Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ο καιρός δεν είναι απαγορευτικός.Αντιθέτως μπορώ να σου πώ ότι η βροχή δροσίζει κσι ανακουφίζει σπό τη ζέστη. Αυτό γιατί διαρκεί λίγο. Τα οργανωμένα tours στα νησσκια ρώτησα χθές κσι δεν έχουν πρόβλημσ.Στην μπάγκλα υπάρχει κίνηση χωρίς υπερβολές οι εδώ επαγγελμστίες μου λένε για περίπου 60% της κίνησης της full season που είναι νορμάλ κστά τα λεγόμενά τους πάντα για την εποχή. Μένω στο crib pattong.Είναι περίπου 150 μέτρα σπό τη μπσγκλα.Καλό κσθαρό κσι φθηνό ξενοδοχείο. Πολυτελές βέβσισ σαν τα miracle suites κσι το icon που έμεινα σε πατσγια κσι μπσνκόγκ αντίστοιχσ δεν είνσι.Το μόνο μειονέκτημα ότι είναι εντελώς κσινούργιο και κσποιες εργασίες που κάνουν με ξυπνησαν τη πρώτη μέρα σρκευά νωρίς το πρωί. Πσραπονέθηκα κσιτο έκοψσν.

dim78

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
ωραίος! ψάχνομαι ακόμα για τη διαμονή και κοιτάω και ενοικιαζόμενα διαμερίσματα για μεγαλύτερη άνεση. Καλά να περνάς στέλνε ενημέρωση!

bilaki**

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2007
Like
33
Πόντοι
1
εγω ειχα παει πριν 8 χρονια και ειχα μηνη στον μπαμπη τον ελληνα καλα ηταν και πολη καθαρα και με βοιθησε ο μπαμπης γιατη ειχα παει μονος μου και πρωτη φωρα (δηστηχος και τελεφτεα για τουχρονου ελπηζω) αν και δεν εχω καθολου καλι γνομη για τους ελληνες ςπαγκελματιες του εξωτερηκου νομιζω οτι ο συγκεκρημενοσ εινε η εξερεση.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.697
Πόντοι
19.795
Μια και λεμε για Ελληνες επαγγελματιες στη Ταυλανδη, στο Κο Τσανγκ  συναντησα ενα
παληκαρι το Κωστα που βασει των κριτικων του τριπ αντβαισορ εχει ενα απο τα
καλυτερα εστιατορια εκει:
ZORBAS
Greek Restaurant.
Open daily 6pm - 11pm

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
Και εγω εχω μεινει στον μπαμπη το 2007 αλλα το ειχα σαν γαμιστρωνα γιατι παραλληλα εμενα και σε ξενοδοχειο 4 αστερων που ηθελε λεφτα για να πας γκομενα.
Το ιδιο εκανα και το 2005 παλι 2 ξενοδοχεια νοικιαζα.(λεφτα υπηρχαν)

Μια χαρα ηταν ο μπαμπης σαν ατομο και βγαιναμε και μαζι μερα παρα μερα ετσι ηταν το προγραμμα του.
Αλλα πιστευω θελει μια ψιλο ανακαινιση τα δωματια του γιατι νομιζω αν και δεν ειμαι σιγουρος οτι απο τοτε ειναι τα ιδια.

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
205
Πόντοι
21
Μια και λεμε για Ελληνες επαγγελματιες στη Ταυλανδη...

Κάποια "ελληνικά" εστιατόρια στη Bangkok, τα έχουν όντως Έλληνες (ή έστω δουλεύουν εκεί Έλληνες) ;

Έχει μείνει κανένας στο www.booking.com/hotel/th/at-mind-executive-suites.el.html?sid=73cf2cae6d8db514575c551293ff138b;dcid=4]At Mind Executive[/url], να μου πει τη γνώμη του;

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
οποιος συναγωνιστης θελει παρεακι ας στειλει pm να παμε μαζι.
14-16 μερες στο ψαροχωρι αναχωρηση στο πρωτο δεκαημερο περιπου του Οκτωβριου
απο Αθηνα.

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
john ελαβα το pm σου και σου εστειλα πισω

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Έχω ξεκινήσει να οργανώνομαι σιγά σιγά για το ταξιδάκι στην LOS για τέλη νοε. αρχές δεκ. και μόλις βρήκα προσφορά της αεροφλοτ με 2ωρη προς και 4 από ανταπόκριση. 545.30 γιούρα. Έχει ταξιδέψει κανείς με αεροφλοτ?

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
oxi αλλα αφου δεν ακουστηκε σημαινει οτι θα φτασεις  :dancing:

ερωτηση : ποσο πιστευετε οτι μπορει να ειναι η χαμηλοτερη τιμη για Οκτωβριο (διαστημα 1-20 περιπου) απο Αθηνα για Βαγκοκ πηγαινε ελα (περιπου 15 μερες παραμονη εκει) με οποιοδηποτε ενδιαμεσο σταθμο και ας ειναι και καπως αρκετες οι ωρες παραμονης στον ενδιαμεσο? μεχρι τωρα εχω δει μονο την αεροφλοτ με 545
και αυτο προσφατα. Ρωταω γιατι δεν ξερω για τετιους μηνες τι τιμες παιζουν!

gypaetos46

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2013
Κριτικές
2
Like
37
Πόντοι
1
εχω κλείσει νοέμβρη με ukrainan air για μπανγκοκ με 420 ευρώ.βέβαια μετά την κατάρριψη της μαλεσιαν το σκέφτομαι αν θα πετάξω...
αν και πιστεύω ότι έγινε έγινε. δεν μπορεί να ξανασυμβεί...

gypaetos46

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2013
Κριτικές
2
Like
37
Πόντοι
1
οταν σε περιμενουν μωρα σαν κι αυτο την κανεις την καταδρομικη δεν την κανεις?

Συνημμένα

• .facebook_2099176612 (1).jpg
    .facebook_2099176612 (1).jpg
    120,8 KB · Εμφανίσεις: 18

berzerk

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.697
Πόντοι
19.795
Στο DI place πηγαινω τα σορτ ταιμ που δεν θελω να τα παω στο δωματιο μου.
Παρολο που ειναι μεσα στο κεντρο ειναι πολυ ησυχο και καθαρο. Δεν ξερω ομως
αν τα δωματια που ειναι πεντακαθαρα ειναι μεγαλα. Αυτα που πηγαινω εγω στο
ισογειο ειναι δεν ειναι 2,5χ 2,5μ.
Εγω εχω βρει για τον Φλεβαρη το Μανχαταν, μεσω αιρφαστικετς, με 35 ευρω, στο
σοι 15, πολυ καλο ξενοδοχειο, σε πολυ καλο σημειο, δεν ξερω ομως κατα ποσο
εγκυρη θα ειναι η κρατηση μου με αιρφαστικετς.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Καλημερίζω και γω από το soi 11 της αμαρτωλής Sukhumvit. Έμεινα για τρεις μέρες στο τέλος του δρόμου στο President Solitaire. Γύρω στα δέκα λεπτά από το σταθμό BTS της Νανα και κανα τέταρτο από το Αsoke. Το δωμάτιο τεράστιο 50 τμ όπως λέει και στις περγραφές,  κομπλέ από ανέσεις, μεγάλο ψυγείο για προμήθειες, φούρνο μικροκυμάτων, safety box, σαραντάρα tv, μεγάλη μπανιέρα και χωριστή ντουζιέρα όπως ακριβώς το έχει στις φωτογραφίες στα site. Στα αρνητικά ότι  η επίπλωση του είναι λίγο παλαιά, είναι χαμηλοτάβανο και έχεις μια ψιλοαίσθηση υγρασίας. Το πλήρωσα 40 ευρώ  κλείνοντας από το Agoda χωρίς πρωινό. Θα το θεωρούσα αρκετά καλό για τα λεφτά του.
Για πιό οικονομικές λύσεις υπάρχει το Seassons  στα πενήντα μέτρα , και στην αρχή του soi σχεδόν δίπλα στην Sukhumvit υπάρχει το Avenue 11 που φαίνεται αρκετά καλό. Το πρώτο μέρος της επιχείρησης "true love part 3" πήγε σχετικά καλά και ελπίζω να γράψω αναλυτικά σε κονσέρβα όταν επιστρέψω. Τώρα μαζεύω τα μπογαλάκια μου για να κατηφορρίσω για το χωριό.......

berzerk

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
to di place exei dyo size domatia to mikro pou to dinoun gia pido kai exei stous pano orofous pio megala ... exo meinei kai sta mikra kai sta megala de me xalaei kanena pados edo kai kana xrono exo anakalipsei to parkway in se poli kaliteri timi eksisou ka8aro poli filiko staff kai exei asanser apo to eisogio pou se paei sta domatia ( h reception einai ston proto ) opote de pernas apo ti reception na se kozaroun ti fortoneis ka8e fora ....... to mono kano einai mi sou dosoun domatio apo piso pou vlepei sto nanaplaza giati nemen 8axeis mati 24oro alla kai poli vavoura ama anoikseis to tzami .... episis h timi einai h kaliteri pou exo vrei sti perioxi giro sto 20riko me proino sta aravika hotel apenadi de goustaro na pao einai ligo dirty os poli dirty me kaliteri timi omos ......... episis kana 3mero pada pao kai meno chaosan road pou ginete tou mouniou ekei ka8e vrady

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.697
Πόντοι
19.795
Το Παρκγουει ιν δεν εχει φασαρια απο τη μερια της Σουκχουμβιτ;
Ειδικα οταν περναει το τρενο;

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Καλά να περάσεις λυστ.. :-X

berzerk

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το Παρκγουει ιν δεν εχει φασαρια απο τη μερια της Σουκχουμβιτ;
Ειδικα οταν περναει το τρενο;

an exei leei gamata xilies fores to nana plaza vlepeis kai kana kolo ,alla exei se ka8e orofo alla 3 h 4 pou vlepoun deksia pros soi4 ta opoia einai super,nomizo ena mono vlepei sukhumvit giati einai h skala to asanser kai h tzamaria tou diadromou pou vlepoun sti fatsa

daksi genika to goustaro poli auto to hotel exo meinei 3 fores exo perasei super kai einai poli value for the money bts sta 50 metra 711 apenadi fagia mounia massage bars gia kamia chang ola sta podia sou de kourazome gia tipota

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom