Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Επειδή πιστεύω  ότι ο Κύριος  Αντωνάκης η Λουτσιάνο η  Balos η κοτοπνίκτης  η  κλεφτοκοτάς, πουλάει φούμαρα  και ούτε κατά διάνοια δεν είναι εδώ.
Τον προκαλώ να μας πει που θέλει  να συναντηθούμε  για ποτάκι  μια και  βρίσκεται ΒΚΚ.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Επειδή πιστεύω  ότι ο Κύριος  Αντωνάκης η Λουτσιάνο η  Balos η κοτοπνίκτης  η  κλεφτοκοτάς, πουλάει φούμαρα   και ούτε κατά διάνοια δεν είναι εδώ.
Τον προκαλώ να μας πει που θέλει  να συναντηθούμε  για ποτάκι  μια και  βρίσκεται ΒΚΚ.
ετσι ,,νετα σκετα,,,,,ολα τ αλλα ειναι τριχες  :s&m_3:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Για τον αγαπητό συνάδελφο  που χέζει μονίμως  το θρεντάκι

Κοιτα ειναι φανερο οτι θεωρεις μονο τον εαυτον σου γνωστη της Ταυλανδης και οτι μονο εσυ εισαι ο παντογνωστη
Και γνώστης και παντογνώστης. Για να παίρνεις απάντηση πρέπει να μαθεις να συντάσεις σωστές  προτάσεις. Ελά τώρα αυτά ειναι για τα παιδιά του δημοτικού όχι για σένα........

BALOS
Εχω κανει μεταπτυχιακο στη συστηματικη φιλοσοφια στον εν'λογω κυριο, που κατι βλαχακια ειρωνευονται!!! πολλα χρονια μπροστα ο ανθρωπος...αλλα η προπαγαντα των ΜΜΕ και οι λεμεδες της Τροικας τα ισωπεδωνουν ολα!!!! Κριμα.
.[/color]

Αγαπητέ ΛΥΣΤ  αδίκως  βάλετε  κατά του εν λόγο κυρίου που  κοσμεί το θέρντ  με την μόρφωση του και μάλιστα σε  μεταπτυχιακό επίπεδο.
Διακρίνεται αυτό άλλωστε  από την  αψογότητα των γραπτών  του.

Judge Dredd89

Είναι Γνωστή η αγάπη  και η στοργή  με την οποία περιβάλει ο  εν  λόγο κύριος το τρίτο φύλο.
Αυτό  που δεν είναι όμως ιδιαίτερα αποσαφηνισμένο,  είναι η "στάση"  την οποία  τηρεί  κατά την επαφή. 
Ενεργητική η  παθητική;

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
newfan
απο παλιοτατων χρονων,ειναι γνωστο οτι," η μπριζολα ψηνεται κι απο τις δυο μεριες".... :grin:  :humpleg: :zfuck:

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Λόγω μη εξειδικευμένων γνώσεων  επί του θέματος δέν θα  διαφωνήσω  μαζί σου :fuck2: :2funny: :2funny:

Μια  βόλτα  αυτήν Εβδομάδα Στο RCA  και συγκεκριμένα στο  ONYX  επιβάλετε για τους γνώστες.

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
απορω ρε μαγκες παντως πως ασχολειστε ολοι με το ιδιο ατομο.. :think:
μαλλον πρεπει να πω μπραβο σε αυτον που το καταφερνει αυτο...το να ασχολειστε ολοι με την παρτη του

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
πολλοι χασομερηδες παντως τελευταια εμφανιστικαν που γεμιζουν τις σελιδες με μαλακιες....αντε να πανε σε κανενα αλλο θρεντακι να το αποτελειωσουν

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
και δε μιλαω για μπαλο λουσιανο κλπ αυτοι εχουν τισ βεντετες τους , σεβαστο , για αλλους λεω

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
Ζούμε μέρες Λούτσι
Ναι αγαπητε pom poi...και σε λιγο θα ζησετε και νυχτες Tony!! και εκει να δεις γλεντια!!!

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
ΣΑΛΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΩΡΑ  ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΙΚΟ ΣΤΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ
Ααααααα...Γιατι τωρα γινεσαι αγενης αγορακι??Μηπως η αληθεια ποναει?
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΙΔΕΣ ...ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΜΗΡΙΑ ΤΟΥΣ...

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
Πληροφοριακα...απο χθες ειμαι Αθηνα....για καποιους που ανησυχουν!!

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Αγαπητέ θα σε δούμε   για  κανένα ποτάκι   η    έχει δράκο το παραμυθάκι σου.

Τωρα το διάβασα  ξεβρακώθηκες  μονάχη σου καλή μου.

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
Αγαπητέ θα σε δούμε   για  κανένα ποτάκι   η    έχει δράκο το παραμυθάκι σου.
Τι να το κανεις το ποτακι?να με βριζεις και εκει χωρις να με ξερεις?και μετα να με στειλεις στους αγαμητους Καμποτζιανους αχθοφορους σου???δεν ειναι ευγενικο και σωστο να τους στερησω απο σενα....

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Είσαι μυθομανής εριστικός και  ψεύτης όπως τα ταξίδια και οι γνώσεις  σου.

Είμαι  καθαρά ετερόφυλος  καλή μου  τα παιδιά    για σένα  ενδιαφερόντουσαν  για  να "εμβαθύνουν"  τις  γνώσεις σου.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
michael-jackson-eating-popcorn-o.gif

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Που να κανουν ρε συ καμακι τα μελη στα γκομενακια της Thai airways που εχει να κανει πτηση απο και προς ελλαδα απο τοτε που ξεκινησε η κριση?

φίλε μου δεν έγραψα μόνο για Ταυλανδέζες αεροσυνοδούς..έγραψα και για άλλες εθνικότητες...

γράφτε ρε μάγκες τίποτα και γαμήστε τον Μπάλο και τον Μαλεβιζιώτικο και τον Μενούση..με χορούς θα ασχολούμαστε?

σε κανέναν σας δεν ετυχε με αεροσυνοδο?

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
φίλε μου δεν έγραψα μόνο για Ταυλανδέζες αεροσυνοδούς..έγραψα και για άλλες εθνικότητες...

γράφτε ρε μάγκες τίποτα και γαμήστε τον Μπάλο και τον Μαλεβιζιώτικο και τον Μενούση..με χορούς θα ασχολούμαστε?

σε κανέναν σας δεν ετυχε με αεροσυνοδο?

Μήπως βρίσκεσαι σε λάθος νήμα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom