Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Κωλογερε εισαι cool τυπος και εχεις και χιουμορ γιαυτο σε παω.  :rockon:
Μαρεσουν ατομα με χιουμορ γιαυτο και κανω & παρεα τον αλλον τον κωλογερο στον stefan.
Τελικα οι ηλικιωμενοι ειστε cool.
Stefan μη κανεις πολυ παρεα μαζι μου αρχισες και εσυ τις selfie και το παπατζιλικι σοβαρεψου ρε boring selfie
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε παπατζικο ο ''κωλογερος'' παιζει να ειναι αρκετα μικροτερος σου ομορφαντρα μου εσυ!

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Καλησπέρα στην παρέα. Σε αναμονή  λόγω μιας ακόμα μπόρας για την τελευταία βραδυνή έξοδο στο χωριό. Ρε μάγκες τόση βροχή δέκα χρόνια δεν έχω ξαναφάει. Κοντεύουμε να μουλιάσουμε. Αυτό βέβαια δεν αποτρέπει τίποτα εκτός από τις φυσιολατρείες. Φίλε dim ευχαριστουμε για το report. Νομίζω όμως ότι οσον αφορά τα γκομενάκια δεν παζάρεψες αρκετά ή καθόλου στα μασατζίδικα και τις ντίσκο. Χίλια για φραπέ σε μασατζίδικο είναι πανάκριβα. Πεντακοσάρικο πλέον το μασάζ δεν λέει καμία όχι. Στις ντίσκο έχω πάρει 6 μία χιλιάρικο, αλλη μία δύο και οι υπόλοιπες 1500. Επίσης στις ντίσκο ελάχιστες είναι ημιεπαγγελματίες. Μην ακους τι λένε οι περισσότερες είναι εκεί πάνω από πενταετία άρα μιλάμε για hardcore επαγγελματίες. Απλά κάθε φορά που φέυγουν για τα χωριά τους μηδενίζουν το κοντέρ.
Έπειδή  το θέμα τιμών  το έθιξε και πριν λίγες μέρες και ο φίλος Φαντομάς που ανέφερε τον Μάιο που είχε έρθει η γνώμη μου είναι ότι  ναι μεν μιλάμε για low season αλλά τα γκομενάκια έχουν ακόμα φράγκα από το μεγάλο φαγοπότι του Δεκεμβρίου - Μαρτίου και τις παιρνει να κάνουν τις δύσκολες. Μόλις κόψουν οι λόρδες από μέσα Ιουλίου και μετά οι τιμές παιρνουν την κατηφόρα. Χθες βράδυ που κάθησα στην Tiger έως τις 5 πάνω από τις μισές φύγανε αφόρτωτες και πικραμένες.
Αρχίζει να πλημμυρίζει πάλι.Γαμώ την τύχη μου τελευταίο βράδυ. Μάλλον θα βγουμε με παντόφλα.....

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
Ελα ρε lyst το πρωτο η το τελευταιο ταξιδι σου θα ειναι?
Βαλε και καμια new foto απο το χωριο να παρουμε καμια τζουρα,κανα μωρο λιγο απο πλυμμηρες κτλ.
Μην εισαι μονοφαγας.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Αλλωστε οι παλιοι που ξερανε,βγαλανε και τη παροιμια  :woldman: "Η κοντη γυναικα για το κρεββατι,η ψηλη για τη παρελαση"
Επισης  παλια ελεγαν,
Αν δεις ψηλη μη φοβηθεις, αν δεις κοντη φυλαξου.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Το ξέρω ότι είναι αγγαρεία, άλλα όποιος είναι στο ψαροχώρι μήπως μπορεί να πάει στο δωμάτιο 1c να μου πει εντυπώσεις?

ΥΓ. Ωραίος dim αλλά μάλλον στα παζάρια τα έκανες θάλασσα. Πρώτη φορά LOS?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μεγαλη μαλακια που εγκατελειψε η thaiairways την αθηνα...
Δεν καταλαβαινω τον λογο,αφου παντα γεματα ηταν τα αεροπλανα της..Και ειχαμε και ανταποκριση με τους αυστραλους..

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.697
Πόντοι
19.795
Μιας και όλος ο καλός κόσμος είναι online έχει κανείς προσωπική γνώμη για τα Citadines.Σκέφτομαι για αυτό που είναι στο 16.
Ωραια και μεγαλα δωματια, αλλα το σοι 16 δεν ειναι λιγο μακρυα απο τη
πιατσα; Αν σου κατσει καμμια στραβη με τα τρου-λαβ αντε να τρεχεις να βρεις
σορτ. Σημειωτεον οτι τα ζυγα της Σουκχουμβιτ μετα το σοι 10 απομακρυνονται
πολυ απο το κεντρο (Σοι 4).

dim78

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Loveyousorttime και hard19 στα κλαμπ όλες θέλανε αρχικά 2000 που έπεφτε στα 1500. Κάποιες άξιζαν πραγματικά τα λεφτα τους και μετα απο τρελό βράδυνο τους έδινα 2χιλιαρικα.
Πολυ ξεμπαργκες ζητούσαν 3 χιλιαρικα αρχική.
Στα μασαζιδικα το μασαζ είχε 300 και έξτρα ζητούσαν 1500 για πήδημα σε τρία μαγαζια που πήγα. Τελικα προτίμησα να κανονίσω άλλη ημέρα στο ξενόδοχειο μου 2 ωριτσες μασαζ και πήδημα για 2 χιλιαρικα-) τρελή φάση...
Φαντάζομαι με παζάρι θα έπεφτε η ταρίφα αλλα πρώτη φορά στον παράδεισο ζαλίστηκα-)
Να σημειώσω για το review αγορές που δρόμο και μικρά μαγαζάκια ζητήστε τιμη, πείτε πολλα ειναι και θα σας δώσουν τη μισή τιμη άμεσα...
Φυσικά όλες ειναι επαγγελματίες απλα δεν ειναι φάση γραφείου ξενοδοχείου, για αυτο το είπα.
Σε high season οι γκόμενες τι ζητάνε;
Ήθελα και 2η εβδομαδα.....

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
Σε free γκομενα του κλαμπ εως 1500 αν δωσω και αν....
Αμα θελει παραπανω περνει τομπουλο.
Και μιλαω για hi season. Θελει να βγεις απο νωρις λιγο για βοσκη.
Ολο και κατι βρισκεις.

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
πιες γυναικαρες μωρε?απο το καταρ κ τις φιλλιπινες?,,  :grin:
ασε μας ναουμ,,

έπρεπε να γνωρίσεις την Κουβετιανή που γνώρισα στη Μύκονο πριν κάποια χρόνια...αχ ρε πούστη άμα δε σου πεφτε η γλωσσα στο πάτωμα με το ωραιοτερο προσωπο του κοσμου...κριμα που δεν θελω να βαλω Facebook  δικό της...

γενικα καποιοι που το παιζετε ιστορια χαλαρώστε μου θυμιζετε 15χρονα που εχουν αποψη για όλα.Οι ωραίες γυναίκες είναι παντού ανεξαρτήτως κράτους.

Και οι απόψεις σας να έχουν βαση πχ ο pipinomaniac ειρωνεύεται τις ψηλές λέγοντας ότι νομίζει ότι πηδάει άντρα.αυτό είναι σεβαστό.δεν είναι σεβαστό όμως να πεις "α από που είναι αυτή Ρωσίδα"?κρυόκωλη μωρέ χωρίς να δοκιμάσεις.

ναι με φτιάχνει το Ταυλανδικό πουτανάκι αλλά με φτιάχνει και η Σαράποβα του 1,87 τι να κάνουμε τώρα που είναι υπερμουνο?

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Ρε μάγκες τόση βροχή δέκα χρόνια δεν έχω ξαναφάει. Κοντεύουμε να μουλιάσουμε. Αυτό βέβαια δεν αποτρέπει τίποτα εκτός από τις φυσιολατρείες.
εμεις οι πρωτευουσιανοι αυτες τις βροχες τις εχουμε για ψωμοτυρι  :2funny: :2funny:
αστα μου τα γα@@ και μενα ολα χτες η βροχη...αρχισε να βρεχει απο τις 7 το βραδυ και μεχρι τα μεσανυχτα που την επεσα δεν ειχε σταματησει...ακυρωσα δυστυχως και ενα καλο ραντεβουδακι απο tf
αλλα αυτες οι ατελειωτες βραδινες μπορες ειναι συνηθισμενες για βκκ αυτην την εποχη...τωρα ξεκινανε και μεχρι τον οκτωβρη θα μας παει ετσι  :headbang:

εχω και ενα νεο που δεν εχω προλαβει να επιβεβαιωσω προσωπικα αλλα η πηγη ειναι αξιοπιστη...θα χαρει μαλλον και ο πιπι...εχει απαγορευτει η σισα στην βκκ απο τις 18 αυγουστου...
δεν αποκλειω πολλα μερη να συνεχιζουν να εχουν σισα αλλα σιγουρα τα πραγματα δεν ειναι οπως ηταν πριν..
απο τοτε που οι στρατηγοι πηραν τα οπλα εχουν γινει μια σειρα απο αλλαγες σε πολλους τομεις οπως βιζες, διαφορων ειδων παρανομιες, νυχτερινη ζωη και αλλα...πχ τα αφτερ της βκκ ειναι μονο κατ' ευφημισμον αφτερ γιατι αντι για 5-6 τωρα κλεινουν 3 τα περισσοτερα

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Ωραια και μεγαλα δωματια, αλλα το σοι 16 δεν ειναι λιγο μακρυα απο τη
πιατσα; Αν σου κατσει καμμια στραβη με τα τρου-λαβ αντε να τρεχεις να βρεις
σορτ. Σημειωτεον οτι τα ζυγα της Σουκχουμβιτ μετα το σοι 10 απομακρυνονται
πολυ απο το κεντρο (Σοι 4).

Αγαπητέ γέρο μου γερνάς και παθαίνεις  αλτσχαιμερ. Το σόι Cowboy που το βάζεις; Όλα τα ευαγή ιδρύματα μασατζίδικα, parlours κτλ που είναι από το Asoke και μετά;
Την επόμενη φορά που θα κατέβεις νομίζω ότι πρέπει να είσαι συνοδεία νοσοκόμας και ας είναι μαϊμού από agogo  :s&m_1:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
εμεις οι πρωτευουσιανοι αυτες τις βροχες τις εχουμε για ψωμοτυρι  :2funny: :2funny:
αστα μου τα γα@@ και μενα ολα χτες η βροχη...αρχισε να βρεχει απο τις 7 το βραδυ και μεχρι τα μεσανυχτα που την επεσα δεν ειχε σταματησει...ακυρωσα δυστυχως και ενα καλο ραντεβουδακι απο tf
αλλα αυτες οι ατελειωτες βραδινες μπορες ειναι συνηθισμενες για βκκ αυτην την εποχη...τωρα ξεκινανε και μεχρι τον οκτωβρη θα μας παει ετσι  :headbang:

εχω και ενα νεο που δεν εχω προλαβει να επιβεβαιωσω προσωπικα αλλα η πηγη ειναι αξιοπιστη...θα χαρει μαλλον και ο πιπι...εχει απαγορευτει η σισα στην βκκ απο τις 18 αυγουστου...
δεν αποκλειω πολλα μερη να συνεχιζουν να εχουν σισα αλλα σιγουρα τα πραγματα δεν ειναι οπως ηταν πριν..
απο τοτε που οι στρατηγοι πηραν τα οπλα εχουν γινει μια σειρα απο αλλαγες σε πολλους τομεις οπως βιζες, διαφορων ειδων παρανομιες, νυχτερινη ζωη και αλλα...πχ τα αφτερ της βκκ ειναι μονο κατ' ευφημισμον αφτερ γιατι αντι για 5-6 τωρα κλεινουν 3 τα περισσοτερα
τελος το σισα ??? καιρος ηταν !1!! αντε τωρα να καταργηθουν και αυτοι που το εφεραν να χαρουμε πραγματικα

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Βασικά το συμπέρασμα που κατέληξα στο προηγούμενο ταξίδι είναι το εξής: Αν φορτώσεις την γκόμενα για ένα λονγκ  κ το μεσημέρι την σουτάρεις, το 1500  είναι το λογικό.  Αν την κρατήσεις όμως για πάνω απο μία ημέρα το χιλιάρικο είναι καλό. Ας μην ξεχνάμε κ τα ημερήσια έξοδα της( κ της "αδερφής" που θα σου κουβαλήσει σχεδόν σίγουρα) που εύκολα ανεβάζουν το κόστος στο διχίλιαρο.

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
23 μέρες στην Παττάγια την βγάλαμε με 2-3 ποτιστικές βροχούλες του πεντάλεπτου !!!
Χτες μόλις το ταξί βγήκε στον αυτοκινητόδρομο μετα το Chonburi, άνοιξαν οι ουρανοί και έριχνε Παπάδες και Βούδες...
Σε κάποια στιγμή ο ταρίφας έκανε στην άκρη γιατί μπροστά μας είχε χαθεί ο δρόμος...
Η δε πρώτη ώρα της πτήσης ήταν σκέτο Κάβο Ντόρο με τρελές αναταράξεις, κενά αέρος, αστραπές και εμετούς...
Οι σερβιτόρες αέρος παρέμειναν δεμένες για 1 ωρα και πλέον !

Στην Παττάγια την τελευταία βδομάδα έχει ξεκινήσει η περίοδος του κυνηγιού της Σίσας...
Αλαφιασμένοι σερβιτόροι βούταγαν τους λουλάδες για να τους κρύψουν στα αράβικά, και στο i bar οι "σισάδες" βούταγαν έντρομοι τα "τσιμπούκια" απο τα στόματα των κορίτσιών...
Ενα περιπολικό τζιπάκι γυρνοβολάει μετά τις 1-2 το βράδυ και ψάχνει για αναμένες σίσες...

Η Λούσιφερ είχε κλείσει για κάμποσες μέρες γιατί οι σεκιουριτάδες είχαν τσουβαλιάσει στα κλωτσομπόυνια μερικούς Ισραηλίτες που είχαν πρόβλημα με την μπύρα τους... Βρέθηκαν και κανα δύο "θαμώνες" με ναρκωτικά...
Αλλά η επίσημη αιτιολογία ήταν οτι μετα απο έλεγχο βρέθηκαν κάμποσα κορίτσια κάτω των 20 !!!!
Και γι αυτό τώρα δεν περνάει μέσα ουτε θηλυκο "Μοκίτο" (το κουνουπι στην Ταιλανδέζικη διάλεκτο), με αποτέλεσμα το κλάμπ να έχει καταντήσει "ψωλολίβαδο"...

Καμια δύο φορες, εκεί στην αρχή της WS στο βαν της Τουριστικής Αστυνομίας, αργά το βράδυ εμφανίστηκε ένας Στρατηγός που μούγκριζε σαν ουρακοτάγκος προς αυτούς τους σαχλαμάρες φαλαγγίτες που το παίζουν Tourist Polisman, αγριοκοίταζε τους κανονικούς μπάτσους αλλά και τους γελοίους αραβοινδοφαλαγγίτες που θεωρούν την Παττάγια διαρκές Καρναβάλι, φορώντας ότι να ναι, και κάνοντας οτι μαλακία τους κατέβει...

Η παττάγια αλλάζει με γρήγορους ρυθμούς. Παντού έχουν ξεφυτρώσει τσιμεντένια θηρία-Κουτιά και χτίζονται και άλλα συνεχώς.
Οι παραδοσιακοί γεροφαλάγκ έχουν μετατοπιστεί στην περιοχή απο Μπουακάο πρός 3nd road και Σούκουμβιτ...
Αυτό που μένει σταθερή αξία, είναι τα Κορίτσια ! (εδω χωράει μεγάλη κουβέντα για τις όποιες αλλάγες στην συμπεριφορά τους, πάντως πλέον φαίνονται πιό "ψαγμένες"...)

Ισχύει ακόμη ΔΥΝΑΤΑ, αυτό που είχα διαπιστώσει εδώ και χρόνια : Όσο πιο καλά, σωστά τους συμπεριφέρεσε, τόσο πολλαπλάσια στο ανταποδίδουν. Φυσικά τηρουμένων των αναλογιών του να ξέρει κανείς που πραγματικά βρίσκετε...

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Μπικου ακόμα πατάγια είσαστε;

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
επιτελους το πουλο οι κωλοσισσες μαζι με τους κατοχους τους

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Επιτελους!
Ευχομαι να τελειωσει αυτο το γελοιο θεαμα με τις σισες.
Ας περιοριστουν παλι στα αραβικα μαγαζια (που στο κατω κατω ειναι στοιχειο της κουλτουρας τους) κι ας εξαφανιστουν απο ΟΛΑ τα αλλα μερη.
Το κακο ειχε παραγινει τοσο πολυ,που σισες πουλουσαν και στα 7/11!!Και εκτος του οτι υπηρχαν σχεδον σε ολα τα κλαμπ,μπαρ (ακομα και στα βαν στο δρομο),οι γκομενες ειχαν αγορασει και δικια τους σισα για το δωματιο!!
Η παρανοια σε ολο της το μεγαλειο..ΟΛΕΣ με ενα μαρκουτσι στο στομα..
Χωρια που πηγαινες να τους μιλησεις και οι μισες βηχανε σα γεροτραγοι..
ΕΛΕΟΣ!!

Υ.Γ.:Να επισημανουμε επισης για οσους δε ξερουν οτι η σισα ειναι ο πιο καρκινογονος τροπος καπνισματος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom