Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Το καθιστικό.  :2funny:

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    336,8 KB · Εμφανίσεις: 45
  • Like
Αντιδράσεις: 968

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
Οχι και μηχανάκι 50-100  μέτρα από την πίσω είσοδο του Jungceylon και άλλα τόσα από την κορυφή της San Sabai..Και τα τετραγωνικά του δωματίου μια χαρά είναι. Ένα κανονικό δωμάτιο είναι. Το standart room στο Millennium hotel είναι 30τμ και το πληρώνεις70-90 ευρώ. Τα περισσότερα δωμάτια εκει γύρω ξεκινάνε από 18 και φτάνουν στα 28-30τμ. Μην τρελαθούμε κιόλας.Δεν ήξερα ότι οι περισσότεροι εδώ ψάχνουν για τις σουίτες του Marriot και του Moevenpick..Εδώ γράφουμε κατεβατά ολόκληρα  για το πως θα πληρώσουμε 20 λεπτά στο bath bus.
Όσο για τη σκόνη και την φασαρία δίκιο έχεις αλλά με με 22 ευρώ δεν μπορείς να τα έχεις όλα.
Τέλος αντι να γκρινιάζεις γιατί δεν προτείνεις κάτι καλύτερο που μπορείς να ξέρεις;
Οι καλές πληροφορίες είναι ευπρόσδεκτες είτε από παλιούς είτε από νέους.
Δεν γκρινιαζει κανενας....αλλα κατι ψωλοπαιχτες σαν και σενα ολες τις διαφορετικες αποψεις τις βλεπουν γκρινια!!! Τεσπα...Το συγκεκριμενο ειναι στανταρ 700-800 μετρα απο την αρχη τις Bagla... και οπωσδηποτε το κανεις μια φορα ποδαρατος αλλα μεχρι εκει.... Επισης δεν υπαρχουν καλες και κακες πληροφοριες,ο καθενας επιλεγει αυτο που γουσταρει και τον βολευει...εγω ειπα οτι το συγκεκριμενο εχει αυτα τα αρνητικα για μενα..το οτι ειναι valeu for money??ισως ναι,αλλα αυτη την εποχη τετοια ειναι πολλα...πχ το Popa ή CNN ...επισης αξιολογησεις κανουν ολα τα booking agoda κλπ,και μαλιστα πολυ σοβαρες...εσυ την μονη αξιολογηση που μπορει να κανεις ειναι για καμια τελειωμενη ταυλανδεζα ή για να κοροιδευεις κανεναν αγαμητο Ελληνοβλαχο που ανακαλυψε το ερωτα της ζωης του  στην Ταυλανδη

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
205
Πόντοι
21
Μουφα τελικά
Όταν μπαινεις να κλεισεις σου βγαζει άλλες τιμές
Τζαμπα ο κινδυνος της ρουκέτας :headbang:

Συμβαίνει συχνά στο skyscanner.
Τα ταξιδιωτικά γραφεία ούτε το ελέγχουν καν, το συγκεκριμένο, επειδή έχουν, λέει, δικό τους σύστημα, πιο αξιόπιστο, στο οποίο βέβαια ποτέ δεν βρίσκεις τις τιμές του skyscanner. Και μάλλον δίκαια.

Αυτή η συνηθισμένηη μαλακία με τα sites για τιε πτήσεις. Σου βγάζουν αρχικά μια εξαιρετικά χαμηλή τιμή και όταν πας ένα βήμα παραπάνω τελικά για να κλείσεις σου βγάζουν μύνημσ ότι η τιμή σλλαξε και είναι 40%-50% παραπάνω. Εξαιρετικά ενοχλητικό πραγμστικά.

Απλά να έχεις υπόψιν σου ότι πραγματικά κάποιες "προσφορές" στα συγκεκριμένα site μπορεί να ισχύουν μόνο για μια ώρα! Ή το πολύ για μια μέρα. Άλλο που μπορεί και την επόμενη μέρα να δεις την ίδια προσφορά, ξανά. Γι'αυτό μάλλον βλέπεις πως η τιμή αλλάζει προς τα πάνω, τόσο συχνά.

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
Εσυ βρε Pum pui...ποτε θα κατεβεις προς τα κατω? Γιατι με ρωταγαν προχθες στη WS:Greek aaa Good money??? Ξερεις καποιον χοντρο ψηλο με μουσι Ελληνα...μαλλον εσενα ψαχνουν!!για κοιτα τι θα κανεις γιατι τα κοριτσια περιμενουν και ασε τον Balo...

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
Μην απαντησει κανενας στον μαλακα. :grin:
Εσενα ποιος σε μαμαει ρε? Ξερουμε ολοι τι νουμερο κομπλεξαρας εισαι..κατσε στα αυγα σου και ανταλαξε φιλοφρονησεις με τα φιλαρακια σου...γιατι μονο αυτο ξερεις!!!

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Τυποι μου καλησπερα. Επειδη ετοιμαζω ταξιδι για κατω εχετε να μου προτεινετε μερη που καλο θα ηταν να επισκεπτω; Θα παω με δυο κολλητους για 20 μερες πανω-κατω, αλλα δε θελουμε να παμε μονο για σεξοτουρισμο. Σκεπτομαστε για Bangkok, Phuket, Ko Phi Phi, Koh Samui, Chiang Mai, αλλα ισως και καμια επισκεψη σε γειτονικες χωρες (νοτια Κινα, Λαος, Βιετναμ, Καμποτζη, προφανως δεν εννοω ολη τη χωρα παρα την πρωτευουσα τους ή γενικα τις πολεις που αξιζουν). Κατα ποσο:

1. Ειναι εφικτα να τα δουμε ολα αυτα;
2. Αξιζει να τα δουμε ολα αυτα;

Εχετε να προτεινετε κατι αλλο; Ακομα και για καμια πολη της Ινδιας σκεφτομουν, σε περιπτωση που αξιζει περισσοτερο απο τους παραπανω προορισμους. Εχει κανεις εμπειρια απο αναλογο ταξιδι;

Ευχαριστω!

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
Όλα αυτά σε 20 μερες?
Δηλαδη θα εισαστε συνεχεια στο τρεξιμο και θα τις φατε στα μεταφορικα μεσα.
Με τιποτα
2 μερη και πολλα είναι.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Όλα αυτά σε 20 μερες?
Δηλαδη θα εισαστε συνεχεια στο τρεξιμο και θα τις φατε στα μεταφορικα μεσα.
Με τιποτα
2 μερη και πολλα είναι.

Ναι ρε το καταλαβαινω οτι δεν τα προλαβαινουμε ολα αυτα, γιαυτο και ρωταω εδω, ποια απο ολα αξιζουν περισσοτερο;

Τα δυο μερη απο την αλλη μου φαινονται λιγα, 28 χρονων ειμαι οχι 58, το γουσταρω το τρεξιμο. Αλλωστε ολη η ζωη μου στην τσιτα ειναι το εχω συνηθισει  :grin:

Νομιζω πως 4 πολεις / περιοχες θα μπορουσαμε να τις δουμε. Δηλαδη η Bangkok θελει πανω απο 3-4 μερες; Ουτε το Παρισι να ταν.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Τυποι μου καλησπερα. Επειδη ετοιμαζω ταξιδι για κατω εχετε να μου προτεινετε μερη που καλο θα ηταν να επισκεπτω; Θα παω με δυο κολλητους για 20 μερες πανω-κατω, αλλα δε θελουμε να παμε μονο για σεξοτουρισμο. Σκεπτομαστε για Bangkok, Phuket, Ko Phi Phi, Koh Samui, Chiang Mai, αλλα ισως και καμια επισκεψη σε γειτονικες χωρες (νοτια Κινα, Λαος, Βιετναμ, Καμποτζη, προφανως δεν εννοω ολη τη χωρα παρα την πρωτευουσα τους ή γενικα τις πολεις που αξιζουν). Κατα ποσο:

Εχετε να προτεινετε κατι αλλο; Ακομα και για καμια πολη της Ινδιας σκεφτομουν, σε περιπτωση που αξιζει περισσοτερο απο τους παραπανω προορισμους. Εχει κανεις εμπειρια απο αναλογο ταξιδι;

Ευχαριστω!

Συμφωνώ με τον φίλο Paomak.Ειδικά το Chiang Mai δεν κολλάει γεωγραφικά.Σαν να λες στην Ελλάδα πάω Κρήτη, Ρόδο αλλά θέλω να δω και Καστοριά. Αν πάτε δε και high season θα σας πιάσουν τον κώλο και στα αεροπορικά εισιτήρια.Αν ήμουν στην θέση σας θα ξεκίναγα μια βδομάδα με Σαμούι για μπανάκια εξωτικό περιβάλλον και μια πρώτη μικρή τζούρα από Ταιλανδέζικο μουνί, στην συνέχεια με φέρυ και λεωφορείο από Σαμουι στο Πουκέτ. Μια βδομάδα εκεί για ξεσάλωμα και αφθονο μουνί με κάπου ενδιάμεσα  ένα τριημεράκι με ένα εξωτικό καυλάκι  για χαλάρωση στα Phi Phi και τέλος ένα τριήμερο Bangkok μόνο για ψώνια , αξιοθέατα και κανα soapy massage.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Συμφωνώ με τον φίλο Paomak.Ειδικά το Chiang Mai δεν κολλάει γεωγραφικά.Σαν να λες στην Ελλάδα πάω Κρήτη, Ρόδο αλλά θέλω να δω και Καστοριά. Αν πάτε δε και high season θα σας πιάσουν τον κώλο και στα αεροπορικά εισιτήρια.Αν ήμουν στην θέση σας θα ξεκίναγα μια βδομάδα με Σαμούι για μπανάκια εξωτικό περιβάλλον και μια πρώτη μικρή τζούρα από Ταιλανδέζικο μουνί, στην συνέχεια με φέρυ και λεωφορείο από Σαμουι στο Πουκέτ. Μια βδομάδα εκεί για ξεσάλωμα και αφθονο μουνί με κάπου ενδιάμεσα  ένα τριημεράκι με ένα εξωτικό καυλάκι  για χαλάρωση στα Phi Phi και τέλος ένα τριήμερο Bangkok μόνο για ψώνια , αξιοθέατα και κανα soapy massage.

Καλο μου ακουγεται σαν πλανο. Για το Chiang Mai εχω δει ειναι βορεια, αξιζει, τι εχει να δεις εκει; Ειδα προς το κεντρο και βορεια της χωρας εχουνε και ενα Εθνικο Παρκο;

Ημερομηνιες δεν εχουμε κλεισει, σκεφτομαστε για Φλεβαρη, που απο οτι εχω καταλαβει ειναι high season?

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Καλο μου ακουγεται σαν πλανο. Για το Chiang Mai εχω δει ειναι βορεια, αξιζει, τι εχει να δεις εκει; Ειδα προς το κεντρο και βορεια της χωρας εχουνε και ενα Εθνικο Παρκο;

Ημερομηνιες δεν εχουμε κλεισει, σκεφτομαστε για Φλεβαρη, που απο οτι εχω καταλαβει ειναι high season?
Και εθνικό πάρκο έχει και άλλα πολλά να δεις και να κάνεις. Αλλά το πιό πιθανό είναι μόλις πάτε στο Πουκέτ να καλλήσετε στο μουνί και να ξεχάσετε ζούγκλες και αξιοθέατα......
Φλεβάρης είναι full high season

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Και εθνικό πάρκο έχει και άλλα πολλά να δεις και να κάνεις. Αλλά το πιό πιθανό είναι μόλις πάτε στο Πουκέτ να καλλήσετε στο μουνί και να ξεχάσετε ζούγκλες και αξιοθέατα......
Φλεβάρης είναι full high season

λες  :grin:  τοσο μαγισσες ειναι αυτες οι Ταυλανδες; Ποτε ειναι καλυτερα να παμε ρε τυπε, ποιο ειναι το καλυτερο trade-off μεταξυ κοστους και καλου καιρου;

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
λες  :grin:  τοσο μαγισσες ειναι αυτες οι Ταυλανδες; Ποτε ειναι καλυτερα να παμε ρε τυπε, ποιο ειναι το καλυτερο trade-off μεταξυ κοστους και καλου καιρου;

Ιουνιο - Αυγουστο. Σαμουι κάνεις μπάνιο στη θάλασσα χαλαρά, Πουκέ πάμφθηνο ξενοδοχείο με πισινούλα και τα γκομενάκια δεν ζητάνε ότι τους κατέβει. Με τριάντα σαράντα ευρώ βρίσκεις πολλά καλά για όλο το βράδυ.Και έρχονται μαζί σου για Phi Phi και κολυμπώντας.....
Τώρα αν φάτε και μια μπόρα για κανα μισάωρο εκει στεγνώνεις γρήγορα......

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36

Ευχαριστω!
φιλε μηπως εισαι ο men of steel ξερεις αυτος που πεταει απο ηπειρο σε ηπειρο ....αλλα ουτε ετσι βγαινει αυτο που θες

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
Το πλανο,παω διακοπες για να τρεχω συνεχεια με μια βαλιτσα στο χερι,ειναι εξ αρχης προβληματικο.
Χανεις μερες,χρηματα,δυναμεις που τα εχεις αναγκη.
Και ποιος δε θα ηθελε  με τη μια να δει τα παντα.
Για αυτό βρίσκεις το μερος που συνδιαζει τα περισσοτερα από αυτά που θες,πας,και επιτοπου αποφασίζεις αν περνας καλα,κι αν βαριεσαι την κανεις για αλλου.

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Άσε που στο τέλος γυρνάς σπίτι σου και δεν θυμάσαι τί είδες και που...

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Ναι ρε το καταλαβαινω οτι δεν τα προλαβαινουμε ολα αυτα, γιαυτο και ρωταω εδω, ποια απο ολα αξιζουν περισσοτερο;

Τα δυο μερη απο την αλλη μου φαινονται λιγα, 28 χρονων ειμαι οχι 58, το γουσταρω το τρεξιμο. Αλλωστε ολη η ζωη μου στην τσιτα ειναι το εχω συνηθισει  :grin:

Νομιζω πως 4 πολεις / περιοχες θα μπορουσαμε να τις δουμε. Δηλαδη η Bangkok θελει πανω απο 3-4 μερες; Ουτε το Παρισι να ταν.

Αν κάτσεις έστω και μερικές ώρες στη ΒΚΚ (κέντρο) θα σου φανεί τόσο χαοτικό  που το Παρίσι θα μοιάζει σαν σαββατοκύριακο στο χωριό !!!

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
βιετναμ :σαιγκον 2-ανοι 3-μια πολη στην νοτια κινα 2- καμποτζη: ανγκορ 2- Ταυλανδη: μπαγκοκ 3- πουκετ με πι-πι 4 με 6 αναλογα με πτησεις κτλ- Μαλαισια: 10 ωρες κουαλα για πετρονας- ελλαδα 365 θα κλαις. 2500 ουρια περιπου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom