Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
ιντερνετικα εχουμε γινει επιστημονες

Κωστα
Καλο ειναι το ιντερνετ γιατι εχει παρα πολλες πληροφοριες αλλα οταν καποιος πιστευει περισσοτερο αυτα που διαβαζει απο διαφορους ανωνυμους ή ανθρωπους με διαφορετικες συνηθειες και βιωματα απο αυτον που τα διαβαζει εχει προβλημα.
Βεβαια οπως λεει και ο κανονας "αν δεν παθεις δεν θα μαθεις".
Εγω προσωπικα εχω παψει να προσπαθω να "βαλω μυαλο" στον οποιοδηποτε και απλα αναφερω οτι ξερω απο προσωπικη μου γνωση.
Και το ιδιο μαλλον κανουν και αλλοι παλιοι εδω μεσα οπως εσυ, ο φον και ο φ16.
Και δεν νομιζω οτι υπαρχει εκ μερους μας καμμια κακια απλα αδιαφορια.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Κωστα
Καλο ειναι το ιντερνετ γιατι εχει παρα πολλες πληροφοριες αλλα οταν καποιος πιστευει περισσοτερο αυτα που διαβαζει απο διαφορους ανωνυμους ή ανθρωπους με διαφορετικες συνηθειες και βιωματα απο αυτον που τα διαβαζει εχει προβλημα.
Βεβαια οπως λεει και ο κανονας "αν δεν παθεις δεν θα μαθεις".
Εγω προσωπικα εχω παψει να προσπαθω να "βαλω μυαλο" στον οποιοδηποτε και απλα αναφερω οτι ξερω απο προσωπικη μου γνωση.
Και το ιδιο μαλλον κανουν και αλλοι παλιοι εδω μεσα οπως εσυ, ο φον και ο φ16.
Και δεν νομιζω οτι υπαρχει εκ μερους μας καμμια κακια απλα αδιαφορια.
νομιζω οτι εκτος απο τα παιδια που ανεφερες που σαφως εχουν μεγαλη εμπειρια στα δικα μας θεματα , οτι υπαρχουν και αλλοι πολλοι με αναλογη εμπειρια που πεστο απο αμελεια -βαρεμαρα ,ειτε απο σεμνοτητα δεν εχουν δειξει αυτη τη γνωση και εμπειρια
σαφως και δεν υπαρχη κακια εκ μερους σας , απο την αλλη ομως πιστευω οτι οι ποιο πολοι δεν ειναι παιδακια που σηκωνονται να πανε στην αλλη ακρη του κοσμου για το κεφι τους σαν να ειναι εκδρομη στην παρο και στην αιγινα με τα γκομενακια και τα φιλαρακια οπως οταν ειμασταν 20-25 και ποιο μικποι πολοι απο μας
ετσι ειναι ακυρο το να προσπαθεις να ''βαλεις μυαλο'' σε καποιον που μπορει να εχει παραπανω η να εχει πιο πολλες εμπειριες που καλως η κακως δεν τις εχει καταθεσει πληρως
παρα πολυ σωστα αναφερεις το σοφο ''αν δεν παθεις δεν θα μαθεις' και αυτο πρεπει να ειναι οδηγος για αυτους που δεν εχουν απλα την εμπειρια απο ενα ταξιδι  στην Ν/Α ασια , και βεβαια ολοι μας ειμαστε διαθεσημοι για οποια απορεια ΜΠΟΡΟΥΜΕ να λυσουμε η να εξηγησουμε

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
η τζακαρτα ειναι το νεο ελντοραντο του δυτικου γοη,
περα απο πληρωμενες, υπαρχει μια ανερχομενη αστικη ταξη νεαρων κοριτσιων
(η οικονομια τους ειναι σε υπερθερμανση) που δουλευουν σε πολυεθνικες
ξεσαλωνουν στα μπαρ, και πηδιουνται  στο  λεπτο  με εναν  εμφανισημο δυτικο
βεβαια μην περιμενετε την ταυλανδικη ατμοσφαιρα της ελευθεριας
η χωρα ειναι επι το πλειστον μουσουλμανικη
και το παιχνιδι γινετε στα μεγαλα μολ
και το βραδυ στα κλαμπ
σε αντιστοιχα αγγλοφωνα φορουμ
γραφονται απιστευτες ιστοριες
βεβαια ειναι για ψαγμενους που τους αρεσουν τα δυσκολα
και οχι το πηγα παταγια 2 βδομαδες και τα εχω ολα στα ποδια μου

!!!!

Επισκέπτης
για πειτε ρε παιδια τι παιζει στο πουκετ νοεμβρη, αξιζει εκεινη την εποχη

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
stefan
δεν διαφωνω  λιγο αυτοσυγκρατηση

βοκα οι εποχες εχουν γινει λιγο πολυ μπουρδελο ητοι αν σου πω οτι ειναι η καλυτερη και πας και φας το νερο της αρκουδας τι θα πεις?

ριχνε καμμια ματια στο weather forecast και βαλε μια πολη πχ παταγια να δεις το ιστορικο.......εχω παει ολες σχεδον τις εποχες προσωπικα ο νοεμβρης εχει και χριστουγεννιατικο κλιμα και ο μαρτιος μου αρεσε πολυ.

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
κατι για μπαταμ σκεφτομαι ινδονησια...αποκτησα ακρες εκει καλες

Έχω πάει πριν από 10 περίπου χρόνια, οπότε τώρα θα έχουν αλλάξει πάρα πολλά πράγματα.
Όταν πήγα (με πλοίο από Σιγκαπούρη): Πολύ μέτρια πόλη, πάρα πολλές γκόμενες να διαλέξεις αν ξύπναγες πριν τις 12 το μεσημέρι, ελάχιστες μετά. Είχαν ένα σύστημα στα κωλάδικα όπου έκανες "book" την γκόμενα που ήθελες το πρωί και στην έφερναν στο ξενοδοχείο το απόγευμα. Μένατε μαζί τις υπόλοιπες ώρες μέχρι τις 8-9 το πρωί που τις έπαιρναν πίσω.
Υπήρχαν μασατζίδικα σε στυλ "βιτρίνας" 'όπως στην Ταϊλάνδη, όπου έπαιρνες longtime το κοριτσάκι, αλλά και μπαρ για barfine.

Η ατμόσφαιρα δεν είχε καμιά σχέση με το πάρτυ της Πατάγιας. Άντεξα 3 μέρες και δεν ξαναπήγα ακόμα κι όταν ένας Άγγλος φίλος άνοιξε εστιατόριο και με κάλεσε να πάω. Τζακάρτα όμως ξαναπήγαινα χαλαρά.

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
απο καποιους εμπειρους επι του θεματος...το παρακατω εχει δοση αληθειας η οχι ... και αν ναι πιο ειναι κατα την γνωμη σας το πιο καλο της λιστας.........και επισης αν οντως ισχυουν οι τιμες που αναγραφονται

Έχω πάει σε όλα μείον το Utopia.
Έχοντας υπ' όψιν ότι αυτά τα πράγματα αλλάζουν από μέρα σε μέρα, καλύτερο σε γκόμενες το Poseidon χειρότερο το Anny's.
Tα καλύτερα γαμήσια όμως τα έχω κάνει στο Anny's. Δεν θα πήγαινα ξανά στο Emmanuelle.
Οι τιμές: Βασικός κανόνας, δεν πας με ταξί. Βρίσκεις ένα κοντινό ξενοδοχείο να σε αφήσει το ταξί ή πας με το metro σε κάποιο κοντινό σταθμό και περπατάς. Ναι σαν ξένος θα πληρώσεις παραπάνω, αλλά τουλάχιστον θα γλιτώσεις την προμήθεια του ταρίφα.
Οι τιμές στο περίπου ναι είναι αυτές. Τα πολύ ακριβά είναι είτε μοντελάκια είτε part time ημιεπαγγελματίες. Βλέπεις κι αν σου κάνει κούκου κάτι ακριβό, αποφασίζεις.
Αναλυτικός ο Φαντομάς, που έχει δίκιο για το αν αξίζουν πια.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
νομιζω οτι εκτος απο τα παιδια που ανεφερες που σαφως εχουν μεγαλη εμπειρια στα δικα μας θεματα , οτι υπαρχουν και αλλοι πολλοι με αναλογη εμπειρια που πεστο απο αμελεια -βαρεμαρα ,ειτε απο σεμνοτητα δεν εχουν δειξει αυτη τη γνωση και εμπειρια
σαφως και δεν υπαρχη κακια εκ μερους σας , απο την αλλη ομως πιστευω οτι οι ποιο πολοι δεν ειναι παιδακια που σηκωνονται να πανε στην αλλη ακρη του κοσμου για το κεφι τους σαν να ειναι εκδρομη στην παρο και στην αιγινα με τα γκομενακια και τα φιλαρακια οπως οταν ειμασταν 20-25 και ποιο μικποι πολοι απο μας
ετσι ειναι ακυρο το να προσπαθεις να ''βαλεις μυαλο'' σε καποιον που μπορει να εχει παραπανω η να εχει πιο πολλες εμπειριες που καλως η κακως δεν τις εχει καταθεσει πληρως
παρα πολυ σωστα αναφερεις το σοφο ''αν δεν παθεις δεν θα μαθεις' και αυτο πρεπει να ειναι οδηγος για αυτους που δεν εχουν απλα την εμπειρια απο ενα ταξιδι  στην Ν/Α ασια , και βεβαια ολοι μας ειμαστε διαθεσημοι για οποια απορεια ΜΠΟΡΟΥΜΕ να λυσουμε η να εξηγησουμε

:thumbsup:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Έχω πάει πριν από 10 περίπου χρόνια, οπότε τώρα θα έχουν αλλάξει πάρα πολλά πράγματα.
Όταν πήγα (με πλοίο από Σιγκαπούρη): Πολύ μέτρια πόλη, πάρα πολλές γκόμενες να διαλέξεις αν ξύπναγες πριν τις 12 το μεσημέρι, ελάχιστες μετά. Είχαν ένα σύστημα στα κωλάδικα όπου έκανες "book" την γκόμενα που ήθελες το πρωί και στην έφερναν στο ξενοδοχείο το απόγευμα. Μένατε μαζί τις υπόλοιπες ώρες μέχρι τις 8-9 το πρωί που τις έπαιρναν πίσω.
Υπήρχαν μασατζίδικα σε στυλ "βιτρίνας" 'όπως στην Ταϊλάνδη, όπου έπαιρνες longtime το κοριτσάκι, αλλά και μπαρ για barfine.

Η ατμόσφαιρα δεν είχε καμιά σχέση με το πάρτυ της Πατάγιας. Άντεξα 3 μέρες και δεν ξαναπήγα ακόμα κι όταν ένας Άγγλος φίλος άνοιξε εστιατόριο και με κάλεσε να πάω. Τζακάρτα όμως ξαναπήγαινα χαλαρά.
ευχαριστω πολυ

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Nα σας παω σε ενα αλλο θεμα... τον φλεβαρη να ειμαστε καλα θα βρεθω πουκετ για 2η φορα.Η πρωτη ηταν μονο 5 μερες.Μου αρεσε το νησι αλλά δεν ειδα οσα ηθελα να δω ουτε εκανα τις εκδρομες που θα ηθελα.Τωρα θα καθησω 24 μερες σε νοικιασμενο condo.Το θεμα ειναι οτι θελω να γυρισω ολο το νησι παραλιες αξιοθεατα κτλ.Νοικιαζω scooter ή οχι? Αλλοι λενε ναι αξιζει αλλοι οχι ουσιαστικα εισαι ανασφαλιστος και οποιαδηποτε στραβη πληρωνεις μηχανακι-scooter ζημιες υλικες καθως και ανθρωπινες τραυματισμοι κτλ απο την τσεπη σου.Απο την αλλη τα αμαξια ενοικιαση δεν ειναι και τοσο φθηνα.Παντως απο το λιγο που ειχα καθήσει ειδα οτι οι Ταυλανδοι οδηγοι δεν ειναι και οτι καλυτερο...ειναι ψιλοεπικινδυνοι...+ οι μεθυσμενοι ξενοι...τα τουκ τουκ και τα ταξι δεν συμφερει.Εσεις τι θα κανατε?

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
με αυτο το σκεπτικο δεν πας πουθενα

αλλα αφου θελεις ντε και καλα να γυρισεις κοιτα τα εβδομαδιαια φυλλαδια η κανα γραφειο που κανει τουρ στο νησι και ησυχαζεις

Επισκέπτης
stefan
δεν διαφωνω  λιγο αυτοσυγκρατηση

βοκα οι εποχες εχουν γινει λιγο πολυ μπουρδελο ητοι αν σου πω οτι ειναι η καλυτερη και πας και φας το νερο της αρκουδας τι θα πεις?

ριχνε καμμια ματια στο weather forecast και βαλε μια πολη πχ παταγια να δεις το ιστορικο.......εχω παει ολες σχεδον τις εποχες προσωπικα ο νοεμβρης εχει και χριστουγεννιατικο κλιμα και ο μαρτιος μου αρεσε πολυ.
δλδ ο νοεμβρης εκει ειναι μες την ανοιξη εδω και ο χειμωνας μας καλοκαιρι για αυτους  :think:  επιση να σε πω οτι παμε πρωτη φορα θα εχουμε στην παρεα ατομα που ξανα πηγαν αλλα ακομα δεν τους γνωρισα, οποτε οτι πληροφορια μπορειτε πειτε για να μπαινουμε σιγα σιγα στο κλιμα. Ειμαι απο θεσσαλονικη και απο δω θα κοιταξω για εισητηρια ποσες περιπου ωρες θα κανω και ποσα αεροπλανα θα αλλαξω μεχρι να φτασω εκει.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Nα σας παω σε ενα αλλο θεμα... τον φλεβαρη να ειμαστε καλα θα βρεθω πουκετ για 2η φορα.Η πρωτη ηταν μονο 5 μερες.Μου αρεσε το νησι αλλά δεν ειδα οσα ηθελα να δω ουτε εκανα τις εκδρομες που θα ηθελα.Τωρα θα καθησω 24 μερες σε νοικιασμενο condo.Το θεμα ειναι οτι θελω να γυρισω ολο το νησι παραλιες αξιοθεατα κτλ.Νοικιαζω scooter ή οχι? Αλλοι λενε ναι αξιζει αλλοι οχι ουσιαστικα εισαι ανασφαλιστος και οποιαδηποτε στραβη πληρωνεις μηχανακι-scooter ζημιες υλικες καθως και ανθρωπινες τραυματισμοι κτλ απο την τσεπη σου.Απο την αλλη τα αμαξια ενοικιαση δεν ειναι και τοσο φθηνα.Παντως απο το λιγο που ειχα καθήσει ειδα οτι οι Ταυλανδοι οδηγοι δεν ειναι και οτι καλυτερο...ειναι ψιλοεπικινδυνοι...+ οι μεθυσμενοι ξενοι...τα τουκ τουκ και τα ταξι δεν συμφερει.Εσεις τι θα κανατε?
μηχανακι δαγκωτο υπο τη ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ οτι ξερεις να οδηγας...αν οδηγησες μηχανακι μια βδομαδα στην Παρο και αλλη μια στη Μυκονο ξεχνα το καλυτερα
Εγω χωρις μηχανακι δεν την παλευω ουτε μια μερα στην Ταυλανδη

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
δλδ ο νοεμβρης εκει ειναι μες την ανοιξη εδω και ο χειμωνας μας καλοκαιρι για αυτους  :think:  επιση να σε πω οτι παμε πρωτη φορα θα εχουμε στην παρεα ατομα που ξανα πηγαν αλλα ακομα δεν τους γνωρισα, οποτε οτι πληροφορια μπορειτε πειτε για να μπαινουμε σιγα σιγα στο κλιμα. Ειμαι απο θεσσαλονικη και απο δω θα κοιταξω για εισητηρια ποσες περιπου ωρες θα κανω και ποσα αεροπλανα θα αλλαξω μεχρι να φτασω εκει.
θα ελεγα κατι ποιο δροσερο γιατι εχει και βροχες και θερμοκρασιες γυρω στο 30

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
καποτες να παρουμε απο εδω παιδια
Μιας και μίλησες για καποτες προσφατα αρχισα να δοκιμάζω τις γιαπωνέζικες καποτες sagami original...τις βρισκει κανεις στα boots..,Η πιο λεπτή καποτα στον κοσμο...αισθάνεσαι σχεδον σα να μη φοράς τιποτα.. λιγο αλμυρη στην τιμη αλλα τα αξιζει τα λεφτα και με το παραπανω...τερμα τα durex απο εδω και στο εξής...

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216

Μηχανάκι υπό τρεις προυποθέσεις
1. Οδηγάς κανονικά μηχανή και εδώ και μπορείς να προσαρμοστεις σχετικά εύκολα στο εγγλέζικο σύστημα οδήγησης.
2. Χρησιμοποιείς πάντα κράνος όχι μόνο για την ασφάλεια σου αλλά γιατί τις κλήσεις για κράνος τις έχουν κάνει φάμπρικα για κονομάνε οι μπάτσοι.
3. Να έχεις ασφάλεια. Δεν ξέρω αν είναι εφικτό αυτό (δεν ξέρω γιατί δεν οδηγάω) αλλά αμα κάτσει μια στραβή μαι χτυπήσεις Ταιλανδο θα του πληρώσεις νοσοκομεία, χαμένα μεροκάματα  κτλ, καλύτερα να μην σου τύχει.....

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
μηχανακι δαγκωτο υπο τη ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ οτι ξερεις να οδηγας...αν οδηγησες μηχανακι μια βδομαδα στην Παρο και αλλη μια στη Μυκονο ξεχνα το καλυτερα
Εγω χωρις μηχανακι δεν την παλευω ουτε μια μερα στην Ταυλανδη
Οδηγαω scooter στην Αθηνα το εχω κυριως για κοντινες αποστασεις .Ευτυχως μεχρι τωρα την εχω βγαλει καθαρη αν εξαιρεσουμε μια μαλακω που με ειχε τσιμπησει λιγακι...
Μηχανάκι υπό τρεις προυποθέσεις
1. Οδηγάς κανονικά μηχανή και εδώ και μπορείς να προσαρμοστεις σχετικά εύκολα στο εγγλέζικο σύστημα οδήγησης.
2. Χρησιμοποιείς πάντα κράνος όχι μόνο για την ασφάλεια σου αλλά γιατί τις κλήσεις για κράνος τις έχουν κάνει φάμπρικα για κονομάνε οι μπάτσοι.
3. Να έχεις ασφάλεια. Δεν ξέρω αν είναι εφικτό αυτό (δεν ξέρω γιατί δεν οδηγάω) αλλά αμα κάτσει μια στραβή μαι χτυπήσεις Ταιλανδο θα του πληρώσεις νοσοκομεία, χαμένα μεροκάματα  κτλ, καλύτερα να μην σου τύχει.....
Κρανος ενοειτε παντα...ταξιδιωτικη ασφαλεια καλυπτει αραγε εμενα με μηχανακι σε ατυχημα?Ειναι αρκετες παραμετροι Θα το ψαξω παντως αν δεν ξερει καποιος απο εδω κατι παραπανω!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom