Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Suadam αν επητρεπετε ποσο εχεις κληση το χοτελ? και αν εινε καλιτερα να κλεισης απο το ιντερνετ η' εκει? με της κοπελες σου δημηουργουν ζητηματα?
Είχα κλείσει στο Nature view hotel που δεν υπάρχει σε internetica μαγαζιά από το site του, όπου μπορείς να δεις τις τιμές. Το θέμα ήταν ότι ενώ το ξενοδοχείο ήταν μια χαρά, τα κρεββάτια του ήταν πολύ (πάρα πολύ όμως) σκληρά κι ενώ είχα κλείσει για 20 μέρες έφυγα στις 3. Χωρίς πρόβλημα μου επέστρεψαν και τα λεφτά από τη μια εβδομάδα που είχα πληρώσει. Έκλεισα σε μια πολύ φτηνή τιμή που βρήκα στο agoda (21€ την ημέρα) στο Bella express. Πολύ κακή επιλογή, όχι για το ξενοδοχείο, αλλά για τους πελάτες του που είναι τιγκα στους ινδους, Κινέζους και Ρώσους. Tragic
Πάντα συμφέρει να κλείσεις από internet.
Κοπέλες και πρόβλημα στην Πάταγα δύσκολο. Πρέπει να πέσεις σε πολύ περίπτωση.

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
και την σχετική φασαρία έως τις 4 το απόγευμα.  πατε λουσιφερ
Το Λουσιφερ εχει κλεισει φιλε....
Λυστ:Αυτα για τη φασαρια και τις αλλες μαλακιες στο Crib τα ειπε ο Τony και τον ελεγες αγενη ...και τωρα τα παραδεχεστε ενα - ενα !!! τι να σας πω..δικαιολογημενοι  λογω απειριας και ελληνομαλακιας....

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Εγώ ρε μάγκες ήθελα να ρωτήσω κάτι άσχετο.Σαν θαυμαστής ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΟΡΦΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ανεξαρτήτως φυλής τόσα χρόνια που πηγαινοέρχεστε με τα αεροπλάνα έπαιξε ποτέ κανείς σας με αεροσυνοδό Ταυλανδέζα και μη?

Δεν εννοώ να το θέσατε αυτοσκοπό απλά να έτυχε ρε παιδί μου..μια ματια, ένα χαμόγελο...και το ένα να έφερε το άλλο...

εχω ξαναγράψει για παράδειγμα ότι το ωραιότερο πρόσωπο στη ζωή μου το έχω δει σε Κουβετιανή,θεωρώ πιο καύλες γυναίκες τις Ρωσίδες στο δρόμο,ψηλή Πολωνέζα με κάνει και κοκαλώνω, Ταυλανδέζα όμως στο κρεβάτι μακράν ότι πιο καυλιάρικο.

Αυτά για να μην παρεξηγούμαστε.άμα θέλετε και έχετε όρεξη γράψτε.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Στην πίσω μεριά του Jungceylon ακριβώς απέναντι από το boxing stadium εδώ και δύο χρόνια φτιαχνόταν ένα μεγάλο μπλοκ με ξενοδοχεία. Η απόσταση χρονομετρημένη από την bangla είναι παρα κάτι 7 λεπτά. Νομίζω λοιπόν ότι είναι αρκετά κεντρικά. Ο δρόμος που δημιουργήθηκε ανάμεσα σε αυτά τα ξενοδοχεία ονομάστηκε soi patong center. Μέτρησα σύνολο 14 ξενοδοχεία από τα οποία τα 4 ακόμα φτιάχνονται πράγμα που δημιουργεί και την σχετική φασαρία έως τις 4 το απόγευμα. Μερικά από αυτά είναι το the Crib, το Mirage, το Alexander, το Hemingway Silk, το Expat κτλ. Είναι εύκολο να τα βρει κανεις από τους χάρτες των ξενοδοχειακών sites. Έκλεισα για πρώτη φορά μέσω site (Agoda) στο The Crib για τρείς μέρες. Το deluxe δωμάτιο στον έβδομο όροφο το πήρα στα 26 ευρώ, χωρίς πρωινό. Καινούργιο δωμάτιο όπως αναμενόταν ακριβώς όπως το δείχνουν τα sites στις φωτο. Όλα καλά  έως την τρίτη μέρα που για να βάλω την γκόμενα μου ζήτησαν 500 μπατ. Τα πήρα στο κρανίο και τους ξέχεσα αλλά άκρη δεν έβγαλα. Για αυτό όσοι κατεβαίνουν πριν κλείσουν πάντα να ρωτάνε αν ύπάρχει χρέωση για την γκόμενα. Πλήρωσα σαν μαλάκας ( για να θυμάμαι ότι με τους ταληροφονιάδες Ταιλανδούς πρέπει πάντα να προσέχεις) και πρωί πρωί τους χαιρέτησα και μετακόμησα στο Hemingway Silk. Πλήρωσα το deluxe 1100 bath χωρίς πρωινό. Δωματιάρα στον 8ο όροφο με μπαλκόνι δίπλα ακριβώς η πισίνα με πολύ καλή θέα και εννοείται χωρίς joiner fee. Οι τοίχοι όπως και στο προηγούμενο μυρίζαν από τις μπογιές που βάφτηκαν. Νομίζω ότι το soi αυτό είναι από τις καλύτερες περιπτώσεις για διαμονή . Σίγουρα υπάρχουν φθηνότερα κι ίσως καλύτερα αλλά εδώ περιγραφουμε ο καθένας την εμπειρία τουΑναμένουμε να δούμε και τις τιμές για high season για το αν είναι καλή επιλογή και τότε.

Φιλαράκο μου κάνει εντύπωση αυτό που γράφεις. Εμεινα και εγώ στο Crib (Crib Patong) για την σκρίβεια αρχές αυγούστου φέτος για περίπου μια εβδομάδα.Εκλεισα απο το site του ξενοδοχείου το deluxe με πρωινό στα 30 ευρώ. Μσλιστα απο ότι κατάλαβα έχουν ένα τέτοιο δωμστιο ανα όροφο. Το D8 που έμενα ήταν το deluxe του όγδοου ορόφου. Λογικά εσύ θα είχες το D7. Πήγα κατ' ευθείαν με γκομενάκι απο τη πρώτη μέρα που έκανα check in και δεν μου δημιούργησαν πρόβλημα. Απλά ζήτησαν τη ταυτότητά της στο check in. Ισως βέβαια να μου την έπεφταν αν έφερνα άλλο γκομενάκι κάθε βράδι. Σε κάθε περίπτωση αν σου έκαναν τέτοιο σχηνικό μαύρο στο ξενοδοχείο κσι μακριά.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Φιλαράκο μου κάνει εντύπωση αυτό που γράφεις. Εμεινα και εγώ στο Crib (Crib Patong) για την σκρίβεια αρχές αυγούστου φέτος για περίπου μια εβδομάδα.Εκλεισα απο το site του ξενοδοχείου το deluxe με πρωινό στα 30 ευρώ. Μσλιστα απο ότι κατάλαβα έχουν ένα τέτοιο δωμστιο ανα όροφο. Το D8 που έμενα ήταν το deluxe του όγδοου ορόφου. Λογικά εσύ θα είχες το D7. Πήγα κατ' ευθείαν με γκομενάκι απο τη πρώτη μέρα που έκανα check in και δεν μου δημιούργησαν πρόβλημα. Απλά ζήτησαν τη ταυτότητά της στο check in. Ισως βέβαια να μου την έπεφταν αν έφερνα άλλο γκομενάκι κάθε βράδι. Σε κάθε περίπτωση αν σου έκαναν τέτοιο σχηνικό μαύρο στο ξενοδοχείο κσι μακριά.

Αυτή τη μαλακία λένε , ότι αφου δεν έκανες τσεκ ιν με την ίδια πρέπει να πληρώσεις κτλ
Και συ μια βδομάδα με την ίδια έμεινες?

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Αυτή τη μαλακία λένε , ότι αφου δεν έκανες τσεκ ιν με την ίδια πρέπει να πληρώσεις κτλ
Και συ μια βδομάδα με την ίδια έμεινες?
Ναίτην είχα φορτώσει απο πατσγια κσι με ακολούθησε στο πούκετ αφού της το ζήτησα εγώ μια κσι μου άρεσε πολύ..Με εξαίρεση ένα βράδι που πήγε η "σταθερή"μου να δεί μια φίλη της στο πουκετ city.Τότε φόρτωσα μια άλλη απο μπάνγκλα για αλλαγή. Γύρισα γύρω στις 2:00 στο ξενοδοχείο και δεν μου μίλησαν καν στη reception. Μήπως τελικσ είναι θέμα receptionist ??

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Εγω σε πιανω αδιαβαστο...εκτος αν εννοεις το 808 που μετονομαστηκε!!
Οχι..Το 808 δεν αλλαξε ονομα..Απλα δουλευε το προσωπικο του Lucifer εκει μεχρι να ξανανοιξει (ειχε κλεισει και καλα για ανακαινιση μετα το σκηνικο που ειχε γινει με τον Αμερικανο)..
Εκτιθεσαι...
Ψαξτο καλυτερα.. ;)

Υ.Γ:Εχει και παρτακι σημερα...
Υ.Γ. 2:Θα αποδεχτουμε τη συγγνωμη σου για τις λαθος πληροφοριες που εδωσες,μιας και προφανως δεν ησουνα Πατταγια οταν ξανανοιξε.. ;)

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Οχι και μηχανάκι 50-100  μέτρα από την πίσω είσοδο του Jungceylon και άλλα τόσα από την κορυφή της San Sabai..................
Όσο για τη σκόνη και την φασαρία δίκιο έχεις αλλά με με 22 ευρώ δεν μπορείς να τα έχεις όλα.
Επειδή κάνεις τον πονηρό  mr Balos δεν την απάντηση που σου είχα δωσει για την φασαρία.
Oσον αφορά την απόσταση  θα παρακαλούσα να μιλήσει ο φίλος που ειχε μείνει στο Crib αν χρειαζόταν μηχανάκι για την μπαγκλα. Αντε γιατί μας έχει ζαλίσει τα αρχίδια ο κάθε πονηρίδης του  κώλου.

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
Οχι..Το 808 δεν αλλαξε ονομα..Απλα δουλευε το προσωπικο του Lucifer εκει μεχρι να ξανανοιξει (ειχε κλεισει και καλα για ανακαινιση μετα το σκηνικο που ειχε γινει με τον Αμερικανο)..
Εκτιθεσαι...
Ψαξτο καλυτερα.. ;)

Υ.Γ:Εχει και παρτακι σημερα...
Υ.Γ. 2:Θα αποδεχτουμε τη συγγνωμη σου για τις λαθος πληροφοριες που εδωσες,μιας και προφανως δεν ησουνα Πατταγια οταν ξανανοιξε.. ;)
Εγω αυτο που ξερω,και γραφω παντα αυτα που ξερω και βλεπω και οχι αυτα που φανταζομαι ή μου λενε,ειναι οτι μεχρι 12/8,που ημουν εκει ηταν κλειστο...και εγραφε απ'εξω οτι εχει μεταφερθει στο 808...τωρα τι κανει ο Αμερικανος,ή ο καθενας δεν με ενδιαφερει...τωρα αν ξανανοιξε αυτο ειναι αλλο θεμα! και δεν ειναι λαθος πληροφοριες οπως καταλαβαινεις!ειναι συγκεκριμενες και αυτουσιες!

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
Επειδή κάνεις τον πονηρό  mr Balos δεν την απάντηση που σου είχα δωσει για την φασαρία.
Oσον αφορά την απόσταση  θα παρακαλούσα να μιλήσει ο φίλος που ειχε μείνει στο Crib αν χρειαζόταν μηχανάκι για την μπαγκλα. Αντε γιατί μας έχει ζαλίσει τα αρχίδια ο κάθε πονηρίδης του  κώλου.
Κοιτα ειναι φανερο οτι θεωρεις μονο τον εαυτον σου γνωστη της Ταυλανδης και οτι μονο εσυ εισαι ο παντογνωστης!Προσβαλεσαι γιατι?επειδη μας ταχεις πρηξει με τη low season? σου το εξηγω..δεν θες να το καταλαβεις! σου εξηγω για την περιοχη εκει στο Crib..επισης ...και μετα ερχεσαι στα λογια μου!up to you! Αλλα να ξερεις κατι,για μενα που οταν εσυ πηγαινες εγω ειχα γυρισει 2 φορες ηδη!! ουτε το 50% δεν εχει βασει αυτων που λες...παπαροθεωρειες,επιδηξιομανια,και υπερφιαλες κριτικες!
Τα αρλεκινακια σου αξιολογα,αλλα για πρωτοβγαλτα παιδακια και οχι για μενα!
Απο μενα θα μαθεις να ακους κριτικη και μαλιστα σκληρη,γιατι απαντας με υστεροβουλια και προσπαθεις να αναγαγεις τον εαυτον σου σε παντογνωστη ενω δεν εισαι!

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Εγω αυτο που ξερω,και γραφω παντα αυτα που ξερω και βλεπω και οχι αυτα που φανταζομαι ή μου λενε,ειναι οτι μεχρι 12/8,που ημουν εκει ηταν κλειστο...και εγραφε απ'εξω οτι εχει μεταφερθει στο 808...τωρα τι κανει ο Αμερικανος,ή ο καθενας δεν με ενδιαφερει...τωρα αν ξανανοιξε αυτο ειναι αλλο θεμα! και δεν ειναι λαθος πληροφοριες οπως καταλαβαινεις!ειναι συγκεκριμενες και αυτουσιες!
Μα οτι ξανανοιξε ειναι το θεμα..Γι αυτο στο πρωτο ποστ σου εγραψα οτι εισαι αδιαβαστος..
Κι εσυ επεμενες οτι ειναι κλειστο..Κι οτι τα ξερεις ολα..Κι εμεις που ειμασταν εκει και μαλιστα μεσα τη πρωτη μερα που ανοιξε,βλεπαμε ονειρα..
Ο "Αμερικανος" ηταν ο λογος που εκλεισε...Ετσι πληροφοριακα για να μαθαινεις..

Υ.Γ:..Για την ιστορια,το Lucifer ξανανοιξε στις 11/8..Εκει ησουνα οπως λες... ;) :grin:
Υ.Γ 2:..Αλλα ενταξει..μπορει να μην το πηρες χαμπαρι..Δεκτη η συγγνωμη σου.. :grin:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Επειδή κάνεις τον πονηρό  mr Balos δεν την απάντηση που σου είχα δωσει για την φασαρία.
Oσον αφορά την απόσταση  θα παρακαλούσα να μιλήσει ο φίλος που ειχε μείνει στο Crib αν χρειαζόταν μηχανάκι για την μπαγκλα. Αντε γιατί μας έχει ζαλίσει τα αρχίδια ο κάθε πονηρίδης του  κώλου.
[/quote:
Το crib pattong όπως και τα σλλα ξενοδοχεία που βρίσκοντσι δίπλσ κσι σπέναντί του δηλσδή hemingwaysilk κλπ απέχει περίπου 250 μέτρα από την πάνω είδοδο της μπσνγκλα ( εννοώ όχι αυτή στο πσραλισκό δρόμο αλλα το άλλο άκρο στο εσωτερικό της pattong ).Το μέτρησα με το μηχανάκι τη τέταρτη μέρα όταν νοίκιασα μηχανάκι για νσ γυρίσω με το γκομενσκι τπ νησί.Με τσ πόδια σπο την είσοδο του crib pattong στην είσοδο της μπάνγκλα μου έπαιρνε περίπου 5 λεπτά με κανονικό περπάτημα. Νομίζω δεν είνσι απαγορευτική η σπόσταση για περπάτημα. Ακόμη κσι το γκομενάκι που φόρτωσα απο τη μπάνγκλα το περπάτησε με τις τακούνες χωρίς πρόβλημσ.Πιστεύω ότι η θέση του ξενοδοχείου είνσιπολύ κσλή διότι εκτός απο την μικρή σπόσταση από τη μπάγκλα είνσι κσι στα 70 μέτρα απο την junkceylon που εμένσ με εξυπηρετούσε για φσγητό κσι ψώνια.Ελπίζω να βοήθησα.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Για τον αγαπητό συνάδελφο  που χέζει μονίμως  το θρεντάκι

Κοιτα ειναι φανερο οτι θεωρεις μονο τον εαυτον σου γνωστη της Ταυλανδης και οτι μονο εσυ εισαι ο παντογνωστη
Και γνώστης και παντογνώστης. Για να παίρνεις απάντηση πρέπει να μαθεις να συντάσεις σωστές  προτάσεις. Ελά τώρα αυτά ειναι για τα παιδιά του δημοτικού όχι για σένα........

Προσβαλεσαι γιατι?
Προσβάλομαι γιατί είσαι αγενής , σου φτάνει αυτο;

ειδη μας ταχεις πρηξει με τη low season? σου το εξηγω..
Ειδη εδώδιμα και αποικιακά?
Έχω κάνει συμφωνία με τους Ταιλανδούς να στελνω κάτω κόσμο όταν είναι άδειοι και παίρνω προμήθεια

δεν θες να το καταλαβεις! σου εξηγω για την περιοχη εκει στο Crib..επισης ...και μετα ερχεσαι στα λογια μου!up to you!
Στο ειπε και ο φίλος 250 μέτρα από την μπάγκλα και θες μηχανάκι.Αν πηγαίνεις τέτοιες αποστάσεις μόνο με μηχανάκι σύντομα θα βγάλεις αιμορροΐδες.

Aλλα να ξερεις κατι,για μενα που οταν εσυ πηγαινες εγω ειχα γυρισει 2 φορες ηδη!!
Είχα ένα φίλο που έκανε την β γυμνασίου 4 φορές αλλά όπως πήγαινε γύριζε......

ουτε το 50% δεν εχει βασει αυτων που λες...παπαροθεωρειες,επιδηξιομανια,και υπερφιαλες κριτικες!
Σου υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω να αλλάξω

Τα αρλεκινακια σου αξιολογα,αλλα για πρωτοβγαλτα παιδακια και οχι για μενα!
Για αυτό μου μούτρωσες ζουζούνι!!!!  Μην στεναχωριέσαι έσενα που είσαι σκληρό αγόρι θα σου γράψω καομπόικα

Απο μενα θα μαθεις να ακους κριτικη και μαλιστα σκληρη
και 5 φ  γιατί  ήσουν ακομβιώτος και αγυάλιστος

γιατι απαντας με υστεροβουλια και προσπαθεις να αναγαγεις τον εαυτον σου σε παντογνωστη ενω δεν εισαι!
Ηξερα ότι είσαι χριστιανόπουλο. Έχεις δίκιο μόνος παντογνώστης ο Κύριος

ΣΑΛΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΩΡΑ  ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΙΚΟ ΣΤΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Εγώ ρε μάγκες ήθελα να ρωτήσω κάτι άσχετο.Σαν θαυμαστής ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΟΡΦΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ανεξαρτήτως φυλής τόσα χρόνια που πηγαινοέρχεστε με τα αεροπλάνα έπαιξε ποτέ κανείς σας με αεροσυνοδό Ταυλανδέζα και μη?
Που να κανουν ρε συ καμακι τα μελη στα γκομενακια της Thai airways που εχει να κανει πτηση απο και προς ελλαδα απο τοτε που ξεκινησε η κριση?

Στο ειπε και ο φίλος 250 μέτρα από την μπάγκλα και θες μηχανάκι.Αν πηγαίνεις τέτοιες αποστάσεις μόνο με μηχανάκι σύντομα θα βγάλεις αιμορροΐδες.

χαχαχα εχει γινει καταντησει κωμωδια η συζητηση για το αν περπατιεται η οχι το crib απο την μπανγκλα...εχουμε διυλισει τον κωνωπα για το αν η αποσταση ειναι 250 η 275 μετρα και για το αν κανει 5 η 7 λεπτα
πραγματικα απορω τι σοι διακοπες κανουν μερικοι...ξυπνανε το πρωι απο τα μαμησια και μετα κανουν τι ακριβως? αραζουν στο jungleceylon μεχρι τα μεσανυχτα και μετα ξανα τα ιδια?
λυστ δεν εννοοω εσενα ετσι

εγω τις 4 πρωτες βραδιες εμεινα στο c & n resort και τις 3 επομενες βραδιες σε μπανγκαλοου στο λοφο με θεα ολην την παραλια της καρον
μιλαμε για ετη φωτος μακρια γιαυτους που τα 5 λεπτα ειναι πολλα
ψιλοανησυχουσα στη αρχη οτι και τα δυο θα επεφταν μακρια για τα γκομενακια αλλα ουδεν προβλημα ειχα

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Ζούμε μέρες Λούτσι :boobies:  :smitten: :smitten:

Stories