Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Λοιπόν αυτό που ενδιαφέρει και ήθελα να ρωτήσω είναι, ποιο ξενοδοχείο στην Pattaya είναι αρκετά κεντρικό που να έχει μείνει κάποιος και να έχει καλές εντυπώσεις και να μπορεί να μπάσει άνετα μέσα γκομενάκια;
Διάβασα και από αυτό το link σχετικά λίγο με τον καιρό καθώς και άλλες χρήσιμες πληροφορίες αν και είναι του 2008

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216

Αγαπητε φίλε αν τα οικονομικά σου επιτρέπουν να δώσεις για ξενοδοχείο  κάτι λιγότερο από 40 ευρώ την ημέρα η καλύτερη επιλογή για μένα είναι μακράν το Areca Lodge στο σοι Diana.  Δύο βήματα από το σοι LK Metro με πολλές επιλογές από  go go bars , δίπλα  από τα υπαιθρια μπαράκια του σοι Diana, πολλές καλές επιλογές για καλό φαγητό τριγύρω και λιγότερο από 3 λεπτά από την second road. Έχει δύο πισίνες, πεντακάθαρα μεγάλα δωμάτια, όλες τις ανέσεις και καλό πρωινό.  Μόνο ίσως μείον είναι ότι από όσο ξέρω  χρεώνει το δεύτερο γκομενάκι που μπορεί να φέρεις την ίδια μέρα.

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587

Αγαπητε φίλε αν τα οικονομικά σου επιτρέπουν να δώσεις για ξενοδοχείο  κάτι λιγότερο από 40 ευρώ την ημέρα η καλύτερη επιλογή για μένα είναι μακράν το Areca Lodge στο σοι Diana.  Δύο βήματα από το σοι LK Metro με πολλές επιλογές από  go go bars , δίπλα  από τα υπαιθρια μπαράκια του σοι Diana, πολλές καλές επιλογές για καλό φαγητό τριγύρω και λιγότερο από 3 λεπτά από την second road. Έχει δύο πισίνες, πεντακάθαρα μεγάλα δωμάτια, όλες τις ανέσεις και καλό πρωινό.  Μόνο ίσως μείον είναι ότι από όσο ξέρω  χρεώνει το δεύτερο γκομενάκι που μπορεί να φέρεις την ίδια μέρα.
Κυριλέ και ωραίο φαίνεται , δεν είναι ακριβό τα 40 -50 ευρώ, φυσιολογικές τιμές είναι, έτσι νομίζω.

nikos1890

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
nikos1890 εχει δεν εχει πισινα νοικιασε ενα μηχανακι και γυρνα ολες τις παραλιες του πουκετ.
Εχει αρκετες και θα γεμισεις τις μερες σου.Μην κολατε σε ενα ξενοδοχειο ανακαλυψτε και αλλα πραματα.
Εχω οταν οδηγαω στο πουκετ μηχανακι νιωθω γαματα.
Παρε το μηχανακι πανε στο aquarioum μια βολτα η στην πολη πουκετ,ισως χαθεις στους δρομους δεν πηραζει αυτα ειναι που μενουν.
Φιλε Tekillas δεν εχω διπλωμα για μηχανακι αλλα το εχω στο προγραμμα σε περιπτωση που γνωρισω καποιο γκομενακι που να εχει μηχανακι, να με γυρισει εκεινη.Αν παλι δεν βρω,θα νοικιασω σιγουρα ενα αυτοκινητο για μια μερα να δω ολο το νησι!
Σε μια μερα λοιπον απο τις 15 που θα κατσω κατω εκει,δεν θελω να κουνηθω ουτε για την παραλια της Patong μετα απο καποιο ξενυχτι, υπαρχει τροπος να μπω σε μια πισινα καπου, ναι ή οχι?

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
Αν ειναι να οδηγησει ταιλανδεζα το μηχανακι αστο.Εγω δεν εμπιστευομαι.
Αλλα ουτε μια μερα φτανει να γυρισεις το νησι με αμαξι.
Οσο για τις πισινες πιστευω οτι μπορεις να πας στα περισσοτερα hotel εαν βεβαια παραγγειλεις κανα χυμο κανα ποτο.
Ας μας πουνε και αυτοι που γνωριζουν καλυτερα.

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
ρε παιδια η βιζα στο Μπαχρειν για 10 ωρες να βγουμε στην πολη ειναι οντως 25 ευρω?! τοσο πολυ?

Αν εχει καποιος 8 ωρες αναμονη Καιρο τον πανε Πυραμιδες δωρεαν η μουφα?

Για το Μπαχρειν δεν γνωριζω...
αλλα για τισ Πυραμιδες στην Αιγυπτο,αυτο ισχυε παλια......δεν ξερω να το ξανακανουνε....και μαλιστα ειχε 2 επιλογες στο Καιρο........Η Πυραμιδες η σου δινανε ξενοδοχειο και δωρεαν φαγητο μεχρι να φυγει η πτηση σου!!!
επαναλαμβανω οτι αυτο ηταν παλια...για τωρα δεν ξερω τι ισχυει

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255

Συμφωνω με τον LYST....και γενικως η περιοχη Soi Diana,Soi LK Metro kai Soi Buakhao ειναι καλη και φτηνη(σε γενικα πλαισια) για διαμονη....εγω εχω μεινει στο Pattaya Bay Resort(πριν γινει η ανακαινηση)και στο Nature view Hotel....και τα 2 ειναι σ'εκεινη την περιοχη....και στα 2 εμεινα ευχαριστημενος...τωρα να επρεπε καποιο να διαλεξω θα διαλεγα το Nature View Hotel.....και τα 2 εχουν site...απλα μπαινετε και τσεκαρετε μονοι σας

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
205
Πόντοι
21
I check in στο σοι 7 νομιζω ειναι ολα τα λεφτα. Ανακαινισμενα δωματια
σε πολυ χαμηλες τιμες και κυριως σε ενα, κατα τη γνωμη μου, απο τα πιο μπουρδελοσοκακια
του πλανητη.Παρολα αυτα μετα τις 2 το βραδυ ειναι ησυχο.
Ειναι η επιλογη μου για φετος.
I-residense εχω μεινει στο Sathorn καλο και καθαρο αλλα με μικρα δωματια.

Σε ευχαριστώ φίλε μου.
Κι εγώ από φωτογραφίες που είδα, υπέθεσα ότι τα δωμάτια του συγκεκριμένου i Check Inn πρέπει να είναι καινούργια.

Θα πρότεινες, εσύ κι όποιος άλλος φίλος γνωρίζει καλά την πρωτεύουσα, για massage κάτι άλλο εκτός των 'nurumassagebkk' και 'addictmassagebkk' ;

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Σε μια μερα λοιπον απο τις 15 που θα κατσω κατω εκει,δεν θελω να κουνηθω ουτε για την παραλια της Patong μετα απο καποιο ξενυχτι, υπαρχει τροπος να μπω σε μια πισινα καπου, ναι ή οχι?

Καταρχήν να ζητήσω συγνώμμη εκ μέρος και των υπολοίπων παιδιών που δεν απαντάμε ακριβώς σε ότι ρωτάς και μπορεί να σε εκνευρίζουμε.
Από όσο γνωρίζω υπάρχει πισίνα κάπου πίσω από το σοι San Sabai  που την χρισημοποιούν τα ξενοδοχεία Acca, Champre, Summer Breeze και κανα δύο άλλα και μπορείς  με κάποιο  αντίτιμο να πας. Οταν κατέβω θα προσπαθήσω να ρωτήσω περισσότερα για να σε βοηθήσουμε στον προγραματισμό σου να γλυτώσεις άλλα δυο τρία ευρώ.. Ελπίζω να είσαι και συ τόσο αναλυτικός σε όσα θα γράψεις όταν επιστρέψεις.
Συγνώμμη και πάλι αν δεν είμαι αρκετά κατατοπιστικός.

chrisa60

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
69
Πόντοι
0
Για το Μπαχρειν δεν γνωριζω...
αλλα για τισ Πυραμιδες στην Αιγυπτο,αυτο ισχυε παλια......δεν ξερω να το ξανακανουνε....και μαλιστα ειχε 2 επιλογες στο Καιρο........Η Πυραμιδες η σου δινανε ξενοδοχειο και δωρεαν φαγητο μεχρι να φυγει η πτηση σου!!!
επαναλαμβανω οτι αυτο ηταν παλια...για τωρα δεν ξερω τι ισχυει
[/quote
μην πατε πυραμιδες!μεσ στην βρωμα ειναι ολα, τηα συχαθειτε την ζωη σας,και θας βγει ο κουκος αηδονι!!!

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Μία μικρή σύσκριση μεταξύ των 2 ξενοδοχείων που έχω πάει στη Πατάγια, είναι τα ίδια που έχει πάει και ο φίλος Λάκης, το Bay Resort και το Nature View...
To Bay Resort το πλήρωσα το 2012 1000 μπατ, έμεινα στον 5ο όροφο, χωρίς καμία ιδιαίτερη θέα (έβλεπε σε μία αλάνα), τα δωμάτια ήταν ευρύχωρα και πεντακάθαρα, η πολύ μικρή πισίνα ήταν στη ταράτσα κάτι που δεν μου αρέσει, το πρωινό ήταν ικανοποιητικό (μέσα στη τιμή) και το φαγητό ήταν επίσης πάρα πολύ καλό και οικονομικό. Όλα τα βασικά σημεία ενδιαφέροντος ήταν σε απόσταση 10-15` με τα πόδια...
Στο Nature View έμεινα την ίδια εποχή το 2013, το πλήρωσα 900 μπατ χωρίς πρωινό, το δωμάτιο ήταν λίγο μεγαλύτερο και είχε θέα την πισίνα, ήταν ε΄πισης πεντακάθαρο με μόνο μειονέκτημα την έλλειψη safebox μέσα στο δωμάτιο αλλά στη reseption. Η πισίνα ήταν μεγαλύτερη και γενικά μπορούσες να περάσεις εκεί πολλές ώρες. Το φαγητό ήταν μέτριο αλλά η περιοχή έχει πολλές άλλες επιλογές. Ακριβώς απέναντι 7-11 και Ιταλικό εστιατόριο. Προσβάσιμα όλα μέσα σε 10`.

Φυσικά και τα 2 χωρίς κανένα πρόβλημα με τις "επισκέπτριες", φυσικά σε περίπτωση που είχες 2 συγχρόνως πλήρωνες update σε 3κλινο...κανένα 200άρι περισότερο...

Αν θα ξαναπήγαινα θα προτιμούσα το Nature View !

nikos1890

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
Καταρχήν να ζητήσω συγνώμμη εκ μέρος και των υπολοίπων παιδιών που δεν απαντάμε ακριβώς σε ότι ρωτάς και μπορεί να σε εκνευρίζουμε.
Αν ειναι δυνατον να ζητας συγνωμη! Απλα ειναι ευκολα κατανοητο οτι με τον γραπτο λογο μπορει να μην μεταφερεται σωστα καποιες φορες το νοημα των προτασεων ή των ερωτησεων.Και βεβαια μολις γυρισω θα εχω παρουσιαση απο την ματια ενος ανθρωπου που πηγαινει για πρωτη φορα και με διαθεση -αρχικα- να μην ξεφυγει απο ενα ορισμενο προυπολογισμο.
Εσυ ποτε πηγαινεις?

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Από όσο γνωρίζω υπάρχει πισίνα κάπου πίσω από το σοι San Sabai  που την χρισημοποιούν τα ξενοδοχεία Acca, Champre, Summer Breeze και κανα δύο άλλα και μπορείς  με κάποιο  αντίτιμο να πας. Οταν κατέβω θα προσπαθήσω να ρωτήσω περισσότερα για να σε βοηθήσουμε στον προγραματισμό σου να γλυτώσεις άλλα δυο τρία ευρώ.. Ελπίζω να είσαι και συ τόσο αναλυτικός σε όσα θα γράψεις όταν επιστρέψεις.
Συγνώμμη και πάλι αν δεν είμαι αρκετά κατατοπιστικός.
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Θεος ο Λυστ...ειχα λιωσει στο γελιο εκει που αναρωτιονταν αν υπαρχει αληθινη αγαπη κ περιεγραφε ενα γερο με την ταυλανδεζα να καθονται ερωτικα  :2funny: :2funny: :2funny:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Θεος ο Λυστ...ειχα λιωσει στο γελιο εκει που αναρωτιονταν αν υπαρχει αληθινη αγαπη κ περιεγραφε ενα γερο με την ταυλανδεζα να καθονται ερωτικα  :2funny: :2funny: :2funny:
Οταν είσαι σχετικά νέος τα κοιτάς και γελάς αυτά φιλαράκο. Ομως η ψυχή του ανθρώπου είνσι ένα άδυτο. Καιέχω παρατηρήσει μεγαλύτερους έμπειρους και πάνω από όλα έξυπνους και επιτυχημένους ανθρώπους της πιάτσας να μην πολυγελάνε κσι να τις αντιμετωπίζουν με σκεπτικισμο οταν βλέπουν τέτοιες καταστάσεις. Για συτό παρόλο που και εγώ τα βλέπω και συνήθως γελάω αυτά που λές πάντα κρατάω μια επθφύλαξη. Φιλικά θα σου συνιστούσα το ίδιο.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Οταν είσαι σχετικά νέος τα κοιτάς και γελάς αυτά φιλαράκο. Ομως η ψυχή του ανθρώπου είνσι ένα άδυτο. Καιέχω παρατηρήσει μεγαλύτερους έμπειρους και πάνω από όλα έξυπνους και επιτυχημένους ανθρώπους της πιάτσας να μην πολυγελάνε κσι να τις αντιμετωπίζουν με σκεπτικισμο οταν βλέπουν τέτοιες καταστάσεις. Για συτό παρόλο που και εγώ τα βλέπω και συνήθως γελάω αυτά που λές πάντα κρατάω μια επθφύλαξη. Φιλικά θα σου συνιστούσα το ίδιο.

δν καταλαβα τι να κανω δηλαδη?να κλαιω? :grin: :grin:

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1

Και βεβαια- κατι που δεν ξερεις-εκει γινεται και το πρωταθλημα Βολλευ τραβελιων-Ladyboys- 2φορες το χρονο,στις πισινες εννοειται!!!!

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
καλα εμενα με πιασανε τα γελια για το συγκεκριμενο υπονοουμενο που ριχνει ο φιλος ο λυστ....τι να κανω εχω μια ιδιεταιρη ευαισθησια ως προς τους ''απλες'' που θελουν διακοπες στην ταυλανδη με 5 ευρω τη μερα

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
καλα εμενα με πιασανε τα γελια για το συγκεκριμενο υπονοουμενο που ριχνει ο φιλος ο λυστ....τι να κανω εχω μια ιδιεταιρη ευαισθησια ως προς τους ''απλες'' που θελουν διακοπες στην ταυλανδη με 5 ευρω τη μερα

5 ευρω την ημερα δν ητανε ουτε πριν 10χρονια (2004) π ειχε παει ενας ξαδερφος μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom