Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246

Μην γελάς.. Στην αρχή είχε πλάκα και σκεπτόμουν ότι αν με περνούσαν για αραβα θα νόμιζαν ότι έχω χρήμα για πέταμα και έτσι θα έπεφταν πιο εύκολα οι γκόμενες, αλλά με τα την τριακοστή φορά άρχισα να εκνευρίζομαι.. Στο τέλος το πήρα απόφαση και άρχισα να λέω ουα αλέκουμ ελ σαλάμ ουα ράχματ....

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
Πριν μια απο Bkk με ζητησε να την παρω δωρο το iphone 5 Και την εστειλα αυτην την φωτο.
Τουλαχιστον γελασε και με ειπε δεν χρειαζομαι λεφτα απο φαλαγκ.
Εχω καλη δουλεια ειμαι δασκαλα σε νηπιαγωγιο.
αααααα nice την ειπα.

Συνημμένα

• adeiaTsepi.jpg
    adeiaTsepi.jpg
    17,1 KB · Εμφανίσεις: 15

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
normal ειναι και τα αυτια  :2funny: :2funny:
Το προβλημα ειναι εκει που με περνουσαν για ιταλο συνηθως στο πουκετ στη Pattaya πολλες με ειπαν Αραβα μη γαμησω.  :think: :think:
Δηλαδη την επομενη θα με πουν και πακι?  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
δε μπορω να πω ωραιος εισαι...μυτη μπουγατσομαχαιρο ματια αρουραιου αυτια καλικαντζαρου και καταγωγη αφγανοπακιστανοινδος λαθρομεταναστης στην ιταλια....μια χαρα σε βρισκω γιατι οχι και οι ταυλανδες ?

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
μια βρωμο σισα επ ομου τωρα και εδεσε το κουστουμι

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
Παρε να χεις ρεεε  :2funny: :2funny: :dancing: :dancing:  GBGBGBGBGBGBGBGBGB

Συνημμένα

• 10570472_694601027286152_2079748127556261278_n.jpg
    10570472_694601027286152_2079748127556261278_n.jpg
    55,2 KB · Εμφανίσεις: 20

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
Safari after club,Patong 2005
Φορτωτικη για Hotel στα 1000 baht
Tωρα θα χει βγει στη συνταξη.
Τα ματια της με προβληματισαν λιγο τοτε γιατι ηταν σαν κιτρινες οι κορες.

Συνημμένα

• Page1.jpg
    Page1.jpg
    282,2 KB · Εμφανίσεις: 34

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Tουλαχιστον εχω 2 καλα πανω μου που αρεσουν στις ταιλανδεζες. Τα ματια και η μυτη μου.   :rockon: :rockon:
ναι η ταυλανδη ειναι το πρωτο μερος που αισθανθηκα υπερηφανος για τη μυτη μου χαχα μονο κομπλιμεντα εχω ακουσει εδω πουθενα αλλου αυτο...λογικα και εσυ μπικ εεεε  :2funny:

normal ειναι και τα αυτια  :2funny: :2funny:
Το προβλημα ειναι εκει που με περνουσαν για ιταλο συνηθως στο πουκετ στη Pattaya πολλες με ειπαν Αραβα μη γαμησω.  :think: :think:
Δηλαδη την επομενη θα με πουν και πακι?  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
χαιρομαι που και αλλοι ελληνες ακουνε τις ιδιες παπαριες...με εχουνε κανει απο φαρανγκ (ιταλο, αμερικανο, κτλ) μεχρι ισραηλιτη, αραβα, ινδο μεχρι και μισο Ταυλανδο μισο φαρανγκ  :headbang: :2funny:
και ερχομαι στο δευτερο πραγμα μετα τις μυτες που εχει καταντησει κουραστικο...
πριν πολλα χρονια η μοδα ηταν οι φαρανγκ...ηρθε και εφυγε αλλα κρατησε καμποσο
μετα κολλησανε με τους σαμουραι...επισης ηρθε και εφυγε
τωρα εχει κολλησει η βελονα με οτιδηποτε κορεατικο..και αυτη η μοδα συνεχιζει να κραταει με αμειωτους ρυθμους και δε βλεπω να φευγει συντομα
αν καποια με πρηξει πολυ με τους κορεατες της λεω να παει να κοιτταξει μερικα γραφηματα μηκους πεων στο google οπου οι κορεατες φιγουραρουν στον πατο αν και σιγουρα για μερικες αυτο ειναι πλεονεκτημα 
αναρωτιεμαι αν θα ερθει ποτε καμια μοδα με αραβοινδους η εστω μεσογειακο λουκ...ποτε φυσικα απλα ετσι να λεμε καμια μαλακια να περασει η ωρα
οχι πως υπαρχει καποια δυσκολια τωρα αλλα φανταστειτε τι εχει να γινει τοτε  :s&m_2:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Τωρα που αναφερετε τα Πακια κλπ τι θυμηθηκα!
Πριν καμμια 10αρια χρονια την εχω βγαλει Ταυλανδη - Μπαλι καμμια 40αρια μερες, Γεναρη και εχω παρει και το τροπικο μου μαυρισμα, γυρναω πατριδα περηφανος για το μαυρισμα χειμωνιατικα και μπαινω στο λεωφορειο να κατεβω Αθηνα και τι ακουω απο 2 πιτσιρικαδες διπλα μου:
Κοιτα ρε ρολοι μαιμου ο Πακιας!!!
Τελειως μαλακας εγω ουτε που μιλησα!
Γαμω το τροπικο μου μαυρισμα! :headbang: :headbang:

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
Ναι οντως ασχολουνουνται με κορεατες τελευταια.Τις βλεπω απο fcb.
Eγω παντως τις βαζω καμια φωτο απο ελληνικα νησια και καμια καλη παραλια για να μαθουν και λιγο Ελλαδα,τις πεταω και καμια Σαντορινη.(μιας και εχουν το santorini park).
Μπορω να πω οτι ολες παθαινουν ζημια.

χχαχαχαχαχαχαχαχαχ lordjim τοσο πολυ μαυριζεις? Εμεις για να παρουμε χρωμα κανα χρονο θελει.

mitsios

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
1
Πειτε αποψες για τα δωματια σχετικα με αυτους που θα πανε μεγαλη παρεα.3-4 ατομα.Δυο σε καθε δωματιο η ο καθενας το δικο του?Πιστευω καλυτερα ο καθενας το δικο του,μιας και αλλος μπορει να θελει να κοιμηθει,αλλος να  :knockinb: .Απο την αλλη παλι ειναι λογικο 4 η 5 ατομα να παρουν 4 η 5 δωματια σε ενα ξενοδοχειο?Δεν ανεβαζει το κοστος?Η τιμη που αναγραφεται στο booking ειναι για ενα ατομο η για δυο.Επειδη στα δωματια εχει δυο ανθρωπακια συμβολο αλλα στις ημερομηνιες και στις επιλογες βαζω ενα ατομο.Μηπως τα πολλα ατομα ειναι πιο συμφερον να κλεισουν καμια βιλα?

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
O καθενας το δωματιο του και το κεφαλι του υσηχο.
Μην κανετε αυτο το λαθος ειναι προβλημα.

mitsios

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
1
Και εγω αυτο σκεφτομαι.Η και για βιλα αν θ ειμαστε 5-6 ατομα.Βασικα οσο πιο πολοι τοσο και χειροτερα απο θεμα συνενοησησς.Για Πουκετ λεμε.

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Μία σύγκριση τιμών αεροπορικών εισιτηρίων για την περίοδο 30/9 έως 20/10...

Λοιπόν ο έλληνας μπορεί να πετάξει απο την Αθήνα με καλύτερη τιμή τα 666€ με την Egypt
την ίδια χρονική περιοδο οι άλλοι ευρωπαίοι πληρώνουν :
Μόσχα  396 €
Παρίσι  461 €
Βρυξέλες  504 €
Ρώμη  514 €
Αμστερνταμ  531 €
Φρανκφούρτη  531 €
Βερολίνο  558 €
Κων/πολη  568 €
Λονδίνο  576 €
Βιέννη  631 €

Κι απο Θεσσαλονίκη με την "εκπληκτική" προσφορά της Turkish στα 675 € !!!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.697
Πόντοι
19.795
ναι η ταυλανδη ειναι το πρωτο μερος που αισθανθηκα υπερηφανος για τη μυτη μου χαχα μονο κομπλιμεντα εχω ακουσει εδω πουθενα αλλου αυτο...λογικα και εσυ μπικ εεεε 

μεχρι και μισο Ταυλανδο μισο φαρανγκ   :headbang: :2funny:

αν καποια με πρηξει πολυ με τους κορεατες της λεω να παει να κοιτταξει μερικα γραφηματα μηκους πεων στο google οπου οι κορεατες φιγουραρουν στον πατο αν και σιγουρα για μερικες αυτο ειναι πλεονεκτημα 
Οτι και να κανετε μονο εγω στριβω απο τη Σουκχουμβιτ στο σοι 4 και πρεπει
να κανω μανουβρα για να μπω στο Νανα πλαζα.

Εδω που τα λεμε Φαντομα εχεις το κατιτις Ταυλανδεζικο.Ισως τα πολλα χρονια που
μενεις εκει.

Δηλαδη και εγω, που η γυναικα μου με βλεπει γυμνο και βαζει πρωτα τα γελια και
μετα τα κλαματα, λες να εχω πλεονεκτημα;

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Και εγω αυτο σκεφτομαι.Η και για βιλα αν θ ειμαστε 5-6 ατομα.Βασικα οσο πιο πολοι τοσο και χειροτερα απο θεμα συνενοησησς.Για Πουκετ λεμε.

Μέσα στο κέντρο της Πατονγκ
Έπαιρνε τρελλό παζάρι
Για τα 5 άτομα μπορείς να την πάρεις στα 6000 ανάλογα την εποχή

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.697
Πόντοι
19.795
Στο Magestic suites εχει μεινει κανεις; Βρισκω εδω μια τιμη στα 25 ευρω
για single studio για 1 ατομο. Αυτο σημαινει οτι δεν αυτο το δωματιο
δεν ειναι guest-friendly; Η οτι απλως δεν μπορεις να πας για πρωινο
με δευτερο ατομο;
Ρε Λυστ αν ειναι ο δρομος σου απο εκει (γωνια Σουκχουμβιτ και σοι 4)
και δεν εχεις τιποτα καλυτερο να κανεις, καντους μια ερωτηση.
Ετσι για να μη λενε καποιοι οτι δεν δινεις σωστες πληροφοριες.

dim78

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Πειτε αποψες για τα δωματια σχετικα με αυτους που θα πανε μεγαλη παρεα.3-4 ατομα.Δυο σε καθε δωματιο η ο καθενας το δικο του?Πιστευω καλυτερα ο καθενας το δικο του,μιας και αλλος μπορει να θελει να κοιμηθει,αλλος να  :knockinb: .Απο την αλλη παλι ειναι λογικο 4 η 5 ατομα να παρουν 4 η 5 δωματια σε ενα ξενοδοχειο?Δεν ανεβαζει το κοστος?Η τιμη που αναγραφεται στο booking ειναι για ενα ατομο η για δυο.Επειδη στα δωματια εχει δυο ανθρωπακια συμβολο αλλα στις ημερομηνιες και στις επιλογες βαζω ενα ατομο.Μηπως τα πολλα ατομα ειναι πιο συμφερον να κλεισουν καμια βιλα?

ο καθένας το δωμάτιό του δαγκωτό, ειδάλλως κάποιος παίζει να τη βγάλει στα σκαλοπάτια..άσε το booking και επικοινώνησε απευθείας με εμαιλ με τα ξενοδοχεία, θα πετύχεις καλύτερη τιμή. Σε όλα τα ξενοδοχεία τα δωμάτια είναι δίκλινα και πληρώνεις συνήθως το ίδιο είτε ένα είτε 2 άτομα (άντε μια μικρή διαφορά λόγω πρωινού). Εσένα δε σε νοιάζει η διαφορά αλλά να είναι guest friendly ειδάλλως μπορεί να σου κάτσει τρελό φέσι με κάθε γκόμενα που φέρνεις....
Το gf έχει σχέση με την πολιτική του ξενοδοχείου και όχι με την τιμή αναφορά που βλέπεις. Αυτό γιατί σε κανένα η γκόμενα δε μπορεί να φάει πρωινό, χωρίς να πληρώσει, και μπορείς να φιλοξενήσεις από μια ώρα εως όλο το βράδυ. Ουσιαστικά άλλα ξενοδοχεία είναι σεξοκαταστάσεις και άλλα οικογενειακά οπότε ο σεκουριτάς στην είσοδο θα ρίξει άκυρο
Επειδή κοιτάζαμε και εμείς για ενοικιαζόμενη βίλλα το μόνο θετικό στο ξενοδοχείο, πέρα από την καθαριότητα και το πρωινό που δεν λέει και πολλά, είναι ότι κρατάνε ταυτότητα του guest. Οπως και να έχει αυτό παρέχει ένα είδος προστασία αν γίνει καμιά στραβή, από το να σε σφάξει καμία μέχρι να σε κατηγορήσει ότι τη χτύπησες...Επίσης, υπογράφεις και εσύ όταν φεύγει για να δηλώσεις ότι δε δημιούργησε πρόβλημα ή ζημιές.

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Όταν το ξενοδοχείο είναι GF η κοπέλα λογίζεται απο το ξενοδοχείο ώς το 2ο άτομο που χρησιμοποιεί τις παροχές του ξενοδοχείου, άρα δικαιούται πρωινό κανονικά, χρήση πισίνας ή και άλλων παροχών που πληρώνεις ως 2κλινο... Αλλάζει το πράμα αν φέρεις 3η κοπέλα όπου πληρώνεις τη διαφορά σε 3κλινο χρησιμοποιώντας όμως και η 3η κοπέλα τις παροχές που συμπεριλαμβάνονται στη τιμή...

Αυτά τουλάχιστον ισχύουν στο Pattaya Bay Resort που έμεινα το `12 αλλά φαντάζομαι πως είναι και κοινή πολιτική όλων των ξενοδοχείων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom