Love you sort time
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 216
Καλησπέρα. Επιστροφή στην μίζερη πραγματικότητα και σε μία ακόμα αντίστροφη μέτρηση. Εκατόν τριαντα πέντε είναι πολλές;;;;;
Μια και το ζητάς ποστάρω μερικές φωτογραφίες, μετά από έγκριση και της κοπέλας υπό τον όρο ότι πρόσωπα δεν θα φαίνονται. Το σέβομαι αυτό και τα πρόσωπα σβήστηκαν. Αμα αφήνεις και κάτι στη φαντασία γίνεται νομίζω ακόμη καλύτερο.
Φιλαράκο η ιστορία μου θυμίζει μια παλιά ελληνική ταινία με τη Βασιλειάδου που έβαζε τις ανηψιές της να πετάνε κανάτια με νερό σε περαστικούς γαμπρούς με σκοπό πρώτα να τους κάνουν μουνί και μετά να τους καθαρίσουν ώστε να γνωριστούν και να προχωρήσουν στα περεταίρω.Ξεκινάω αποφασισμένος το τσαλαβούτημα και συμβαίνει το μοιραίο. Ένα σκουτεράκι περνάει δίπλα μου σχεδόν γκαζομένο με φυσικό επακόλουθο να με κάνει μουνί. Το νερό έφτασε κωλοτρυπίδα. Αφήνω στα λασπόνερα την ομπρέλα με τον Τουίτη να επιπλέει. Ηταν πιά άχρηστη.
Το σκουτεράκι σταματάει στο τέλος της λίμνης και με περιμένει. Φτάνω και πλησιάζω τη σακούλα που το οδηγούσε. Μια τρεμάμενη φωνούλα ακούγεται " I'm solly" μου λέει.Ένα γλυκό μουτράκι ξεπρόβαλε και δεν μου άφησε πολλά περιθώρια για να αρχίσω τα μπινελίκια." Do you want to drive you to your room?" είπε ριχνοντας το αγκίστρι της.
Η τελευταία νύχτα στο χωριό πάντα τόσα χρόνια μου κρύβει εκπλήξεις. Και είναι πάντα απολαυστικές......
Αφού σου αρέσουν ποστάρω μερικές ακόμη. Αφιερωμένες στους παλιούς του site που όπως έχω ξαναγράψει με βοήθησαν πολύ με τα posts τους και τους ευχαριστώ.πολύ δυνατό...μετράει το παιδί...
Εννοείς το Movenpick resort στη Karon Beach η το Crib Patong στη Πατόνγκ ??φιλε mindreader θα ηθελα τις εντυπωσεις σου απο το ξενοδοχειο που εμενες στο πουκετ. Οσον αφορα τιμη-υπηρεσιων και το ποσο μακρυα ειναι απο τα σημεια ενδιαφεροντως
Ειπαμε να γραφεις Αρλεκιν..αλλα εσυ το παραξεφτυλισες ρε φιλε!Καλησπέρα. Επιστροφή στην μίζερη πραγματικότητα και σε μία ακόμα αντίστροφη μέτρηση. Εκατόν τριαντα πέντε είναι πολλές;;;;;
φιλε mindreader θα ηθελα τις εντυπωσεις σου απο το ξενοδοχειο που εμενες στο πουκετ. Οσον αφορα τιμη-υπηρεσιων και το ποσο μακρυα ειναι απο τα σημεια ενδιαφεροντως
Αφού σου αρέσουν ποστάρω μερικές ακόμη. Αφιερωμένες στους παλιούς του site που όπως έχω ξαναγράψει με βοήθησαν πολύ με τα posts τους και τους ευχαριστώ.
Αφού σου αρέσουν ποστάρω μερικές ακόμη. Αφιερωμένες στους παλιούς του site που όπως έχω ξαναγράψει με βοήθησαν πολύ με τα posts τους και τους ευχαριστώ.
με απ'ολαΠαιδια γενικα οι κοπελες ειναι καθαρες? Το κλαρινο με η χωρις προφυλακτικο??
Πω,πω χτυπουσα δυο γυρους με απ'ολα τωραμε απ'ολα