Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Zantarien

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2016
Like
45
Πόντοι
1
Προς τους γνώστες η ερώτηση. Κανονίζω για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο να πάω Ταυλάνδη για 1 μήνα.
Λέει η εποχή? Σε ποιο μέρος/μέρη προτείνετε να πάω?
Πόσα χρήματα να υπολογίσω αντικειμενικά για 30 μέρες εκεί(χωρίς αεροπορικά)?

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
ναι ειναι ο βαγγελης μπαογκτσης εγεινε το ''καμπαρε'' (χαχαχαχαχαχα) μπαογκτζηδικο....αρε σοι σιξ ανοιξε και ενα συνδεσμο θυρα 4 πανω απο το ναιτ γουις του βαγγελα (μανατζερ)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.306
Πόντοι
2.356
Χαχαχαχα οχι ρε πως το εχασα αυτο και δεν το ειδα να το επισκεφτω  :grin:
Τους καγκουρες μπαογκτσηδες με τα ταυλανδακια χαχα  :2funny:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
Χαχαχαχα οχι ρε πως το εχασα αυτο και δεν το ειδα να το επισκεφτω  :grin:
Τους καγκουρες μπαογκτσηδες με τα ταυλανδακια χαχα  :2funny:
ειναι ξηγημενο παιδι ο βαγγελας αν και μπαογκτζης στο soi 6 ειναι μανατζερ σε ενα μπαρακι το nightwish εχει μερικα πολυ αξιολογα κομματια
μπαογκτζης ειναι και ο ψηλος ο γιαννης υπευθηνος στο λιμαλιμα και μπρουκλην κιαυτος ειναι φοβερο ατομο απο τα καλλητερα που εχω γνωρισει

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
δεν εχει καμια σχεση το μαγαζι με παοκ και καγκουριες μια χαρα ειναι κλασικο μπιρ μπαρ

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.306
Πόντοι
2.356
ναι ρε στεφαν,πλακα κανω αφου και εμενα μερικοι απο τους καλυτερους φιλους μου ειναι μπαοκτσηδες.
αλλα μου αρεσει να τους πειραζω γενικα αρκετα  :grin: anyway την αλλη φορα οταν παω θα περασω να τους δω πιστευω σιγουρα.

namoro

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Να ευχηθουμε Χρονια πολλα στον γιγαντα Lusiano που γιορταζει σημερα!!
και να υπενθυμησω οτι εδωσε μια διαφορετικη ,αλλα ισως πολυ πιο ρεαλιστικη εικονα της Ταιλανδης απο ολους εμας! Καποιοι βεβαια φροντισαν να τον εξαφανισουν απο το θρεντ!

namoro

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Απο οτι μαθαινω ο Lusiano πουλαει μια πατεντα της san miguel light ...και ολες οι πουτανιτσες και τα τραβελακια βαζουν το μπουκαλι της μπυρας στο μου.. τους και στον κωλο τους...στην sukmuvith και στο Nana plaza..και γινεται της πουτανας...  fb και line γεματα απο φωτο...ειναι 100 χρονια μπροστα!!kαι βεβαια κονομαει τα αντερα του...

namoro

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
αυτεσ ειναι μπιζνες....και τρεχουν οι falang μετα να πιουνε την συγκεκριμενη μπυρα....

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Απο οτι μαθαινω ο Lusiano πουλαει μια πατεντα της san miguel light ...και ολες οι πουτανιτσες και τα τραβελακια βαζουν το μπουκαλι της μπυρας στο μου.. τους και στον κωλο τους...στην sukmuvith και στο Nana plaza..και γινεται της πουτανας...  fb και line γεματα απο φωτο...ειναι 100 χρονια μπροστα!!kαι βεβαια κονομαει τα αντερα του...

:2funny: :2funny: :2funny: :headbang: :headbang:

Zantarien

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2016
Like
45
Πόντοι
1
Πριν λίγες μέρες μου είπε ένας φίλος οτι συνάντησε ένα γνωστό του που συνεργάζονται επαγγελματικά καθώς είχε έρθει Αθήνα για λίγες μέρες. Μένει μόνιμα Μπανγκόκ.

Εν συντομία του είπε τι παίζει εκεί πέρα και του πρότεινε -επειδή ξέρει ότι είναι πουτανιάρης- να μην έρθει καν γιατί μετά δεν πρόκειται να φύγει!
Μου έκανε εντύπωση αυτό, αν και ήξερα τελείως γενικά ότι έχει πορνοτουρισμό εκεί. Ξεκίνησα να ψάχνω πληροφορίες λοιπόν και έπεσα σε αυτό θέμα. Περιττό να πώ ότι διάβασα τις πρώτες 200 σελίδες εχθές :2funny: :2funny: :2funny:

Επειδή λοιπόν παίζει να πάμε τον Φεβρουάριο θέλω να σας ρωτήσω έχει αλλάξει κάτι τα τελευταία χρόνια ή είναι ακόμα έτσι? Γιατί αυτά που διάβασα, πάει να περάσει και μια δεκαετία σχεδόν.

Επίσης σε ένα μήνα πως προτείνετε να μοιράσουμε το χρόνο? Σε πόσα μέρη να πάμε με την λογική να μην είμαστε και συνέχεια στο πόδι.

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
Η αλλαγη σε βαθος 10ετιας είναι τεραστια,τοσο σε τιμες οσο και σε παροχη υπηρεσιων.
Δε θελω να πω με αυτό πως δε θα περασετε καλα.
Το αντιθετο.
Όμως οι παλιες καλες εποχές εχουν περασει ανεπιστρεπτί.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Πριν λίγες μέρες μου είπε ένας φίλος οτι συνάντησε ένα γνωστό του που συνεργάζονται επαγγελματικά καθώς είχε έρθει Αθήνα για λίγες μέρες. Μένει μόνιμα Μπανγκόκ.

Εν συντομία του είπε τι παίζει εκεί πέρα και του πρότεινε -επειδή ξέρει ότι είναι πουτανιάρης- να μην έρθει καν γιατί μετά δεν πρόκειται να φύγει!
Μου έκανε εντύπωση αυτό, αν και ήξερα τελείως γενικά ότι έχει πορνοτουρισμό εκεί. Ξεκίνησα να ψάχνω πληροφορίες λοιπόν και έπεσα σε αυτό θέμα. Περιττό να πώ ότι διάβασα τις πρώτες 200 σελίδες εχθές :2funny: :2funny: :2funny:

Επειδή λοιπόν παίζει να πάμε τον Φεβρουάριο θέλω να σας ρωτήσω έχει αλλάξει κάτι τα τελευταία χρόνια ή είναι ακόμα έτσι? Γιατί αυτά που διάβασα, πάει να περάσει και μια δεκαετία σχεδόν.

Επίσης σε ένα μήνα πως προτείνετε να μοιράσουμε το χρόνο? Σε πόσα μέρη να πάμε με την λογική να μην είμαστε και συνέχεια στο πόδι.
Ισως θα είχε νόημα να διαβάσεις τις τελευταίες 300 σελίδες του thread.

Οπως επίσης και κάποια άλλα παρεμφερή thread μικρότερα σε έκταση που υπάρχουν στην ίδια ενότητα.

Zantarien

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2016
Like
45
Πόντοι
1
Ισως θα είχε νόημα να διαβάσεις τις τελευταίες 300 σελίδες του thread.

Οπως επίσης και κάποια άλλα παρεμφερή thread μικρότερα σε έκταση που υπάρχουν στην ίδια ενότητα.
Ναί κάποια στιγμή θα το κάνω αυτό, πρέπει να κάνω update :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom