Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Και η chalong στο πουκετ που όσες φορές και να εχω πάει θέλω πάντα να ξαναπάω

Συνημμένα

• 20140809_144546.jpg
    20140809_144546.jpg
    213,1 KB · Εμφανίσεις: 15

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Δυο ακομα

Συνημμένα

• 20140809_145007.jpg
    20140809_145007.jpg
    290,6 KB · Εμφανίσεις: 48
  • 20140809_142710.jpg
    20140809_142710.jpg
    252,6 KB · Εμφανίσεις: 43

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
ωραιες!!! Εκεινο με τα γιαλια και τα βυζια ηταν για πολυ φορτωμα.... :boobies:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.086
Πόντοι
2.356
Περασα απο Rasputin σημερα,καλυτερο σε ποιοτητα και περιποιηση απο Honey.
Μπορει να ετυχε δεν ξερω αλλα αυτη που πηρα με εφτιαξε πολυ  :grin:
stefan δικαιο ειχες δεν χρειαζεσαι σχεδον τιποτα εδω απο κονε οπως αλλου,βγαινεις και ειναι ολα στα ποδια σου κυριολεκτικα.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Ειπαμε, χρειαζεται πολυ μεγαλη προσπαθεια για να κοιμηθεις μονος το βραδι. :grin:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Μπορει να ετυχε δεν ξερω αλλα αυτη που πηρα με εφτιαξε πολυ  :grin:
stefan δικαιο ειχες δεν χρειαζεσαι σχεδον τιποτα εδω απο κονε οπως αλλου,βγαινεις και ειναι ολα στα ποδια σου κυριολεκτικα.
τασο τελικα αξιζει τον κοπο?δεν εννοω για μια φορα,,σιγουρα μια επισκεψη αξιζει
για μονιμος προορισμος λεω σε σχεση με τα δικα μας τα μερη...ουκρανομολδαβιες εννοω,οχι ελλαδα  ;)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.086
Πόντοι
2.356
για μονιμος προορισμος λεω σε σχεση με τα δικα μας τα μερη...ουκρανομολδαβιες εννοω,οχι ελλαδα  ;)
Κοιτα η προσφορα σε πουτανες ειναι απιστευτη και δυσαναλογη με τη ζητηση και ας βρισκεται ολος ο πλανητης εδω. Ατελειωτες,χιλιαδες ειναι,ολη η πολη ενα μπουρδελο.Δεν εχω ξαναδει κατι παρομοιο στην μακροχρονη καριερα μου  :grin: Εμφανισιακα βεβαια ειναι ετη φωτος πισω απο ουκρανομολδαβες,κοντες ακωλες και αβυζες στην συντριπτικη τους πλειοψηφια. Αλλα υπαρχει αυτο το γαμημενο αλλα...στην περιποιηση και στην οργανωση. Για παραδειγμα με την χθεσινη πραγματικα το καταευχαριστηθηκα με το μασασογαμησι,ειχε και σιλικονατα βυζια με αξιοπρεπη κωλομερια και υψος ικανοποιητικο  :grin:
Για μονιμο προορισμο ομως οχι για τα δικα μου γουστα.Ολο το πακετο ομως για κατι το διαφορετικο με το καλο κλιμα,το εξωτικο μερος και την ατελειωτη προσφορα σε πουτανες αξιζει για περιστασειακες επισκεψεις.

• Like
Αντιδράσεις: lahm

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Μπορει να ετυχε δεν ξερω αλλα αυτη που πηρα με εφτιαξε πολυ  :grin:
λαικη της τεταρτης τασο.....
α και μια που ειπα για λαικη μη χασετε το παζαρι της παρασκευης στο μπουακαο που τα σκοτωμενα τα σκοτωνουν 2 φορες και τρεις.....και μασατζιδικα τραβηχτιτε και λιγο στα μεγαλα σαμπαι ντι κλπ αξιζει για πρωτη φορα
απο κει και περα αγκογκο στο σουγκαρ μπειμπι και γουιντμιλ για αφθονο χαμουρεμα φρι και σοου και για τα τοπ μωρα στο σαπφαιρ
παντε για ενα ποτο στο μπρουκλιν διπλα στο λιμα λιμα που δουλευει το φιλαρακι ου ο γιαννης υποδοχη ενας ψηλεας ομορφος και πειτε του να σας βολεψει , γεματο ρωσοειδει εκει και ντοπια θα σας κανει καλα κονε
παντε για ενα καλο ελληνικο φαι στο ακροπολη αν θελετε στον μανο
και αλλα πολλα που να τα λεω θελει εγκυκλοπαιδια

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
φιλε μου επιδη παρακολουθω και το δικο σας θρεντ δυστυχως ειναι πολυ πισω η α.ευρωπη σε σχεση με αυτα ....ετη φωτος
σιγουρα εν γενει εχει ομορφοτερες γυναικες που το 85% απο εμας εχει γευτει και ειναι σαν ......γκουτντις μπεργκερ σκετο
εκει ειναι σαν να μπαινεις στην πολιτικη κουζινα....ολο και κατι θα σε καταπληξει

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
φιλε μου επιδη παρακολουθω και το δικο σας θρεντ δυστυχως ειναι πολυ πισω η α.ευρωπη σε σχεση με αυτα ....ετη φωτος
σιγουρα εν γενει εχει ομορφοτερες γυναικες που το 85% απο εμας εχει γευτει και ειναι σαν ......γκουτντις μπεργκερ σκετο
εκει ειναι σαν να μπαινεις στην πολιτικη κουζινα....ολο και κατι θα σε καταπληξει
:thumbsup:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.086
Πόντοι
2.356
λαικη της τεταρτης τασο.....
α και μια που ειπα για λαικη μη χασετε το παζαρι της παρασκευης στο μπουακαο που τα σκοτωμενα τα σκοτωνουν 2 φορες και τρεις.....και μασατζιδικα τραβηχτιτε και λιγο στα μεγαλα σαμπαι ντι κλπ αξιζει για πρωτη φορα
απο κει και περα αγκογκο στο σουγκαρ μπειμπι και γουιντμιλ για αφθονο χαμουρεμα φρι και σοου και για τα τοπ μωρα στο σαπφαιρ
παντε για ενα ποτο στο μπρουκλιν διπλα στο λιμα λιμα που δουλευει το φιλαρακι ου ο γιαννης υποδοχη ενας ψηλεας ομορφος και πειτε του να σας βολεψει , γεματο ρωσοειδει εκει και ντοπια θα σας κανει καλα κονε
παντε για ενα καλο ελληνικο φαι στο ακροπολη αν θελετε στον μανο
και αλλα πολλα που να τα λεω θελει εγκυκλοπαιδια
Tnx για τις πληροφοριες Στεφανε,θα κανω ενα γενικο και απο εκει.
Για την περιποιηση και συμπεριφορα των γυναικων εδω το ειπα : καταπληκτικη  :grin:
Πηρα πριν απο λιγο μια απο Beach Road για short time πολυ καλη εμφανισιακα και αψογη περιποιηση.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Tnx για τις πληροφοριες Στεφανε,θα κανω ενα γενικο και απο εκει.
Για την περιποιηση και συμπεριφορα των γυναικων εδω το ειπα : καταπληκτικη  :grin:
Πηρα πριν απο λιγο μια απο Beach Road για short time πολυ καλη εμφανισιακα και αψογη περιποιηση.
βγαλε και κανα φώτο ρε μπαρμπα τάση  :grin:

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Αυτο που εχει αλλαξει δραματικα και με ενοχλει περισσοτερο στη Ταυλανδη,ειναι η πολιτικη λειτουργιας των agogo...

Οι αλλαγες στη παροδο των ετων,ειναι οι εξης..
Πριν μερικα χρονια,απαγορευοταν δια ροπαλου σε ενα αγκογκοκοριτσο η επιλογη του να μην παει με εναν "πελατη".
Οποιος και να πηγαινε,οπως και να ηταν,οτι ηλικια και να ειχε,με του που πληρωνε το barfine και τον στανταρ τιμοκαταλογο για long η short που ισχυε στο συγκεκριμενο αγκογκο,φορτωνε οποια γουσταρε και οτι ωρα γουσταρε..
Η μονη "αμυνα" που ειχε το γκομενακι,ηταν αν τη φορτωνε κανενας χαλιας,να εκανε το βαρυ πεπονι στο δωματιο και να παρειχε μηδαμινες,εως μηδενικες υπηρεσιες..Αλλα να πει "Οχι δε γουσταρω να παω με αυτον",ΔΕΝ ειχε το δικαιωμα γιατι ο πελεκυς των συνεπειων απο την εργοδοσια,επεφτε βαρυς..Μεχρι που τη διωχναν επιτοπου..

Η πρωτη αλλαγη που εγινε,ηταν η μετονομασια μερικων "αστεριων" του μαγαζιου σε coyote dancers,η show dancers και επειδη αυτες συμμετειχαν σε ενα υποτιθεμενο show του μαγαζιου,ειχες το δικαιωμα να τις φορτωσεις μονο αργα,οταν δηλαδη τελειωνε το βασικο κομματι των show..Αυξημενο ηταν βεβαια για τις συγκεκριμενες κοπελες και το barfine αλλα και το αντιτιμο για την παροχη των υπηρεσιων στο ξενοδοχειο.
Μια αλλη αλλαγη,ηταν η θεσμοθετηση του barfine αναλογα με την ωρα που φορτωνες..Αλλη τιμη για πριν τις 12,αλλη για μετα..Στη συνεχεια,καποια agogo αλλαξαν και τη τιμη του barfine,αυξανοντας το αν επροκειτο να φορτωσεις τη γκομενα για long και οχι για short.

Επισης εχει αλλαξει και ο "προσανατολισμος" της "διασκεδασης" και καλα,που προσφερουν τα agogo.
Πιο παλια,το κυριο μελημα των Μαμασαν,ηταν να "πλασαρουν" το εμπορευμα,να τσεπωσουν το barfine και να τις στειλουν το συντομοτερο για "παροχη υπηρεσιων"..Δεν τους ενοιαζε δηλαδη αν πηγαινες εσυ στις 3 το πρωι και εβλεπες ενα μαγαζι σχεδον αδειο,με 3-4 κοριτσια να λικνιζωνται στους σωληνες και αλλα 20,να εχουν φορτωθει και να βρισκονται στα παρακειμενα ξενοδοχεια..
Ο μισθος επισης των κοριτσιων τοτε στα agogo,ηταν μηδαμινος..Οτι εβγαζαν,ηταν ουσιαστικα απο τα "φορτωματα".

Αυτο που συμβαινει τωρα,ειναι το εξης..Κυριο μελημα ειναι η συγκομιδη ολο και περισσοτερων "lady drinks"..Απο ΠΟΥΤΑΝΑΔΙΚΑ δηλαδη,μετασχηματιστηκαν σε ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ..
Πας δηλαδη στις 3 και λειπουν ελαχιστες κοπελες.Βλεπεις ενα μαγαζι full με γκομενακια που πηγαινουν απο τραπεζι σε τραπεζι για να μαζεψουν ποτα..Και το show στη πιστα,καλα κρατει..Σε αυτο το σημειο να αναφερουμε και το γεγονος πως το μηνιατικο τους εχει τουλαχιστον 3πλασιαστει,και τα γκομενακια με το μισθο και τα lady drinks,βγαζουν ενα αξιοπρεπες μεροκαματο,σε σημειο που ΔΕΝ ειναι απαραιτητο να γαμιουνται κιολας!!

Εν κατακλειδι..
Αυτη η αλλαγη πολιτικης,οδηγησε στη δημιουργια της νεας κατηγοριας αγκογκοκοριτσων..
Τη κατηγορια "Ειμαι χορευτρια,οχι πουτανα" - "Φορτωνομαι και γαμιεμαι ΑΝ γουσταρω,γιατι ΚΑΝΕΝΑΣ δε μου το επιβαλλει" - "Ελα φαλανγκ που με γουσταρεις και πληρωνε ποτα για να κατσω διπλα σου και αν τα χωσεις,μπορει και να σε αφησω να πιασεις και λιγακι,αλλα για να με φορτωσεις ξεχνα το.Δεν ειμαι για τα δοντια σου" - "Θα μαζεψω φραγκα απο τα ποτα και μετα θα παω με τις φιλες μου Ινσομνια να τα πιω και ΑΝ βρω εκει κανεναν παιδαρο,μπορει και να του κατσω με 2-3 χιλιαρικα".

Σε ολα τα παραπανω,καταλυτικη ειναι και η επιδραση του facebook,που δημιουργησε τις "Γκομενες-Ντιβες" με τους 5000 φαλανγκ-φιλους.
Με λιγα λογια...
ΟΙ ΝΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΓΑΜΟΥΣΑΜΕ,ΓΙΝΑΝ ΚΑΠΕΤΑΝΑΙΟΙ  :2funny:

Θα διαφωνήσω  και πάλι  και μάλιστα  με ένα άτομο που το συμπαθώ ιδιαίτερα.
 Οι  μισθοί   δεν τριπλασιάστηκαν,  διατηρούνται σχετικά στα ίδια επίπεδα:  
 Οι κοπελιές πρέπει να έχουνε το λιγότερο 10  μπαρφάιν τον μήνα και από 60 και πάνω ποτά αλλιώς εκεί κοντά είναι οι πόρτα της εξόδου.  
 Το μοναστήρι να είναι καλά  από  καλόγριες γεμάτο.

Ποιος  χάλασε την Αγορά;
 Οι Αγαπούληδες με  προεξέχοντες  τους Ευρωπαίους  και Αυστραλούς.
 Αυτοί έριξαν  τόσο χρήμα  στα  κορίτσια μέσω  των χορηγιών,  που τούς  δίνουν το δικαίωμα με τα χρήματα που παίρνουν από αυτές και όχι μόνο από  έναν.  
 Να εξαγοράζουν το μπαρφάιν  τους μόνες, τις μέρες που δεν θέλουν η βαριούνται να δουλέψουν η να πάρουν εκείνες τον πελάτη που αυτές  θα επιλέξουν.

Πριν   κάνα  δίμηνο  είχα πάρει  μια  πολύ ωραία μικρή από το Crazy horse, την κράτησα 2-3 μέρες και μετά της δήλωσα ότι δεν θέλω να ξανάρθει γιατί δεν  γουστάρω  ούτε να πηγαίνω στο μαγαζί ούτε να πληρώνω  μπαρφάιν .  
 Οκ μου είπε Νo problem θα το πλήρωνε αυτή και θα έμενε  με τα μισά λεφτά από το 2000 που έπαιρνε  δηλαδή 1000.
 'Οταν αργότερα την ρώτησα  γιατί το κάνει αυτό, μου είπε έτσι  γουστάρω.  
  Μάλιστα  μπροστά μου πήρε ένα από τους χορηγούς  ότι θα πήγαινε   την άλλη μέρα στο χωριό  και χρειαζόταν 15.000  για κάποια έξοδα που θα έκανε.
  Την άλλη μέρα το απόγευμα μαζί πήγαμε στην WU στο Avenue όπου τα εισέπραξε.
 Ήταν ο ένας από τους 3 που είχε  και αυτά  ήταν έξτρα από το μηνιάτικο.
 Όταν πήγαμε  στο σπίτι να αλλάξει και να πάρει κάποια πράγματα, στην επιστροφή πήρε  το δικό της αυτοκίνητο, ένα  ολοκαίνουργο  HONDA ACCORD που  από  ότι μου είπε αλλά και μου έδειξε τα εμβάσματα το πληρώνει ένας κύριος από το Darwin της Αυστραλίας.
 Καλά  να είναι το παλικάρι.

Τα μαγαζιά το μόνο που τους ενδιαφέρει  είναι το κέρδος.
 Ποιος πληρώνει  το μπαρφάιν η τα ποτά  ποσώς  τους ενδιαφέρει.

Η μικρή είναι πολύ όμορφο πλάσμα συνεχίζει να παίρνει τηλέφωνο και έρχεται καμιά  φορά.
 Όπως   ήρθε  και τα Χριστούγεννα που δεν ήθελε να δουλέψει και ακολούθησε το πρόγραμμα που είχα με κάποιους φίλους εδώ για ρεβεγιόν.
 Μαζεύοντας γύρω στα 100 με 120 χιλιάδες τον μήνα από χορηγίες και πελάτες έχει το δικαίωμα και να αρνείται αλλά και να επιλέγει.
 Τους υπευθύνους  θα  τους  βρούμε  κοιτάζοντας μεταξύ μας.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Συμπληρώνοντας τα παραπάνω posts των φίλων Newfan και Lyst.

Αγαπούληδες, Μουνόδουλοι, Καληνυχτάκηδες, Γκομενοβοσκοί, Πιρφόροι.

Η Νεοελληνική βρίθει απο εικονοπλαστικούς όρους που όλοι περιγράφουν το ίδιο φαινόμενο.

Το πως ένας άντρας ρίχνει την αξιοπρέπειά του προκειμένου να έχει μια επίφαση σχέσης, με μια σχετικά όμορφη γυναίκα.

Γιατί βέβαια όταν η σχέση ''εξαγοράζεται'' πρόκειται προφανώς  για ''σχέση'' και όχι για σχέση.

Η ψυχολογική βάση του φαινομένου, κατά την ταπεινή μου πάντα άποψη, είναι η προφανώς μικρή αυτοεκτίμηση που έχει η πλειοψηφία των ανδρών που συμπεριφέρονται με αυτό το τρόπο.

Οι γυναίκες και ιδίως οι επαγγελματίες του χώρου για τις οποιες μιλάμε ( και όχι μόνο ) τους μυρίζονται αυτούς τους τύπους μια ώρα δρόμο. Η συνταγή έπειτα είναι δεδομένη.  

Ενας συνδυασμός  θηλυκότητας  και ωραίας εμφάνισης με ένα επιτηδευμένο και καλά συναίσθημα. Το αποτέλεσμα η μετατροπή του άντρα σε εξαιρετικά χρήσιμο χρηστικό είδος. Κάτι ανάμεσα σε πορτοφόλι, σωφέρ, γενικότερο διεκπεραιωτή για εξυπηρετήσεις παντός είδους κλπ. Εν κατακλείδι μια αντρική συμπεριφορά που παραπέμπει στην έκφραση ''Να κάνω την ψυχή μου χαλάκι να σκουπίσετε τα παπούτσια σας πριγκηπέσα μου ??''.

Πόσο ανόητοι είναι πραγματκά αυτοί οι άντρες ?? Πόσο μυαλό θέλει για να καταλάβουν ότι ουσιαστικά οι γυναίκες τον άντρα που άγεται και φέρεται απο αυτές τον θεωρούν υπηρέτη και όχι σύντροφο, πολύ δε περισσότερο όχι εραστή.

Απο αυτά που παραθέτει και ο φίλος LYST παραπάνω φαίνεται ότι έχουμε αρχίσει να εξάγουμε Πιρφορία. Βέβαια το προιον αυτό ευδοκιμεί ιδιαίτερα στη χώρα μας. Μια και δεν παράγουμε κάτι άλλο, αυτό έχουμε αυτό εξάγουμε.

Ομως είναι προφανές επίσης ότι το είδος ευδοκιμεί και διεθνώς σε όλο τον αντρικό πλυθυσμό απο Αυστραλία μέχρι Ευρώπη.

Τελειώνοντας Θα παραφράσω μια έκφραση του Τσώρτσιλ. Οποιος συμβιβάζεται όσον αφορά την αντρική του αξιοπρέπεια, για να κερδίσει μια γυναίκα, πολύ σύντομα θα χάσει και τα δυο. Και την Αξιοπρέπεια και τη Γυναίκα.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom