Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Laidback

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Μηνύματα
50
Like
20
Πόντοι
0

Συνημμένα

  • Thai-Girl-Smoking-Weed.jpg
    Thai-Girl-Smoking-Weed.jpg
    116,5 KB · Εμφανίσεις: 44
  • Like
Αντιδράσεις: 968

Laidback

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Μηνύματα
50
Like
20
Πόντοι
0

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Μηνύματα
1.800
Like
403
Πόντοι
36

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Μηνύματα
3.974
Like
339
Πόντοι
36

tester

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Μηνύματα
80
Like
0
Πόντοι
0
ρε άρχοντες, πρίν χρόνια κάποιος θεός εδώ μέσα μας πρότεινε ενα μασατζιδικο την μπανγκοκ που ήταν τύπου "μασάζ προστάτη, ιαπωνικό στυλ".

Επείδη πήγα και ήταν καταπληκτικό, αλλά εχασα την διευθυνση, παίζει κάποιος συναγωνιστής να με το στείλει;;;
 

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Μηνύματα
2.807
Like
144
Πόντοι
16
ρε άρχοντες, πρίν χρόνια κάποιος θεός εδώ μέσα μας πρότεινε ενα μασατζιδικο την μπανγκοκ που ήταν τύπου "μασάζ προστάτη, ιαπωνικό στυλ".

Επείδη πήγα και ήταν καταπληκτικό, αλλά εχασα την διευθυνση, παίζει κάποιος συναγωνιστής να με το στείλει;;;
Akane στο Chitlom αλλα εχω χρονια να παω..Δε ξερω τι παιζει τωρα..
 

Kaligoulas28

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Μηνύματα
1.316
Like
6
Πόντοι
16
Και δυο φωτογραφίες από την βιλίτσα αν και οι φωτο του booking απεικονίζουν ακριβώς την πραγματικότητα.
Bonus  στην πλατεια απέναντι υπάρχει στα υπαίθρια φαγάδικα και ελληνικό εστιατόριο. Ο κυρ Κώστας καμμένος από την κρίση βρήκε την ησυχία του και προσφέρει ένα αρκετά γευστικό σουβλάκι ακόμα και με πίτα, μουσακά και παστιτσάκι που άρεσε ιδιαίτερα στις Ταιλανδές και μερικά ακόμα ελληνικά πιάτα. Λαδώσαμε το αντεράκι μας από την στιγμή που το ανακαλύψαμε σε τιμές εξαιρετικές.

Aρχοντας τυπε!!!Βιλαρα κι ελληνικο εστιατοριο απεναντι!!! :rockon: :rockon: :rockon:
 

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.329
Πόντοι
28.786
Μια και από τη Δευτέρα η δουλειά γίνεται πολύ πιο απαιτητική και δεν θα μπορώ να ποστάρω τόσο συχνά θα ποστάρω κάτι σε απάντηση μιας ερώτησης που αρκετοί φίλοι μου στέλνουν σε PMs.

Η ερώτηση είναι απλή. Τα καλά-ακριβά ξενοδοχεία έχουν πρόβλημα με το να βάζεις πολλές διαφορετικές γυναίκες στο δωμάτιο σου ?? Και αν ναι υπάρχουν τρόποι να το ξεπεράσει κανείς αυτό το πρόβλημα ??

Η απάντηση είναι η εξής. Τα περισσότερα πεντάστερα ξενοδοχεία σου ζητούν όταν κάνεις check in να δηλώσεις τα στοιχεία των ενοίκων του δωματίου που έχεις κλείσει. Αν κάνεις check in μόνος σου μπορείς να δηλώσεις ότι ο ''δεύτερος ένοικος'' του δωματίου θα έρθει αργότερα το βράδυ η την επομένη κλπ.

Σε περίπτωση που πας να βάλεις την επομένη  νύχτα μια δεύτερη γκόμενα με άλλα στοιχεία από αυτά που έχουν αρχικά δηλωθεί τη πρώτη φορά τα περισσότερα  ξενοδοχεία θα σε χρεώσουν εξτρά με ποσά που συνήθως κυμαίνονται από 40% μέχρι 70% της ημερήσιας χρέωσης του δωματίου.

Τα περισσότερα πεντάστερα ξενοδοχεία λειτουργούν με τον παραπάνω τρόπο. Εξαιρέσεις υπάρχουν αλλά είναι λίγες !! Ο παραπάνω είναι ό κύριος λόγος που πολλοί έμπειροι φίλοι που ταξιδεύουν στη Ταιλάνδη προτιμούν να νοικιάζουν Condos. Δηλαδή πολυτελή ( στις περισσότερες περιπτώσεις ) δωμάτια σε μεγάλα συγκροτήματα κατοικιών ή σε ουρανοξύστες.

Αλλοι φίλοι πηγαίνουν σε πιο φτηνά ξενοδοχεία που δεν έχουν πρόβλημα με την διαφορετική γυναίκα κάθε βράδυ. Κάποια απο αυτά  θα ζητήσουν  και θα καταγράψουν τα στοιχεία της κάθε κοπέλας, πράγμα θετικό για περιπτώσεις ληστειών για παράδειγμα, κάποια δεν θα το κάνουν ούτε καν αυτό.

Μια μικρή μειοψηφία απο αυτά τα ξενοδοχεία έχουν πρόβλημα και σε χρεώνουν αν φέρεις περισσότερες απο μια γυναίκες το ίδιο 24ωρο μια και το βρίσκουν αυτό σαν αφορμή για να σε χρεώσουν σε αυτή τη περίπτωση για τρίκλινο αντί για δίκλινο.

 

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.329
Πόντοι
28.786
Πιστεύω ότι η λύση των Condos ειναι η πιο δόκιμη. Ιδίως αν σκοπεύεις να μείνεις μεγάλα χρονικά διαστήματα μπορεί να σε συμφέρει και από οικονομικής πλευράς. Ιδίως αν μοιραστείς ένα μεγάλο Condo με δυο υπνοδωμάτια με ένα φίλο σου για παράδειγμα.

Προσωπικά δεν με εξυπηρετεί αυτή η λύση γιατί μια και δεν μπορώ να παλουκωθώ σε ένα μέρος και μου αρέσει να ''εξερευνώ'' διαφορετικές γειτονιές, αλλάζω κάθε 4-5 μέρες ξενοδοχεία σε διαφορετικά μέρη των πόλεων που επισκέπτομαι.

Επιπλέον πολλές φορές όταν συναντάω γκόμενες ( όχι επαγγελματίες ) κάνω check in μαζί τους και για τις 3-4 μέρες που μένω σε ένα καλό ξενοδοχείο δεν έχω πρόβλημα. Επιπλέον όταν θέλεις να αλλάξεις γκόμενα και να ''στείλεις'' ευγενικά τη προηγούμενη, το ταυτόχρονο check out, και το να τη συνοδεύσεις μέχρι το σταθμό του λεωφορείου είναι ο πιο εύσχημος και πειστικός τρόπος να το κάνεις, χωρίς να χρειαστείς να τις σουτάρεις άσχημα πράγμα που ούτε του χαρακτήρα μου είναι ούτε και γουστάρω να το κάνω !!  Προγραμματίζεις απο πριν και ενημερώνεις εκ των προτέρων ότι μόνο για ένα ''short brake from work''  έρχεσαι και όλα καλά !! Η τακτική αυτή δούλευε πολύ καλά για εμένα στη Κούβα και στο Santa Domingo όπου τα καλά ξενοδοχεία ήταν πραγματικά πολύ αυστηρά σε αυτό το θέμα !!

Κατόπιν κάνεις check in στο επόμενο ξενοδοχείο που έχεις προγραμματίσει, μέ άλλη γκόμενα, και συνήθως και σε άλλη τοποθεσία η πόλη !! !! Η τακτική αυτή δούλευε πολύ καλά για εμένα στη Κούβα και στο Santa Domingo όπου τα καλά ξενοδοχεία ήταν πραγματικά πολύ αυστηρά σε αυτό το θέμα !!

 

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.329
Πόντοι
28.786
Επίσης επειδή έχω ταξιδέψει αρκετά στη ζωή μου την ίδια πολιτική έχουν και τα περισσότερα καλά ξενοδοχεία παγκοσμίως.

Οταν πριν πολλά χρόνια σε επαγγελματικά ταξίδια που έκανα την πάταγα σα νέος με χρέωναν παραπάνω για τις ''extra'' γκόμενες που φόρτωνα με αποτέλεσμα να μου τα χώνουν τα αφεντικά μου στις εταιρίες που δούλευα όταν γύριζα πίσω τους φουσκωμένους λογαριασμούς.

Αναγκάστηκα λοιπόν τότε να βρώ τρόπους για να ξεπεράσω το παραπάνω πρόβλημα. Μια και εγώ πλησιάζω στη λήξη της ''καριέρας'' μου θα μοιραστώ κάποιους τρόπους με τους φίλους του site.

Για να μην παρεξηγηθώ. Δεν προτρέπω κανένα να χρησιμοποιήσει τις παρακάτω μεθόδους. Μόνο κάτι βαρεμένοι τύποι σαν την αφεντιά μου έχουν ανάγει σε σπορ τις συγκεκριμένες μεθόδους. Απλά όσοι ταξιδεύουν συχνά καλό είναι να τα έχουν κατά νού μήπως και τους χρειαστούν !!!

 

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.329
Πόντοι
28.786
Τρόπος Πρώτος. Τα υπόγεια parking. Σε πολλές περιπτώσεις απο τα υπόγεια πάρκινγκ υπάρχουν ασανσέρ που βγάζουν κατευθείαν στους ορόφους των ξενοδοχείων παρακάμπτοντας τη ρεσεψιόν όπου γίνεται ο έλεγχος.  Οι φύλακες στις κεντρικές εισόδους που σηκώνουν τις μπαριέρες για να περάσεις με τη μηχανή η το αυτοκίνητο σε χαιρετούν ευγενικά και σχεδόν ποτέ δεν ελέγχουν. Οταν τους πρωτορωτήσεις που είναι το υπόγειο πάρκινγκ ''γιατί δεν θέλεις να βρέχεται το μηχανάκι σου !!!   :grin: :grin: :grin: '' δίνοντάς τους ένα γερό tip είναι σχεδόν βέβαιο από εκεί και πέρα απλά θα σε χαιρετάνε χωρίς περεταίρω. Προσοχή χρειάζεται στις αλλαγές βάρδιας των φυλάκων. Καλό είναι να το ελέγχεις όταν βγαίνεις το βράδι απο το ξενοδοχείο και αν ο φύλακας είναι άλλος να επαναλαμβάνεις την ίδια ερώτηση δίνοντας άλλο ένα τιπ.


Τρόπος Δεύτερος. Το σύστημα πλημύρα. Τα περισσότερα καλά ξενοδοχεία εχουν αυτό που λένε night shuttle. Ενα mini van η ένα μικρό πούλμαν το οποίο φεύγει απο ένα κεντρικό σημείο της νυχτερινής ζωής της πόλης 15-20 λεπτά αφότου κλείνουν τα μπαρ. Σκοπό έχει να μεταφέρει τους πελάτες του ξενοδοχείου πίσω στο ξενοδοχείο μετά τη διασκέδασή τους. Ιδίως κάποιοι που πίνουν αρκετά και δεν θέλουν μπλεξίματα το χρησιμοποιούν συχνά. Ο Οδηγός του πούλμαν ελέγχει στην επιβίβαση στο πούλμαν  αν ο επιβάτης είναι ένοικος του ξενοδοχείου τσεκάροντας τις μαγνητικές κάρτες που χρησιμοποιούν οι ένοικοι αντί για κλειδιά. Στα δίκλινα δίνονται πάντα δυο κάρτες. Το κόλπο λοιπόν είναι απλό. Δίνεις στη γκόμενα που θέλεις να βάλεις στο ξενοδοχείο τη μια απο τις δύο κάρτες για να περάσει στο πούλμαν και εσύ ακολουθείς με το μηχανάκι. Στην ρεσεψιόν στο ξενοδοχείο το τελευταίο πράγμα που θέλει να κάνει ο ξενύχτης η η ξενύχτης ρεσεπτιονίστ στις 3¨00 τα ξημερώματα είναι να ελέγξει έναν έναν τριάντα με σαράντα κινέζους, και μεθυσμένους συνήθως Αγγλους. Επιπλέον έχουν ήδη ελεχθεί εκ των προτέρων απο τον οδηγό του πούλμαν που είναι υπάλληλος του ξενοδοχείου.  Συναντάς λοιπόν τη δικιά σου στο ασανσερ μετά τη ρεσεψιόν, όπου δημιουργείται και ένας μικρός μεσονύχτιος συνωστισμός καιμπορεί να σε περιμένει μέχρι να τελειώσεις με το παρκινγκ στο μηχανάκι,  και απο εκεί και πέρα όλα είναι εύκολα !!

Τρόπος Τρίτος. Οι ''ομάδες'' απο πουτάνες. Πολλοί φίλοι θα έχουν παρατηρήσει και στο Insomnia και στο walking Street αλλά και στα bars του Soi6 ότι οι γκόμενες σπανίως είναι μόνες τους !!  Οι περισσότερες είναι σε παρέες των 3 η τεσσαρων. Μονο οι freelancers κάθονται συνηθως μόνες τους στη beach road για παράδειγμα. Πολλές φορές λοιπόν στα μπαρ καβλαντίζω με μια παρέα με 2-3 γκόμενες κερνώντας και κανένα ποτό. Στο τέλος θα φύγω με 1 από αυτές για το ξενοδοχείο. Την πρώτη φορά στη ρεσεψιόν θα καταχωρήσουν την ταυτότητά της. Τη δεύτερη μέρα λοιπόν έχεις τις εξής 2 επιλογές. Πρώτον κρατάς την ίδια γκόμενα γιατί τη γουστάρεις και δεύτερη βραδιά !!  Δεύτερον φορτώνεις τη δεύτερη γκόμενα της παρέας βάζοντας την πρώτη που είναι φίλη της να της δανείσει τη ταυτότητά της. Οι ρεσεψιονίστ που κάθε βράδυ αλλάζουν στη μεταμεσονύχτια βάρδια πολύ σπάνια θυμούνται πρόσωπα. Οι περισσότεροι καταλαβαίνουν ότι η κοπελα που είναι μαζί σου είναι επαγγελματίας απο το ντύσιμό της. Σε περίπτωση που ζητήσουν ταυτότητα ( πιθανότητα 1 στις 3   ) θα ελέγξουν αν ο αριθμός της ταυτότητας που δίνει η κοπέλα είναι ίδιος με αυτόν που είναι καταχωρημένος στο computer και όταν το διαπιστώσουν θα καληνυχτήσουν και τέρμα !! Η πιθανότητα να ελέγξουν αν το πρόσωπο στη φωτογραφία της ταυτότητας είναι το ίσιο με αυτό της κοπέλας μπροστά τους είναι σχεδόν μηδενική στις 3 η στις 4 τα ξημερώματα. Εμένα τουλάχιστον δεν μου έχει τύχει !!    Με αυτό το τρόπο σε μια παραμονή 5 ημερών σε ένα ξενοδοχείο συνήθως άλλαζα 2 η 3 γκόμενες !!  Απαραίτητη προυπόθεση βέβαια για αυτή τη μέθοδο είναι να σου αρέσουν απαραιτήτως δυο η περισσότερες απο τη παρέα.

Τους παραπάνω τρόπους τους έχω δοκιμάσει σε διάφορες χώρες και συνήθως δουλεύουν. Σε δυο περιπτώσεις που απέτυχα συνολικά στη πολυετή ''καριέρα'' μου απλά πλήρωσα το σχετικό upgrade fee.

Ελπίζω να βοήθησα !!  
 

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.161
Like
1.156
Πόντοι
216
Μιλωντας για Ταιλάνδη και νοτιοανατολική Ασια όπου ανθεί το σπορ μας νομίζω ότι τα πράγματα είναι απλά.
Καταρχήν ένα  απλό γκουγλάρισμα φέρνει εξαιρετικά αποτελέσματα.
Από την εμπειρία μου εκεινο που μετραει περισσότερο είναι η περιοχή που βρίσκεται το ξενοδοχείο που θα επιλέξουμε. Οτιδήποτε βρίσκεται κοντά στην δράση έχει και περισσότερες πιθανότητες να είναι guest friendly. Και είναι λογικό γιατί ποιός οικογενειαρχής θα πάει να κλείσει ξενοδοχείο δίπλα στην Νανα Πλάζα ή ποιός νορμαλ τύπος που πάει με την γκόμενα διακοπές θα μείνει κοντά στην Walking street ή στην Bangla road ;
Αν μιλάμε με ποσοστά για περιοχές όπως την  Sukhumvit στην ΒΚΚ,  την Patong στο Phuket και την Pattaya το ποσοστό των guest friendly hotels υπερβαίνει το 75%. Και μιλάμε παντα από απλά ενοικιαζόμενα δωμάτια έως χλιδάτα πεντάστερα resort. Οσο απομακρυνόμαστε από τις περιοχές αυτές τα ποσοστά αλλάζουν  σε μεγάλο βαθμό. Το καλό είναι ότι μιλάμε για τεράστιο αριθμό καταλυμάτων πχ η Patong έχει πάνω από 800 καταλύματα για όλα τα γούστα και πορτοφόλια ή η Sukhumvit και οι γύρω περιοχές της ίσως υπερβαίνουν τα 1000.
Προσοχή θα πρέπει να δίνουν όλοι όσοι κλείνουν ξενοδοχεία σε πακέτα από τουριστικά γραφεία που είναι συνήθως και πρωτάρηδες .
Τα γραφεία προκειμένου να πάρουν καλύτερες τιμές σε ξενοδοχεία και να αυξήσουν το κέρδος τους στέλνουν τους πελάτες τους σε ξενοδοχεία που είναι μεν guest friendly αλλά με χρέωση που ξεκινάει από τα 500 μπατάκια και μπορεί να φτάσει τα 1500 ή και 2000. Ο νέος και άπειρος θα τα πληρώσει χαλαρά και θα αισθάνεται και προνομιούχος που καταφερνει να πάρει κοπέλα  στο δωμάτιο όταν οι υπόλοιποι περνάνε  ολόκληρους λόχους στο τζάμπα.
Για να μην το κουράζω παραπάνω η καλύτερη λύση αν μιλάμε για Ταιλάνδη είναι email στο ξενοδοχείο με καθαρή την ερώτηση.Για καβαντζούλα κρατάμε μαζί μας και την απάντηση αν είναι θετική. Απλά δεν θέλει ντροπές. Την ερώτηση αυτή την έχουν κάνει χιλιάδες πελάτες πριν και άλλοι τόσοι θα την κάνουν μετά.
 

chrisa60

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2013
Μηνύματα
58
Κριτικές
3
Like
69
Πόντοι
0
Mετα απο 8 χρονια καταφθανω ξανα λογω εργασιας ,δωστε μου τα φωτα σας για ko si chang αθλητες μου!!!
 

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Μηνύματα
32.387
Κριτικές
36
Like
37.814
Πόντοι
18.565
Akane στο Chitlom αλλα εχω χρονια να παω..Δε ξερω τι παιζει τωρα..
Akane στο σοι 33 της Σουκχουμβιτ, μεταξυ του σταθμου σκαιτρεν "Ασοκ" και του επομενου, οπως ανεβαινεις απο τη Σουκχουμβιτ στο δεξι σου χερι καμμια 100στη μετρα.
 

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Μηνύματα
32.387
Κριτικές
36
Like
37.814
Πόντοι
18.565
Οσον αφορα τα γκεστ φρεντλι (η γκιρλ φρεντλι) ξενοδοχεια, κλεινω παντα για 2 ατομα, οποτε στα 10 χρονια που παω στη Μπανγκοκ σε 3 η 4 αστερων ξενοδοχεια (καμμια 25αρια μεχρι τωρα σε Σιλομ και Σουκχουμβιτ κυριως) δεν ειχα ποτε προβλημα. (για 3ο ατομο δεν εχω δοκιμασει ποτε, οποτε δεν εχω εμπειρια.
 

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.329
Πόντοι
28.786
Μιλωντας για Ταιλάνδη και νοτιοανατολική Ασια όπου ανθεί το σπορ μας νομίζω ότι τα πράγματα είναι απλά.
Καταρχήν ένα  απλό γκουγλάρισμα φέρνει εξαιρετικά αποτελέσματα.
Από την εμπειρία μου εκεινο που μετραει περισσότερο είναι η περιοχή που βρίσκεται το ξενοδοχείο που θα επιλέξουμε. Οτιδήποτε βρίσκεται κοντά στην δράση έχει και περισσότερες πιθανότητες να είναι guest friendly. Και είναι λογικό γιατί ποιός οικογενειαρχής θα πάει να κλείσει ξενοδοχείο δίπλα στην Νανα Πλάζα ή ποιός νορμαλ τύπος που πάει με την γκόμενα διακοπές θα μείνει κοντά στην Walking street ή στην Bangla road ;
Αν μιλάμε με ποσοστά για περιοχές όπως την  Sukhumvit στην ΒΚΚ,  την Patong στο Phuket και την Pattaya το ποσοστό των guest friendly hotels υπερβαίνει το 75%. Και μιλάμε παντα από απλά ενοικιαζόμενα δωμάτια έως χλιδάτα πεντάστερα resort. Οσο απομακρυνόμαστε από τις περιοχές αυτές τα ποσοστά αλλάζουν  σε μεγάλο βαθμό. Το καλό είναι ότι μιλάμε για τεράστιο αριθμό καταλυμάτων πχ η Patong έχει πάνω από 800 καταλύματα για όλα τα γούστα και πορτοφόλια ή η Sukhumvit και οι γύρω περιοχές της ίσως υπερβαίνουν τα 1000.
Προσοχή θα πρέπει να δίνουν όλοι όσοι κλείνουν ξενοδοχεία σε πακέτα από τουριστικά γραφεία που είναι συνήθως και πρωτάρηδες .
Τα γραφεία προκειμένου να πάρουν καλύτερες τιμές σε ξενοδοχεία και να αυξήσουν το κέρδος τους στέλνουν τους πελάτες τους σε ξενοδοχεία που είναι μεν guest friendly αλλά με χρέωση που ξεκινάει από τα 500 μπατάκια και μπορεί να φτάσει τα 1500 ή και 2000. Ο νέος και άπειρος θα τα πληρώσει χαλαρά και θα αισθάνεται και προνομιούχος που καταφερνει να πάρει κοπέλα  στο δωμάτιο όταν οι υπόλοιποι περνάνε  ολόκληρους λόχους στο τζάμπα.
Για να μην το κουράζω παραπάνω η καλύτερη λύση αν μιλάμε για Ταιλάνδη είναι email στο ξενοδοχείο με καθαρή την ερώτηση.Για καβαντζούλα κρατάμε μαζί μας και την απάντηση αν είναι θετική. Απλά δεν θέλει ντροπές. Την ερώτηση αυτή την έχουν κάνει χιλιάδες πελάτες πριν και άλλοι τόσοι θα την κάνουν μετά.

Φιλε LYST συμφωνώ απολύτως σε ολα τα σχόλια σου παραπάνω.

Η δική σου περιγραφή αναφέρεται στο πως να αποφύγει κάποιος το πρόβλημα βρίσκοντας ξενοδοχεία με guest friendly πολιτική.

Η δική μου περιγραφή λίγα post παραπάνω αναφέρεται στο πως πιθανόν μπορεί καποιος να ξεπεράσει το πρόβλημα αν ποτέ βρεθεί για τον οποιοδήποτε λόγο σε ξενοδοχείο που εχει αντίθετη πολιτική.

Προφανως και η δική σου πρακτική ειναι πιο δόκιμη. Ειναι καλύτερα να αποφεύγεις εξ ' αρχής το πρόβλημα παρά να πρέπει να το λύσεις αν βρεθεις στη κατάσταση να το αντιμετωπίσεις.

Ομως πολλες φορες πεφτεις και σε κακοτοπιες που δεν περιμενεις. Να σου θυμίσω το δικο σου ποσταρισμα πριν 2 χρονια στο Crib Patong στο πουκετ οπου ενω σε ειχαν ενημερωσει πριν τη κρατηση οτι το ξενοδοχειο ηταν guest friendly στη πράξη σου ελεγαν παπαριες.

Θα συμφωνησω μαζι σου και με την αποψη του φιλου κωλογερου οτι υπαρχουν πολλα αξιοπρεπεστατα ξενοδοχεία μεχρι και τετραστερα που δεν θα εχει καποιος κανενα απολυτως πρόβλημα.

Στα πολυ καλα ομως πενταστερα ξενοδοχεία στη πλειοψηφια των περιπτωσεων εχεις πρόβλημα.

Ειδικα στη Πατάγια τα Amari, Cape Dara, Dusit Thani, και Hilton που εχω προσωπική εμπειρία, ειχαν θέμα.

 

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Μηνύματα
3.974
Like
339
Πόντοι
36
λοιπον για να δουμε και τι ''ψωνοζει'' ο ευκαταστατος ασιατης..ξερω εμας τους πιπινολατρες μας πιανει καταθλιψη οταν διαπιστωνουμε οτι οτι κυκλοφορει ελευθερο σε παταγιες πουκετ κλπ ειναι σαβουρα μπροστα σε αυτα που τα εχουν καβατζομενα συμηθος εκτος ταυλανδης , ειναι ομως διαθεσημα αν ο πελατης το επιθυμει και πληρωνει εισητηριο οπου και αν βρισκετε να του ερθουν
ριξτε μια ματια στο σαιτ αυτο που το τσιμπισα απο ασιατη επιχηρηματια εδω στην ελλαδα
αναλυτικοτατο
 

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Μηνύματα
32.387
Κριτικές
36
Like
37.814
Πόντοι
18.565
λοιπον για να δουμε και τι ''ψωνοζει'' ο ευκαταστατος ασιατης..ξερω εμας τους πιπινολατρες μας πιανει καταθλιψη οταν διαπιστωνουμε οτι οτι κυκλοφορει ελευθερο σε παταγιες πουκετ κλπ ειναι σαβουρα μπροστα σε αυτα που τα εχουν καβατζομενα συμηθος εκτος ταυλανδης , ειναι ομως διαθεσημα αν ο πελατης το επιθυμει και πληρωνει εισητηριο οπου και αν βρισκετε να του ερθουν
ριξτε μια ματια στο σαιτ αυτο που το τσιμπισα απο ασιατη επιχηρηματια εδω στην ελλαδα
αναλυτικοτατο
Το sex141.com το ειχε βαλει πριν απο καποια χρονια ο Λορδος στο θρεντ της Κινας.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom