεις, απο σοι 1 της Σουκχουμβιτ μεχρι σοι 33 οι τιμες ειναι πιο τσιμπιμενες απο τις υπολοιπες περιοχες.
Οτι θες παντως, απο ξενοδοχεια- οχι διαμερισματα, 3-4 αστερων μεταξυ σοι 7 και σοι 33, μπορω να σου δωσω μια εικονα, για τα περισσοτερα.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Πολύ καλή περίπτωση για κάτι σε στιλ διαμερίσματος και με 30 € είναι το ΕIGHTVILLE.
Είναι στο τέλος του soi 8 γύρω στα 7-8 λεπτά περπάτημα από την Sukhumvit,πάρα πολύ ήσυχο μέρος αλλά δίπλα σε όλα.Είχα βολτάρει απέξω πέρσι αν θυμάμαι καλά και είχε πινακίδα για promosion 1000 bath.

Στα 200 μέτρα και λίγο πριν βγεις στην Sukhumvit θα δεις σε στενάκι την ταμπέλα Lolitas. Mπαράκι που ανοίγει κατά τις 11 το πρωί και σερβιρουν μπυρίτσα και blowjob .Οι γκόμενες ψιλοψόφιες από εμφάνιση αλλά δυνατές στο μπούκωμα. Αξίζει για κανα μεσημέρι που έχει ζέστη και βαριέσαι τα πολλά πολλά....

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Δεν ειναι και ασχημο ειδικα το δωματιο στα 30 ευρω.
Στα 200 μετρα που λες ειναι δελεαστικο αρκετα,ποτακι με πλοουτσοπ.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Παντως δεν εχω προβλημα να εχει και κινηση,βαβουρα στο δρομο που θα μενω.Δηλαδη με το που κατεβενω απο το hotel να γινεται χαμος στα ποδια μου.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Περιοχη patpong μενει πλεον κανεις συναγωνιστης?
Ειχα μεινει patpong 2 στο στενακι μεσα και ασχετα το hotel μου αρεσε πολυ και εκει σαν περιοχη.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Τα ωραια της patong!

Συνημμένα

• DSC07423.JPG
    DSC07423.JPG