KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
Δυστυχως λορδε εχεις δικιοΚαι η γνωμη μου, που εαν θελετε την ακουτε ειναι οτι η TURKISH AIRLINES κινδυνευει πολυ περισσοτερο για τρομοκρατικη
Δυστυχως λορδε εχεις δικιοΚαι η γνωμη μου, που εαν θελετε την ακουτε ειναι οτι η TURKISH AIRLINES κινδυνευει πολυ περισσοτερο για τρομοκρατικη
ειναι ξηγημενο παιδι ο βαγγελας αν και μπαογκτζης στο soi 6 ειναι μανατζερ σε ενα μπαρακι το nightwish εχει μερικα πολυ αξιολογα κομματιαΧαχαχαχα οχι ρε πως το εχασα αυτο και δεν το ειδα να το επισκεφτω
Τους καγκουρες μπαογκτσηδες με τα ταυλανδακια χαχα![]()
Απο οτι μαθαινω ο Lusiano πουλαει μια πατεντα της san miguel light ...και ολες οι πουτανιτσες και τα τραβελακια βαζουν το μπουκαλι της μπυρας στο μου.. τους και στον κωλο τους...στην sukmuvith και στο Nana plaza..και γινεται της πουτανας... fb και line γεματα απο φωτο...ειναι 100 χρονια μπροστα!!kαι βεβαια κονομαει τα αντερα του...
Ωχ , λορδε, το Επος της πατταγιαΠεριττό να πώ ότι διάβασα τις πρώτες 200 σελίδες εχθές![]()
![]()
![]()
Ισως θα είχε νόημα να διαβάσεις τις τελευταίες 300 σελίδες του thread.Πριν λίγες μέρες μου είπε ένας φίλος οτι συνάντησε ένα γνωστό του που συνεργάζονται επαγγελματικά καθώς είχε έρθει Αθήνα για λίγες μέρες. Μένει μόνιμα Μπανγκόκ.
Εν συντομία του είπε τι παίζει εκεί πέρα και του πρότεινε -επειδή ξέρει ότι είναι πουτανιάρης- να μην έρθει καν γιατί μετά δεν πρόκειται να φύγει!
Μου έκανε εντύπωση αυτό, αν και ήξερα τελείως γενικά ότι έχει πορνοτουρισμό εκεί. Ξεκίνησα να ψάχνω πληροφορίες λοιπόν και έπεσα σε αυτό θέμα. Περιττό να πώ ότι διάβασα τις πρώτες 200 σελίδες εχθές![]()
![]()
Επειδή λοιπόν παίζει να πάμε τον Φεβρουάριο θέλω να σας ρωτήσω έχει αλλάξει κάτι τα τελευταία χρόνια ή είναι ακόμα έτσι? Γιατί αυτά που διάβασα, πάει να περάσει και μια δεκαετία σχεδόν.
Επίσης σε ένα μήνα πως προτείνετε να μοιράσουμε το χρόνο? Σε πόσα μέρη να πάμε με την λογική να μην είμαστε και συνέχεια στο πόδι.
Ναί κάποια στιγμή θα το κάνω αυτό, πρέπει να κάνω updateΙσως θα είχε νόημα να διαβάσεις τις τελευταίες 300 σελίδες του thread.
Οπως επίσης και κάποια άλλα παρεμφερή thread μικρότερα σε έκταση που υπάρχουν στην ίδια ενότητα.
δεν εχει καμια σχεση το μαγαζι με παοκ και καγκουριες μια χαρα ειναι κλασικο μπιρ μπαρ