Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
Στο Magestic suites εχει μεινει κανεις; Βρισκω εδω μια τιμη στα 25 ευρω
για single studio για 1 ατομο. Αυτο σημαινει οτι δεν αυτο το δωματιο
δεν ειναι guest-friendly; Η οτι απλως δεν μπορεις να πας για πρωινο
με δευτερο ατομο;
Ρε Λυστ αν ειναι ο δρομος σου απο εκει (γωνια Σουκχουμβιτ και σοι 4)
και δεν εχεις τιποτα καλυτερο να κανεις, καντους μια ερωτηση.
Ετσι για να μη λενε καποιοι οτι δεν δινεις σωστες πληροφοριες.
στειλε ενα mail και ρωτα τους ρε..που θελεις να κανεις και τον εξυπνο νταβαντζη....
οσο για τις πληροφοριες ο Tony αποδυκνυεται σωστοτατος....μας πρηξανε με το low season...και τους μπηκε το νερο μεχρι τα αρχιδια χαχαχα....λες και ειναι low season τυχαια!!!

mitsios

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
1

Μέσα στο κέντρο της Πατονγκ
Έπαιρνε τρελλό παζάρι
Για τα 5 άτομα μπορείς να την πάρεις στα 6000 ανάλογα την εποχή
Παντως για 20 μερες που θελουμε και τον Ιανουραιο θα παει πολυ η συγκεκριμενη οσο παζαρι και αν σηκωνει.Ευχαριστω παντως.Γενικοτερα θελει πολυυυυ ψαξιμο

dim78

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Όταν το ξενοδοχείο είναι GF η κοπέλα λογίζεται απο το ξενοδοχείο ώς το 2ο άτομο που χρησιμοποιεί τις παροχές του ξενοδοχείου, άρα δικαιούται πρωινό κανονικά, χρήση πισίνας ή και άλλων παροχών που πληρώνεις ως 2κλινο... Αλλάζει το πράμα αν φέρεις 3η κοπέλα όπου πληρώνεις τη διαφορά σε 3κλινο χρησιμοποιώντας όμως και η 3η κοπέλα τις παροχές που συμπεριλαμβάνονται στη τιμή...

Αυτά τουλάχιστον ισχύουν στο Pattaya Bay Resort που έμεινα το `12 αλλά φαντάζομαι πως είναι και κοινή πολιτική όλων των ξενοδοχείων.
Στο πουκέτ σε όσα στείλαμε και ήταν gf, χωρίς εξτρά χρέωση, κανένας guest δεν είχε πρόσβαση σε οτιδήποτε χωρίς να πληρώσει. Δικαίωμα για πρωινο είχαν μόνο στα ξενοδοχεία που πλήρωνες συμμετοχή 1000 bth για κάθε guest που έφερνες, και διέμενε.
Πρώτη φορά πήγα πουκέτ και η low season τα έσπασε. Ευτυχώς πετύχαμε βροχές μόνο βράδυ, και μια μεσημεριανή που κράτησε 30 λεπτά, όλες οι εκδρομές γίνανε κανονικά χωρίς να σε λιώνει ο ήλιος  και οι τιμές ήταν σαφώς άπαιχτες. Λέω να ξαναπάω μέσα Οκτώβρη που είναι ακόμα low season, τι λέει από καιρό εκείνη την περίοδο?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.697
Πόντοι
19.795
Και μετα μου λενε εμενα γιατι προτιμαω το παλιο καλο κρασι. :idiot:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Διαβαστε και ένα ενδιαφέρον άρθρο σχετικά με την "σύγχρονη" Ταυλανδη : ( για τους κατέχοντες την Αγγλική)

Ζουμερή παράγραφος δυστυχως λεει πολλες αλήθειες
Αλλα οκ μην τα ισοπεδώνουμε ολα
Αν ψάξει κανεις βρισκει
Η φλέβα χρυσού βρισκεται στα κορίτσια που ενδιαφέρονται μεν για φαρανγκ (η στη χειροτερη δεν αντίκειται εχθρικά) αλλα δεν εχουν προλάβει ακομη να γνωρίσουν πολλους η και καθολου
Απλως θελει καλυτερο ψάξιμο και πιο εξελιγμένο οπλοστάσιο χαχα

adiso

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Βρε τι συμβαίνει???
εκεί που ήταν φίλοι ο lyst με το balo τον γνωστό, τώρα ξεκατινιάζονται σαν ladyboys!
o Pagtao ξέρετε τι απέγινε??

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Εχοντας επιστρέψει πριν απο δυο εβδομάδες απο Ταυλάνδη βρίσκω τώρα το χρόνο να περιγράψω και εγώ την εμπειρία μου. Νοιώθω κατά κάποιο τρόπο υποχρεωμένος να το κάνω διότι προσωπικά βοηθήθηκα πάρα πολύ απο τις περιγραφές των παλιών και έμπειρων φίλων που ποσταραν στο site, τους οποίους και παρεπιπτόντως ευχαριστώ πολύ.

Θα προσπαθήσω να αποφύγω πράγματα που εχουν ειπωθεί επανηλειμένα και να περιοριστώ σε προσωπικής φύσεως παρατηρήσεις. Επιπλέον για να μη γίνω κουραστικός γράφοντας σεντόνια θα σπάσω το ποστάρισμα σε 4 μέρη.

Μέρος πρώτο. Σύντομη περιγραφή ταξιδιού και κόστη.

Μέρος δεύτερο. Γενικές προσωπικές εντυπώσεις

Μέρος τρίτο. Το κύριο αντικείμενο του site. Οι γυναίκες τους.

Μέρος Τέταρτο.  Μια προσωπική ιστορία. Λίγο διαφορετική.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Μέρος πρώτο. Σύντομη περιγραφή ταξιδιού και κόστη. Εχοντας επηρεαστεί από τη δουλειά μου κατέγραψα ότι ξόδεψα και τα έβαλα συνοπτικά στο παρακάτω πίνακα.  Σημειωτέον ότι με άριστα το 10 παίρνω γύρω στο 7 στο παζάρι ( είμαι αρκετά μέτριος ) και το λέω γιατί όπως έχει επανειλημμένως ποσταριστεί το παζάρι στη ταυλάνδη έχει ιδιαίτερη βαρύτητα παντού. Ελπίζω ο πίνακας να βοηθήσει άλλους φίλους του site.

Αναχώρηση Κυριακή 27/7/2014
Επιστροφή Παρασκευή  15/8/2014
Διάρκεια Ταξιδιού 20  μέρες με τις πτήσεις, 18 μερες καθαρή παραμονή

Εισητηριο Αθήνα - Μπανγκόγκ  με Egypt Air μέσω Καίρου. 780 euro

Αφιξη Μπανγκόγκ Δευτέρα 28/7 και αναχώρηση κατ' ευθείαν  με πούλμαν για Πατάγια 125 baht πούλμαν και 125 ταξί τοπικά απο σταθμό pataya σε ξενοδοχείο.  Σύνολον: 6 euro

Παραμονή στη  Πατάγια  στο  Miracle Suites,  6 διανυκτερεύσεις  απο Δευτέρα 28/7  εως και Σάββατο  2/8. 30,43 euro/ημέρα 6 μέρες Σύνολον: 182,58 euro

Κυριακή  3/8/2014 Επιστροφή απο Πατάγια στη Μπανγκόγκ συν ταξί απο σταθμό σε ξενοδοχείο 8 euro 8
Παραμονή στη  Μπανγκογκ στο  Hotel Icon Bangok ,3 διανυκτερεύσεις  απο Κυριακή 3/8  εως και Τρίτη  5/8. 48,89 euro/ημέρα 3 ημέρες Σύνολον:146,67 euro

Πτήση απο Μπανγκόγκ σε Πουκε Τετάρτη 6/8, 113 ευρώ ( με ταξί για αεροδρόμιο άλλα 11 ευρώ  ) Συνολον:124 euro

Παραμονή στο  Πουκε/Πατόνγκ  στο  the Crib Patong, 6 διανυκτερεύσεις  απο Τετάρτη 6/8  εως και Δευτέρα  11/8/2014. 32,08 euro/ημέρα 6 ημέρες Σύνολον:192,48 euro

Παραμονή στο  Πουκε  στο Movenpick resort στη Karon Beach  2 διανυκτερεύσεις  απο Τρίτη 13/8  εως και Τετάρτη 14/8/2014. Για να πάρω λίγη  αίσθηση ενός πεντάστερου ξενοδοχείου στη Ταυλάνδη.
82 euro/ημέρα 2 ημέρες Σύνολον:164

Πέμπτη  14/8/2014  επιστροφή στη Μπανγκόγκ αεροπορικώς αρχικά και μετά χαράματα Παρασκευής  15/8  στις 00¨55  επιστροφή  πίσω ελλάδα.

Εξοδα Φαγητό  ( μόνο τα δικά μου, τα κεράσματα τα βάζω στη γραμμή για τις γυναίκες ) χωρίς υπερβολές  ( εξαιρώ τις μέρες του ταξιδιού που έτρωγα στο αεροπλάνο  ) Σύνολον:259 euro

Εξοδα Ποτό ( μόνο τα δικά μου, τα κεράσματα τα βάζω στη γραμμή για τις γυναίκες ) χωρίς υπερβολές  ( εξαιρώ τις μέρες του ταξιδιού που έτρωγα στο αεροπλάνο  ) Σύνολον: 189 euro

Γυναίκες  και όλα τα παρελκόμενα κεράσματα φαγητά ποτά κλπ ( συμπεριλαμβανομένων και μασάζ ) με υπερβολές ( να μη ξεχνάμε το άθλημα ) Σύνολον:1136 euro

Επισκέψεις σε ζωολογικούς και βοτανικούς κήπους, καβάλημα ελεφάντων ( elephant treking ) . Eπίσκεψη πι- πι islands, πληρωμένες περιηγήσεις  και, άλλα τοπικής φύσεως αξιοπερίεργα. Σύνολον:218

ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΝΟΛΟΝ 3406 euro

Οσον αφορά το ταξίδι έχω να προσθέσω τα παρακάτω. Διάρκεια συνολική περίπου 14 ώρες και 16,5 ώρες αναχώρηση και επιστροφή  αντίστοιχα. Αναμονή στο Κάιρο στην ανταπόκριση 2  και 4,5 ώρες αντίστοιχα ( αναχώρηση- επιστροφή ).  Αναχώρηση αργά  απόγευμα Κυριακής  (19:30). Επιστροφή χαράματα (  00¨55 )τη Παρασκευή 15/8 οπότε κερδίζεις όλη τη Πέμπτη εκεί. Επιπλέον κοιμάσαι στις  πτήσεις βραδινές ώρες  οπότε δεν σου φαίνεται  ατελείωτο το ταξίδι ( που στην ουσία είναι ), αν μπορείς να κοιμηθείς σε καρέκλα βέβαια. Εύρισκα πτήσεις και με 650 ευρώ αλλά με 2 και όχι μιά ανταπόκριση και συνολικό χρόνο ταξιδιού περίπου30 ώρες, πράγμα απαγορευτικό τουλάχιστον για εμένα απο πλευράς ταλαιπωρίας. Είμαι και κάποιας ηλικίας και δεν γουστάρω να κοιμάμαι στα πατώματα στο Νέο Δελχί η στο Αμπου Ντάμπι στiς ανταποκρίσεις. Οτι πληρώνεις γενικά παίρνεις και αυτό ισχύει  και στα εισιτήρια. Πάντως ο χρυσός κανόνας που λέει ότι όσο νωρίτερα κλείσεις εισιτήριο τόσο καλύτερη η τιμή που πετυχαίνεις ισχύει και εδώ με το παραπάνω. Αν στο επιτρέπει ο προγραμματισμός της δουλειάς σου βέβαια ( εγώ σε αυτό ατύχησα και πλήρωσα ένα premium 170 ευρώ περίπου σε σχέση με τη καλύτερη τιμή που θα μπορούσα να πετύχω αν έκλεινα το εισιτήριο 3-4 μήνες νωρίτερα ).

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Μέρος δεύτερο. Γενικές προσωπικές εντυπώσεις.

Θα ήθελα αρχικά να πώ ότι είμαι αρκετά μεγάλος σε ηλικία και για επαγγελματικούς λόγους  ( δούλευα σε μια πολυεθνική εταιρία ) ταξίδεψα για περίπου 11 χρόνια σε μικρότερη ηλικία σε πάρα πολλά κράτη σε μερικά απο τα οποία έμενα πάνω από 3-4 μήνες κάθε φορά. Το γράφω απλά για να πώ ότι έχω εμπειρία απο άλλες νοοτροπίες, άλλες κουλτούρες, άλλες χώρες γενικότερα. 
Πάμε λοιπόν.

1. Θα ξαναπάω. Η  Ταυλάνδη είναι μια χώρα μαγική. Αυτός ο λαός έχει βάλει στο κέντρο της κουλτούρας του αυτό που εμείς λέμε  χαρά. Αυτό εκφράζεται με τον αυθορμητισμό του χαμόγελού τους που απέχει παρασάγκας από τα χαμόγελα τύπου διαφήμιση οδοντόκρεμας που έχουμε συνηθίσει στη δύση. Εβλεπα ακόμη και γέρους και γριές ξεδοντιάρηδες να χαμογελούν αυθόρμητα και αληθινά. Αυτή η υποβόσκουσα χαρά παντού, είναι πιστεύω που κατακτά και τον τουρίστα με ένα σιωπηλό σταδιακό και ασυνήθιστο τρόπο. Η  ατμόσφαιρα που προκύπτει απο αυτή τη  κουλτούρα πολύ αποτελεσματικά  βγάζει  ως κεντρικό στοιχείο απο το κεφάλι του δυτικού την με κάθε προσπάθεια κόστος και θυσία επιτυχία που τον μαστιγώνει όλο το χρόνο, και βάζει τη χαρά στη θέση της. Ετσι η χώρα σε κατακτά.  Αλλωστε αυτό δεν είναι το κύριο ζητούμενο στις διακοπές ??  η χαρά  πλαισιωμένη και υποστηριζόμενη βέβαια  από τη ξενοιασιά, τη ξεκούραση, τη σεξουαλική ευχαρίστηση, τις καινούργιες διαφορετικές εικόνες, γεύσεις ,  κλπ.

2. Εκτός απο σεξοτουρισμό η χώρα έχει πραγματικά πολλά αξιοθέατα. Εκ των υστέρων θεωρώ τεράστια μαλακία για κάποιον να επισκεφθεί τη χώρα και να μην τα δεί. Είτε διότι κλείνεται σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο και δεν ξεμυτάει ( βλέπε αρκετούς κινέζους και άραβες ), είτε διότι ξενυκτάει μπεκρουλιάζοντας όλο το βράδι οπότε την επομένη δεν έχει όρεξη για τίποτα ούτε καν για σεξ ( βλέπε κυρίως ρώσους ). Τα πολυτελή ξενοδοχεία σε όλα τα μέρη του κόσμου τα ίδια είναι. Αν σε κλείσουν μέσα ο μόνος τρόπος να καταλάβεις σε πια χώρα είσαι, είναι οι φάτσες των υπαλλήλων του ξενοδοχείου ( πάντα προσωπική η άποψη ).

3. Η κοινωνία τους είναι πραγματικά σεξουαλικά απελευθερωμένη πολύ πριν μας προκύψει αυτός ο όρος στη σεμνότυφη  χριστιανική και μαλακισμένη δύση τη δεκαετία του 1960. Αυτό φαίνεται απο την γενικότερη σεξουαλική τους ''ελευθεριότητα''  όσο και απο την αποδοχή της ομοφυλοφιλίας  από όλες τις ηλικιακές ομάδες πράγμα που φανερώνει ότι αυτή η απελευθέρωση έχει επιτευχθεί πολύ καιρό πριν και έχει εμπεδωθεί από τη κοινωνία τους. Για τους ταυλανδούς και τις ταυλανδέζες το σεξ χωρίς ταμπού και περιορισμούς είναι τόσο φυσικό όσο και το φαγητό.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Μέρος τρίτο. Το κύριο αντικείμενο του site. Οι γυναίκες τους.

Προσωπικές ΠΑΝΤΑ παρατηρήσεις παρακάτω.

1. Κυκλοφορούν πολλές μα πολλές επαγγελματίες που ανήκουν εμφανισιακά στη κατηγορία μπάζα ( ο όρος δεν με αντιπροσωπεύει αλλά είναι ακριβής ) και που σε άλλες απο τις χώρες που εγώ έχω επισκεφθεί ( και έχω ταξιδέψει πάρα πολύ ) ούτε για αστείο δεν θα μπορούσες να τις εντάξεις στη κατηγορία των '' επαγγελματιών''.

2. Πάμε τώρα στις κοπέλες που είναι σε πιο καλά εμφανισιακά στάνταρτς αντικειμενικά ( όση αντικειμενικότητα χωράει βέβαια σε αυτό  το θέμα). Ας δούμε πρώτα τα αρνητικά τους,  Εχουν κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που για εμένα προσωπικά ( και για αρκετούς άλλους νομιζω ) δεν θα τις έκαναν ιδιαίτερα ελκυστικές σεξουαλικά. Είναι οι περισσότερες αρκετά κοντές, με ιδιαίτερα μικρό στήθος, και χωρίς καμπύλες γενικότερα.

3. Ας δούμε όμως και τα θετικά τους. Εχουν οι περισσότερες πολύ ωραία απαλή επιδερμίδα και μεταξωτά μαλλιά που χαίρεσαι να χαιδεύεις. Είναι τις περισσότερες φορές ευχάριστες και γελαστές και σου φτιάχνουν τη διάθεση.  Εχουν την ειλικρινή πρόθεση να σε ευχαριστήσουν. Είναι καθρέπτες, υπό την έννοια ότι όπως τους φέρεσαι σου φέρονται, όσο δε καλύτερα τους φέρεσαι τόσο καλύτερα σε πολλαπλασιαστικό βαθμό σου φέρονται.

4. Το ιδιαίτερο όμως στοιχείο τους που τις κάνει μοναδικές είναι η τρομερή ικανότητά τους να σε κάνουν να ξεχνάς ότι είναι επαγγελματίες. Σε αυτό υποκλίνομαι, δεν το έχω ξαναδεί πουθενά. Είναι πραγματικά μαέστροι. Ο τρόπος που το πετυχαίνουν είναι η γενικότερη ζεστασιά και η τρυφερότητα της συμπεριφοράς τους τόσο στο σεξ ( αυτο που λέμε gfe) όσο και κυρίως εκτός σέξ, δηλαδή σκηνές ζηλοτυπίας αν κοιτάξεις άλλη όσο είσαι μαζί τους, και η πρόθεσή τους να σε περιποιούνται με διάφορους τρόπους απο το να σου κάνουν μασάζ μέχρι να σε χτενίζουν, να σου κόβουν τα νύχια κλπ κάνοντάς σε να έχεις την ψευδαίσθηση μιας οικειότητας που μόνο σε μακροχρόνιες σχέσεις επιτυγχάνεται. Επιπλέον το γεγονός ότι σε πολλές περιπτώσεις απέρριπταν τύπους που τους την έπεφταν άτσαλα ασχέτως του τι ήταν πρόθυμοι οι τύποι να πληρώσουν ( και το έλεγξα  με το τρόπο μου 5-6 φορές αυτό ) συνηγορούσε στο επιχείρημα ότι δεν είναι τόσο ''στυγνές'' επαγγελματίες και επιλέγουν με ποιον πάνε και με στοιχεία όχι αμιγώς οικονομικά ( δηλαδή κριτήρια δικού τους γούστου ).

5. Σε κάποιες περιπτώσεις είχα την αίσθηση/ψευδαίσθηση ότι οι κοπέλες πραγματικά με γούσταραν σαν άντρα. Οτι με έβλεπαν δηλαδή περισσότερο σαν γκόμενο και λιγότερο σαν πελάτη. Επιανα συχνά τον ευατό μου να μου λέει '' Ξύπνα μαλάκα τη πληρώνεις πουτάνα είναι'' Ακόμη προσπαθώ να καταλάβω για τις συγκεκριμένες  περιπτώσεις αν ήταν αίσθηση η ψευδαίσθηση. Ισως αυτή είναι η Ταυλάνδη !!! Ισως βέβαια αν τους είχα δώσει το κανονικό μου τηλέφωνο και όχι το ταυλανδέζικο  ( που προμηθεύθηκα ακολουθώντας τις  οδηγίες των  έμπειρων φίλων του site )  να το καταλάβαινα αμέσως με το που θα με έπαιρναν στην ελλάδα τηλέφωνο και θα μου ζητούσαν να τους στείλω λεφτά !!!! Πράγμα που γίνεται κατά κόρον με πρωταθλητές τους άγγλους και τους ελβετούς φαράγκ όπως έμαθα.

6. Αυτή η καλλιεργημένη ψευδαίσθηση του ότι δεν πηγαίνουν μαζί σου για τα λεφτά η τουλάχιστον όχι μόνο για τα λεφτά αλλά και γιατί σε γουστάρουν σαν άντρα κατά κάποιο τρόπο είναι το κύριο κεφάλαιό τους και η κύρια διαφορά τους απο τις εργαζόμενες του χώρου σε άλλες χώρες.  Αυτή η καλιεργημενη ψευδαίσθηση σε κάνει να αισθάνεσαι ότι έχεις ( και καλά ) το sex appeal ενός επώνυμου χολυγουντιανού ηθοποιού η ενός ροκ σταρ. Και σίγουρα αυτό σε συνεπαίρνει γιατί πρωταρχικά τονώνει την αυτοπεποίθησή σου.  Προσωπικά το βρήκα αρκετά δύσκολο να κοντρολάρω τον εαυτό μου και να μην αφήσω τη ψευδαίσθηση να με παρασύρει σε μαλακίες. Αυτό βέβαια έχει να κάνει κυρίως με το ψυχισμό και με την ωριμότητα του κάθε ανθρώπου. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αυτός είναι και ο κύριος μηχανισμός μέσω του οποίου  κάποιοι φαράγκ ''κολάνε'' με τη χώρα και την επισκέπτονται συνέχεια. Εκεί που στη χώρα τους νοιώθουν από τίποτα έως μέτριοι έρχονται στην Ταυλάνδη και ξαφνικά γίνονται και καλά αντικείμενα πόθου.

7. Τέλος και για να ελαφρύνουμε λίγο τη περιγραφή χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στα τραβέλια τους.  Τα lady boys η Katois για τους ντόπιους. Δεν θα σου πουν ότι είναι τράβελοι και πολλοί απο αυτούς είναι πιο θηλυκοί απο γυναίκες στο ντύσιμο στη φωνή στη κίνηση και στη συμπεριφορά. Για ένα νεοφερμένο farang είναι συχνά δύσκολο να τα ξεχωρίσει. Υπάρχει ο κίνδυνος να ανακαλύψεις πάνω στο σεξ ότι η γκόμενα που διάλεξες διαθέτει ματσούκι. Εκτός βέβαια αν δεν έχει κανείς θέμα ( περί ορέξεως ...... ).

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Μέρος Τέταρτο.  Μια προσωπική ιστορία. Λίγο διαφορετική.

Μετά απο μια περίπου εβδομάδα έντονης δραστηριότητας  στη Πατάγια,με πολλά Short Time, και μασάζ κυρίως,  είδα κάτι που μου άρεσε πολύ. Μια ταυλανδέζα με όλα τα θετικά της φυλής και κανένα αρνητικό δηλαδή σχετικά ψηλή και με πλούσιες καμπύλες παρόλο που ήταν λεπτή σαν σωματότυπος. Δούλευε πόρτα σε μια ντίσκο. Πράγμα που συνεπαγόταν την εποχή τουλάχιστον που εγώ ήμουν στη πατάγια ότι δεν ήταν κατόι διότι στα κατόι απαγορευόταν ακόμη και η είσοδος στις ντίσκο.

Και εκεί μου μπήκε ο διάβολος.  Ντρέπομαι κάπου που το γράφω αλλά χρησιμοποιώντας ως ιερόσυλος στη πατάγια όλες τις λεβεντομαλακίες που χρησιμοποιούμε οι ελληνάρες στην ελλάδα για να ρίξουμε κάποια γυναίκα τελικά τα κατάφερα δύσκολα μεν αλλά σχετικά γρήγορα δε ( γιατί δεν είχα και πολύ χρόνο ).  

Δεν θα μπώ σε λεπτομέρειες αλλά αφού τη ''γνώρισα'' καλά, πλήρωσα ένα ποσό περίπου 30% πάνω απο το μηνιαίο μισθό της και την έπεισα να με ακολουθήσει για το υπόλοιπο των διακοπών μου ( περίπου άλλες 2 εβδομάδες )  στη Μπανκόκ αρχικά για 3 μέρες και στο πουκέτ τελικά ( πατόνγκ και καρόν ). Επιπλέον βέβαια πλήρωνα τα έξοδά της όσον αφορά φαγητό ποτό μετακινήσεις.

Μπορεί να φανώ μαλάκας σε πολλούς φίλους του site οι οποίοι προτιμούν ( και καλά κάνουν ) την πολυγαμικότητα, και ιδίως σε ένα μέρος όπως η Ταυλάνδη. Ομως βλέποντάς το απολογιστικά δεν το μετανοιώνω. Κάθε άλλο.
Κατ' αρχάς απο πλευράς εμφάνισης ήταν μακράν ότι καλύτερο είχα δεί στη μια εβδομάδα που έμεινα στη Πατάγια αλλά και σε ότι είδα αργότερα στη Μπανγκκόκ και στο Πουκέτ. Είχε επίσης απο πλευράς συμπεριφοράς όλα τα κλασικά πλεονεκτήματα που γενικότερα οι ταυλανδέζες έχουν και ανέφερα παραπάνω. Επιπλέον ήταν αρκετά μορφωμένη είχε σπουδάσει στη Μπανγκόκ ( που την ήξερε σα τη τσέπη της )  και μίλαγε καλά αγγλικά ( πράγμα σπάνιο στις  ταυλανδέζες ) μια και είχε δουλέψει στη σιγκαπούρη. Aρα επικοινωνούσα πολύ καλά μαζί της πράγμα που με τις προηγούμενες δεν το είχα.
Με πήγε σε μέρη που σίγουρα δεν θα πήγαινα μόνος μου σαν τουρίστας και μου έδωσε να καταλάβω πράγματα για τη χώρα της που σίγουρα μόνος μου δεν θα καταλάβαινα.  Εγινε  ξεναγός, σεξουαλικός  σύντροφος, και κατά ένα περίεργο τρόπο και φιλαράκι μου ταυτόχρονα.

Για να μη παρεξηγηθώ, δεν παριστάνω ούτε τον πρωτότυπο ούτε το μάγκα. Στο κάτω κάτω της γραφής και αυτή τη πλήρωνα όπως όλοι μας, όλες τους.  Μάλλον κωλόφαρδος ήμουν, που μου έκατσε η φάση αλλά αφού το κυνήγησα όμως επιμένοντας αρκετά. Το αναφέρω μόνο σαν μια προσωπική εναλλακτική εμπειρία, ένα άλλο τρόπο διακοπών στη Ταυλάνδη αν θέλετε. Είμαι σίγουρος ότι πολλοί θα το θεωρήσουν μαλακία. Πιθανόν όμως για κάποιους να έχει αξία για αυτό και το ποστάρω. Για εμένα σίγουρα είχε.

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Να γραψω κ γω το δικο μου σεντονι, μιας που με χει πιασει ενας μυικος πονος στο στομαχι κ δεν την παλευω μια.
Μετα απο παραμονη 1.5 μηνα πατογκ, ηρθα μπανγκοκ γιατι κυριως βαρεθηκα να βρισκομαι αναμεσα σε πουτανες...καμια ουσια μετα απο καιρο, κανενα προσωπικο κερδος συν το γεγονος οτι οσα μουνια γνωριζα που ξεχωριζαν απο τα πουταναρια της πατογκ ηταν τουριστριες κ μεναν μονιμα μπαγκοκ.
Δευτερη μερα μπαγκοκ γαμησα ενα μουνακι που ειχα γνωρισει πατογκ κ την πεμπτη μερα γνωρισα την γκομενα που ειμαι τωρα.θα γραψω κ εγω τις δικες μου μλκς μετα απο παραμονη 6 μηνων σχεδον εδω, ετσι για να περασει η μερα.

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Διαμονη: Μιας κ ειμαι σε χαμηλο budget αρχισα με ενα ξενοδοχειο- να το κανει ο θεος- με 600 baht το οποιο μπορουσες να βαλεις οσα μουνακια θες μεσα..κανεις δεν σε ρωτουσε.Αξιζει να μεινεις στην περιοχη Sukhumvit απο soi 1 μεχρι κ soi 20 κ πανω σε bts. τα λεφτα που ζητανε ειναι απιστευτα πολλα, γενικα ειναι μια πανακριβη πολη σχετικα με τις παροχες της, οποτε τα παζαρια αν μεινετε πολυ καιρο αξιζουν. για μενα το ξενοδοχειο ειναι μονο για γαμησι κ υπνο, οποτε σαν πορνοτουριστας ειναι το τελευταιο που με ενδιαφερει. αν η γκομενα θα της αρεσει το ξενοδοχειο η οχι, την γραφω στα @@ μου, γιατι για ενα γαμησι ειναι κ μετα δρομο στον αγαπουλη της. αλλα κ αν βρειτε ενα καλο παιδι, αν σας κανει παραπονα για το ξενοδοχειο, να την στειλετε στην μανα της κ στην τρωγλη που ζουνε ολοι μαζι. μετα απο 2 μηνες εκει πηγα σε ενα αλλο ξενοδοχειο που βγαινει 20000 μπατ τον μηνα, ολα πληρωμενα. Γενικα η διαμονη ειναι το μεγαλυτερο μου εξοδο..υπαρχουν δωματια κ με 8500 μπατ soi 22 me sukhumvit αλλα ειναι για τον πουτσο. Ta condos το λιγοτερο που ζητανε ειναι 3 month leasing κ ενα ωραιο δωματιο τηα σας βγει περιπου >15000. Καλυτερη πριοχη για μενα να μεινει καποιος ειναι thonglor, μακρυα απο τις πουτανες....αλλα ποιος ο λογος να ερθεις μπαγκοκ αν δεν ειναι για να γαμξσεις πουτανες???

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Μπαγκοκ: Για οσους πιστευουν οτι ειναι ασφαλης πολη, να ευχονται να μην τους συμβει κατι...κανεις δεν θα τους ψαξει η θα ενδιαφερθει.μακρυα απο τσαμπουκαδες, μακρυα απο ταξιτζηδες κτλ. Τα νοσοκομεια τους ειναι λιγο φτηνοτερα απο ιδιωτη γιατρο στην ελλδα αλλα οι γνωσεις τους περιορισμενες. Ειναι μια τριτοκοσμικη πολη η οποια θελει να κινειτε σε ταχυτητα σιγκαπουρης, με asteia αποτελεσματα. Τις χειρωνακτικες εργασιες δεν τις κανουν ταυλανδοι, οι μισθοι ειναι αστειοι, το σερβις γινεται απο παιδακια που δεν ξερουν τι τους γινεται, οι τιμες στις αγορες condos ειναι να απορεις κ ολα δειχνουν οτι θα ξαναερθει οικονομικη κριση.Ιδιως αν φυγει ο βασιλιας κ ερθει ο γιος του θα γινει της πουτανας. τι μας ενδιαφρει αυτο τωρα ομως εμας??εχει να κανει με τις γενικοτερες αλλαγες που αναφεραν οι προηγουμενοι για την ταυλανδη.η μπαγκοκ  δεν αξιζει για πουτανες, απο την αλλη με ενα καλο παραμυθι οτι μενετε μονιμα εδω, ενα καλο δωματιο, καλη εμφανιση ειναι η ειδανικη πολη για να γαμας αβερτα. τωρα ποσο θα κοστισει αυτο δεν ξερω...καμια φορα οι πουτανες ειναι φτηνοτερες αλλα υπαρχουν ενα σωρο γκομενακια που με μια καλη εξοδο θα γαμηθουν . εχω γνωρισει κ παρθενες ετων 30+ (!!!!!) αλλα συνηθως το κερατο παει συννεφο.. οι ταυλανδεζες που εχω γνωρισει, τρωνε βρωμοξυλο απο τους δικους τους...δεν θα βρεις κ την καλυτερη ποιοτητα λευκων εδω. οι πρωτες σχεσεις τους, ηταν με ταυλανδεζουν, οι οποιοι τις κερατωσαν η τις εδειραν κ σε συνδυασμο με τα μεγαλυτερα καυλια κ με πορτοφολια που εχουν οι λευκοι αλλαξοπιστησαν. Οι αραπηδες αποτελουν φετιχ, αφου δεν εχω γνωρισει γκομενα που να μην εχει φαει αραπικη πουτσα αλλα μονο εκει..οχι για σχεση. οι αμερικανοι αποτελουν το ονειρο τους.

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Φαγητο: Στη αρχη εχει πλακα..μετα λες τι μαλακιες τρωω θεε μου. το streetfood θεωρειτε φτηνο αλλα ποσο ακριβο μπορει να ειναι 100 γραμ . ρυζι κ 50 γραμ. κοτοπουλο. 1 ευρω???με 6 αγοραζω στα καρφουρ ολοκληρο κοτοπουλο ρε μουνια ψημενο!!!να δινεις λεφτα στο φαγητο ειναι τραγικο αφου πουθενα δεν θα βρεις καλο. τα κρεατα τους ειναι απαισια, οπου μπορουν να σου δωσουν κατεψυγμενο θα σου δωσουν, μακαροναδες, πιτσες κτλ..για μενα δεν αξιζει πλεον να δωσεις παραπανω απο 400 μπατ/ατομο/γευμα. εχω δωσει μεχρι 1200 κ πραγματικ απορουσα..γιατι???προτιμηστε μικρα ταυλανδεζικα εστιατορεια που βρισκονται κυριως σε soi μεσα.

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Μπράβο στον συναγωνιστή Mindreader για τα posts του

Stories