Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Άντε, να πω κ εγώ την μαλακία μου. Το μπάτζετ βγαίνει και μπορείτε να περάσετε καλά ΜΟΝΟ με ένα τρόπο. Τον δικό μου τρόπο  :grin:
Πλάκα κάνω.
Λοιπόν, σοβαρευόμαστε τώρα. Πρώτον, μόνο δύο διανυκτερεύσεις ΒΚΚ. Αν κάτσετε παραπάνω ξεχάστε το μπάτζετ αφού κάτω απο 80-90 ευρώ την ημέρα μαζί με το ξενοδοχείο δεν πεφτει με τπτ όσο κ να το προσπαθήσετε. Εκτός αν δεν βγήτε απο το χοτέλι.
Πάμε πατάγια τώρα. Πρώτα απολα θα μείνετε σε γκεστ χάουζ που μπορείτε να βρείτε κάτι πολύ καλο με 800 μπατόνια (γύρω στα 18 γιούρα) που έχει ψυγείο κ φουρνάκι. Πάτε μπικ σι κ ψωνίζεται φαγια, τίποτα σανγκ σομ ουισκια και περιορίζεται τα έξω φαγια κ ποτά στο ελάχιστο κ μπύρα μόνο. Την πρώτη βραδιά πατε λουσιφερ ή ινσομνια, και φορτώνετε γκομενακι. κ μένετε με το γκομενάκι για όλες τις μέρες. το πηδάτε όσες φορές θέλετε, σας κάνει και την ξεναγό και τα έξοδά της θα είναι γύρω στα 2000 την ημέρα. 1000 στο χερι της και 1000 τα εξοδα της. Τις παρατάτε για καμιά μέρα όπου κάνετε αποχή απο το σεξ κ το διχίλιαρο κ με αυτό τον τρόπο συγκρατιέται κ ο μέσος όρος εξόδων την ημέρα. Μετά την αποχή ή ξαναφωνάζετε το τιλάκ σας ή βρίσκεται καινούργιο, πάλι ίδιο εξοδολόγιο. Ε, τώρα που το σκέπτομαι, πάτε μόνο ινσόμνια για να είσαστε σίγουροι ότι θα φορτώσετε γκομενάκι κ όχι τπτ λέιντι μπόι. Εκτός αν γουστάρετε.
Ταργκετ γπρουπ για να πηδήξετε πολύ θα είναι μόνο οι φριλανσερς. Οτιδήποτε άλλο, ακόμα και τα μπυρ γκέρλς, κοστίζουν πάνω απο τα 2000 ημερησίως, λόγω του μπαρ φάιν. Εκτός αν πηδάτε μόνο μία φορά την ημέρα κ σορτ αντί για λόγκ.
Και οπωσδήποτε να ξεχάστε να φορτώσετε απο αγκογκο, μόνο μάτι κατά την διάρκεια της χάπι άουαρ που είναι 1.5 γιουρο η ντραφτ. 
Και να γραφτείτε μέλη στο όπου εκεί μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τα πάντα που έχουν σχέση με πατάγια. πχ καλά γκεστ χάουζις, τσιπ τσάρλι κόλπα κλπ...
Αυτά..
για δωσε αυτον τον τσιπ τσαρλυ οδηγο χαχαχαχαχαχαχαχα εχει μπολικους ενδιαφεροντες οπως διαπηστωθηκε...
καλες οι ιδεες που εχεις αλλα οχι για ''ψαρια'' που θα φανε σοκ με το που θα βγουν εξω απο το δωματιο και θα ακυρωθουν ολες οι αμυνες

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
για ολους εσας-εμας που εχουμε ξαναπαει και ξερουμε πως να τα βγαλουμε περα ....δεν θα ειναι δυσκολο ..
καλα ολα αυτα που γραφετε και την αναλυση που δινετε ..αλλα καποιος που θα παει πρωτη φορα θα ειναι δυσκολο να τα εφαρμοσει....
θυμηθειτε τον εαυτο σας την πρωτη φορα που πηγατε μονοι χωρις καποιον μαζι που ειχε ξαναπαει.........

για αυτο λεμε στα παιδια να αναθεωρησουν με τα χρηματα που εχουν υπολογισει..σεβαστο βεβαια λογω της οικονομικης καταστασης..
αλλα μαλλον πρεπει να πανε το πολυ για κανενα δεαημερο με αυτα τα χρηματα ...μολις πανε και δουνε ακριβως πως εχει το ολο θεμα ...θα ειναι καλυτερα προετοιμασμενοι και θα ξερουν ακριβως τι χρηματα θα χρειαστουν ...με βαση παντα το πως ξοδευει ο καθενας τα χρηματα του....την επομενη φορα...
και τοτε θα γραφουν εδω μεσα πως θα περασουν οι μερες για να ξαναπανε......

ααααααα και σε καθε επομενο ταξιδι ολο και κατι καινουργιο μαθαινεις .....η κανω λαθος???

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
484
Πόντοι
6.045

Ρε φιλε δεν μας λυπασαι δηλαδη?? Γιατι μας μπριζωνεις βραδυατικα?? Λοιπον υστερα απο μεγαλο διαστημα αποφασισα να παω τον Οκτωβριο Ταιλάνδη. Εχοντας διαθεσιμες 15 μερες λεω να τις μοιρασω 2 Bangkok 3 Phi PHi και 10 Πουκέτ. ΅Εχωντας σαν οδηγο τις χρηστικες πληροφορίες (ο LYST απλα φοβερος) εχω πλέον μια γενική άποψη το τι θα με βρεί εκεί πέρα. Αλλα φυσικα οι ερωτησεις ποτε δεν σταματουν. Θα εχω για 15 μέρες περίπου 2000 ευρώ για ξόδεμα. (αεροπορικά και ξενοδοχεία πληρωμένα). Εκτός απο τα κλασικά με ενδιαφέρει να μάθω αν υπάρχει στο πουκέτ μαγαζί φάση DEVIL DEN όπου βγάζεις οτι φαντασιωση μπορεις να φανταστείς, η απλά κάνεις με την κάθε γκόμνα ξεχωριστα τα παζάρια σου. 2η ερώτηση: ειπώθηκε πως συνάλαγμα μόνο απο αεροδρόμιο. Οπότε είναι λίγο επίφοβο να έχεις στο ξενοδοχείο τοσα λεφτα μαζεμενα. Δεν υπάρχει άλλο εναλλακτικό μέρος για να αλλάξεις?? 3η ερώτηση χρειάζεται να κάνω κάποιο εμβόλιο πριν πάω?? 4 Σκεπτόμενος να πάρω καποια φριλανσερ μαζί μου για 3 ήμερο μαζι μου στα πι πι και επειδή είμαι λάτρης της γκομενας που κάνει ακάποτο (και ποιος δεν ειναι), πόσο άκυρο θα ήταν να πρότινα στην συγκεκριμένη να κάνει πριν φύγουμε εξετάσεις για αφροδίσια?? 5 την περιοδο 5-20 Οκτωβρίου ξέρει κανείς για κάποια ξεχωριστά events σε αυτές τις περιοχες που να αξίζει να πας να δείς??
Ευχαριστω εκ των προτέρων και συνεχίστε γερά παίδες.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Άντε, να πω κ εγώ την μαλακία μου. Το μπάτζετ βγαίνει και μπορείτε να περάσετε καλά ΜΟΝΟ με ένα τρόπο. Τον δικό μου τρόπο  :grin:
Πλάκα κάνω.
Λοιπόν, σοβαρευόμαστε τώρα. Πρώτον, μόνο δύο διανυκτερεύσεις ΒΚΚ. Αν κάτσετε παραπάνω ξεχάστε το μπάτζετ αφού κάτω απο 80-90 ευρώ την ημέρα μαζί με το ξενοδοχείο δεν πεφτει με τπτ όσο κ να το προσπαθήσετε. Εκτός αν δεν βγήτε απο το χοτέλι.
Πάμε πατάγια τώρα. Πρώτα απολα θα μείνετε σε γκεστ χάουζ που μπορείτε να βρείτε κάτι πολύ καλο με 800 μπατόνια (γύρω στα 18 γιούρα) που έχει ψυγείο κ φουρνάκι. Πάτε μπικ σι κ ψωνίζεται φαγια, τίποτα σανγκ σομ ουισκια και περιορίζεται τα έξω φαγια κ ποτά στο ελάχιστο κ μπύρα μόνο. Την πρώτη βραδιά πατε λουσιφερ ή ινσομνια, και φορτώνετε γκομενακι. κ μένετε με το γκομενάκι για όλες τις μέρες. το πηδάτε όσες φορές θέλετε, σας κάνει και την ξεναγό και τα έξοδά της θα είναι γύρω στα 2000 την ημέρα. 1000 στο χερι της και 1000 τα εξοδα της. Τις παρατάτε για καμιά μέρα όπου κάνετε αποχή απο το σεξ κ το διχίλιαρο κ με αυτό τον τρόπο συγκρατιέται κ ο μέσος όρος εξόδων την ημέρα. Μετά την αποχή ή ξαναφωνάζετε το τιλάκ σας ή βρίσκεται καινούργιο, πάλι ίδιο εξοδολόγιο. Ε, τώρα που το σκέπτομαι, πάτε μόνο ινσόμνια για να είσαστε σίγουροι ότι θα φορτώσετε γκομενάκι κ όχι τπτ λέιντι μπόι. Εκτός αν γουστάρετε.
Ταργκετ γπρουπ για να πηδήξετε πολύ θα είναι μόνο οι φριλανσερς. Οτιδήποτε άλλο, ακόμα και τα μπυρ γκέρλς, κοστίζουν πάνω απο τα 2000 ημερησίως, λόγω του μπαρ φάιν. Εκτός αν πηδάτε μόνο μία φορά την ημέρα κ σορτ αντί για λόγκ.
Και οπωσδήποτε να ξεχάστε να φορτώσετε απο αγκογκο, μόνο μάτι κατά την διάρκεια της χάπι άουαρ που είναι 1.5 γιουρο η ντραφτ.   
Και να γραφτείτε μέλη στο όπου εκεί μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τα πάντα που έχουν σχέση με πατάγια. πχ καλά γκεστ χάουζις, τσιπ τσάρλι κόλπα κλπ...
Αυτά..
ωραιος ρε μεγαλε,,πυκνος κ στοχευμενος λογος,,, :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
205
Πόντοι
21
...Και ενώ τα πράγματα κυλούσαν ομαλά ένα απόγευμα μου το ξεφουρνίζει " Ξέρεις είμαι παντρεμένη με ένα παιδί και στο skype μπαίνω για να κάνω την πλάκα μου" Το μάτι μου γύρισε ανάποδα.Στην οθόνη του skype εμφανίστηκε και ο άντρας της που με χαιρέτησε χαμογελώντας. Έμεινα μαλάκας , χειρότερα και από όταν φάγαμε 3 από τον βάζελο...

:cheesy:

Μπήκα στο Terminal 21 για να πάρω κανα μπλουζάκι και να φάω τιποτα. Τα κορίτσια εξακολουθούσαν να χαμογελούν και να σκύβουν ντροπαλά το κεφαλι κατευχαριστημένες. Οπως ακριβώς στην Ελλάδα. Μόνο που πριν χαμογελάσεις σε γκόμενα πρέπει να έχεις κάνει ασφάλεια ζωής.

:2funny:

Τώρα τα διάβασα αυτά  :grin:
Κατά τα λοιπά, ωραίες οι αφηγήσεις σου, όπως πάντα.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.697
Πόντοι
19.795
Να παραθεσω και εγω καποια μικροεξοδα που δεν υπολογιζονται.
Αναψυκτικα και νερα κατα τη διαρκεια της ημερας, χαρτομαντηλα
και αντιβηχικα για το κρυωμα απο τα αιρκοντισιον, χαπια για τη διαροια
επειδη φαγαμε φτηνο φαγητο απο καροτσακι, κανα δυο σωβρακα γιατι τα
δικα μας λερωθηκανε απο τη διαροια, μετακινησεις, αντηλιακα, κανα
καπελο για τον ηλιο, και καποια αλλα μικροεξοδα που δεν τα υπολογιζουμε
αλλα καθημερινα ανεβαζουν το κοστος διαμονης.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Για 8 μέρες πουτανάκια μισά του χιλιάρικου μισά για 1500 μας κάνουν 250 ευρώ.
λυστ μαιο που πηγα εγω που ειναι το πιο low season για πουκετ πιο low δηλαδη δε γινεται δε θυμαμαι να μου ζητησε καμια κατω απο 2000...και απο οσο ξερω δεν ειμαι ουτε κωλοφατσα ουτε γυφτος στη συμπεριφορα και προφανως κανω μπαμ οτι δεν ηρθα προχτες...αλλα οκ δεν την επεφτα ουτε σε χοντρες ουτε συνηθως πηγαινα με αυτες που με τραβολογουσαν να τις παρω...αν ηθελα με 1000-1500 φανταζομαι αυτες εννοεις...και εδω που τα λεμε ουτε στην παταγια υπαρχει το χιλιαρικο πια για το τοπ 10-20%...

Μένουν λοιπόν και κανά 200αρι για έκτακτα έξοδα που συνήθως είναι αρκετά. Άρα κατ εμε το οικονομικό βγαίνει. Θέλει όμως σταθερό χαρακτήρα, προγραμματισμό και πειθαρχία να μην ενδίδεις σε ότι βλέπεις και ακούς. Η πραγματική πιθανότητα να βγεί ένα τέτοιο πρόγραμμα όσο και να φαντάζει αστείο σε κάποιο νέο που δεν έχει πάει είναι κάτω από 25%.  Τα οικονομικά της ημέρας κανονίζονται εύκολα. Τα προβλήματα αρχιζουν το βράδυ στην ντίσκο μόλις διπλαρωθεί κάποιος από το έμπειρο πουτανάκι. Το πρώτο πράγμα που λέει στον κολλητό του είναι " Μαλάκα τι γίνεται εδώ; Τι μουνάρες έχει;" Ο Έλληνας ως γνωστόν πρέπει να large και να φαίνεται. Πάνε τα ποτά στα κεράσματα στο κορίτσι και την παρέα της 2000-3000 το κορίτσι ζητάει 2000 και δεν είναι σωστό να δυσαρεστηθεί με λιγότερα και το μπάτζετ τινάζεται στον αέρα.
συμφωνω απολυτως με αυτα που γραφεις...θεωρητικα απο το ιντερνετ το μπατζετ βγαινει, στην πραξη ομως αυτα τα 14 μερες φαγητο τοσα, ποτα τοσα και μαμησια τοσα μου φανηκαν το λιγοτερο αστεια...για μενα ετσι προσωπικο αυτο γιατι 7 μερες πουκετ εσκασα ενα χιλιαρικο ευρω και δεν ειχα και αεροπορικα να πληρωσω...

κατα τα αλλα μπραβο για τις καλες και προπαντων ειλικρινεις περιγραφες που κανεις απο τα dating sites...ετσι ειναι...εχω βρει διαμαντια εκει μεσα αλλα στατιστικα πρεπει να μιλας με 100 για να σου βγουν 4-5 καλες...οι υπολοιπες τρελλο χασιμο χρονου...και εδω ακομη θελει εμπειρια για να καταλαβεις σχετικα γρηγορα ποια θα σου τα πρηξει ωστε να τη σουταρεις γρηγορα...

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Να παραθεσω και εγω καποια μικροεξοδα που δεν υπολογιζονται.
Αναψυκτικα και νερα κατα τη διαρκεια της ημερας, χαρτομαντηλα
και αντιβηχικα για το κρυωμα απο τα αιρκοντισιον, χαπια για τη διαροια
επειδη φαγαμε φτηνο φαγητο απο καροτσακι, κανα δυο σωβρακα γιατι τα
δικα μας λερωθηκανε απο τη διαροια, μετακινησεις, αντηλιακα, κανα
καπελο για τον ηλιο, και καποια αλλα μικροεξοδα που δεν τα υπολογιζουμε
αλλα καθημερινα ανεβαζουν το κοστος διαμονης.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Στην πίσω μεριά του Jungceylon ακριβώς απέναντι από το boxing stadium εδώ και δύο χρόνια φτιαχνόταν ένα μεγάλο μπλοκ με ξενοδοχεία. Η απόσταση χρονομετρημένη από την bangla είναι παρα κάτι 7 λεπτά. Νομίζω λοιπόν ότι είναι αρκετά κεντρικά. Ο δρόμος που δημιουργήθηκε ανάμεσα σε αυτά τα ξενοδοχεία ονομάστηκε soi patong center. Μέτρησα σύνολο 14 ξενοδοχεία από τα οποία τα 4 ακόμα φτιάχνονται πράγμα που δημιουργεί και την σχετική φασαρία έως τις 4 το απόγευμα. Μερικά από αυτά είναι το the Crib, το Mirage, το Alexander, το Hemingway Silk, το Expat κτλ. Είναι εύκολο να τα βρει κανεις από τους χάρτες των ξενοδοχειακών sites. Έκλεισα για πρώτη φορά μέσω site (Agoda) στο The Crib για τρείς μέρες. Το deluxe δωμάτιο στον έβδομο όροφο το πήρα στα 26 ευρώ, χωρίς πρωινό. Καινούργιο δωμάτιο όπως αναμενόταν ακριβώς όπως το δείχνουν τα sites στις φωτο. Όλα καλά  έως την τρίτη μέρα που για να βάλω την γκόμενα μου ζήτησαν 500 μπατ. Τα πήρα στο κρανίο και τους ξέχεσα αλλά άκρη δεν έβγαλα. Για αυτό όσοι κατεβαίνουν πριν κλείσουν πάντα να ρωτάνε αν ύπάρχει χρέωση για την γκόμενα. Πλήρωσα σαν μαλάκας ( για να θυμάμαι ότι με τους ταληροφονιάδες Ταιλανδούς πρέπει πάντα να προσέχεις) και πρωί πρωί τους χαιρέτησα και μετακόμησα στο Hemingway Silk. Πλήρωσα το deluxe 1100 bath χωρίς πρωινό. Δωματιάρα στον 8ο όροφο με μπαλκόνι δίπλα ακριβώς η πισίνα με πολύ καλή θέα και εννοείται χωρίς joiner fee. Οι τοίχοι όπως και στο προηγούμενο μυρίζαν από τις μπογιές που βάφτηκαν. Νομίζω ότι το soi αυτό είναι από τις καλύτερες περιπτώσεις για διαμονή . Σίγουρα υπάρχουν φθηνότερα κι ίσως καλύτερα αλλά εδώ περιγραφουμε ο καθένας την εμπειρία τουΑναμένουμε να δούμε και τις τιμές για high season για το αν είναι καλή επιλογή και τότε.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Για τον  φίλο Zeovenom ποτέ αλλαγή τα λεφτά στο αεροδρόμιο. Χαλάμε εκεί κανα πενηντάρικο για τα πρωτα εξοδα και τα υπόλοιπα στα ανταλλακτήρια που υπάρχουν παντού. Όταν ήρθα στο αεροδρόμειο χάλασα με 39.90 όταν στα ανταλλακτήρια είχε 42.10. Με το καλημέρα χάνεις 5% των χρημάτων σου. Ξανατσέκαρε στις χρήσιμες πληροφορίες.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
φιλε ΛΥΣΤ,δεν σκοπευω να παω ταυ στο αμεσο μελλον,καθοτι δεν γουσταρω τις γυναικες εκει,αλλα πραγματικα παρακολουθω το θρεντ βασικα λογω των δικων σου ποστ κ κανα 2 ακομα
φοβερες περιγραφες  κ πολυ ακιουρειτ πληροφοριες!!
ρισπεκτ  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Aυτές είναι οικονομικές διακοπές....

Συνημμένα

• Screen Shot 2014-08-23 at 11.57.33.png
    Screen Shot 2014-08-23 at 11.57.33.png
    281,6 KB · Εμφανίσεις: 19

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Αγόρι θα πρέπει να μάθεις με τους ευγενείς να είσαι ευγενής. Το ότι δεν  σου απαντάω πολλές φορές μην το εκλαμβάνεις ως αδυναμία αλλά σαν σεβασμό προς τους υπόλοιπους. Αν σου πρηζουμε τα αρχίδια δεν χρειάζεται να μας διαβάζεις κιόλας.
:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: σωστος

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Aυτές είναι οικονομικές διακοπές....
με τι αεροπλανο πετας?ουκρανικες αερογμαμες ,,μεγαλο το ρισκο!!! :S
737 μποινγκ,,αλλα ποσο παλιο ποσο συντηρημενο/? :think:

Helios airlines boeing 737-300 crashed!
:S :S :S :S

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
10 μέρες τώρα στην Πατάγια και για πρώτη φορά τέτοια εποχή δεν βλέπω καθόλου βροχή.
Έβρεξε ένα και μοναδικό βράδυ. Την επόμενη από αυτό το βράδυ ψώνισα από τη λαϊκή της παραλιακής το απόγευμα ένα ωραίο κοριτσάκι. (700B ST) Πηγαίνοντας στο ξενοδοχείο σταματάει το μηχανάκι μου ο μπάτσος στη γωνία second road και central Pattaya.
Μου ζητάει δίπλωμα, που έχω ξεχάσει να πάρω από Ελλάδα, του λέω δεν έχω και με βάζει να παρκάρω σε μια άκρη.
κατεβαίνει το κορίτσι απο το παπί, κι αρχίζει να το συζητάει με το μπάτσο. Μετά από λίγο μου δίνει το μπλοκάκι με τις κλήσεις και μου λέει να του αφήσω κατιτίς μέσα στις σελίδες
Πόσο; 100Β μου λέει. Αφήνω 200 δίνω πίσω το μπλοκάκι στο μπάτσο και φεύγουμε.
Όταν την ρώτησα τι έλεγε με το μπάτσο μου είπε πως του εξηγούσε πως ήμουνα ο πρώτος της πελάτης εδώ και δυο μέρες, γιατί χθες έβρεχε και πως δεν είχε βγάλει καθόλου φράγκα, οπότε πίεζε το μπάτσο να πάρει το καταοσταρικάκι και να μας αφήσει να βγάλει το ψωμί της.  :pipa2:
Άσε που τσαντίστηκε όταν της είπα πως άφησα 200.  :grin:
Γλυκό παιδί, και πολύ περιποιητικό.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
10 μέρες τώρα στην Πατάγια και για πρώτη φορά τέτοια εποχή δεν βλέπω καθόλου βροχή.
Έβρεξε ένα και μοναδικό βράδυ. Την επόμενη από αυτό το βράδυ ψώνισα από τη λαϊκή της παραλιακής το απόγευμα ένα ωραίο κοριτσάκι. (700B ST) Πηγαίνοντας στο ξενοδοχείο σταματάει το μηχανάκι μου ο μπάτσος στη γωνία second road και central Pattaya.
Μου ζητάει δίπλωμα, που έχω ξεχάσει να πάρω από Ελλάδα, του λέω δεν έχω και με βάζει να παρκάρω σε μια άκρη.
κατεβαίνει το κορίτσι απο το παπί, κι αρχίζει να το συζητάει με το μπάτσο. Μετά από λίγο μου δίνει το μπλοκάκι με τις κλήσεις και μου λέει να του αφήσω κατιτίς μέσα στις σελίδες
Πόσο; 100Β μου λέει. Αφήνω 200 δίνω πίσω το μπλοκάκι στο μπάτσο και φεύγουμε
Γλυκό παιδί, και πολύ περιποιητικό.
:jerking: :jerking: :jerking: παντου απο βουλγαρια μεχρι ταυ βλεπω οι ιδιες ελληνομαλακιες.... :helpplea: δηλ γιατι εβαλες πιο πολλα? :think: οτι,τι?

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
205
Πόντοι
21
εχω κλείσει νοέμβρη με ukrainan air για μπανγκοκ με 420 ευρώ.βέβαια μετά την κατάρριψη της μαλεσιαν το σκέφτομαι αν θα πετάξω...
αν και πιστεύω ότι έγινε έγινε. δεν μπορεί να ξανασυμβεί...

Πότε το έκλεισες αυτό;
Με πόσες ώρες αναμονής;

Για τον φίλο με το περιορισμένο budget, αυτές τις μέρες υπάρχει προσφορά από την Aeroflot για το Νοέμβρη με περίπου 540 ευρώ το εισιτήριο (απλά έχει 15 ώρες αναμονή στη Μόσχα κατά την επιστροφή).

bilaki**

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2007
Like
33
Πόντοι
1
Suadam αν επητρεπετε ποσο εχεις κληση το χοτελ? και αν εινε καλιτερα να κλεισης απο το ιντερνετ η' εκει? με της κοπελες σου δημηουργουν ζητηματα?

miltosman

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
[size=10pt]Καλησπέρα και από εμένα.

Μόλις επέστρεψα από το ψαροχώρι όπου έμεινα 15ημέρες

Τα 1700 ευρώ συνολικό κόστος είναι ουτοπικό να το συζητάμε για πρώτο ταξίδι.

2.500 με κλεισμένα τα αεροπορικά κανα 4μηνο πριν και με μεγάλη αναμονή,

short time στο σοι 6 ή Βeach Road και φυσικά διαμονή σε quest house,  είναι κοντύτερα στην πραγματικότητα,

επαναλαμβάνω για πρώτο ταξίδι.

Κατ΄άλλα η φετινή ηταν η πιο Low Season που έχω ζήσει σε θέμα Σεξοτουριστών. Πολύ Κίνα - Αραβία

και τα μωρά στα agogo κανουν κρα για barfine και Ladydrinks φυσικα.

Ladysrinks που αποτελούν μεγάλη παγίδα για newbies ( πρέπει να πάθεις ( πληρώσεις ) για να μάθεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom