Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Yπαρχει ενας γκομενοφυλακας στην γωνια Buakhao @soi 15...εκει ειναι ενα σταντ που πουλαει καφεδες και το δουλευει μια γκομενιτσα...Λοιπον ο τυπος,Ελληνας βεβαια, καθεται παραδιπλα και αν καποιος πειραξει την γκομενα η της κανει παρατηρηση για την εξυπηρετηση,του την πεφτει για τσαμπουκα!!ειναι ακριβως διπλα απο το 7/11 και απεναντι απο το Ιταλικο!!!
Μιλαμε για χαλια αδιορθωτα!

Όταν έμενα ακριβώς απο πάνω στο Nature View ήταν μια χοντρή θεία εκεί (όσο 3 κανονικές δηλαδή) και έκανε κριτική για τη γκόμενα που ανέβαζες... :headbang: Μιά μέρα "τα πήρε" κάποιος και την μπινελίκονε για καμιά ώρα...

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
ελα τωρα θα σε πουν ρατσιστα .......τα συχαμενα ποντικοκουραδα οι αραβοπακοτουρκοινδοι ειναι για πολλα χρονια τωρα ΜΟΝΙΜΗ ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ στην περιοχη....ακολουθουν ΟΙ ΕΛΛΕΙΝΟΙ ΒΡΩΜΟΚΙΝΕΖΟΙ και φυσικα ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΟΥ ΕΥΤΗΧΩΣ ΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ

Οποιος σε πει ρατσιστη θαχει να κανει με μενα!!  :uzi: :grin: :grin: :grin:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
ελα τωρα θα σε πουν ρατσιστα .......τα συχαμενα ποντικοκουραδα οι αραβοπακοτουρκοινδοι ειναι για πολλα χρονια τωρα ΜΟΝΙΜΗ ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ στην περιοχη....ακολουθουν ΟΙ ΕΛΛΕΙΝΟΙ ΒΡΩΜΟΚΙΝΕΖΟΙ και φυσικα ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΟΥ ΕΥΤΗΧΩΣ ΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ

Ενώ εμείς οι ένδοξοι Ελληναράδες δηλώνουμε παρόντες σε Walking Street και Bangla εν μέσω της χειρότερης μεταπολεμικής κρίσης στη χώρα μας. :2funny: :2funny:

Τι capital Controls και παπαριές ???? Το ελληνικό ''πνεύμα'' είναι αδάμαστο !!!  :2funny: :2funny:

Αυτά ακούει ο Σόιμπλε και ο Γιούνκερ και μας ''περιποιουνται'' αναλόγως. :2funny: :2funny:

Ο τελευταίος σεξοτουρίστας στη Μπάνγλα θα είναι Ελληνας με 2-3 κόκκινα στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια.

Αθάνατη φυλή !!!  :2funny: :2funny:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Για όσους ενδιαφέρονται ας ρίξουν μια ματιά :

Εξαιρετικές τιμές η Qatar για μια εβδομάδα.
εξι κατοσταρικα γιωργο με τουρκις για μας τους σαλλονικιους με 2,30 ωρες κων/πολη  στο πανε και 1,30 στο ελα....αν και με αυτα που κανουν οι γυφτοτουρκοι λεω να παρω αουστριαν αυτη τη φορα με κανα πενηνταρικο διαφορα αλλα μεγαλητερη αναμονη που δε πειραζει τοσο θα βγω βολτα στην ομορφη βιεννη

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
εξι κατοσταρικα γιωργο με τουρκις για μας τους σαλλονικιους με 2,30 ωρες κων/πολη  στο πανε και 1,30 στο ελα....αν και με αυτα που κανουν οι γυφτοτουρκοι λεω να παρω αουστριαν αυτη τη φορα με κανα πενηνταρικο διαφορα αλλα μεγαλητερη αναμονη που δε πειραζει τοσο θα βγω βολτα στην ομορφη βιεννη
:hi: :hi:
Συνήθως και εγώ αυτή που γράφεις χρησιμοποιώ λόγω του μικρού χρόνου ανταπόκρισης στην αλλαγή στη Κωνσταντινούπολη. Αλλά καμμιά φορά ( όπως τώρα ) η Qatar ''πέφτει'' στα 500 ευρώ  και πιο κάτω οπότε αποτελεί ευκαιρία. Για αυτό το πόσταρα.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.930
Πόντοι
19.795
Μαγκες οποιος προλαβει καποια εισιτηρια της Καταρ απο το παμεδιακοπες.
Εβγαλα σε ενα φιλο το παρακατω. Εγω δυστυχως ειχα βγαλει πριν πολυ καιρο στα 590.
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ Δευ 08/02 Αθήνα - Μπανκγκόκ
Qatar Airways
00:10 (ATH) 18:45 (BKK)  13h 35m 1 στάση
(DOH) Λεπτομέρειες
Μόνο 1 θέση!
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Κυρ 06/03 Μπανκγκόκ - Αθήνα
Qatar Airways
08:35 (BKK) 17:25 (ATH)  13h 50m 1 στάση
(DOH) Λεπτομέρειες
Μόνο 1 θέση!
08:35 (BKK) 23:10 (ATH)  19h 35m 1 στάση
(DOH) Λεπτομέρειες
Μόνο 1 θέση!
371,08 €
Τελική τιμή
Συνέχ

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Μαγκες οποιος προλαβει καποια εισιτηρια της Καταρ απο το παμεδιακοπες.
Εβγαλα σε ενα φιλο το παρακατω. Εγω δυστυχως ειχα βγαλει πριν πολυ καιρο στα 590.
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ Δευ 08/02 Αθήνα - Μπανκγκόκ
Qatar Airways
00:10 (ATH) 18:45 (BKK)   13h 35m 1 στάση
(DOH) Λεπτομέρειες
Μόνο 1 θέση!
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Κυρ 06/03 Μπανκγκόκ - Αθήνα
Qatar Airways
08:35 (BKK) 17:25 (ATH)   13h 50m 1 στάση
(DOH) Λεπτομέρειες
Μόνο 1 θέση!
08:35 (BKK) 23:10 (ATH)   19h 35m 1 στάση
(DOH) Λεπτομέρειες
Μόνο 1 θέση!
371,08 €
Τελική τιμή
Συνέχ
  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:  :hi:
τζαπα πραμα ..η καταρ θεωρειται η πιο καλη ?

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:  :hi:
τζαπα πραμα ..η καταρ θεωρειται η πιο καλη ?
Ειναι απο τις πιο καλες οσον αφορα το service.

Κατα τη γνωμη μου top ειναι η Εmirates.

Μετα qatar και singapore.

Ομως απο αποψεως διαρκειας πτησης και ταχυτητας στην ανταποκριση καλυτερη ειναι η Τυrkish.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Ειναι απο τις πιο καλες οσον αφορα το service.

Κατα τη γνωμη μου top ειναι η Εmirates.

Μετα qatar και singapore.

Ομως απο αποψεως διαρκειας πτησης και ταχυτητας στην ανταποκριση καλυτερη ειναι η Τυrkish.
δεν πιστευω να χανονυαι κι αυτες οπως η σινγκαπουρ?? :rolleyes:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
:hi: :hi:
Συνήθως και εγώ αυτή που γράφεις χρησιμοποιώ λόγω του μικρού χρόνου ανταπόκρισης στην αλλαγή στη Κωνσταντινούπολη. Αλλά καμμιά φορά ( όπως τώρα ) η Qatar ''πέφτει'' στα 500 ευρώ  και πιο κάτω οπότε αποτελεί ευκαιρία. Για αυτό το πόσταρα.
ε μονο για μας το λεω γιατι αν βαλεις και το θεσ/νικη - αθηνα ερχετε μια η αλλη

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
με μουσλιμια δε ξαναπαω 1 φορα πηγα και αηδιασα ασε που θα πεφτε και το αεροπλανο ουστττ...thai και ας πληρωσω παραπανω και μεσο γερμανιας.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.930
Πόντοι
19.795
με μουσλιμια δε ξαναπαω 1 φορα πηγα και αηδιασα ασε που θα πεφτε και το αεροπλανο ουστττ...thai και ας πληρωσω παραπανω και μεσο γερμανιας.
Καλα, θυμαμαι που ειχες περιγραψει 1-2 περιπτωσεις με κατι κενα αερος. Παντως για καλο και για κακο, πες μου ποτε πας, να ξερω αμα ειναι να μην ειμαστε στο ιδιο αεροπλανο :2funny:

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
εσυ κυρ στεφανε μαγκακο τα μουσλιμια ολη μερα βριζεις αλλα με turkish ξερεις να πηγαινεις...θες να τα ακουσεις τωρα εεε?
Δωσε κατι παραπανω και πετα με thai ρε μαγκακο μου...δωσε ενα 50αρι πιο πανω και πετα θεσνικη-μοναχο-bkk και δεν εχει και αναμονες τρελες..
αντε να σε δω..παλι εκει με τα αραβο ακιστανοπιθηκια θα καταληξεις να καθεσε στην economic class      :vomit: :vomit: :vomit:  :zombie: :zombie: :zombie: :zombie:

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Καλα, θυμαμαι που ειχες περιγραψει 1-2 περιπτωσεις με κατι κενα αερος. Παντως για καλο και για κακο, πες μου ποτε πας, να ξερω αμα ειναι να μην ειμαστε στο ιδιο αεροπλανο :2funny:

αυτο πτωση ηταν οχι κενο...αφου αρχισαν να φορανε σωσιβια επεσαν και μασκες οξυγονου μερικες.εσπασαν και κεφαλια 50 ατομα περιπου...αστο tragic...να σκεφτεις μονο ο φιλος μου διπλα μου βρεθηκε 3 θεσεις πιο πισω σαν μπαλακι του τενις.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.930
Πόντοι
19.795
Η Τουρκικες αερογραμμες εχουν τις καλυτερες ανταποκρισεις, εχουν και καλες τιμες. Αλλα εμενα προσωπικα δεν με βολευουν λογω του οτι εχουν μονο 20 κιλα βαρος στη βαλιτσα.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
βρε ασε τι εχουν εδω μιλαμε για τον Κυρ στεφανο που τους καντηλιαζει ολη μερα...θα θελα να δω με τι ατομα καθετε διπλα του... :zombie: 
εχουν και ωραια μυρωδια middle asian λεγεται perfume

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom