Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Μιας και έχω αρκετή ώρα να περιμένω για την πτήση του Phuket ας ξεκινήσω να γράψω τα αποτελέσματα από την επιχείρηση "true love part 3" για τις τρεις πρώτες μέρες.

Prima

Την ψάρεψα μέσω του thaifriendly στα μέσα του Μαΐου.  Ηταν μουνάρα με πολύ ωραίο πρόσωπο, μακρύ μαλλί μέχρι τον κώλο και μακριά ατελείωτα πόδια. Ηλικία στα 30 αν και όπως όλες έδειχνε μικρότερη. Ηταν σίγουρο ότι ότι θα ήταν ένας από τους καλοκαιρινούς στόχους. Από τα προκαταρκτικά του thaifriendly περάσαμε στα του skype μιλώντας σχεδόν μέρα παρά μέρα. Το καλό ήταν ότι σε λίγο καιρό έσβησε το λογαριασμό στο thaifriendly. Αρα ήταν σίγουρο πια ότι το παιγνίδι θα παιζόταν με έναν από αυτούς που είχαν προλάβει. Και ενώ τα πράγματα κυλούσαν ομαλά ένα απόγευμα μου το ξεφουρνίζει " Ξέρεις είμαι παντρεμένη με ένα παιδί και στο skype μπαίνω για να κάνω την πλάκα μου" Το μάτι μου γύρισε ανάποδα.Στην οθόνη του skype εμφανίστηκε και ο άντρας της που με χαιρέτησε χαμογελώντας. Έμεινα μαλάκας , χειρότερα και από όταν φάγαμε 3 από τον βάζελο. Έριξα μερικά μπινελίκια μισά αγγλικά μισά ελληνικά και την έσβησα από τις επαφές.
Πέρασε πάνω από μήνας και η γκόμενα ξαναεμφανίστηκε. Μου ζήτησε συγνώμμη και είπε ότι δεν ήθελε να λέει άλλα ψέματα. Αλλά πάνω από όλα ήθελε να είμαστε φίλοι και να τα λέμε.Ήταν φανερό πλέον ότι την έτρωγε ο κώλος της και εγώ αποφάσισα ότι έπρεπε να της τον ξύσω........

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Το παιγνίδι ξανάρχισε σε χαλαρούς ρυθμούς πλέον και και σε λίγο καιρό αρχίσαν τα κωλομεγλυφατα  miss you, kiss you κτλ. Ότι έλεγε , ναι εγώ, ώσπου έφτασε ο καιρός και δώσαμε το ραντεβού την μέρα της άφιξης μου. Μου είπε μάλιστα ότι δεν είχε σκοπό να κάνουμε τίποτα  γιατί δεν ήθελε να απατήσει τον άντρα της, θα  ήμασταν μαζί μόνο για good time. " Μωρή καριόλα ας σε φέρω εγώ εκεί που θέλω και θα δεις ποιο είναι το good time και λοιπές μαλακίες που λες κάθε τρεις και λίγο"  σκέφτηκα και της απάντησα ναι.
Δώσαμε ραντεβού στο λόμπι του ξενοδοχείου μου αν και είχε αντιρρήσεις αλλά της είπα ότι δεν είχα σκοπό να ξεροσταλλιάζω σε κανα κωλομέρος μέσα στην ζέστη και την υγρασία προκειμένου αυτή να τελειώσει από την δουλειά της. Και είχα δίκιο. Άργησε τουλάχιστον μια ώρα λόγω της κίνησης αλλά άξιζε την αναμονή. Ήταν πραγματικά μουνάρα.  Όπως ακριβώς την είχα δει στο skype.  Αφού χαιρετηθήκαμε της είπα να ανέβει στο δωμάτιο γιατί είχα κάτι να της δώσω. Ακολούθησε με ευχαρίστηση οιωνός ότι όλα θα πάνε καλά. Το σύστημα με το άρωμα των 8 ευρώ σε κυριλέ συσκευασία  από τον Σκλαβενίτη και το ημερόλόγιο με τις φωτογραφίες της Ελλάδας από το Μοναστηράκι είχαν δουλέψει καλά στο παρελθόν και δεν υπήρχε λόγος να αλλάξει. Πήρα επιπλέον  και ένα πακέτο σοκολάτες με ένα αρκουδάκι μέσα για το γιο της για να αυξήσω τις πιθανότητες επιτυχίας. Το κορίτσι  καταχάρηκε με τα δώρα της και ειδικά με το αρκουδάκι του  παιδιού. Μου έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο. Ξενέρωμα.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
"Εγώ μανάρι μου θέλω να σε βάλω κάτω να πεις τον δεσπότη Παναγιώτη και συ  θες να φιλιόμαστε σαν τις κουμπάρες ;" μονολόγησα σε άπταιστα ελληνικά. Για να μην τα πολυλογώ η ώρα είχε φτάσει έντεκα και το μόνο που είχα καταφέρει στο πολύωρο χαμούρεμα  ήταν να της πιάσω το βυζί. Θα ήταν μεγάλη επιτυχία αν ήμασταν μαθητές γυμνασίου αλλά εδώ τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνο από το σπίτι της και με τα πολλά λέει στον άντρα της ότι θα κοιμηθεί στην αδελφή της που ήταν λίγο άρρωστη. " Καριόλες όλες ίδιες " σκέφτηκα και κατάλαβα ότι είχε σκοπό να μου κάτσει αλλά ήθελε να μου σπάσει τα αρχίδια. Δεν προλαβε να κλείσει το τηλέφωνο και την πιάνω από το χέρια και βουτάω ανάμεσα στα πόδια της σκίζοντας με μανία το ροζ βρακάκι που φορούσε. Έβαλε τα κλάματα και μέσα στα αγκωμαχητά φώναζε ότι δεν είναι σωστό και άλλα τέτοια. " Τι δεν είναι σωστό μωρή μαλακισμένη είπα που μου  έχεις σβερκώσει το κεφάλι και το έχεις κολλήσει μεσα στο μουνί σου;;. Τελείωσε με κλάματα. Δεν πρόλαβε να σκουπιστεί και την βούτηξα το μαλλί και την έβαλα σε ανάλογη στάση. Τέρμα η γκρίνια και οι αναστεναγμοί , μου πήρε μια εξαιρετική πίπα. Έπεσε και το πρώτο πήδημα και τελειώσαν οι ντροπές και οι αναστολές. Το επόμενο πρωί δεν πήγε στην δουλεία για να συνεχίσουμε.Τελικά την έκανε κατά τις πέντε το απόγευμα για να γυρίσει πίσω. Σε καμιά ώρα με παιρνει στο skype γιατί ήθελε να μου πει ευχαριστώ το παιδί για το δώρο του. Εγώ ζήτησα να δω τον σύζυγο. Ήθελα να του χαμογελάσω.........

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
ακριβεστατο!!!!!!

Συνημμένα

• soi 8.jpg
    soi 8.jpg
    85,2 KB · Εμφανίσεις: 19

berzerk

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
aneta poulas to senario gia tsoda ....... ennoeite to kalitero simeio einai ta 3 tou vazelou  :2funny: ....exei gamisei mounara kai akoma to myalo tou sto 3balo einai

anyway oreo story pada tetoia

berzerk

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
katarxin sorry gia ta agglika dn exei ellinika to pc

prosopiki ebeiria prin kana 2-3 xronia apo bkk

pao arketa xronia k syxna bkk kai exo gnorisei pollous tailandous oi perisoteroi to 80% einai malakistiria alla einai kai kapioi sostoi ......... me enan apo autous ( tous kalous ) kaname oreo xavale piname kai kamia byra pou k pou , ena vrady eno exoume paei sto hillary bar gia kamia chang k billiardaki kai afou exoume piei 4 - 5 chang kai exoume ginei dirla tou skaei tou typou h idea ....... re ti erxese edo sta touristikadika me tous xodrous amerikanous kai tous tyfla agglous
8es na se pao se ena meros na sou fygei to sagoni na mi to pisteveis ? ..........skeftome ti mou leei tora o malakas ti 8a mou deiksei pou den exo dei !!! ........ade kai de pame

benoume se ena touk touk ( na mas xtypisei kai ligo o aeras giati ligo oi byres ligo h zesti eixame ftasei sta oria ) kai ksekiname .............. kai pame kai pame kai pame ....... kai strivei apo edo kai pernaei mia gefyra kai strivei apo ekei kai pernaei kai alli gefyra kai pame kai pame kai pame ............. pou pame re malaka tou leo 8a vgoume sti kabotzi ..... relax ta kala pragmata einai makria edo .......... kala tou leo when you listen many cheries keep a small basket ........what ? ...............tipota daksi ade pame malaka 8a vgalo tis chang me oles autes tis lakouves

me ta polla kai me ta liga ftasame voria koda sto chatuchak market mia perioxi me kati gremismena me kati parages o kolonos kai to metaksourgio einai megali xlida ..... strivoume se ena stenaki arazei to touk touk kai mas afinei

edo mou leei 8a ta deis ola , pos einai sto podosfero pou gia na paikseis sti megali omada prepei na paikseis stis paidikes efivikes kai meta na aneveis ..... etsi einai edo oles autes pou vlepeis kato sto kedro polles exoun perasei - ksekinisei apo edo .

sto dromaki loipon auto exei 4 koladika sti seira ta 3 poli kyrile look ka8ara to 4o peftane oi sovades

beno mesa kai ti na do !!!!!!!!!!! kamia 50ria isos leo kai liga gomenakia mikris ilikias genikos ( oxi anilikes apo 18 mexri 20 21 an kai me tis thailandes pote den eisai sigouros mia 25xroni borei na fenete kai 16 an den einai heavy xreisimopioimeni ) auto to skiniko kai sta 4 magazia ......... analogia kopeles - pelates 10/1 isos kai parapano .... alles xorevane edo alles stis pistes alles pinane sto bar alles kovane voltes

na min polilogo pigame kai sta 4 oi gomenes na mi mas afinoun se hsyxia se fasi na tis dioxnoume kiolas

kai alles byres .... sto 4 bar o thai friend exei ksevrako8ei kai xorevei me 3 gomenes pano sti pista

orea se kali fasi ton eida opote ton paratao fevgo gyrnao sto bar 3 pou mouxei kanei xodroklik ena gomenaki ( ta bar sti seira vgaineis apo to ena beneis sto allo oute portieris oute tipota anoigeis ti porta beneis anoigeis ti porta vgeneis alla ka8olou touristes kai den einai na kaneis ekei kamia malakia exoun petaxtei apo to pou8ena davades kai se exoun kanei topi katatalla ola ok kai cool )

tromeri xara pou me ksanaeide mono kolotoubes pou den ekane ipiame kana poto milisame kana misaoro plirosa to buy out tou bar gia na paro ti gomena ektos 200bat ( liga genikos sto kedro einai kana 500riko sini8os ) kai fygame

h gomena eperne 1000 bat ti mera .......oli ti mera eimastan mazi ( tsaba ...... gia edelos tsaba milame sini8os sto kedro oi gomenes pernoun 1000 bat gia ena pido mouxei tyxei kai mia moupe 5000 pou eisai re tis leo stin elvetia ? ) siberifora edelos girlfriend tin eixa 4 meres tin eixa mourlanei ston pido proi mesimeri vrady mexri pou teliosan oi kapotes kai etrexa vradyatika na vro anoixto 711 ...... kai otan efyga erikse to klama tis arkoudas ,edaaksi re tis leo 8a ksanar8o se kana 2 mino .......kai ola auta me 4000 bat kai kati psila gia fai kai pota

ti sigekrimeni perioxi tin episkeftome syxna opote pao , tin gomena den tin ksanaeida

orea xora h thailandi e ! :rockon:

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Cloe

Με αναπτερωμένο το ηθικό από την επιτυχία της παντρεμένης και με κενό σχεδόν 2 ημερών μέχρι την επιστροφή στο χωριό αποφάσισα να προχωρήσω στον επόμενο στόχο. Η Cloe ήταν μια εξαιρετική τριαντάρα με καστανό μαλλί, μεγάλα βυζιά (!!!!!!), γλυκύτατο πρόσωπο και χαλαρό στυλάκι. Ζούσε με τα δύο δίδυμα πιτσιρίκια της, έχοντας μια επιχείρηση με την αδελφή της που δάνειζε λεφτά από δω και από κει. Την όλη δουλεία είχε αναλάβει η αδελφή και αυτή καθόταν και το έξυνε επί 24ωρου βάσεως στο Facebook, line, Thaifriendly και ότι άλλο παίζει στην Ταϊλάνδη. Μάλλον πρέπει να κοιμόταν και κανα δυο ώρες την μέρα και καμια ώρα να τάιζε τα πιτσιρίκια. Είχαμε ανταλλάξει αρκετά hello και how are you ενώ είχαμε μιλήσει στο Skype δυό τρεις φορές. Την είδα online και αφού της είπα ότι είμαι εκεί της πρότεινα να βγούμε. Χάρηκε μόλις το άκουσε όπωςη θα χάρηκε όταν μια ακόμα μεραρχία αντρών θα της είχε πει τα ίδια. Μου είπε ότι ήταν πολύ καλή ιδέα να συναντηθούμε κάπου κοντά στο σπίτι της για να φέρει μαζί της και τα  δίδιμα που δεν μπορούσε να αφήσει μόνα τους. Μου είπε κάτι για λούνα πάρκ ή κάτι τέτοιο και σκέφτηκα να της αντιπροτείνω να πάμε στο soi Cowboy που θα περνάγαν καλά και τα δίδυμα και εμείς. Η κατάσταση με τα πολλά οδηγούσε σε μούφα αναδιπλώθηκα και της είπα ότι άρχισε βροχή. Κατάλαβε και αυτή ότι δεν είχα μέσα στις προτεραιοτητες μου να κάνω baby sitting και έτσι το ραντεβού παραπέμφθηκε για του αγίου..........
Εβαλα Χ και προχώρησα στη Soui.

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
σημερα εφυγα απο Patong, εμεινα 8 μερες....αρκετη βροχη λιγα πραματα...πολυ κινεζαρια.....φυγαν οι Ρωσοι ,ηλθαν οι κινεζοι...χαχαχα,αλλα και Αραβες...εφτασε και εκει η χαρη τους!! τωρα  ειμαστε ΒΚΚ για 5 μερες...και πριν.. για 25 pattaya η οποια σαφως για αυτη την εποχη ειναι πολυ καλυτερη!!
τη γλυτωσε και αυτη η λουγρα ο Λυστ τη συναντηση...Και επιμενω: δεν υπαρχει κανενας λογος να ψαχνει καποιος τις αγαμητες μιλφοταυλανδεζες...οι οποιες και προβληματικες ειναι αλλα και να τα παρουν απο τους μαλακοφαρανγκ θελουν!!!

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
Aσε ρε balos μολις πηγε ο lyst patong εσυ εφυγες.
Κοψε τα παπατζιλικια επιτελους    :2funny: :2funny: :2funny:
Kαλα να περασετε!

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Soui

Μετά την αποτυχία της Cloe το είχα πάρει απόφαση ότι η βραδιά θα τελείωνε στο σοι Νανα ή στην Climax που είχα την εξαιρετική εμπειρία με τις δύο κυρίες του πανεπιστημίου στο προηγούμενο ταξίδι. Η ώρα είχε πάει σχεδόν εννέα το βράδυ και η επιλογή της πουτανότσαρκας έμοιαζε ως μοναδική επιλογη. Ρίχνω μια τελευταία ματιά στο skype και βλέπω online την Soui ένα γκομενάκι 26 Μαίων, σπουδαγμένο εις Παρισίους που δούλευε σε μιά εταιρεία όπου έκανε κάτι και ταυτόχρονα παρέδιδε μαθήματα γαλλικών. Όμορφο προσωπάκι, επικοινωνιακό , με τα αστειάκια του, και πάντα καλή διάθεση.Είχαμε μιλήσει μερικές φορές στο thaifriendly και στο skype και όταν της είπα ότι θα κατέβαινα στην Banγgkok και της πρότεινα να βρεθούμε μου απάντησε με ένα "depends on the mood" που μάλλον με αποθάρρυνε. Μιας και οι προτάσεις είναι δωρεάν της έστειλα μηνύματακι εάν την πετύχαινα στο σωστο mood για κανένα ποτάκι.Απάντησε άμεσα  ρωτώντας με που είναι το ξενοδοχείο μου και ότι σε μιά ώρα θα ήταν εκεί. Έμενε στο Samut Prakan καμια ώρα έξω από την Bangkok άρα θα έκανε σίγουρα παραπάνω. Χαλαρός εγώ πήρα τα μπάνια μου , παρφουμαρίστηκα και έψαχνα ρούχα για την βραδυνή έξοδο στην nightlife της πρωτεύουσας. Σε κάτι παραπάνω από μία ώρα χτύπησε το τηλέφωνο που σήμαινε ότι η Soui είχε φτάσει ήδη στο λόμπυ του ξενοδοχείου. Κατέβηκα και είδα αυτό που περίμενα. Ένα γλυκό μουτράκι χαμογελαστό που έμοιαζε περισσότερο σε κινεζάκι παρά σε thai γκομενάκι, με μέτριο σώμα , και όχι εξεζητημένο ντύσιμο.
Αφου χαιρετηθήκαμε και είπαμε μερικά στο όρθιο την ρώτησα που γούσταρε να πάμε. " First of all I want to go for pipi" είπε και έσκασε στα γέλια. Πάντα ευγενής και κύριος εγώ της πρότεινα το δωμάτιο μου για να ανακουφιστεί. Αφου τελείωσε την ανάγκη της βρήκα την ευκαιρία να της δώσω τα δώρα της , μία από τα γνωστά. Πότε με αγκάλισε να με ευχαριστήσει, πότε ξεκίνησαν τα φιλιά και το χαμούρεμα και πότε βρεθήκαμε στο κρεββάτι ούτε που το κατάλαβα. Σε λιγότερο από δέκα λεπτά από τότε που μπήκε στο δωμάτιο βρέθηκε καβάλα στον πούτσο μου. Είχα μείνει μαλάκας, ούτε βιαστικό σορτ ταιμ πουτανίτσας να ήταν. Τα έκανε σχεδόν όλα πρόθυμα και με χαμόγελο. Τελειωσα ευτυχισμένος στο μουτράκι της. Άξια,  η τέλεια γυναίκα για τον άντρα που δεν θέλει πολλά. Σε κανα τέταρτο μετά το καθιερωμένο ντουζάκι της ξαναπρότεινα να βγούμε έξω και έγνεψε αρνητικά. Τι μαλάκας ήμουνα τελικά που έψαχνα και τι θα φορέσω. Παράγγειλα από εστιατόριο του ξενοδοχείου και συνεχίσαμε από εκεί που είχαμε μείνει. Αι σιχτίρ είχα δύο μέρες στην άλλη άκρη του κόσμου και είχα βγει όχι πάνω από τρεις ώρες από το ξενοδοχείο.
Το πρώι κατά της εννέα την βρήκα ξύπνια και ντυμένη να περιμένει στον καναπε όπως ακριβώς τα πουτανάκια που περιμένουν στα όρθια για να πληρωθούν. " Έχω μάθημα στην άλλη άκρη της πόλης και επρεπε να ετοιμαστώ. Περίμενα να ξυπνήσεις για να σε ευχαριστήσω που πέρασα τόσο ωραία."  Με την τσίμπλα να κλείνει το ένα μάτι σηκώθηκα, την φίλησα και την αποχαιρέτησα. Κατούρησα και την ξαναέπεσα. Είδα όνειρο ότι ήμουν διακοπές κάπου στην Ελλάδα. Ως γνωστόν μόνο από Ελληνίδα θα βρεις τέτοια χαλαρή συμπεριφορά..........

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Soui

Το πρώι κατά της εννέα την βρήκα ξύπνια και ντυμένη να περιμένει στον καναπε όπως ακριβώς τα πουτανάκια που περιμένουν στα όρθια για να πληρωθούν. " Έχω μάθημα στην άλλη άκρη της πόλης και επρεπε να ετοιμαστώ. Περίμενα να ξυπνήσεις για να σε ευχαριστήσω που πέρασα τόσο ωραία."  Με την τσίμπλα να κλείνει το ένα μάτι σηκώθηκα, την φίλησα και την αποχαιρέτησα. Κατούρησα και την ξαναέπεσα. Είδα όνειρο ότι ήμουν διακοπές κάπου στην Ελλάδα. Ως γνωστόν μόνο από Ελληνίδα θα βρεις τέτοια χαλαρή συμπεριφορά..........

Μεγάλε, με πέθανες. Δάκρυσα από τα γέλια.

berzerk

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
agapi mou de petagese mexri kato na fereis proino .... ma eimai ksevrakotos ........ e vale ena sortsaki 2 lepta 8a kaneis oxou more olo dikaiologies eisai ! ( poses fores toxoume akousei auto ? e ekei de prokeite na to akouseis pote )

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Aσε ρε balos μολις πηγε ο lyst patong εσυ εφυγες.
Κοψε τα παπατζιλικια επιτελους    :2funny: :2funny: :2funny:
Kαλα να περασετε!

:s&m_2:  Άσε τον Λούσι ήσυχο

Soui

Περίμενα να ξυπνήσεις για να σε ευχαριστήσω που πέρασα τόσο ωραία.  Με την τσίμπλα να κλείνει το ένα μάτι σηκώθηκα, την φίλησα και την αποχαιρέτησα.
H ταρίφα?

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Επιστροφη στη βαση,μετα απο τις καλοκαιρινες διακοπες στη "πατριδα"...
Στο πρωτο αυτο ποστ,δε θα επικεντρωθω στις "ερωτικες περιπετειες",αλλα θα γραψω για καποια πραγματα που με εξοργισαν ως λατρη της πραγματικης Ταυλανδεζικης ομορφιας.Γιατι η κατασταση εφτασε πια στο απροχωρητο...

ΤΑΥΛΑΝΔΗ..8 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ...

Ειναι απιστευτο το ποσο εχει αλλαξει αυτη η χωρα σε σχεση με το πρωτο ταξιδι πριν 8 χρονια..

Η Ταυλανδη,εχει υποστει εναν ΒΙΑΣΜΟ απο τη "δυτικοποιηση",οχι μονο σε επιπεδο κουλτουρας και καθημερινοτητας,αλλα και ανθρωπων...

Στο σημειο αυτο να διαχωρησουμε τη Πατταγια απο την υπολοιπη Ταυλανδη,γιατι σε αυτο ειδικα το μερος,οι αλλαγες ειναι πολυ εμφανεστερες ακομα και απο ολους τους αλλους σεξοτουριστικους η τουριστικους προορισμους αυτης της χωρας.

Στη Πατταγια δεν συναντας πολλες Ταυλανδες πια,αλλα τις λεγομενες "ΠΑΤΤΑΓΙΑΝΔΕΣ"..
Ειδικα στα agogo αλλα και στα μερη που συχναζουν οι "ελευθερας βοσκης",συναντας ολο και περισσοτερο ενα ειδος γυναικας-ΠΡΟΙΟΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ...Και εξηγω..
Οι Ταυλανδες,ειναι συνηθως κοντου η μετριου αναστηματος,αδυνατες,με μικροκαμωμενο σωματοτυπο,επιπεδο στομαχι,τορνευτα κωλαρακια,χωρις ιχνος κυτταριτιδας,μικρο στηθος και πλακουτση μυτουλα.
Οι Πατταγιανδες,ειναι η μεταλλαξη η οποια προηρθε αφ ενος απο την υιοθετηση κακων προτυπων διατροφης (Mcdonalds,Burger King,KFC,Pizza Hut,πιτογυρα,μπριζολικα κλπ,αλλα και ατελειωτου ΠΙΩΜΑΤΟΣ καθε μερα),καθως και αισθητικων ιατρικων παρεμβασεων..Εχουμε και λεμε λοιπον..
Οι Πατταγιανδες ΔΕΝ ειναι αδυνατες,αλλα εχουν ΚΟΙΛΟΥΜΠΕΣ-ΣΩΣΙΒΙΟ απο τη μασα...ΔΕΝ ειναι πια "μικροκαμωμενες" αλλα απο "γεματουλες" μεχρι ΧΟΝΤΡΕΣ.
Εχουν ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ και ΠΕΣΜΕΝΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ.
Εχουν ΜΕΓΑΛΑ ΒΥΖΙΑ ΣΙΛΙΚΟΝΑΤΑ.
Εχουν "ΓΑΛΛΙΚΕΣ" μυτες μεσω ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΩΝ.
Κι ολα αυτα για την "ικανοποιηση" ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ-ΓΑΜΙΑ..Γιατι ως γνωστον,Ο ΠΕΛΑΤΗΣ-ΓΑΜΙΑΣ,δε γουσταρει τη γυναικα αδυνατη-μικροβυζη και με μυτη λες και τρακαρε πανω σε τοιχο.
Θελει ΒΥΖΑΡΕΣ..θελει ΚΩΛΑΡΕΣ..θελει ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΡΕΑΣ ρε παιδι μου..οχι "κοκκαλα"..

Τι να σου κανει λοιπον και το καυμενο το αγκογκοκοριτσο η φρηλανσερ,οταν βλεπει τη φιλη της που εβαλε σιλικονατα βυζια,απεκτησε "πιασιματα" και μετεπειτα χεστηκε στους σπονσορες και τα φορτωματα καθε μερα?...
Αρχιζει την οικονομια,συγκεντρωνει τα λεφτα απο τους σπονσορες και μια ωραια πρωια,μεταβαινει στο παρακειμενο ιατρειο "αισθητικων παρεμβασεων" και απο Ταυλανδη,μετατρεπεται σε "θελκτικη" ΒΥΖΑΡΟΥ ΜΕ ΠΙΑΣΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΚΗ ΜΥΤΗ..Και για να σπασει και τη μονοτονια της,παει και κανει τατουαζ σε ολο το σωμα απο το μετωπο μεχρι τα δαχτυλα του ποδιου..κατι δρακους..κατι μαγισσες..και διαφορα τετοια ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΑ...

Και οι αλλοι (κι εγω μεσα δηλαδη) που πηγαινουμε σε αυτη τη χωρα γιατι ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ τις κανονικες Ταυλανδες χωρις ΜΑΣΤΑΡΙΑ ΑΓΕΛΑΔΑΣ "πιασιματα" και Γαλλικη μυτη, τι κανουμε?
Πολυ απλα ψαχνουμε με τις ωρες στα αγκογκο και τα φρηλανσεραδικα,μηπως πετυχουμε καμμια ομορφη "κανονικη" Ταυλανδη και οχι τις ανθρωπομορφες μεταλλαγμενες "Πατταγιανδες"..

Υ.Γ:Σε οσα αγκογκο επισκεφτηκα,το ποσοστο των "σιλικονατων" αγγιζε το 50%!!!...Η δε ΚΟΙΛΟΥΜΠΑ πηγαινε συννεφο!!!..Δηλαδη ΕΛΕΟΣ :headbang:

Συνεχιζεται..(στο προσεχες μελλον)...

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
κριμαααααααααααααααααααααααααααααααααααα
αμα στα γκο γκο εχει τετοιες φαντασου τι γινεται στις disco

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
σημερα εφυγα απο Patong, εμεινα 8 μερες....αρκετη βροχη λιγα πραματα...πολυ κινεζαρια.....φυγαν οι Ρωσοι ,ηλθαν οι κινεζοι...χαχαχα,αλλα και Αραβες...εφτασε και εκει η χαρη τους!! τωρα  ειμαστε ΒΚΚ για 5 μερες...και πριν.. για 25 pattaya η οποια σαφως για αυτη την εποχη ειναι πολυ καλυτερη!!
τη γλυτωσε και αυτη η λουγρα ο Λυστ τη συναντηση...
δεν πειθει το κειμενο... :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom