δεν αμφιβαλω για το τελευταιο , απλα η πειρα μου για τα εκει δρωμενα για να εμπνευστουν απο καποιον και να κατακτηθουν απλα πρεπει να ανηκεις σε καποια απο τις κατηγορηες που προανεφερα....αλλιως ..στο κλαμπ των φαλανγκ και λοιπων κοροιδων που πιστευουν οτι κατακτησαν οτι του γουσταρουν τρελα γιατι ειναι καλοι γαμιαδες ειναι κουκλοι ειναι ισως ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ και γραφει στο μετωπο τους καμακαρος , ειναι φραγκατοι και αυτες λυσσανε απο την πεινα , κλπ κλπ κλπ κλπ
τωρα αν υπαρχει και αλλος παραλληλος κοσμος που δεν τον βλεπω σαν το ματριξ , τι να πω , ολα , οι παραδοχες τους που τις βγαζεις καποια στιγμη , οι μαρτυριες τεραστιου ποσοστου ατομων που συρεουν κατα εκει , τα συμπερασματα τα προσωπικα ρε παιδι μου αφου προσπαθω να πεισω για το αντιθετο τον εαυτο μου με το ζορι , ολα μα ολα οδηγουν οτι για τον τουριστα σαν και μενα μονοδρομος , εστω και με ωρασιο περιτυληγμα , ειναι η κινηση του χεριου προς την τσεπη....οχι παζαρια και γυφτιληκια αλλα καθαρα αγραφος νομος στο τελος να πεσει ξυρισμα
αυτος αλλωστε ειναι και ο λογος που οτι και να πει οτι και να ποσταρει απο φωτο οτι και περιγραφη ολοκληρου σεναριου τσοντας και να δωσει......δεν ειναι η ανακαλυψη της φωτιας
και μενα μαρεσει και κατα καιρους το κανω να ποσταρω καποιες φωτο , ουτε τη μαπα μου κρυβω ουτε οσα κοριτσια δεν εχουν θεμα τις παρουσιαζω , ισα ισα διαφημηση στο προιον τους κανουν , αλλα προς θεου ποτε δεν το κανω σαν μετρο ποιοτητας γυναικων που αλλωστε σε αλλους θα φανουν ΚΑΡΑΜΠΑΖΑ και σε μενα η και αλλους ΜΟΥΝΑΡΕΣ
και ουτε μπορω ,γελοιο μου φενετε , να λεω ααα κοιταξτε αυτη που ξερω εγω ειναι του πανεπιστιμιου η ειναι παρθενα και βγαινει απο το σπιτι της μονο για να βοηθεισει τις γριουλες τις γειτονειας , η ααα ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ 25 η 22 η 15 η ξερω γω τι ....ηλικια ειπαμε δεν εχουν , αλλο δειχνουν αλλο λενε και αλλο ειναι , οποιος θελει να τους πιστεψει ταπαμε στο κεφαλι του καθενος δεν ειμαστε , εχω γνωστο που προτιμαει να ζει σε ενα ροζ συννεφο , να το ακριβοπληρωνει ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΓΑΜΑΕΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΚΑΝ !! ...αυτο του φτανει με αυτο ζει , οτι τον γουσταρουν και ας τον θαβουν στα ισα στο διπλανο τους στη κυριολεξια 150 μετρα κατω απο τη γη
για να μην μακρηγωρω ΓΙΑ ΜΕΝΑ τον απλο τουριστα-σεξοτουριστα (γιατι σαφως δεν παω , ειδικα τωρα που περασαν καπως τα χρονια, για να λαβω μερος σε σεξομαραθωνιο) δεν σπαταλαω ουτε μια ωρα για να ασχοληθω με το να κανω σχεση σοβαρη και εχω γκομενα-συντροφο-κοπελα-αραβωνιαρα
με τιποτα
αν με φτιαχνει καποια ιδιαιτερα ΜΠΟΡΕΙ να την ξαναπαρω στο δωματιο να μεινει και για ενα λονγκ
το 90% ομως θα ειναι για μενα one night stand ΑΝΩΝΥΜΟ ....ΑΛΛΩΣΤΕ TA LAK , TSIN , TSON , MEY , TOUK POUK ....ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥς ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ολα αυτα δεν περιεχουν καμια εμπαθεια για τον κοσμο τους, αλλωστε αυτη ειναι η κουλτουρα τους και ο τροπος ζωης και επιβοιωσης ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥ οχι για ολους, και αυτες οσο παλοπουτανες και να ειναι δεν ειναι ολες.....και ουτε περασε απο το μυαλο μου να κοντραριστω με καποια για ασημαντο λογο...αλλο αν απειληθω τοτε το ματι γυρναει να μη μπαινω σε αλλες ιστοριες τωρα
πηγαινω και θα συνεχησω να πηγαινω κατα καιρους οσπου να το ''συχαθω'' το μερος
απλα ποτε μα ποτε ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΜΙΑ ,ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΥΝΑΛΑΓΗ