Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Γενικα η μπαγκοκ απο τουριστικη αποψη δεν εχει να δωσει κατι.ναοι κ ενα σωρο ανακατασκευασμενες μλκς με βουδες καρφιτσωμενους με 20μπατα, που αμα εχεις παει στο Angor wat soy fainontai liga. εκδρομη στο βρωμικο ποταμι για τους τολμηρους, μια βολτα απο asiatique αξιζει, flow market για φαγητο μεσα στηνν μπιχλα κ μετα απο εγκεφαλικο, για μπανακια μονο το κο τσαγκ αξιζε οπου μπορειτε να βρειτε καλα ξενοδοχεια σε καλες τιμες..εμεινα στο mercure κ πραγματικα το γουσταρα. χουα χιν, πραν μπουρι, κο σαμετ κ η αλλη μλκ απεναντι απο παταγια που προσπαθω να ξεχασω, ουτε περαστικοι. αν σας ενδιαφερει το wakeboard, εχει 2 παρκα εδω που ειναι καλη φαση η gια surfboard to flowhouse soi 26???.
Τωρα γενικα για το LOS...ημαρτον ρε μλκς ποιο LOS????στα τουριστικα χαμογελανε ναι . για τα φραγκα, εδω κανεις δεν χαμογελαει...αν καμια φορα απορειτε αν ειναι χαζοι η απλα σας κοροιδευουν, ισχυουν κ τα δυο. Οι ανθρωποι εχουν χαμηλο επιπεδο μορφωσης κ καλουνται να εξυπηρετησουν εμας. δεν ειναι κακο, απλα ειναι εκνευριστικο οταν καλεισε να πληρωσεις ενα σωρο λεφτα σε μλκς κ αυτοι που ειναι γυρω σου απλα δεν μπορουνε να το κανουν...το γεγονος οτι λιγοι μιλανε αγγλικα, αρχιζει κ σε εκνευριζει σε σημειο που να λες πως γινεται να εχουν ερθει τοσοι λευκοι εδω κ καναν επιχειρησεις, οταν δεν μπορουν να εχουν τιποτα στο ονομα τους..μπορουν να εχουν αλλα ε καποιες διαδικασιες. ολα για το μουνι???μα τοσο  μλκς ημαστε οι αντρες??επισης αν τυχει να κανετε καποιες διαδικασιες για extension viza κτλ, θα καταλαβατε το εννοοω. με τα καινουροα μετρα που πηραν για τις βιζες, θελω να ελπιζω οτι θα μειωθουν οι τιμες.

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Μετα απο 6.5 μηνες πατογκ κ μπανγκοκ, σε κανει να αναρςτιεσαι πως τα καταφεραμε κ γιναμε το ρεζιλι του κοσμου..εχουμε κ καλα στοιχεια σαν λαος, τα οποια δν ξερω ακομη ποια ειναι. Ο λογος που εμεινα εδω τοσο καιρο, ηταν γιατι οσες φορες εφευγα, ηθελα παντα να ξαναγυρισω οσο πιο συτομα μπορουσα. Τωρα, με τοσες εκρεμοτητες ελλαδα κ αφου εχω ζησει το ονειρο-που ηταν πραγματικα ονειρο- φευγω με το μυαλο μου ησυχο. Η ταυλανδη ειναι καποια χωρα που πρεπει να επισκεφτει καθε εργενης αλλα εχει δοθει υπεραξια στον προοροσμο, πραγμα που φαινεται κ στις τιμες τους, εξαιτιας του μουνιου. Στην ελλαδα εχουμε καλυτερους τουριστικους προοροσμους, με καλυτερες παροχες αλλα κ 10πλασιες τιμες κ με φατσες ξινο μουνικες ελληνικες. οποτε τι μενει???αλλοι προορισμοι στην ασια η καπου αλλου στον κοσμο. Δεν γνωρισα λευκη γυναικα που να εχει ονειρο να ερθει να ζησει μονιμα ταυλαδη αλλα απο την αλλη εκατομμυρια αντρες. για το μουνι ρε πουστη μου????? ελατε εδω, γαμηστε κ φυγετε..μην κανετε ονειρα να ξαναερθετε πιστευοντας οτι ειναι ο απολυτος προορισμος..μπορει να ηταν πριν μερικα χρονια, απλα τωρα για μενα ειναι ενας αγαπημενος προορισμος ποου εξερευνηθηκε,  πηρα τα καλα στοιχεια κ τα αρνητικα κ συνεχιζω την ζωη μου στην μιζερη ελλαδα, μεχρι νεωτερας.τα οικονομικα ειναι πολυ δυσκολα κ τετοιο ταξιδι δεν θα εχω την ευκαιρια να ξανακανω, οι αναμνησεις μενουν σε αυτην την ζωη κ προτιμω να ζησω μιζερα για καποιο καιρο στην μιζερη ελλαδα, μεχρι νεοτερασ δις.
Τα οικονομικα για καποιον που ενδιαφερεται να μεινει εδω παντως longtime κ να κανει 'οικογενειακη' ζωη με καποια εξτρα γουστα τα υπολογιζω περιπου στα >50000 μπατ τον μηνα, δηλαδη καπου κοντα στα 1100???. καντε τα ονειρα σας πραγματικοτητα, εχοντας στον νου σας παντα τις συνεπειες.αυτο ξεχωριζει τους αντρες απο τους μαλακοκαυληδες.κ απο τετοιους πολλους εδω...απενταροι λευκοι, παγιδευμενοι στην χωρα κ ολα αυτα για το μουνι.αυτα.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
Ωραιος ο Mindreader μπραβο.  :rockon: :rockon:
Αλλα μην πας μακρια.Εχει και πολλους ελληνες που πανε κλεινονται στο χοτελ-πισινα-νανι-γαμησι και τα ιδια την επομενη μερα.

stafos30

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Like
6
Πόντοι
0
Mindreader  ευχαριστουμε για το χρονο σου. Εισαι ωραιος. :rockon:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Mindreader KAI palias,ευχαριστουμε για τον κοπο που κανατε να γραψετε τι ειδατε και ζησατε εκει......Να μαστε γεροι να ξαναπαμε!!!

flip

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Τωρα γενικα για το LOS...ημαρτον ρε μλκς ποιο LOS????στα τουριστικα χαμογελανε ναι . για τα φραγκα, εδω κανεις δεν χαμογελαει...αν καμια φορα απορειτε αν ειναι χαζοι η απλα σας κοροιδευουν, ισχυουν κ τα δυο.
εεεετσι μπραβο.....θεος

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Μέρος Τέταρτο.  Μια προσωπική ιστορία. Λίγο διαφορετική.

Μετά απο μια περίπου εβδομάδα έντονης δραστηριότητας  στη Πατάγια,με πολλά Short Time, και μασάζ κυρίως,  είδα κάτι που μου άρεσε πολύ. Μια ταυλανδέζα με όλα τα θετικά της φυλής και κανένα αρνητικό δηλαδή σχετικά ψηλή και με πλούσιες καμπύλες παρόλο που ήταν λεπτή σαν σωματότυπος. Δούλευε πόρτα σε μια ντίσκο. Πράγμα που συνεπαγόταν την εποχή τουλάχιστον που εγώ ήμουν στη πατάγια ότι δεν ήταν κατόι διότι στα κατόι απαγορευόταν ακόμη και η είσοδος στις ντίσκο.

Και εκεί μου μπήκε ο διάβολος.  Ντρέπομαι κάπου που το γράφω αλλά χρησιμοποιώντας ως ιερόσυλος στη πατάγια όλες τις λεβεντομαλακίες που χρησιμοποιούμε οι ελληνάρες στην ελλάδα για να ρίξουμε κάποια γυναίκα τελικά τα κατάφερα δύσκολα μεν αλλά σχετικά γρήγορα δε ( γιατί δεν είχα και πολύ χρόνο ).  

Δεν θα μπώ σε λεπτομέρειες αλλά αφού τη ''γνώρισα'' καλά, πλήρωσα ένα ποσό περίπου 30% πάνω απο το μηνιαίο μισθό της και την έπεισα να με ακολουθήσει για το υπόλοιπο των διακοπών μου ( περίπου άλλες 2 εβδομάδες )  στη Μπανκόκ αρχικά για 3 μέρες και στο πουκέτ τελικά ( πατόνγκ και καρόν ). Επιπλέον βέβαια πλήρωνα τα έξοδά της όσον αφορά φαγητό ποτό μετακινήσεις.

Μπορεί να φανώ μαλάκας σε πολλούς φίλους του site οι οποίοι προτιμούν ( και καλά κάνουν ) την πολυγαμικότητα, και ιδίως σε ένα μέρος όπως η Ταυλάνδη. Ομως βλέποντάς το απολογιστικά δεν το μετανοιώνω. Κάθε άλλο.
Κατ' αρχάς απο πλευράς εμφάνισης ήταν μακράν ότι καλύτερο είχα δεί στη μια εβδομάδα που έμεινα στη Πατάγια αλλά και σε ότι είδα αργότερα στη Μπανγκκόκ και στο Πουκέτ. Είχε επίσης απο πλευράς συμπεριφοράς όλα τα κλασικά πλεονεκτήματα που γενικότερα οι ταυλανδέζες έχουν και ανέφερα παραπάνω. Επιπλέον ήταν αρκετά μορφωμένη είχε σπουδάσει στη Μπανγκόκ ( που την ήξερε σα τη τσέπη της )  και μίλαγε καλά αγγλικά ( πράγμα σπάνιο στις  ταυλανδέζες ) μια και είχε δουλέψει στη σιγκαπούρη. Aρα επικοινωνούσα πολύ καλά μαζί της πράγμα που με τις προηγούμενες δεν το είχα.
Με πήγε σε μέρη που σίγουρα δεν θα πήγαινα μόνος μου σαν τουρίστας και μου έδωσε να καταλάβω πράγματα για τη χώρα της που σίγουρα μόνος μου δεν θα καταλάβαινα.  Εγινε  ξεναγός, σεξουαλικός  σύντροφος, και κατά ένα περίεργο τρόπο και φιλαράκι μου ταυτόχρονα.

Για να μη παρεξηγηθώ, δεν παριστάνω ούτε τον πρωτότυπο ούτε το μάγκα. Στο κάτω κάτω της γραφής και αυτή τη πλήρωνα όπως όλοι μας, όλες τους.  Μάλλον κωλόφαρδος ήμουν, που μου έκατσε η φάση αλλά αφού το κυνήγησα όμως επιμένοντας αρκετά. Το αναφέρω μόνο σαν μια προσωπική εναλλακτική εμπειρία, ένα άλλο τρόπο διακοπών στη Ταυλάνδη αν θέλετε. Είμαι σίγουρος ότι πολλοί θα το θεωρήσουν μαλακία. Πιθανόν όμως για κάποιους να έχει αξία για αυτό και το ποστάρω. Για εμένα σίγουρα είχε.

To να ξηγιέσαι σαν άντρας σε μια γυναίκα δεν είναι κακό...δεν είναι κακό να νιώσεις το gf...

η ντομπροσύνη και το γούτσου γούτσου ποτέ δεν χάνει...και αυτοί που θα σε πουν μαλάκα ας κοιταχτούν στον καθρέφτη...

βάλε όμως καμιά φώτο του μουνιου αυτου.. :sunglasses:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
συμπερασμα απο τα τελευταια ποστ και ειδικα του παλια : ΧΑΛΙΑ ΧΑΛΙΑ ΧΑΛΙΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ
ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ
μη πατησει κανεις εμπαργκο στον αθλιο πουτανοτοπο
ας μεινουν κατι πρεζονια σαν και εμας τους μαλακες που παμε σταθερα και χωρις αλλη επιλογη

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Mindreader KAI palias,ευχαριστουμε για τον κοπο που κανατε να γραψετε τι ειδατε και ζησατε εκει......Να μαστε γεροι να ξαναπαμε!!!
που να ξαναπαμε? τρελος εισαι δεν διαβαζεις.....αλλα σε καταλβαινω μπραδερ εισαι και εσυ μολυσμενος απο το μικροβιο της ταυ , να μπουμε καραντινα εκει τι λες ?

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
που να ξαναπαμε? τρελος εισαι δεν διαβαζεις.....αλλα σε καταλβαινω μπραδερ εισαι και εσυ μολυσμενος απο το μικροβιο της ταυ , να μπουμε καραντινα εκει τι λες ?

Stefan
Δεν νομιζω να εγραψε καποιος για να μην ξαναπαει κανενας Ταυλανδη, ολοι γραφουν τη γνωμη τους και πως βλεπουν τα πραγματα εκει, υποκειμενικα μεν αλλα αληθινα.
Μπορει να συμφωνουμε ή οχι αλλα γεγονος ειναι οτι η Ταυλανδη εχει αλλαξει δραματικα. Για καποιους απο εμας που εχουμε κλεισει καποιες δεκαετιες επισκεψεων σε αυτη τη χωρα οι αλλαγες ειναι τεραστιες και παντα προς το χειροτερο.
Καποτε οι Ταυλανδοι σου χαμογελουσαν πραγματικα, σε θυμοντουσαν σαν πελατη και πολλες φορες κολακευοντουσαν που ξαναπηγαινες στο εστιατοριακι τους ή στο ξενοδοχειο τους, κερνουσαν κιολας.
Μου εχει τυχει να περασω απεξω απο γαμο σε χωριο και να το θεωρησουν τιμη τους να με καλεσουν. Αυτα βεβαια επαρχια και οχι στη πρωτευουσα ή στο πουτανοχωρι.
Και εγω ξενερωσα περυσι που πηγα Μπανγκοκ αλλα οπως πολυ σωστα ειπε ο pipinomaniac υπαρχουν και καποιοι που αγαπανε αυτη τη χωρα οχι για τις πουτανες αλλα για ολα τα αλλα και αυτοι ενοχλουνται περισσοτερο απο τις αλλαγες αλλα οσο και να γκρινιαζουν οταν μπορουν ξαναπανε Ταυλανδη ή σε αλλες χωρες που ειναι ακομη οπως ηταν καποτε η Ταυλανδη.
Αυτα και δεν νομιζω οτι χωραει ειρωνεια οταν καποιος γραφει τη γνωμη του.
Αυτο δεν ζηταμε απο οσους πανε;
Να γραψουν τη γνωμη τους.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Stefan
Δεν νομιζω να εγραψε καποιος για να μην ξαναπαει κανενας Ταυλανδη, ολοι γραφουν τη γνωμη τους και πως βλεπουν τα πραγματα εκει, υποκειμενικα μεν αλλα αληθινα.
Μπορει να συμφωνουμε ή οχι αλλα γεγονος ειναι οτι η Ταυλανδη εχει αλλαξει δραματικα. Για καποιους απο εμας που εχουμε κλεισει καποιες δεκαετιες επισκεψεων σε αυτη τη χωρα οι αλλαγες ειναι τεραστιες και παντα προς το χειροτερο.
Καποτε οι Ταυλανδοι σου χαμογελουσαν πραγματικα, σε θυμοντουσαν σαν πελατη και πολλες φορες κολακευοντουσαν που ξαναπηγαινες στο εστιατοριακι τους ή στο ξενοδοχειο τους, κερνουσαν κιολας.
Μου εχει τυχει να περασω απεξω απο γαμο σε χωριο και να το θεωρησουν τιμη τους να με καλεσουν. Αυτα βεβαια επαρχια και οχι στη πρωτευουσα ή στο πουτανοχωρι.
Και εγω ξενερωσα περυσι που πηγα Μπανγκοκ αλλα οπως πολυ σωστα ειπε ο pipinomaniac υπαρχουν και καποιοι που αγαπανε αυτη τη χωρα οχι για τις πουτανες αλλα για ολα τα αλλα και αυτοι ενοχλουνται περισσοτερο απο τις αλλαγες αλλα οσο και να γκρινιαζουν οταν μπορουν ξαναπανε Ταυλανδη ή σε αλλες χωρες που ειναι ακομη οπως ηταν καποτε η Ταυλανδη.
Αυτα και δεν νομιζω οτι χωραει ειρωνεια οταν καποιος γραφει τη γνωμη του.
Αυτο δεν ζηταμε απο οσους πανε;
Να γραψουν τη γνωμη τους.
ok ρε λορδε ασε να κανω και εγω λιγο πνευματακι φυσικα και να λεει κανεις τι γνωμη του αλλα σε θεματα τα εχουμε αναλυσει 500 φορες τι να λεμε , χωρις παρεξηγηση ουτε απο τα παιδια που γραψανε ουτε απο κανεναν αλλο θα μπορουσα να γραφω αμετρητες σελιδες για αρνητικα πραγματα πχ για ελλαδα η βουλγαρια η αλλους κωλοτοπους αλλα αφου εχουν χιλιοειπωθει , τεσπα δεν τρεχει και τιποτα

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
Εγω εχω να πω οτι εσεις που εχετε παει πολλες φορες Ταιλανδη μαζι και stefan βαζω εχετε παθει κορεσμο με την χωρα.
Και ενα παραγνωριστηκαμε που λεμε.
Μηπως σιγα σιγα πρεπει να αλλαζετε χωρα?

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
ok ρε λορδε ασε να κανω και εγω λιγο πνευματακι φυσικα και να λεει κανεις τι γνωμη του αλλα σε θεματα τα εχουμε αναλυσει 500 φορες τι να λεμε , χωρις παρεξηγηση ουτε απο τα παιδια που γραψανε ουτε απο κανεναν αλλο θα μπορουσα να γραφω αμετρητες σελιδες για αρνητικα πραγματα πχ για ελλαδα η βουλγαρια η αλλους κωλοτοπους αλλα αφου εχουν χιλιοειπωθει , τεσπα δεν τρεχει και τιποτα

;)

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Εγω εχω να πω οτι εσεις που εχετε παει πολλες φορες Ταιλανδη μαζι και stefan βαζω εχετε παθει κορεσμο με την χωρα.

ΟΧΙ Σε διαβεβαιωνω οτι κορεσμος δεν εχει ερθει, τουλαχιστον εδω και 35 χρονια , αλλα οπως ειπα οι αλλαγες στη συμπεριφορα του κοσμου ενοχλουν, να σου θυμισω οτι καποτε στην Ελληνικη επαρχια οχι μονο σου ανοιγαν τη πορτα εαν ηθελες να ρωτησεις κατι αλλα σε κερναγαν τουλαχιστον ενα καφεδακι ενω τωρα....
Δεν καταδικαζεις τη χωρα, κρινεις τους ανθρωπους.
Και οπως εγραψα πριν, ναι υπαρχουν ακομη χωρες στην Ασια που ειναι οπως ηταν η Ταυλανδη 20 χρονια πριν.
Αλλα ολα ειναι υποκειμενικα.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
μη βαζεις ιδεες

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
Mακαρι να μην ειναι κορεσμος.
Αλλα σιγουρα καποιοι εχουν παθει και αρχιζουν να βγαζουν μισος και κακια για την χωρα.
Και αν σας πω και ονομα το ποιος εβγαλε την μεγαλυτερη πικρα και κακια θα πεσετε απτα συννεφα.
Δεν ξερω αν ειναι μελος εδω αλλα δεν θελω να τον εκθεσω τον παλιομαλακα γιατι ΜΑΛΑΚΑΣ ειναι τελικα με κεφαλαια γραμματα.
Εχει παντως  πολυ σχεση με Ταιλανδη.
Αν κατι δεν παει καλα στη ζωη μας αρχιζουμε και αναζητουμε τον φταιχτη αλλα δεν σκεφτομαστε οτι αυτος μπορει να ειναι ο ιδιος ο ευατος μας.
Τα ριχνουμε σε αλλους.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
E καλα τωρα.Παλι τα ιδια θα λεμε μην βαζω ιδεες.
Οχι κολα εσυ με την papaya μια ζωη  :idiot:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.697
Πόντοι
19.795
Εχω παει 8 φορες Ταυλανδη τα τελευταια 7 χρονια, και τεσσερεις φορες στη Κινα.
Πηγαινω για επαγγελματικους λογους πραγμα που σημαινει οτι ερχομαι σε επαφη
και με ανθρωπους που δεν εχουν σχεση με παροχη σεξουπηρεσιων.
Απο τις 170 μερες που εχω κανει συνολικα στη Ταυλανδη τις 163 εχω μεινει στη
Μπανγκοκ. Οποτε δεν μπορω να εχω αποψη ουτε για Παταγια ουτε για Πουκετ.
Εκεινο που εχω να πω ειναι οτι οσο και αν εχει αλλιωθει ο Ταυλανδος, παραμενει
μακραν πολυ πιο φιλικος και εξυπηρετικος απο τον Κινεζο.
Οσο για τις παροχες σεξουαλικων επι χρημασι υπηρεσιων;
Η ταυλανδεζα στο GFE ειναι ασυναγωνιστη (εκτος απο μια βραζιλιανα που ειχα
γνωρισει παλια στη Βαρκελωνη), ενω η Κινεζα ειναι ασυναγωνιστη σε τεχνικες
του ερωτα,(η χειροτερη φριλανσερ απο αυτες συναγωνιζεται ανετα την καλυτερη
μασσατζου απο το Κολονζ η το Ακανε) αλλα δεν αφηνει κανενα περιθωριο για
συναισθηματικες "παραισθησεις".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom