Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
παιδια εχετε δικιο για το budget τους αλλα αφηστε τους να ζησουν το ονειρο ο καθενας οπως νομιζει και συμφωνα με την τσεπη του.Τωρα αν θα περασουν καλα ή ασχημα αναλογα πως το αντιλαμβανεται ο καθενας.Εγω προσωπικα φετος θα την αραξω ενα μηνα σε ενοικιαζομενο condo αλλα εχω κανει τα κουμαντα μου.Προσωπικα αν ηταν να παω 10 15 ημερες με περιορισμενο budget θα προτιμουσα να κανω υπομονη μεχρι τον επομενο χρονο να μαζεψω κανα φραγκο παραπανω!Αν πατε παιδια καλα να περασετε!!

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
το θεμα ειναι να καταλαβουν οτι πρεπει να αναθεωρησουν με το μπατζετ που λενε ...διοτι μολις πανε με τετοιο μπατζετ την πρωτη εβδομαδα θα μεινουν ταπι και θα τους μεινει η γλυκα....

wisher

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ρε μαγκες το οτι υπαρχουν ατομα που εχουν παει 30 φορες με μοναδικο σκοπο να γαμαν ολη μερα ειναι δεκτο κ σεβαστο, ομως οχι μονοδρομος!! Εχουμε μαζεψει πεντε φραγκα να κανουμε κανα ταξιδακι.φυσικα κ θα κανουμε τα μασαζακια μας (εδω καναμε αμστερνταμ b2bκαθε μερα ) κ τα σορτακια μας αλλα δεν παμε αποκλειστικα γι αυτα.θελουμε να δουμε κ πεντε πραματα να κανουμε τις βολτες μας, κανα ποτακι κ γενικα να ξεφυγουμε απο τη γαμημένη ρουτίνα! Φυσικα κ ειναι καλη φαση να εχεις ενα μωρακι ολη μερα μαζι σου κ λογικα θα το δοκιμασουμε, ομως οχι σε καθημερινη βαση.κ αν απλα ηθελα να γαμαω ολη μερα σιγουρα δεν θα εσκαγα 2000 να παω ταυλανδη που εκανα να τα μαζεψω 1.5 χρονο...

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
το θεμα ειναι να καταλαβουν οτι πρεπει να αναθεωρησουν με το μπατζετ που λενε ...διοτι μολις πανε με τετοιο μπατζετ την πρωτη εβδομαδα θα μεινουν ταπι και θα τους μεινει η γλυκα....
Μωρε καλα κανετε και τα λετε αλλα...δεν ξερω και την ηλικια τους αν ειναι πχ κατω των 30 θυμαμαι το εαυτο σε μικρη ηλικια μετα το πανεπιστημιο οπου πηγαινα διακοπες σε τρελλα μερη πολλες ημερες με απιθανα budget αν με ρωτησεις αν ειχα περασει καλα τοτε θα σου πω ναι.Αν θα το εκανα ξανα σημερα με τιποτα!!!

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
Παντως για να πουμε ολη την αληθεια στην pattaya low seasion(μαιος-οκτωμβριος)μπορει κανεις να βρει
hotel με 500-600 baht
short με 700 από beach road και με 1000 από disco
ένα καλο φαι στους μπουφέδες με 300

Αυτά τα ειδα εγω να υπαρχουν σε τιμες 2012
Με λιγη βοηθεια από καποιον εμπειρο τα παιδια θα κανουν μια πρωτη γνωριμια με το μερος
και ισως ξαναπανε με καλυτερο μπατζετ

Αρνητικο που αποφασισαν για φεβρουαριο

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Ρε μαγκες το οτι υπαρχουν ατομα που εχουν παει 30 φορες με μοναδικο σκοπο να γαμαν ολη μερα ειναι δεκτο κ σεβαστο, ομως οχι μονοδρομος!! Εχουμε μαζεψει πεντε φραγκα να κανουμε κανα ταξιδακι.φυσικα κ θα κανουμε τα μασαζακια μας (εδω καναμε αμστερνταμ b2bκαθε μερα ) κ τα σορτακια μας αλλα δεν παμε αποκλειστικα γι αυτα.θελουμε να δουμε κ πεντε πραματα να κανουμε τις βολτες μας, κανα ποτακι κ γενικα να ξεφυγουμε απο τη γαμημένη ρουτίνα! Φυσικα κ ειναι καλη φαση να εχεις ενα μωρακι ολη μερα μαζι σου κ λογικα θα το δοκιμασουμε, ομως οχι σε καθημερινη βαση.κ αν απλα ηθελα να γαμαω ολη μερα σιγουρα δεν θα εσκαγα 2000 να παω ταυλανδη που εκανα να τα μαζεψω 1.5 χρονο...
φιλε , ακου που σου λεω μαζεψε κανα χιλιαρικο ακομα και μετα πηγαινε και κατα τον ιουνιο....και αν ειναι να μενετε 2-2 σαν τους ινδους και τα πακια ετοιμαστειτε για χυλοπιττες
ενας ενας και ας ειναι και ταυλανδεζικο πυθαρι εκει που θα μεινετε

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Για τα παιδιά με το χαμηλό μπάτζετ  (1700 €)θα ήθελα να πω τα εξής:
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να αλλάξουν είναι η σεζόν που θα πάνε και οι μέρες θα πρέπει να μειωθούν σε 10.
Ιούνιος είναι η καλύτερη εποχή τόσο για αεροπορικά όσο και για ξενοδοχεία. Εγώ θα πω ένα πρόγραμμα για Πουκέτ με το μίνιμουμ των εξόδων που μπορεί να έχει κάποιος για να περάσει αξιοπρεπώς καλά. Για αεροπορικά ψάξιμο τρεις μήνες πριν και βρίσκεις κάτι με Aeroflot, Ukrain, Gulf και Egypt. Είναι σίγουρο ότι βρίσκεις κάτι κάτω από 600 ευρώ με αρκετή αναμονή.Υποθέτουμε 600 και μένουν 1100.
Μεταφορά από Σουβαρναμπούμι σε Ντον Μουανγκ και αεροπορικά για Πουκέτ πήγαινε έλα  40 ευρώ. Η Nok air και η Air Asia έχουν πάντα προσφορές για νωρίς που φέτος ξεκινούσαν από 550 μπάτ ανα διαδρομή. Τέτοιες είναι πανεύκολο να βρεις αρκεί να είσαι προγραμματισμένος νωρίς. Εγώ παρότι έκλεισα 15 μέρες πριν έρθω τα βρήκα στα 1400 πήγαινε έλα. Βανάκι από αεροδρόμιο Πουκέτ για Πατόνγκ 150 μπατ και άλλα τόσα η επιστροφή.
Ένα αξιοπρεπέστατο guest house  με πεντακαθαρο δωμάτιο στο soi Banzaan , δηλαδή σχεδόν κεντρικά δεν υπερβαίνει τα 500 μπατ ημερησίως άρα 5000 μπατ ή εκατόν είκοσι ευρώ για 10 μέρες. Μηχανάκι για βόλτες στις παραλίες για 10 μέρες 3000 μπατ στα δύο κάνει 1500. Άρα χοντρικά για όλα τα παραπάνω 200 ευρώ.και μένει υπόλοιπο 900. Φαγητό την ημέρα 750 μπατ, πρωινό σαντουιτσακια και λοιπά μπινελίκια από 7eleven 150 μπατ, μεσημεριανό σε οποιοδήποτε εστιατόριο μια μεγάλη πίτσα και αναψυκτικό 300 μπατ, και βραδυνό 2 burgerαπό τα καρότσια ή 2 αραβικές πίτες στα τούρκικα κεμπάπ 200 μπάτ. Εναλλακτικά ταυλανδέζικο φαγητό που είναι παντου φθηνό. Σύνολο 7500 ή καλύτερα 9.000 δηλαδή 220 ευρώ. Υπόλοιπο 680 ευρώ. Καφέδες την μέρα 2, ένας στη θάλασσα και ένας αργότερα 200 μπατ τη μέρα. Μασαζάκι ένα ανά διήμερο από 300 μπατ1.500 το σύνολο. Δύο εκδρομές η μία Phi Phi  και η άλλη James Bond island από 1200 μας κάνουν 2.400. Είσοδος στην disco με ένα ποτό 300 για το σύνολο των ημερών 3000. Άρα αν τα αθροίσουμε όλα είμαστε στα 9000 ή 220 ευρώ. Υπόλοιπο για κατανάλωση 460 €. Για 8 μέρες πουτανάκια μισά του χιλιάρικου μισά για 1500 μας κάνουν 250 ευρώ. Μένουν λοιπόν και κανά 200αρι για έκτακτα έξοδα που συνήθως είναι αρκετά. Άρα κατ εμε το οικονομικό βγαίνει. Θέλει όμως σταθερό χαρακτήρα, προγραμματισμό και πειθαρχία να μην ενδίδεις σε ότι βλέπεις και ακούς. Η πραγματική πιθανότητα να βγεί ένα τέτοιο πρόγραμμα όσο και να φαντάζει αστείο σε κάποιο νέο που δεν έχει πάει είναι κάτω από 25%.  Τα οικονομικά της ημέρας κανονίζονται εύκολα. Τα προβλήματα αρχιζουν το βράδυ στην ντίσκο μόλις διπλαρωθεί κάποιος από το έμπειρο πουτανάκι. Το πρώτο πράγμα που λέει στον κολλητό του είναι " Μαλάκα τι γίνεται εδώ; Τι μουνάρες έχει;" Ο Έλληνας ως γνωστόν πρέπει να large και να φαίνεται. Πάνε τα ποτά στα κεράσματα στο κορίτσι και την παρέα της 2000-3000 το κορίτσι ζητάει 2000 και δεν είναι σωστό να δυσαρεστηθεί με λιγότερα και το μπάτζετ τινάζεται στον αέρα. Αποτέλεσμα το "μάνα στείλε λεφτά γρήγορα" ή δωμάτιο και τηλεόραση μέσα μαύρη πίκρα με τηλέφωνα στο κορίτσι  που μας αγάπησε αλλά περιέργως έχει εξαφανιστεί την επόμενη που μας τέλειωσαν τα λεφτά. Αυτά. Ιδου η Ρόδος ιδού και το πήδημα για όποιον πιστεύει ότι μπορεί να τα καταφέρει. Αλλά με την επιστροφή ρεπόρτ με την αλήθεια και όχι εξαφανιζόλ όπως κάνει το 90%  αφού πριν μας έχει ζαλίσει με τις ερωτήσεις και pm.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Kαλησπεριζω από Πατονγκ. Ειναι εκπληκτικό όπως ανάφεραν και τα παιδιά παραπάνω η αραβοποίηση έχει γίνει σχεδόν παντου. Τρελλό γέλιο.Οι Άραβες που τους είχαν προ πενταετίας πιό κάτω και από τους Βιρμανούς είναι πλέον τα μεγάλα κελεπούρια αφού οι φαλανγκ έχουν εξαφανιστεί. Καλά κάνουν τα πουτανάκια τα γούστα του πελάτη ακολουθούν. Δηλαδή όταν χοροπηδούσαν σαν τα κατσίκια στις disco προσπαθώντας να τραγουδήσουν " ατο το κατι ου κέλω" της Γαρμπή είχε πλάκα και τώρα που χόντρηναν και μπουκώνουν τις σίσες ξεροβήχωντας σαν κωλόγεροι μας χαλάει. Πλάκα πλάκα άμα κατέβουν τίποτα Εσκιμώοι αυτές είναι ικανές να φορέσουν όλες προβειές και δέρματα και να προσπαθούν με παγάκια να φτίαξουν igloo στην bangla για να τραβήξουν τον πελάτη.......

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
Λοιπον και μια γνωμη ακομη..40 ημερες, pattaya.25 Phuket 9 Bkk 6.. 4500 Ευρω.μαζι με αεροπορικα εισητηρια 1000Ε.περιπου!Ξενοδοχειο Παταγια 900Β, πουκετ 800Β, Βκκ 2100Β...ολα τα αλλα διασκεδαση και λοιπα!!και υπ'οψιν δεν ειμαι και ανοιχτοχερης!!
Τωρα με την Μαλακια της low season,αλλη χαρη εχει Δεκ.Απριλη και αλλη Μαιο. οκτ.
Ρε Λυστ μας ταχεις πρηξει εκτος των αλλον και με το low season...9 μερες ημουν Patong, μας ταραξε η βροχη...και οι αραβες που λες ειναι εποχιακοι,του καλοκαιριου,μετα εξαφανιζονται και ερχονται οι ρωσοι!!
Παραθεστε γεγονοτα και αφηστε τις προτροπες για το τι θα κανει ο καθενας!!

wisher

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες ευχαριστώ για την αμεση ανταποκριση σας.οπως προειπα εχω διαβασει αρκετα το φορουμ κ οντως διαβασα οτι ειναι καλύτερα low season απο οικονομικης αποψης.η μαλακια ειναι οτι μονο τοτε μπορουμε να παρουμε τοσο μεγαλη αδεια απο τη δουλεια μας..ερωτηση τωρα.γιατι να θεωρηθουμε πακια η ινδοι αν παρουμε δωματιο με 2 κρεβατια οπως έχουμε κανει σε οποια χωρα εχουμε παει κ οπως κανει ο περισσοτερος κοσμος? Εαν ειχαμε στο μυαλο μας τα long time θα συμφωνουσα απολυτα αλλα δε νομιζω να ειναι γυφτια δεδομενου οτι ανεφερα τους λογους π θελουμε να παμε..

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
γιατι να θεωρηθουμε πακια η ινδοι αν παρουμε δωματιο με 2 κρεβατια οπως έχουμε κανει σε οποια χωρα εχουμε παει κ οπως κανει ο περισσοτερος κοσμος?
Στη Ταυλανδη ουτε το 1% δε το κανει αυτο..
Το 99% και πλεον των φιλων που πηγαινουν παρεα,μενουν ο καθενας σε δικο του δωματιο..
Και σε καθε περιπτωση,δεν ειναι το βαςικο προβλημα αυτα τα 100 ευρω που θα γλυτωσετε στο συνολο ο καθενας αν μεινετε μαζι.
ΑΛΛΑ εξοδα ειναι που επιβαρυνουν σοβαρα το μπατζετ  ;)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Για τα παιδιά με το χαμηλό μπάτζετ  (1700 €)θα ήθελα να πω τα εξής:
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να αλλάξουν είναι η σεζόν που θα πάνε και οι μέρες θα πρέπει να μειωθούν σε 10.
Ιούνιος είναι η καλύτερη εποχή τόσο για αεροπορικά όσο και για ξενοδοχεία. Εγώ θα πω ένα πρόγραμμα για Πουκέτ με το μίνιμουμ των εξόδων που μπορεί να έχει κάποιος για να περάσει αξιοπρεπώς καλά. Για αεροπορικά ψάξιμο τρεις μήνες πριν και βρίσκεις κάτι με Aeroflot, Ukrain, Gulf και Egypt. Είναι σίγουρο ότι βρίσκεις κάτι κάτω από 600 ευρώ με αρκετή αναμονή.Υποθέτουμε 600 και μένουν 1100.
Μεταφορά από Σουβαρναμπούμι σε Ντον Μουανγκ και αεροπορικά για Πουκέτ πήγαινε έλα  40 ευρώ. Η Nok air και η Air Asia έχουν πάντα προσφορές για νωρίς που φέτος ξεκινούσαν από 550 μπάτ ανα διαδρομή. Τέτοιες είναι πανεύκολο να βρεις αρκεί να είσαι προγραμματισμένος νωρίς. Εγώ παρότι έκλεισα 15 μέρες πριν έρθω τα βρήκα στα 1400 πήγαινε έλα. Βανάκι από αεροδρόμιο Πουκέτ για Πατόνγκ 150 μπατ και άλλα τόσα η επιστροφή.
Ένα αξιοπρεπέστατο guest house  με πεντακαθαρο δωμάτιο στο soi Banzaan , δηλαδή σχεδόν κεντρικά δεν υπερβαίνει τα 500 μπατ ημερησίως άρα 5000 μπατ ή εκατόν είκοσι ευρώ για 10 μέρες. Μηχανάκι για βόλτες στις παραλίες για 10 μέρες 3000 μπατ στα δύο κάνει 1500. Άρα χοντρικά για όλα τα παραπάνω 200 ευρώ.και μένει υπόλοιπο 900. Φαγητό την ημέρα 750 μπατ, πρωινό σαντουιτσακια και λοιπά μπινελίκια από 7eleven 150 μπατ, μεσημεριανό σε οποιοδήποτε εστιατόριο μια μεγάλη πίτσα και αναψυκτικό 300 μπατ, και βραδυνό 2 burgerαπό τα καρότσια ή 2 αραβικές πίτες στα τούρκικα κεμπάπ 200 μπάτ. Εναλλακτικά ταυλανδέζικο φαγητό που είναι παντου φθηνό. Σύνολο 7500 ή καλύτερα 9.000 δηλαδή 220 ευρώ. Υπόλοιπο 680 ευρώ. Καφέδες την μέρα 2, ένας στη θάλασσα και ένας αργότερα 200 μπατ τη μέρα. Μασαζάκι ένα ανά διήμερο από 300 μπατ1.500 το σύνολο. Δύο εκδρομές η μία Phi Phi  και η άλλη James Bond island από 1200 μας κάνουν 2.400. Είσοδος στην disco με ένα ποτό 300 για το σύνολο των ημερών 3000. Άρα αν τα αθροίσουμε όλα είμαστε στα 9000 ή 220 ευρώ. Υπόλοιπο για κατανάλωση 460 €. Για 8 μέρες πουτανάκια μισά του χιλιάρικου μισά για 1500 μας κάνουν 250 ευρώ. Μένουν λοιπόν και κανά 200αρι για έκτακτα έξοδα που συνήθως είναι αρκετά. Άρα κατ εμε το οικονομικό βγαίνει. Θέλει όμως σταθερό χαρακτήρα, προγραμματισμό και πειθαρχία να μην ενδίδεις σε ότι βλέπεις και ακούς. Η πραγματική πιθανότητα να βγεί ένα τέτοιο πρόγραμμα όσο και να φαντάζει αστείο σε κάποιο νέο που δεν έχει πάει είναι κάτω από 25%.  Τα οικονομικά της ημέρας κανονίζονται εύκολα. Τα προβλήματα αρχιζουν το βράδυ στην ντίσκο μόλις διπλαρωθεί κάποιος από το έμπειρο πουτανάκι. Το πρώτο πράγμα που λέει στον κολλητό του είναι " Μαλάκα τι γίνεται εδώ; Τι μουνάρες έχει;" Ο Έλληνας ως γνωστόν πρέπει να large και να φαίνεται. Πάνε τα ποτά στα κεράσματα στο κορίτσι και την παρέα της 2000-3000 το κορίτσι ζητάει 2000 και δεν είναι σωστό να δυσαρεστηθεί με λιγότερα και το μπάτζετ τινάζεται στον αέρα. Αποτέλεσμα το "μάνα στείλε λεφτά γρήγορα" ή δωμάτιο και τηλεόραση μέσα μαύρη πίκρα με τηλέφωνα στο κορίτσι  που μας αγάπησε αλλά περιέργως έχει εξαφανιστεί την επόμενη που μας τέλειωσαν τα λεφτά. Αυτά. Ιδου η Ρόδος ιδού και το πήδημα για όποιον πιστεύει ότι μπορεί να τα καταφέρει. Αλλά με την επιστροφή ρεπόρτ με την αλήθεια και όχι εξαφανιζόλ όπως κάνει το 90%  αφού πριν μας έχει ζαλίσει με τις ερωτήσεις και pm.
to 25% καντο 5% και μονο υπο την επηρεια υσχηρων κατασταλτικων ηρεμηστικων αντικουκου φαρμακων και εκπαιδευση σε βασανιστηρια τζιχαντιστων

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Παιδες ευχαριστώ για την αμεση ανταποκριση σας.οπως προειπα εχω διαβασει αρκετα το φορουμ κ οντως διαβασα οτι ειναι καλύτερα low season απο οικονομικης αποψης.η μαλακια ειναι οτι μονο τοτε μπορουμε να παρουμε τοσο μεγαλη αδεια απο τη δουλεια μας..ερωτηση τωρα.γιατι να θεωρηθουμε πακια η ινδοι αν παρουμε δωματιο με 2 κρεβατια οπως έχουμε κανει σε οποια χωρα εχουμε παει κ οπως κανει ο περισσοτερος κοσμος? Εαν ειχαμε στο μυαλο μας τα long time θα συμφωνουσα απολυτα αλλα δε νομιζω να ειναι γυφτια δεδομενου οτι ανεφερα τους λογους π θελουμε να παμε..
χαχα φιλε δεν ειναι αμστερνταμ η βερολινο η βαρκελωνη , μιλαμε για ταυλανδη πριν λιγα χρονια εχω φιλο που εκλεινε 2 δωματια για την παρτη του σε διαφορετικο ξεν/δοχειο , 1 ατομο 2 δωματια
τι δυο δυο και τρεις τρεις
εχω μεινει και εγω σε δωματιο με αλλους τρεις στο αμστερνταμ για ποδοσφαιρικη εκδρομη αλλα αλλο το ενα αλλο το αλλο
ψαξτε για φτηνα δωματια εως και τρυπες αλλα ενας ενας
για φεβρουαριο δεν βγαινεις με τιποτα σορρυ
τωρα ειναι ατομα που πανε 2 μηνες και τρωνε π.χ 2000
η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα
καλα να περασετε οποτε πατε και με οσα πατε

wisher

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Φυσικα οτι λεω δε το λεω για  να αντικρουσω τα λεγομενα σας αλλα για να μαθω τι ακριβως παιζει μιας κ απο οτι εχω καταλαβει πλεον η ταυλανδη δν ειναι ενα κοινο ταξιδι...οποτε βλεπουμε πως θα το χειριστουμε απο μαρουλι κ σας ξαναενοχλω..θενκς

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Ρε Λυστ μας ταχεις πρηξει εκτος των αλλον και με το low season...9 μερες ημουν Patong, μας ταραξε η βροχη...και οι αραβες που λες ειναι εποχιακοι,του καλοκαιριου,μετα εξαφανιζονται και ερχονται οι ρωσοι!!
Παραθεστε γεγονοτα και αφηστε τις προτροπες για το τι θα κανει ο καθενας!!

Αγόρι θα πρέπει να μάθεις με τους ευγενείς να είσαι ευγενής. Το ότι δεν  σου απαντάω πολλές φορές μην το εκλαμβάνεις ως αδυναμία αλλά σαν σεβασμό προς τους υπόλοιπους. Αν σου πρηζουμε τα αρχίδια δεν χρειάζεται να μας διαβάζεις κιόλας.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Φυσικα οτι λεω δε το λεω για  να αντικρουσω τα λεγομενα σας αλλα για να μαθω τι ακριβως παιζει μιας κ απο οτι εχω καταλαβει πλεον η ταυλανδη δν ειναι ενα κοινο ταξιδι...οποτε βλεπουμε πως θα το χειριστουμε απο μαρουλι κ σας ξαναενοχλω..θενκς
δεν ενοχλεις , γιαυτο ειναι το φορουμ

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Καλησπέρα αλανια! Αποφασισαμε με ενα φιλαρακι να παμε ταυλανδη 10-25 φλεβαρη κ ψάχνοντας στο ίντερνετ επεσα στο Φόρουμ οπου επειτα απο διαβασμα ειδα οτι υπαρχει πολυ καλη πληροφορηση.λεμε να παμε 7 μερες μπανγκοκ κ 7 παταγια με σκοπο τα γουστα, δηλαδη ξυδια, μωρα κτλ κ λιγα ψωνια.δυστυχώς απο μπατζετ υππολογιζουμε για διαθεση 1500-1700 μαζι με δωματια κ Εισιτήρια (μακαρι να μπορουσαμε περισσοτερα) οποτε απο ξενοδοχείο ψαχνουμε κατι σχετικα οικονομικο κ οσο γινεται κοντα στα πραγματα...εχετε κατι υποψιν? Εννοείται καθε συμβουλη-παρατήρηση δεκτη!

Άντε, να πω κ εγώ την μαλακία μου. Το μπάτζετ βγαίνει και μπορείτε να περάσετε καλά ΜΟΝΟ με ένα τρόπο. Τον δικό μου τρόπο  :grin:
Πλάκα κάνω.
Λοιπόν, σοβαρευόμαστε τώρα. Πρώτον, μόνο δύο διανυκτερεύσεις ΒΚΚ. Αν κάτσετε παραπάνω ξεχάστε το μπάτζετ αφού κάτω απο 80-90 ευρώ την ημέρα μαζί με το ξενοδοχείο δεν πεφτει με τπτ όσο κ να το προσπαθήσετε. Εκτός αν δεν βγήτε απο το χοτέλι.
Πάμε πατάγια τώρα. Πρώτα απολα θα μείνετε σε γκεστ χάουζ που μπορείτε να βρείτε κάτι πολύ καλο με 800 μπατόνια (γύρω στα 18 γιούρα) που έχει ψυγείο κ φουρνάκι. Πάτε μπικ σι κ ψωνίζεται φαγια, τίποτα σανγκ σομ ουισκια και περιορίζεται τα έξω φαγια κ ποτά στο ελάχιστο κ μπύρα μόνο. Την πρώτη βραδιά πατε λουσιφερ ή ινσομνια, και φορτώνετε γκομενακι. κ μένετε με το γκομενάκι για όλες τις μέρες. το πηδάτε όσες φορές θέλετε, σας κάνει και την ξεναγό και τα έξοδά της θα είναι γύρω στα 2000 την ημέρα. 1000 στο χερι της και 1000 τα εξοδα της. Τις παρατάτε για καμιά μέρα όπου κάνετε αποχή απο το σεξ κ το διχίλιαρο κ με αυτό τον τρόπο συγκρατιέται κ ο μέσος όρος εξόδων την ημέρα. Μετά την αποχή ή ξαναφωνάζετε το τιλάκ σας ή βρίσκεται καινούργιο, πάλι ίδιο εξοδολόγιο. Ε, τώρα που το σκέπτομαι, πάτε μόνο ινσόμνια για να είσαστε σίγουροι ότι θα φορτώσετε γκομενάκι κ όχι τπτ λέιντι μπόι. Εκτός αν γουστάρετε.
Ταργκετ γπρουπ για να πηδήξετε πολύ θα είναι μόνο οι φριλανσερς. Οτιδήποτε άλλο, ακόμα και τα μπυρ γκέρλς, κοστίζουν πάνω απο τα 2000 ημερησίως, λόγω του μπαρ φάιν. Εκτός αν πηδάτε μόνο μία φορά την ημέρα κ σορτ αντί για λόγκ.
Και οπωσδήποτε να ξεχάστε να φορτώσετε απο αγκογκο, μόνο μάτι κατά την διάρκεια της χάπι άουαρ που είναι 1.5 γιουρο η ντραφτ. 
Και να γραφτείτε μέλη στο όπου εκεί μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τα πάντα που έχουν σχέση με πατάγια. πχ καλά γκεστ χάουζις, τσιπ τσάρλι κόλπα κλπ...
Αυτά..

mitsios

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
1
Τα δώρα
Τι τα κουβαλάμε τόσο δρόμο.
Φιλε μου πηγες μονος σου?Τι δωρα ακριβως εννοεις?Χρηματα?
Προς ολους τους συναγωνιστες.Σκεφτομαι για παταγια η πουκετ.Θελω να συνδυασω και τις θαλασσες μας,να παμε σε κανα Phi phi island στο νησι του James bond.Που προτεινετε?Πουκετ η Παταγια?Προτεινομενα ξενοδοχεια,η τροπος ευρεσης αυτων.Ενας φιλος μου λεει να μην βρουμε απο εδω ξενοδοχειο και οτι θα βρουμε εκει περπατωντας στο δρομο.Εγω δεν συμφωνω και πολυ σε αυτο.Υπολογιζουμε γυρω στα 1500 μαζι με εισητηρια για δυο βδομαδες.

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Φιλε μου πηγες μονος σου?Τι δωρα ακριβως εννοεις?Χρηματα?
Προς ολους τους συναγωνιστες.Σκεφτομαι για παταγια η πουκετ.Θελω να συνδυασω και τις θαλασσες μας,να παμε σε κανα Phi phi island στο νησι του James bond.Που προτεινετε?Πουκετ η Παταγια?Προτεινομενα ξενοδοχεια,η τροπος ευρεσης αυτων.Ενας φιλος μου λεει να μην βρουμε απο εδω ξενοδοχειο και οτι θα βρουμε εκει περπατωντας στο δρομο.Εγω δεν συμφωνω και πολυ σε αυτο.Υπολογιζουμε γυρω στα 1500 μαζι με εισητηρια για δυο βδομαδες.

Βλέπω τα διάβασες όλα !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom