Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Καλησπέρα. Επιστροφή στην μίζερη πραγματικότητα και σε μία ακόμα αντίστροφη μέτρηση. Εκατόν τριαντα πέντε είναι πολλές;;;;;

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
AΓΑΠΗΤΙΚΟΣ  ΜΙΑΣ  ΣΑΚΟΥΛΑΣ
Τελευταίο βράδυ στην Πατονγκ και τίποτα δεν μπορούσε να σταματήσει την νυχτερινή  έξοδο. Ούτε καν η τρίτη μπόρα της ημέρας που έπεφτε μανιασμένη πάνω στους τσίγγους των σκεπών δημιουργώντας ένα πανδαιμόνιο θορύβου. Η ώρα κόντευε μεσάνυχτα και τίποτα δεν έδειχνε να αλλάζει. Έπρεπε να παρθεί μια απόφαση. Τηλεφωνάκι και γκομενάκι στο δωμάτιο ή καταδρομική έξοδος και ότι τύχει. Η πρώτη προοπτική δεν ενθουσίαζε και πολύ, έτσι κι αλλιώς τόσες μέρες από πήδημα ήμασταν χορτάτοι. Όμως και η δεύτερη επιλογή δεν ήταν εύκολη. Το νερό έξω πολύ. Απόφασίστηκε αναμονή. Κόντευε 12.30 και η βροχή έγινε ψιχάλα. Τα τηλέφωνα πήραν φωτιά και το ραντεβού δόθηκε που αλλού μέσα στην Τiger. Στολή εκτάκτου ανάγκης, σορτσάκι βερμούδα,  t-shirt και παντόφλα. Βγαίνω έξω και η βροχή άρχισε να δυναμώνει πάλι. Δεν γαμιέται σκέφτομαι δεν θα λιώσουμε κιόλας. Περνάω τον δρόμο  που ευτυχώς δεν είχε πολύ νερό,με γρήγορα βήματα, και στρίβω στην San Sabai. Ωρε πούστη μου. Το νερό έφτανε στο μηρό για πάνω από πενήντα μέτρα, Κόλλωσα. Τι κάνουμε; Βλέπω στη γωνία τις δύο γκόμενες που δουλεύουν στα υπαιθρια αραβικά γυράδικα μέσα στο  νερό σαν να μην τρέχει τίποτα. Πήρα θάρρος και προχώρησα. Το νερό πολύ. Περισσότερο έμοιαζα με διασωθέντα από φονική πλημμύρα παρά για κάποιον μαλάκα που έβγαινε για να διασκεδάσει. Τα 50 μέτρα  τέλειωσαν και ευτυχώς δεν πέρασε κανένα αμάξι ή μηχανάκι να με κάνει εντελώς μουνί. Με πλησιάζει μια μεγάλη ομπρέλα. " Hello tilak. Where are you going?" μου λέει μια ψιλή φωνούλα και εμφανίζεται μπροστά μου ένας δίμετρος τράβελος." I'm going to my girlfriend's room"  είπα για να τον αποφύγω με την ομπρέλα να αποσύρεται άμεσα από το κεφάλι μου και να μένω πάλι στο έλεος της βροχής. Προχωράω. Από κάθε γωνιά του δρόμου αρχίζουν και ξεπετάγονται πιτσιρίκια, γριές, νιές,που πουλούσαν ομπρέλες και σακούλες για την βροχή. Πιο πολλοί ήταν αυτοί που πουλούσαν από αυτούς που περπατούσαν στον δρόμο. Έφτασα στον κεντρικό δρόμο. Βρεμμένος αλλά όχι μεχρι την κωλοτρυπίδα είμαι 50 μέτρα από την Tiger. Σταματάω για ανασύνταξη δυνάμεων και τσιγάρο κάτω από ένα υπόστεγο. Η βροχή γίνεται καταιγίδα. Παίρνω φόρα , σπριντάρω και φτάνω στην είσοδο. Οι πορτίερηδες γελάνε με το χάλι όλων όσων φτάναμε τρέχοντας. Αναρωτιέμαι " Ηρθα εδώ να βρω γκόμενα να πηδήξω; Πόσο γελοίος μπορεί να γίνει ένας άντρας για το μουνί;"  Ανεβαίνω την μεγάλη απότομη σκάλα, πληρώνω την είσοδο και να 'μαι μέσα. Τζίφος. Οι γκόμενες λίγες,και ηλικιωμένες.  Χρόνια στο κουρμπέτι έχουν γίνει και μετερεολόγες ξέρουν πότε θα έρθουν νωρίτερα. Έχουν και προτεραιότητα στα κομμωτήρια λόγω παλαιότητας.......
Βρίσκω τους υπόλοιπους, τα ίδια χάλια με μένα, ο ένας γελάει με το χάλι του αλλουνού. Καραγκιόζηδες.
Πήραμε ποτά και αφού κάναμε την συνήθη γύρα στοχεύσαμε στην πόρτα. Μέσα δεν έπαιζε τίποτα ή σχεδόν τίποτα.Η ώρα περνούσε και πόρτα δεν έφερνε γκομενάκια παρα μόνο βρεγμένους farang. Oύτε καν άραβες. Η γενικά κακή τους σχέση με το νερό τους είχε κρατήσει και αυτούς μέσα.....
Κόντευε τρείς και άρχισα να ξεροβήχω σαν παλιόγερος και ήταν φυσικό γιατί για πάνω από δύο ώρες , στέγνωνα κάτω από τον παγωμένο αέρα του air condition. Κάνω μια τελευταία γύρα μέσα στο μαγαζί μήπως μου είχε διαφύγει τίποτα ιππεύσιμο και χαιρέτησα την παρέα μιας και είχα να σηκωθώ το πρωί για την επιστροφή στην πρωτεύουσα. Βγήκα έξω με την ελπίδα ότι η βροχή θα είχε σταματήσει αλλά δυστυχώς δεν...Κατεβαίνω τα σκαλιά και δεν πιστεύω στα μάτια μου. Ο δρόμος είναι γεμάτος από κόσμο. Όι περισσότεροι καλυμμένοι με ολόσωμες διάφανες σακούλες και κάποιοι λίγοι με ομπρέλες. Στο πρωτο βήμα μου την πέφτουν 5-6 πιτσιρίκια να αγοράσω ομπρέλα. Βγάζω ένα εκατόμπατο και παίρνω μία μπας και γλυτώσω λίγο νερό. Την ανοίγω και βλέπω τον Τουίτη. Ο απόλυτος μαλάκας.
Προχωράω αλλά σε κάθε βήμα με σταμάταγε και μια σακούλα. "Hello handsome" μου λέγανε οι περισσότερες αλλά με τίποτα δεν μπορούσα να καταλάβω τι κρυβόταν από κάτω.Αποφάσισα να μην ρισκάρω. Πήρα τον δρόμο της επιστρόφης με την ομπρέλα του Τουίτη να μην μπορεί να με σώσει από το νερό. Φτάνω ξανά στην λίμνη του San Sabai. Ξεκινάω αποφασισμένος το τσαλαβούτημα και συμβαίνει το μοιραίο. Ένα σκουτεράκι περνάει δίπλα μου σχεδόν γκαζομένο με φυσικό επακόλουθο να με κάνει μουνί. Το νερό έφτασε κωλοτρυπίδα. Αφήνω στα λασπόνερα την ομπρέλα με τον Τουίτη να επιπλέει. Ηταν πιά άχρηστη.
Το σκουτεράκι σταματάει στο τέλος της λίμνης και με περιμένει. Φτάνω και  πλησιάζω τη σακούλα που το οδηγούσε. Μια τρεμάμενη φωνούλα ακούγεται " I'm solly" μου λέει.Ένα γλυκό μουτράκι ξεπρόβαλε και δεν μου άφησε πολλά περιθώρια για να αρχίσω τα μπινελίκια." Do you want to drive you to your room?" είπε ριχνοντας το αγκίστρι της.
Η τελευταία νύχτα στο χωριό πάντα τόσα χρόνια μου κρύβει εκπλήξεις. Και είναι πάντα απολαυστικές......

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Welcome back lyst

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Μια και το ζητάς ποστάρω μερικές φωτογραφίες, μετά από έγκριση και της κοπέλας υπό τον όρο ότι πρόσωπα δεν θα φαίνονται. Το σέβομαι αυτό και τα πρόσωπα σβήστηκαν. Αμα αφήνεις και κάτι στη φαντασία γίνεται νομίζω ακόμη καλύτερο.

πολύ δυνατό...μετράει το παιδί... :sunglasses:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ξεκινάω αποφασισμένος το τσαλαβούτημα και συμβαίνει το μοιραίο. Ένα σκουτεράκι περνάει δίπλα μου σχεδόν γκαζομένο με φυσικό επακόλουθο να με κάνει μουνί. Το νερό έφτασε κωλοτρυπίδα. Αφήνω στα λασπόνερα την ομπρέλα με τον Τουίτη να επιπλέει. Ηταν πιά άχρηστη.
Το σκουτεράκι σταματάει στο τέλος της λίμνης και με περιμένει. Φτάνω και  πλησιάζω τη σακούλα που το οδηγούσε. Μια τρεμάμενη φωνούλα ακούγεται " I'm solly" μου λέει.Ένα γλυκό μουτράκι ξεπρόβαλε και δεν μου άφησε πολλά περιθώρια για να αρχίσω τα μπινελίκια." Do you want to drive you to your room?" είπε ριχνοντας το αγκίστρι της.
Η τελευταία νύχτα στο χωριό πάντα τόσα χρόνια μου κρύβει εκπλήξεις. Και είναι πάντα απολαυστικές......
Φιλαράκο η ιστορία μου θυμίζει μια παλιά ελληνική ταινία με τη Βασιλειάδου που έβαζε τις ανηψιές της να πετάνε κανάτια με νερό σε περαστικούς γαμπρούς με σκοπό πρώτα να τους κάνουν μουνί και μετά να τους καθαρίσουν ώστε να γνωριστούν και να προχωρήσουν στα περεταίρω. :grin: :grin: :grin:

Η πιθανότητα η ταυλανδέζα με το scooter που σε έκανε καινούργιο να έχει δεί ελληνική ταινία είναι μάλλον μηδενική.  :2funny: :2funny: :2funny:

Πιθανόν όμως το αγκίστρι να στο έριξε πριν σου πεί το ''I am solly''. Προσχεδιασμένο το έγκλημα ???

Εσύ θα μας πείς.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
πολύ δυνατό...μετράει το παιδί... :sunglasses:
Αφού σου αρέσουν ποστάρω μερικές ακόμη. Αφιερωμένες στους παλιούς του site που όπως έχω ξαναγράψει με βοήθησαν πολύ με τα posts τους και τους ευχαριστώ.

Συνημμένα

• 20140811_122230.jpg
    20140811_122230.jpg
    146,1 KB · Εμφανίσεις: 26
  • 20140802_012431.jpg
    20140802_012431.jpg
    169,8 KB · Εμφανίσεις: 32

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Μπραβο ρε LYST περιγραφικος οπως παντα!!
Και μια συμβουλη για οσους πανε Ασια σε περιοδο βροχων.
Οταν βρεχει ξεχαστε τα μακο και ολα τα βαμβακερα υφασματα, αργουν να στεγνωσουν, προτιματε τα συνθετικα πχ. πουκαμισα ή σορτσακια της Columbia ή οποιασδηποτε αλλης μαρκας που ειναι απο τεχνητο υφασμα, στεγνωνουν σχεδον αμεσως.

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
πολύ ψιλό ....... αν δεν μας έλεγες ότι είναι γυναίκα θα έλεγα ότι είναι LB - Ανεξάρτητα από αυτό άξιος !!!!

wisher

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Μπραβο για τις φωτο παιδια!!Απο αεροπορικες εταιριες, ειναι καμια που καλο ειναι να αποφυγουμε?? Για 10-20 Φλεβαρη βρηκαμε με 544 γιουρια απο Airloft..Τι λετε??Η τιμη νομιζω ειναι πολυ καλη, να κλεισουμε?

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
484
Πόντοι
6.045
φιλε mindreader θα ηθελα τις εντυπωσεις σου απο το ξενοδοχειο που εμενες στο πουκετ. Οσον αφορα τιμη-υπηρεσιων και το ποσο μακρυα ειναι απο τα σημεια ενδιαφεροντως

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
φιλε mindreader θα ηθελα τις εντυπωσεις σου απο το ξενοδοχειο που εμενες στο πουκετ. Οσον αφορα τιμη-υπηρεσιων και το ποσο μακρυα ειναι απο τα σημεια ενδιαφεροντως
Εννοείς το Movenpick resort στη Karon Beach  η το Crib Patong στη Πατόνγκ ??

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
Καλησπέρα. Επιστροφή στην μίζερη πραγματικότητα και σε μία ακόμα αντίστροφη μέτρηση. Εκατόν τριαντα πέντε είναι πολλές;;;;;
Ειπαμε να γραφεις Αρλεκιν..αλλα εσυ το παραξεφτυλισες ρε φιλε!
warnwarn.gif
 πολύ εριστικός-πολλά σχετικά report... πάρτο αλλιώς

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Grafo aglika giati kati epathe to tilefono kolise kai den gyrizei se ellinika.

To crib patong einai peripou 250 metra apo tin arxi tis bangla pou einai to kentro tis nykterinis diaskedasis sti patong. H apostasi den einai megali alla ayto einai kai prosopiko.

Episis to ctib einai 70 metra apo tin junkceylon ena megalo eporiko kentro pou emena me voleue gia fagito. Akrivos piso apo to xenodoheio kai apenanti apo to Thai Boxing centre yparxei kathe vradi megali street food market gia osous endiaferontai.

Einai ksinourgio katharo axioprepes xenodoxeio. Alla einai kai auto pou oi ameriksnoi lene budget hotel diladi ftino. Min perimeneis diladi politeleies tetrasterou i pentasterou xenodoheiou.i de pisina pou exei sti tatatsa emena pio poly se gourna me parepempe para se pisina kyriws logo megethous.

Se ksthe orofo exoun ena dwmatio me to arxiko D kai to noumero tou orofou. To D simainei deluxe. Ego emena ston 8 orofo sto D8 gia paradeigma. Einai ligo megalitero apo ta alla  domatia kai me voleye. Ta kanonika toy dvmatia moy fanikan mikra alla oxi poli mikra. To deluxe erhotan me mia prosfora peripou sta 32 euro tin imera me proino, mazi me tous forous ( to 17% ) otan to ekleisa. Exw tin entiposi oti isos an pazareua parapano tha mporousa na paro mia epileon ekptosh 5% - 10%.

Me dedomeno to post tou filou LYST gia to skiniko pou tou ekanan otan fortose deyteri gynaika tha symvouleua oposdipote na min kaneis kratisi an den pareis graptos se email oti to xenodoxeio einai guest friendly I girl friendly anexartitos tou posous guests exeis. Genika apantoun sta email, ti kratisi tin ekana kateytheian apo to site tou xenodoxeiou.  

Diagonios apenanti apo to CRIB sta 20 metra einai to Hemingway Silk pou einai tis idias katigorias xenodoheio alla ligo pio palio. Tha proteina na koitaxeis kai ekei.

An thes kati akoma rotise me.

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
τωρα που ετοιμαζόμαστε το γαμημενο το baht κάθε μερα ανεβαινει......

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Αφού σου αρέσουν ποστάρω μερικές ακόμη. Αφιερωμένες στους παλιούς του site που όπως έχω ξαναγράψει με βοήθησαν πολύ με τα posts τους και τους ευχαριστώ.

Ε ΝΑΙ ΡΕ ΦΊΛΕ...θαυμαστής του ωραίου είμαι...όχι καμιά κομπλεξάρα...

αυτή τη ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ αξίζει να την πληρώσεις και να την πάρεις μαζί σου διακοπές...πολύ δυνατό...

για μένα πάντα μετράει η ποιότητα, η ποσότητα πάει τελευταία.

μόνο σε αυτή τη χώρα γίνοντε αυτά...εδώ η μπαζο-Ελλεεινίδα αν δεν έχεις τραγόμουσο tattoo Και κοιλιακούς φέτα Δωδώνης δε σε βλέπει...

για αυτό και εγώ έχω θέσει εαυτόν στο αλλοδαπό...μέχρι η Ελληνίδα νταλικέρης να ξαναγίνει ΓΥΝΑΙΚΑ...τότε τα ξαναλέμε...

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16

ΧΜΜΜΜ Κατι δεν μου καθεται  :think:, αλλα αφου περασες καλα μπραβο!!

wisher

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια γενικα οι κοπελες ειναι καθαρες? Το κλαρινο :pipa1: με η χωρις προφυλακτικο??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom