Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Καλη Χρονια και απο εδω.
Συμπερασματα απο την εξαημερη παραμονη μου στην Pattaya.Απο εμφανιση οπως ειχα ξαναπει στην συντριπτικη τους πλειοψηφια απλα μηδεν!Ανεβηκαν στα ματια μου οι ελεεινιδες  :grin:
Με τις ανατολικοευρωπαιες φυσικα η συγκριση ειναι ιεροσυλια!
Απο περιποηση  πριν και μετα κορυφη αλλα απο ολα τα αλλα πατος και συγκεκριμενα στην καθεαυτου σεξουαλικη πραξη.
Πολυ καλο το μασαζ και το μπανιαρισμα αλλα το σεξ επιεικως απαραδεκτο.Ειπαμε να μην το κανουμε τρυπα να'ναι και οτι ναναι,ακομα και για τις πουτανες.
Απλα δεν το εχουν,στην καβλα και την προστυχια ειναι πολυ πισω.Αυτα απο την δικη μου σκοπια.
Να περνατε ολοι καλα
Μια και ειναι απο οτι καταλαβσινω η πρωτη σου φορα εκει.

Μη περιμενεις να βρεις τον αφρο των γυναικων στη beach road. Στη beach road η πλειοψηφισ των γυναικων ειναι γ διαλογης.

Κανε μια βολτα απο πιο καλα μαγαζια στο soi buakao    στη second και κοντα στο Metro.

Επισης το saphire που αναφερει ο stefan πριν ειναι αρκετσ καλο. Το insomnia ( στο bar κστω οχι στη disco ) παντα εχει 1-2 γυναικες που ξεχωριζουν.

Τελος στα καλα μαγαζια απο προσωπικη εμπειρια ο αφρος φορτωνεται σχετικα νωρις.

Και περιτον να γραφτει οτι οι πραγματικα ωραιες γυναικες τους ειναι πιο σκριβες. Το αναποδο ομως δεν ισχυει παντα. Οι ακριβες δεν ειναι παντα και καλες, τοσο στην εμφανιση οσο και στη συμπεριφορα.

Θελει και τροπο.

Καλη χρονια ευχομαι και εγω.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
[/color]
Γιατι ειναι downside ??

Τουναντιον.Δημιουργει πεδιον δοξης λαμπρον σε εμας τους "γοητευτικους" Ελληναρες να ξεδιπλωσουμε το πηγαιο και εγενες ταλεντο μας ως κατακτητες και εραστες !! :2funny: :2funny: :rockon: :rockon:
νασαι καλα Γιωργαρε με εκανες και εκλαψα απο τα γελια πρωηνιατικα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Καλή χρονιά σε όλους με υγεία!
Ότι και να λέμε δυστυχώς το τοπίο κάτω έχει αλλάξει άρδην και δεν γυρίζει πίσω.  Όσοι κατεβαίνουν κάτω ειδικά τώρα στη hi season  να είναι έτοιμοι να χαλάσουν αρκετά λεφτά. Και φυσικά ΌΧΙ στην πρώτη τυχουσα... ψάξτε καλά
Κυρίως για καλή απόδοση - υπηρεσίες και μετά για εμφάνιση!  Γιατί για να τα βρείτε και τα δύο είναι απλά  ακατόρθωτο!

Φιλαράκια κατεβαίνουν κάτω την άλλη εβδομάδα για κάνα μήνα. Θα μείνουν πατταγια 5-6 μέρες και αν δουν ότι τους χαλάει η όλη φάση θα φύγουν κατευθείαν  για Angeles city Philippines.

Πάντως η πατταγια έχει ακομα κάποιες χαρές όπως είναι το φθηνό μασάζ, ωραίο φαγητό,  ποικιλία από παραλίες σε τριγύρω νησιά κλπ
Αλλά στο θέμα σεξοτουρισμος νομίζω πλέον ότι έχει πατωσει !
Αν θέλετε ψευτο-ντιβες καθηστε  και Ελλάδα. Πιο πολλές πιθανότητες έχετε να σας κάτσει κάποια και δεν θα κάνετε και τόσα έξοδα!
αν ειναι να μεινουν πανω απο εβδομαδα στο αντζελες πες τους να εφοδιαστουν με μπολικα ναρκωτικα

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.086
Πόντοι
2.356
Μια και ειναι απο οτι καταλαβσινω η πρωτη σου φορα εκει.

Μη περιμενεις να βρεις τον αφρο των γυναικων στη beach road. Στη beach road η πλειοψηφισ των γυναικων ειναι γ διαλογης.

Κανε μια βολτα απο πιο καλα μαγαζια στο soi buakao    στη second και κοντα στο Metro.

Επισης το saphire που αναφερει ο stefan πριν ειναι αρκετσ καλο. Το insomnia ( στο bar κστω οχι στη disco ) παντα εχει 1-2 γυναικες που ξεχωριζουν.

Τελος στα καλα μαγαζια απο προσωπικη εμπειρια ο αφρος φορτωνεται σχετικα νωρις.

Και περιτον να γραφτει οτι οι πραγματικα ωραιες γυναικες τους ειναι πιο σκριβες. Το αναποδο ομως δεν ισχυει παντα. Οι ακριβες δεν ειναι παντα και καλες, τοσο στην εμφανιση οσο και στη συμπεριφορα.

Θελει και τροπο.

Καλη χρονια ευχομαι και εγω.
Καταρχην σε ευχαριστω για τις πληροφοριες οπως και τον stefan για αλλη μια φορα.
Περασα απο το Brooklyn που μου ειχε πει χθες κατα τις μια το βραδυ αλλα ηταν εντελως αδειο και μαλιστα οι μπαρμαν ψιλοκοιμοτανε  :grin: γενικα ολη η walking street δεν ειχε πολυ κοσμο.
Soi Buakao περασα αρκετες φορες αφου μενω soi 10,πολλα τραβελια και δεν ειδα κατι το αξιολογο απο γυναικες. Τις πρωτες μερες ειχα πετυχει ενα πολυ καλο στη beach road αλλα απο εκει και μετα το επιπεδο επεσε δραματικα. Απο τα μασατζιδικα το Rasputin μου αρεσε περισσοτερο,μπορει να ξαναπερασω σημερα.
Ο καθενας με τα γουστα του και τα στανταρτ του φυσικα,να περναμε ολοι καλα αυτο εχει σημασια.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Καλησπέρες και καλή  χρονιά σε όλους τους τους συναγωνιστές του forum.
Μετά από πάρα πολύ καιρό και με ευκαιρία το τριήμερο κωλοβάρεμα αποφάσισα να γραψω μια ιστορία από τα παλιά. Ηθελα πολύ να την ξεφουρνισω  αλλά μια η βαρεμάρα του γραψίματος μια η έλλειψη χρόνου με απέτρεπαν. Η ιστορία είναι 100%  πραγματική αλλά εννοείται ότι ονόματα και τοπωνύμια έχουν αλλάξει για ευνόητους λόγους.. .
Ελπίζω απλώς και μόνο να λειτουργήσει ψυχαγωγικά και να μην γίνει πάλι της κακομοίρας σε αντεγκλίσεις και μπινελίκια γιατι απλώς θα την σταματήσω.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
ΓΑΜΠΡΌΣ ΑΠΟ ΤΟ GLEECE

PART 1

"Ρε Giorgio, καλή η Μαντόνα , δεν λέω....Αλλά μην παραμυθιάζεις τον εαυτό σου. "Λατρεύει αυτό που κάνει"..τι λες ρε φίλε. Αυτό που κάνει , το κάνει για τα ΛΕΦΤΑ και μόνο. Οπως και όλες τους. Και για να προσελκύσουν πελάτες.
Ξύπνα. Σκέψου ότι σε μία διπλή βάρδια 10-5 κ 5-12 μπορεί να πάει και με 20 πελάτες. Και λίγους λέω. Πολλαπλασίασε επί 3 φορές την βδομάδα minimum..επί 4 φορές το μήνα...Kάνουν 240, με πρόχειρους και συντηρητικούς υπολογισμούς."
Ικανοποιημένος για μια ακόμα φορά ο Τommy που έδωσε τα φώτα του στους πουτανιάρηδες του σάιτ  έκλεισε το laptop και έγειρε νυσταγμένος στο προσκεφάλι του. Ευτύχως που υπήρχε και το bourdela.com για να μοιράζεται ένα από δύο μεγάλα του πάθη , τον πληρωμένο έρωτα με συναδέλφους με ανάλογες επιθυμίες και βίτσια.
Γόνος ευκατάστατης οικογενείας ο Τommy σπουδαγμένος με          " Γαλλικά και πιάνο" είχε από καιρό μετοικήσει στον μαγευτικό Πύργο Ηλείας όπου εξασκούσε το επάγγελμα του καθηγητή ανοίγοντας το δικό του μαγαζί προσφοράς ιδιωτικής εκπαιδευσης. Τα  οικονομικά του πήγαιναν σχετικά καλά, αλλά είχε βρει τον τρόπο να τα τροφοδοτεί  μέσα από το δεύτερο μεγάλο του πάθος τον τζόγο του χρηματιστηρίου. Μπορεί γνωστοί και "φίλοι" να τον είχαν για μονόχνωτο παρτάκια που κάρφωνε την δεκάρα στον ουρανό για να μην του τη πάρουν αλλά δεν μπορούσαν παρά να του αναγνωρίσουν ότι από το χρηματιστηριο τα κουτσοκονόμαγε  ανεξαρτήτου κρίσεως.  Μια χαρά , με τα έξτρα λεφτουδάκια που έβγαζε τροφοδοτούσε τα πουταναριά της Αθήνας  σε κάθε επιδρομή που έκανε κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο με θρησκευτική ευλάβια. Οι διακοσάρες και τρακοσάρες φεύγαν αέρας από την τσέπη του προς τέρψη των πιο σκοτεινών του πόθων. Τόσο συχνά που οι περισσότερες πουτάνες τον προσφωνούσαν με το μικρό του όνομα σε κάθε επίσκεψη για την δεκαπενθήμερη κατάθεση του. " Τι μεγάλος εραστής είμαι " σκεφτόταν καμαρώνοντας πολλές φορές.    " Μόνο εμένα θυμούνται φωνάζοντας με το όνομα μου ανάμεσα στους τόσους που τις ξεμουνιάζουν " μονολογούσε και φούσκωνε σαν παγώνι. Ηταν τόσο εθισμένος στην συγκεκριμένη συνήθεια που κράταγε και ημερολόγιο με βαθμολογίες, τιμές υπηρεσίες και λοιπές μαλακίες. Μια χαρά την πήγαινε την δουλειά σε αντιθεση με τις νορμάλ γκομενιτσες που τους είχε και του είχαν βάλει Χ προ αμνημονεύτων χρόνων.
Παρά την συνεχή ενασχόληση του με το σπορ το πάθος του για πουταναριά παρέμενε ασίγαστο. Τα τελευταία χρόνια είχε γίνει και "διεθνής". Σιγά σιγά άρχισε να παίρνει σβάρνα τα γερμανικά FK , το Αμστερνταμ , την Πράγα και όλους τους Ευρωπαικούς τοπ προορισμούς. Μπορεί να προσπαθούσε  σε κάθε παρέα να γλυτώσει την πληρωμή ακόμα και του καφέ του αλλά με τα κορίτσια του πληρωμένου έρωτα  ήταν πάντα  κιμπάρης. Οι συγγενείς και οι φίλοι που δεν γνώριζαν το ακριβό χόμπυ του κόντευαν πια να κλείσουν εικοσαετία που του έκαναν την συνήθη ερώτηση περί αποκαταστάσεως. " Εγώ είμαι ελεύθερο πνεύμα " απαντούσε προσπαθώντας να ξεφύγει αλλά δεν ήξερε αν κοροϊδεύει τους γύρω του ή τον εαυτό του.
Μια Δευτέρα που μπήκε στο bourdela για να κάνει την συνήθη ανάλυση για τα κορίτσια του Σαββατοκύριακου το μάτι του πέφτει σε ένα θρεντάκι ..... το " Ταιλάνδη sex trip". Είχε ακούσει από διάφορους για τις "μάγισσες της Νοτιοανατολικής Ασιας " αλλά ποτέ δεν είχε δώσει ιδιαίτερη σημασία. " Λες να χάνω τίποτα καλό ; " αναρωτήθηκε και ξεκίνησε το διάβασμα.
Μια βδομάδα δυο τρεις ώρες την ημέρα του πήρε να το ξεψαχνήσει πρωτού πάρει την μεγάλη απόφαση. Οι μετοχες του Μητιληναίου που είχε αγοράσει είχαν κάνει ένα απροσδόκητο limit up και ο Tommy  έστειλε τα πρώτα του pm προς αγρα πληροφοριών για το ταξίδι που έμελλε να αλλάξει την ζωή του.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ GLEECE

PART 2

Η μικρή κωμόπολη του Buriram παραήταν μικρή για τα μεγάλα και χλιδάτα όνειρα της Gigi όπως αυτά εμφανίζονταν στις χλιδάτες ταιλανδέζικες  σαπουνόπερες για τις οποίες έλιωνε τους καναπέδες από τότε που τέλειωσε κακην κακώς τελείωσε το σχολείο εδώ και τέσσερα πέντε χρόνια. Παρόλο που ο πατέρας και η μάνα της είχαν αξιοπρεπείς δουλειές καθώς και αρκετή γη που νοίκιαζαν σε ριζοπαραγωγούς το εισόδημα τους ήταν πολύ ταπεινό για την "μεγάλη ζωή"  που φανταζόταν η Gigi. Το γεγονός ότι πολλές φτωχομπινεδιάρες φίλες της είχαν φύγει από καιρού απο το βρωμοχώρι που της ρούφαγε την ζωή και τα είχαν καταφέρει στέλνοντας ένα κάρο λεφτά στις πειναλέες οικογένειες τους ανεβάζοντας το " face" τους στον ουρανό την είχαν κάνει επιεικώς έξαλλη.  Δύο παλιές της κολλητές μάλιστα είχαν παντρευτεί  farangs από την Αυστραλία  και είχαν χτίσει και δύο απίστευτες κατοικίες με όλα τα κομφόρ που ξεχώριζαν σαν την μύγα στο γάλα από όλα τα κωλόσπιτα της μικρής κωμόπολης. Την μία μάλιστα την συνάντησε στο εμπορικό δρόμο και η καριόλα έκανε πως δεν την γνώρισε. Ποιά, αυτή που την έστελνε η μάνα της με ρύζι και αυγά στο σπίτι της πρωην κολλητής και νυν καριόλας , για να μην ψοφολογήσει  και εκείνη και η οικογένεια της. Η Gigi είχε πάρει την απόφαση της. Προκοπή και χαίρι δεν υπήρχε στο κωλοχώρι. Αφού τα είπε και τα κανόνισε στο τηλέφωνο με μια φίλη της , με τα ίδια όνειρα , που την είχε κάνει προ εξαμήνου,  άρχισε το ψηστήρι στην μάνα της και τελικά τα κατάφερε.
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Ρώμη αλλά ο δρόμος οδήγησε την γλυκιά Gigi  στο μακρυνό Πουκέτ. Με ζεστά τα μεγάλα της όνειρα συνάντησε την καλή της φίλη  με το όνομα Νιτ που θα συγκατοικούσε στο τουριστικό θέρετρο της Πατόγκ. Όπως της είχε πει η  Νιτ οι δουλειές ήταν εύκολες στην ποληπληθή  Πατονγκ και στο χέρι της ήταν τι ήθελε να κάνει. Μπορούσε να δουλέψει γκαρσόνα σε εστιατόριο, πωλήτρια σε μαγαζί με ρούχα και άλλες παρμφερείς δουλειές. Το μόνο κακό ήταν ότι καμία από αυτές δεν θα της έδινε εισόδημα πάνω από 9000 μπατ το μήνα. Περισσότερο χαλάστηκε παρά φτιάχτηκε με όσα της είπε η φίλη της . Γκαρσόνα σε εστιατόριο δεν ήταν και το καλύτερο που περίμενε. Και τα λεφτά αστεία.....
" Καλά εσύ πως τα έχεις καταφέρει και στέλνεις και ένα κάρο λεφτά στους δικούς σου; " ήταν η απορία που η Gigi εξέφρασε στην φίλη της. "Ξέρεις και γω ξεκίνησα πωλήτρια σε μαγαζί αλλά τώρα χορεύω στην ντισκο." απάντησε σχεδόν με απολογητικό ύφος η Νιτ .  " Χορεύεις και πληρώνεσαι τόσα λεφτά ; Αυτό μπορώ να το κάνω και γω. Μόλις τελειώνει το thai drama των οκτώ στην τηλεόραση το γυρίζω στο μουσικό κανάλι και κοπανιέμαι τουλάχιστον ένα δίωρο". Η Νιτ αφού στα γέλια με την ανυποψίαστη απάντηση της φίλης κατέβασε το κεφάλι και απολογήθηκε " Ξέρεις στην ντίσκο πηγαίνουν και φάραγκ, άμα τους αρέσω μου προτείνουν λεφτά για σεξ. Τα λεφτά τα βγάζω από τους φάραγκ και όχι από το χορό. Οι περισσότερες κοπέλες εδώ κάνουν το ίδιο. Και τα λεφτά είναι πολλά. Αν είμαι τυχερή μπορεί και να πάρω 3000 μπατ για να κοιμηθώ με ένα φάραγκ το βράδυ". Τα μάτια της Gigi έλαμψαν από χαρά. Σεξ με φάραγκ ;  Ούτε στο πιο τρελό της όνειρο. Και μάλιστα με πληρωμή ; Και 3000 το κάθε βράδυ ;  Εδώ οι φίλοι του αδελφού της την ξεμούνιαζαν κάθε τόσο στο τζάμπα και δεν πλήρωναν ούτε για ένα ποτό στο βρωμοχώρι του Μπουριράμ. Γεμάτη χαρά αγκαλιάζει και φιλά την φίλη της και της λέει :  "Αυτή την δουλειά θέλω να κάνω και εγώ. Έχω ακούσει ότι οι φάραγκ είναι καταπληκτικοί στο σεξ. Υπάρχει καλύτερη δουλειά από το να ευχαριστιέσαι σεξ και να βγάζεις και ένα κάρο λεφτά ; ". Η  Νιτ σούφρωσε τα χείλη της, χαμογέλασε πικρά και είπε: "Δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα αλλά αφού το θες τόσο μπορείς να δοκιμάσεις από απόψε κιόλας" .....
Το ίδιο βράδυ ή Gigi αρκετά φοβισμένη αλλά πανευτυχής ντεπουτάριζε στο μεγαλύτερο πουτανομάγαζο της Πατονγκ την πασιγνωστη σε όλους σεξοτουρίστες του κόσμου την ντισκο  Tiger.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Καταρχην σε ευχαριστω για τις πληροφοριες οπως και τον stefan για αλλη μια φορα.
Περασα απο το Brooklyn που μου ειχε πει χθες κατα τις μια το βραδυ αλλα ηταν εντελως αδειο και μαλιστα οι μπαρμαν ψιλοκοιμοτανε  :grin: γενικα ολη η walking street δεν ειχε πολυ κοσμο.
Soi Buakao περασα αρκετες φορες αφου μενω soi 10,πολλα τραβελια και δεν ειδα κατι το αξιολογο απο γυναικες. Τις πρωτες μερες ειχα πετυχει ενα πολυ καλο στη beach road αλλα απο εκει και μετα το επιπεδο επεσε δραματικα. Απο τα μασατζιδικα το Rasputin μου αρεσε περισσοτερο,μπορει να ξαναπερασω σημερα.
Ο καθενας με τα γουστα του και τα στανταρτ του φυσικα,να περναμε ολοι καλα αυτο εχει σημασια.
τοσο χαλια μπρουκλιν τασο ? κριμα που ηλπιζε να μαντζαρει ο γιαννης ενα καλο μαγαζι και να ξεφυγει απο τα ινδοαραβοπακια τα βρωμερα του λιμαλιμα.........μπουακαο τασο στο lk metro ειναι το σοι με τα καλα μαγαζια...κατα τα αλλα μπουακαο σαν δρομος ειναι μετριοχαλια με τραβελια

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
αντε ρε λυστ , αυτα μου ελειψαν , δωσε δωσε

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ΓΑΜΠΡΌΣ ΑΠΟ ΤΟ GLEECE

PART 1

"Ρε Giorgio, καλή η Μαντόνα , δεν λέω....Αλλά μην παραμυθιάζεις τον εαυτό σου. "Λατρεύει αυτό που κάνει"..τι λες ρε φίλε. Αυτό που κάνει , το κάνει για τα ΛΕΦΤΑ και μόνο. Οπως και όλες τους. Και για να προσελκύσουν πελάτες.
Ξύπνα. Σκέψου ότι σε μία διπλή βάρδια 10-5 κ 5-12 μπορεί να πάει και με 20 πελάτες. Και λίγους λέω. Πολλαπλασίασε επί 3 φορές την βδομάδα minimum..επί 4 φορές το μήνα...Kάνουν 240, με πρόχειρους και συντηρητικούς υπολογισμούς."
Ικανοποιημένος για μια ακόμα φορά ο Τommy που έδωσε τα φώτα του στους πουτανιάρηδες του σάιτ  έκλεισε το laptop και έγειρε νυσταγμένος στο προσκεφάλι του. Ευτύχως που υπήρχε και το bourdela.com για να μοιράζεται ένα από δύο μεγάλα του πάθη , τον πληρωμένο έρωτα με συναδέλφους με ανάλογες επιθυμίες και βίτσια.
Γόνος ευκατάστατης οικογενείας ο Τommy σπουδαγμένος με          " Γαλλικά και πιάνο" είχε από καιρό μετοικήσει στον μαγευτικό Πύργο Ηλείας όπου εξασκούσε το επάγγελμα του καθηγητή ανοίγοντας το δικό του μαγαζί προσφοράς ιδιωτικής εκπαιδευσης. Τα  οικονομικά του πήγαιναν σχετικά καλά, αλλά είχε βρει τον τρόπο να τα τροφοδοτεί  μέσα από το δεύτερο μεγάλο του πάθος τον τζόγο του χρηματιστηρίου. Μπορεί γνωστοί και "φίλοι" να τον είχαν για μονόχνωτο παρτάκια που κάρφωνε την δεκάρα στον ουρανό για να μην του τη πάρουν αλλά δεν μπορούσαν παρά να του αναγνωρίσουν ότι από το χρηματιστηριο τα κουτσοκονόμαγε  ανεξαρτήτου κρίσεως.  Μια χαρά , με τα έξτρα λεφτουδάκια που έβγαζε τροφοδοτούσε τα πουταναριά της Αθήνας  σε κάθε επιδρομή που έκανε κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο με θρησκευτική ευλάβια. Οι διακοσάρες και τρακοσάρες φεύγαν αέρας από την τσέπη του προς τέρψη των πιο σκοτεινών του πόθων. Τόσο συχνά που οι περισσότερες πουτάνες τον προσφωνούσαν με το μικρό του όνομα σε κάθε επίσκεψη για την δεκαπενθήμερη κατάθεση του. " Τι μεγάλος εραστής είμαι " σκεφτόταν καμαρώνοντας πολλές φορές.    " Μόνο εμένα θυμούνται φωνάζοντας με το όνομα μου ανάμεσα στους τόσους που τις ξεμουνιάζουν " μονολογούσε και φούσκωνε σαν παγώνι. Ηταν τόσο εθισμένος στην συγκεκριμένη συνήθεια που κράταγε και ημερολόγιο με βαθμολογίες, τιμές υπηρεσίες και λοιπές μαλακίες. Μια χαρά την πήγαινε την δουλειά σε αντιθεση με τις νορμάλ γκομενιτσες που τους είχε και του είχαν βάλει Χ προ αμνημονεύτων χρόνων.
Παρά την συνεχή ενασχόληση του με το σπορ το πάθος του για πουταναριά παρέμενε ασίγαστο. Τα τελευταία χρόνια είχε γίνει και "διεθνής". Σιγά σιγά άρχισε να παίρνει σβάρνα τα γερμανικά FK , το Αμστερνταμ , την Πράγα και όλους τους Ευρωπαικούς τοπ προορισμούς. Μπορεί να προσπαθούσε  σε κάθε παρέα να γλυτώσει την πληρωμή ακόμα και του καφέ του αλλά με τα κορίτσια του πληρωμένου έρωτα  ήταν πάντα  κιμπάρης. Οι συγγενείς και οι φίλοι που δεν γνώριζαν το ακριβό χόμπυ του κόντευαν πια να κλείσουν εικοσαετία που του έκαναν την συνήθη ερώτηση περί αποκαταστάσεως. " Εγώ είμαι ελεύθερο πνεύμα " απαντούσε προσπαθώντας να ξεφύγει αλλά δεν ήξερε αν κοροϊδεύει τους γύρω του ή τον εαυτό του.
Μια Δευτέρα που μπήκε στο bourdela για να κάνει την συνήθη ανάλυση για τα κορίτσια του Σαββατοκύριακου το μάτι του πέφτει σε ένα θρεντάκι ..... το " Ταιλάνδη sex trip". Είχε ακούσει από διάφορους για τις "μάγισσες της Νοτιοανατολικής Ασιας " αλλά ποτέ δεν είχε δώσει ιδιαίτερη σημασία. " Λες να χάνω τίποτα καλό ; " αναρωτήθηκε και ξεκίνησε το διάβασμα.
Μια βδομάδα δυο τρεις ώρες την ημέρα του πήρε να το ξεψαχνήσει πρωτού πάρει την μεγάλη απόφαση. Οι μετοχες του Μητιληναίου που είχε αγοράσει είχαν κάνει ένα απροσδόκητο limit up και ο Tommy  έστειλε τα πρώτα του pm προς αγρα πληροφοριών για το ταξίδι που έμελλε να αλλάξει την ζωή του.
ρε φιλε !! ξερω ακριβως εναν τετοιο μαλακα....μονο που δεν ειναι καθηγητης και δεν εχει φροντιστηριο ουτε παιζει χρηματιστιριο......ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΘΑΡΜΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ....ΚΑΙ ΠΑΝΑΣΧΗΜΟΣ ΕΝΟΕΙΤΕ

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
ρε φιλε !! ξερω ακριβως εναν τετοιο μαλακα....μονο που δεν ειναι καθηγητης και δεν εχει φροντιστηριο ουτε παιζει χρηματιστιριο......ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΘΑΡΜΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ....ΚΑΙ ΠΑΝΑΣΧΗΜΟΣ ΕΝΟΕΙΤΕ

:grin: :grin:Δεν αφησες και τιποτα!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
ΓΑΜΠΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ GLEECE

PART 3

Το pm του Βαγγελάκη και αρκετών άλλων "έμπειρων "  μελών του "Ταϊλάνδη sex trip" γέμισε με τα ερωτήματα του μέγιστου πουτανιάρη Tommy που εμφανίστηκε στις οθόνες με το όνομα " The terminator ". Ρωτούσε για τα κλασικά περι εισιτηρίων, ξενοδοχείων κτλ και έδειχνε αρκετά σοβαρός  ώστε να λαμβάνει και τις ανάλογες απαντήσεις για το ταξίδι στην χώρα " των μαγισσών του Σιάμ " . Ο  Tommy ακολούθησε στο έπακρο τις οδηγίες των    " ιντερνετικών του φίλων " και το μόνο που τον χώριζε από το όνειρο των Ταιλανδόπληκτων ήταν 20 περίπου ημέρες. Μάλιστα ο Βαγγελάκης  έδειξε και πρόθυμος να τον ξεναγήσει στα βραδυνά στέκια της Πατονγκ μιας και ο Tommy έκλεισε για τις ίδιες σχεδόν μέρες στο ίδιο ξενοδοχείο με τον "έμπειρο" συναγωνιστή. Οι μέρες πέρασαν βασανιστικά όπως συνήθως για τον "terminator"  γιατί ώς γνωστό η αρρώστια της Ταιλάνδης ξεκινάει πολύ νωριτερα από την άφιξη στον "παράδεισο".
Το βανάκι που πηγαίνει από το αεροδρόμειο του Πουκέτ στην Πατόνγκ αφήνει τον πρωτάρη Tommy στον κεντρικό δρόμο κοντά στο ξενοδοχείο της επιλογής του. Δεν προλαβαίνει να πατήσει το ποδάρι του στο έδαφος και μια έμπειρή πενηντάρα πουτάνα πετάγεται από το παράκείμενο μπαρ και διπλαρώνει τον ψαρωμένο υποψήφιο επιβήτορα. Με τα πολλά σου ' πα  μού'πες το ψάρι τσίμπησε και κλεινεται το ραντεβού σε μια  ωρίτσα για ποτά και τα υπολοιπα.
O Βαγγελάκης έτοιμος για την βραδυνή του εξόρμηση  ενημερώθηκε από την reception για την άφιξη του ιντερνετικού του φίλου και τραβηξε για το δωμάτιο του.
Μετά τις χαιρετούρες και τις συστάσεις ο Βαγγελάκης μη χρονοτριβόντας κάνει την συνηθισμένη πρόταση : " Μεγάλε κάνε μπανάκι στα γρηγορα και σενιαρίσου. Η πρώτη σου μεγάλη νύχτα στην θρυλική Bangla σε περιμένει"  Διστακτικός ο Tommy μιας και ήδη είχε κλείσε το πρώτοτου ραντεβού με τη σιτεμένη θείτσα  είπε : " Δεν ξέρω αν θα προλάβω να βγούμε πρέπει να βάλω και τα ρούχα στις ντουλάπες. Μπορεί να έρθει και καμιά κοπέλα να μην με περάσει για γύφτο " . Ο Βαγγελάκης δεν κοντοστάθηκε καθόλου με ένα σάλτο βρέθηκε στην πόρτα . Δεν είχε σκοπό να χάσει την βραδιά του με μαλακίες. " Φίλε θέλω να βγούμε μαζί απόψε γιατί έχω πεθάνει και της πείνας αλλά  έχω υποσχεθεί σε μια κοπέλα που γνώρισα στο δρόμο να πάμε στο μπαράκι που δουλεύει για ποτό."  Ο Βαγγελάκης γέλασε . Είχε καταλάβει πλέον πως όπως και να βαφτίζει κανείς τον εαυτό του άμα είναι φλούφλης ......
Το εμπόδιο του σιτεμένου αρπακτικού της γωνίας ξεπεράστηκε με συνοπτικές διαδικασίες και οι συναγωνιστές ήδη καθόντουσαν στην πιτσαρία στην κορυφή της bangla road. Τα σαγώνια του "terminator" είχαν πέσει και τα μάτια γουρλωμένα δεν ξεκολλούσαν από τον δρόμο. " Πηδιούνται όλες αυτές; "  ρώτησε εκστασιασμένος. "Σχεδόν όλες" πήρε την άμεση απάντηση. Η πίτσα στο τραπέζι του κόντευε να παγώσει η μπύρα σίγουρα είχε γίνει κάτουρο αλλά το βλέμμα του Tommy  παρέμενε παγωμένο προς το δρόμο. " Τρώγε μεγάλε να πάμε για ποτάκι στην ντίσκο "  του είπε ο Βαγγελάκης με αυστηρό ύφος. Σε δέκα λεπτά τα δύο αγόρια ανέβαιναν τα σκαλιά της Tiger disco.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ΓΑΜΠΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ GLEECE

PART 3

Το pm του Βαγγελάκη και αρκετών άλλων "έμπειρων "  μελών του "Ταϊλάνδη sex trip" γέμισε με τα ερωτήματα του μέγιστου πουτανιάρη Tommy που εμφανίστηκε στις οθόνες με το όνομα " The terminator ". Ρωτούσε για τα κλασικά περι εισιτηρίων, ξενοδοχείων κτλ και έδειχνε αρκετά σοβαρός  ώστε να λαμβάνει και τις ανάλογες απαντήσεις για το ταξίδι στην χώρα " των μαγισσών του Σιάμ " . Ο  Tommy ακολούθησε στο έπακρο τις οδηγίες των    " ιντερνετικών του φίλων " και το μόνο που τον χώριζε από το όνειρο των Ταιλανδόπληκτων ήταν 20 περίπου ημέρες. Μάλιστα ο Βαγγελάκης  έδειξε και πρόθυμος να τον ξεναγήσει στα βραδυνά στέκια της Πατονγκ μιας και ο Tommy έκλεισε για τις ίδιες σχεδόν μέρες στο ίδιο ξενοδοχείο με τον "έμπειρο" συναγωνιστή. Οι μέρες πέρασαν βασανιστικά όπως συνήθως για τον "terminator"  γιατί ώς γνωστό η αρρώστια της Ταιλάνδης ξεκινάει πολύ νωριτερα από την άφιξη στον "παράδεισο".
Το βανάκι που πηγαίνει από το αεροδρόμειο του Πουκέτ στην Πατόνγκ αφήνει τον πρωτάρη Tommy στον κεντρικό δρόμο κοντά στο ξενοδοχείο της επιλογής του. Δεν προλαβαίνει να πατήσει το ποδάρι του στο έδαφος και μια έμπειρή πενηντάρα πουτάνα πετάγεται από το παράκείμενο μπαρ και διπλαρώνει τον ψαρωμένο υποψήφιο επιβήτορα. Με τα πολλά σου ' πα  μού'πες το ψάρι τσίμπησε και κλεινεται το ραντεβού σε μια  ωρίτσα για ποτά και τα υπολοιπα.
O Βαγγελάκης έτοιμος για την βραδυνή του εξόρμηση  ενημερώθηκε από την reception για την άφιξη του ιντερνετικού του φίλου και τραβηξε για το δωμάτιο του.
Μετά τις χαιρετούρες και τις συστάσεις ο Βαγγελάκης μη χρονοτριβόντας κάνει την συνηθισμένη πρόταση : " Μεγάλε κάνε μπανάκι στα γρηγορα και σενιαρίσου. Η πρώτη σου μεγάλη νύχτα στην θρυλική Bangla σε περιμένει"  Διστακτικός ο Tommy μιας και ήδη είχε κλείσε το πρώτοτου ραντεβού με τη σιτεμένη θείτσα  είπε : " Δεν ξέρω αν θα προλάβω να βγούμε πρέπει να βάλω και τα ρούχα στις ντουλάπες. Μπορεί να έρθει και καμιά κοπέλα να μην με περάσει για γύφτο " . Ο Βαγγελάκης δεν κοντοστάθηκε καθόλου με ένα σάλτο βρέθηκε στην πόρτα . Δεν είχε σκοπό να χάσει την βραδιά του με μαλακίες. " Φίλε θέλω να βγούμε μαζί απόψε γιατί έχω πεθάνει και της πείνας αλλά  έχω υποσχεθεί σε μια κοπέλα που γνώρισα στο δρόμο να πάμε στο μπαράκι που δουλεύει για ποτό."  Ο Βαγγελάκης γέλασε . Είχε καταλάβει πλέον πως όπως και να βαφτίζει κανείς τον εαυτό του άμα είναι φλούφλης ......
Το εμπόδιο του σιτεμένου αρπακτικού της γωνίας ξεπεράστηκε με συνοπτικές διαδικασίες και οι συναγωνιστές ήδη καθόντουσαν στην πιτσαρία στην κορυφή της bangla road. Τα σαγώνια του "terminator" είχαν πέσει και τα μάτια γουρλωμένα δεν ξεκολλούσαν από τον δρόμο. " Πηδιούνται όλες αυτές; "  ρώτησε εκστασιασμένος. "Σχεδόν όλες" πήρε την άμεση απάντηση. Η πίτσα στο τραπέζι του κόντευε να παγώσει η μπύρα σίγουρα είχε γίνει κάτουρο αλλά το βλέμμα του Tommy  παρέμενε παγωμένο προς το δρόμο. " Τρώγε μεγάλε να πάμε για ποτάκι στην ντίσκο "  του είπε ο Βαγγελάκης με αυστηρό ύφος. Σε δέκα λεπτά τα δύο αγόρια ανέβαιναν τα σκαλιά της Tiger disco.
παλι καλα που αποκαλεσε τη θειτσα ''κοπελα'' και δεν τη βαφτησε ''25χρονο μωρο'' .ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΘΥΜΑ.....και ανεβαζε 3ετιες σε καθε συναντιση μεχρι που ξεπερασε κατα πολυ τα δευτερα ''αντα''

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.086
Πόντοι
2.356
τοσο χαλια μπρουκλιν τασο ? κριμα που ηλπιζε να μαντζαρει ο γιαννης ενα καλο μαγαζι και να ξεφυγει απο τα ινδοαραβοπακια τα βρωμερα του λιμαλιμα.........μπουακαο τασο στο lk metro ειναι το σοι με τα καλα μαγαζια...κατα τα αλλα μπουακαο
Ναισαν δρομος ειναι μετριοχαλια με τραβελια
Ναι τοσο χαλια ηταν το brooklyn στεφαν,παντως ολοι εδω λενε οτι φετος αυτη δεν high season αλλα low season  :grin: παρεμπιπτοντως να αναφερω οτι οι γιαπωνεζες τουριστριες μου αρεσανε πολυ,σκεφτομαι για κανενα ταξιδακι στο Τοκυο το πασχα  :grin: Σε γενικες γραμμες ειναι οκ στην ταυλανδη για ολο το πακετο που προσφερει και τουλαχιστον δεν ειναι ξυνισμενοι οπως οι αγελαστοι ανατολικοευρωπαιοι,για να λεμε και τα θετικα και τα αρνητικα του καθε τοπου.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
ΓΑΜΠΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ GLEECE

PART 4

Ειχαν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από τότε που η Gigi δούλεψε για πρώτη φορά "χορευτρια" στα πουτανομάγαζα.της Πατονγκ . Από την πρώτη βδομάδα κιόλας είχε χορτάσει από την πούτσα των φάραγκ.Αλλά τα λεφτά ήταν πολλά για ένα 23 χρονο κορίτσι χωρίς ιδιαίτερη μόρφωση και μηδαμινή οικονομική επιφάνεια. Και συνέχισε να εργάζεται για όλα αυτά τα χρόνια χωρίς πια τον νεανικό της ενθουσιασμό. Πάνω από 1000 άντρες είχαν πέρασει από το κρεββάτι της. Οι  handsome farangs είχαν γίνει και Άραβες και Γιαπωνέζοι και Ινδοί και μαύροι κάθε εθνικότητας. Ο έχων το αντίτιμο είχε και την μικρή "μάγισσα" του  Buriram στο κρεββάτι του. Είχε γίνει πια αρπακτικό. Μύριζε τους άπειρους σεξοτουρίστες με το πέρναγαν την πόρτα της ντίσκο. Τους διπλάρωνε με μαεστρία και δεν δίσταζε να τους απομυζίσει και το τελευταίο μπατάκι. Κράτησε όμως και ένα καλό. Δεν έπινε σχεδόν ποτέ παραπάνω από όσο χρειαζόταν για να είναι νηφάλεια και ετοιμοπόλεμη. Είχε δει ένα σωρό περιστασιακές φίλες να βουλιάζουν στο αλκοολίκι και το γιάμπα.
Τον τελευταίο καιρό ήθελε να ξεφύγει από τον βούρκο της Πατόγκ. Δυό τρεις κοπέλες που δούλευαν μαζί τα είχαν καταφέρει κάνοντας το μεγάλο χτύπημα. Παντρεύτηκαν φάραγκ. Βρήκαν αυτόν που οι έμπειροι σεξοτουρίστες ονόμαζαν cleaner. Σε ένα βράδυ η πουτάνα γίνεται κυρία, ξεπλένεται όλος ο πρώτερος αμαρτωλός βίος δια της σιωπής και του παραμυθιού και παραδίδεται στην καλή κοινωνία ως κυρία Smith, Johnson, Abdulax, Παπαδοπούλου ή ότι κάτσει. Πλέον είναι στο χέρι της αν θα παραμείνουν κυρία ή θα επιστρέψει από εκεί που την βρήκε ο απελπισμένος γαμπρός.
Για να εξαργυρωθεί όμως το λαχείο υπήρχε ένα μεγάλο εμπόδιο.
Στην Ταιλάνδη ο φάρανγκ γαμπρός δεν παντρεύεται μόνο το κορίτσι του αλλά και όλο του το σόι. Γάμος γίνεται μόνο  μετά του κλεισίματος και της οικονομικής συμφωνίας για την μηνιαία χορηγίας της δύσμοιρης οικογένειας που θα χάσει το μονάκριβο μπουμπούκι του στα ξένα. Όσο μεγαλύτερη είναι η χορηγία τόσο περισσότερο απαλύνει ο πόνος της απώλειας.
Η Gigi  για μια ακόμα φορά βαριεστημένη από την " χλιδάτη ζωή",  που είχε πια με το κουτάλι και είχε μπουχτήσει ,  αφου τελείωσε με το κομμωτήριο και το μακιγιάρισμα πέρασε για μια ακόμα φορά το κεφαλόσκαλο της αμαρτωλής ντισκοτέκ με την καινούργια της κολλητή.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ GLEECE

PART 5

Τραβολογώντας με τα χίλια ζόρια  ο Βαγγελάκης έβαλε τον αποχαυνωμένο " terminator"  να καθήσει σε ένα από τα πίσω τραπέζια της ντισκοτέκ." Σε δύο βδομάδες μπορείς να δοκιμάσεις πολλά κορίτσια από εδώ αλλά και αλλού" είπε "έμπειρος" Βαγγελάκης στον ξαναμένο πρωτάρη.Αλλά το βλέμμα του μεγάλου επιβήτορα Τommy είχε κολλήσει σε δύο γκομενίτσες που είχαν καθήσει παραδίπλα και είχαν μυρίσει φρέσκο αίμα.
Σε λιγότερο από δύο λεπτά η Gigi και φιλενάδα της είχαν διπλαρώσει τους δύο συναδέλφους και ξεκίνησαν τις γνωστές ερωτήσεις με τα κλασικά  what's your name, where are you from, how many times here και how long will you stay Patong. O Tommy με απόλυτη σοβαρότητα μην ξεκολλόντας τα μάτια του από πάνω της συστήθηκε στην Gigi  και την ενημέρωσε ότι είναι από την Greece.
Η Ταιλανδή πουτανίτσα χαχανισε δυνατά και απάντησε " Gleece ??? What is Gleese?? "  Ο νεόκοπος Ταιλανδόπληκτος  πάγωσε από το μέγιστο πλήγμα της ασχετοσύνης της Gigi  χώρις όμως να σηκώσει το βλέμμα του από πάνω της. Ο Βαγγελάκης γυρίζει προς τον φίλο του και του λέει" Αγόρι είμαστε στα βάθη της Ασίας. Περιμένεις να ξέρουν οι γκομενίτσες του δημοτικού που είναι η Ελλάδα; Εσύ που είσαι και σπουδαγμένος ξέρεις που είναι η Γουινέα Μπισάου ; "
Ένα χαμόγελο συγκατάβασης διαγραφτηκε στο πρόσωπο του παρόλο που τα μάτια παρέμεναν καρφωμένα στο αντικείμενο του πόθου του. Κάνοντας την έκπληξη γύρισε πρόσωπο προς τον Βαγγελάκη και χωρίς να σηκωνει αντίρρηση του λέει " Η Gigi είναι η πιο όμορφη κοπέλα σε όλο το μαγαζί. Θα την πάρω απόψε οπωσδήποτε"  . Βαριεστημένα πια ο  Βαγγελάκης που είχε τσεκάρει την συγκεκριμένη πουτανίτσα από προηγούμενα ταξίδια του απαντάει : " Και που είδες αγόρι τα υπόλοιπα κορίτσια μέσα σε τρία λεπτά; Αλλά περι ορέξεως κολοκυθόπιτα. Άμα την γουστάρεις πάρτην" . Ο ξαναμμένος Tommy ρώτησε στα γρήγορα τον φιλο του για τα διαδικαστικά έσκυψε και ψιθύρισε τις μαγικές λέξεις στο αυτάκι του κοριτσιού και σε ριπή οφθαλμού την είχε πιάσει από το χέρι και σχεδόν την έσερνε προς την έξοδο. Ρίχνει μια τελευταία ματιά στον εμβρόντητο Βαγγελάκη και τον συμβουλεύει : " Πάρε και συ την φίλη της.Μπορεί να νιώθει μοναξιά τώρα που φεύγει η κολλητή της " . Ευτυχώς και για τους δύο  το " πόσο μαλάκας μπορεί να είσαι " δεν ακουστηκε δυνατά . Ο Βαγγελάκης πήρε το ποτάκι του και απομακρύνθηκε για το σύνηθες  ημερήσιο σκανάρισμα στόχου. Ο μεγάλος εραστής " terminator" είχε διαλύσει όλα τα ρεκόρ. Είχε είσοδο, ποτό , ανευρευση πουτανίτσας και έξοδο σε λιγότερα από επτά λεπτά. Τι έτσι στο τζάμπα είχε βγάλει το ιντερνετικό όνομα;

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ GLEECE

PART 6

Η επόμενη μέρα το πρωί κατά τις δυόμιση βρισκει τον Βαγγελάκη αφού έχει από ώρα διώξει στην ευχή της Παναγίας το βραδυνό του φόρτωμα, να κατασπαράζει το δεύτερο κλαμπ σαντουιτς με τον συνηθισμένο ice coffee  στο μπαράκι της πισίνας, περιμένοντας τον νέο επισήμως βαπτισμένο ταιλανδόπληκτο να ακούσει τις πρώτες του εμπειρίες. Δεν πέρασαν δέκα λεπτά  και νασου το ζευγαράκι πιασμένο χέρι χερί να βγαίνει από το ασανσερ και να πλησιάζει προς το μπαράκι. "Πως πήγε η βάπτιση μεγάλε ; "  ηταν η πρώτη κουβέντα του Βαγγελάκη ξεσπώντας σε χαχανητά. " το κορίτσι δεν είχε ιδιαίτερη όρεξη γιατί μάλλον ήταν κουρασμένη αλλά ήμουν χάλια και γω από την ταλαιπωρία του ταξιδιού. Πάντως η Gigi είναι καταπληκτική κοπέλα και περάσαμε πολύ ωραία. Της έδωσα και κάτι παραπάνω για να την ευχαριστήσω..."  Ο Βαγγελάκης είχε ήδη καταλάβει ότι ο τύπος ήταν grande μαλάκας αλλά είχε πάρει απόφαση να τον γλεντήσει. Η Gigi οπως ήταν αναμενόμενο ζήτησε  ευγενικά να την κάνει βρίσκοντας μια δικαιολογία μιας και η σομ ταμ και το κουτσομπολιό με τις φίλες της δεν μπορούσαν να περιμένουν. Ο ευγενικός εραστής την συνόδεψε μέχρι την είσοδο του ξενοδοχείο έσκυψε ιπποτικά της φίλησε το χέρι και την αποχαιρέτησε γλυκά.
Το αυγό απο το κλαμπ σαντουιτς κόντεψε να  βγει από την μύτη του έρημου Βαγγελάκη που πηγαίνοντας για κατούρημα παρακολούθησε όλη την ρομαντική σκηνή. Ο "terminator" επέστρεψε στην πισίνα παράγγειλε καφεδάκι και αρχισε να διηγείται  στον συνάδελφο του με λεπτομέρειες την πρώτη του βραδιά. Παρεπιπτόντως ο Tommy στην βιασύνη του να αποχαιρετήσει το κορίτσι έβαλε το σορτσάκι που δεν είχε τσέπες και φυσικά το καφεδάκι το κέρασε πάλι ο μαλάκας.
Τις υπόλοιπες μέρες ο Βαγγελάκης  την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια τουλάχιστον την μέρα για να ασχοληθεί με τα δικά του θέματα. Tον μεγάλο international greek lover τον διπλάρωσε το ίδιο βράδυ, μετά μαεστρίας , νεαρά υπέρβαρη "χορεύτρια" . Ένεκα της περιορισμένης της εμφανίσεως αλλά και της low season η υπέρβαρη κορασίδα μετατράπηκε σε κολιτσίδα  για τα επόμενα δύο μερόνυχτα στον πολυταξιδεμένο " έμπειρο" εραστή . Γεμάτος ερωτηματικά για την εμφάνιση του  teelak o Βαγγελάκης μπήκε στο bourdela.com για να διαβάσει ξανά  την άψογη κριτική του μεγάλου " terminator" γιατί ή δίμετρη Ρωσίδα της Βρηλισσού έπαιρνε 7 και όχι 9 όπως βαθμολογούσαν οι περισσότεροι άσχετοι παρόλο την απίστευτη ομορφιά της και τα ατελείωτα πόδια της.
Τελικά το πρόβλημα εντοπίστηκε στο ότι ο Tommy στις σχέσεις με τις γυναίκες ήταν αδυνάτου χαρακτήρος. Ετσι το θέμα της χοντρής κολιτσίδας ανέλαβε πάλι να λύσει ο ισχυρού χαρακτήρος Βαγγελάκης στελνοντας  την στο διάολο το επομενο βράδυ στην είσοδο της ντισκοτέκ που είχε στήσει καραούλι για τον μαλθακό επιβήτορα.
Τζάμπα ο κόπος βέβαια. Όπου τρέχει αίμα οι  καρχαρίες είναι πάντα εκεί. Δεν πρόλαβε να γυρίσει από το μπαρ με τα ποτά ο Βαγγελάκης και το απίστευτο χαιβάνι είχε κουρνιάσει στην αγκαλιά της Gigi που το αετίσιο μάτι της είχε καζάρει από την είσοδο του στο μαγαζί.
O καθείς είναι υπεύθυνος για τις πράξεις και ο Βαγγελάκης αφήνοντας το ποτό στο τραπέζι  του βλάκα τον παράτησε στην μοίρα του.
Τις υπόλοιπες μέρες που απέμειναν όπως ήταν αναμενόμενο ο φλογερός εραστής " terminator" έζησε τον μέγαλο του έρωτα με την νεαρή " χορευτρια"  Gigi η οποια απομονωνοντας τον από όλες τις παρέες τον ξεβράκωσε κανονικά τρώγωντας του μέχρι το τελευταίο του μπατάκι. Όλως τυχαίως όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις στο κορίτσι  ήρθε εκτάκτως η περίοδος του και το σεξ με τον μεγάλο επιβήτορα πήγε για βρούβες.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Ναι τοσο χαλια ηταν το brooklyn στεφαν,παντως ολοι εδω λενε οτι φετος αυτη δεν high season αλλα low season  :grin: παρεμπιπτοντως να αναφερω οτι οι γιαπωνεζες τουριστριες μου αρεσανε πολυ,σκεφτομαι για κανενα ταξιδακι στο Τοκυο το πασχα  :grin: Σε γενικες γραμμες ειναι οκ στην ταυλανδη για ολο το πακετο που προσφερει και τουλαχιστον δεν ειναι ξυνισμενοι οπως οι αγελαστοι ανατολικοευρωπαιοι,για να λεμε και τα θετικα και τα αρνητικα του καθε τοπου.

Εαν θες να δεις την Ιαπωνια να πας, εαν ελπιζεις να πηδηξεις στην Ιαπωνια αστο!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
διαβαζωντας την ιστορια του LYST καταρχην μπραβο για την περιγραφικοτητα ... και την διακριτικοτητα του να αλλαξει τα ονοματα ... αλλα οπως καταλαβαινετε και εχετε ηδη δει οι περισσοτεροι ταξιδεμενοι οτι αυτες οι περιπτωσεις ειναι οι περισσοτερες ... αλλωστε και εκεινες σε αυτο πονταρουν ... ενας μεσος σεξοτουριστας ... που κυμαινεται στην ηλικια απο 45 ςεω 55+ ετων και οι οποιοι εχουν και καποια οικονομικη επιφανεια αλλοι μεγαλυτερη αλλοι μικροτερη , οι αναγκες τους για σεξ ειναι περιπου 3 με 4 φορες την εβδομαδα κατα μεσο ορο ... ετσι τους διπλαρωνουν οι ποιο εμπειρες αυτοι απολαμβανουν την συντροφια κανωντας σχετικα ελαχιστο σεξ και εχουν ολα τα εξοδα εις διπλουν συν αμοιβες της κοπελας συν οτι αλλο καταφερουν τους τσιμπησουν  συν οτι ειναι ποιο ευκολο τους κανουν και σπονσορες...

οι καθαρα ενεργοι σεξοτουριστες που ειναι μικροτερης ηλικιας και εχουν μεγαλη ορεξη για σεξ για αυτες δεν ειναι οτι το καλυτερο και τους αποφευγουν συνηθως , διοτι και τα λεφτα ειναι λιγοτερα που θα βγαλουν και οι απαιτησεις στο σεξ περισσοτερες.

ολα αυτα βεβαια χωρις να αποτελουν τον κανονα αλλα την πλειονοτητα πιστευω βαση εκτιμησης μου!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom