Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (9 μέλη και 40 επισκέπτες)

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
το ευχαριστηθηκες τουλαχιστον?ηταν καλη δηλαδη η μιλφαρα? Οσο για το pagare...θα το λυσεις το θεμα...ξερεις εσυ....κ αν θες βοηθεια λιγο πιο κατω ειμαστε στο soi 6 στην sukhmuvit!!!

Φίλε όπως βλέπεις είναι ετοιμο για μπόρα και έχω πρόγραμμα φορτωμένο.
αν μείνετε μέρες μπορούμε να πάμε για κανα καφέ.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Καλημερίζω από την πόλη των αγγέλων.
Πρώτη βραδιά εχθές και ήδη αντιμετωπίζω τεράστιο πρόβλημα.
Πόσο δίκιο έχει ο παρεξηγημένος φίλος Asia han. Μεταξουργείο με δεκαρικάκι και άγιος ο Θεός.
Μετά από δύο μέρες κουβεντολόι στο thaifriendly  με ένα τρελό milf αποφασισαμε από κοινού να βρεθούμε. Το μιλφονι ήταν high so έτσι ξεκινήσαμε με γιαπωνέζικο εστιατόριο και πριν την πάω στο ξενοδοχείο ηπιαμε και δυο ποτάκια στο Oskar, που παρεπιπτόντος είχε απίστευτα εκδιδόμενα μωρά μέσα. Η μουνάρα δεν έφερε καμί αντίρρηση στο να ανέβει στο δωμάτιο αλλά απο εκεί και πέρα αρχίσαν τα δύσκολα. Αφού ηπιαμε κανα δυο μπύρες ξεκινάω το χαμούρεμα. Το κορίτσι αντέδρασε και είπε ότι δεν είναι γυναίκα για one night stand, ενδιαφέρεται για σοβαρή σχέση και άλλα πολλά από αυτά που λένε. Επειδή σε αυτές τις περιπτώσεις πάντα κάνει κουμάντο το κάτω κεφάλι εγώ σε όλα έλεγα ναι και συνεχιζα τη δουλειά μου. Τελικά το μωρό ξεφουρνισε το εξής : "Αν πραγματικά με θέλεις και με αγαπάς πρέπει να μου πάρεις ένα ωραίο δώρο ως ένδειξη  αφοσίωσης , αγάπης καιότι πραγματικά θέλεις σοβαρή σχέση " Φυσικά    απάντησα  καταφατικά μιας και το χέρι μου απείχε ελάχιστα από το επίμαχο σημείο. Είχα ήδη ξεκινήσει με ζόρι να της βγάζω την κυλότα και μου λέει " Θέλω αν πραγματικά με θέλεις ένα διαμαντένιο ή τουλάχιστον χρυσό κολλιέ"  Φυσικά απάντησα ναι και όλα τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους......
Η μέρα του λογαριασμού έφτασε σήμερα. Παρακαλούνται όλοι οι συνάδελφοι που έχουν βρεθεί σε αντίστοιχες καταστάσεις,  να προχωρήσουν  σε ένα  γρήγορο έρανο αγάπης να με βοηθήσουν να πάρω το διαμαντένιο κολλιέ της κοπέλας και να μην γίνει ρεζίλι για άλλη μια φορά η χώρα μας διεθνώς. Δεκτά και μικρά ποσά ως ένδειξη αλληλεγγύης.

χαχαχαχαχαχαχαχα

πως την πατησες ετσι ?

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
217
Πόντοι
21
Το μιλφονι ήταν high so έτσι ξεκινήσαμε με γιαπωνέζικο εστιατόριο και πριν την πάω στο ξενοδοχείο ηπιαμε και δυο ποτάκια στο Oskar, που παρεπιπτόντος είχε απίστευτα εκδιδόμενα μωρά μέσα.

Στο Oskar μια φορά έχω πάει και συμφωνώ. Πολύ ποιοτικές γκόμενες μέσα. Κι οι περισσότερες μιλούσαν με κλασσικά σπαστά αγγλικά σε φαλάνγκ στο κινητό (texting κλπ).

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
217
Πόντοι
21
Ναι, το κατάλαβα, απλώς ήθελα να επιβεβαιώσω κι εγώ την "ποιότητα" του μαγαζιού.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
mimikos έχεις επισκεφτεί πολλές φορές την Ταιλάνδη;

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
το μπατ αγγιζει τα 40 εναντι του ευρω αυτες τις μερες !

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Όχι γιαυτό σε ρώτησα να μας πεις καμιά συμβουλή/εμπειρία :hi:

οπως προειπα η βασικοτερη ερωτηση ειναι αν το μεταξι σε βολευει και τι θα προσδοκουσες απο ενα τετοιο ταξιδι ... πες και σου πουμε!

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Μιας και τα οικονομικά μου ήταν μετρημένα και κανένα γαϊδούρι εδω μέσα δεν συμμετείχε στον έρανο αγάπης τα αποτελέσματα με το milf ηταν προδιαγεγραμένα. Ρε asia han τι διαφημίζεις ότι έχεις 30.000 ευρώ προς επένδυση; Υπάρχει μεγαλύτερη επένδυση από το να βοηθήσεις ένα συνάδελφο να βγάλει ασπροπρόσωπη την πατρίδα;
Μου  ήρθε την επόμενη το βράδυ, πήγαιμε για φαί κοντά στο ξενοδοχείο μου και επιστρεψαμε στο δωμάτιο. Ηταν σίγουρη ότι είχα ψωνίσει το δώρο της και ήταν μέσα στα σιρόπια. Δυστυχώς όμως τα πραγματα άλλαξαν άρδην μόλις είδε ότι δεν υπήρχε δώρο. Δεν με άφησε ούτε χέρι να πιάσω. Για να μην τα πολυλογώ στο τέλος με είπε μεγάλο τσιγκούνη και την είπα μεγάλη πουτάνα. Μια μεγάλη αγάπη δεν ζωντάνεψε ποτέ , δεν την άφησαν τα υλικά αγαθά να βρει τον δρόμο της. Δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου από την στενοχώρια. Έκανα ένα γρήγορα ντούζ , και βγήκα στην είσοδο του ξενοδοχείο και έκανα 10 βήματα με το ζόρι. Ημουνα ήδη στην είσοδο του OSKAR . Για να πνίξω τον πόνο μου σε λίγο φόρτωσα απίστευτο καυλάκι  22 Οκτωβρίων με 3000. Νot bad αν η εναλλακτική ήταν διαμαντένιο ή τουλάχιστον χρυσό κολλιε.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
σε καταλαβαινω.....αβασταχτος πονος που αλαζεις την αντικα που θα σου κοστιζε το επομενο ταξιδι σου με το φρεσκο κουλουρακι της ωρας που το πηρες με ενα 100ρικο
θα ζησεις μωρε και ετσι ..μεγαλη πικρα

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Mόλις αλλαξα 40, 70 το μπατάκι σήμερα στην Patong από 39,75 στην χθες στην Βangkok

tony5555

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Μιας και τα οικονομικά μου ήταν μετρημένα και κανένα γαϊδούρι εδω μέσα δεν συμμετείχε στον έρανο αγάπης τα αποτελέσματα με το milf ηταν προδιαγεγραμένα. Ρε asia han τι διαφημίζεις ότι έχεις 30.000 ευρώ προς επένδυση; Υπάρχει μεγαλύτερη επένδυση από το να βοηθήσεις ένα συνάδελφο να βγάλει ασπροπρόσωπη την πατρίδα;
Μου  ήρθε την επόμενη το βράδυ, πήγαιμε για φαί κοντά στο ξενοδοχείο μου και επιστρεψαμε στο δωμάτιο. Ηταν σίγουρη ότι είχα ψωνίσει το δώρο της και ήταν μέσα στα σιρόπια. Δυστυχώς όμως τα πραγματα άλλαξαν άρδην μόλις είδε ότι δεν υπήρχε δώρο. Δεν με άφησε ούτε χέρι να πιάσω. Για να μην τα πολυλογώ στο τέλος με είπε μεγάλο τσιγκούνη και την είπα μεγάλη πουτάνα. Μια μεγάλη αγάπη δεν ζωντάνεψε ποτέ , δεν την άφησαν τα υλικά αγαθά να βρει τον δρόμο της. Δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου από την στενοχώρια. Έκανα ένα γρήγορα ντούζ , και βγήκα στην είσοδο του ξενοδοχείο και έκανα 10 βήματα με το ζόρι. Ημουνα ήδη στην είσοδο του OSKAR . Για να πνίξω τον πόνο μου σε λίγο φόρτωσα απίστευτο καυλάκι  22 Οκτωβρίων με 3000. Νot bad αν η εναλλακτική ήταν διαμαντένιο ή τουλάχιστον χρυσό κολλιε.

χαχαχαχαχαα μα καλα τοσες σελιδες δεν εχεις διαβασει τιποτα ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom