Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (6 μέλη και 43 επισκέπτες)

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Το 2005 και 2007 που πηγα λεφτα υπηρχαν και νοικιαζα 2 χοτελ στην καθε φορα.
Πηγαινα αδιαβαστος και πηγα αλλα περασα σουπερ.Δεν μετανιωσα για κατι.
Ηθελα να κανω το κοματι μου και το κανα.μαρεσε η χλιδα και η παρακμη επισης.
Κρανος δε φοραω χαλαει το μαλλι ρε.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Ενα parking για μηχανακια που ειχε κατα κει πισω υπαρχει?Εκει εδινες 10-20 μπατ και το βαζες μεχρι να γυρισεις χοτελ με την γκομενα.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
16 χρονια ελλαδα οδηγαω για κρανος μια φορα με γραψαν.
Στην Ταιλανδη γυρω στις 5.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
δεν εχει καμια σχεση με το τι θα ζησει καποιος εκει !!!!!
ειναι δυο εντελως ασυμμετρα μερη που προσπαθεις να συγκρινεις ...

βεβαια οπως λενε και οι προλαλησαντες μονο για το πηδημα δεν αξιζει μπεις σε ολη αυτη την διαδικασια κανεις ενα τετοιο ταξιδι .....

επισης αν κανεις μια προχειρη οικονομικη αναλυση ...
για 20 μερες στο μεταξι με 5 πηδηματα μερα συν ενα καλο φαγητο και στα σχετικα ειναι περιπου 70 ευρω η μερα επι 20 ισον 1400 ....

στην ταυλανδη για 20 μερες ειναι 800 εισητηρια , 300 διαμονη και μετακινησεις, 300 φαγητο και βασικα εξοδα, και 700 για γυναικες περιπου ... 800 + 300 + 300 + 700 = 2100 ευρω !!!! κατα εκτιμηση (μπορεις λιγοτερα , μπορεις και περισσοτερα)

στην πρωτη περιπτωση θα εισαι μεσα στο κεντρο της πολης και δη μεταξουργειο , μπαινωντας σε δωματια με τις εκαστοτε κορασιδες, φας σε ταβερνακι απλο, χωρις να χαρεις τιποτα αλλο ....

στην δευτερη περιπτωση ........ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ !!!!

Ολες οι αισθησεις σου μπαινουν σε λειτουργεια !!!! αλλαζεις παραστασεις εντελως, ζεις σε αλλη κουλτουρα, γευεσαι απιστευτα γευματα, κανεις τρομερες διασκεδασεις , γνωριζεις πανεμορφα μερη και κανεις τρομερες ερωτικες συνευρεσεις !!!!

αρα τι να λεμε ?

...καλά 5 φορές την μέρα για 20 μέρες δεν μπορώ να γαμήσω ούτε καταπίνοντας 5κιλά κοκαϊνη και άλλα 5 σιλδεναφίλη!

θα παρακολουθώ το θρέντ για να καταλάβω πως ακριβώς τη βρίσκετε εκεί  ;)
...αλλά φαντάζομαι ότι το ανώνυμο και φτηνό σεξ θα ήταν το μοναδικό κίνητρο για μένα να επισκεφθω ένα τόπο  :)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
...καλά 5 φορές την μέρα για 20 μέρες δεν μπορώ να γαμήσω ούτε καταπίνοντας 5κιλά κοκαϊνη και άλλα 5 σιλδεναφίλη!

θα παρακολουθώ το θρέντ για να καταλάβω πως ακριβώς τη βρίσκετε εκεί  ;)
...αλλά φαντάζομαι ότι το ανώνυμο και φτηνό σεξ θα ήταν το μοναδικό κίνητρο για μένα να επισκεφθω ένα τόπο  :)
χαχαχαχαχαχαχα δεν υπαρχει το νουμερο αυτο
οσοι δεν ξερετε , δικαιολογηστε......αν ειναι το μοναδικο σου κινητρο αυτο . το μεταξι ειναι μονοδρομος

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
φιλε σε ευχαριστω αλλα δυσκολα μενω σε τετοια
δινω βαρος στη διαμονη

Αγαπητέ  κύριε Stefan για τις ανάγκες σας πιστεύω ότι ταιριάζει το παρακάτω κατάλυμα ειδικά αν δεν συζητάμε για high season
Περπατάς μερκά μέτρα περνόντας το δρόμο και βρίσκεσαι στην αμμουδιά, η bangla road  απέχει περίπου 5 λεπτά και γύρω γύρω υπάρχουν άπειρα  εστιατόρια  και καφέ. Τιμή γύρω στα 2000 αν διαπραγματευτείς σωστά που διαιρείται δια δύο  λόγω των δύο υπνοδωματίων. Την συγκεκριμένη λύση την έχουμε ξανασυζητήσει  εδώ. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι τα γκομενάκια κολλάνε άσχημα  καιß χρειάζεται σουτ για να φύγουν. Αν έχω καταλάβει σωστά  συνάδελφος που μέ ρωτάει με pm  για Παττάγια έμεινε πέρσι εκεί. Καλό θα ήταν να μας πει την εμπειρία του.
Κατα τα άλλα είμαστε στην διάθεση σας για ότι χρειαστείτε για Patong.  :rockon:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Αγαπητέ  κύριε Stefan για τις ανάγκες σας πιστεύω ότι ταιριάζει το παρακάτω κατάλυμα ειδικά αν δεν συζητάμε για high season
Περπατάς μερκά μέτρα περνόντας το δρόμο και βρίσκεσαι στην αμμουδιά, η bangla road  απέχει περίπου 5 λεπτά και γύρω γύρω υπάρχουν άπειρα  εστιατόρια  και καφέ. Τιμή γύρω στα 2000 αν διαπραγματευτείς σωστά που διαιρείται δια δύο  λόγω των δύο υπνοδωματίων. Την συγκεκριμένη λύση την έχουμε ξανασυζητήσει  εδώ. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι τα γκομενάκια κολλάνε άσχημα  καιß χρειάζεται σουτ για να φύγουν. Αν έχω καταλάβει σωστά  συνάδελφος που μέ ρωτάει με pm  για Παττάγια έμεινε πέρσι εκεί. Καλό θα ήταν να μας πει την εμπειρία του.
Κατα τα άλλα είμαστε στην διάθεση σας για ότι χρειαστείτε για Patong.  :rockon:
αγαπητε μου κυριε lyst αυτο μου φενετε τελειο , αν ειδικα εχει μπαλκονι με sea view η τιμη του ειναι μια χαρα για αυτα που φενονται στη φωτο ειδικα απο τη στιγμη που ειναι διαπραγματευσιμες , σε ευχαριστω πολυ και εαν βρισκεσθαι πατονγκ μετα απο μερικους μηνες θα χαρω να σας υποδεχθω εκει για να μπεκρου εε συγγνωμη για να παρουμε ενα απεριτιφ
οσο για τα γκομενακια δε χρειαζετε ξεροσουτο , με τεχνητο πλασεδακι θα επιστρεφουν στα αποδυτηρια τους
σας ευχαριστω πολυ , επιστρεφω τη διαθεσημοτητα των υπηρεσιων οσον αφορα την υπεροχη πολη της πατταγια
μετα τιμης

tony5555

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε Lyst ποτε με το καλο ερχεσαι κατω? Εμεις ειμαστε στο Sira grande....αντε να γνωριστουμε κιολας!
Αν δεν κανω λαθος σημερα αυριο καταφτανεις?

nikos1890

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
Αγαπητέ  κύριε Stefan για τις ανάγκες σας πιστεύω ότι ταιριάζει το παρακάτω κατάλυμα ειδικά αν δεν συζητάμε για high season
Περπατάς μερκά μέτρα περνόντας το δρόμο και βρίσκεσαι στην αμμουδιά, η bangla road  απέχει περίπου 5 λεπτά και γύρω γύρω υπάρχουν άπειρα  εστιατόρια  και καφέ. Τιμή γύρω στα 2000 αν διαπραγματευτείς σωστά που διαιρείται δια δύο  λόγω των δύο υπνοδωματίων. Την συγκεκριμένη λύση την έχουμε ξανασυζητήσει  εδώ. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι τα γκομενάκια κολλάνε άσχημα  καιß χρειάζεται σουτ για να φύγουν. Αν έχω καταλάβει σωστά  συνάδελφος που μέ ρωτάει με pm  για Παττάγια έμεινε πέρσι εκεί. Καλό θα ήταν να μας πει την εμπειρία του.
Κατα τα άλλα είμαστε στην διάθεση σας για ότι χρειαστείτε για Patong.  :rockon:

Πραγματι ειχαμε μεινει περσυ το Σεπτεμβριο 2 ατομα στο εβδομο οροφο.Φοβερο διαμερισμα.Δυστηχως δεν εχω μαζι μου τις φωτογραφιες απο το διαμερισμα να τις ανεβαζω.Η αναφορα που ειχα κανει, εχει χαθει μεσα στις χιλιαδες σελιδες αυτου του νηματος. Μηπως υπαρχει τροπος να βρω τα δικα μου ποστ??

Στην αρχη το εδιναν 2500 βαντ την ημερα.
Ξαναπηγα και το εριξα στα 2200.
Πηγα τριτη φορα οπου στην ρεσεψιον δεν ηταν η κοπελα με την οποια ειχα μιλησει τις προηγουμενες 2 φορες αλλα ενας αλλος τυπος και αυτος το εριξε στα 2000.
Την αλλη μερα η κοπελα μου ειπε οτι θα μπορουσε και εκεινη να το δωσει στα 2000 αλλα χωρις καθολου καθαριστρια στην τιμη αυτη,μονο αλλαγμα σεντονια καθε 3 μερες.Και ετσι και εγινε.
Μεσα παντως στο διαμερισμα εχει τα παντα για να καθαρισεις.
Απο κουβαδες σφουγγαρισματος και ηλεκρικες σκουπες μεχρι ολα τα καθαριστικα που μπορεις να σκεφτεις.
Πλυντηριο ρουχων,μεγαλο ψυγειο , φουρνος μικροκυματων,κουζινα με κεραμκες εστιες και 32 τηλεοραση με dvd player.Kαι μικρη πισινα στο υσογειο του κτηριου και κλειστο παρκινκ
Με δυο κρεββατοκαμερες και με συρομενο τοιχο που χωριζε στο σπιτι στα δυο.
Ενα μπανιο αλλα 2 εισοδους σε αυτο οποτε μπορουσες με σχετικη ανεση να μεινουν 2 ζευγαρια απλα κανονιζαμε τα βραδια με ποια προτεραιοτητα θα εμπαιναν τα κοριτσια για μπανιο στην επιστροφη απο τα μπαρ.

Το διαμερισμα ειναι το 704.Μπορεις να ζητησεις να το δεις.

Μια και συζηταμε για διαμονη και επειδη σκεφτομαστε να ξαναπαμε τον Δεκεμβριο, στην Πατταγια αυτη την φορα,υπαρχει κανεις να προτεινει καποιο δωματιο στα 1000 baht την ημερα ή καποιο διαμερισμα στα 2000 με πισινα?

Ευχαριστω

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Πραγματι ειχαμε μεινει περσυ το Σεπτεμβριο 2 ατομα στο εβδομο οροφο.Φοβερο διαμερισμα.Δυστηχως δεν εχω μαζι μου τις φωτογραφιες απο το διαμερισμα να τις ανεβαζω.Η αναφορα που ειχα κανει, εχει χαθει μεσα στις χιλιαδες σελιδες αυτου του νηματος. Μηπως υπαρχει τροπος να βρω τα δικα μου ποστ??

Στην αρχη το εδιναν 2500 βαντ την ημερα.
Ξαναπηγα και το εριξα στα 2200.
Πηγα τριτη φορα οπου στην ρεσεψιον δεν ηταν η κοπελα με την οποια ειχα μιλησει τις προηγουμενες 2 φορες αλλα ενας αλλος τυπος και αυτος το εριξε στα 2000.
Την αλλη μερα η κοπελα μου ειπε οτι θα μπορουσε και εκεινη να το δωσει στα 2000 αλλα χωρις καθολου καθαριστρια στην τιμη αυτη,μονο αλλαγμα σεντονια καθε 3 μερες.Και ετσι και εγινε.
Μεσα παντως στο διαμερισμα εχει τα παντα για να καθαρισεις.
Απο κουβαδες σφουγγαρισματος και ηλεκρικες σκουπες μεχρι ολα τα καθαριστικα που μπορεις να σκεφτεις.
Πλυντηριο ρουχων,μεγαλο ψυγειο , φουρνος μικροκυματων,κουζινα με κεραμκες εστιες και 32 τηλεοραση με dvd player.Kαι μικρη πισινα στο υσογειο του κτηριου και κλειστο παρκινκ
Με δυο κρεββατοκαμερες και με συρομενο τοιχο που χωριζε στο σπιτι στα δυο.
Ενα μπανιο αλλα 2 εισοδους σε αυτο οποτε μπορουσες με σχετικη ανεση να μεινουν 2 ζευγαρια απλα κανονιζαμε τα βραδια με ποια προτεραιοτητα θα εμπαιναν τα κοριτσια για μπανιο στην επιστροφη απο τα μπαρ.

Το διαμερισμα ειναι το 704.Μπορεις να ζητησεις να το δεις.

Μια και συζηταμε για διαμονη και επειδη σκεφτομαστε να ξαναπαμε τον Δεκεμβριο, στην Πατταγια αυτη την φορα,υπαρχει κανεις να προτεινει καποιο δωματιο στα 1000 baht την ημερα ή καποιο διαμερισμα στα 2000 με πισινα?

Ευχαριστω
ωραιος φιλε
ενοειτε οτι με 2000 και τετοιο διαμερισμα θα σου κοψουν το καθημερινο αλλαγμα σεντονιων
στην πατταγια πληρωνα πολυτελες διαμερισμα με γυρω στα 1500 με ολο το καθημερινο σερβις γιατι εκει εχει μεγαλητερο συναγωνισμο
με 1000 θα βρεις ενα σωρο οπου θες οχι βεβαια σε υπερπολυτελειας διαμερισματα η χοτελ
μια διευκρινηση αυτα στο πουκετ ειναι ξεν/δοχειο η ενοικιαζομενα διαμερισματα ?

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
προφανως για διαμερισματα προκειτε

nikos1890

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
Nαι ειναι διαμερισματα μονο αλλα υπαρχει ολο το 24ωρο θυρωρος στην εισοδο του κτηριου.Ποτε δεν ζητησανε ταυτοτητα κοριτσιου και φυσικα μπορεις να ανεβασεις οσες θελεις επανω.
Ξεχασα να αναφερω οτι ειχε και μερικα δορυφορικα αγγλικα καναλια με ταινιες , σειρες, ντοκυμανταιρ και αθλητικα !

Στο 3:21 φαινεται καθαρα το ψηλο κτηριο

nikos1890

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
...βρηκα μια φωτο στο Laptop μου.Φαινεται η μεγαλη κρεβατοκαμαρα η οποια ειναι ενιαια με το σαλονι.Διακρινεται απο τον καθρεπτη ο συρομενος τοιχος που την χωριζει απο το υπολοιπο διαμερισμα και η μια εισοδος της τουαλετας.

Συνημμένα

• rsz_20140901_134643.jpg
    rsz_20140901_134643.jpg
    273,4 KB · Εμφανίσεις: 10
  • Like
Αντιδράσεις: 968

nikos1890

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
Φοβερο !!Ιδιο ασπρο δερματινο καναπε και τραπεζακι ειχε και στο Patong Tower.
Εχεις κατι να προτεινεις στην Πατταγια ?

nikos1890

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
Sorry τωρα προσεξα οτι μιλας για Πατταγια.Ποσο εδινες για αυτο και ποια περιοδο.Σηκωνει παζαρι.
Γραφει απο 4500baht την βραδια,περιπου τοσο εγραφε και ενα site για το Patong Tower αλλα το συγκεκριμενο που εμεινα δεν το βρηκα καπου καταχωρημενο στο ιντερνετ.
Μηπως και αυτο στην Πατταγια εχει πιο φτηνα σε πιο χαμηλους οροφους ?

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Sorry τωρα προσεξα οτι μιλας για Πατταγια.Ποσο εδινες για αυτο και ποια περιοδο.Σηκωνει παζαρι.
Γραφει απο 4500baht την βραδια,περιπου τοσο εγραφε και ενα site για το Patong Tower αλλα το συγκεκριμενο που εμεινα δεν το βρηκα καπου καταχωρημενο στο ιντερνετ.
Μηπως και αυτο στην Πατταγια εχει πιο φτηνα σε πιο χαμηλους οροφους ?
αυτο ειναι το view talay 6
ειναι στο καλητερο κατα την αποψη μου σημειο της πολης κολητα με το χιλτον , και ειναι διαμερησματα
ξεκινανε οι τιμες απο πολυ χαμηλοτερα ειδικα στους κατω οροφους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom