Laidback
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2010
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Route 69 Soi6.. για PSE
Aαααα!
Μήπως ήσουν τυχερός και πέτυχες την Tuktik?
Route 69 Soi6.. για PSE
Aν πας στο σαιτ του Πετας το εχει 563, αν πας στο Σκαισκανερ σου δινει το Πετας με 528 (χθες βραδι 523)Αν εννοείς αυτή
Για Αθηνα - Μπανγκκοκ είναι στα 579 !!!
Εκτός αν κλείσουν δύο μαζί οπότε έρχεται 532 το άτομο.
Πραγματικά καλή τιμή, αλλά σαν τη περυσινή τιμή στα 370 ευρώ δεν είναι.
Δύσκολο όμως να ξανακάνουν τόσο καλή προσφορά όπως πέρυσι !!
Aν πας στο σαιτ του Πετας το εχει 563, αν πας στο Σκαισκανερ σου δινει το Πετας με 528 (χθες βραδι 523)
Λακη μου, νομιζω για εσας επανω (θα το δει τωρα ο Στεφαν και θα με βριζει), νομιζω καλλυτερη περιπτωση ειναι η Τουρκικες.Για τους φιλους που ειναι απο Αθηνα ειναι παρα πολυ καλη τιμη....για τα παιδια απο Θεσ/νικη η εκτος Αθηνων πρεπει να υπολογιστει και το εισητηριο για Αθηνα(και οχι με την Ryanair) γιατι θα εχεις μια βαλιτσαρα για τετοιο ταξιδι
LUFTHANSA ωριμε φιλε μου.....519!!!! απο θεσσ/νικη φρανκφουρτη και φυγαμε για σουβαρναμπουμι , 4 ωριτσες αναμονηΛακη μου, νομιζω για εσας επανω (θα το δει τωρα ο Στεφαν και θα με βριζει), νομιζω καλλυτερη περιπτωση ειναι η Τουρκικες.
ενοητε οτι το εισητιριο βγηκε με τη μια για 13/11
η αληθεια ειναι οτι παω για συμπαρασταση σε καποιον....τυραννια μωρε στεναχωριαΠάλι? Ωρε τούμπα-χαλκιδική το έχεις κάνει!
Καλά να περάσεις και να μας ενημερώνεις!
Α και ζηλευουμε!
η αληθεια ειναι οτι παω για συμπαρασταση σε καποιον....τυραννια μωρε στεναχωρια
θα μας φαει το φιλοτιμοΜπραβο ρε Στεφαν...θα πας στον Παραδεισο.....εσυ και η καλη σου η καρδια!!!
Το θεμα ειναι οτι η Λουφτχανσα δεν κανει δρομολογιο επιστροφης απο Κινα που θελω εγω.LUFTHANSA ωριμε φιλε μου.....519!!!! απο θεσσ/νικη φρανκφουρτη και φυγαμε για σουβαρναμπουμι , 4 ωριτσες αναμονη
μεχρι 30 νοεμβριου η προσφορα μετα παει 589 , παλι φτηνοτερα απο κωλοτουρκους
θα μας φαει το φιλοτιμο
ενοητε οτι το εισητιριο βγηκε με τη μια για 13/11
ε πες , τι
τώρα...
να πώ υίποτα ή να μην πω;
παρα πολυ ωραια φιλοςΚαι δυο φωτογραφίες από την βιλίτσα αν και οι φωτο του booking απεικονίζουν ακριβώς την πραγματικότητα.
Bonus στην πλατεια απέναντι υπάρχει στα υπαίθρια φαγάδικα και ελληνικό εστιατόριο. Ο κυρ Κώστας καμμένος από την κρίση βρήκε την ησυχία του και προσφέρει ένα αρκετά γευστικό σουβλάκι ακόμα και με πίτα, μουσακά και παστιτσάκι που άρεσε ιδιαίτερα στις Ταιλανδές και μερικά ακόμα ελληνικά πιάτα. Λαδώσαμε το αντεράκι μας από την στιγμή που το ανακαλύψαμε σε τιμές εξαιρετικές.