Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Μια ερώτηση προς τους έμπειρους του thread.Αν κάποιος θέλει να ταξιδέψει και να μείνει bangkog phuket και payaya. Ο τρόπος που εγώ έχω βρεί είναι ξεκινώντας απο bangkog μετά οδικώς προς pataya έπειτα πίσω οδικώς bangkog απο εκεί αεροπορικώς phuket ( με επιστροφή προς bangkog ) και απο εκεί επιστροφή αθήνα. Εχει νόημα να ψάξει κανείς για απ ευθείας πτήση προς phuket κσι να αντιστρέψει τη σειρά που θα πάει σε κάθε πόλη ?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Προσωπικη αποψη και ηταν ολα μια χαρα.
Αθηνα bkk οπου και μικρη παραμονη στο αεροδρομιο( καθως εχει ανα μια ωρα πτηση) με Bangkok airways 70αρι για πουκετ και απο εκει σε παταγια αεροπορικως παλι Bangkok airways με κανα 80ευρω.Απο το αροδρομιο της παταγια στην παταγια υπολογισε καμια ωρα και κανα 20ευρο με ταξι και επιστροφη Bangkok με λεωφορειο

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Το κανα περσι 2013 αυτο.
Απο Αθηνα πηγα phuket εκατσα εκει μετα απο phuket πεταξα bangkok πηραμε ταξι για pattaya και μετα την pattaya πηγαμε bangkok για τελιωμα.
Εγω αφηνω παντα την bangkok για επιδορπιο.
Βασικα το δρομολογιο μου ηταν:
Θεσ/νικη-Αθηνα  
Αθηνα-Ντοχα  
Ντοχα-Κουαλα λουμπουρ  
Κουαλα Λουμπουρ-Phuket
Phuket-Bangkok
Bangkok-Pattaya
Pattaya-Bangkok
και επιστροφη Ελλαδα.
ρε φιλε αφησες αποξω τη γη του πυρος αν το λεω σωστα και τη νεα γουινεα

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Προσωπικη αποψη και ηταν ολα μια χαρα.
Αθηνα bkk οπου και μικρη παραμονη στο αεροδρομιο( καθως εχει ανα μια ωρα πτηση) με Bangkok airways 70αρι για πουκετ και απο εκει σε παταγια αεροπορικως παλι Bangkok airways με κανα 80ευρω.Απο το αροδρομιο της παταγια στην παταγια υπολογισε καμια ωρα και κανα 20ευρο με ταξι και επιστροφη Bangkok με λεωφορειο

το  UTAPAO για εσάς  δεν υπάρχει?
Pattaya to Phuket?

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Για το Areca το διάβασα κι εγώ κάπου και γι αυτό δεν έκλεισα εκεί, για το page10 που πήγε ένας φίλος δεν του άφησε και τόσο καλές εντυπώσεις...
Φίλε, ποιο ή ποια άλλα ξενοδοχεία ξέρεις στη Pattaya που δεν έχουν περιορισμό στην ηλικία; Την ψάχνω μην φάω κανένα άκυρο εκεί με κανένα φορτωμένο πιτσιρίκι.Δηλαδή ζητάνε στη ρεσεψιόν ταυτότητα από την γκόμενα για να τσεκάρουν την ηλικία της;

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Η Bangkok airways στην οποία  νομίζω ανηκει το U-TAPAO κάνει  ένα δύο δρομολόγια πηγαινε έλα την ημέρα Pattaya- Phuket με μικρά ελικοφόρα αεροπλάνα. Συμφέρει στην περίπτωση που κάποιος βρει τον χαμηλό ναύλο των 60 περίπου ευρώ.Με επιπλέον 3-4 ευρώ για το βανάκι που σε πάει στο ξενοδοχείο σε 30 περίπου λεπτά είσαι στον προορισμό σου.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Φίλε, ποιο ή ποια άλλα ξενοδοχεία ξέρεις στη Pattaya που δεν έχουν περιορισμό στην ηλικία; Την ψάχνω μην φάω κανένα άκυρο εκεί με κανένα φορτωμένο πιτσιρίκι.Δηλαδή ζητάνε στη ρεσεψιόν ταυτότητα από την γκόμενα για να τσεκάρουν την ηλικία της;

Στην Παττάγια υπάρχουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο πάνω από 30000-40000 διαθέσιμες γυναίκες για όλα τα γούστα. Οι περισσότερες από αυτές στα μάτια τα δικά μας μοιάζουν 5-10 χρόνια κάτω από την πραγματική τους ηλικία. Άρα οι περισσότερες ειδικά στους πρωτάρηδες μοιάζουν πιτσιρίκια.
Ο συνάδελφος Pipinomaniac  είναι έμπειρος και παίρνει το ρίσκο του αλλά ξέρει.
Εσυ φίλε Larson όμως δεν ξέρεις ότι η Ταιλανδέζα κάτω των είκοσι θεωρείται ανήλικη με ότι αυτό συνεπάγεται. Το ξενοδοχείο όμως το ξέρει και με τον τρόπο του σε βοηθάει να αποφύγεις πιθανές κακοτοπιές. Δεν θέλει και πολύ σεκάποιον άπειρο ο thai boyfriend ή ο κολλητός μπάτσος να στήσουν μια μηχανή για οικονομικό άρμεγμα του απρόσεκτου farang ειδικά αν το κορίτσι είναι ελευθέρας βοσκής.
Ο κανόνας λέει ότι οι περισσότερες στραβές συμβαίνουν στους πρωτάρηδες και καλό είναι να μην τον παραβλέπετε......

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16

Η πρότασή μου...
Έχουν πάει αρκετά παιδιά απο το forum....
Σε όλα τα ξενοδοχεία ζητάνε ταυτότητα...και πολύ καλά κάνουν, δεν είναι μόνο το θέμα ηλικίας !!!

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
στεφαν

παλια με την air maliasia κατεβαινα γιατι ειχα μια φιλη στο πενανγκ και ειχε πολυ καλα εισητηρια του στυλ αθηνα κουαλαλαμπουρ πενανγκ μπανκογκ σιγκαπουρη αθηνα κατι παρομοιο με του Τεκιλα

τα πρωτα μου σε δραχμες 122 χιλιαρικα σημερα δεν ξερω γιατι δεν εχω μπει ουτε προκειται να μπω σε air malaisia παλι

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
στεφαν

παλια με την air maliasia κατεβαινα γιατι ειχα μια φιλη στο πενανγκ και ειχε πολυ καλα εισητηρια του στυλ αθηνα κουαλαλαμπουρ πενανγκ μπανκογκ σιγκαπουρη αθηνα κατι παρομοιο με του Τεκιλα

τα πρωτα μου σε δραχμες 122 χιλιαρικα σημερα δεν ξερω γιατι δεν εχω μπει ουτε προκειται να μπω σε air malaisia παλι
κατι για μπαταμ σκεφτομαι ινδονησια...αποκτησα ακρες εκει καλες

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
στεφαν

φιλε η Penang  τη λεει αξιζει να την επισκεφτει κανεις γιατι το ειχα ψαξει παλιοτερα για να παω και διαπιστωσα μια μεσαια κατασταση...ουτε και οι τρελες παραλιες ουτε  και η sex scene τοσο ανεπτυγμενη.Και οποιος αλλος γνωριζει περισοτερα...thanks

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
sex sto penang ξεχασε το καλυετρα να πας καπου αλλου  αυστηρο μουσουλμανικο στοιχειο εκει  μονο σε κανα 2 ξενοδοχεια αλλλα αστο καλυτερα

στεφαν  ο λορδος εχει ειδικοτητα και απαντησε

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Εμαθα οτι ο doctortilak εκλεισε το εστιατοριο που ειχε ΚΡΙΜΑ!!

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
poy to eixe... δεν πηγε καλα? ποσα χρόνια το ειχε

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Εαν θες τη γνωμη μου ΜΗΝ πας
Κατι ξερω  ;)
ε δωσε κατι ρε λορδε να με αποτρεψει....το wickisexpedia παντως το υμνει , και μια γκομενα που με ψηνει κανα χρονο λεει οτι το ΜΠΑΤΑΜ ειναι ελευθερη ζωνη , ξερω οτι ειναι μουσουλμανοι εκει στην ινδονησια

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
τι να σε αποτρεψει ρε μαλ@κα?πλακα μας κανεις? Πανε μια βδομαδιτσα να της ξεσκισεις  :zfuck: αντε γιατι μας ζαλισες τα π@π@ρια τοσο καιρο.
Βαρεθηκα και εσενα και αυτηνα.  :tickedoff: :tickedoff:
Αφου πρεπει να κλεισεις το κυκλο μαυτην την γκομενα.Τελιωσε το δε σε αντεχω αλλο  :fuck1:

chrisa60

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
69
Πόντοι
0
stefan 00
σου προτεινω να πας στο Μπαταμ,ειναι ενα νησακι ακριβως απεναντι απο τιν Σιγκαπουρι!Στην ινδονησια δεν εχει μονο μουσουλμανους,πιστευω θα περασεις τελεια!εγω να φανταστεις το επομενο tour που θα κανω θα ειναι, εκτος απο ταυλανδη(εχω χρονια να παω)ινδονησια και φιλιππινες!

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Και στις Φιλιππίνες παίζει παρόμοια φάση με την Ταϊλάνδη, ή εκεί οι γκόμενες ζητάνε μονιμότητες κλπ και γενικά ψάχνουν Ευρωπαίους - Αμερικάνους - Αυστραλούς για να τις πάρουν από κει?

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
ε δωσε κατι ρε λορδε να με αποτρεψει....το wickisexpedia παντως το υμνει , και μια γκομενα που με ψηνει κανα χρονο λεει οτι το ΜΠΑΤΑΜ ειναι ελευθερη ζωνη , ξερω οτι ειναι μουσουλμανοι εκει στην ινδονησια

Δεν παιζει κανενα ρολο το οτι ειναι μουσουλμανοι.
Απλα ειναι ενα μικρο νησακι που χρησιμευει σαν γαμιστρωνας των Σιγκαπουριανων και των Μαλαισιων και ειδικα των Κινεζων και οσων αλλων δουλευουν στις πετρελαιοπηγες και στα διαφορα αλλα εργα, δηλ. μπιχλα του κερατα και την χειροτερη ποιοτητα γυναικων!
Φαντασου οτι δεν εχει τιποτε αξιολογο ωστε και οσους προανεφερα πανε μονο για να πηδηξουν το Σαββατοκυριακο.
Πανακριβο για ευνοητους λογους.
Εαν θες να φχαριστηθεις Ινδονησιες και μπορεις οικονομικα πηγαινε Μπαλι ή αν εχεις αντερα ωστε να γυρνας μονος σου πηγαινε Τζακαρτα και θα με θυμιθεις!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom