Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (4 μέλη και 43 επισκέπτες)

MXracer

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Είδα τώρα την έκρηξη και ξανά θυμήθηκα το ταξίδι μου εκεί, πριν λίγο καιρό... Καταρχήν για να ξεκαθαρίσει λίγο το θέμα με την βρωμιά της πόλης και το άλλο με τις προσθαφαιρέσεις, μήπως τελικά δεν αξίζει να τραβιέσαι για να γαμήσεις, να προσθέσω και εγώ το δικό μου σχόλιο γιατί μου την σπάει να βλέπω απόλυτες απόψεις,. Μέχρι στιγμής δεν έχω πάει σε πρωτεύουσα, οποιασδήποτε χώρας, με ποτάμια και νερά υπόγεια που να μην είναι άθλια… Άντε στο Ισραήλ είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα αλλά μέχρι εκεί.. Από τα κανάλια της Βιέννης μέχρι το Λονδίνο, ή το Σικάγο, τα νερά δεν θέλεις να τα βλέπεις. Δεν με χάλασε λοιπόν η μαυρίλα των υδάτων που είδα στην Μπαγκόνγκ, γιατί δεν διέκρινα κάποια τεράστια διαφορά. Περπάτησα και στα «μονοπάτια» δίπλα στα ποτάμια τους, εκεί που οι προεκτάσεις των σπιτιών στηρίζονται σε πασσάλους, πάνω από το νερό, και τα μεταλλαγμένα ψάρια μπορεί να φάνε κανένα γατί που αράζει 2 πόντους πάνω από το στάσιμο νερό. Ναι υπάρχουν πολλές τέτοιες γειτονιές στην πρωτεύουσα. Επιτάχυνα το βήμα μου κι έφυγα, αλλά τουλάχιστον εκεί πλησίασα, στον Κηφισό που μυρίζει σαπουνίλα, παρόλο που έχει βάθος αντίστοιχο με ρυάκι, δεν έχω πλησιάσει τόσο, ούτε και πρόκειται. Δεν αντέχεις την βρώμα!

Μου έκανε κι εμένα εντύπωση πως στο σούρουπο, και μετά όλο το βράδυ, ζέχνουν τα φρεάτια της πόλης, και τα μοτο-ταξί, ρίχνουν μουσαμάδες από πάνω, για να καλύψουν την δυσωδία, όταν το φρεάτιο είναι στην αγαπημένη τους γωνία. Δεν ήθελα επίσης να δοκιμάσω φαγητό, ιδιαίτερα κρέας, από μικροπωλητές, όταν δίπλα τους υπάρχουν τεράστιες κατσαρίδες που σαν κατοικίδια περπατούν ανάμεσα στα πόδια ή αράζουν, χωρίς να φοβούνται. Όλα αυτά το πρώτο βράδυ. Μετά θυμήθηκα ότι στις Κυκλάδες, στις «Χώρες» των νησιών, οι κατσαρίδες έχουν πλέον ονόματα, τις φωνάζουν κι έρχονται.. κι άρχισα να παραβλέπω τέτοια πράγματα. Και οι κουζίνες των εστιατορίων στην Ταϊλάνδη δεν έχουν τα στάνταρ καθαριότητας που αντιστοιχούν στην διαφορά της τιμής τους. ΟΚ, δεν ξεπλένουν το πιάτο του προηγούμενου σε σκάφη με γκρι νερό, δίπλα στον δρόμο, όπως κάνουν στους πάγκους που τρώνε οι ντόπιοι, αλλά το street food στην Ασία, και ιδιαίτερα στην Κίνα, είναι κάτι βαθιά ριζωμένο, και αλλιώτικο τελείως από τα δικά μας δεδομένα. Δεν πρέπει να κάνεις το λάθος να το συγκρίνεις. Τη δεύτερη μέρα, δειλά τελείως δοκίμασα μια από εκείνες τις κρέπες με αυγό και μπανάνα, ένα αυγό που μάλλον είχε μείνει στους σαράντα βαθμούς όλη μέρα, από τα χεράκια του Ταϊλανδού με το μαύρο νύχι… Εξαρτάται τελικά από πια γωνία βλέπεις τα πράγματα… Γιατί έχω χειρότερες εμπειρίες στη Γερμανία-που-ποιος-να-το-περίμενε. Οπότε μετά από αυτή την πρώτη κίνηση, και επειδή ήταν πεντανόστημο αυτό που έφαγα, «κύλισα στο βούρκο» και από εκείνη τη στιγμή και μετά, άρχισα να τρώω τα πάντα σαν σάπιος Άγγλος, σούρας τουρίστας, και το καταφχαριστήθηκα!

Με βοήθησε πολύ το συγκεκριμένο θρεντ.. η ιστορία του «Θανασάκη» και το πρώτο βράδυ έκανα ένα μαγικό δίωρο nuro.. που με όλα όσα ζήτησα έκλεισε περίπου στο 80άρικο που είναι πολλά για εκεί, αλλά μια χαρά για εδώ! Από περιποίηση σπάνια πετυχαίνεις κάτι τέτοιο, φτάνει να απαιτείς χωρίς να γίνεσαι όμως και μαλάκας μιλώντας άσχημα. Μόλις καταλάβεις ότι προσπαθούν να στα πάρουν με κάθε τρόπο, όταν το βάλεις εσύ στην κουβέντα από πριν, θα περάσεις τέλεια. Όχι να βγεις φωτογραφία και να τρέχεις… ξέρεις ότι εκεί είσαι ο ξένος που δεν θα ξανά δουν και δεν έχουν κανένα λόγο να σ’ αφήσουν να φύγεις, χωρίς να έχουν πάρει κάτι από εσένα, ή να σου δώσουν τέλος πάντων το οτιδήποτε τσάμπα, ακόμα και τον αέρα. Εγώ πέρασα εκπληκτικά, είδα μέρη απίστευτα, παραλίες μαγικές. Και όχι, αν σταθείς έξω από την Πατάγια, δεν θα θέλεις να μπεις στο νερό. Θα έμπαινες δηλαδή στην Περαία, ή στον Πειραιά που κολυμπούν κάποιοι; Αν ναι, τότε κολυμπάς κι εκεί, όπως κάνουν κι άλλοι τουρίστες, αλλιώς το μοτοσακό σου και λίγο παρακάτω… έτσι κάνεις και την βόλτα σου!
Το θέμα είναι ότι κοιμάσαι σε resort και δωματιάρες που στην Ισπανία για παράδειγμα κοστίζουν διπλάσια τιμή. Αν το δεις στην συνολική του εικόνα, εξωτικό μέρος- τρελά γαμήσια- μπύρες σχεδόν τσάμπα (βρήκα περισσότερες από μία άψογες) και μασάζ που άλλο τέτοιο δεν σου έχουν κάνει, τότε ναι αξίζει και με το παραπάνω.

Για πιο φτηνά (συγκριτικά, όχι ότι είναι τσάμπα το άθλημα), και μόνο για κορυφαίο γαμήσι, αεροπλανάκι χωρίς αποσκευές, Φρανκφούρτη και λιώσε σε κάποιο FKK, και πέρνα κι από το Shark οπωσδήποτε… Γιατί μετά δεν ξανά πας σε κανένα στούντιο στην Ελλάδα, πόσο μάλλον σε μπουρδέλο και ιδιαίτερα στο μετάξι… Η Γερμανία είναι πολύ μπροστά στο άθλημα, όσο αφορά τις υπηρεσίες και την συνεννόηση στο σύνολο. Μιλάμε για κανόνες, όχι αστεία! Τώρα με την εμπειρία που έχω ήδη, εγώ θέλω να ξανά πάω Ταϊλάνδη, γιατί θα κάνω ακόμα πιο καλά ντιλ. Δεν είναι η χώρα αυτή, τα φρεάτια που μυρίζουν όταν πέσει ο ήλιος, ούτε τα χύμα καλώδια στην Πατάγια… είναι άλλα πράγματα. Εξαρτάται που εστιάζεις, τι άνθρωπος είσαι. Έχω ταξιδέψει πολύ στη ζωή μου, αλλά παρόλα αυτά το θρεντ εδώ με βοήθησε να προετοιμαστώ. Και επειδή μονάχα διαβάζω και σπάνια γράφω, να πω κι ένα ευχαριστώ στους τύπους που δίνουν τις πληροφορίες, μέχρι στιγμής δεν έχω διαβάσει χοντράδες και μαλακίες…  :hi:  :hi:  :hi:

nikos1890

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
αυτο ειναι το view talay 6
ειναι στο καλητερο κατα την αποψη μου σημειο της πολης κολητα με το χιλτον , και ειναι διαμερησματα
ξεκινανε οι τιμες απο πολυ χαμηλοτερα ειδικα στους κατω οροφους

Μπορεις να μου πεις ποτε εμεινες εκει και αν εκανες καποιο παζαρι; Επισης ποσο μακρυα ειναι απο την ''δραση'';

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Την απερίφραστη καταδίκη, τη βαθύτατη θλίψη και τα συλλυπητήρια στους οικείους των θυμάτων, στον λαό και την κυβέρνηση της Ταϊλάνδης.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Μπορεις να μου πεις ποτε εμεινες εκει και αν εκανες καποιο παζαρι; Επισης ποσο μακρυα ειναι απο την ''δραση'';
το μαιο ειμουν
παζαρι οχι ειχα κλεισει απο μπουκινγκ
εισαι μεσα στη δραση και διπλα στο καλητερο εμπορικο και πρωτοκλασατα ρεστωραν και διπλα στην αστυνομια επισεις
5 λεπτα με μηχανακια απο γουοκιν στρητ η 20 χαλαρα με τα ποδια

nikos1890

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
Εχω μονο διπλωμα αυτοκινητου.Τι γινεται στην Παταγγια,νοικιαζουν ετσι μηχανακι?
Με ελενχους αστυνομιας , τι παιζει?

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Οι εταιρείες ενοικιασεως θα σου δώσουν μηχανάκι αλλά οι μπατσοι θα σε γράφουν συνέχεια. Εχουν αντίγραφα διπλωμάτων ευρωπαικής ενωσης και ξερουν πιά.

Σου παιρνουν το δίπλωμα και περιμένεις ατέλειωτες ουρές για να πληρώσεις και να το πάρεις πίσω

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Οταν νοικιαζεις μηχανακι περνουν φωτοτιπια το διαβατηριο σου σε μενα αυτο εκαναν.Πολυ παλιοτερα ζητουσαν να σε κρατησουν διαβατηριο.
Μην το δινεις με τπτ. Pattaya και Phuket με εχουν γραψει μονο για κρανος γυρω στις 5 φορες.
Ουρα και τετοια δεν περιμενα εγω κατευθειαν γινοταν η δουλεια μου.
Το προβλημα ειναι αν σε γραψουν μακρια απο το αστυνομικο τμημα πρεπει να παρεις ταξι να πας να πληρωσεις την κληση αλλα να θυμασε το μερος που σε εγραψαν για να επιστρεψεις να παρεις το μηχανακι που το κραταει ο μπατσος μεχρι να του πας την αποδηξει.
Τελευταια με γραψαν για κρανος αλλα και για αδεια γιατι ειπαν οτι ειχε αλλη αδεια μεσα το μηχανακι και ειπαν ειναι κλεμμενο.Αλλα ειχαν δικιο οντως ηταν αλλη η αδεια.Αλλα ολα καλα.Αυτα ετυχαν σε μενα.

tony5555

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
να πας να βγαλεις κ για μηχανακι...και να μην ακους τους ηλιθιους...

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Γιατι με ειπες Ηλιθιο?
Εγω ειπα αυτα που συνεβησαν σε μενα.Ποτε δεν με ζητησε κανεις μπατσος διπλωμα.
Σιγουρα,καλα θα κανει να βγαλει και αυτος και οσοι πανε ταιλανδη.Οτι και εξτρα εχεις για την ασφαλεια σου εκει καλο ειναι εξαλλου.
Ενας φιλος μου εχει και μου το εδειξε κιολας.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
πλεον χρειαζετε διεθνες διπλωμα ειτε αυτοκηνητο ειτε μηχανακι
το μετατρεπεις και εδω αλλα και εκει
λεπτομερειες δεν ξερω τετλευταια φορα δεν πηρα και πριν απο ενα χρονο που ειχα παρει δεν ισχυε

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36

Τρειλερ μιας Ταινιας Που Βγαινει cinema τελη οκτωβριου.
Εχει να κανει με Πραξικοπιμα στην Ταιλανδη και γυρισματα εχουν γινει εκει.
Πρωταγωνιστουν Pierce Brosnan και Owen Wilson

nikos1890

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
οκ ευχαριστω για τις πληροφοριες για το διπλωμα.
Φυσικα οποιος αλλος φιλος εχει καποια καλη ευκαιρια για καταλυμα στην Παταγια να προτεινει,θα ημουν ευγνωμων.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Καλημερίζω από την πόλη των αγγέλων.
Πρώτη βραδιά εχθές και ήδη αντιμετωπίζω τεράστιο πρόβλημα.
Πόσο δίκιο έχει ο παρεξηγημένος φίλος Asia han. Μεταξουργείο με δεκαρικάκι και άγιος ο Θεός.
Μετά από δύο μέρες κουβεντολόι στο thaifriendly  με ένα τρελό milf αποφασισαμε από κοινού να βρεθούμε. Το μιλφονι ήταν high so έτσι ξεκινήσαμε με γιαπωνέζικο εστιατόριο και πριν την πάω στο ξενοδοχείο ηπιαμε και δυο ποτάκια στο Oskar, που παρεπιπτόντος είχε απίστευτα εκδιδόμενα μωρά μέσα. Η μουνάρα δεν έφερε καμί αντίρρηση στο να ανέβει στο δωμάτιο αλλά απο εκεί και πέρα αρχίσαν τα δύσκολα. Αφού ηπιαμε κανα δυο μπύρες ξεκινάω το χαμούρεμα. Το κορίτσι αντέδρασε και είπε ότι δεν είναι γυναίκα για one night stand, ενδιαφέρεται για σοβαρή σχέση και άλλα πολλά από αυτά που λένε. Επειδή σε αυτές τις περιπτώσεις πάντα κάνει κουμάντο το κάτω κεφάλι εγώ σε όλα έλεγα ναι και συνεχιζα τη δουλειά μου. Τελικά το μωρό ξεφουρνισε το εξής : "Αν πραγματικά με θέλεις και με αγαπάς πρέπει να μου πάρεις ένα ωραίο δώρο ως ένδειξη  αφοσίωσης , αγάπης καιότι πραγματικά θέλεις σοβαρή σχέση " Φυσικά    απάντησα  καταφατικά μιας και το χέρι μου απείχε ελάχιστα από το επίμαχο σημείο. Είχα ήδη ξεκινήσει με ζόρι να της βγάζω την κυλότα και μου λέει " Θέλω αν πραγματικά με θέλεις ένα διαμαντένιο ή τουλάχιστον χρυσό κολλιέ"  Φυσικά απάντησα ναι και όλα τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους......
Η μέρα του λογαριασμού έφτασε σήμερα. Παρακαλούνται όλοι οι συνάδελφοι που έχουν βρεθεί σε αντίστοιχες καταστάσεις,  να προχωρήσουν  σε ένα  γρήγορο έρανο αγάπης να με βοηθήσουν να πάρω το διαμαντένιο κολλιέ της κοπέλας και να μην γίνει ρεζίλι για άλλη μια φορά η χώρα μας διεθνώς. Δεκτά και μικρά ποσά ως ένδειξη αλληλεγγύης.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
καποιο κομμα μου θυμιζεις.........
καποιους πολιτικους
και η θεια καποιο λαουτζικο μου θυμιζει......

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
και σε καποισ δανειοδωτικο οργανισμο σαν να απευθυνεσαι
κατι σε ESM η ELM η ΔΝΤ
ολοι βαβαια τωρα οπως ξερεις , η συμπεριφορα τους για τα εξερχομενα της τσεπης , εχουν προτυπο καποιον κυριο σοιμπλε

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
καποιο κομμα μου θυμιζεις.........
καποιους πολιτικους
και η θεια καποιο λαουτζικο μου θυμιζει......

Δεν περίμενα και περισσότερα από εσένα
εσυ έχεις την καρδιά στην τσέπη
ΑΚΑΡΔΕ

tony5555

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Δεν περίμενα και περισσότερα από εσένα
εσυ έχεις την καρδιά στην τσέπη
ΑΚΑΡΔΕ
το ευχαριστηθηκες τουλαχιστον?ηταν καλη δηλαδη η μιλφαρα? Οσο για το pagare...θα το λυσεις το θεμα...ξερεις εσυ....κ αν θες βοηθεια λιγο πιο κατω ειμαστε στο soi 6 στην sukhmuvit!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom