Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (6 μέλη και 30 επισκέπτες)

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Α ξέχασα γράφω σε ένα forum που η Στικούδη θεωρείται άσχημη...

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
Το υψος ομορφαινει μια γυναικα ρε μαμια μοντελων?
Και συ προβατο με την μαζα? Μαθαμε μια στικουδη και την πεταμε?
Πανε δες κανα πρωιναδικο να ξεκαυλωσεις.
Eσυ εισαι ο γαμιας απο το νησι?
Και τι δουλεια εχεις εσυ εδω μεσα? Εδω ειναι φορουμ μονο για αγαμητους,αθλιους,τελιωμενους τυπους σαν και εμας.
Για πες μας το υψος,βαρος και ηλικια σου ρε σπαλιαρα.

Aντε πανε μιλα για κοινωνικοοικονομικη ανάλυση τωρα και για την καταρρευση την αργεντινης και ασε μας υσηχους.
Και εκει ολο εξυπναδες εισαι & παπαριες.

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Το υψος ομορφαινει μια γυναικα ρε μαμια μοντελων?
Και συ προβατο με την μαζα? Μαθαμε μια στικουδη και την πεταμε?
Πανε δες κανα πρωιναδικο να ξεκαυλωσεις.
Eσυ εισαι ο γαμιας απο το νησι?
Και τι δουλεια εχεις εσυ εδω μεσα? Εδω ειναι φορουμ μονο για αγαμητους,αθλιους,τελιωμενους τυπους σαν και εμας.
Για πες μας το υψος,βαρος και ηλικια σου ρε σπαλιαρα.

Aντε πανε μιλα για κοινωνικοοικονομικη ανάλυση τωρα και για την καταρρευση την αργεντινης και ασε μας υσηχους.
Και εκει ολο εξυπναδες εισαι & παπαριες.

ναι δεν ήξερα ότι για να υπερασπίζω τη χώρα μου έπρεπε να ζητήσω ΄΄αδεια από κάποιον tekila boom boom..σιγα μην είσαι και ο martini mao mao... :2funny:

το ότι εισαι αγάμητος άθλιος και τελειωμένος (μην μπλέκεις άλλους εγώ σε σένα αναφέρομαι) φαίνεται από τις εξυπνακίστικες απαντήσεις σου..γεματες ειρωνεια και κακεντρέχεια...το ότι είσαι άτομο με χαμηλή αυτοεκτίμηση και ότι δεν θα πλησιάζες ποτέ μια τέτοια ΓΥΝΑΙΚΑ φαίνεται από τις μαλακίες που γράφεις εδώ...

όχι δεν μετράει μόνο το ύψος στη γυναίκα..αλλά αν νιώθεις περήφανος που πουλάς μαγκιά με τα λεφτά σου στις Παταγιανές πουτάνες τότε είσαι κατεστραμμένος...

σέβομαι τα υπόλοιπα παιδιά που κατεβαίνουν εκεί που έχουν μπουχτίσει από τις μπαζο-Ελληνίδες..αλλά εσένα δεν μπορώ να σε σεβαστώ είρωνα.

ήσυχος μάθε και ορθογραφία Ελληνόφωνε.

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
και φαντάζομαι όταν ανεβαίνεις στο αεροπλάνο τι μίσος και κόμπλεξ θα βγάζεις απέναντι σε αυτές τις ΓΥΝΑΙΚΑΡΕΣ.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
Toν dj τις Lusifer τον εχω φιλο στο facebook.
Ayto ειναι το ποστ του.

Συνημμένα

• Καταγραφή.JPG
    Καταγραφή.JPG
    52,4 KB · Εμφανίσεις: 18

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
Φιλαρακι πρωτη φορα στη ζωη μου πηδηξα 17 ετων τωρα ειμαι 35 και εως τα 32 ειχα σχεσεις και αμετρητα μουνια που εκανα φασεις οπως λες.
Και μιλαω για ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ.
Απο τοτε τις εχω ολες γραμμενες με ποιες πηγα σε χαρτακι με ονομα και απο ποιες πολεις ηταν.Θες να σου πω αριθμο?
Ξερω οτι δεν θα πιστεψεις.
Και ολα αυτα φυσικα μπορω να τα αποδειξω με φωτογραφιες.
Ειμαι λιγο ψειρας στο να κραταω αρχεια και φωτογραφιες για να εχω να θυμαμαι καλες στιγμες.
Πιστεψε με δεν εξαρτώμαι μονο απο την ταιλανδη για να γαμησω αν και οσο μεγαλωνεις σιγουρα ειναι πιο δυσκολα για τον καθενα μας.
Και πιστεψε με η pattaya δε μαρεσει καθολου και ισως μην ξαναπαω,ισως κανα 5 ημερο για να δω καποια αξιοθεατα που δεν ειδα.
Τα εχω ξαναπει αυτα.
Ειμαι χορτατος στη ζωη μου αδερφε και μιλαω για ελληνιδες.Εσενα σε φαγε η μαλακια.

Οσο για το ορθογραφικο μου λαθος μην στεναχωριεσαι και μην πιανεσαι απο εκει με τις μαλακιες που γραφεις με χεις αποσυντονισει ρε ΕΛΛΗΝΑΡΑ εσυ.

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Φιλαρακι πρωτη φορα στη ζωη μου πηδηξα 17 ετων τωρα ειμαι 35 και εως τα 32 ειχα σχεσεις και αμετρητα μουνια που εκανα φασεις οπως λες.
Και μιλαω για ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ.
Απο τοτε τις εχω ολες γραμμενες με ποιες πηγα σε χαρτακι με ονομα και απο ποιες πολεις ηταν.Θες να σου πω αριθμο?
Ξερω οτι δεν θα πιστεψεις.
Και ολα αυτα φυσικα μπορω να τα αποδειξω με φωτογραφιες.
Ειμαι λιγο ψειρας στο να κραταω αρχεια και φωτογραφιες για να εχω να θυμαμαι καλες στιγμες.
Πιστεψε με δεν εξαρτώμαι μονο απο την ταιλανδη για να γαμησω αν και οσο μεγαλωνεις σιγουρα ειναι πιο δυσκολα για τον καθενα μας.
Και πιστεψε με η pattaya δε μαρεσει καθολου και ισως μην ξαναπαω,ισως κανα 5 ημερο για να δω καποια αξιοθεατα που δεν ειδα.
Τα εχω ξαναπει αυτα.
Ειμαι χορτατος στη ζωη μου αδερφε και μιλαω για ελληνιδες.Εσενα σε φαγε η μαλακια.

εγώ έκανα μια απλή ερώτηση.με ειρωνεύτηκες.

να σου πω και κάτι?νιώθω πολύ τυχερός που δεν σκόρπιζα το σπέρμα μου σε Ελληνίδες αλλά σε μεγαλύτερο ποσοστό στις ξένες.τουλάχιστον αυτές δεν με παραμύθιασαν ποτέ...

δεν με απαξίωσαν ποτέ για τη δουλειά μου...

δεν με κατηγόρησαν ποτέ ότι είμαι επικίνδυνος ως άμυνα για να με βγάλουν από τη μέση  ;)...

αν επιθυμεί κάποιος να μου απαντήσει αν έκανε ποτέ φάση με αεροσυνοδό  ας το κάνει εγώ την αντιπαράθεση μαζί σου δεν τη συνεχίζω...

α και που σαι...οι αριθμοί δεν μου λένε κάτι...η μαγκιά είναι να γαμ από το πάνω πάνω ράφι  :sunglasses:

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
Yποψιν για τις ελληνιδες που σε μιλαω δεν ειναι πληρωμενες πουτανες.
Σε μπουρδελο ελληνικο να πηγα 2-3 φορες για το χαβαλε και παντα με ξενερωνε.
Πιο πανω ραφι? Τα μοντελα? Ουτε με μοντελα παω ουτε με χονδρες.
Παω με νορμαλ κοριτσια.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
Με ειπες αθλιο,κατεστραμενο,τελιωμενο και αγαμητο.
Οποτε παρε και μια φωτο μου να δεις και με ποιον μιλας.
Αν εισαι μαγκας βαλε και την δικη σου.

Υ.Γ ΤΟ αμαξι δεν ειναι δικο μου.

Συνημμένα

• 10552596_671831212899170_1147581648113608781_n.jpg
    10552596_671831212899170_1147581648113608781_n.jpg
    142,3 KB · Εμφανίσεις: 40
  • Like
Αντιδράσεις: 968

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
Κανεις λαθος φιλε που λες οτι εισαι τυχερος που δεν σκορπισες σπερμα σε ελληνιδες.
Κατα βαθος ολοι μας αλλα και εσυ θελουμε να γαμαμε ελληνιδες. Αλλα τι να κανουμε ειναι καπως δυσκολες.

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Με ειπες αθλιο,κατεστραμενο,τελιωμενο και αγαμητο.
Οποτε παρε και μια φωτο μου να δεις και με ποιον μιλας.
Αν εισαι μαγκας βαλε και την δικη σου.

Υ.Γ ΤΟ αμαξι δεν ειναι δικο μου.

δεν θα σου βάλω δικιά μου φωτο.μάλλον γιατί εγώ θεωρώ άλλα πράγματα στη ζωή μαγκιές.

ίσως πχ το να κάνω οικογένεια που πάντα ήταν το όνειρό μου.

αφού δεν βρίσκεται η ΓΥΝΑΙΚΑ που θα με κάνει ευτυχισμένο ας παιρνουν μέχρι τότε τα @@ μου.

ναι σε έβρισα γιατί με ειρωνεύτηκες.αλλά επειδή φαίνεσαι μια χαρά παιδί από την κορμοστασιά σου θα μπορούσες να μου απαντήσεις νορμάλ."Φίλε ξέχνα το πχ με αεροσυνοδούς είναι ψωνάρες" ή οτιδήποτε άλλο.

έχω πάει με αεροσυνοδο.δεν έχω απωθημένο.εγώ απλά μια ερώτηση έκανα αν σας έτυχε.δλδ πολύ θέλει να φτιαχτείς 10 ώρες κλεισμένος σε ένα αεροπλάνο με την άλλη αν είναι μούναρος?

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
Οκ σορρυ αν το πηρες σαν ειρωνια.
Μερικες φορες πεταμε καμια μαλακια για χαβαλε μην το περνεις πρωσοπικα.
Παρασυρομαι απο τον balos.
Εληξε το θεμα.

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Οκ σορρυ αν το πηρες σαν ειρωνια.
Μερικες φορες πεταμε καμια μαλακια για χαβαλε μην το περνεις πρωσοπικα.
Εληξε το θεμα.

ειλικρινά θαυμάζω όσους πηγαίνατε/πάτε Ασία.Μακάο Ταυλάνδη Καμπότζη Φιλιππίνες.ίσως γιατί εγω δεν θα μπορούσα.δεν μου βγαίνει...

θαυμαζω 2 φορές όποιον ποστάρει σοβαρά.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Καποτε εδω μεσα γραφαμε εμπειριες, καναμε πλακιτσα και ειχαμε γνωριστει προσωπικα.
ΔΕΝ ΠΑΡΑΞΗΓΗΘΗΚΑΜΕ ΠΟΤΕ.
Τωρα δεν ειναι το θεμα οτι καποιος πεταει 1 μαλακια, συμφωνα μ τη δικη μας αποψη, αλλα εχει μπει εδω μεσα ο καθε πικραμενος, ο καθε Ελληναρας που ενω ξερει οτι δεν ειναι τιποτα το παιζει οτι ειναι ο number one.
Δεν γουσταρω τη Πατταγια, τη θεωρω ενα μπουρδελλο και οσους πανε τελειωμενους, ΑΛΛΑ αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη και οποιος παει εκει αφου περναει καλα, καλα κανει και παει και μακαρι να μπορει να πηγαινει συνεχεια οσο μπορει.
Τωρα βεβαια με καποια ατομα που βγαζουν τα κομπλεξ τους εδω μεσα βαρεθηκα να συμμετεχω και να απανταω.
Και προς ενημερωση και για να καταλαβετε τι ρατσα ειμαστε ξερετε ποιο ειναι το αγαπημενο χομπυ των Ελληνων Πατταγιανων;
Να πηδηξουν τη γκομενα που πηδηξε το προηγουμενο βραδυ ο αλλος Ελληνας Πατταγιανος και να τη ρωτανε μετα εαν αυτος τον ειχε ποιο μεγαλο ή αν την πηδηξε καλλυτερα απο τον προηγουμενο, και μιλαμε για ανθρωπους που κανουν συνεχεια παρεα και βλεπονται καθε μερα..
Μετα απο αυτα I rest my case!!

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Και προς ενημερωση και για να καταλαβετε τι ρατσα ειμαστε ξερετε ποιο ειναι το αγαπημενο χομπυ των Ελληνων Πατταγιανων;
Να πηδηξουν τη γκομενα που πηδηξε το προηγουμενο βραδυ ο αλλος Ελληνας Πατταγιανος και να τη ρωτανε μετα εαν αυτος τον ειχε ποιο μεγαλο ή αν την πηδηξε καλλυτερα απο τον προηγουμενο, και μιλαμε για ανθρωπους που κανουν συνεχεια παρεα και βλεπονται καθε μερα..
Μετα απο αυτα I rest my case!!

Απλώς υποκλίνομαι στην Αλήθεια σου
Υπάρχει άτομο από το φόρουμ που έχει δώσει 15.000 Μπάτ  για να  γαμήσει  γκόμενα άλλου Έλληνα μόνιμου,
και τα λεφτά έδωσε, και δεν γάμησε, και τις ψιλές του έφαγε.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
χαχαχαχαχα καλα κανω και ψεκαζω κατα των κουνουπιων των κατσαριδων και των ελληνων

Giorgos 1972

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2014
Κριτικές
3
Like
108
Πόντοι
1
"Εγώ μανάρι μου θέλω να σε βάλω κάτω να πεις τον δεσπότη Παναγιώτη και συ  θες να φιλιόμαστε σαν τις κουμπάρες ;" μονολόγησα σε άπταιστα ελληνικά. Για να μην τα πολυλογώ η ώρα είχε φτάσει έντεκα και το μόνο που είχα καταφέρει στο πολύωρο χαμούρεμα  ήταν να της πιάσω το βυζί. Θα ήταν μεγάλη επιτυχία αν ήμασταν μαθητές γυμνασίου αλλά εδώ τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνο από το σπίτι της και με τα πολλά λέει στον άντρα της ότι θα κοιμηθεί στην αδελφή της που ήταν λίγο άρρωστη. " Καριόλες όλες ίδιες " σκέφτηκα και κατάλαβα ότι είχε σκοπό να μου κάτσει αλλά ήθελε να μου σπάσει τα αρχίδια. Δεν προλαβε να κλείσει το τηλέφωνο και την πιάνω από το χέρια και βουτάω ανάμεσα στα πόδια της σκίζοντας με μανία το ροζ βρακάκι που φορούσε. Έβαλε τα κλάματα και μέσα στα αγκωμαχητά φώναζε ότι δεν είναι σωστό και άλλα τέτοια. " Τι δεν είναι σωστό μωρή μαλακισμένη είπα που μου  έχεις σβερκώσει το κεφάλι και το έχεις κολλήσει μεσα στο μουνί σου;;. Τελείωσε με κλάματα. Δεν πρόλαβε να σκουπιστεί και την βούτηξα το μαλλί και την έβαλα σε ανάλογη στάση. Τέρμα η γκρίνια και οι αναστεναγμοί , μου πήρε μια εξαιρετική πίπα. Έπεσε και το πρώτο πήδημα και τελειώσαν οι ντροπές και οι αναστολές. Το επόμενο πρωί δεν πήγε στην δουλεία για να συνεχίσουμε.Τελικά την έκανε κατά τις πέντε το απόγευμα για να γυρίσει πίσω. Σε καμιά ώρα με παιρνει στο skype γιατί ήθελε να μου πει ευχαριστώ το παιδί για το δώρο του. Εγώ ζήτησα να δω τον σύζυγο. Ήθελα να του χαμογελάσω.........
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom