Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
μια αλλη συμβουλη που δινω παντα σε οποιο ταξιδευει πως τα κατω , ειναι οτι πολλες παρεες με ελληνες δεν χρειαζονται, κινηθειτε οσο γινεται ανεξαρτητα , ζηστε την μαγεια του μερους, περιοριστε τις παρεες σε καποια εκδρομη ή στην βραδινη εξοδο ή στην πρωινη συνευρεση χωρις να δεσμευεστε , κρατηστε επικοινωνια με τους ελληνες να νιωθετε μια σιγουρια οτι καποιος/οι ξερουν που ειστε και με ποια ειστε αλλα μεχρι εκει ... υπαρχει παρα πολυ χρονος απο οταν επιστρεψετε για κουβεντουλα σχετικα με το πως περασατε και τα σχεδια σας για το επομενο ταξιδι !

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ GLEECE

PART 7

Οι μέρες των διακοπών τελείωσαν και για τα δύο αγόρια και η επιστροφή στην οδυνηρή πραγματικότητα τους βρήκε με
διαφορετικές σκέψεις και αναζητήσεις.
Τον μεγάλο επιβήτορα Tommy όμως τον έτρωγε ένα ψυχοφθόρο σαράκι. Έτσι πήρε απόφαση και ξεκίνησε ένα ορυμαγδό μηνυμάτων προς τον πρόσκαιρο φίλο του.

Επειδή nothing is better than the real thing παραθέτονται παρακάτω μερικά από αυτά :

Terminator
ΠΡΙΝ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ, ΑΝΕΒΗΚΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ (ΒΡΙΛΗΣΣΟΥ) ΟΠΟΥ ΕΡΙΞΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑ...ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΣ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΤΑΙΛΑΝΔΗ..ΜΕ ΚΕΚΤΗΜΕΝΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ..ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΥΧΤΑ ΔΕΝ ΠΗΔΗΣΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΙΛΑΚ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΟΔΟ..ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΣΑΜΑΝΘΑ ΤΡΕΛΟ ΓΑΜΗΣΙ..ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟΚΟΡΙΤΣΑ..MUST ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΑΘΙΕΣ ΚΑΙ ΥΓΡΕΣ ΠΙΠΕΣ..
Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ. ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΦΥΓΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΟΠΙΚΟ ΚΛΙΜΑ, ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΒΡΟΧΕΣ, ΤΑ ΤΙΛΑΚ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΣΑΖ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ, ΣΤΟΥΣ 40 ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΣΤΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ. ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ.
ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΟΥ ΕΚΘΕΣΩ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΣΑΖΟΚΟΡΙΤΣΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΦΗΣΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΑΝΤΩΣΕ.

Bαγγελάκης
Η Πατονγκ είχε και άλλα κορίτσια χωρίς περίοδο.....
βαλάντωσε το μασαζοκόριτσο?
και εγώ έχω βαλαντώσει που είμαι εδώ και όχι Πατόνγκ

Terminator
ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ , ΜΙΛΑΩ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΥΧΤΑ..ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ..ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑ ΧΩΡΙΣ ΣΕΞ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΤΙΛΑΚ ΠΕΡΙΟΔΟ..ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΧΕ ΑΛΛΩΣΤΕ?

ΤΟ ΜΑΣΑΖΟΚΟΡΙΤΣΟ ΝΟΜΙΖΩ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ "ΕΠΕΝΔΥΕΣ" ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙ, ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ.
ΘΑ ΣΕ ΧΑΛΑΓΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕΣ ΦΕΡΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΤΩΡΑ? ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ.

Βαγγελάκης
Πουτανες, μασατζούδες και συναφη επαγγέλματα τις φέρνεις Ευρώπη μόνο με γάμο.
Δεν σου έχω πει και τι μου έλεγε από το τηλέφωνο το πουτανοκόριτσο(η παλιά ιστορία)που δεν στην γνώρισα.Εκεί να δεις βαλάντωμα.

Terminator
ΣΤΗΝ ΠΑΤΟΓΚ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ. ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ - ΚΑΡΙΟΛΕΣ, ΤΑ ΞΕΚΩΛΑ, ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΑΣΑΖΟΚΟΡΙΤΣΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΑΣΑΖ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ "ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ", ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ "ΑΓΝΕΣ" ΤΥΠΟΥ BEAR. ΠΑΝΤΩΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΤΕΜΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΝΤΙΟ, CALL GIRLS, STRIP TEASE GIRLS. ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ SEX, AKOMH KAI ΣΤΑ CHRISTINE MASSAGE ΤΟΣΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ. ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΨΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ. ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ. ΠΟΛΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ.
ΑΥΤΟ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΑΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΙΟ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΦΕΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ..ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΙΑ..ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ..ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΕΣ.

Terminator
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2Ο ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ, ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΕΡΙΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΧΩΡΙΣ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ. CRASH LANDING.
ΖΗΣΑΜΕ ΜΑΓΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ, ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΑΙΛΑΝΔΗ. THN EΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΟΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΠΟ ΜΠΑΓΚΟΓΚ, ΠΑΤΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΠΟΥΚΕΤ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΔΙ ΕΝΟΣ ΜΗΝΑ. ΠΑΤΑΓΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ, ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ, ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙΡΟ.
Η ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΘΕΡΑΠΕΥΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ!

Βαγγελάκης
που εισαι εσυ?
συνήλθες?

Terminator
Oλα καλά. Σωματικά νιώθω ακόμη κουρασμένος, όμως ψυχικά και συναισθηματικά είμαι θαυμάσια. Πλήρης αποκατάσταση. Για πρώτο ταξίδι ήταν πολύ καλά. Πήρα αυτά που ήθελα. Τώρα όμως θέλω να χαράξω νέα πορεία. Δεν φανταζόμουν όμως ότι το τίλακ θα ήταν τόσο επίμονο. Μού έστειλε και σήμερα Σάββατο μηνύματα "πώς είσαι, σήμερα δεν δουλεύεις, με σκέφτεσαι ή με έχεις ξεχάσει κλπ" ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Terminator
ΜΟΥ ΤΑ' ΚΑΝΕ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΤΟ ΤΙΛΑΚ! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!
"ΗΡΘΕΣ ΚΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΣΟΥ, YOU DON'T CARE FOR ME REALLY, ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ, I MISS YOU, ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΜΕ ΠΟΣΕΣ ΠΗΓΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΠΕΡΙΟΔΟ , ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΔΩΡΟ ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ - ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΧΑ ΧΑ ΚΛΠ ΚΛΠ
ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ, ΣΤΡΑΒΩΣΕ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΩ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ-KAI KAΛΩΣ ΕΧΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ-  ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ..
-"ΜΑ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΚΑΤΩ!! ARE YOU CRAZY?
ΕΓΩ: - I AM NOT SURE ANYMORE!
ΑΥΤΑ .

Terminator
Δώρο γενεθλίων κοριτσιου
........ Οσο για το δώρο για birthday - αν δεν έχω στο μυαλό μου κάτι, το κορίτσι πρότεινε ευγενικά πάντα ότι μπορώ να στείλω και money..the magic word. Ποιες μπλούζες γράφεις, πλάκα μας κάνεις! Αυτά είναι προϊστορία, για χίπις! Χα χα
Μάνι φίλε το καλύτερο δώρο χα χα χα.
Σχετικά με Δεκέμβρη, βαλτός είσαι? Να πάω πάλι κάτω? Ασε , τα λεφτά που θα χαλούσα καλυτερα να τα βάλω σε καμιά μετοχή, να βγάλω το ταξίδι του καλοκαιριού!
Πάντως, αν δεν κάνουμε καμιά κίνηση για μόνιμη σχέση στην Ελλάδα, στο τέλος ή θα κατεβάσουμε από Thai, ή θα πάμε να μείνουμε μόνιμα..ειδικά αν χρεωκοπήσει η χώρα και έχουμε προλάβει να τα βγάλουμε έξω!!

Βαγγελάκης
Τωρα σοβαρα σκεφτεσαι να της στειλεις δώρο?

Terminator
Το πιο σοβαρό ζήτημα δεν είναι αυτό. 
Το ζήτημα είναι τι γίνεται από εδώ και πέρα.
Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ξεπατώθηκα πάλι στο γαμήσι με τα στουντιοκόριτσα. Και έχω πάει με τις περισσότερες στην Αθήνα, έχω βγει και εκτός, έχω το δικό μου top-5 κλπ Ομως αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί.
Από την ώρα που γύρισα από Thai, μου είναι πολύ δύσκολο να κοιμηθώ μόνος. Και όχι μόνο αυτό, παρήγγειλα και καινούρια κρεβατοκάμαρα για την επόμενη εβδομάδα. Πιο κυριλάτη. Επομένως χρειάζεται ταίρι. Και το καλύτερο δυνατόν, μια πιο σταθερή και μόνιμη σχέση στην πόλη μας ο καθένας. Δεν βγαίνει αλλιώς ο χειμώνας.
Ειδάλλως, η λύση είναι μία: να φέρουμε κοπέλα απέξω, είτε από Τhai , είτε από αλλού. Για αυτό θα χρειαστεί όμως μια καλή επιλογή και θέλει και τύχη.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Βαγγελάκης
Πως πάει το παραμύθιασμα;
Τελικά το έστειλες το laptop?

Terminator
Από παραμύθιασμα άλλο τίποτα, και ειδικά οι Ταϊλανδές! Εγώ να δεις τι παραμύθιασμα έχω φάει 1 μήνα τώρα από την Gigi .αλλά δεν μασάω..παραμυθιάζω κι εγώ..και σε σχέση με Ρωσίδες ή Ελληνίδες είναι ζωντόβολα...αρπακτικά είναι, αν τους δώσεις χώρο,  αλλά πρέπει να είσαι πολύ μαλάκας για να τις πιστέψεις και χωρίς εμπειρίες. Δυστυχώς κάποιοι συμπατριώτες μας άφησαν εντελώς τη λογική να πάει περίπατο..και ούτε διάβασαν τις αληθινές ιστορίες σου, ούτε τις αναλύσεις.
Εγώ δεν στέλνω μήνυμα αν δεν στείλει αυτή πρώτη..υπήρξαν και 3 μέρες σερί που δεν απαντούσα...αλλά και σε συζητήσεις είτε για οικονομικά είτε οποιοδήποτε δώρο τα όρια τα βαζουμε εμείς. Θέλω να πω πως όσοι "αυτοκτόνησαν" οικονομικά ή την πάτησαν όπως ο ήρωας του Private Dancer, ευθύνονται κυρίως οι ίδιοι και η ηθελημένη τους άγνοια της πραγματικότητας.
Δεν γίνεται, κοπέλες κυρίως από αγροτικές περιοχές και χωρίς παιδεία, να βρίσκουν τόσο εύκολα θύματα ακόμη και σε μορφωμένους.
Κατά τα άλλα, οι σημερινές πωλήσεις που έκανα στον ΟΠΑΠ έστω και με πτώση, μου χάρισαν τα εισιτήρια για το επόμενο ταξίδι...που όμως ΔΕΝ θα είναι Δεκέμβρη..αλλά όταν κατέβουμε όλοι μαζί κάτω τον Αύγουστο.

Βαγγελάκης
Tι έγινε;

Terminator
ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΠΩΘΟΥΝ ΟΛΑ. ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΛΕΠΤΗ ΓΡΑΜΜΗ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΡΑΚΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΝΙΚΗΘΕΙ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΕΓΞΑ ΚΙ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΠΗΓΗ....ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΣΙΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΙΖΕΙ ΟΤΙ "I AM THINKING TOO MUCH'' η ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΝΕΙ, Η ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΔΩ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ.
ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΑΤΟΓΚ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΙΕΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ, ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ.
ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.

Terminator
ΣΥΧΝΟΙ ΟΙ ΤΣΑΚΩΜΟΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙΛΑΚ!
ΑΙΤΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΖΩ ΟΡΙΑ.
ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ!
ΒΕΒΑΙΑ, 1 ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΙΡΑΜ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙ'ΑΥΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΗΤΑΝ ΔΩΡΟ ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ..ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΟΡΗΓΙΑ.
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΒΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΟΡΙΣΤΚΟ SKYPE. ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ. ΓΙΑΤΙ ΧΟΡΗΓΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΩΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΙΝΩ..

Βαγγελάκης
ΣΕ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΛΟΥΜΠΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ
ΔΩΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ,ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΝ......,ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙΣ ΕΔΩ......,ΠΙΟ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ........,ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΓΙΑ...
ΚΤΛ ΚΤΛ
ΜΑΖΕΨΟΥ
ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ , ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ,ΕΜΑΘΕΣ ΣΕ 5-10 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΣΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.

Terminator
ΡΕ ΣΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΦΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΩ..ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΑΛΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ:
"ΙΣΩΣ..ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ.
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΕΔΩ...ΓΛΩΣΣΑ, MISSIN FAMILY, ΑΠΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.
ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΟΛΥΒΑΣΑΝΙΖΟΥΜΕ. ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΤΕΛΟΣ..ΚΡΑΤΑΩ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ....ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗ...ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...1 ΜΗΝΑ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ"
ΑΦΟΥ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ..ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ 10 ΜΕΡΕΣ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΈΛΑ, ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ.

Bαγγελάκης
Με τα σπονσοριλίκια και τα πληρώνω όσο όσο για δώρα και λοιπές μαλακίες πολύ σύντομα η Ταιλάνδη θα πάψει να είναι παράδεισος.....

Terminator
ΦΙΛΕ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΤΑ 700 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ + ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΤΗΝ GIGI ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΕΡΔΟΦΟΡΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ, ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΣΚΕΠΤΟΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΩ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ  ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ. ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΙΕΣΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΡΙΣΚΑΡΟΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟ ΧΑΑ...
ΑΠΟ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΕΡΔΗ ΣΤΟ ΧΑΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ +12.500
ΑΠΟ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ GIGI-700 (ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΟΚΤΩΒΡΗ)
Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΓΟΥΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΘΕΤΙΚΑ.
ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ,
1) ΝΟΤΕΒΟΟΚ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΣ ΠΑΡΩ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΔΩΡΟ Ι-PAD ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΔΕΝ THΣ ΠΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΛΟΓΩ FACEBOOK.
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ 30ΚΜ ΜΑΚΡΙΑ. ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ SKYPE ΘΑ ΤΗΣ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ 1-2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
2)ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ. ΟΜΩΣ, ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ "ΚΟΙΜΑΜΑΙ". ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΕ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ...ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΝ ΤΣΕΚΑΡΑ..ΣΥΛΛΕΓΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ..ΣΤΟ FACEBOOK ΕΙΧΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΤΑΞΥ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ...ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ FACEBOOK, MHN ANHΣΥΧΕΙΣ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ.
3)ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΠΕΣ ΧΑΑ. ΑΝΟΙΞΕ ΚΩΔΙΚΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ. ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ

Terminator
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ!
ΚΑΙ ΤΑΙ ΝΑ ΠΑΩ, ΘΑ ΤΗΝ ΑΡΑΞΩ ΜΠΑΓΚΟΓΚ...ΚΑΙ ΕΝΑ 3ΗΜΕΡΟ ΠΑΤΑΓΙΑ. ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΩΡΑ.
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΧΑΑ ΕΧΑΣΑ 3500 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ! 

Terminator
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΗ ΣΚΕΨΗ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 2 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΟΤΙ ΤΑ ΡΙΣΚΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΠΑΙΡΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.O ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΠΑΣΕΙ...
ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΠΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΠΑΩ ΜΕ ΑΛΛΕΣ..ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΞΕΝΟΠΗΔΑΩ.ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΣΤΟΥΝΤΙΟΚΟΡΙΤΣΑ ΚΑΙ CALL GIRLS.
O XAΡAΚΤΗΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ FREE. ΑΝ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΤΣΙ, ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΗΔΗ..
ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ..ΕΓΩ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΤΙ ΣΕ ΒΙΛΕΣ...!
ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ..ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΩ ΤΖΑΜΠΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΩΣ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ, ΝΑ ΠΑΩ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΕΧΤΩ ΒΑΡΙΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ....
AΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...ΘΑ ΘΕΣΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΛΠ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΩ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΜΕΣΑ...ΑΝ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ, ΓΙΑΤΙ Α)ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΗΔΑΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΑΘΗΝΑ
Β)ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΩ ΣΤΟ ΧΑΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΡΙΣΚΑΡΩ ΠΟΛΛΑ

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Μπραβο ρε LYST και ωραια τα γραφεις και εχεις ορεξη και κουραγιο να τα γραψεις!!

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
O ΓΑΜΠΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ GLEECE

PART 8

Λίγο μετά τα Χριστούγεννα βρίσκουν το μεγάλο εξολοθρευτή Tommy στα βάθη της Ασίας. O χλιδάτος γάμος έμεινε ιστορικός στη μαγευτική κωμόπολη του Μπουριραμ. Πάνω από την μισή κωμόπολη έφαγε, χόρεψε υπό τους ρυθμούς της λαιβ μπάντας και μέθυσε μέχρι λυποθυμίας στην υγεία του ερωτευμένου ζευγαριού. Ο λογαριασμός που παρεπιπτόντος ήταν αρκετά τσουχτερός ξεπερνώντας τα 20.000 ευρώ πληρώθηκε φυσικά από την οικογένεια της νύφης. Σορρύ έκανα λάθος η οικογένεια της νύφης έστειλε μόνο μια ψάθινη τσάντα στην συμπεθέρα ως ένδειξη σεβασμού.
Ο γαμπρός πέρα από το γλέντι πλήρωσε 250.000 με 300.000 χιλιάδες μπατάκια σιν σοτ και αρκετές ουγγιές χρυσού στα πεθερικά για να απαλύνει τον πόνο τους που θα έχαναν το αγγελούδι τους.
Τον παραδοσιακό γάμο ακολούθησε ο τυπικός στο δημαρχείο της πρωτεύουσας και ο γαμπρός επέστρεψε στα πάτρια εδάφη πανευτυχής που πραγματοποίησε το όνειρο της ζωής του περιμένοντας και τη συζυγο πλέον αφού ξεμπέρδευε με το θέμα της visa.
Όμως τα οικονομικά βάσανα του κυμπάρη γαμπρού δεν είχαν τελειώσει. Οι μέρες περνουσαν βασανιστικά και η visa  για το κορίτσι δεν έλεγε να βγεί. Ο ξεχασιάρης terminator είχε αφήσει το πιο βασικό θέμα στον αέρα. Η οικογένεια της νύφης δεν θα άφηνε με τίποτα το καμάρι αν δεν εξασφάλιζε και την μηνιαιά χορηγία της εφ όρου ζωής.Από την άλλη ο γαμπρός χωρίς νύφη θα γινόταν ρεντίκολο της κοινωνίας. Υπέκυψε με πόνο ψυχής και έτσι κάθε μήνα ένα σεβαστό ποσό θα φεύγει από τον λογαριασμό του για να ζήσουν άνετα και τα πεθερικά του Μπουριράμ.
Η επίμονη απαίτηση για το νέο ISUZU TRACTION από τον κακομούτσουνο πεθερό απορρίφθηκε μετά από μεγάλο τσακωμό.
Σιγά μην πιάναν κορόιδο οι βλάχοι της Ταιλάνδης το κοσμογυρισμένο γαμπρό. Έτσι και αλλιώς του χρειαζόταν του μαλάκα πεθερού που τέσσερις μέρες  δεν αντάλλαξε ούτε μία κουβέντα με τον ευγενή γαμπρό του αν και του είχε φέρει ένα σωρό δώρα  για να κερδίσει την συμπάθεια του, τόσο σε αυτόν όσο και στο υπόλοιπο σόι.
Τα προβλήματα της visa του κοριτσιου λύθηκαν δια μαγείας με την συμφωνία της χορηγίας κΙ έτσι ανέβηκε στο αεροπλάνο για το  Gleece που τόσο είχε γελάσει όταν άκουσε για πρώτη φορά.
ΥΓ. Ο έρμος ο Βαγγελάκης ετοιμάζεται για το εικοστό του ταξίδι και ποτέ δεν κατάφερε να βρει έως σήμερα  ένα τέτοιο κορίτσι. Α ρε πουτάνα τύχη που σε άλλους δίνεις τα πάντα σε επτά λεπτά και άλλους τους ταλαιπωρείς για χρόνια στα βάθη της Ασίας.

ΤΕΛΟΣ

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Lyst  :rockon: :rockon: :2funny:

Απλα απολαυστικό, αλλα και επιμορφωτικό. :hi: :hi:

Προτείνω τίτλο για το πόνημα.

Πύργος (Ηλείας ) - Μπουριράμ.

Κατά το Παρισι - Τέξας. :2funny: :2funny:

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Lyst  :rockon: :rockon: :2funny:

Απλα απολαυστικό, αλλα και επιμορφωτικό. :hi: :hi:

Προτείνω τίτλο για το πόνημα.

Πύργος (Ηλείας ) - Μπουριράμ.

Κατά το Παρισι - Τέξας. :2funny: :2funny:

Αγαπητέ φίλε mind επιμορφωτικό είναι το εξαιρετικό σου ποστάρισμα για την Μαδαγασκάρη και όχι η δική μου ιστορία.
Θα ήταν επιμορφωτικο αν έστω και ένας από αυτούς που κατεβαίνουν εκεί κάτω αλλά και αλλού γλύτωναν το ξεβράκωμα. Αλλά δυστηχώς ο μαλάκας όπου και αν πάει ίδιος παραμένει.......

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Θα ήταν επιμορφωτικο αν έστω και ένας από αυτούς που κατεβαίνουν εκεί κάτω αλλά και αλλού γλύτωναν το ξεβράκωμα. Αλλά δυστηχώς ο μαλάκας όπου και αν πάει ίδιος παραμένει.......

Εχεις δικιο. Ειναι αυτο που ελεγαν οι παλιοι "Ειναι να το εχει η κούτρα σου, να κατεβαζει ψειρες"

Θα θυμισω ομως παλια σερβικη παροιμία, και μπορει σε καποιους να πιασει τοπο.

"Οι εξυπνοι ανθρωποι μσθσινουν απο τα λαθη τους. Οι πολυ εξυπνοι ομως ανθρωποι μαθαινουν απο τα λαθη των αλλων".

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Ναι τοσο χαλια ηταν το brooklyn στεφαν,παντως ολοι εδω λενε οτι φετος αυτη δεν high season αλλα low season  :grin: παρεμπιπτοντως να αναφερω οτι οι γιαπωνεζες τουριστριες μου αρεσανε πολυ,σκεφτομαι για κανενα ταξιδακι στο Τοκυο το πασχα  :grin: Σε γενικες γραμμες ειναι οκ στην ταυλανδη για ολο το πακετο που προσφερει και τουλαχιστον δεν ειναι ξυνισμενοι οπως οι αγελαστοι ανατολικοευρωπαιοι,για να λεμε και τα θετικα και τα αρνητικα του καθε τοπου.
ετσι , σωστα
τοκυο φιλε εχω επιφυλαξη...εχω ακουσει για πολυ σωβινισμο...ολοι εκτος απο αυτους τους θεωρουν δευτεραντζες σαν να ειναι λαθρομεταναστες ολοι

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.086
Πόντοι
2.356
ετσι , σωστα
τοκυο φιλε εχω επιφυλαξη...εχω ακουσει για πολυ σωβινισμο...ολοι εκτος απο αυτους τους θεωρουν δευτεραντζες σαν να ειναι λαθρομεταναστες ολοι
Ναι το εχω ακουσει και εγω αλλα το βλεπω σαν μοναδικη εμπειρια να περασεις μια φορα στην ζωη σου απο το Τοκυο.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
ετσι , σωστα

Πολυ δυσκολη πολη φιλε. Εχω μεινει 3 εβδομαδες για επαγγελματικους λογους. Θεωρουν ολους τους υπολοιπους ασιατες και ιδιως τους σκουροχρομους σαν "κατωτερους" τους.

Ομως πρεπει παντα να τα βλεπεις ολα στα πλαισια της κουλτουρας τους στο πλαισιο της οποιας αυτο που στη δυση εστω θεωρητικα ενοουμε με την εννοια της ισοτιμιας των πολιτων δεν υπαρχει.

Στον δικο τους κοινωνικο κωδικα κανενας ανθρωπος δεν ειναι ισος με τον αλλο.Και το σχετικο βαθος της μεταξυ τους υποκλισης αποτελει ενδειξη της αναγνωρισης της θεσης τους στη κοινωνικη κλιμακα.

Παντως οι λευκοι αναγνωριζονται σαν τουλαχιστον "ισοτιμοι".

Απο τα λιγα μερη στην απω Ανατολη που γνωριζαν την Ελλαδα και την αντιμετωπιζαν με σεβασμο θεωρωντας την κοιτιδα του δυτικου πολιτισμου. Με την παραδοση εχουν πραγματικα προσηλωση σε σημειο μανιας.

Οι γιαπωνεζες ειναι πολυ ιδιαιτερες σεξουαλικα γυναικες. Εγκεφαλικες θα ελεγα.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
εξαιρετικο Lyst ! χαρας το κουραγιο σου που λεει και ο Λορδος να τα γραψεις ολα αυτα !

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Μπράβο  Lyst

Θα σας πω μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία που οι παλιοί εδώ την λέμε  σε περιόδους ατονίας  και ανεβάζει  τα πνεύματα.

Πάνε  χρόνια από τότε  η Μπανγκόκ  δεν είχε την μορφή που έχει τώρα,  το Suvarnabhumi δεν υπήρχε  και το παλιό αεροδρόμιο της  Μπανγκόκ  έσφυζε  από ζωή.
  Στην  κόρη του βορρά λέγε με  Θεσσαλονίκη.
  Ο Γιώργος  ένας  40αρης  ευκατάστατος  με  2-3  μαγαζιά στο κέντρο της πόλης.                                               
  Αφού είχε εκδράμει στις περισσότερες από  τις  χώρες  του ανατολικού  μπλοκ  που είχε καταρρεύσει.     
  Αφού γλέντησε τα καραβάνια  των  κορασίδων που  κατέρχονταν από τον χιονισμένο βορρά  στον  ηλιόλουστο Νότο.

Αποφάσισε  με την προτροπή  ενός φίλου  ναυτικού να επισκεφτεί την Ταϊλάνδη  τα ακούσματα πολλά από τις  διηγήσεις  του φίλου .
  Φιδίσια αράπικα  κορμιά  μια πόλη με έκδηλο ερωτισμό φτηνή  για όλα τα γούστα  παράξενοι ναοί ζούγκλες  καταπράσινα νερά.
  Έτσι λοιπόν αποφάσισε να εκδράμει προς τα εδώ  με την βοήθεια της Thai airways.

Το Αθήνα  Θεσσαλονίκη  έγινε σχετικά δύσκολα  μιας  και εθνική  οδό  είχε  τα χάλια της  από τα έργα εν όψη ολυμπιακών αγόνων.
  Η αλήθεια  ότι το πρώτο σκίρτημα  το ένιωσε  με το  που μπήκε στο αεροπλάνο  το ένα από τα κορίτσια  του πληρώματος της  Thai ήταν εκείνο  που έκανε την καρδιά του  να  κτυπά  ποιο δυνατά.   

Καμιά  σχέση με τα άλογα που  κατηφόριζαν από τις στέπες  του μακρινού  βορρά.
  Ποιο λεπτεπίλεπτο, ποιο μικροκαμωμένο,  με ποιο όμορφα και αδρά  χαρακτηριστικά. 
  Ένα ουρί του  παράδεισου,  από εκείνο τον παράδεισο  που τον περίμενε στον προορισμό του  σύμφωνα με τις διηγήσεις του φίλου.
  Έδειξε πραγματικά αυτοσυγκράτηση  έτσι κι αλλιώς εκεί που  πήγαινε  είχε σίγουρα πολλά σαν και αυτό. 
  Πέρα  από  κάποιες φευγαλέες  ματιές στο αντικείμενο του πόθου το ταξίδι κύλησε ομαλά.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Η Ying αφού ξεπέταξε  γνωστούς, φίλους και γείτονες  από  τα  13.
  Αποφάσισε  να σταματήσει την δωρεάν προσφορά  και να  αναζητήσει την τύχη της στην Μπανγκόκ.
  Η αλήθεια  ήταν ότι της άρεσαν πολύ τα γράμματα. 
  Αλλά  λόγω  πρόωρης ανάπτυξης,  ήταν πολύ δύσκολο να διαβάσει στα διαλείμματα  μεταξύ των εραστών  η στο κρεβάτι με έναν κρεμανταλά από επάνω της.

Φυσικά πολλές  φορές με το αζημίωτο.
  Άλλωστε αυτό το αζημίωτο την οδήγησε στην μεγάλη πόλη.

Αφού αποχαιρέτησε  το ξύλινο σπιτάκι, το Μπάφαλο,  την οικογένεια.
  Αφού έκανε  δώρο μια αποχαιρετιστήρια νύχτα σε 5-6  παλιούς συμμαθητές, πήρε τον δρόμο από την μικρή της  κωμόπολη  για τα φώτα της  πόλης.
  Γρήγορα  βρέθηκε να δουλεύει    σε  ένα  από τα πολλά  κλαμπάκια  του SoiSoi Cowboy.
  Λόγο της  πρόωρης ανάπτυξης  κανένας  δεν μπορούσε να πιστέψει  ότι ήταν  μόνο  14.
  Άλλωστε  είχε  καταφέρει να πάρει την ταυτότητα  της μεγάλης αδελφής και με αυτήν έπιασε δουλειά.

Τις  τελευταίες μέρες, μετά εκείνο τον βρωμιάρη Εγγλέζο, τον  Χανς  από την Γερμανία και ένα σωρό άλλους, που σίγουρα και η ίδια δεν θυμόταν τα ονόματα.
  Κατάφερε να  γνωρίσει και να περάσει  έναν μήνα με  ένα  καταπληκτικό  νέο από την Ιταλία. 
  Έτσι βρέθηκε  στο αεροδρόμιο να τον αποχαιρετίσει.

namoro

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητέ φίλε mind επιμορφωτικό είναι το εξαιρετικό σου ποστάρισμα για την Μαδαγασκάρη και όχι η δική μου ιστορία.
Αυτα ειναι.!! Θα σου προτεινα για τιτλο του πονηματος: Σωστε τους ερωτοχτυπημενους φαλανγκ..χαχα
Αλλα ρε φιλε γιατι να ειναι ενδικτεικα τα ονοματα και οι τοποθεσιες?

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
 Όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε Ο Γιώργος  γεμάτος  αδημονία  έτρεξε  στον δρόμο προς την  έξοδο.
  Όλα του φαίνονταν τόσο διαφορετικά εδώ,  το κρύο της  Θεσσαλονίκης αλλά  και της Αθήνας,  έδινε την θέση του  σε  ένα καλοκαιρινό τοπίο.
  Προσπαθώντας  να προσανατολιστεί το βλέμμα  του έπεσε  πάνω  της.  
  Ο  Θεός,  ο Βούδας δηλαδή, της  είχε  δώσει πλούσια  τα ελέη
   Μακριά μαύρα μαλλιά,  ένα στήθος  που με το ζόρι  συγκρατούσε μέσα ένα μικροσκοπικό  μπλουζάκι, σοκολατένιο κορμί, από εκείνα που  προσπαθούν με τις  ώρες  να κάνουν τα κορίτσια στις παραλίες τις Χαλκιδικής.
 Με αβέβαιο βήμα την πλησίασε σε  μια προσπάθεια  να  την ρωτήσει  κάτι  ώστε να πιάσει κουβέντα.
 Σίγουρος  όμως ότι   παρόλο που ήταν αρκετά εμφανίσιμος, μια κοπέλα με τα δικά της προσόντα  δύσκολα θα του έδινε σημασία.
 Δεν πρόλαβε  να τελειώσει την  φράση του  και ένα υπέροχο χαμόγελο ανέβηκε στα χείλη της.

Έτσι κι αλλιώς για την Ying, ο Μάουρο είχε περάσει τον έλεγχο διαβατηρίων  και χάθηκε από το βλέμμα της.
 Σε 3 μήνες που της υποσχέθηκε να επιστρέψει τώρα πιά όλα  έμοιαζαν μακρινό παρελθόν και ένα ποιό μακρινό μέλλον.

Ο Γιώργος έμεινε  να την κοιτά σαν χαμένος.

Τα ταξί βρίσκονται βγαίνοντας αριστερά  όπως του είπε η Ying.    
  Όταν   τον ρώτησε  επίσης,  που είχε σκοπό να πάει  και  διαπίστωσαν συμπτωματικά ότι το ξενοδοχείο που ο Γιώργος  είχε κλείσει  βρισκόταν πολύ κοντά  στον τόπο διαμονής  της.
 Όταν επίσης εκείνη δέχτηκε να  κατεβούν μαζί  προς  το κέντρο.
 Ο Γιώργος ένιωσε ότι κέρδισε το Τζόκερ μετά από απανωτά συνεχόμενα  τζακπότ.

Φτάνοντας στο ξενοδοχείο, το ραντεβού  μιας και ο έρωτας  ήρθε κεραυνοβόλος,  κλείστηκε  μια  ώρα αργότερα  για  φαγητό.  
 Με την ευγενή  προσφορά μάλιστα της Ying να έρθει να τον πάρει από το ξενοδοχείο για  να μην ταλαιπωρηθεί σε μια άγνωστη πόλη.

Ανέβηκε στο δωμάτιο  κοίταξε  ξαπλωμένος  για λίγο το ταβάνι και  νοερά  ευχαρίστησε τον Θεό  για την τύχη που απλόχερα του χάρισε.  
 Ευχαριστώντας επίσης  και εκείνο τον φίλο που έγινε  η  αφορμή αυτού του ταξιδιού.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
 Όταν   η ρεσεψιόν τον ειδοποίησε  ότι  τον περιμένουν, δεν είχαν περάσει ούτε 40 λεπτά της  ώρας.
 Ντύθηκε  γρήγορα και κατέβηκε

Η  Ying τον περίμενε  ποιο  όμορφη από πριν  με  ένα  στενό  μπλουζάκι και μια  μίνι  φούστα που κόλαζε  και  Άγιο.
 Όπως ήταν φυσικό  δεν ήθελε  να δώσει περισσότερο χρόνο στον ¨πρωτάρη” που είχε  ψαρέψει.
 Ξέροντας  ότι  οι πειρασμοί είναι πολλοί,  με  κανέναν τρόπο δεν ήθελε  να τον αφήσει να  ξεγλιστρήσει από το δίχτυ που μόνος του έπεσε.

Έχοντας αναγκαστικά   πάρει ρεπό από την δουλειά,  όπως του είπε,  μιάς  και στο  αεροδρόμιο βρισκόταν για  να  βοηθήσει  μια φίλη της που   γύριζε  μετά από καιρό  στα πατρογονικά εδάφη.
 Ήταν  διαθέσιμη να τον ξεναγήσει  στην πόλη
  Αφού έφαγαν   σε ένα εστιατόριο εκεί κοντά,  ξεκίνησαν μια μικρή τουρνέ  σε όλα  τα ενδιαφέροντα σημεία της πόλης ( με ιδιαιτερότητα  στα  Mall)
 Μιάς  και η   Ying  ήθελε  να κάνει κάποια ψώνια  που τις άλλες  μέρες  δεν μπορούσε  λόγω εργασίας.
 Φυσικά  ο Γιώργος  τα περισσότερα  από αυτά  δεν  την άφησε να τα πληρώσει η  ίδια.

Τα βλέμματα πολλών τόσο στο ξενοδοχείο, τόσο και στη βόλτα, τον έκαναν να φουσκώνει  από υπερηφάνεια  για την τύχη του.
 Ούτε μια στιγμή δεν του πέρασε  από το μυαλό, ότι  όλοι  δεν κοιτούσαν αυτήν, αλλά το καινούργιο Κοροϊδάκι της Δεσποινίδος.

Όταν  πια  αποκαμωμένοι  από το τόσο περπάτημα, αλλά  και έχοντας δυσκολία στην  μεταφορά των αγορών πήραν τον δρόμο της επιστροφής.  
 Η Ying τον προσκάλεσε  στα  γενέθλια μιας φίλης, που  συμπτωματικά τα είχε σήμερα και  έπρεπε να παρευρεθεί.
 Αφού λοιπόν ψώνισαν το κατάλληλο δώρο,  βρέθηκαν σε  ένα από τα κλαμπ του Soi Cowboy  ( φυσικά δεν ήταν άλλο από αυτό που  η ίδια δούλευε).

Εκεί εν  μεσώ δεκάδων ημίγυμνων κοριτσιών με την   Ying  απαστράπτουσα  με το καινούργιο φόρεμα που  της αγόρασε  για την περίπτωση.
 Αλλάζοντας μάλιστα στο δωμάτιο του Γιώργου που ήταν πιο  κοντά.
 Δίνοντας σε εκείνον την ευχαρίστηση μέσω της “τυχαία” ανοικτής πόρτας του μπάνιου   να πάρει  έστω  και στα κλεφτά μια μικρή γεύση από τα κάλη της.

Ο Γιώργος  βρέθηκε  στους  7 ουρανούς,   βρίζοντας αλλά  και λοιδορώντας μέσα του  τον ηλίθιο φίλο  που τελευταία στιγμή δεν τον ακολούθησε σε αυτό το ταξίδι.
  Όταν  κοντά στα  ξημερώματα,  πήραν μεθυσμένοι τον δρόμο της επιστροφής.
  Η Ying  του το ξεκαθάρισε,   θα κοιμόταν στο δωμάτιο του μιας και το δικό της  ήταν αρκετά ποιο μακρυά.
 Όμως μόνο  εάν εκείνος  της  υποσχόταν  ότι  θα  ήταν κύριος και δεν  θα εκμεταλλευόταν την αδύναμη θέση στην οποία εκείνη ήταν λόγο της μέθης.

Εκείνη  κοιμήθηκε βαθιά όλη την νύχτα .
Ο Γιώργος  δεν μπόρεσε να καταφέρει να κλείσει μάτι  .

Λίγο  η θέα  ενός τέτοιου πλάσματος με τα  μικροσκοπικά εσώρουχα  στο κρεββάτι του.
 Λίγο  η Ying  που ¨άθελα” μέσα στο ύπνο της κολλούσε πάνω του.
 Δεν μπόρεσε  να κλείσει μάτι.
Μόνο αργά το πρωί αποκαμωμένος έγυρε για λίγο.  

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
:pipa3:
Αυτα ειναι.!! Θα σου προτεινα για τιτλο του πονηματος: Σωστε τους ερωτοχτυπημενους φαλανγκ..χαχα
Αλλα ρε φιλε γιατι να ειναι ενδικτεικα τα ονοματα και οι τοποθεσιες?
Αγαπητέ φίλε η ιστορία που έγραψα είναι μέχρι "κεραίας" αληθινή. Συνεβη πριν λίγα χρόνια.
Τα pm είναι αυτούσια όπως αυτά ανταλλάσονταν εδώ.
Τα ονόματα και οι τοποθεσίες άλλαξαν γιατί δεν στοχεύουμε στον ανεγκέφαλο  κακομοιρη αλλά στις πράξεις του και στον τρόπο που τα πουτανάκια παίρνουν αμπάριζα τέτοιους τύπους, που δυστυχώς μπορεί να είναι και πλειοψηφία ακόμα και εδώ.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
τι σκατα ρε πουστη μου....εγω 2005-2007 σαν πρωταρης που πηγα ουτε ποτε φορουμ διαβασα ουτε καν με ειπε καποιος τι παιζει.Ασχετος ημουν τελειως και καταλαβα αμεσως τι παιζει με το fake love.....Εγω πιστευω τετοιοι τυποι ποτε δεν γνωρισαν αγαπη και ερωτα απο κοπελα στην ελλαδα και τους αρεσε το παραμυθιασμα που επεφτε εκει για να νιωσουν αυτο το συναισθημα και τα εδιναν ολα γιαυτην την ψευδαισθηση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom