mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
πρεπει να αποτρεψουμε τους πιρφορους που κυκλοφορουν εκει .... πωπω ρε lyst τι ειναι τουτο που εκανες
Mόλις αλλαξα 40, 70 το μπατάκι σήμερα στην Patong από 39,75 στην χθες στην Βangkok
σε καταλαβαινω.....αβασταχτος πονος που αλαζεις την αντικα που θα σου κοστιζε το επομενο ταξιδι σου με το φρεσκο κουλουρακι της ωρας που το πηρες με ενα 100ρικο
θα ζησεις μωρε και ετσι ..μεγαλη πικρα
αφου σου ειπα....θα την βρεις μονος σου την ακρη...Δωσε ομως και ενα ηθικο διδαγμα...περι thai friendly κλπ....
ερωτηση.οταν πας στην ταυλανδη κανεις εμβολια όπως σε καποιες αφρικανικες χωρες?
Ως γνωστόν στην Ταϊλάνδη ο τζαμπας δεν γεννήθηκε καν.
πλεον χρειαζετε διεθνες διπλωμα ειτε αυτοκηνητο ειτε μηχανακι
το μετατρεπεις και εδω αλλα και εκει
λεπτομερειες δεν ξερω τετλευταια φορα δεν πηρα και πριν απο ενα χρονο που ειχα παρει δεν ισχυε
οχι εκει θελουν επικυρωση απο αυτους συγκεκριμενα , ετσι μου ειπαν , εγω εχω διπλωμα μηχανης μεγαλου κυβισμου αλλα με γραφουν χαλαρα...Οι καινούργιες αδειες οδηγησης που είναι σε μεγεθος πιστωτικής καρτας ειναι ενιαιες και για αυτοκινητα και για μηχανες και για επαγγελματικα μεγαλα φορτηγά.Απλα γραφςται πανω στη καρτα για ποιες κατηγοριες εισαι αδειοδοτημενος.Επισης εκτος απο την ευρωπαικη ενωση ισχυουν και σε 136 χωρες αρα ειναι ουσιαστικά διεθνεις και σιγουρα ισχυουν στην Ταιλανδη.
Επαναλαμβάνω οτι οι Ταιλανδοί της ξερουν πλεον καλα. Αν δεν εχεις αδεια οδηγησης μηχανής θα σε γραψουν.
Αν τυχεις σε καποιες εξαρσεις ελεγχων που τους πιανουν οταν θελουν να μαζέψουν λεφτα. Θα φας πρόστιμο και θα φας και την ουρα στη πληρωμή.
κανε μονο για εμπολα , ειτσ . λεπρα . χολερα ....χτυπα και ενα αντιζομπι απο τα καινουργια
ερωτηση.οταν πας στην ταυλανδη κανεις εμβολια όπως σε καποιες αφρικανικες χωρες?
μονο?? να μην πολυπλησιαζουμε...απο μακρια και αγαπημενοιΕγω εκανα τα τριπλα υπαττιτιδας μονο.2012 μια φορα και 2010 η 2011.
Το κανα δυο φορες γιατι δεν ανεπτυξα αντισωματα.
αυτα οντως φαινονται λιγο πιο ρεαλιστικαΓια τα sites γνωριμιών τα έχουμε πει πολλές φορές. Για μένα είναι το πέμπτο ταξίδι που τα χρησιμοποιώ και με ελάχιστες εξαιρέσεις αξίζουν το κόπο. Δεν χρειάζεται φίλε Στεφάν να είσαι ότι είπες, και πιστεύω ότι δεν με βάζεις στην κατηγορία των φιδέμπορων. Διάθεση , χρόνο ευγένεια, υπομονή και γνώση της κουλτούρας τους χρειάζεται και μπορείς να βρεις διαμαντάκια. Αλλά και με αυτά τα κορίτσια μπορεί να μην τα πληρώσεις αλλά ένα δωράκι για την πρώτη εντύπωση χρειάζεται, ενα δείπνο σε ένα καλό εστιατόριο σπάει τον πάγο και τέλος ένα δυο ποτάκια βοηθάνε πολύ. Αν τα αθροίσεις μια η άλλη σου έρχεται με το να φορτώσεις χωρίς παρελκόμενα ένα πουτανάκι. Η μεγάλη διαφορά είναι στο σεξ. Από την μια μεριά όταν τον βάζεις μέσα είναι σαν να πλημμυρίσε ο Έβρος και από την άλλη είναι πιο στεγνά από την Κωπαιδα. Οι μεν μόλις τον φάνε δεν ξεκολλάνε από πάνω σου οι δε ψάχνουν δικαιολογία να φύγουν πρωτου καν βγάλεις την καπότα. Τεράστια διαφορά. Τόση ωστε τουλάχιστον εγώ τα τελευταία δύο ταξίδια μην έχω ιδιατερη διάθεση να κυνηγήσω πουτανάκια. Και τέλος κατι άλλο βασικό. Ξεφεύγεις από την κατηγορία ισαανιωτάκι.
εσυ ανηκεις σε κατηγορια εκτος συναγωνισμου εισαι διαγαλαξιακος εραστης....αλοιμονο σε μας τους μετριοασχημους , παντελως αγνωστους μεταξυ αγνωστων ελαφρως αμορφωτους , ολιγον ακαλιεργητους, μελη του οχλου των φαλανγκ που δραττουμε με τη γνωστη παραδοσιακη τεχνη του πληρωνω μπαρφαιν και πληρωνω λονγκ η σορτ και πληρωνω φαι ποτο και....γενικα πληρωνωΕγω παντως αν ξανακαταφερω να παω Bangkok να μην τα παραλεω μπορω να πηδηξω και τζαμπα μερικες στην λιστα μου και καλα μωρακια.
Αλλα και τζαμπα να γινει δεν ξερω θελω να δωσω κατι παντα.Δεν μου βγαινει ειναι στο χαρακτηρα μου.
Μιλαω μονο για Bkk οχι pattaya και phuket.