Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.697
Πόντοι
19.795
Μιας και ο λογος περι ξενοδοχειων το φόρουμ δε θα μπορουσε να ηταν πλήρες χωρις ενα μικρο φωτορεπορτάζ απο ενα απο τα διασπαρτα ανα την επικράτεια love motels η αλλιως οπως εγω τα εχω βαφτίσει τα περίφημα κουρτινοξενοδοχεια...πρόσφατες φωτογραφιες απο ενα απο αυτα σε προάστιο της βκκ...ιδιαίτερη μνεία πρεπει να γινει στους καλλιτεχνικούς καθρέφτες μπροστά, στο πλάι και στο ταβάνι  :dancing: :knockinb: :rockon:  ο ερωτισμός που προσδίδει όλο το ξενοδοχείο ανεξαιρέτως σε συνδιασμο με τα πολυ χαμηλά φώτα του περιβάλλοντα χώρου και την αισθηση οτι κανεις κατι μακρια απο αδιάκριτα ματια σε εμπνέουν για ενα και μονο πράγμα   :knockinb:  :tits2: :fuck2: :fuck1:
Καμμια διευθυνση; (Για Μπανγκοκ εννοω, και ειδικα για Σουκχουμβιτ;)

ntinos20

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
lol ζεί ακομα αυτό το τόπικ :X Πάει καιρός από την τελευταια φορα που εκανα login!

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
205
Πόντοι
21
Η συσταση του να μη κλεινεις ξενοδοχειο απο sites,δεν ειναι ισχυει πια.Τουλαχιστον για μενα.
Τωρα που ολα σχεδον τα ξενοδοχεια στη Ταυλανδη,χρησιμοποιουν το booking μεσω internet,ΕΑΝ ψαχτειτε και εκμεταλευτειτε εκπτωτικα κουπονια και προσφορες των booking sites,οι τιμες που θα πετυχετε,ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να τις παρετε με παζαρι.
Θελει ομως γνωση,εξοικιωση με το internet booking,εμπειρια απο ταξιδια,χρονο,κοπο και πιστωτικη καρτα.
Αν δεν εκπληρωνεται εστω και μια απο τις παραπανω προυποθεσεις,τοτε το πραγμα δυσκολευει.

Το "pay when you'll stay" που γράφουν αρκετά ξενοδοχεία, στο booking.com, ισχύει κανονικά;

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
βιετναμ :σαιγκον 2-ανοι 3-μια πολη στην νοτια κινα 2- καμποτζη: ανγκορ 2- Ταυλανδη: μπαγκοκ 3- πουκετ με πι-πι 4 με 6 αναλογα με πτησεις κτλ- Μαλαισια: 10 ωρες κουαλα για πετρονας- ελλαδα 365 θα κλαις. 2500 ουρια περιπου.

Τύπε μου σε ευχαριστώ που προσπαθείς να βοηθήσεις αλλα δε σε κατάλαβα. Τι ειναι αυτοί οι αριθμοί, οι μέρες που χρειάζεσαι για να γυρίσεις την πολη;

Το "pay when you'll stay" που γράφουν αρκετά ξενοδοχεία, στο booking.com, ισχύει κανονικά;

Για ταιλανδη δεν ξέρω, αλλα τις περισσότερες φορές που έκλεισα με booking.com την πιστωτική την έδωσα ως εγγύηση και πλήρωσα εκεί μετρητά. Αμα θες βέβαια ζητάς να σου χρεωσουν την κάρτα, αλλα νομίζω πρέπει να την έχεις μαζί σου.

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
ναι οι μερες κ πιο πριν ειναι οι χωρες κ μετα οι πολεις.
βασικα τωρα που το ξαναειδα το προγραμμα δεν ειναι εφικτο να γινει, θα σε γεμισει προβληματισμους κ αποριες, οποτε ενα πουκετ θα ηταν μια χαρα.μακρια απο λαος κ μπουρμα  :) (χωρες ειναι αυτες)

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Καμμια διευθυνση; (Για Μπανγκοκ εννοω, και ειδικα για Σουκχουμβιτ;)
στο σοι 11 εχει ενα το playboy
στο σοι 26 εχει το lucky
αυτα μου ρχονται τωρα και ειναι και τα 2 ψιλοπαρακμιακα
δεν εχει πολλα στη σουκουμβιτ...τα κουρτινοξενοδοχεια τα βρισκεις συνηθως στα προαστια...αλλα δεν ειναι ολα παρακμιακα οπως αυτα που προανεφερα...εχει και καλα με εντυπωσιακο ντεκορ μεσα (ερωτικο, φουτουριστικο κτλ οτι τραβαει η ορεξη σου)...πολλα εχουν και τζακουζι η ανατομικες καρεκλες για προχωρημενες καταστασεις  :knockinb: :rockon:
οι κουρτινες ειναι για να κρυβουν τις μερσεντες των πλουσιων ταυλανδων απο τα αδιακριτα βλεμματα  :rolleyes:

Συνημμένα

• Koyrtines.jpg
    Koyrtines.jpg
    300,6 KB · Εμφανίσεις: 56
  • lovemotel.jpg
    lovemotel.jpg
    29,1 KB · Εμφανίσεις: 19

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
εκει μεσα κρυβει και ο στεφαν την mercenta απο αδιακριτους falangs  :2funny: :2funny: :2funny:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.697
Πόντοι
19.795
:thumbsup:
στο σοι 11 εχει ενα το playboy
στο σοι 26 εχει το lucky
αυτα μου ρχονται τωρα και ειναι και τα 2 ψιλοπαρακμιακα
δεν εχει πολλα στη σουκουμβιτ...τα κουρτινοξενοδοχεια τα βρισκεις συνηθως στα προαστια...αλλα δεν ειναι ολα παρακμιακα οπως αυτα που προανεφερα...εχει και καλα με εντυπωσιακο ντεκορ μεσα (ερωτικο, φουτουριστικο κτλ οτι τραβαει η ορεξη σου)...πολλα εχουν και τζακουζι η ανατομικες καρεκλες για προχωρημενες καταστασεις   :knockinb: :rockon:
οι κουρτινες ειναι για να κρυβουν τις μερσεντες των πλουσιων ταυλανδων απο τα αδιακριτα βλεμματα   :rolleyes:
:thumbsup:

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
τραβανε και βιντεο Φαντομα εκει στα δωματια αυτα  χαχαχαχαχαχαχαχαχα

maehongson

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Like
12
Πόντοι
1
Άγριος Ελέφαντας βγήκε βόλτα μόνος του και σταματάει τα αυτοκίνητα

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
προσφορα ειναι αυτη??
Για σενα τα δίνουνε τζάμπα.... :headbang: :headbang:
Με 43 ευρω με ryanair απο Θεσσαλονίκη πήγαινε και 100 ελα απο Λονδίνο συνολο 500 ευρώ , συν οτι μπορείς να δεις και δυο αξιολογες μεγαλουπολεις εμενα για προσφορα μου φαίνεται!!!

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Είμαι Φιλιππίνες τώρα και θα γράψω μερικά πράγματα αργότερα, αλλά να πω 2 λόγια για Μπανγκόκ.
Ο χριστός και ο απόστολος οι τιμες. 160μπατακια ένα μέτριο τζίν τονικ στο soi cowboy?
Κάτι τεραχιλιαρα η τριχιλιαρα για sort time?
Με τίποτα. Ένα μασαζάκι και πολύ μου ήταν.
Ακόμα και τα (καλα)εστιατόρια είχαν απογειώσει τις τιμές.
12 Αυγούστου κατεβαίνω στο Σουαναμπουμπουμ και φεύγω κατευθείαν Πάταγα. Λατρεύω τη ΒΚΚ αλλά οι τιμές δεν παίζονται πια.

dim78

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
hello every1!
σκέφτομαι να πάω πουκέτ τη μεθεπόμενη εβδομάδα και να κάτσω για 7-8 ημέρες. Επειδή παίζει να μη με ακολουθήσει κανείς, υπάρχει γενικά κίνδυνος να κυκλοφορείς μόνος σε bangla road κλπ? Επίσης, επειδή έχω μπερδευτεί με τα εκατοντάδες ξενοδοχεία που υπάρχουν στο booking.com ποιά περιοχή είναι κοντά στη νυχτερινή ζωή, χωρίς να μετακινηθώ με ταξί ή μηχανάκι? Thanks!

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
hello every1!
σκέφτομαι να πάω πουκέτ τη μεθεπόμενη εβδομάδα και να κάτσω για 7-8 ημέρες. Επειδή παίζει να μη με ακολουθήσει κανείς, υπάρχει γενικά κίνδυνος να κυκλοφορείς μόνος σε bangla road κλπ? Επίσης, επειδή έχω μπερδευτεί με τα εκατοντάδες ξενοδοχεία που υπάρχουν στο booking.com ποιά περιοχή είναι κοντά στη νυχτερινή ζωή, χωρίς να μετακινηθώ με ταξί ή μηχανάκι? Thanks!

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ζωντανή ανταπόκριση απο πουκέ. Δεύτερη μέρα σήμερα. Δωδέκατη συνολικά στη ταυλάνδη.Λίγες μικρής διάρκειας αλλά μεγάλης έντασης βροχές. Κατά τα άλλα όλα οπως τα ξέρατε. Αναλυτική ενημέρωση - εντυπώσεις οταν γυρίσω. Αν κάποιος φίλος θέλει κάτι ας ρωτήσει.

dim78

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Mindreader ψηνομαι να ερθω σε καμιά δεκαριά ημέρες. Ο καιρός παλεύεται? Παίζει παραλία και επισκεψει στα νησάκια ή είναι απαγορευτικό λόγω των βροχών? Από κόσμο χαλαροί ρυθμοί? Σε ποιο ξενοδοχείο έμεινες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom