Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
πρεπει να αποτρεψουμε τους πιρφορους που κυκλοφορουν εκει .... πωπω ρε lyst τι ειναι τουτο που εκανες

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
σε καταλαβαινω.....αβασταχτος πονος που αλαζεις την αντικα που θα σου κοστιζε το επομενο ταξιδι σου με το φρεσκο κουλουρακι της ωρας που το πηρες με ενα 100ρικο
θα ζησεις μωρε και ετσι ..μεγαλη πικρα

λιγοτερο απο 100 βρε το πηρε ..... και να σιγουρα .... τι ασχοληθηκε με εκεινη ..... αφου φαινοταν οτι ηταν καρχαριας !!!!

μια φορα θυμαμαι .... ειχα μια για τρεις μερες (τοσο αντεξα μαζι της) που με εκανε κεφι .... η τυπισα με τις σιλικονες της ... και τα φτιαξιαματα της .... καθε βραδυ που ευρωπη ηταν απογευμα .... ανοιγε το λαπτοπ της και μιλαγε με τους χορηγους της .... δεν αντεξα και της ειπα οτι το ξενοδοχειο εχει και bussiness centre στο ισογειο και αμα θελει μπορει παει εκει να συνεχισει που εχει και φαξ και τηλεφωνο και υπολογιστη με μεγαλυτερη οθονη ..... χαχχαχαχαχαχαχα

οκ δεν μου κοστιζε εμενα κατι ..... αλλα δεν μου αρεσε το στυλ του οτι αρμεγω χορηγους .... και ας ημουν εγω ο επωφελουμενος (πηδαγα ,ετρωγα τσαμπα)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
τι διαβαζουμε παλι βραδυατικα.........

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
αφου σου ειπα....θα την βρεις μονος σου την ακρη...Δωσε ομως και ενα ηθικο διδαγμα...περι thai friendly κλπ....

Φίλε μια χαρά είναι το thaifriendly και τα λοιπά sites αρκεί να ξέρεις να τα χρησιμοποιείς. Για ρώτα και τον συνάδελφο Φαντομά που θα κοντεύει να πηδήξει και τις διαφημίσεις του thaifriendly.....
Mετά την καριολά και μένα δεν πήγε άσχημα σε τρεις μέρες πήρα δύο γκομενάκια ενώ συνάντησα και ένα απίστευτο αγγελούδι που μου έκοψε τα γόνατα.
Το τελευταίο όταν πήγαμε για δείπνο σε ένα κυριλέ εστιατόριο  με άφησε μαλάκα να την κοιτάζω όταν με την ψιλή καυλίαρικη φωνούλα της μου είπε " έχεις μιλήσει στην μαμά για μένα τώρα που συναντηθήκαμε;" Λύγισα.... Μιας και ο χρόνος ήταν πολύ περιορισμένος και  δεν άξιζε για μια ξεπέτα το άφησα για να το γλεντήσω στο επόμενο 20ο εορτασικό ταξίδι πέρνοντας το καμιά βδομάδα σε κανα Σαμούι.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Μετά τον συνωστισμό  και το καυσαέριο της πρωτεύουσας επιστροφή στην αγαπημένη Πατονγκ. Δεν είχα έρθει ξανά στο τέλος του μήνα και ήμουν αρκετά περίεργος. Δεν έχουν αλλάξει και πολλά. Οι δρόμοι και τα εμπορικά γεμάτα με κινέζους με ακόρεστη καταναλωτική μανία, λίγοι δυτικοί και πολλοί άραβες που βγαίνουν σαν τις κατσαρίδες το βράδυ καθότι την μέρα μαλακίζονται  στις πισίνες των ξενοδοχείων. Στα φαγάδικα παντού προσφορές και ειδικά στο Jungceylon μπορείς να φας με 7-8 ευρώ δύο τρία πιάτα με αναψυκτικό ή μπύρα σε ένα από τα πολλά και αρκετά καλά που  υπάρχουν εκεί. Για  τις νυκτερινές δραστηριότητες προλαβα να πάω μόνο Tiger. Οι στρατιωτικοί που έχουν εμφανή παρουσία έχουν κόψει πραγματικά κώλους στα  περισσότερα μαγαζία και τις αυθαιρεσίες τους. Κομμένη η εισόδος των 300 μπατ στην ντίσκο, τα γκαρσόνια δεν σου σπάνε τα αρχίδια για ποτό ενώ είσαι με γεμάτο ποτήρι και η συμπεριφορά τους είναι αρκετά καλύτερη. Το μόνο κακό είναι ότι αρκετές φορές τα μπάρ και οι ντίσκο κλείνουν μαχαίρι στις 02.00 για να σπάσουν οι στρατιωτικοί τον τσαμπουκά στους μαγαζάτορες.
Στα γκομενάκια τώρα.  Αρκετά μεγάλη ποσότητα αλλά πολύ μετριότητα. Πρέπει να  έχεις καλή θέση για μάτι, αποφασιστηκότητα και αρκετή ταχύτητα  για να φορτώσεις  κάτι καλό πριν πέσει να δόντια των αράβων. Μέχρι στιγμής με έχει πάει μια μια. Την πρώτη βραδιά φόρτωσα  καταπληκτικό μπιμπελό , κατασπρο και πανέμορφο. Από γονείς κινέζους γεννημένη στην Bangkok είχε έρθει για τετραήμερες διακοπές σε ένα καραπούτανο φίλη της και φυσικά θα έκανε και την αρπαχτή της. Η φίλη της της είπε " Πηδήξου με όποιον γουστάριεις αλλά θα του ζητήσεις λεφτά, όσα περισσότερα μπορείς". Ως γνωστόν  στην Ταϊλάνδη ο τζαμπας δεν γεννήθηκε καν.
Ωραίο κορμάκι με πολύ καλό βυζακι απίστευτη γλύκα και νάζι . Μιας και οι δυνάμεις μου ήταν περιορισμένες από τους μαραθώνιους της Bangkok, την υγρασία και την κούραση του ταξιδιού πήρα ένα καμάγκρα και γλέντησα το λαχείο που μου έτυχε στο έπακρον. Το κορίτσι τα έδωσε όλα.  Τα βογκητα της όταν έχυνε ακουγόνταν σίγουρα σε όλο τον όροφο. Το ευχαριστήθηκα πραγματικά , το ίδιο και εκείνη όπως είπε. Δώσαμε ραντεβού ,γιατι οι διακοπές τέλειωσαν,  στην πρωτεύουσα όπου δουλεύει κομμώτρια  και μου είπε ότι δεν θέλει λεφτά γιατί δεν είναι πουτάνα, μόνο να πάμε σε ένα εστιατόριο που της αρέσει. Είδωμεν.....
Η χθεσινή βραδια  ήταν τζίφος. Μετά την απίστευτα τυχερή πρώτη νύχτα θα ήταν τζακ ποτ να κάτσει και δεύτερη καπάκι. Δύο μπέργκερ με συνόδευσαν στο δωμάτιο που παρεπιπτόντος μου κάθησαν και στο στομάχι.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.339
Πόντοι
22.266
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

ερωτηση.οταν πας στην ταυλανδη κανεις εμβολια όπως σε καποιες αφρικανικες χωρες?

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ως γνωστόν  στην Ταϊλάνδη ο τζαμπας δεν γεννήθηκε καν.

Σέ όλα συμφωνούμε φίλε lyst εκτός απο το παραπάνω.
Ο τζάμπας  υπαρχει και κρύβεται στο thaifriendly και στο thaicupid ( που προσωπικά ) προτιμώ και "τιμώ" δεόντως.

Επίσης ο τζαμπας κρυβεται και στα bar και στις disco αλλα για να τον βρεις απαιτουνται δυο προυποθεσεις.

Πρωτον να "βλέπεσαι" στοιχειωδώς σαν αντρας, και να εχεις τρόπους. Πραγματα που δεν είναι και τοσο δεδομένα στους χωρους που συζηταμε.

Δευτερον πρέπει να βλέπεις και οχι απλώς να κοιταζεις.

Οποιος βλέπεται στοιχειωδως και "διαβαζει" γρηγορα φασεις και σχηνικα τον ξετρυπωνει τον τζαμπα.

Προσωπικα σαν σπορ το κυνηγι του τζαμπα το βρισκω πολύ διασεδαστικό.Ιδιως οταν μετά απο λίγο το επι πληρωμή γινεται βαρετό λογω της ευκολιας του.

Καλα να περνας.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
πλεον χρειαζετε διεθνες διπλωμα ειτε αυτοκηνητο ειτε μηχανακι
το μετατρεπεις και εδω αλλα και εκει
λεπτομερειες δεν ξερω τετλευταια φορα δεν πηρα και πριν απο ενα χρονο που ειχα παρει δεν ισχυε

Οι καινούργιες αδειες οδηγησης που είναι σε μεγεθος πιστωτικής καρτας ειναι ενιαιες και για αυτοκινητα και για μηχανες και για επαγγελματικα μεγαλα φορτηγά.Απλα γραφςται πανω στη καρτα για ποιες κατηγοριες εισαι αδειοδοτημενος.Επισης εκτος απο την ευρωπαικη ενωση ισχυουν και σε 136 χωρες αρα ειναι ουσιαστικά διεθνεις και σιγουρα ισχυουν στην Ταιλανδη.

Επαναλαμβάνω οτι οι Ταιλανδοί της ξερουν πλεον καλα. Αν δεν εχεις αδεια οδηγησης  μηχανής θα σε γραψουν.

Αν τυχεις σε καποιες εξαρσεις ελεγχων που τους πιανουν οταν θελουν να μαζέψουν λεφτα. Θα φας πρόστιμο και θα φας και την ουρα στη πληρωμή.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Οι καινούργιες αδειες οδηγησης που είναι σε μεγεθος πιστωτικής καρτας ειναι ενιαιες και για αυτοκινητα και για μηχανες και για επαγγελματικα μεγαλα φορτηγά.Απλα γραφςται πανω στη καρτα για ποιες κατηγοριες εισαι αδειοδοτημενος.Επισης εκτος απο την ευρωπαικη ενωση ισχυουν και σε 136 χωρες αρα ειναι ουσιαστικά διεθνεις και σιγουρα ισχυουν στην Ταιλανδη.

Επαναλαμβάνω οτι οι Ταιλανδοί της ξερουν πλεον καλα. Αν δεν εχεις αδεια οδηγησης  μηχανής θα σε γραψουν.

Αν τυχεις σε καποιες εξαρσεις ελεγχων που τους πιανουν οταν θελουν να μαζέψουν λεφτα. Θα φας πρόστιμο και θα φας και την ουρα στη πληρωμή.
οχι εκει θελουν επικυρωση απο αυτους συγκεκριμενα , ετσι μου ειπαν , εγω εχω διπλωμα μηχανης μεγαλου κυβισμου αλλα με γραφουν χαλαρα...
Ο ΤΖΑΜΠΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΓΕΝΗΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ
ο μονος τροπος να μην πληρωσεις ειναι :
να ειναι τυφλα ντιρλα ημιλυθποθημη γιαμπαρισμενη και να την ξεφωρτοθεις πριν συνελθει
να εχεις ομορφια μπραντ πητ του 90 , ωριμοτητα σων κονερη του 80 τυπο ακαταμαχητο τζορτζ κλουνη σκληραδα και φετες κοιλιακους τζεισον σταθαμ.....βαλτα ολα στο μιξερ και το ισσανακι μπορει να στο δωσει τζαμπα μια φορα
να ξερεις βουντου
να εισαι γιος στρατηγου εκει
να εχεις δικο σου γκογκαδικο η μπαρ αλλα και κατι απο το πρωτο
και αλλα που δεν μουρχωνται τωρα
αυτοι που λενε οτι γαμανε τζαμπα 2 παιζουν
η εμπορευονται φιδια σε μεγεθος ανακοντα
η ειναι κατι απο τα παρανω , οποτε υποκλεινομαι

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

ερωτηση.οταν πας στην ταυλανδη κανεις εμβολια όπως σε καποιες αφρικανικες χωρες?
κανε μονο για εμπολα , ειτσ . λεπρα . χολερα ....χτυπα και ενα αντιζομπι απο τα καινουργια

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Εγω εκανα τα τριπλα υπαττιτιδας μονο.2012 μια φορα και 2010 η 2011.
Το κανα δυο φορες γιατι δεν ανεπτυξα αντισωματα.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Αυτο το χουμε κανει και μικροι αλλα οσοι παμε ταξιδια δεν ειναι κακο να το κανεις αλλη μια φορα στην ζωη σου.
Προληψη ζωσει ζωες.Απο κει και περα προφυλακτικα και προσοχη στο θηραμα μην ειναι σαπιο και παρταλακι.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Για τα sites γνωριμιών τα έχουμε πει πολλές φορές. Για μένα είναι το πέμπτο ταξίδι που τα χρησιμοποιώ και με ελάχιστες εξαιρέσεις αξίζουν το κόπο. Δεν χρειάζεται φίλε Στεφάν να είσαι ότι είπες, και πιστεύω ότι δεν με βάζεις στην κατηγορία  των φιδέμπορων. Διάθεση , χρόνο ευγένεια, υπομονή και γνώση της κουλτούρας τους χρειάζεται και μπορείς να βρεις διαμαντάκια. Αλλά  και με αυτά τα κορίτσια μπορεί να μην τα πληρώσεις αλλά ένα δωράκι για την πρώτη εντύπωση χρειάζεται, ενα δείπνο σε ένα καλό εστιατόριο σπάει τον πάγο και τέλος ένα δυο ποτάκια βοηθάνε πολύ. Αν τα αθροίσεις μια η άλλη σου έρχεται με το να φορτώσεις χωρίς παρελκόμενα ένα πουτανάκι. Η μεγάλη διαφορά είναι στο σεξ. Από την μια μεριά όταν τον βάζεις μέσα είναι σαν να πλημμυρίσε ο Έβρος και από την άλλη είναι πιο στεγνά από την Κωπαιδα. Οι μεν μόλις τον φάνε δεν ξεκολλάνε από πάνω σου οι δε ψάχνουν δικαιολογία να φύγουν πρωτου καν βγάλεις την καπότα. Τεράστια διαφορά. Τόση ωστε τουλάχιστον εγώ τα τελευταία δύο ταξίδια μην έχω ιδιατερη διάθεση να κυνηγήσω πουτανάκια. Και τέλος κατι άλλο βασικό. Ξεφεύγεις από την κατηγορία ισαανιωτάκι.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Εγω παντως αν ξανακαταφερω να παω Bangkok να μην τα παραλεω μπορω να πηδηξω και τζαμπα μερικες στην λιστα μου και καλα μωρακια.
Αλλα και τζαμπα να γινει δεν ξερω θελω να δωσω κατι παντα.Δεν μου βγαινει ειναι στο χαρακτηρα μου.
Δεν εχω πηδηξει ποτε τζαμπα εκει μην παρεξηγηθουμε κιολας.Αλλα απο την επομενη φορα θα μπορουσα.
Μιλαω μονο για Bkk οχι pattaya και phuket.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Για τα sites γνωριμιών τα έχουμε πει πολλές φορές. Για μένα είναι το πέμπτο ταξίδι που τα χρησιμοποιώ και με ελάχιστες εξαιρέσεις αξίζουν το κόπο. Δεν χρειάζεται φίλε Στεφάν να είσαι ότι είπες, και πιστεύω ότι δεν με βάζεις στην κατηγορία  των φιδέμπορων. Διάθεση , χρόνο ευγένεια, υπομονή και γνώση της κουλτούρας τους χρειάζεται και μπορείς να βρεις διαμαντάκια. Αλλά  και με αυτά τα κορίτσια μπορεί να μην τα πληρώσεις αλλά ένα δωράκι για την πρώτη εντύπωση χρειάζεται, ενα δείπνο σε ένα καλό εστιατόριο σπάει τον πάγο και τέλος ένα δυο ποτάκια βοηθάνε πολύ. Αν τα αθροίσεις μια η άλλη σου έρχεται με το να φορτώσεις χωρίς παρελκόμενα ένα πουτανάκι. Η μεγάλη διαφορά είναι στο σεξ. Από την μια μεριά όταν τον βάζεις μέσα είναι σαν να πλημμυρίσε ο Έβρος και από την άλλη είναι πιο στεγνά από την Κωπαιδα. Οι μεν μόλις τον φάνε δεν ξεκολλάνε από πάνω σου οι δε ψάχνουν δικαιολογία να φύγουν πρωτου καν βγάλεις την καπότα. Τεράστια διαφορά. Τόση ωστε τουλάχιστον εγώ τα τελευταία δύο ταξίδια μην έχω ιδιατερη διάθεση να κυνηγήσω πουτανάκια. Και τέλος κατι άλλο βασικό. Ξεφεύγεις από την κατηγορία ισαανιωτάκι.
αυτα οντως φαινονται λιγο πιο ρεαλιστικα

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Εγω παντως αν ξανακαταφερω να παω Bangkok να μην τα παραλεω μπορω να πηδηξω και τζαμπα μερικες στην λιστα μου και καλα μωρακια.
Αλλα και τζαμπα να γινει δεν ξερω θελω να δωσω κατι παντα.Δεν μου βγαινει ειναι στο χαρακτηρα μου.
Μιλαω μονο για Bkk οχι pattaya και phuket.
εσυ ανηκεις σε κατηγορια εκτος συναγωνισμου εισαι διαγαλαξιακος εραστης....αλοιμονο σε μας τους μετριοασχημους , παντελως αγνωστους μεταξυ αγνωστων ελαφρως αμορφωτους , ολιγον ακαλιεργητους, μελη του οχλου των φαλανγκ που δραττουμε με τη γνωστη παραδοσιακη τεχνη του πληρωνω μπαρφαιν και πληρωνω λονγκ η σορτ και πληρωνω φαι ποτο και....γενικα πληρωνω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom