Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216

Aν δεν σου έρθει καμια αδεσποτη ρουκέτα με 593 ευρώ  μέσω Μόσχας εισαι ΒΚΚ δεκαπενταυγουστο με πολύ καλές αναμονές.
Κάποιος γενναίος????? :rockon:

Μουφα τελικά
Όταν μπαινεις να κλεισεις σου βγαζει άλλες τιμές
Τζαμπα ο κινδυνος της ρουκέτας :headbang:

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
δε μασαμε ειμαστε συνηθισμενοι στα Τσουναμια.

Συνημμένα

• 564074_534764719939154_1491105423_n.jpg
    564074_534764719939154_1491105423_n.jpg
    145,2 KB · Εμφανίσεις: 28

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Μουφα τελικά
Όταν μπαινεις να κλεισεις σου βγαζει άλλες τιμές
Τζαμπα ο κινδυνος της ρουκέτας :headbang:
Αυτή η συνηθισμένηη μαλακία με τα sites για τιε πτήσεις. Σου βγάζουν αρχικά μια εξαιρετικά χαμηλή τιμή και όταν πας ένα βήμα παραπάνω τελικά για να κλείσεις σου βγάζουν μύνημσ ότι η τιμή σλλαξε και είναι 40%-50% παραπάνω. Εξαιρετικά ενοχλητικό πραγμστικά.Απο το ψάξιμο που εγώ έκανσ τις τελευτσίες 2 εβδομάδες η χαμηλότερη τιμή ήταν με Etihad στα 760 ευρώ και με τεράστιους χρόνους αντσπόκρισης σε abu dabi και Νέο δελχί.Και επειδή σεν συνίσταται να κοιμάσαι στα πατώματα στο νέο δελχί για να πας τελικά σαν άνθρωπος στη ταυλσνδη αυτή την περίοδο πρέπει να σκάσεις 900 με 1100 ευρώ.Φθηνά τα ξενοδοχεία κσι οι υπολοιπες υπηρεσίες αυτή την εποχή λόγω low season αλλά ακριβά τα εισητήρια.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
σαν την κωλοturkish δεν εχει σταθερα στα 7 με ελαχιστοποιημενες αναμονες πλεον

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36

Aν δεν σου έρθει καμια αδεσποτη ρουκέτα με 593 ευρώ  μέσω Μόσχας εισαι ΒΚΚ δεκαπενταυγουστο με πολύ καλές αναμονές.
Κάποιος γενναίος????? :rockon:
προτιμω με πλοιο μουτσος με ρισκο σομαλικης πειρατιας

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Και μιλώντας για μούφες. Ξέρει κανείς αν στη περίπτωση που σου βγάζει το agoda ( για πσράδειγμα ) ότιένα ξενοδοχείο είναι "γεμάτο" μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο που βάζεις. Είναι πράγμστι γεμάτο η είναι μούφα ?? Οποιος έμπειρος ας μας διαφωτίσει.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Και μιλώντας για μούφες. Ξέρει κανείς αν στη περίπτωση που σου βγάζει το agoda ( για πσράδειγμα ) ότιένα ξενοδοχείο είναι "γεμάτο" μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο που βάζεις. Είναι πράγμστι γεμάτο η είναι μούφα ?? Οποιος έμπειρος ας μας διαφωτίσει.

Κάθε σαιτ παίρνει και πουλάει ένα ποσοστό από τα δωμάτια του κάθε ξενοδοχείου.Πχ σε ενα ξενοδοχείο στην ΒΚΚ μπορεί  να  πάρει 30%  το Agoda, 20% το Booking κτλ. Μπορεί για παράδειγμα το ένα σαιτ να εχει ξεπουλήσει και να μην δείχνει διαθεσιμότητα και κάποιο άλλο να έχει δωμάτια κανονικά. Συνήθως και το ξενοδοχείο κρατάει κάποια δωμάτια για τους πελάτες "πόρτας".

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Κάθε σαιτ παίρνει και πουλάει ένα ποσοστό από τα δωμάτια του κάθε ξενοδοχείου.Πχ σε ενα ξενοδοχείο στην ΒΚΚ μπορεί  να  πάρει 30%  το Agoda, 20% το Booking κτλ. Μπορεί για παράδειγμα το ένα σαιτ να εχει ξεπουλήσει και να μην δείχνει διαθεσιμότητα και κάποιο άλλο να έχει δωμάτια κανονικά. Συνήθως και το ξενοδοχείο κρατάει κάποια δωμάτια για τους πελάτες "πόρτας".
Εντάξει φίλε κατανοητό,και ευχαριστώ.
Ηθελα να ρωτήσω και κάτι σλλο.Και εσύ κσι άλλοι έμπειροι στη ταυλάνδη φίλοι του site συνιστούν να μην κλείνουμε απο sites ξενοδοχεία αλλά να παζαρεύουμε στη πόρτα τις τιμές όταν πάμε εκεί. Εχοντας βέβαια έτοιμη μια λίστα απο 6-7 ξενοδοχεία σαν εναλλακτικές σε περίπτωση που η πρώτη η οι πρώτες επιλογές μας για διάφορους λόγους δεν μας κάτσουν. Αυτό είναι ενδεδειγμένο ακόμη και αν στις προσφορές των sites βλέπουμε εκπτώσεις της τάξεως του 50% η του 60% για παράδειγμα ?? Επίσης υπάρχει κάποια γενική εμπειρική αίσθηση ηια το πόση έκπτωση μλορείς να πάρεις συη πόρτα σε σχέση με τις τιμές των sites ?? Ρωτάω γιατί γενικά δεν μου πολυαρέσει να παζαρεύω. Θσ το κάνω γιατί πρέπει μα το κσνω στη συγκεκριμένη χώρα. Αλλά σίγουρα αν ξέρεις κάποια γενικά όρια το κάνεις το παζάρι καλύτερα.

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
Εντάξει φίλε κατανοητό,και ευχαριστώ.
Ηθελα να ρωτήσω και κάτι σλλο.Και εσύ κσι άλλοι έμπειροι στη ταυλάνδη φίλοι του site συνιστούν να μην κλείνουμε απο sites ξενοδοχεία αλλά να παζαρεύουμε στη πόρτα τις τιμές όταν πάμε εκεί. Εχοντας βέβαια έτοιμη μια λίστα απο 6-7 ξενοδοχεία σαν εναλλακτικές σε περίπτωση που η πρώτη η οι πρώτες επιλογές μας για διάφορους λόγους δεν μας κάτσουν. Αυτό είναι ενδεδειγμένο ακόμη και αν στις προσφορές των sites βλέπουμε εκπτώσεις της τάξεως του 50% η του 60% για παράδειγμα ?? Επίσης υπάρχει κάποια γενική εμπειρική αίσθηση ηια το πόση έκπτωση μλορείς να πάρεις συη πόρτα σε σχέση με τις τιμές των sites ?? Ρωτάω γιατί γενικά δεν μου πολυαρέσει να παζαρεύω. Θσ το κάνω γιατί πρέπει μα το κσνω στη συγκεκριμένη χώρα. Αλλά σίγουρα αν ξέρεις κάποια γενικά όρια το κάνεις το παζάρι καλύτερα.
Βρες και τιποτα μονος σου...ολα στο πιατο τα θες...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Η συσταση του να μη κλεινεις ξενοδοχειο απο sites,δεν ειναι ισχυει πια.Τουλαχιστον για μενα.
Τωρα που ολα σχεδον τα ξενοδοχεια στη Ταυλανδη,χρησιμοποιουν το booking μεσω internet,ΕΑΝ ψαχτειτε και εκμεταλευτειτε εκπτωτικα κουπονια και προσφορες των booking sites,οι τιμες που θα πετυχετε,ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να τις παρετε με παζαρι.
Θελει ομως γνωση,εξοικιωση με το internet booking,εμπειρια απο ταξιδια,χρονο,κοπο και πιστωτικη καρτα.
Αν δεν εκπληρωνεται εστω και μια απο τις παραπανω προυποθεσεις,τοτε το πραγμα δυσκολευει.

Τωρα,η τιμη που μπορεις να παρεις στη πορτα,εξαρταται απο το μερος,τη περιοδο που θα πας και βεβαια απο τη πληροτητα του ξενοδοχειου.
Εχω χτυπησει σε low season στο Κραμπι ξενοδοχειο κυριλε που πουλαγε 4000 μπατ τη βραδια στα sites,αλλα πηγαινοντας εκει και βλεποντας οτι ηταν ΑΔΕΙΟ (αντε να ειχε 5 δωματια στα 100 γεματα) ,του ειπα δινω 1000 μπατ..Τα θες?..Και μου ειπε ναι..Αλλα ετυχα στη περιπτωση..Αυτο συμβαινει μια στα 1000..Γενικα,η εμπειρια μου λεει πως στις περισσοτερες περιπτωσεις,αντε να πετυχεις ενα 10-15% εκπτωση σε σχεση με τη τιμη που πουλανε τα site...Που στην ουσια το μεγαλυτερο ποσοστο που θα σου κανει εκπτωση,ειναι η προμηθεια των sites..
Υπαρχει και η περιπτωση η αντιθετη..Εχω παει σε ξενοδοχειο στη Μπανγκοκ και μου λεει ΤΟΣΟ..Μα του λεω στο ιντερνετ,πουλατε 200 μπατ λιγοτερα τη βραδια...Ε,κλειστε το μου λεει απο το ιντερνετ..Βγαζω λοιπον κι εγω το λαπτοπ και κανω τη κρατηση μπροστα τους!!!
Αλλα και παλι επαναλαμβανω πως εξαρταται απο τη πληροτητα..Γιατι μπορει να το πληρωσεις και ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
Για να δωσω ενα παραδειγμα..Αν ενα ξενοδοχειο πουλιεται στο site 1000 baht τη βραδια,και πας εκει και εχει 2-3 μονο δωματια ελευθερα,στη ΚΑΛΥΤΕΡΗ περιπτωση θα στο πουλησει κι αυτος 1000...Και στη χειροτερη θα σου πει 1200...

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Βρες και τιποτα μονος σου...ολα στο πιατο τα θες...

Εντάξει δεκτόν. Μάλλον το παρσκσνα με τις ερωτήσεις.Απλά δεν έχω ξσναπάει και ψάχνομαι. Οταν γυρίσω θα δώσω απσντήσεις στο site με βάση τη δική μου εμπειρία για ότι μέχρι τώρα ρωτάω. Εξ σλλου έχω ήδη βοηθηθεί και εγώ απο τα posts των ήδη έμπειρων.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Η συσταση του να μη κλεινεις ξενοδοχειο απο sites,δεν ειναι ισχυει πια.Τουλαχιστον για μενα.
Τωρα που ολα σχεδον τα ξενοδοχεια στη Ταυλανδη,χρησιμοποιουν το booking μεσω internet,ΕΑΝ ψαχτειτε και εκμεταλευτειτε εκπτωτικα κουπονια και προσφορες των booking sites,οι τιμες που θα πετυχετε,ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να τις παρετε με παζαρι.
Θελει ομως γνωση,εξοικιωση με το internet booking,εμπειρια απο ταξιδια,χρονο,κοπο και πιστωτικη καρτα.
Αν δεν εκπληρωνεται εστω και μια απο τις παραπανω προυποθεσεις,τοτε το πραγμα δυσκολευει.

Τωρα,η τιμη που μπορεις να παρεις στη πορτα,εξαρταται απο το μερος,τη περιοδο που θα πας και βεβαια απο τη πληροτητα του ξενοδοχειου.
Εχω χτυπησει σε low season στο Κραμπι ξενοδοχειο κυριλε που πουλαγε 4000 μπατ τη βραδια στα sites,αλλα πηγαινοντας εκει και βλεποντας οτι ηταν ΑΔΕΙΟ (αντε να ειχε 5 δωματια στα 100 γεματα) ,του ειπα δινω 1000 μπατ..Τα θες?..Και μου ειπε ναι..Αλλα ετυχα στη περιπτωση..Αυτο συμβαινει μια στα 1000..Γενικα,η εμπειρια μου λεει πως στις περισσοτερες περιπτωσεις,αντε να πετυχεις ενα 10-15% εκπτωση σε σχεση με τη τιμη που πουλανε τα site...Που στην ουσια το μεγαλυτερο ποσοστο που θα σου κανει εκπτωση,ειναι η προμηθεια των sites..
Υπαρχει και η περιπτωση η αντιθετη..Εχω παει σε ξενοδοχειο στη Μπανγκοκ και μου λεει ΤΟΣΟ..Μα του λεω στο ιντερνετ,πουλατε 200 μπατ λιγοτερα τη βραδια...Ε,κλειστε το μου λεει απο το ιντερνετ..Βγαζω λοιπον κι εγω το λαπτοπ και κανω τη κρατηση μπροστα τους!!!
Αλλα και παλι επαναλαμβανω πως εξαρταται απο τη πληροτητα..Γιατι μπορει να το πληρωσεις και ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
Για να δωσω ενα παραδειγμα..Αν ενα ξενοδοχειο πουλιεται στο site 1000 baht τη βραδια,και πας εκει και εχει 2-3 μονο δωματια ελευθερα,στη ΚΑΛΥΤΕΡΗ περιπτωση θα στο πουλησει κι αυτος 1000...Και στη χειροτερη θα σου πει 1200...
Ευχαριστώ φίλε

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Να συμπληρωσω βεβαια πως ολα τα παραπανω ισχυουν για διαμονη μερικων ημερων...
Γιατι αν ειναι να κατσεις 3-4 εβδομαδες,τοτε πας επιτοπου η επικοινωνεις μεσω mail και κανεις αλλο deal..
Και επισης αυτες οι προσφορες που λενε στα booking sites,"flash deal" εκπτωση 30-40 η και 70% ειναι ΜΟΥΦΑ..Η τιμη που βγαζει με την "εκπτωση" ειναι η ΚΑΝΟΝΙΚΗ!!

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Oσον αφορα τα ξενοδοχεία στην ΒΚΚ τον τελευταίο χρόνο την έχω πατήσει δύο φορές. Οι τιμές πόρτας είναι 10-15% πάνω από τα σαιτ και δεν είναι διαπραγματεύσιμες. Πλήρωσα και έμαθα.
Για μένα το παζάρι ισχύει στην Πατόγκ και συνήθως την  low season. Αυτό που μπορεί να κερδίσει κάποιος είναι ένα 10% ή κάτι παραπάνω αν δεν έχει πρωινό,  ή ενα upgrade σε καλύτερο δωμάτιο. Η πληρότητα είναι αυτή που καθορίζει την όλη κατάσταση. Κατά τα υπόλοιπα συμφωνώ με τον  Pipi.

Για την Patong φέτος σκέφτομαι αυτό
Καινουργιο ξενοδοχείο κοντά σε όλα με 22 ευρώ το deluxe δωμάτιο με όλα τα κομφόρ και μπαλκόνι τι έκτωση να ζητήσεις. Τι είναι ο κάβουρας τι είναι το ζουμί του.
Για ΒΚΚ πάλι προβληματίζομαι. Διαθέτω 1800-2300 για κάτι καλό στην Sukhumvit ανάμεσα σε σοι 2 και 18. Δεκτές  προτάσεις.....

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1

Ρε φιλε...καλο φαινεται απο τιμη,αλλα το δωματιο πολυ μικρο,26τμ,και επισης εκεινος ο κωλοδρομος ειναι συνεχεια στη φασαρια και στην σκονη!!! επισης ειναι στο οριο να χρειαζεσαι ή οχι μηχανακι!!

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216

Ρε φιλε...καλο φαινεται απο τιμη,αλλα το δωματιο πολυ μικρο,26τμ,και επισης εκεινος ο κωλοδρομος ειναι συνεχεια στη φασαρια και στην σκονη!!! επισης ειναι στο οριο να χρειαζεσαι ή οχι μηχανακι!!

Οχι και μηχανάκι 50-100  μέτρα από την πίσω είσοδο του Jungceylon και άλλα τόσα από την κορυφή της San Sabai..Και τα τετραγωνικά του δωματίου μια χαρά είναι. Ένα κανονικό δωμάτιο είναι. Το standart room στο Millennium hotel είναι 30τμ και το πληρώνεις70-90 ευρώ. Τα περισσότερα δωμάτια εκει γύρω ξεκινάνε από 18 και φτάνουν στα 28-30τμ. Μην τρελαθούμε κιόλας.Δεν ήξερα ότι οι περισσότεροι εδώ ψάχνουν για τις σουίτες του Marriot και του Moevenpick..Εδώ γράφουμε κατεβατά ολόκληρα  για το πως θα πληρώσουμε 20 λεπτά στο bath bus.
Όσο για τη σκόνη και την φασαρία δίκιο έχεις αλλά με με 22 ευρώ δεν μπορείς να τα έχεις όλα.
Τέλος αντι να γκρινιάζεις γιατί δεν προτείνεις κάτι καλύτερο που μπορείς να ξέρεις;
Οι καλές πληροφορίες είναι ευπρόσδεκτες είτε από παλιούς είτε από νέους.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Μιας και ο λογος περι ξενοδοχειων το φόρουμ δε θα μπορουσε να ηταν πλήρες χωρις ενα μικρο φωτορεπορτάζ απο ενα απο τα διασπαρτα ανα την επικράτεια love motels η αλλιως οπως εγω τα εχω βαφτίσει τα περίφημα κουρτινοξενοδοχεια...πρόσφατες φωτογραφιες απο ενα απο αυτα σε προάστιο της βκκ...ιδιαίτερη μνεία πρεπει να γινει στους καλλιτεχνικούς καθρέφτες μπροστά, στο πλάι και στο ταβάνι  :dancing: :knockinb: :rockon:  ο ερωτισμός που προσδίδει όλο το ξενοδοχείο ανεξαιρέτως σε συνδιασμο με τα πολυ χαμηλά φώτα του περιβάλλοντα χώρου και την αισθηση οτι κανεις κατι μακρια απο αδιάκριτα ματια σε εμπνέουν για ενα και μονο πράγμα   :knockinb:  :tits2: :fuck2: :fuck1:

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    310,9 KB · Εμφανίσεις: 37
  • image.jpg
    image.jpg
    329,7 KB · Εμφανίσεις: 57
  • Like
Αντιδράσεις: 968

Stories

Νέο!

Stories