κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.075
- Πόντοι
- 19.795
Με Ται μπορεις να ταξιδεψεις και μεσω Ρωμης. Αν μπορεις να τη συνδιασεις με την Easy jet.
Οταν εχω κοιταξει εχει πολλες ωρες αναμονη. Συνηθως πανω απο 5 ωρες.απλα επηδει εχω παει μεσο μοναχου γιαυτο το αναφερα.μια χαρα βρε εχουν εκει..εμεις εδω στην φτωχεια
Τη περασμενη βδομαδα ημουνα για 4 ωρες Θεσσαλονικη. Με αεροπλανο ηρθα και το ειδα.αστα να πανε δηλαδη...και που εισαι ακομη.αφου η θεσνικη εχει αεροδρομιο ακομη καλα να λες.Ασχετα αν ειναι σαν κοτετσι
εχει απευθειας ρε μπαρμπα γιαννη η θα με πουν κατσε 1-2 μερες μοναχο (δε με χαλαει)εσυ κυρ στεφανε μαγκακο τα μουσλιμια ολη μερα βριζεις αλλα με turkish ξερεις να πηγαινεις...θες να τα ακουσεις τωρα εεε?
Δωσε κατι παραπανω και πετα με thai ρε μαγκακο μου...δωσε ενα 50αρι πιο πανω και πετα θεσνικη-μοναχο-bkk και δεν εχει και αναμονες τρελες..
αντε να σε δω..παλι εκει με τα αραβο ακιστανοπιθηκια θα καταληξεις να καθεσε στην economic class
δε σε ειπα τι μανουρα εκανα με τον τουρκο στη γκαλφβρε ασε τι εχουν εδω μιλαμε για τον Κυρ στεφανο που τους καντηλιαζει ολη μερα...θα θελα να δω με τι ατομα καθετε διπλα του...
εχουν και ωραια μυρωδια middle asian λεγεται perfume
το να τους πεις καθυστερημενους , κοπλιμεντο κανειςβρε ασε τι εχουν εδω μιλαμε για τον Κυρ στεφανο που τους καντηλιαζει ολη μερα...θα θελα να δω με τι ατομα καθετε διπλα του...
εχουν και ωραια μυρωδια middle asian λεγεται perfume
Μαγκες οποιος προλαβει καποια εισιτηρια της Καταρ απο το παμεδιακοπες.
Εβγαλα σε ενα φιλο το παρακατω. Εγω δυστυχως ειχα βγαλει πριν πολυ καιρο στα 590.
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ Δευ 08/02 Αθήνα - Μπανκγκόκ
Qatar Airways
00:10 (ATH) 18:45 (BKK) 13h 35m 1 στάση
(DOH) Λεπτομέρειες
Μόνο 1 θέση!
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Κυρ 06/03 Μπανκγκόκ - Αθήνα
Qatar Airways
08:35 (BKK) 17:25 (ATH) 13h 50m 1 στάση
(DOH) Λεπτομέρειες
Μόνο 1 θέση!
08:35 (BKK) 23:10 (ATH) 19h 35m 1 στάση
(DOH) Λεπτομέρειες
Μόνο 1 θέση!
371,08 €
Τελική τιμή
Συνέχ
Eδω η Καταρ εκοψε το ενα δρομολογιο που εκανε τα απογευματα. Ειχε 3 καθε μερα και τωρα τα εκανε 2. Ενα τη νυχτα, και ενα το μεσημερι.
με τουρκις δεν θα πετουσα ουτε για ανεκδοτο και κων/πολη μονο με τανκς θα πηγαιναΠαληα που η THAI πεταγε απο Αθηνα την χρησιμοποιουσα συνεχεια, αλλα σιγα σιγα ξεπεφτε και σε επιπεδο υπηρεσιων και αεροπλανων. Τα τελευταια χρονια πεταω μονο με EMIRATES & QATAR και μπορω να πω με σιγουρια οτι ειναι απο τις καλλυτερες παγκοσμιως και σε αεροπλανα και σε υπηρεσιες.
Το ιδιο με την THAI επαθε και η SINGAPORE και αυτη ξεπεσε, Με τους Τουρκους αρνουμε να πεταξω!
Αν και εγω ειμαι παραξενος με τους αραβοπακιστανογυφτους σε EMIRATES & QATAR τα παντα ειναι πεντακαθαρα.
To ιδιο ειχα παθει και εγω πριν απο 20 μερες. Ειχα κλεισει με παμεδιακοπες στη Καταρ αλλα, ευτυχως, μου ειχε στειλει μειλ το παμεδιακοπες οτι αλλαζουν οι ωρες και με ειχαν βαλει σε 7ωρη αναμονη. Τους ειπα οτι παθαινω κρισεις επιληψιας με τις πολυωρες αναμονες και οτι γιαυτο δεσμευσα τα χρηματα μου 5 μηνες πριν και αλλαξαμε μια χαρα τη πτηση.Ρε γέρο με έσωσες. Ειχα βγάλει εισιτήριο με την απογευματινή πτήση και οι μαλάκες δεν έστειλαν καμία ειδοποίηση.
Κοιτάζω και την κράτηση στο ιντερνετ και από τις δίωρες αναμονές με είχαν πετάξει σε επτάωρη και εννιάωρη.
Τους παιρνω το πρωί 09.01 έτοιμος για χοντρά γαμοσταυρα. Ευτυχώς βγήκε στο τηλέφωνο μια ευγενέστατη κοπέλα και σε δέκα λεπτά μου έφτιαξε τις πτήσεις σε ότι διάλεξα με δίωρες αναμονές.
Thanks και πάλι και αν καταφέρουμε να συναντηθούμε όλες οι μπύρες της βραδιάς σου κερασμένες.
Ρε γέρο με έσωσες. Ειχα βγάλει εισιτήριο με την απογευματινή πτήση και οι μαλάκες δεν έστειλαν καμία ειδοποίηση.
Κοιτάζω και την κράτηση στο ιντερνετ και από τις δίωρες αναμονές με είχαν πετάξει σε επτάωρη και εννιάωρη.
Τους παιρνω το πρωί 09.01 έτοιμος για χοντρά γαμοσταυρα. Ευτυχώς βγήκε στο τηλέφωνο μια ευγενέστατη κοπέλα και σε δέκα λεπτά μου έφτιαξε τις πτήσεις σε ότι διάλεξα με δίωρες αναμονές.
Thanks και πάλι και αν καταφέρουμε να συναντηθούμε όλες οι μπύρες της βραδιάς σου κερασμένες.
Ελα Μπανγκοκ το Φλεβαρη (αν σε αφηνει η Πειραιωτισα) και θα σε κερασω εγω.εγω αρχισα συζητηση ομως και σε μενα χρωστας κατι...ου να μου χαθητε δεν εκτιματε τιποτες....