Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Χαχαχαχα θελει τροπο και πολυ κοπο θα λεγα.Δεν ειναι απλα τα πραματα.
Θελει να ασχοληθεις πολυ να φτιαξεις ενα κυκλωμα να σε εμπιστευτουν και να μπεις μεσα στα κολπα.
Και ξερεις το χουμε το παπατζιλικι σαυτα λιγο.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
οχι εκει θελουν επικυρωση απο αυτους συγκεκριμενα , ετσι μου ειπαν , εγω εχω διπλωμα μηχανης μεγαλου κυβισμου αλλα με γραφουν χαλαρα...
Ο ΤΖΑΜΠΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΓΕΝΗΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ
ο μονος τροπος να μην πληρωσεις ειναι :
να ειναι τυφλα ντιρλα ημιλυθποθημη γιαμπαρισμενη και να την ξεφωρτοθεις πριν συνελθει
να εχεις ομορφια μπραντ πητ του 90 , ωριμοτητα σων κονερη του 80 τυπο ακαταμαχητο τζορτζ κλουνη σκληραδα και φετες κοιλιακους τζεισον σταθαμ.....βαλτα ολα στο μιξερ και το ισσανακι μπορει να στο δωσει τζαμπα μια φορα
να ξερεις βουντου
να εισαι γιος στρατηγου εκει
να εχεις δικο σου γκογκαδικο η μπαρ αλλα και κατι απο το πρωτο
και αλλα που δεν μουρχωνται τωρα
αυτοι που λενε οτι γαμανε τζαμπα 2 παιζουν
η εμπορευονται φιδια σε μεγεθος ανακοντα
η ειναι κατι απο τα παρανω , οποτε υποκλεινομαι

Τον Μαιο φετος που ημουν Ταιλάνδη φίλε με έλεγξαν 3 φορές. Τους εδειξα την άδεια οδήγησης που αναφέρω παραπάνω και εφυγα κυριος. Μάλισταν ειχαν σε φωτοτυπία ευτωπαικες κινεζικες και αμερικανικες αδειες οδήγησης και εκαναν σύγκριση με τη δική μου.

Ισως η θεώρηση να χρειαζεται για τις παλαιού τύπου αδειες οδήγησης. Για αυτές δεν ξέρω.

Οσο για το αν παιζει το τζάμπα πιστευω είσαι λίγο υπερβολικός.

Δεν παριστάνω τον "ομορφαντρα" αλλα με λιγη προεργασία παιζει το τζαμπα.

Τωρα το οτι θα κεράσεις ενα φαγητό η ενα ποτό αυτό πιστεύω ειναι παγκοσμια στσθερά.

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Αν τυχεις σε καποιες εξαρσεις ελεγχων που τους πιανουν οταν θελουν να μαζέψουν λεφτα. Θα φας πρόστιμο και θα φας και την ουρα στη πληρωμή.

αν δεν πληρωσεις θα σε μπαγλαρωσουν στο αεροδρομιο οταν θα φευγεις ;

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Για τα sites γνωριμιών τα έχουμε πει πολλές φορές. Για μένα είναι το πέμπτο ταξίδι που τα χρησιμοποιώ και με ελάχιστες εξαιρέσεις αξίζουν το κόπο. Δεν χρειάζεται φίλε Στεφάν να είσαι ότι είπες, και πιστεύω ότι δεν με βάζεις στην κατηγορία  των φιδέμπορων. Διάθεση , χρόνο ευγένεια, υπομονή και γνώση της κουλτούρας τους χρειάζεται και μπορείς να βρεις διαμαντάκια. Αλλά  και με αυτά τα κορίτσια μπορεί να μην τα πληρώσεις αλλά ένα δωράκι για την πρώτη εντύπωση χρειάζεται, ενα δείπνο σε ένα καλό εστιατόριο σπάει τον πάγο και τέλος ένα δυο ποτάκια βοηθάνε πολύ. Αν τα αθροίσεις μια η άλλη σου έρχεται με το να φορτώσεις χωρίς παρελκόμενα ένα πουτανάκι. Η μεγάλη διαφορά είναι στο σεξ. Από την μια μεριά όταν τον βάζεις μέσα είναι σαν να πλημμυρίσε ο Έβρος και από την άλλη είναι πιο στεγνά από την Κωπαιδα. Οι μεν μόλις τον φάνε δεν ξεκολλάνε από πάνω σου οι δε ψάχνουν δικαιολογία να φύγουν πρωτου καν βγάλεις την καπότα. Τεράστια διαφορά. Τόση ωστε τουλάχιστον εγώ τα τελευταία δύο ταξίδια μην έχω ιδιατερη διάθεση να κυνηγήσω πουτανάκια. Και τέλος κατι άλλο βασικό. Ξεφεύγεις από την κατηγορία ισαανιωτάκι.

:2funny:

Ο εβρος και η κωπαίδα ολα τα λεφτά !! :2funny:

Παρεμπιπτοντως ο οργανισμός αποξυρανσεως κωπαίδος σκόμη υπάρχει ?? :2funny:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Δεν παίζει να μην πληρωσεις πρόστιμο γιατί είναι σχετικά μικρο και γιατί αν δεν πληρωσεις δεν παιρνεις πίσω την (οποια) αδεια οδήγησης που στην κρατάνε μεχρι την πληρωμή.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Kαταρχην σε κρατανε και το μηχανακι οι μπατσοι και περιμενουν να τους πας αποδειξη πληρωμης.
Εσυ αμεσως στη λαμογια το μυαλο σου. :2funny: :2funny:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Τον Μαιο φετος που ημουν Ταιλάνδη φίλε με έλεγξαν 3 φορές. Τους εδειξα την άδεια οδήγησης που αναφέρω παραπάνω και εφυγα κυριος. Μάλισταν ειχαν σε φωτοτυπία ευτωπαικες κινεζικες και αμερικανικες αδειες οδήγησης και εκαναν σύγκριση με τη δική μου.

Ισως η θεώρηση να χρειαζεται για τις παλαιού τύπου αδειες οδήγησης. Για αυτές δεν ξέρω.

Οσο για το αν παιζει το τζάμπα πιστευω είσαι λίγο υπερβολικός.

Δεν παριστάνω τον "ομορφαντρα" αλλα με λιγη προεργασία παιζει το τζαμπα.

Τωρα το οτι θα κεράσεις ενα φαγητό η ενα ποτό αυτό πιστεύω ειναι παγκοσμια στσθερά.
ναι , ξεχασα να βαλω στη λιστα το μπαζαρ προσφορων και δωρων οταν ψωνιζεις απο το 18ο ραφι ''μωρα'' ετων 38+...παιζει να εισαι τυχαιρος και να παρεις καμια καταθλιπτηκη τζαμπα

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
ναι , ξεχασα να βαλω στη λιστα το μπαζαρ προσφορων και δωρων οταν ψωνιζεις απο το 18ο ραφι ''μωρα'' ετων 38+...παιζει να εισαι τυχαιρος και να παρεις καμια καταθλιπτηκη τζαμπα

Φιλαράκο,
Οι περιπτωσεις που περιγράφεις παίζουν, αλλα παιζουν γενικά.

Οι περιπτωσεις που εγω περιγραφω παιζουν επισης ομως. Ισως σε μικρότερο βαθμό αλλα παιζουν. Απο ολα εχει ο μπαξές.

Η φωτογραφία που εχω στο νικ μου είναι απο κοπέλα μη επαγγελματία ταιλανδή, 26 ετων. Απο οσο φσινεται στη φωτογραφία
σου κάνει για μπαζο ??

Σε καθε μου "εξορμηση" απο los πέρα απο την πορνοβοσκή μένω και 5 μερες μαζί της στο σπίτι της. Και όπως λεει και ο lyst παραπανω είναι "αλλοιως", και οχι μόνο στο σέξ. Καισε διαβεβαιω οτι τα οποια δωρα της κανω τα αξιζει με το παραπανω, αν και ποτέ δεν μπηκα στη διαδικασία να το δω απο χρηματοοικονομική αποψη, γιατι απλά δεν με προδιαθέτει να το δώ ετσι.
Το ξαναλέω, απο όλα εχει ο μπαξές,αν θελει καποιος το ψάχνει. Αν δεν θέλει απλά δεν μπαινει στο κόπο.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ακου φιλε
απο το 2004 που παω κατα εκει τιποτα δεν εχει αλλαξει ιδιαιτερα
μονο η διψα για φραγκα στις πιτσιρικες εχει μεγαλωσει επικινδυνα
απο εκει και περα δεν εχω κανενα λογο να αντιπαρερθω με καποιον προσωπικα , ουτε να μπω στη διαδικασια να πω εσυ πηρες καλες εσυ μπαζα εσυ γριες εσυ πρεζονια
το τι εχεις στο νικ αφορα εσενα , εκτος αν εχεις αναγκη να αποδειξεις οτι εχεις επιτυχειες , και στο φιναλε γιατι να το πιστεψω ..αλλα τελος παντων δε με νοιαζει κιολας θα μπορουσα να γεμισω καμια 30αρια σελιδες με φωτο δικες μου η και και οτι ναναι
εμενα η αποψη μου ειναι οτι ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
το αν εχει κοσμο που δεν ανηκει στη βοιομηχανια του σεξ σιγουρα εχει
δεν περιμενει ομως τον τυπο τουριστα που θα ερθει απο την αλλη ακρη , λεω εγω.....
γιαυτο και ποτε δεν ασχοληθικα , να τραβηχτω μιση υφηλιο δρομο για να ψαχτω να βρω τη γυναικα της ζωης μου
οποις το εκανε , τροχονομος στο πανω και κατω κεφαλι του δεν θα γινω
εγω θα συνεχισω να πηγαινω γιατι περναω καλα  και μονο για τη φαση το χαβαλε και οσο αντεχω οικονομικα
ακομα και να σκεφτω να μετακομησω εκει δεν θα αντεχα πανω απο 6 μηνες χωρις αλλαγη

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Πηδαγα φετος ενα μωρο στη Πατονγκ,απιστευτης ομορφιας 20χρονο.
Το γνωρισα δυστυχως 2 μερες πριν φυγω για Πατταγια και δε προλαβα να το χαρω πραγματικα.
ΔΕ ΠΗΡΕ ΦΡΑΓΚΟ..ΔΕ ΖΗΤΗΣΕ..ΤΟ ΓΑΜΟΥΣΑ 2 ΜΕΡΕΣ "ΤΖΑΜΠΑ"...
(Αν εξαιρεσεις βεβαια πως μου "εφαγε" σε ποτα,εκδρομες και φαγητο 6800 μπατ σε 2 μερες).

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ...ΤΖΑΜΠΑ γαμησι με την πραγματικη εννοια του ορου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Το πιο φτηνο γαμησι,ειναι αυτο που τη πεφτεις στο μωρο στο φρηλανσεραδικο,κανονιζεις 1500-2000 μπατ και στο 5λεπτο την εχεις κανει για ξενοδοχειο,ωστε να γλυτωσεις και το κερασμα ποτου ;)

ΒΕΒΑΙΑ,το γεγονος πως "γλυτωνεις" απο τα ισσανεζακια και εχεις τη δυνατοτητα να πηδηξεις αλλη ποιοτητα γκομενας,ειναι ενα πολυ βασικο πλεονεκτημα ωστε να "παιζεις" απο dating sites...
ΑΛΛΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ...ΤΖΑΜΠΑ ΠΗΔΗΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..Γιατι το θεμα ειναι τι βγαινει απο το παντελονι..ΟΧΙ ΠΟΥ πηγαινει..
Αν ειναι να τη βγαλεις για φαι σε κυριλε εστιατοριο,να τη κερασεις μετα σε ενα κλαμπ και 2-3 ποτα..τοτε ξεπερνας το 2χιλιαρο που θα σου κοστιζε η επαγγελματιας εκδιδομενη... ;)

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Εεεεεεεεεε και η ερωτηση που κανεις σε Ταιλανδο πληρωνετε εκει παρτε το χαμπαρι..
Ειναι ξυπνιοι ξερουν τι κανουν.Μια ερωτηση κοστιζει απο 20 εως 50 baht.
Pipino που σε ρε για σενα ρωτουσα πριν στο stefan.Χαθηκες.
Συνφωνω μαζι σου οτι εστω και με εκδρομες οι ποτα θα στα φαει.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
ως προς τα παραπανω αναφερομενα οτι αν καποια την βγαλεις για ενα κυριλε φαγητο , μερικα ποτακια και τα σχετικα σου στοιχιζει παραπανω απο μια εκδιδομενη ... τα ιδια ισχυουν και εδω στην ελλαδα!

το νοημα ειναι οτι αν βρεις καποια απλη , καθημερινη γυναικα μπορεις την πας σε ενα απλο μαγαζι φατε κατι , μια ρομαντικη βολτα και μετα στο δωματιο σου !!!

κατι το οποιο στοιχιζει εξαιρετικα φθηνα !!! ΑΝ ΟΝΤΩΣ ενδιαφερετε θα ερθει !!! αν κοιτα χλιδες και τι ξοδεψεις για εκεινη ... εεε τοτε καλυτερα εκδιδομενη !

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
εγω προσωπικα δεν θεωρω οτι οταν θα πας για 15 εως 30 μερες αξιζει να ασχοληθεις με τα καμακια ...

αν εισαι τυπος που καθεσαι 6 μηνες το χρονο εκει ή παραπανω τοτε ναι οκ να ασχοληθεις !

αλλα για διαστημα 2 εως 4 εβδομαδων δεν βρισκω  το λογο !

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
βεβαια ο καθενας οπως την βρισκει !!!

και διαφορετικο πορτοφολι εχει ο καθενας μας απο εδω μεσα !

καποιος μπορει να κανει κεφι γιατι περναει καλα να χαλασει ενα καρο λεφτα σε μια γκομενα , καποιος αλλος να κοιτα την βγαλει οικονομικα ....

αυτα και αλλα πολλα

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
απλως πιστευω οτι μετα απο τοσες αναλυσεις των αναλυσεων και τα σχετικα ...

... το σωστο ειναι να κοιταμε πως να την βγαλουμε απλα ομορφα και ωραια χωρις να ξοδεψουμε ενα καρο λεφτα .... χαλωντας την πιατσα για τον επομενο που μπορει να μην εχει !

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
ακου φιλε
απο το 2004 που παω κατα εκει τιποτα δεν εχει αλλαξει ιδιαιτερα
μονο η διψα για φραγκα στις πιτσιρικες εχει μεγαλωσει επικινδυνα
απο εκει και περα δεν εχω κανενα λογο να αντιπαρερθω με καποιον προσωπικα , ουτε να μπω στη διαδικασια να πω εσυ πηρες καλες εσυ μπαζα εσυ γριες εσυ πρεζονια
το τι εχεις στο νικ αφορα εσενα , εκτος αν εχεις αναγκη να αποδειξεις οτι εχεις επιτυχειες , και στο φιναλε γιατι να το πιστεψω ..αλλα τελος παντων δε με νοιαζει κιολας θα μπορουσα να γεμισω καμια 30αρια σελιδες με φωτο δικες μου η και και οτι ναναι
εμενα η αποψη μου ειναι οτι ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ

Δεν κάνουμε αντιπαραθεση φίλε.
Κουβέντα κανουμε γνωμες ανταλασσυμε και δεν ειναι αναγκη και να συμφωνουμε στα παντα.

Τη περιπτωση της φωτογραφίας του νικ μου την ανεφερα σαν παραδειγμα και οχι για να φανώ "επιτυχημένος". Εχω και εγω δεκαδες φωτογραφιες καποιες λιγες τις εχω ποσταρει κιολας οπως ολοι, ( και εσυ ) κανουμε για λογους χαβαλε και ενημερωσης.

Την αποψη οτι " Οτι πληρωνεις παιρνεις" τη συμεριζομαι αλλά ισχυει για πραγματα που αγοραζονται και πουλιουνται.

Εκτος απο τα παραπανω υπαρχουν και πραγματα που δεν αγοραζονται αλλα εμπνεονται η κατακτιουνται. Και για εμενα εχουν και αυτα την σξια τους.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
δεν αμφιβαλω για το τελευταιο , απλα η πειρα μου για τα εκει δρωμενα για να εμπνευστουν απο καποιον και να κατακτηθουν απλα πρεπει να ανηκεις σε καποια απο τις κατηγορηες που προανεφερα....αλλιως ..στο κλαμπ των φαλανγκ και λοιπων κοροιδων που πιστευουν οτι κατακτησαν οτι του γουσταρουν τρελα γιατι ειναι καλοι γαμιαδες ειναι κουκλοι ειναι ισως ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ και γραφει στο μετωπο τους καμακαρος , ειναι φραγκατοι και αυτες λυσσανε απο την πεινα , κλπ κλπ κλπ κλπ
τωρα αν υπαρχει και αλλος παραλληλος κοσμος που δεν τον βλεπω σαν το ματριξ , τι να πω , ολα , οι παραδοχες τους που τις βγαζεις καποια στιγμη , οι μαρτυριες τεραστιου ποσοστου ατομων που συρεουν κατα εκει  , τα συμπερασματα τα προσωπικα ρε παιδι μου αφου προσπαθω να πεισω για το αντιθετο τον εαυτο μου με το ζορι , ολα μα ολα  οδηγουν οτι για τον τουριστα σαν και μενα μονοδρομος , εστω και με ωρασιο περιτυληγμα , ειναι η κινηση του χεριου προς την τσεπη....οχι παζαρια και γυφτιληκια αλλα καθαρα αγραφος νομος στο τελος να πεσει ξυρισμα
αυτος αλλωστε ειναι και ο λογος που οτι και να πει οτι και να ποσταρει απο φωτο οτι και περιγραφη ολοκληρου σεναριου τσοντας και να δωσει......δεν ειναι η ανακαλυψη της φωτιας
και μενα μαρεσει και κατα καιρους το κανω να ποσταρω καποιες φωτο , ουτε τη μαπα μου κρυβω ουτε οσα κοριτσια δεν εχουν θεμα τις παρουσιαζω , ισα ισα διαφημηση στο προιον τους κανουν , αλλα προς θεου ποτε δεν το κανω σαν μετρο ποιοτητας γυναικων που αλλωστε σε αλλους θα φανουν ΚΑΡΑΜΠΑΖΑ και σε μενα η και αλλους ΜΟΥΝΑΡΕΣ
και ουτε μπορω ,γελοιο μου φενετε , να λεω ααα κοιταξτε αυτη που ξερω εγω ειναι του πανεπιστιμιου η ειναι παρθενα και βγαινει απο το σπιτι της μονο για να βοηθεισει τις γριουλες τις γειτονειας , η ααα ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ 25  η 22 η 15 η ξερω γω τι ....ηλικια ειπαμε δεν εχουν , αλλο δειχνουν αλλο λενε και αλλο ειναι , οποιος θελει να τους πιστεψει ταπαμε στο κεφαλι του καθενος δεν ειμαστε , εχω γνωστο που προτιμαει να ζει σε ενα ροζ συννεφο , να το ακριβοπληρωνει ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΓΑΜΑΕΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΚΑΝ !! ...αυτο του φτανει με αυτο ζει , οτι τον γουσταρουν και ας τον θαβουν στα ισα στο διπλανο τους στη κυριολεξια 150 μετρα κατω απο τη γη
για να μην μακρηγωρω ΓΙΑ ΜΕΝΑ τον απλο τουριστα-σεξοτουριστα  (γιατι σαφως δεν παω , ειδικα τωρα που περασαν καπως τα χρονια, για να λαβω μερος σε σεξομαραθωνιο) δεν σπαταλαω ουτε μια ωρα για να ασχοληθω με το να κανω σχεση σοβαρη και εχω γκομενα-συντροφο-κοπελα-αραβωνιαρα
με τιποτα
αν με φτιαχνει καποια ιδιαιτερα ΜΠΟΡΕΙ να την ξαναπαρω στο δωματιο να μεινει και για ενα λονγκ
το 90% ομως θα ειναι για μενα one night stand ΑΝΩΝΥΜΟ ....ΑΛΛΩΣΤΕ TA LAK , TSIN , TSON , MEY , TOUK POUK ....ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥς ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ολα αυτα δεν περιεχουν καμια εμπαθεια για τον κοσμο τους, αλλωστε αυτη ειναι η κουλτουρα τους και ο τροπος ζωης και επιβοιωσης  ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥ  οχι για ολους, και αυτες οσο παλοπουτανες και να ειναι δεν ειναι ολες.....και ουτε περασε απο το μυαλο μου να κοντραριστω με καποια για ασημαντο λογο...αλλο αν απειληθω τοτε το ματι γυρναει να μη μπαινω σε αλλες ιστοριες τωρα
πηγαινω και θα συνεχησω να πηγαινω κατα καιρους οσπου να το ''συχαθω'' το μερος
απλα ποτε μα ποτε ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΜΙΑ ,ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΥΝΑΛΑΓΗ

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Λοιπόν, μόλις έφτασα Πατάγια. Αν θέλει κανείς συνφορουμίτης που βρίσκεται εδώ να πάμε για καμιά μπύρα σήμερα η αύριο, εδώ είμαι. Σάββατο μεσημέρι φεύγω για CM..

Reports και τα τοιαύτα αφού πάω CM. Τώρα δεν έχω χρόνο.. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom