Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 437
- Πόντοι
- 36
2 με 8 Μαρτη μου το εβγαλε στα 55 ευρω τη μερα. Ισως ο Τεκιλας να ειναι πιο τυχερος.
47 ευρω με εβγαλε 09/02/2017 με 22/02/2017 για φετος ομως.
2 με 8 Μαρτη μου το εβγαλε στα 55 ευρω τη μερα. Ισως ο Τεκιλας να ειναι πιο τυχερος.
ΚαλησπέραTo iCheck Inn ωραιο ειναι και με το βγαζει 32 ευρω το Double or Twin SUPERIOR για τον επομενο μηνα.
Θα τα σημειωσω,θα ψαξω και εγω.Οποια προταση δεκτη παιδια για τις περιοχες που ζητησα.
Την επόμενη βδομάδα εγώ έχω κλείσει για 5 μέρες εδώ για δεύτερη φορά.
Ακριβότερο βέβαια, εγώ το έκλεισα στα 60 αλλά σε εξαιρετική θέση, δίπλα ακριβώς σε αυτά που έχει προτείνει ο pipino , ωραία πισινα για άραγμα, και απιστευτα καλό πρωινό. Αντι για καφέ στο τέλος θέλεις σοδα......
Οι τιμες που σου δινει ΔΕΝ συμπεριλαμβανουν φορους 17%.
Για ποτε λες να πας;
Οι τιμες στα hotel στο booking ειναι με το 17% μεσα (10% service fee + 7% tax),ενω στο agoda και το hotels.com στα προσθετει μετα οταν πας να δεις το συνολο.
Στο airbnb προστιθεται μετα στη τιμη.
Επισης ενα tip...Αν το διαμερισμα που ειναι στο airbnb,εχει και τα στοιχεια επικοινωνιας του ιδιοκτητη,μπορεις να μιλησεις απευθειας μαζι του για να κανεις καλυτερο deal.
Αυτο ομως προυποθετει και ενα ρισκο παραπανω γιατι θα πρεπει να του στειλεις τουλαχιστον μια προκαταβολη μεσω τραπεζης στο λογαριασμο του.
Ενω αν πληρωσεις μεσω του site του airbnb,σε καλυπτει αυτο σε οποιαδηποτε στραβη.
Οι τιμες στα hotel στο booking ειναι με το 17% μεσα (10% service fee + 7% tax),ενω στο agoda και το hotels.com στα προσθετει μετα οταν πας να δεις το συνολο.
Στο airbnb προστιθεται μετα στη τιμη.
Επισης ενα tip...Αν το διαμερισμα που ειναι στο airbnb,εχει και τα στοιχεια επικοινωνιας του ιδιοκτητη,μπορεις να μιλησεις απευθειας μαζι του για να κανεις καλυτερο deal.
Αυτο ομως προυποθετει και ενα ρισκο παραπανω γιατι θα πρεπει να του στειλεις τουλαχιστον μια προκαταβολη μεσω τραπεζης στο λογαριασμο του.
Ενω αν πληρωσεις μεσω του site του airbnb,σε καλυπτει αυτο σε οποιαδηποτε στραβη.
δηλαδη σαν να λεμε χιλτον η κατι τετοιοΚαμια προταση hotel στα 30-35 ευρω για 14 μερες Bangkok,περιοχη soi 11 με Nana?
Για Hi season Μιλαμε.
σταματα ρεΑυτο ειδα στο agoda με μικρα γραματακια,οποτε δεν ειναι η πραγματικη τιμη η αρχικη.Thanks!
Εχω καιρο να ασχοληθω και ειμαι λιγο ασχετος.
Nαι. Αυτο βεβαια οταν κοιτας τιμες απο το Hotelscobined.com.(H και στο Agoda). Aν πας κατευθειαν στο Booking.com σου βγαζει απευθειας τις τιμες με τους φορους. Εχεις ολο το καιρο μπροστα σου, θα μπορουσες να γραφτεις στο Booking.com η στο Hotel.com και να σου στελνουν προσφορες.Για να καταλαβω λιγο αυτο το 17% που λες. εαν νοικιασω ενα hotel και με βγει 500 ευρω συνολο θα πληρωσω +17% δηλαδη +85 ευρω =585 ευρω?