Καλημερίζω από την πόλη των αγγέλων.
Πρώτη βραδιά εχθές και ήδη αντιμετωπίζω τεράστιο πρόβλημα.
Πόσο δίκιο έχει ο παρεξηγημένος φίλος Asia han.
Μεταξουργείο με δεκαρικάκι και άγιος ο Θεός.
Μετά από δύο μέρες κουβεντολόι στο thaifriendly με ένα τρελό milf αποφασισαμε από κοινού να βρεθούμε. Το μιλφονι ήταν high so έτσι ξεκινήσαμε με γιαπωνέζικο εστιατόριο και πριν την πάω στο ξενοδοχείο ηπιαμε και δυο ποτάκια στο Oskar, που παρεπιπτόντος είχε απίστευτα εκδιδόμενα μωρά μέσα. Η μουνάρα δεν έφερε καμί αντίρρηση στο να ανέβει στο δωμάτιο αλλά απο εκεί και πέρα αρχίσαν τα δύσκολα. Αφού ηπιαμε κανα δυο μπύρες ξεκινάω το χαμούρεμα. Το κορίτσι αντέδρασε και είπε ότι δεν είναι γυναίκα για one night stand, ενδιαφέρεται για σοβαρή σχέση και άλλα πολλά από αυτά που λένε. Επειδή σε αυτές τις περιπτώσεις πάντα κάνει κουμάντο το κάτω κεφάλι εγώ σε όλα έλεγα ναι και συνεχιζα τη δουλειά μου. Τελικά το μωρό ξεφουρνισε το εξής : "Αν πραγματικά με θέλεις και με αγαπάς πρέπει να μου πάρεις ένα ωραίο δώρο ως ένδειξη αφοσίωσης , αγάπης καιότι πραγματικά θέλεις σοβαρή σχέση " Φυσικά απάντησα καταφατικά μιας και το χέρι μου απείχε ελάχιστα από το επίμαχο σημείο. Είχα ήδη ξεκινήσει με ζόρι να της βγάζω την κυλότα και μου λέει " Θέλω αν πραγματικά με θέλεις ένα διαμαντένιο ή τουλάχιστον χρυσό κολλιέ" Φυσικά απάντησα ναι και όλα τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους......
Η μέρα του λογαριασμού έφτασε σήμερα. Παρακαλούνται όλοι οι συνάδελφοι που έχουν βρεθεί σε αντίστοιχες καταστάσεις, να προχωρήσουν σε ένα γρήγορο έρανο αγάπης να με βοηθήσουν να πάρω το διαμαντένιο κολλιέ της κοπέλας και να μην γίνει ρεζίλι για άλλη μια φορά η χώρα μας διεθνώς. Δεκτά και μικρά ποσά ως ένδειξη αλληλεγγύης.