οπα!!! κολογερε
Παντως οταν χανει μια ομαδα απο το μουντιαλ διαφορες ταιλανδεζες Βλεπω να ποσταρουν: bye bye Neymar bye bye Ronaldo κτλ.
Εγω ζω για την στιγμη να δω ταιλανδεζα να ποσταρει bye bye karagkoyni
δεν ειναι τοσο χαλια τα πραγματα..μερικοι (αρκετοι θα ελεγα) Ταυλανδοι ιδιαιτερα πιτσιρικια ξερουν αρκετα ονοματα...εχω ακουσει να μου πετανε στο ασχετο ολυμπιακο, παναθηναικο, καραγκουνη, παπαδοπουλο κτλ αν σκεφτεις ποσο δυσκολα στην προφορα ειναι μερικα ελληνικα ονοματα τοτε ειναι κατορθωμα γιαυτους...καμια φορα τους κανω πλακα και τους λεω να πουνε πολυ γρηγορα "σωκρατης παπασταθοπουλοςςςςςςςς"
οι γυναικες ειναι οντως πιο ασχετες αλλα δεν εχουμε και πολλους ομορφονιους στην εθνικη να καμαρωσουν...αυτα γουσταρουν να βλεπουν αυτες...ωραια παιδια νεαρους φαρανγκ...αυτη η φουρνια εθνικης λιγα πραγματα
Το εχω ξαναγραψει. Οποιος βρει τη κρεμα που θα ασπριζει, θα γινει
πολυεκατομμυριουχος στην Νοτιοανατολικη Ασια.
ερχεσαι δευτερος για να μην πω τελευταιος...αυτα τα προιοντα ηδη κανουν παταγο..γινεται χαμος με προιοντα που εχουν την ουσια γλουταδιονη μεσα που υποτιθεται οτι δινει ασπρο δερμα...για να μην πω για ολα τα αλλα σκευασματα οπως collagens, χαπια για μεγαλα βυζια κτλ πουλιουνται τρελλα παντου απο παγκους στο δρομο μεχρι στο ιντερνετ...πριν μερικα χρονια δεν υπηρχε τιποτα απο ολα αυτα
απο καποιους εμπειρους επι του θεματος...το παρακατω εχει δοση αληθειας η οχι ... και αν ναι πιο ειναι κατα την γνωμη σας το πιο καλο της λιστας.........και επισης αν οντως ισχυουν οι τιμες που αναγραφονται
βαζει το annies πρωτο πρωτο και μου τα χαλαει εγω θα το εβαζα τελευταιο και σιγουρα οχι στη λιστα με τα 5 καλυτερα
κατα τη γνωμη μου το καλυτερο ειναι το utopia αλλα εχει το μεγαλο μειονεκτημα οτι χρεωνει πολυ παραπανω τιμη στους φαρανγκ απο οτι στους ταυλανδους...αν πας πρωτη φορα Ταυλανδη καλυτερα ξεχνα το
το Nataree ειναι δυνατο μαγαζι με αμετρητα τρελλα πιπινια αλλα υστερει ισως στο θεμα υπηρεσιων...ειναι μικρες αλλα απειρες...αν και εγω σταθηκα μαλλον τυχερος επεσα πανω σε καλες 3-4 φορες που πηγα αλλα εχω καιρο να παω τωρα...αλλα απο οτι διαβαζω δεν εχει αλλαξει κατι...εχει το καλο οτι ειναι ολες συγκεντρωμενες στον κυριως χωρο και αν δεν κολωσεις απο αυτα που θα δεις εχεις τη δυνατοτητα να τους μιλησεις...εγω παντα προσπαθω αν μπορω να τους κανω μια μικρη φιλικη κουβεντουλα για να σιγουρευτω τουλαχιστον οτι θα κανουν μερικα πραγματα που θελω στανταρ
το εμανουελ και ποσιδον σταθερες αξιες αλλα ειναι και θεμα τυχης που θα πεσεις...για μενα τα soapies εχουν περασει σε δευτερη μοιρα απο τοτε που μειωσαν το χρονο συνευρεσεως απο τις 2 ωρες στη μιαμιση γιατι εκει εχουν φτασει πια σχεδον ολα...