Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.075
Πόντοι
19.795
Με Ται μπορεις να ταξιδεψεις και μεσω Ρωμης. Αν μπορεις να τη συνδιασεις με την Easy jet.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
απλα επηδει εχω παει μεσο μοναχου γιαυτο το αναφερα.μια χαρα βρε εχουν εκει..εμεις εδω στην φτωχεια

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.075
Πόντοι
19.795
Eδω η Καταρ εκοψε το ενα δρομολογιο που εκανε τα απογευματα. Ειχε 3 καθε μερα και τωρα τα εκανε 2. Ενα τη νυχτα, και ενα το μεσημερι.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.075
Πόντοι
19.795

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
αστα να πανε δηλαδη...και που εισαι ακομη.αφου η θεσνικη εχει αεροδρομιο ακομη καλα να λες.Ασχετα αν ειναι σαν κοτετσι

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.075
Πόντοι
19.795
αστα να πανε δηλαδη...και που εισαι ακομη.αφου η θεσνικη εχει αεροδρομιο ακομη καλα να λες.Ασχετα αν ειναι σαν κοτετσι
Τη περασμενη βδομαδα ημουνα για 4 ωρες Θεσσαλονικη. Με αεροπλανο ηρθα και το ειδα.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
εσυ κυρ στεφανε μαγκακο τα μουσλιμια ολη μερα βριζεις αλλα με turkish ξερεις να πηγαινεις...θες να τα ακουσεις τωρα εεε?
Δωσε κατι παραπανω και πετα με thai ρε μαγκακο μου...δωσε ενα 50αρι πιο πανω και πετα θεσνικη-μοναχο-bkk και δεν εχει και αναμονες τρελες..
αντε να σε δω..παλι εκει με τα αραβο ακιστανοπιθηκια θα καταληξεις να καθεσε στην economic class      :vomit: :vomit: :vomit:  :zombie: :zombie: :zombie: :zombie:
εχει απευθειας ρε μπαρμπα γιαννη η θα με πουν κατσε 1-2 μερες μοναχο (δε με χαλαει)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
πεταει η thai απο δω ρε παλεφυτιανε που μου εμαθες και δρμολογια αντι να κοιτας κρυα βρυση -χαλκηδωνα ποτε εχει κτελ?

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
βρε ασε τι εχουν εδω μιλαμε για τον Κυρ στεφανο που τους καντηλιαζει ολη μερα...θα θελα να δω με τι ατομα καθετε διπλα του... :zombie: 
εχουν και ωραια μυρωδια middle asian λεγεται perfume
δε σε ειπα τι μανουρα εκανα με τον τουρκο στη γκαλφ

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
βρε ασε τι εχουν εδω μιλαμε για τον Κυρ στεφανο που τους καντηλιαζει ολη μερα...θα θελα να δω με τι ατομα καθετε διπλα του... :zombie: 
εχουν και ωραια μυρωδια middle asian λεγεται perfume
το να τους πεις καθυστερημενους , κοπλιμεντο κανεις

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Παληα που η THAI πεταγε απο Αθηνα την χρησιμοποιουσα συνεχεια, αλλα σιγα σιγα ξεπεφτε και σε επιπεδο υπηρεσιων και αεροπλανων. Τα τελευταια χρονια πεταω μονο με EMIRATES & QATAR και μπορω να πω με σιγουρια οτι ειναι απο τις καλλυτερες παγκοσμιως και σε αεροπλανα και σε υπηρεσιες.
Το ιδιο με την THAI επαθε και η SINGAPORE και αυτη ξεπεσε, Με τους Τουρκους αρνουμε να πεταξω!
Αν και εγω ειμαι παραξενος με τους αραβοπακιστανογυφτους σε EMIRATES & QATAR τα παντα ειναι πεντακαθαρα.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Μαγκες οποιος προλαβει καποια εισιτηρια της Καταρ απο το παμεδιακοπες.
Εβγαλα σε ενα φιλο το παρακατω. Εγω δυστυχως ειχα βγαλει πριν πολυ καιρο στα 590.
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ Δευ 08/02 Αθήνα - Μπανκγκόκ
Qatar Airways
00:10 (ATH) 18:45 (BKK)   13h 35m 1 στάση
(DOH) Λεπτομέρειες
Μόνο 1 θέση!
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Κυρ 06/03 Μπανκγκόκ - Αθήνα
Qatar Airways
08:35 (BKK) 17:25 (ATH)   13h 50m 1 στάση
(DOH) Λεπτομέρειες
Μόνο 1 θέση!
08:35 (BKK) 23:10 (ATH)   19h 35m 1 στάση
(DOH) Λεπτομέρειες
Μόνο 1 θέση!
371,08 €
Τελική τιμή
Συνέχ

Στις ίδιες περίπου πτήσεις αναφερόμαι και εγώ στο αρχκό μου post φίλε.

Εχει κάτi λίγα υπόλοιπα, μέσα Ιούλη αναχώρηση, Αρχές - Μέσα Αυγούστου επιστροφή  που εμένα με ενδιαφέρει.

Μάλλον θα το κλείσω. 375,62 ευρώ  είναι αν ''αγοράσεις'' και το δικαίωμα να μπορείς να αλλάξεις τις ημερομηνίες.Σήμερα το είδα,

Δεν κάνω διαφήμιση !!! Να βοηθήσω προσπαθώ όσους δεν το έχουν ψάξει πολύ !!! :2funny: :2funny:

Αρκεί μέχρι τον Ιούλη να έχουμε ακόμη ευρώ. Γιατί απο αυτά που διαβάζω σε ξένα Τhink Tanks αρχήσαμε πάλι τα ενδεχόμενα grexit, και 6-7 μήνες αργότερα δεν είναι σύντομος χρόνος στην ελλάδα του 2016.

Μέχρι και 2 εκλογές παίζουν.  :2funny: :2funny:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.075
Πόντοι
19.795
Πιθανον να ειναι τιποτα ακυρωμενα εισητηρια.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.158
Πόντοι
216
Eδω η Καταρ εκοψε το ενα δρομολογιο που εκανε τα απογευματα. Ειχε 3 καθε μερα και τωρα τα εκανε 2. Ενα τη νυχτα, και ενα το μεσημερι.

Ρε γέρο με έσωσες. Ειχα βγάλει εισιτήριο με την απογευματινή πτήση και οι μαλάκες δεν έστειλαν καμία ειδοποίηση.
Κοιτάζω και την κράτηση στο ιντερνετ και από τις δίωρες αναμονές με είχαν πετάξει σε επτάωρη και εννιάωρη.
Τους παιρνω το πρωί 09.01 έτοιμος για χοντρά γαμοσταυρα. Ευτυχώς βγήκε  στο τηλέφωνο μια ευγενέστατη κοπέλα και σε δέκα λεπτά μου έφτιαξε τις πτήσεις σε ότι διάλεξα με δίωρες αναμονές.
Thanks και πάλι και αν καταφέρουμε να συναντηθούμε όλες οι μπύρες της βραδιάς  σου κερασμένες.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
Παληα που η THAI πεταγε απο Αθηνα την χρησιμοποιουσα συνεχεια, αλλα σιγα σιγα ξεπεφτε και σε επιπεδο υπηρεσιων και αεροπλανων. Τα τελευταια χρονια πεταω μονο με EMIRATES & QATAR και μπορω να πω με σιγουρια οτι ειναι απο τις καλλυτερες παγκοσμιως και σε αεροπλανα και σε υπηρεσιες.
Το ιδιο με την THAI επαθε και η SINGAPORE και αυτη ξεπεσε, Με τους Τουρκους αρνουμε να πεταξω!
Αν και εγω ειμαι παραξενος με τους αραβοπακιστανογυφτους σε EMIRATES & QATAR τα παντα ειναι πεντακαθαρα.
με τουρκις δεν θα πετουσα ουτε για ανεκδοτο και κων/πολη μονο με τανκς θα πηγαινα
ελα μου ομως οτι με πανε σφαιρα οι κωλοτουρκοι
ειχα πηξει στις αναμονες με γκαλφ , καταρ , ετιχαντ ,σουις , ελεος ειπα

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.075
Πόντοι
19.795
Ρε γέρο με έσωσες. Ειχα βγάλει εισιτήριο με την απογευματινή πτήση και οι μαλάκες δεν έστειλαν καμία ειδοποίηση.
Κοιτάζω και την κράτηση στο ιντερνετ και από τις δίωρες αναμονές με είχαν πετάξει σε επτάωρη και εννιάωρη.
Τους παιρνω το πρωί 09.01 έτοιμος για χοντρά γαμοσταυρα. Ευτυχώς βγήκε  στο τηλέφωνο μια ευγενέστατη κοπέλα και σε δέκα λεπτά μου έφτιαξε τις πτήσεις σε ότι διάλεξα με δίωρες αναμονές.
Thanks και πάλι και αν καταφέρουμε να συναντηθούμε όλες οι μπύρες της βραδιάς  σου κερασμένες.
To ιδιο ειχα παθει και εγω πριν απο 20 μερες. Ειχα κλεισει με παμεδιακοπες στη Καταρ αλλα, ευτυχως, μου ειχε στειλει μειλ το παμεδιακοπες οτι αλλαζουν οι ωρες και με ειχαν βαλει σε 7ωρη αναμονη. Τους ειπα οτι παθαινω κρισεις επιληψιας :grin: με τις πολυωρες αναμονες και οτι γιαυτο δεσμευσα τα χρηματα μου 5 μηνες πριν και αλλαξαμε μια χαρα τη πτηση.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36

εγω αρχισα συζητηση ομως και σε μενα χρωστας κατι...ου να μου χαθητε δεν εκτιματε τιποτες.... :s&m_3: :s&m_3:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.075
Πόντοι
19.795

Stories

Νέο!