όχι φίλε μου...μια ερώτηση έκανα...τόσα ταξίδια σε αεροπλάνα....έχετε γυρίσει ο καθένας σας τόσες αεροπορικές εταιρείες...δεν έτυχε ποτέ να μαγευτείτε από καμία και όταν κατεβηκατε από το αεροπλάνο να προσπαθήσατε έστω να κάνετε φάση?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (6 μέλη και 31 επισκέπτες)
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 431
- Πόντοι
- 36
Εγω εδωσα μια πιπα σε qatariani αεροσυνοδο στη τουαλετα του αεροπλανου.
Με παιζε χαμογελα απο νωρις και μολις κοιμηθηκαν ολοι οι επιβατες με κανε νοημα να παω μαζι της.
Τετοια πιπα ρε man που απο την γκαυλα εφτασα ως τα συννεφα
Το προβλημα ηταν οι αναταραξεις του αεροπλανου την ιδια στιγμη που με την τραυματισε λιγο.
Με παιζε χαμογελα απο νωρις και μολις κοιμηθηκαν ολοι οι επιβατες με κανε νοημα να παω μαζι της.
Το προβλημα ηταν οι αναταραξεις του αεροπλανου την ιδια στιγμη που με την τραυματισε λιγο.
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.697
- Πόντοι
- 19.795
Το χιουμορ τουλαχιστον δεν λειπει απο αυτο το θρεντ.
εγω παλι το ιδιο βραδυ που προσγειωθηκα Βαγκοκ μεσημερι ειδα τη μια αεροσυνοδο στο go-go στη walking street!
στο airport a-go-go ! επαθα πλακα... ζητουσε 5 χιλιαδες μπατ αλλα ειπα χαλαλι!
Ας εχει και ενα μπογιατζη παραπανω το site...!!!
στο airport a-go-go ! επαθα πλακα... ζητουσε 5 χιλιαδες μπατ αλλα ειπα χαλαλι!
Ας εχει και ενα μπογιατζη παραπανω το site...!!!
Love you sort time
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 216
Καλησπέρα από το μέτωπο. Σήμερα το μεσημέρι για δύο ώρες έριξε νερό με το τσουβάλι. Το νερό στον δρόμο μπροστά στο χοτέλ έφτανε μέχρι το γόνατο (το μέτρησα με μεζουρα αν το αμφισβητεί κάποιος). Αποκλεισμένος στο ξενοδοχείο δεν είχα και πολλά να κάνω. Τηλεφώνησα σε ένα σορτάκι που ήξερα ότι έχει μηχανάκι. Αμάσητο το θηρίο μέσα σε ένα τέταρτο ήταν στην είσοδο του ξενοδοχείου. Ηταν τόσο βρεμμένη που με το ζόρι την άφησαν γελώντας να περάσει από την ρεσεπτιόν. Όλα για το μεροκάματο
τελικα καποια στιγμη το κυριο θεμα ειναι αν καποιος εχει εμπειρια πολλες πτησεις και γενικα η πολυξερια που φημιζομαστε και ολα τα συναφη...???
ας προσγειωθουμε λιγο γιατι δεν θα εχει καθολου γουστο να διαβαζει κανεις παπαριες σε ενα νημα που εδωσε κινητρο να κατεβει καποιος κατω και να γνωρισει κατι
διαφορετικο πρωτογνωρο....
ας προσγειωθουμε λιγο γιατι δεν θα εχει καθολου γουστο να διαβαζει κανεις παπαριες σε ενα νημα που εδωσε κινητρο να κατεβει καποιος κατω και να γνωρισει κατι
διαφορετικο πρωτογνωρο....
πες μου οτι φορουσε σιδερακια και σου εκανε την πουτσα κοτλεΕγω εδωσα μια πιπα σε qatariani αεροσυνοδο στη τουαλετα του αεροπλανου.
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 431
- Πόντοι
- 36
Mars1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ειναι εικόνα thread αυτή για να βοηθήσει νέους ταξιδιώτες να κάνουν αυτο το ταξίδι όπως με βοήθησε εμένα πριν 4 χρόνια ;; Κοκορομαχίες ποιος ξέρει πιο καλά τη ταιλανδη και ποιος την έχει μεγαλύτερη ..... Ο καθένας περιγράφει και αποδίδει την δικιά του εμπειρία όπως την έχει ζήσει δεν χρειάζεται να δέχεται κακόβουλη κριτική αν κάποιος δεν συμφωνεί. Καλώ λοιπόν το lyst που ειναι αξιόλογος και βοηθάει απλόχερα να μην ξανάσχοληθει με κακόβουλη σχόλια, hard 19 και tekila αναμένω οταν με το καλό πάτε περιγραφές και επιτέλους ας επιστρέψουν τα παλιά καλά σχόλια του φίλου μου του μπικου οι φουλ περιγραφές από τον pipino και άλλους παλιούς ..... Και ας αφήσουμε τους εθνοπατέρες της ταιλανδης να λένε τα δικά τους.
Μόνο έτσι θα φτιαχτεί ξανά το thread !!!!!!! Θα χαρώ αν δώ ανταπόκριση
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 431
- Πόντοι
- 36
geo70
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2007
- Like
- 58
- Πόντοι
- 16
Τον εχει δει κανεις αυτον τον σουηδο?
Soi 4 Bangkok αστεγος.
Aς περνουν μαθηματα καποιοι αγαπουληδες που τρωνε μια περιουσια σε ψευτικες αγαπες.
Εμένα πάλι η φάτσα κάτι μου θυμίζει....αλλά...
newfan
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2013
- Like
- 92
- Πόντοι
- 6
Ειναι εικόνα thread αυτή για να βοηθήσει νέους ταξιδιώτες να κάνουν αυτο το ταξίδι όπως με βοήθησε εμένα πριν 4 χρόνια ;; Κοκορομαχίες ποιος ξέρει πιο καλά τη ταιλανδη και ποιος την έχει μεγαλύτερη ..... Ο καθένας περιγράφει και αποδίδει την δικιά του εμπειρία όπως την έχει ζήσει δεν χρειάζεται να δέχεται κακόβουλη κριτική αν κάποιος δεν συμφωνεί. Καλώ λοιπόν το lyst που ειναι αξιόλογος και βοηθάει απλόχερα να μην ξανάσχοληθει με κακόβουλη σχόλια, hard 19 και tekila αναμένω οταν με το καλό πάτε περιγραφές και επιτέλους ας επιστρέψουν τα παλιά καλά σχόλια του φίλου μου του μπικου οι φουλ περιγραφές από τον pipino και άλλους παλιούς ..... Και ας αφήσουμε τους εθνοπατέρες της ταιλανδης να λένε τα δικά τους.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου .
Η χώρα των αντιθέσεων όπως πραγματικά είναι η Ταϊλάνδη, έχει πολλά να προσφέρει.
Όταν μάλιστα ο ταξιδιώτης θελήσει να γνωρίσει ,να δει.
Αρκεί να μη εγκλωβιστεί σε στενά όρια 3 δρόμων στην Μπανγκόκ η την Παττάγια και το Πουκετ.
Η σέξ σκηνή εδώ, δεν αρχίζει ούτε τελειώνει εκεί
Πριν 16 χρόνια η ανάγκη να βοηθήσω ένα μέλος της οικογενείας μου εδώ σε μια επιχείρηση που τότε στηνόταν με έφερε εδώ .
Έζησα αυτήν την σκηνή για αρκετά χρόνια. Τώρα πια τα ενδιαφέροντα μου αλλά και το κοινωνικό μου γίγνεστε εδώ, δεν μου επιτρέπουν να κινούμε σε αυτούς τους χώρους. Αλλά σε κάποιους άλλους, που δεν διαφέρουν πάρα πολύ, απλώς είναι ποιο συγκαλυμμένοι και ποιό "ευπρεπής" .
Θα μου πείτε τι γυρεύω εδώ σε αυτό το φόρουμ;
Αυτό που μου λείπει περισσότερο η ελληνική παρέα, το χιούμορ, η υπερβολή, ο χαβαλές με λίγα λόγια.
Αν κάποιες φορές αναγκάζομαι από αναγνώστης να γίνομε συμμετέχοντας , είναι όταν κάποιες φορές, κάποια άτομα ξεφεύγουν από τα όρια τις ευπρέπειας ακόμα και σε ένα φόρουμ με θέμα σαν και αυτό.
Προσπαθούν με χυδαίο τρόπο να βγάλουν προς τα έξω την ανυπαρξία, τόσο της εγκεφαλικής τος ουσίας την μικρότητα της ψυχής τους και τα κόμπλεξ τους.
Έχω προσπαθήσει να κάνω παρέα με Έλληνες εδώ τόσο μόνιμους αλλά και επισκέπτες.
Δυστυχώς στην πλειοψηφία τους ήταν άτομα σαν το εν λόγο κύριο η συμφεροντολόγοι του στυλ δανεικά και αγύριστα.
Για αυτό έχω κλειστεί στο καβούκι μου.
Απομονώστε με κάθε τρόπο αυτά τα άτομα, το φόρουμ είναι χώρος ανταλλαγής απόψεων και διασκέδασης , με κανένα τρόπο δεν πρέπει να γίνει χώρος αντεγκλήσεων με άτομα που χρίζουν "ειδικής" μεταχείρισης και ιατρικής παρακολούθησης.
Κάτι ακόμα όσον αφορά την σέχ σκηνή
Στην χώρα υπάρχει ένας αντρικός πληθυσμός που ένα κομμάτι του ανήκει στην υψηλή η την μεσαία τάξη. Έχει τις ίδιες βιολογικές ανάγκες με τον καθένα, και φυσικά προστρέχει στις υπηρεσίες των κοριτσιών.
Πότε όμως των κοριτσιών αυτών που απευθύνονται οι Φάρανγκ.
Υπάρχουν ειδικοί χώροι ξενοδοχεία μασάζ η άλλης μορφής.
Στα ευαγή ιδρύματα της Νάνα η των άλλων περιοχών τα κορίτσια αυτά θα καταλήξουν, τα περισσότερα, όταν τα χιλιόμετρα στο κοντέρ είναι πολλά και οι πελατεία πια περιορισμένη
Τα κουρτινάδικα που μάλλον ο Φαντομάς ανέφερε, βρίσκονται στην χαμηλότερη κατηγορία από αυτά που συνηθίζουν να επισκέπτονται οι Ταΐλανδοί με κάποια σχετικά καλή οικονομική επιφάνεια.
Εγω εδωσα μια πιπα σε qatariani αεροσυνοδο στη τουαλετα του αεροπλανου.
εμ μετά καλά κάνουν οι διάφοροι με τα ψεύτικα nickname που μπαίνουν εδώ μέσα και σας ειρωνεύοντε ότι η μαγκιά σας εξαντλείται σε πουτανάκια του 1000μπατου...αυτή δεν είναι εικόνα Thread..που είναι οι παλιοί που γράφανε εδώ μέσα και ήταν σαν να ήμασταν εκεί μαζί τους...τους διώξατε όλους με τις μαλακίες σας..
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου .
Η χώρα των αντιθέσεων όπως πραγματικά είναι η Ταϊλάνδη, έχει πολλά να προσφέρει.
Όταν μάλιστα ο ταξιδιώτης θελήσει να γνωρίσει ,να δει.
Αρκεί να μη εγκλωβιστεί σε στενά όρια 3 δρόμων στην Μπανγκόκ η την Παττάγια και το Πουκετ.
Η σέξ σκηνή εδώ, δεν αρχίζει ούτε τελειώνει εκεί
Πριν 16 χρόνια η ανάγκη να βοηθήσω ένα μέλος της οικογενείας μου εδώ σε μια επιχείρηση που τότε στηνόταν με έφερε εδώ .
Έζησα αυτήν την σκηνή για αρκετά χρόνια. Τώρα πια τα ενδιαφέροντα μου αλλά και το κοινωνικό μου γίγνεστε εδώ, δεν μου επιτρέπουν να κινούμε σε αυτούς τους χώρους. Αλλά σε κάποιους άλλους, που δεν διαφέρουν πάρα πολύ, απλώς είναι ποιο συγκαλυμμένοι και ποιό "ευπρεπής" .
Θα μου πείτε τι γυρεύω εδώ σε αυτό το φόρουμ;
Αυτό που μου λείπει περισσότερο η ελληνική παρέα, το χιούμορ, η υπερβολή, ο χαβαλές με λίγα λόγια.
Αν κάποιες φορές αναγκάζομαι από αναγνώστης να γίνομε συμμετέχοντας , είναι όταν κάποιες φορές, κάποια άτομα ξεφεύγουν από τα όρια τις ευπρέπειας ακόμα και σε ένα φόρουμ με θέμα σαν και αυτό.
Προσπαθούν με χυδαίο τρόπο να βγάλουν προς τα έξω την ανυπαρξία, τόσο της εγκεφαλικής τος ουσίας την μικρότητα της ψυχής τους και τα κόμπλεξ τους.
Έχω προσπαθήσει να κάνω παρέα με Έλληνες εδώ τόσο μόνιμους αλλά και επισκέπτες.
Δυστυχώς στην πλειοψηφία τους ήταν άτομα σαν το εν λόγο κύριο η συμφεροντολόγοι του στυλ δανεικά και αγύριστα.
Για αυτό έχω κλειστεί στο καβούκι μου.
Απομονώστε με κάθε τρόπο αυτά τα άτομα, το φόρουμ είναι χώρος ανταλλαγής απόψεων και διασκέδασης , με κανένα τρόπο δεν πρέπει να γίνει χώρος αντεγκλήσεων με άτομα που χρίζουν "ειδικής" μεταχείρισης και ιατρικής παρακολούθησης.
Κάτι ακόμα όσον αφορά την σέχ σκηνή
Στην χώρα υπάρχει ένας αντρικός πληθυσμός που ένα κομμάτι του ανήκει στην υψηλή η την μεσαία τάξη. Έχει τις ίδιες βιολογικές ανάγκες με τον καθένα, και φυσικά προστρέχει στις υπηρεσίες των κοριτσιών.
Πότε όμως των κοριτσιών αυτών που απευθύνονται οι Φάρανγκ.
Υπάρχουν ειδικοί χώροι ξενοδοχεία μασάζ η άλλης μορφής.
Στα ευαγή ιδρύματα της Νάνα η των άλλων περιοχών τα κορίτσια αυτά θα καταλήξουν, τα περισσότερα, όταν τα χιλιόμετρα στο κοντέρ είναι πολλά και οι πελατεία πια περιορισμένη
Τα κουρτινάδικα που μάλλον ο Φαντομάς ανέφερε, βρίσκονται στην χαμηλότερη κατηγορία από αυτά που συνηθίζουν να επισκέπτονται οι Ταΐλανδοί με κάποια σχετικά καλή οικονομική επιφάνεια.
πόσο σε καταλαβαίνω φίλε...
αυτή είναι δυστυχώς η κοινωνία παντού...μια παγκόσμια ισοπέδωση ένας αχταρμάς...μπάλα παίζουν άμπαλοι...βυσματίες; σε υψηλές θέσεις...χοντρομαλάκες παριστάνουν τους μάγκες με τα λεφτά του μπαμπα...άστα ένα χαλι παντου...
έγραφαν κάποιοι παλιοι εδώ και τους διαβάζαμε με σεβασμό...και τώρα το κάθε μαλακισμένο το παίζει ιστορία...
διαβάζω ξένα forum Και η ειρωνεία που υπάρχει εδώ εκεί ούτε κατά διάνοια...
πιο πολλά μαθαίνω σε 15 σελίδες ενός blog, παρά σε 2500 εδώ.
λυπάμαι πολύ αλλά το επαναλαμβάνω καλά κάνουν κάποιοι και σας ειρωνεύοντε.
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 431
- Πόντοι
- 36
όχι φίλε μου...μια ερώτηση έκανα...τόσα ταξίδια σε αεροπλάνα....έχετε γυρίσει ο καθένας σας τόσες αεροπορικές εταιρείες...δεν έτυχε ποτέ να μαγευτείτε από καμία και όταν κατεβηκατε από το αεροπλάνο να προσπαθήσατε έστω να κάνετε φάση?
E παρε το πουλο τοτε στο blog των 15 σελιδων.
Αντε πανε δες καμια τσοντα dorcel,private να σου φυγουν οι φαντασιωσεις με τις αεροσυνοδους και τις υπηρετριες.
Με τις μαλακιες που γραφεις αναλογα θα παρεις και απαντηση. (όταν κατεβηκατε από το αεροπλάνο να προσπαθήσατε έστω να κάνετε φάση?)
Τι φαση μωρε καημενε κατεβαινοντας το αεροπλανο? τι παλευεις?
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 431
- Πόντοι
- 36
HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 431
- Πόντοι
- 36
E παρε το πουλο τοτε στο blog των 15 σελιδων.
Αντε πανε δες καμια τσοντα dorcel,private να σου φυγουν οι φαντασιωσεις με τις αεροσυνοδους και τις υπηρετριες.
Με τις μαλακιες που γραφεις αναλογα θα παρεις και απαντηση. (όταν κατεβηκατε από το αεροπλάνο να προσπαθήσατε έστω να κάνετε φάση?)
Τι φαση μωρε καημενε κατεβαινοντας το αεροπλανο? τι παλευεις?
αν οι ερωτικές σου επιδόσεις περιορίζονται σε γυναίκες με μ.ο ύψους 1,54 τις οποίες πληρώνεις κιόλας υπάρχουμε και γαμιάδες που στα νησιά 6 μήνες ξεσκίζουμε ΓΥΝΑΙΚΕΣ οποτε είναι λογικό να απαιτούμε και το καλύτερο παντού.
θέλει και @@ να πας να μιλησεις σε μια τέτοια γυναίκα που προφανώς ατομάκια του 100μπατου σαν και σένα δεν τα έχουν.
ναι φάση δεν ξέρεις τι σημαίνει?'εχεις αρχίδια να πας να μιλήσεις σε μια αεροσυνοδό 1,75?τι είσαι μόνο walking street με τα λεφτα του μπαμπα σου?