Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ψαρευουν ομως εκει και ηλιθιους που πληρωνουν β ποιότητα σε τιμή α.

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ειναι το ζουμι...
Η συντριπτικη πλειοψηφια των αγκογκοκοριτσων,εκτος δηλαδη καποιων εξαιρεσεων,δεν αξιζουν οχι για να πληρωσεις barfine,αλλα ουτε 2000 για ολη νυχτα...Βρισκεις τις ιδιες η παραπλησιες στα φρηλανσεραδικα χωρις να πληρωνεις νταβατζιλικια.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36

Tα πακια ειναι χουβαρνταδες και μας τρων το φαγητο μας.Και σεις κοιτατε πως να μεινετε σε τρωγλη με 200 μπατ τι μερα.
τα πακια και χουβαρνταδες να ειναι και με χρυσα πηρουνια και σε πλατινενιες χεστρες να χεζουν , ΠΑΝΤΑ ΠΑΚΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Χθές πήρα ένα γκογκολεζάκι  με 2000 που είχε μείνει αφόρτωτο και ήρθε στην ντίσκο και μου κάθησε ως τις 5 το απόγευμα.
Μου είπε ότι το barfine στο gogo είναι 2000 νωρίς και 1500 αργά
Ρε κάτι μαλάκες που ύπάρχουν και πληρώνουν άερα όπως στα  μαγαζιά για το μουνι.....

πωπω εγω θυμαμαι οταν πρωτοπηγαινα που το μπαρφαιν πανω απο 300 δεν υπηρχε πουθενα !

μια φορα σε ενα μπαρ του φωτη μια κοπελα μου ειπε οτι μπαρφαιν 500 μπατ ..... την πρωτη μερα το πληρωσα ....

μετα ομως θεωρησα οτι δεν υπαρχει λογος .... οταν υπαρχει τοση μεγαλη προσφορα εξω ....

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
τους τυπους στο βιντεο τους θεωρω στην καλητερη των περιπτωσεων ΣΑΝ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΜΕ ΠΟΔΑΡΙΑ , με 7 τσουβαλια κωλοχαρτα απο αυτα τα ινδικα αν ερθουν που ειναι 1 μπατ 60 δικα τους κωλοχαρτα , παλι αν ειχα μαγαζι ουτε στη χεστρα δεν θα αφηνα να μπουν

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
LYST θα συμφωνουσα,αν δεν ηξερα πως υπαρχουν και καποια πλασματακια που ο μονος τροπος να τα γαμησεις,ειναι να τα φορτωσεις απο το αγκογκο πληρωνοντας barfine..
Ειναι μεγαλος ΜΥΘΟΣ πως ΟΛΑ τα γκογκοκοριτσα οταν κλεινει το μαγαζι που δουλευουν τρεχουν στα φρηλανσεραδικα για να βρουν να φορτωθουν.
Και αυτο συμβαινει για 3 λογους..
α)Γιατι σε αρκετα φρηλανσεραδικα κοιταζουν ταυτοτητες...και οι κατω των 20,ΔΕΝ μπαινουν μεσα.
β)Γιατι ειναι απο τους μουναρους του μαγαζιου και φορτωνεται σχεδον καθε μερα..και αν κατσει μια μερα η στραβη,προτιμαει να παει στο δωματιο για υπνο.
γ)Γιατι με το συστημα που εχουν πολλα αγκογκο που προωθουν τη κονσομασιον,κονομανε απο τα ποτα οι γκομενες και τα τιπ που τους βαζουν στο βρακι,οποτε στα παπαρια τους να τρεχουν μεχρι το ξημερωμα στις ντισκο να φορτωθουν.
Βεβαια,απο τη στιγμη που μπορεις να βρεις,αν οχι τις υπερμουναρες των αγκογκο,πολυ καλο πραμα στα φρηλανσεραδικα,ειναι οντως τεραστια μαλακια να πληρωνεις νταβατζιλικια.
Και εξηγουμαι για πολλοστη φορα...Καλα μουνια μπορεις να βρεις παντου..Και το γεγονος πως μια γκομενα δουλευει σε αγκογκο δε σημαινει πως ειναι και καλη..Το 90-95% απο τις γκομενες που βρισκεις στα αγκογκο ειναι της κατηγοριας 1500-2000 απο φρηλανσεραδικο...
Επαναλαμβανω ομως..αν θες πιπινακι γαλακτος,υπερμουναρο κατω των 20,τοτε ειναι απο χλωμο εως αδυνατο να το φορτωσεις εκτος μαγαζιου.Ποσο μαλλον σε φρηλανσεραδικο που μπορει να μη το αφησουν να μπει κιολας ;)
τα επαμε...
ειδες γκομενα και σου γυρισε το ματι ?? την περνεις οσο μπαρφαιν και να εχει γιατι κατα 99% για να αξιζει τοσο θα φωρτωθει απο αλλον  και αντε ψαχτην μετα στα φρηλανσεραδικα με gps....μονο αν κατσει η περιπτωση να της δωσεις ραντεβου εξω ..αλλα και αυτο χαχα βριθουν εμπιστοσυνης τα ''μωρα''...ετσι και βρεθει στο λεπτο αλλος που τις τα δινει εκεινη την ωρα αυτα που θελει ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!! κατσε και περιμενε σαν τον τζιμ καρευ στο ηλιθιος και πανηλιθιος
κατα κανονα τα γκογκοκοριτσα που μενουν αφορτωτα ειναι απο β και κατω κλασης...τωρα για καποιον μπορει και το δ κλασης να ειναι σουπερ μοντελ αναλογα με το τι ψαχνει και γουσταρει ο καθενας , και μενα με κλικαρουν καποιες δευτεραντζες  , ειναι ομως δευτεραντζες και το ξερω
για αλλη μια φορα ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΤ ΟΦ ΣΤΟΡΥ
σε καθε αλλη των περιπτωσεων παιζει μαλλον κατι απο αυτα που ανεφερα πιο πανω

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
το τι ειναι τοπ και το τι ειναι δευτερη ,τριτη , τεταρτη , πεμπτη κλαση για τον καθενα ειναι σχετικο !

αλλως θελει 20χρονα αλλως θελει 40αρες , αλλος θελει κατοϊς, αλλος θελει αντρες , αλλως θελει χοντρες , αλλος θελει λεπτες, αλλος ψηλες , αλλος κοντες....

αλλος εχει πολλα λεφτα , αλλος εχει λιγα , αλλος ειναι τσιγγουνης , αλλος ειναι σπαταλος , αλλος γαμα μια φορα την εβδομαδα , αλλος πολλες φορες την μερα.

αλλος θελει τον πηδηξουν , αλλος θελει πηδηξει .....

αυτα και αλλα πολλαααααααααααααααα!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
αρα δεν μπορουμε περαν του να κανουμε κουβεντουλα περασει η ωρα .... να λεμε κατι ουσιαστικο διοτι πολλοι απο εδω δεν εκδηλωνουν τις πραγματικες τους επιθυμιες !

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
παραδειγμα ... :

προσωπικα εχω παρει 20χρονο μπιμπελο και δεν μου εκανε αισθηση καμια στο κρεβατι , και εχω παρει 35αρα που μου αλλαξε τα φωτα!!!!

αλλος θα κραταγε το 20χρονο επειδη ειναι μπιμπελο και θα συμβιβαζοταν .... ενω εγω κρατησα την 35αρα που αποδειδε τα μεγιστα .... (ηταν και ομορφη).

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
επισης εχει συμβει και το αντιθετο !

γιαυτο .... ορματε !!!!!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.339
Πόντοι
22.266
τι ειναι freelancer?αυτές ου λανσαρονται μονες τους?  οι ανεξάρτητες δλδ? :helpplea: :helpplea: :helpplea:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
τι ειναι freelancer?αυτές ου λανσαρονται μονες τους?  οι ανεξάρτητες δλδ? :helpplea: :helpplea: :helpplea:

ωωωω .... εκει οι περισσοτερες κυκλοφορουν ελευθερες .... βγαινουν ή νωρις ή μεταμεσονυχτια .... γυρναν στους δρομους ή στις ντισκο κυριως .... με αυτες γνωριζεσαι και προχωρας παρακατω!!!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.339
Πόντοι
22.266
ωωωω .... εκει οι περισσοτερες κυκλοφορουν ελευθερες .... βγαινουν ή νωρις ή μεταμεσονυχτια .... γυρναν στους δρομους ή στις ντισκο κυριως .... με αυτες γνωριζεσαι και προχωρας παρακατω!!!

θενκς φιλε

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.339
Πόντοι
22.266
φιλε εχω φαει πολλους ευρωπαϊκούς πορνοπροορισμους αλλα ταυλνδα δεν εχω παει και το θελω κ ολο ακυο τρωω από φιλους :'( :'( :'( :'(

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
τι ειναι freelancer?αυτές ου λανσαρονται μονες τους?  οι ανεξάρτητες δλδ? :helpplea: :helpplea: :helpplea:
freelancers φιλε η ''κοτες ελευθερας βοσκης'' η θεατρινες του αμαρτησα για το παιδι μου , ειναι επαγγελματιες η , ημιεπαγγελμτιες που συνηθως εχουν βασικα στεκια σε κλαμπ η και μικροτερα μπαρ η και εστιατορια....συνηθως σου στελνουν μυνηματα με τον τροπο που καθωνται και κοιτανε η και πολλες φορες δε δισταζουν να σου μιλησουν....ειναι η χαρα του ''στημενου'' , η εντυπωση του οτι ο ελληναρας με τη μεσογιακη γοητεια η ο αγγλοσαξονας με τους μυες και τα τατου , εκανε την ''αθωα'' ντοπια λιωμα απο ερωτα και καψουρα
η αληθεια βεβαια ειναι αλλη και ποιο πικρη αφου απο πισω κρυβετε το παρασυνθημα της τιμης της διαρκειας των παροχων κλπ κλπ και της σκληραδας βεβαια γιατι στην πουτανα πουτανιες δε χωρανε αφου ακολουθουν ενας μικρος στρατος απο ''αδερφια'' ''ξαδερφια'' ''κολητους'' κλπ που φροντιζουν να στο θυμησουν αν χρειαστει
αυτη ειναι η περιφημη ''ΦΡΗΛΑΝΣΕΡ'' και η ποιοτητα της παιζει απο το -10 εως και το 5-6-7 το πολυ οπως φυσικα και η ''ασφαλεια'' της

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ακυρο φιλε sexvolcano μην τρως....
χειροτερα απο κατι βουλγαρορωσιες και λοιπα νταβαι αποκλειεται να ειναι
εγω λεω οτι κατα 75% θα κολησεις οπως οι πιο πολοι απο μας

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Ευτυχως το εσωσες.Ειδικα με τις Ρωσσοβουλγαρες. Οποιος παει κατω κολλαει. Ταξιδι χωρις επιστροφη. Εγω εβγαλα εισιτηριο απο τον Ιουλιο(με την προσφορα της Καταρ) για τον Φλεβαρη. Καταλαβαινεις κολλημα. Οτι και να γινει εκει θα παμε. Ουτε κριση ουτε καπιταλ κοντρολ θα μας σταματησει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom