Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ GLEECE
PART 7
Οι μέρες των διακοπών τελείωσαν και για τα δύο αγόρια και η επιστροφή στην οδυνηρή πραγματικότητα τους βρήκε με
διαφορετικές σκέψεις και αναζητήσεις.
Τον μεγάλο επιβήτορα Tommy όμως τον έτρωγε ένα ψυχοφθόρο σαράκι. Έτσι πήρε απόφαση και ξεκίνησε ένα ορυμαγδό μηνυμάτων προς τον πρόσκαιρο φίλο του.
Επειδή nothing is better than the real thing παραθέτονται παρακάτω μερικά από αυτά :
Terminator
ΠΡΙΝ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ, ΑΝΕΒΗΚΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ (ΒΡΙΛΗΣΣΟΥ) ΟΠΟΥ ΕΡΙΞΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑ...ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΣ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΤΑΙΛΑΝΔΗ..ΜΕ ΚΕΚΤΗΜΕΝΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ..ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΥΧΤΑ ΔΕΝ ΠΗΔΗΣΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΙΛΑΚ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΟΔΟ..ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΣΑΜΑΝΘΑ ΤΡΕΛΟ ΓΑΜΗΣΙ..ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟΚΟΡΙΤΣΑ..MUST ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΑΘΙΕΣ ΚΑΙ ΥΓΡΕΣ ΠΙΠΕΣ..
Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ. ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΦΥΓΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΟΠΙΚΟ ΚΛΙΜΑ, ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΒΡΟΧΕΣ, ΤΑ ΤΙΛΑΚ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΣΑΖ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ, ΣΤΟΥΣ 40 ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΣΤΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ. ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ.
ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΟΥ ΕΚΘΕΣΩ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΣΑΖΟΚΟΡΙΤΣΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΦΗΣΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΑΝΤΩΣΕ.
Bαγγελάκης
Η Πατονγκ είχε και άλλα κορίτσια χωρίς περίοδο.....
βαλάντωσε το μασαζοκόριτσο?
και εγώ έχω βαλαντώσει που είμαι εδώ και όχι Πατόνγκ
Terminator
ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ , ΜΙΛΑΩ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΥΧΤΑ..ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ..ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑ ΧΩΡΙΣ ΣΕΞ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΤΙΛΑΚ ΠΕΡΙΟΔΟ..ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΧΕ ΑΛΛΩΣΤΕ?
ΤΟ ΜΑΣΑΖΟΚΟΡΙΤΣΟ ΝΟΜΙΖΩ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ "ΕΠΕΝΔΥΕΣ" ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙ, ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ.
ΘΑ ΣΕ ΧΑΛΑΓΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕΣ ΦΕΡΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΤΩΡΑ? ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ.
Βαγγελάκης
Πουτανες, μασατζούδες και συναφη επαγγέλματα τις φέρνεις Ευρώπη μόνο με γάμο.
Δεν σου έχω πει και τι μου έλεγε από το τηλέφωνο το πουτανοκόριτσο(η παλιά ιστορία)που δεν στην γνώρισα.Εκεί να δεις βαλάντωμα.
Terminator
ΣΤΗΝ ΠΑΤΟΓΚ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ. ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ - ΚΑΡΙΟΛΕΣ, ΤΑ ΞΕΚΩΛΑ, ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΑΣΑΖΟΚΟΡΙΤΣΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΑΣΑΖ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ "ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ", ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ "ΑΓΝΕΣ" ΤΥΠΟΥ BEAR. ΠΑΝΤΩΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΤΕΜΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΝΤΙΟ, CALL GIRLS, STRIP TEASE GIRLS. ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ SEX, AKOMH KAI ΣΤΑ CHRISTINE MASSAGE ΤΟΣΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ. ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΨΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ. ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ. ΠΟΛΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ.
ΑΥΤΟ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΑΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΙΟ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΦΕΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ..ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΙΑ..ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ..ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΕΣ.
Terminator
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2Ο ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ, ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΕΡΙΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΧΩΡΙΣ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ. CRASH LANDING.
ΖΗΣΑΜΕ ΜΑΓΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ, ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΑΙΛΑΝΔΗ. THN EΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΟΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΠΟ ΜΠΑΓΚΟΓΚ, ΠΑΤΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΠΟΥΚΕΤ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΔΙ ΕΝΟΣ ΜΗΝΑ. ΠΑΤΑΓΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ, ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ, ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙΡΟ.
Η ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΘΕΡΑΠΕΥΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ!
Βαγγελάκης
που εισαι εσυ?
συνήλθες?
Terminator
Oλα καλά. Σωματικά νιώθω ακόμη κουρασμένος, όμως ψυχικά και συναισθηματικά είμαι θαυμάσια. Πλήρης αποκατάσταση. Για πρώτο ταξίδι ήταν πολύ καλά. Πήρα αυτά που ήθελα. Τώρα όμως θέλω να χαράξω νέα πορεία. Δεν φανταζόμουν όμως ότι το τίλακ θα ήταν τόσο επίμονο. Μού έστειλε και σήμερα Σάββατο μηνύματα "πώς είσαι, σήμερα δεν δουλεύεις, με σκέφτεσαι ή με έχεις ξεχάσει κλπ" ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Terminator
ΜΟΥ ΤΑ' ΚΑΝΕ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΤΟ ΤΙΛΑΚ! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!
"ΗΡΘΕΣ ΚΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΣΟΥ, YOU DON'T CARE FOR ME REALLY, ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ, I MISS YOU, ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΜΕ ΠΟΣΕΣ ΠΗΓΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΠΕΡΙΟΔΟ , ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΔΩΡΟ ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ - ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΧΑ ΧΑ ΚΛΠ ΚΛΠ
ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ, ΣΤΡΑΒΩΣΕ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΩ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ-KAI KAΛΩΣ ΕΧΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ- ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ..
-"ΜΑ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΚΑΤΩ!! ARE YOU CRAZY?
ΕΓΩ: - I AM NOT SURE ANYMORE!
ΑΥΤΑ .
Terminator
Δώρο γενεθλίων κοριτσιου
........ Οσο για το δώρο για birthday - αν δεν έχω στο μυαλό μου κάτι, το κορίτσι πρότεινε ευγενικά πάντα ότι μπορώ να στείλω και money..the magic word. Ποιες μπλούζες γράφεις, πλάκα μας κάνεις! Αυτά είναι προϊστορία, για χίπις! Χα χα
Μάνι φίλε το καλύτερο δώρο χα χα χα.
Σχετικά με Δεκέμβρη, βαλτός είσαι? Να πάω πάλι κάτω? Ασε , τα λεφτά που θα χαλούσα καλυτερα να τα βάλω σε καμιά μετοχή, να βγάλω το ταξίδι του καλοκαιριού!
Πάντως, αν δεν κάνουμε καμιά κίνηση για μόνιμη σχέση στην Ελλάδα, στο τέλος ή θα κατεβάσουμε από Thai, ή θα πάμε να μείνουμε μόνιμα..ειδικά αν χρεωκοπήσει η χώρα και έχουμε προλάβει να τα βγάλουμε έξω!!
Βαγγελάκης
Τωρα σοβαρα σκεφτεσαι να της στειλεις δώρο?
Terminator
Το πιο σοβαρό ζήτημα δεν είναι αυτό.
Το ζήτημα είναι τι γίνεται από εδώ και πέρα.
Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ξεπατώθηκα πάλι στο γαμήσι με τα στουντιοκόριτσα. Και έχω πάει με τις περισσότερες στην Αθήνα, έχω βγει και εκτός, έχω το δικό μου top-5 κλπ Ομως αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί.
Από την ώρα που γύρισα από Thai, μου είναι πολύ δύσκολο να κοιμηθώ μόνος. Και όχι μόνο αυτό, παρήγγειλα και καινούρια κρεβατοκάμαρα για την επόμενη εβδομάδα. Πιο κυριλάτη. Επομένως χρειάζεται ταίρι. Και το καλύτερο δυνατόν, μια πιο σταθερή και μόνιμη σχέση στην πόλη μας ο καθένας. Δεν βγαίνει αλλιώς ο χειμώνας.
Ειδάλλως, η λύση είναι μία: να φέρουμε κοπέλα απέξω, είτε από Τhai , είτε από αλλού. Για αυτό θα χρειαστεί όμως μια καλή επιλογή και θέλει και τύχη.