Laidback
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2010
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
LUFTHANSA!!!! απο θεσσ/νικη φρανκφουρτη και φυγαμε, 4 ωριτσες αναμονη...
Για οσοους φίλους ενδιαφέρονται, άνοιξα εδώ
ενα thread για την φετινή μου επίσκεψη στο Siem Reap στη Καμπότζη !!
ασε τα ειδα απο κοντα δεν τσιμπαμε αυτο που γινετε στο ατατουρκ που ειναι σαν τη μεκκα με ολες τις φυλες των ορκ μαζεμενες δεν υπαρχει πουθεναwww.dailymail.co.uk/news/article-3766645/Bomb-alert-Frankfurt-Airport-terminals-evacuated.html]http://www.dailymail.co.uk/news/article-3766645/Bomb-alert-Frankfurt-Airport-terminals-evacuated.html[/url]
www.protothema.gr/world/article/606599/sunagermos-gia-vomva-sto-aerodromio-tis-frankfourtis-ekkenonodai-termatikoi-stathmoi/]http://www.protothema.gr/world/article/606599/sunagermos-gia-vomva-sto-aerodromio-tis-frankfourtis-ekkenonodai-termatikoi-stathmoi/[/url]
Πάει κι η Φρανκφούρτη... Ατατούρκ κατάντησε.....
χμ να και κατι νεοΓια οσοους φίλους ενδιαφέρονται, άνοιξα εδώ
ενα thread για την φετινή μου επίσκεψη στο Siem Reap στη Καμπότζη !!
Akane στο Chitlom αλλα εχω χρονια να παω..Δε ξερω τι παιζει τωρα..ρε άρχοντες, πρίν χρόνια κάποιος θεός εδώ μέσα μας πρότεινε ενα μασατζιδικο την μπανγκοκ που ήταν τύπου "μασάζ προστάτη, ιαπωνικό στυλ".
Επείδη πήγα και ήταν καταπληκτικό, αλλά εχασα την διευθυνση, παίζει κάποιος συναγωνιστής να με το στείλει;;;
Και δυο φωτογραφίες από την βιλίτσα αν και οι φωτο του booking απεικονίζουν ακριβώς την πραγματικότητα.
Bonus στην πλατεια απέναντι υπάρχει στα υπαίθρια φαγάδικα και ελληνικό εστιατόριο. Ο κυρ Κώστας καμμένος από την κρίση βρήκε την ησυχία του και προσφέρει ένα αρκετά γευστικό σουβλάκι ακόμα και με πίτα, μουσακά και παστιτσάκι που άρεσε ιδιαίτερα στις Ταιλανδές και μερικά ακόμα ελληνικά πιάτα. Λαδώσαμε το αντεράκι μας από την στιγμή που το ανακαλύψαμε σε τιμές εξαιρετικές.
Akane στο σοι 33 της Σουκχουμβιτ, μεταξυ του σταθμου σκαιτρεν "Ασοκ" και του επομενου, οπως ανεβαινεις απο τη Σουκχουμβιτ στο δεξι σου χερι καμμια 100στη μετρα.Akane στο Chitlom αλλα εχω χρονια να παω..Δε ξερω τι παιζει τωρα..
Μιλωντας για Ταιλάνδη και νοτιοανατολική Ασια όπου ανθεί το σπορ μας νομίζω ότι τα πράγματα είναι απλά.
Καταρχήν ένα απλό γκουγλάρισμα φέρνει εξαιρετικά αποτελέσματα.
Από την εμπειρία μου εκεινο που μετραει περισσότερο είναι η περιοχή που βρίσκεται το ξενοδοχείο που θα επιλέξουμε. Οτιδήποτε βρίσκεται κοντά στην δράση έχει και περισσότερες πιθανότητες να είναι guest friendly. Και είναι λογικό γιατί ποιός οικογενειαρχής θα πάει να κλείσει ξενοδοχείο δίπλα στην Νανα Πλάζα ή ποιός νορμαλ τύπος που πάει με την γκόμενα διακοπές θα μείνει κοντά στην Walking street ή στην Bangla road ;
Αν μιλάμε με ποσοστά για περιοχές όπως την Sukhumvit στην ΒΚΚ, την Patong στο Phuket και την Pattaya το ποσοστό των guest friendly hotels υπερβαίνει το 75%. Και μιλάμε παντα από απλά ενοικιαζόμενα δωμάτια έως χλιδάτα πεντάστερα resort. Οσο απομακρυνόμαστε από τις περιοχές αυτές τα ποσοστά αλλάζουν σε μεγάλο βαθμό. Το καλό είναι ότι μιλάμε για τεράστιο αριθμό καταλυμάτων πχ η Patong έχει πάνω από 800 καταλύματα για όλα τα γούστα και πορτοφόλια ή η Sukhumvit και οι γύρω περιοχές της ίσως υπερβαίνουν τα 1000.
Προσοχή θα πρέπει να δίνουν όλοι όσοι κλείνουν ξενοδοχεία σε πακέτα από τουριστικά γραφεία που είναι συνήθως και πρωτάρηδες .
Τα γραφεία προκειμένου να πάρουν καλύτερες τιμές σε ξενοδοχεία και να αυξήσουν το κέρδος τους στέλνουν τους πελάτες τους σε ξενοδοχεία που είναι μεν guest friendly αλλά με χρέωση που ξεκινάει από τα 500 μπατάκια και μπορεί να φτάσει τα 1500 ή και 2000. Ο νέος και άπειρος θα τα πληρώσει χαλαρά και θα αισθάνεται και προνομιούχος που καταφερνει να πάρει κοπέλα στο δωμάτιο όταν οι υπόλοιποι περνάνε ολόκληρους λόχους στο τζάμπα.
Για να μην το κουράζω παραπάνω η καλύτερη λύση αν μιλάμε για Ταιλάνδη είναι email στο ξενοδοχείο με καθαρή την ερώτηση.Για καβαντζούλα κρατάμε μαζί μας και την απάντηση αν είναι θετική. Απλά δεν θέλει ντροπές. Την ερώτηση αυτή την έχουν κάνει χιλιάδες πελάτες πριν και άλλοι τόσοι θα την κάνουν μετά.
Το sex141.com το ειχε βαλει πριν απο καποια χρονια ο Λορδος στο θρεντ της Κινας.λοιπον για να δουμε και τι ''ψωνοζει'' ο ευκαταστατος ασιατης..ξερω εμας τους πιπινολατρες μας πιανει καταθλιψη οταν διαπιστωνουμε οτι οτι κυκλοφορει ελευθερο σε παταγιες πουκετ κλπ ειναι σαβουρα μπροστα σε αυτα που τα εχουν καβατζομενα συμηθος εκτος ταυλανδης , ειναι ομως διαθεσημα αν ο πελατης το επιθυμει και πληρωνει εισητηριο οπου και αν βρισκετε να του ερθουν
ριξτε μια ματια στο σαιτ αυτο που το τσιμπισα απο ασιατη επιχηρηματια εδω στην ελλαδα
αναλυτικοτατο