Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Απολα εχει ο μπαξες!
Κάποιοι τελευταία μου κλέβουν συστηματικά τις ατάκες !!!
Εφεξής θα ζητώ πνευματική κατοχύρωση !!!
Απολα εχει ο μπαξες!
Καινούριες γνωριμίες στην Patong, χτες. Και μάλλον και σήμερα, γιατί ήταν αστεράκι.
Εχει κόσμο η Bangla φίλε ??? Η νεκροταφείο ??? Τι λένε οι ντόπιοι ?? Κλαίγονται ??/
Δώσε μας χοντρικά μια εικόνα !!!
Δεν έχω μέτρο σύγκρισης, καθώς πρώτη φορά έρχομαι, αλλά νομίζω πως έχει αρκετό έως πολύ κόσμο. Στην Bangla, από τις 7 το απόγευμα και μετά, γίνεται το αδιαχώρητο. Seduction είναι πήχτρα μέχρι και τα σκαλιά, Tiger το ίδιο, ειδικά ΠΣΚ. Οι ντόπιοι απλά είναι πρήχτρες, προσπαθούν να σου πουλήσουν μέχρι και καλοριφές μέσα στο καλοκαίρι! Σε γενικές γραμμές, μόνο νεκροταφείο δεν μπορείς να το πεις το μέρος!
Κάποιοι τελευταία μου κλέβουν συστηματικά τις ατάκες !!!
Εφεξής θα ζητώ πνευματική κατοχύρωση !!!
Καινούριες γνωριμίες στην Patong, χτες. Και μάλλον και σήμερα, γιατί ήταν αστεράκι.
Κωλογερε,25 χρονών
ΕΛΑ ΡΕ ...ο μιλτος ειναι σιγα μην την εχει τοση , μικροτσουτσουνο τον ανεβοκατεβαζαμε στο στρατο20 εκατοστα παλαμαρι την κοβω
Γιωργο εναι σαν να βαζεις μαστορα με 50 χρονια πειρα σε αμαξια να σου αλλαζει λαδια....τι διαγνωση...κυριος ετων 40φευγα (πρωην και νυν κυρια)...αλλα δεν κατακρινουμε το φιλο που τον/την ποσταρησε , ο καθε ενας με τα γουστα του...μονο μην λεμε και το μαυρο ασπρο δηλαδη...Ενα ποστ έκανε ο άνθρωπος πέσατε όλοι πάνω να τον φάτε !!!!
Μόνο Ενορκη Διοικητική Εξέταση δεν κάνατε !!!
συμφωνω...μονο που με παει και στα 40+Ρε κουτσομποληδες οτι τραβαει η ορεξη του καθενος.
Παντως 25 ΔΕΝ... 30 φευγα ΝΑΙ. ;)
Μάστορας με αρχίδια που λένε !!!Γιωργο εναι σαν να βαζεις μαστορα με 50 χρονια πειρα σε αμαξια να σου αλλαζει λαδια....τι διαγνωση...κυριος ετων 40φευγα (πρωην και νυν κυρια)...αλλα δεν κατακρινουμε το φιλο που τον/την ποσταρησε , ο καθε ενας με τα γουστα του...μονο μην λεμε και το μαυρο ασπρο δηλαδη...
μπες ρε στο θρεντ της ουκρανιας εκει στα πρωτα 2-3 (τι γινετε με κιεβο , οδησσο..) να γελασει και λιγο το χειλακι σου , να παρεις λιγο τα πανω σου...
μπες ρε στο θρεντ της ουκρανιας εκει στα πρωτα 2-3 (τι γινετε με κιεβο , οδησσο..) να γελασει και λιγο το χειλακι σου , να παρεις λιγο τα πανω σου...
οταν εχω στεναχωρειες εκει μπαινω, ουτε λεξοτανιλ δεφερνει τετοιο γελιο
αρχιδατος μαστορηςΜάστορας με αρχίδια που λένε !!!
Κάτι σαν αυτό δηλαδή !!!!!