Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Μια και ειναι απο οτι καταλαβσινω η πρωτη σου φορα εκει.Καλη Χρονια και απο εδω.
Συμπερασματα απο την εξαημερη παραμονη μου στην Pattaya.Απο εμφανιση οπως ειχα ξαναπει στην συντριπτικη τους πλειοψηφια απλα μηδεν!Ανεβηκαν στα ματια μου οι ελεεινιδες
Με τις ανατολικοευρωπαιες φυσικα η συγκριση ειναι ιεροσυλια!
Απο περιποηση πριν και μετα κορυφη αλλα απο ολα τα αλλα πατος και συγκεκριμενα στην καθεαυτου σεξουαλικη πραξη.
Πολυ καλο το μασαζ και το μπανιαρισμα αλλα το σεξ επιεικως απαραδεκτο.Ειπαμε να μην το κανουμε τρυπα να'ναι και οτι ναναι,ακομα και για τις πουτανες.
Απλα δεν το εχουν,στην καβλα και την προστυχια ειναι πολυ πισω.Αυτα απο την δικη μου σκοπια.
Να περνατε ολοι καλα
Μη περιμενεις να βρεις τον αφρο των γυναικων στη beach road. Στη beach road η πλειοψηφισ των γυναικων ειναι γ διαλογης.
Κανε μια βολτα απο πιο καλα μαγαζια στο soi buakao στη second και κοντα στο Metro.
Επισης το saphire που αναφερει ο stefan πριν ειναι αρκετσ καλο. Το insomnia ( στο bar κστω οχι στη disco ) παντα εχει 1-2 γυναικες που ξεχωριζουν.
Τελος στα καλα μαγαζια απο προσωπικη εμπειρια ο αφρος φορτωνεται σχετικα νωρις.
Και περιτον να γραφτει οτι οι πραγματικα ωραιες γυναικες τους ειναι πιο σκριβες. Το αναποδο ομως δεν ισχυει παντα. Οι ακριβες δεν ειναι παντα και καλες, τοσο στην εμφανιση οσο και στη συμπεριφορα.
Θελει και τροπο.
Καλη χρονια ευχομαι και εγω.