Για τον αγαπητό συνάδελφο που χέζει μονίμως το θρεντάκι
Κοιτα ειναι φανερο οτι θεωρεις μονο τον εαυτον σου γνωστη της Ταυλανδης και οτι μονο εσυ εισαι ο παντογνωστη
Και γνώστης και παντογνώστης. Για να παίρνεις απάντηση πρέπει να μαθεις να συντάσεις σωστές προτάσεις. Ελά τώρα αυτά ειναι για τα παιδιά του δημοτικού όχι για σένα........
Προσβαλεσαι γιατι?
Προσβάλομαι γιατί είσαι αγενής , σου φτάνει αυτο;
ειδη μας ταχεις πρηξει με τη low season? σου το εξηγω..
Ειδη εδώδιμα και αποικιακά?
Έχω κάνει συμφωνία με τους Ταιλανδούς να στελνω κάτω κόσμο όταν είναι άδειοι και παίρνω προμήθεια
δεν θες να το καταλαβεις! σου εξηγω για την περιοχη εκει στο Crib..επισης ...και μετα ερχεσαι στα λογια μου!up to you!
Στο ειπε και ο φίλος 250 μέτρα από την μπάγκλα και θες μηχανάκι.Αν πηγαίνεις τέτοιες αποστάσεις μόνο με μηχανάκι σύντομα θα βγάλεις αιμορροΐδες.
Aλλα να ξερεις κατι,για μενα που οταν εσυ πηγαινες εγω ειχα γυρισει 2 φορες ηδη!!
Είχα ένα φίλο που έκανε την β γυμνασίου 4 φορές αλλά όπως πήγαινε γύριζε......
ουτε το 50% δεν εχει βασει αυτων που λες...παπαροθεωρειες,επιδηξιομανια,και υπερφιαλες κριτικες!
Σου υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω να αλλάξω
Τα αρλεκινακια σου αξιολογα,αλλα για πρωτοβγαλτα παιδακια και οχι για μενα!
Για αυτό μου μούτρωσες ζουζούνι!!!! Μην στεναχωριέσαι έσενα που είσαι σκληρό αγόρι θα σου γράψω καομπόικα
Απο μενα θα μαθεις να ακους κριτικη και μαλιστα σκληρη
και 5 φ γιατί ήσουν ακομβιώτος και αγυάλιστος
γιατι απαντας με υστεροβουλια και προσπαθεις να αναγαγεις τον εαυτον σου σε παντογνωστη ενω δεν εισαι!
Ηξερα ότι είσαι χριστιανόπουλο. Έχεις δίκιο μόνος παντογνώστης ο Κύριος
ΣΑΛΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΙΚΟ ΣΤΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ