Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
Παντως παραδεχομαι.
Τοσα χρονια ο καημενος ο poor Michael Jackson προσθαθουσε να γινει ασπρος και οι ταιλανδεζες το κατεφεραν απλα και ευκολα με ενα ifhone
Αδικη ζωη

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.695
Πόντοι
19.795
Το εχω ξαναγραψει. Οποιος βρει τη κρεμα που θα ασπριζει, θα γινει
πολυεκατομμυριουχος στην Νοτιοανατολικη Ασια.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Την εχουν βρει την κρεμα γερο μου, εδω και χρονια.
Τα σεβη  μου στα εκλεκτα μελη του θρεντ.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Αντε να τελιωνει το μουντιαλ μας εχουν πριξει τα παπαρια στο fcb καθημερινος οι ταιλανδεζες οι ασχετες.
Bye bye holland,poor spain ,commom england και ολο παπαριες.  :jerking: :jerking:  ΟΛΑ για την πελατεια.
αν εφαγαν γαλλικη   :bigdick: common franceee.
Aλλα η greece πουθενα σε αλλον πλανητη ειμαστε.
Το μονο που ξερουν να λενε ειναι aifel tower και chelsea πανε να το παιξουν και δυτικες τρομαρα τους

τυπε οι ξενοι πυρφοροι τις καταντησαν ετσι  :S :S

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Στην Ινδονησία περιοχή Κούτα έχει κλάμπ μπάρ (όχι σαν πατάγια πουκέτ) με πολλές τουρίστριες από Αυστραλία και ελευθέρας βοσκής ντόπιες - όσο για Τζακάρτα πρέπει να είσαι κομάντο ή δικτυωμένος  για να επιβιώσεις

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Στην Ινδονησία περιοχή Κούτα έχει κλάμπ μπάρ (όχι σαν πατάγια πουκέτ) με πολλές τουρίστριες από Αυστραλία και ελευθέρας βοσκής ντόπιες - όσο για Τζακάρτα πρέπει να είσαι κομάντο ή δικτυωμένος  για να επιβιώσεις
[/quote

;)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ειπαμεεεε , καμια βδομαδιτσα μπαταμ εκει στην κουτα οπου λεει ο φιλος ετσι αναγνωριστικα και για τη γκομενα μετα λεμε πισω στα γνωστα νερα ταυλανδης φιλλιπηνων
καθηστε να γινει πρωτα και ποτε και μετα θα πεσει αμεροληπτο ρεπορταζ

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
Για παμε λιγοοο ^^Pattaya^^
Ας βαλουμε καμια φωτο για τους νεους του φορουμ.
Γιαυτο μαρεσει η χωρα , δυο δυο τρεις τρεις ολα επιτρεπονται
H μια εχει παντρευτει τωρα με εναν απο νορβηγια και η αλλη εχει αρραβωνιαστει με εναν falang
Τους ξερω και τους 2 .Θα τους στειλω φωτογραφιες για να δουν τι διαμαντια πηραν.Μη στειλω και βιντεο και εχουμε κι αλλλα

Συνημμένα

• DSC03557.JPG
    DSC03557.JPG
    224,6 KB · Εμφανίσεις: 59
  • Like
Αντιδράσεις: 968

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
οπα!!! κολογερε  :dancing:
Παντως οταν χανει μια ομαδα απο το μουντιαλ διαφορες ταιλανδεζες Βλεπω να ποσταρουν:  bye bye Neymar bye bye Ronaldo κτλ.

Εγω ζω για την στιγμη να δω ταιλανδεζα να ποσταρει bye bye karagkoyni
δεν ειναι τοσο χαλια τα πραγματα..μερικοι (αρκετοι θα ελεγα) Ταυλανδοι ιδιαιτερα πιτσιρικια ξερουν αρκετα ονοματα...εχω ακουσει να μου πετανε στο ασχετο ολυμπιακο, παναθηναικο, καραγκουνη, παπαδοπουλο κτλ αν σκεφτεις ποσο δυσκολα στην προφορα ειναι μερικα ελληνικα ονοματα τοτε ειναι κατορθωμα γιαυτους...καμια φορα τους κανω πλακα και τους λεω να πουνε πολυ γρηγορα "σωκρατης παπασταθοπουλοςςςςςςςς"   :2funny: :2funny:
οι γυναικες ειναι οντως πιο ασχετες αλλα δεν εχουμε και πολλους ομορφονιους στην εθνικη να καμαρωσουν...αυτα γουσταρουν να βλεπουν αυτες...ωραια παιδια νεαρους φαρανγκ...αυτη η φουρνια εθνικης λιγα πραγματα

ερχεσαι δευτερος για να μην πω τελευταιος...αυτα τα προιοντα ηδη κανουν παταγο..γινεται χαμος με προιοντα που εχουν την ουσια γλουταδιονη μεσα που υποτιθεται οτι δινει ασπρο δερμα...για να μην πω για ολα τα αλλα σκευασματα οπως collagens, χαπια για μεγαλα βυζια κτλ  πουλιουνται τρελλα παντου απο παγκους στο δρομο μεχρι στο ιντερνετ...πριν μερικα χρονια δεν υπηρχε τιποτα απο ολα αυτα

απο καποιους εμπειρους επι του θεματος...το παρακατω εχει δοση αληθειας η οχι ... και αν ναι πιο ειναι κατα την γνωμη σας το πιο καλο της λιστας.........και επισης αν οντως ισχυουν οι τιμες που αναγραφονται

βαζει το annies πρωτο πρωτο και μου τα χαλαει εγω θα το εβαζα τελευταιο και σιγουρα οχι στη λιστα με τα 5 καλυτερα
κατα τη γνωμη μου το καλυτερο ειναι το utopia αλλα εχει το μεγαλο μειονεκτημα οτι χρεωνει πολυ παραπανω τιμη στους φαρανγκ απο οτι στους ταυλανδους...αν πας πρωτη φορα Ταυλανδη καλυτερα ξεχνα το
το Nataree  ειναι δυνατο μαγαζι με αμετρητα τρελλα πιπινια αλλα υστερει ισως στο θεμα υπηρεσιων...ειναι μικρες αλλα απειρες...αν και εγω σταθηκα μαλλον τυχερος επεσα πανω σε καλες 3-4 φορες που πηγα αλλα εχω καιρο να παω τωρα...αλλα απο οτι διαβαζω δεν εχει αλλαξει κατι...εχει το καλο οτι ειναι ολες συγκεντρωμενες στον κυριως χωρο και αν δεν κολωσεις απο αυτα που θα δεις εχεις τη δυνατοτητα να τους μιλησεις...εγω παντα προσπαθω αν μπορω να τους κανω μια μικρη φιλικη κουβεντουλα για να σιγουρευτω τουλαχιστον οτι θα κανουν μερικα πραγματα που θελω στανταρ
το εμανουελ και ποσιδον σταθερες αξιες αλλα ειναι και θεμα τυχης που θα πεσεις...για μενα τα soapies εχουν περασει σε δευτερη μοιρα απο τοτε που μειωσαν το χρονο συνευρεσεως απο τις 2 ωρες στη μιαμιση γιατι εκει εχουν φτασει πια σχεδον ολα...

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
εεεπ δε θελω κοντρες και ξεκατινιασματα τωρα......ταπαμε
αυτα σε σε ουκρανορωσορουμανοβουλγαρομολδοβλαχιες

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
lordjim τον λες να μην παει batam ενω ο αλλος θα παει για ενα συγκεκριμενο σκοπο για καμια βδομαδουλα να του φυγει η καυλα με την γκομενα που μας εχει ζαλισει εδω και 2 χρονια και αυτη και αυτος ΚΑΙ ξερω το παιχνιδι μεταξυ τους.
Ξερω οτι θα παει σιγουρα και γιαυτο λεω τι τους ακους απλα και αυτος μουχαμπετι θελει τωρα.
Δεν θα παει και στη λωριδα της γαζας.
Εγω τα μονα ταξιδια που εχω παει ειναι ταιλανδη και σιγουρα δεν γνωριζω πολλα απο τριγυρω.
Αλλα τι θελω να σου πω.
Εχω φιλους που εχουν παει ταιλανδη κυριολεκτικα 20 φορες απο θεσνικη οι οποιοι φοβουνται την bangkok και μου λενε καλα πως πας εκει θα σε φανε λαχανο κτλ.
Αν ηταν να ακουω τον καθενα τι λεει ακομη σπιτι μου θα ημουν.
Και τους φιλους μου ετυχε να τους υπνοτισουν οι γκομενες που πηραν απο το demo club στην bagnkok αλλα οταν καποιος με ρωτησει ποια club να επισκευτει στην bangkok θα προτεινω το demo και δεν θα τους πω (ΑΣΤΟ ΜΗΝ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΙ ΞΕΡΩ)  απλα θα τους εξηγησω το τι πρεπει να προσεξουν.
Πιστευω να γινα κατανοητος.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.695
Πόντοι
19.795
απο καποιους εμπειρους επι του θεματος...το παρακατω εχει δοση αληθειας η οχι ... και αν ναι πιο ειναι κατα την γνωμη σας το πιο καλο της λιστας.........και επισης αν οντως ισχυουν οι τιμες που αναγραφονται

Απο τα 5 εχω επισκευτει μονο το Ανυς πριν 4 χρονια. Ημουν τυχερος γιατι
στο διδυμο που διαλεξα η μια ηταν πραγματικη μαστορισσα, ενα μιλφονι απο το Τσιανγκ Μαι,
ειδικα στη πιπα με σαπουναδα στο στομα της μεσα στη μπανιερα, ηταν ολα τα λεφτα.
Η αλλη ενα ωραιο πιπινακι που την πηρα πιο πολυ για διακοσμητικο (στο τελος ομως
κατεθεσα μεσα της)  ηταν πολυ στενη, δευτερη μερα στη δουλεια, οπως μου ειχε πει
η τσατσα. Τελευταια 2 χρονια προτιμω Ακανε.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
εεεπ δε θελω κοντρες και ξεκατινιασματα τωρα......ταπαμε
αυτα σε σε ουκρανορωσορουμανοβουλγαρομολδοβλαχιες

Μόνο και μόνο για το τελευταίο σιδηρόδρομο μπράβο
Καμία κόντρα Νάσαι σίγουρος

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
205
Πόντοι
21
Παντως οταν χανει μια ομαδα απο το μουντιαλ διαφορες ταιλανδεζες Βλεπω να ποσταρουν:  bye bye Neymar bye bye Ronaldo κτλ.

Εγω ζω για την στιγμη να δω ταιλανδεζα να ποσταρει bye bye karagkoyni

Δεν πρόλαβαν λογικά να το γράψουν κι αυτό, αφού το Καραγκούνι μας τέλειωσε από την Εθνική.

Μια που έχω εγώ στο fb έδινε και προγνωστικά για το ποιος θα προκριθεί σε ημιτελικούς και τελικό Μουντιάλ  :coffee:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.695
Πόντοι
19.795
:offtopic:Να με συγχωρησουν καποιοι φιλοι που ειχαν ζητησει να γινουν φιλοι
και εγω κατα λαθος τους διεγραφα. Μη  νομισουν οτι τους σνομπαρω.
Κωλογεραματα και τεχνολογια δεν τα πανε καλα. :huh:

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Στην Ινδονησία περιοχή Κούτα έχει κλάμπ μπάρ (όχι σαν πατάγια πουκέτ) με πολλές τουρίστριες από Αυστραλία και ελευθέρας βοσκής ντόπιες - όσο για Τζακάρτα πρέπει να είσαι κομάντο ή δικτυωμένος  για να επιβιώσεις
η τζακαρτα ειναι το νεο ελντοραντο του δυτικου γοη,
περα απο πληρωμενες, υπαρχει μια ανερχομενη αστικη ταξη νεαρων κοριτσιων
(η οικονομια τους ειναι σε υπερθερμανση) που δουλευουν σε πολυεθνικες
ξεσαλωνουν στα μπαρ, και πηδιουνται  στο  λεπτο  με εναν  εμφανισημο δυτικο
βεβαια μην περιμενετε την ταυλανδικη ατμοσφαιρα της ελευθεριας
η χωρα ειναι επι το πλειστον μουσουλμανικη
και το παιχνιδι γινετε στα μεγαλα μολ
και το βραδυ στα κλαμπ
σε αντιστοιχα αγγλοφωνα φορουμ
γραφονται απιστευτες ιστοριες
βεβαια ειναι για ψαγμενους που τους αρεσουν τα δυσκολα
και οχι το πηγα παταγια 2 βδομαδες και τα εχω ολα στα ποδια μου