Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
σημερα εφυγα απο Patong, εμεινα 8 μερες....αρκετη βροχη λιγα πραματα...πολυ κινεζαρια.....φυγαν οι Ρωσοι ,ηλθαν οι κινεζοι...χαχαχα,αλλα και Αραβες...εφτασε και εκει η χαρη τους!! τωρα  ειμαστε ΒΚΚ για 5 μερες...και πριν.. για 25 pattaya η οποια σαφως για αυτη την εποχη ειναι πολυ καλυτερη!!
τη γλυτωσε και αυτη η λουγρα ο Λυστ τη συναντηση...Και επιμενω: δεν υπαρχει κανενας λογος να ψαχνει καποιος τις αγαμητες μιλφοταυλανδεζες...οι οποιες και προβληματικες ειναι αλλα και να τα παρουν απο τους μαλακοφαρανγκ θελουν!!!

[size=12pt]Μιάς και είσαι  εδώ ρε φιλαράκο  Μπάλο -  Λουτσιάνο  η ότι άλλο θες.
Δεν πετάγεσαι  μέχρι το  MORNING - NIGHT απέναντι από το NANA HOTEL το βραδάκι μετά τις 10 να σε Τρατάρουμε κάτι, να μην τρέχουμε τώρα στις  Τρούμπες για να σε γνωρίσουμε.
Άντε ρε γίγαντα και τα ποτά δικά μου.
Είναι και κάτι φιλαράκια  πρωτόβγαλτα εδώ  από πατρίδα  και θα χαρούν να σε γνωρίσουν και να  μοιραστείς τις γνώσεις σου
[/size]

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
[size=12pt]Μιάς και είσαι  εδώ ρε φιλαράκο  Μπάλο -  Λουτσιάνο  η ότι άλλο θες.
Δεν πετάγεσαι  μέχρι το  MORNING - NIGHT απέναντι από το NANA HOTEL το βραδάκι μετά τις 10 να σε Τρατάρουμε κάτι, να μην τρέχουμε τώρα στις  Τρούμπες για να σε γνωρίσουμε.
Άντε ρε γίγαντα και τα ποτά δικά μου.
Είναι και κάτι φιλαράκια  πρωτόβγαλτα εδώ  από πατρίδα  και θα χαρούν να σε γνωρίσουν και να  μοιραστείς τις γνώσεις σου
[/size]
υπαρχει βεντετα???ετσι κατι μου φαινεται.... :think:

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
υπαρχει βεντετα???ετσι κατι μου φαινεται.... :think:

[size=12pt]Όχι ρε φιλαράκι τι βεντέτα;
  Ένα τόσο  άξιο  μέλος του  φόρουμ  βρίσκεται στην πόλη μας,  πάντα πρόθυμο  να βοηθήσει, με τον καλό τον λόγο πάντα,  και να μην το υποδεχτούμε;  [/size]
[size=14pt]Αγένεια[/size]

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Επιστροφη στη βαση,μετα απο τις καλοκαιρινες διακοπες στη "πατριδα"...
Στο πρωτο αυτο ποστ,δε θα επικεντρωθω στις "ερωτικες περιπετειες",αλλα θα γραψω για καποια πραγματα που με εξοργισαν ως λατρη της πραγματικης Ταυλανδεζικης ομορφιας.Γιατι η κατασταση εφτασε πια στο απροχωρητο...

ΤΑΥΛΑΝΔΗ..8 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ...

Ειναι απιστευτο το ποσο εχει αλλαξει αυτη η χωρα σε σχεση με το πρωτο ταξιδι πριν 8 χρονια..

Η Ταυλανδη,εχει υποστει εναν ΒΙΑΣΜΟ απο τη "δυτικοποιηση",οχι μονο σε επιπεδο κουλτουρας και καθημερινοτητας,αλλα και ανθρωπων...

Στο σημειο αυτο να διαχωρησουμε τη Πατταγια απο την υπολοιπη Ταυλανδη,γιατι σε αυτο ειδικα το μερος,οι αλλαγες ειναι πολυ εμφανεστερες ακομα και απο ολους τους αλλους σεξοτουριστικους η τουριστικους προορισμους αυτης της χωρας.

Στη Πατταγια δεν συναντας πολλες Ταυλανδες πια,αλλα τις λεγομενες "ΠΑΤΤΑΓΙΑΝΔΕΣ"..
Ειδικα στα agogo αλλα και στα μερη που συχναζουν οι "ελευθερας βοσκης",συναντας ολο και περισσοτερο ενα ειδος γυναικας-ΠΡΟΙΟΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ...Και εξηγω..
Οι Ταυλανδες,ειναι συνηθως κοντου η μετριου αναστηματος,αδυνατες,με μικροκαμωμενο σωματοτυπο,επιπεδο στομαχι,τορνευτα κωλαρακια,χωρις ιχνος κυτταριτιδας,μικρο στηθος και πλακουτση μυτουλα.
Οι Πατταγιανδες,ειναι η μεταλλαξη η οποια προηρθε αφ ενος απο την υιοθετηση κακων προτυπων διατροφης (Mcdonalds,Burger King,KFC,Pizza Hut,πιτογυρα,μπριζολικα κλπ,αλλα και ατελειωτου ΠΙΩΜΑΤΟΣ καθε μερα),καθως και αισθητικων ιατρικων παρεμβασεων..Εχουμε και λεμε λοιπον..
Οι Πατταγιανδες ΔΕΝ ειναι αδυνατες,αλλα εχουν ΚΟΙΛΟΥΜΠΕΣ-ΣΩΣΙΒΙΟ απο τη μασα...ΔΕΝ ειναι πια "μικροκαμωμενες" αλλα απο "γεματουλες" μεχρι ΧΟΝΤΡΕΣ.
Εχουν ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ και ΠΕΣΜΕΝΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ.
Εχουν ΜΕΓΑΛΑ ΒΥΖΙΑ ΣΙΛΙΚΟΝΑΤΑ.
Εχουν "ΓΑΛΛΙΚΕΣ" μυτες μεσω ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΩΝ.
Κι ολα αυτα για την "ικανοποιηση" ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ-ΓΑΜΙΑ..Γιατι ως γνωστον,Ο ΠΕΛΑΤΗΣ-ΓΑΜΙΑΣ,δε γουσταρει τη γυναικα αδυνατη-μικροβυζη και με μυτη λες και τρακαρε πανω σε τοιχο.
Θελει ΒΥΖΑΡΕΣ..θελει ΚΩΛΑΡΕΣ..θελει ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΡΕΑΣ ρε παιδι μου..οχι "κοκκαλα"..

Τι να σου κανει λοιπον και το καυμενο το αγκογκοκοριτσο η φρηλανσερ,οταν βλεπει τη φιλη της που εβαλε σιλικονατα βυζια,απεκτησε "πιασιματα" και μετεπειτα χεστηκε στους σπονσορες και τα φορτωματα καθε μερα?...
Αρχιζει την οικονομια,συγκεντρωνει τα λεφτα απο τους σπονσορες και μια ωραια πρωια,μεταβαινει στο παρακειμενο ιατρειο "αισθητικων παρεμβασεων" και απο Ταυλανδη,μετατρεπεται σε "θελκτικη" ΒΥΖΑΡΟΥ ΜΕ ΠΙΑΣΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΚΗ ΜΥΤΗ..Και για να σπασει και τη μονοτονια της,παει και κανει τατουαζ σε ολο το σωμα απο το μετωπο μεχρι τα δαχτυλα του ποδιου..κατι δρακους..κατι μαγισσες..και διαφορα τετοια ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΑ...

Και οι αλλοι (κι εγω μεσα δηλαδη) που πηγαινουμε σε αυτη τη χωρα γιατι ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ τις κανονικες Ταυλανδες χωρις ΜΑΣΤΑΡΙΑ ΑΓΕΛΑΔΑΣ "πιασιματα" και Γαλλικη μυτη, τι κανουμε?
Πολυ απλα ψαχνουμε με τις ωρες στα αγκογκο και τα φρηλανσεραδικα,μηπως πετυχουμε καμμια ομορφη "κανονικη" Ταυλανδη και οχι τις ανθρωπομορφες μεταλλαγμενες "Πατταγιανδες"..

Υ.Γ:Σε οσα αγκογκο επισκεφτηκα,το ποσοστο των "σιλικονατων" αγγιζε το 50%!!!...Η δε ΚΟΙΛΟΥΜΠΑ πηγαινε συννεφο!!!..Δηλαδη ΕΛΕΟΣ :headbang:

Συνεχιζεται..(στο προσεχες μελλον)...
φυσικο ηταν μετα το τσουναμι απο γυφτοειδη τουρκους πακια ινδους αραβες αυτες προσαρμοστικαν στα γουστα τους....σε λιγο θα βαλουν και μουστακι

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
Aσε ρε στεφαν και συ.
Αντε βγαλε την καραμελα απο το στομα καθε φορα τα ιδια και τα ιδια για πακια και μακια.  :idiot:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Και τωρα που μιλησαμε για Αραβες..
Αλλη ΜΑΛΑΚΙΑ αυτη με τις σισες..ΝΕΑ ΜΟΔΑ..Που υποκειται και αυτη στον προαναφερθεντα ΒΙΑΣΜΟ της Ταυλανδικης κουλτουρας και καθημερινοτητας.
Ενταξει..Αραβικη κοινοτητα ανεκαθεν υπηρχε..Αλλα ηταν μαζεμενοι σε ενα συγκεκριμενο σημειο (στη Μπανγκοκ πισω απο τη Σουκουμβιτ στο Νανα-στη Πατταγια πισω απο το εστιατοριο Marine)..Εκει ηταν ολα τα αραβικα μαγαζια που απευθυνονταν στους ομοεθνεις και ομοιδεατες..
Ηθελες να καπνισεις σισα?Πηγαινες εκει..Τωρα υπαρχει τετοια εξαρση του φαινομενου,που αν δε γνωριζεις που βρισκεται η Ταυλανδη στο χαρτη,θα νομιζεις οτι ειναι Αραβικη χωρα!!
Τωρα σισα μπορεις να βρεις ΠΑΝΤΟΥ..Ακομα και στα κλαμπ..Και στο ibar!!..και στο Insomnia!!!!Και στα βανακια που ειναι μπαρακια στο δρομο!!!
Πας δηλαδη να πιεις το ποτακι σου..τη μπυριτσα σου..να διασκεδασεις..να χορεψεις..να κανεις το καμακι σου..και ΤΣΟΥΠ..ΟΛΕΣ οι Ταυλανδες με ενα μαρκουτσι στο στομα,παφα-πουφα τη σισα να σε φλωμονουν στη μουρη..Ασε που συνεχως εισαι στην αγωνια μη περασει ο σισαδορος με τα καρβουνα και σε καψει..Χωρια που οταν παει να τη καθαρισει και φυσαει να τη ξεμπουκωσει γεμιζει ο τοπος σταχτες.Πανε στα ρουχα σου,στη μουρη σου..στο ποτο σου...
Για να μη πω για τη μουσικη..Που ακουγα στο insomnia,ΤΟΥΡΚΙΚΑ (!!!) και ΑΡΑΒΙΚΑ (!!!) τραγουδια!!!

ΕΛΕΟΣ  :headbang:

Υ.Γ:Δηλαδη που στο διαολο μαθανε οι Ταυλανδοι τη σισα?Την ειχανε στα χωραφια στο Ισααν διπλα στα ρυζια και την αναβανε?Τη καπνιζανε οι μοναχοι?
"Κι αναμεσα στων ναων,τις στρογγυλες καμαρες,αναψαμε τον αργιλε,σα να'τανε λαμπαδες?"

Και παλι ΕΛΕΟΣ  :headbang:

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
Αλλη ΜΑΛΑΚΙΑ αυτη με τις σισες..ΝΕΑ ΜΟΔΑ..Που υποκειται και αυτη στον προαναφερθεντα ΒΙΑΣΜΟ της Ταυλανδικης κουλτουρας και καθημερινοτητας.
Ενταξει..Αραβικη κοινοτητα ανεκαθεν υπηρχε..Αλλα ηταν μαζεμενοι σε ενα συγκεκριμενο σημειο (στη Μπανγκοκ πισω απο τη Σουκουμβιτ στο Νανα-στη Πατταγια πισω απο το εστιατοριο Marine)..Εκει ηταν ολα τα αραβικα μαγαζια που απευθυνονταν στους ομοεθνεις και ομοιδεατες..
Ηθελες να καπνισεις σισα?Πηγαινες εκει..Τωρα υπαρχει τετοια εξαρση του φαινομενου,που αν δε γνωριζεις που βρισκεται η Ταυλανδη στο χαρτη,θα νομιζεις οτι ειναι Αραβικη χωρα!!
Τωρα σισα μπορεις να βρεις ΠΑΝΤΟΥ..Ακομα και στα κλαμπ..Και στο ibar!!..και στο Insomnia!!!!
Πας δηλαδη να πιεις το ποτακι σου..τη μπυριτσα σου..να διασκεδασεις..να χορεψεις..να κανεις το καμακι σου..και ΤΣΟΥΠ..ΟΛΕΣ οι Ταυλανδες με ενα μαρκουτσι στο στομα,παφα-πουφα τη σισα να σε φλωμονουν στη μουρη..Ασε που συνεχως εισαι στην αγωνια μη περασει ο σισαδορος με τα καρβουνα και σε καψει..Χωρια που οταν παει να τη καθαρισει και φυσαει να τη ξεμπουκωσει γεμιζει ο τοπος σταχτες.Πανε στα ρουχα σου,στη μουρη σου..στο ποτο σου...
Για να μη πω για τη μουσικη..Που ακουγα στο insomnia,ΤΟΥΡΚΙΚΑ (!!!) και ΑΡΑΒΙΚΑ (!!!) τραγουδια!!!

ΕΛΕΟΣ  :headbang: Και το αλλο? Δεν υπαρχει πια μαυριδερη ή εστω σκουρα ταυλανδεζα ειδικα στην Παταγια,που εκει ειδικα ειναι ολα τα μαυροτσουκαλα του Issan! ολες πλεον λευκες- ασπρουλιαρες λες και ειναι Γιαπονεζες.Τα λευκαντικα δερματος κανουν θραυση απο ενεσιμες μορφες μεχρι χαπια!

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
Και το αλλο? Δεν υπαρχει πια μαυριδερη ή εστω σκουρα ταυλανδεζα ειδικα στην Παταγια,που εκει ειδικα ειναι ολα τα μαυροτσουκαλα του Issan! ολες πλεον λευκες- ασπρουλιαρες λες και ειναι Γιαπονεζες.Τα λευκαντικα δερματος κανουν θραυση απο ενεσιμες μορφες μεχρι χαπια!

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Τωρα σισα μπορεις να βρεις ΠΑΝΤΟΥ..Ακομα και στα κλαμπ..Και στο ibar!!..και στο Insomnia!!!!Και στα βανακια που ειναι μπαρακια στο δρομο!!!

ΕΛΕΟΣ  :headbang:

Υ.Γ:Δηλαδη που στο διαολο μαθανε οι Ταυλανδοι τη σισα?Την ειχανε στα χωραφια στο Ισααν διπλα στα ρυζια και την αναβανε?Τη καπνιζανε οι μοναχοι?
"Κι αναμεσα στων ναων,τις στρογγυλες καμαρες,αναψαμε τον αργιλε,σα να'τανε λαμπαδες?"

Και παλι ΕΛΕΟΣ  :headbang:
ναι και αν δεν θες να σκατοβρωμισεις απο αυτο το πραγμα σε κοιτανε περιεργα......με ρωτησε μια φορα μια και τις ειπα οτι ουτε να το βλεπω δεν θελω τι ειμαι αραβας ? τουρκος? πακι ? ελληνας ειμαι τις λεω δεν το γουσταρω και δεν γουσταρω ουτε τη μουσικη τους ουτε την κουλτουρα τους και κυριως ουτε τις φατσες τους και χαιρομαι για αυτο

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Και το αλλο? Δεν υπαρχει πια μαυριδερη ή εστω σκουρα ταυλανδεζα ειδικα στην Παταγια,που εκει ειδικα ειναι ολα τα μαυροτσουκαλα του Issan! ολες πλεον λευκες- ασπρουλιαρες λες και ειναι Γιαπονεζες.Τα λευκαντικα δερματος κανουν θραυση απο ενεσιμες μορφες μεχρι χαπια!
ε βεβαια αφου εκτος απο ασπρες κατσικες δεν εχουν δει ασπρο μουνι και ουτε προκειτε να δουν ετσι και αυτες ασβεστωνονται για να αρεσουν και να του παρουν το 5χιλιαρο στο μισαωρο

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6

[size=12pt]Ρε  γίγαντα  balos τι έγινε  να σε περιμένουμε το  βράδυ  η έχεις φύγει επειγόντως για  Chang Mai   μεριά.
Συμβαίνουν αυτά όταν  αλλού είσαι και αλλού λες πως είσαι.
[/size]

[size=12pt]Κρίμα  όμως για τον LYST  για να παίζει με τα κοριτσάκια  στην Μπανγκόκ,  έχασε μοναδική ευκαιρία να σε γνωρίσει.
Το έχει  όμως μετανιώσει τον καταλαβαίνω
[/size]

[size=14pt]Πάντως το ελληνικότατο “ να σε γαμήσω να ασπρίσεις  δεν το  βλέπω να ισχύει, αλλιώς όλες αυτές  θα ήταν   άσπρες σαν φαντάσματα[/size]

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.697
Πόντοι
19.795

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Warisara
H τύχη μου ειχε χαμογελάσει για μια ακόμα φορά και αφού έφυγε η  Soui ευχαριστημένος βγήκα μια βόλτα μέχρι το Asoke για μάτι και να φάω τίποτα. Πάλι χάζεψα με την ομορφιά και την οικοιότητα των μωρών της πρωτεύουσας. Μπήκα στο Terminal 21 για να πάρω κανα μπλουζάκι και να φάω τιποτα. Τα κορίτσια εξακολουθούσαν να χαμογελούν και να σκύβουν ντροπαλά το κεφαλι κατευχαριστημένες. Οπως ακριβώς στην Ελλάδα. Μόνο που πριν χαμογελάσεις σε γκόμενα πρέπει να έχεις κάνει ασφάλεια ζωής. Φαντομά σε μισώ που έχεις κάνει όλη αυτή την ομορφιά καθημερινότητα.
Παρότι στο γυρισμό με έπιασε μπόρα επέστρεψα  ενθουσιασμένος πίσω στο δωμάτιο. Κόντευε απόγευμα, ο καιρός έφτιαξε και πήρα το τάμπλετ, καφεδάκι και κατέβηκα στην πισίνα για βουτιά και ψάρεμα. Άνοιξα skype, thaifriendly και date in Asia να δω τι υπήρχε διαθέσιμο. Δεν ήμουν και τρελλαμένος, χορτάτος από το προηγούμενο διήμερο αλλά δεν ήμουν και διατεθιμένος να αφήσω να περάσει έτσι η βραδυά. Και με τίποτα δεν είχα διάθεση να πληρώσω  ακατέβατα 3-4 χιλίαρικα για τα ισαανιωτάκια του soi Nana ή του soi Cowboy αφου μπορούσα να τα  πάρω στο 1/3 της τιμής στην Patong λογώ low season. H  ώρα περνούσε χωρίς να βρίσκω τιποτα σπουδαίο και γύρισα για λίγο σε κανα αθλητικό site. Με μεγάλα γράμματα  διαβάζω για την μεταγραφική βόμβα του βάζελου με τον νέο Ιμπραιμοβιτς. Τρόμος......
Τα μαζεύω και ανεβαίνω στο δωμάτιο. Δεν είχα καταφέρει να βρω καμία από τις γνωστές διαθέσιμη και είχε ήδη βραδιάσει. Ξαφνικά βλέπω online στο skype την Warisara. Γκόμενα 29 χρονών δούλευε σε ένα μαγαζί με γυναικεία εσώρουχα κάπου κεντρικά. Πολύ ωραίο πρόσωπο, λίγο προστυχόφατσα, από τις γυναίκες που θες να σε κοιτάνε στα μάτια όταν στον μπουκώνουν αλλά πολύ γλυκιά σαν χαρακτήρας.Είχαμε μιλήσει αρκετά τις τελευταίες δύο βδομάδες, ήταν φούλ μέσα για τα πάντα, και θα έπαιρνε και διήμερη άδεια για να συναντηθούμε. Την είχα βάλει τελευταία στο πρόγραμμα σαν το κερασάκι στην τούρτα των διακοπών μου. Σε αυτό είχε βοηθήσει και το γεγονός ότι ήξερε όπως έλεγε και καλό μασάζ που είχε μάθει από την γιαγιά της. Δεν γαμιέται λέω τι στο τέλος τι τώρα. Αν είναι τόσο καλή όσο νομίζω μια χαρά θα περάσω και σήμερα και μετά.
Της στέλνω μήνυμα και απαντάει έκπληκτη σε χρόνο dt. Της είχα πει ότι θα συναντιόμασταν τέλος του μήνα, και τα μπάλωσα λέγοντας ότι άλλαξα το προγραμμα μου γιατί δεν άντεχα να μην την δω μόλις έφτανα. " I'm so happy baby" μου είπε και φαινόταν να το εννοεί. Δίνουμε ραντεβού στο ξενοδοχείο μου κατά τις 11 το βράδυ γιατί σχολούσε αργά. Ημουν σίγουρος ότι δεν θα χρειαστεί να βγούμε έξω γι' αυτό μπανιαριστηκα και ξαναέβαλα τα σορτσάκια μου.Ακριβώς 11 χτυπάει το τηλέφωνο από την reception. Ήταν το μωρό και περίμενε κάτω. Τρέχω προς την πόρτα κατενθουσιασμένος." Άρε γλέντια που θα έχουμε απόψε είπα και χαζογέλασα. Μπαίνω στο ασανσέρ και κοιτάζομαι στον καθρέπτη. " Φτου σου αγόρι μου μια χαρά είσαι" λέω καθώς το ασανσέρ κουδουνίζει για την έξοδο. Βγαίνω με φόρα. Κάθεται σε μια πολυθρόνα απέναντι. Αδύνατον!!!!. Είναι χοντρή !!!!!! Κάνω ασυναίσθητα ένα βήμα πίσω. Γκρανγκκκκκ ακούγεται η πόρτα του ασανσέρ που έκλεινε πίσω μου και μου χτύπησε με δύναμη τον αστράγαλο. Μορφάζοντας από τον πόνο διαλέγω το μόνο δρόμο που έχει απομείνει μπροστά. Ήρθε σχεδόν τρέχοντας με απλωμένο το χέρι να με χαιρετήσει. Δεν ήξερα τι να πρωτοπιάσω το δικό της χέρι ή το δικό μου πόδι. " Lets go upstairs to take care your foot" μου είπε και κάλεσε το ασανσέρ. Ντράπηκα να την διώξω. Δεν ήταν και φατλάνα.Έτσι κι αλλιώς η μαλακία ήταν δική μου. Μιλάγαμε τόσες φορές στο skype και μια φόρα δεν είπα να την δω ολόκληρη. Πάντα κόλλαγα στο βυζί που ήταν αρκετά μεγάλο για Ταιλανδέζα αλλά πίστευα ότι της τα είχε κάνει δώρο ο Βούδας και όχι τα 7eleven. Σκατά στα μούτρα μου που την είχα και για κερασάκι στην τούρτα μου.
Προσπάθησα να επικεντρωθώ στα θετικά του μασάζ. Για τα υπόλοιπα θα αναγκαζόμουν να ακολουθήσω το " λυχνίας σβησθήσης πάσα γυνή ομοία". To μόνο θετικό της μέρας  η Πανάθα δεν πρόλαβε να κλείσει και τον νέο Τσάβι της Ισπανίας από την β εθνική .

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
[size=12pt]Ρε  γίγαντα  balos τι έγινε  να σε περιμένουμε το  βράδυ  η έχεις φύγει επειγόντως για  Chang Mai   μεριά.
Συμβαίνουν αυτά όταν  αλλού είσαι και αλλού λες πως είσαι.
[/size]

[size=12pt]Κρίμα  όμως για τον LYST  για να παίζει με τα κοριτσάκια  στην Μπανγκόκ,  έχασε μοναδική ευκαιρία να σε γνωρίσει.
Το έχει  όμως μετανιώσει τον καταλαβαίνω
[/size]

[size=14pt]Πάντως το ελληνικότατο “ να σε γαμήσω να ασπρίσεις  δεν το  βλέπω να ισχύει, αλλιώς όλες αυτές  θα ήταν   άσπρες σαν φαντάσματα[/size]
Να σου πω την αληθεια,περασα κατα τις 12.00 μετα την βροχη, ειδα κατι Papa εκει,δεν ξερω αν ηταν ελληνες και αν ησουν κ΄εσυ,αλλα μου φανηκε οτι μετραγανε τα τραβελακια απεναντι στο Νανα...τεσπα εκατσα στο διπλα για μια μπυρα  Hilary 4 ή καπως ετσι....εκει τι κανεις εσυ? ολοι οι τελειωμενοι ειναι εκει τριγυρω..τρομαρα σου και μετα σε πειραζει η τρουμπα!!
παντως αν θες, μενω Dynasty grande..λιγο πιο κατω!

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
πές μου  δωμάτιο να σε επισκεφτώ να  μην χάσω την ευκαρία  
όσο για το τι έκανα εκεί είναι το μόνο σημείο που  ξέρανε τα παλικάρια που ήρθανε από Ελλάδα.
Όσο  για τα τραβέλια  κάποιον άλλο κυνηγούσαν  στο Πουκέτ.
Έμαθα.
Όσο για εμάς Ηλικιακά από 39 και  κάτω Papa δεν μας λές.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Κάτι που ίσως δεν ξέρετε,  οι καλύτεροι εργάτες εδώ , οι  ποιο υπομονετικοί και δουλευταράδες, είναι οι Καμποτζιανοί.
  Έχω καμιά 15αρια στο γραφείο στο λιμάνι, σκυλιά πραγματικά .
  Το μόνο πρόβλημα που έχουν, έχουν καιρό  να γαμήσουν.
  Ακόμα και οι  κυρίες του εν λόγο επαγγέλματος  έχουν ρατσιστικές τάσεις εδώ και δεν τούς εκτιμούν . 
  Κρίμα  μια χαρά παλικάρια
Γιατί το λέω;
Έτσι για να δούμε και τα κακά της χώρας εδώ.
Κάθε άλλος συνειρμός είναι απλά ατυχής.

wisher

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα αλανια! Αποφασισαμε με ενα φιλαρακι να παμε ταυλανδη 10-25 φλεβαρη κ ψάχνοντας στο ίντερνετ επεσα στο Φόρουμ οπου επειτα απο διαβασμα ειδα οτι υπαρχει πολυ καλη πληροφορηση.λεμε να παμε 7 μερες μπανγκοκ κ 7 παταγια με σκοπο τα γουστα, δηλαδη ξυδια, μωρα κτλ κ λιγα ψωνια.δυστυχώς απο μπατζετ υππολογιζουμε για διαθεση 1500-1700 μαζι με δωματια κ Εισιτήρια (μακαρι να μπορουσαμε περισσοτερα) οποτε απο ξενοδοχείο ψαχνουμε κατι σχετικα οικονομικο κ οσο γινεται κοντα στα πραγματα...εχετε κατι υποψιν? Εννοείται καθε συμβουλη-παρατήρηση δεκτη!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom