Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
Larson μη πας τοσο μακρια.
Εαν πηγαινες στην tiger το 2005 και στα διπλανα soi θα βλεπες τι σφαγη γινοταν στα ποδια σου.
Τουλαχιστον εγω αυτο βιωσα και αν συγκρινω τις φωτο μου με τοτε τωρα ειμαι καλυτερος εμφανισιακα.

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
μην ψαχνεις ενα σωρο ανταλλακτηρια... την καλυτερη ισοτιμια την εχει ΠΑΝΤΑ οτι ανταλλακτηριο εχει απεξω κιτρινο χρωμα.
Ενα τετοιο ας πουμε ειναι στον beach road οπως κατεβαινουμε για να πιασουμε walking street εκει που στριβει αριστερα ο δρομος δηλαδη ενω ευθεια αρχιζει η walking street. Εκει λοιπον κανα 50-150 Μ πριν τη στροφη οπως κατεβαινεις στα αριστερα σου εχει ενα ΚΙΤΡΙΝΟ ανταλλακτηριο. Εκει θα βρεις 99,99% την καλυτερη ισοτιμια!

ξενοδοχειο κοιτα με 1000-1100 baht το EURASIA HOTEL ston 3rd road. Με το μηχανακι εισαι σε 2-3 λεπτα στο ΚΕΝΤΡΟ της walking street. Και με τα ποδια επισης πας ανετα μεσα απο ενα παραδρομο γεματο με ολα τα απαραιτητα! π.χ 7eleven κτλ.
Μην κλεισεις απο booking το eurasia πηγενε εκει επι τοπου θα βρεις πιστευω στη low season ανετα. Διαλεξε ψηλα ψηλα 3-4 οροφο.

sto booking εχει το hotel na to δεις... εχει γαματα δωματια τεραστια και γαματο κρεβατι! επισης πολυ καλο μπανιο. Το εχω δοκιμασει προσωπικα.

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Larson μη πας τοσο μακρια.
Εαν πηγαινες στην tiger το 2005 και στα διπλανα soi θα βλεπες τι σφαγη γινοταν στα ποδια σου.
Τουλαχιστον εγω αυτο βιωσα και αν συγκρινω τις φωτο μου με τοτε τωρα ειμαι καλυτερος εμφανισιακα.
γιαυτο εχω βαψει τα μαλλια μου ξανθα ....

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Αυτές οι εκκρεμότητές σου με φοβίζουν. :grin:
Δώσε τηλέφωνα να τις τακτοποιήσω εγώ!  :knockinb:

Η γυφταιρ ακύρωσε την πτήση μου στις 17/7 κι έτσι πετάω για πρώτη φορά με Etihand 781€.
Άντε να ξαναδούμε την Ασία μετά από 2 χρόνια. :dancing:
Αντε με το καλο φιλε...........Υπομονη...αυτα εχει η ζωη......εγω ειχα καθηστερηση,εσυ ακυρωση....και δεν μπορεις να βγαλεις ακρη!!!

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ρε παιδια η βιζα στο Μπαχρειν για 10 ωρες να βγουμε στην πολη ειναι οντως 25 ευρω?! τοσο πολυ?

Αν εχει καποιος 8 ωρες αναμονη Καιρο τον πανε Πυραμιδες δωρεαν η μουφα?

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
γιαυτο εχω βαψει τα μαλλια μου ξανθα ....
:2funny: :2funny: :2funny:, ωραίος, ξανθός εκ βαφής που λέμε. Το ταξιδάκι στη Τhai το προγραμματίζω τελικά για Οκτώβριο και για κανένα μήνα. Αν έρθω πίσω με πατερίτσες μη βάλετε τα γέλια.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Φίλε καλώς να πας,καλα να περάσεις, καλα να επιστρέψεις αλλά  να γράψεις  και κανα ρεπορτ. Οι περισσότεροι ζητάνε  να τους δώσεις μέχρι και ακριβές μετεορολογικο δελτιο για τις μέρες που  θα είναι εκεί , να τους εξηγήσεις μέχρι και το πως  τραβάς το καζανάκι οταν χεζεις και όταν επιστρέψουν σιγά μην κάτσουν να γράψουν τίποτα για τους μαλακές που διαβάζουν. Αυτοί  άλλωστε πήγαν .......

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Φίλε καλώς να πας,καλα να περάσεις, καλα να επιστρέψεις αλλά  να γράψεις  και κανα ρεπορτ. Οι περισσότεροι ζητάνε  να τους δώσεις μέχρι και ακριβές μετεορολογικο δελτιο για τις μέρες που  θα είναι εκεί , να τους εξηγήσεις μέχρι και το πως  τραβάς το καζανάκι οταν χεζεις και όταν επιστρέψουν σιγά μην κάτσουν να γράψουν τίποτα για τους μαλακές που διαβάζουν. Αυτοί  άλλωστε πήγαν .......
Aυτό εννοείται φίλε μου. Οι πληροφορίες σας ήτανε πάρα πολύ χρήσιμες και πιστεύω ότι θα περάσω καλά. Εξ άλλου σολαρία θα πάω, και όπως λέει το ρητό "μοναχός σου χόρευε κι΄ όσο θέλεις πήδα". Στο χέρι του καθ΄ ενός είναι να προγραμματίσει και να περάσει καλά, αρκεί να πάει εκεί με θετική ενέργεια. Σίγουρα θα σας περιγράψω ως πρωτάρης στην Thai αυτό που πρόκειται να βιώσω.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Φίλε λάρσον πότε ακριβώς σκέπτεσαι να πάς και για πόσο θα μείνεις ?? Ρωτάω γιατί υπάρχει πιθανότητα να είμαι και εγώ πατάγια πουκέ τέλη ιούλη αρχές αυγούστου. Θα μπορούσαμε αν θες να οργανώσουμε "task force"" !!!

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Φίλε λάρσον πότε ακριβώς σκέπτεσαι να πάς και για πόσο θα μείνεις ?? Ρωτάω γιατί υπάρχει πιθανότητα να είμαι και εγώ πατάγια πουκέ τέλη ιούλη αρχές αυγούστου. Θα μπορούσαμε αν θες να οργανώσουμε "task force"" !!!
Κατά αρχές οκτωβρίου και θα πάω μόνο Παττάγια και ίσως καμιά εβδομάδα Bangkok. Θα το κανονίσω για 3-4 εβδομάδες.

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
larson

γμωμη μου προσωπικη μην πας για ενα μηνα γιατι αν χαλαστεις με κατι θα χασεις ενα μηνα που μεταφραζεται σε χρηματα .

πιστευω για πρωτη φορα 15 μερες ειναι αρκετες να μπεις στο κλιμα και με την επιστροφη σου ετοιμαζεις το επομενο.

οπερ οικονομια χρηματων και καλυτερη στρατηγικη στο 2ρο ταξιδι

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
larson

γμωμη μου προσωπικη μην πας για ενα μηνα γιατι αν χαλαστεις με κατι θα χασεις ενα μηνα που μεταφραζεται σε χρηματα .

πιστευω για πρωτη φορα 15 μερες ειναι αρκετες να μπεις στο κλιμα και με την επιστροφη σου ετοιμαζεις το επομενο.

οπερ οικονομια χρηματων και καλυτερη στρατηγικη στο 2ρο ταξιδι
Το ασπάζομαι αυτό που λες, το έχω λάβει στα υπόψην και το σκέπτομαι. Εξ άλλου πρώτη φορά θα πάω και πάντα η πρώτη επαφή είναι δοκιμαστική και αποφασιστική για την επόμενη φορά.  

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
Ο Αλλος μπορει να παει ενα μηνα και του λες να παει 15 μερες για να μην στραβωσει τπτ?
Ας κατσει σπιτι του τοτε.
Αφου εχει την ευκαιρια και μπορει να παει τοσες μερες ας παει να γουσταρει ο ανθρωπος.

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
205
Πόντοι
21
μπες στο booking η στο agoda και διαλεξε τι σου κανει και απο τιμες και απο περιοχες

Οι περισσότεροι στο booking.com ψάχνετε για ξενοδοχεία;
Ισχύει πάντα το "you 'll pay when you stay" ;

Για τους γνώστες της Bangkok, υπάρχει καμιά άποψη για τα i Check Inn και για το I-Residence ;

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Ο Αλλος μπορει να παει ενα μηνα και του λες να παει 15 μερες για να μην στραβωσει τπτ?
Ας κατσει σπιτι του τοτε.
Αφου εχει την ευκαιρια και μπορει να παει τοσες μερες ας παει να γουσταρει ο ανθρωπος.
μαλλον δεν διαβασες καλα....ειπα αν χαλαστει με κατι που αρκετοι χαλιουνται με διαφορα πχ φαγητο ,ζεστη γιατι το στραβωμα εχει αλλη εννοια....γιαυτο εγραψα οτι ειναι προσωπικη μου αποψη και οχι κανονας

nikos1890

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
Για πειτε σας παρακαλω στο Πουκετ, τι επιλογες υπαρχουν αν δεν εχει το ξενοδοχειο σου πισινα.Μπορεις να πας σε αλλο ξενοδοχειο ή καποιου ειδους resort πληρωνοντας καποια εισοδο ?
Kατι δηλαδη σαν το MIKE'S SHOPPING MALL SWIMMING POOL στην  Πατταγια,που ειδα σε παλαιοτερες αναρτησεις?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.691
Πόντοι
19.795
Οι περισσότεροι στο booking.com ψάχνετε για ξενοδοχεία;
Ισχύει πάντα το "you 'll pay when you stay" ;

Για τους γνώστες της Bangkok, υπάρχει καμιά άποψη για τα i Check Inn και για το I-Residence ;
I check in στο σοι 7 νομιζω ειναι ολα τα λεφτα. Ανακαινισμενα δωματια
σε πολυ χαμηλες τιμες και κυριως σε ενα, κατα τη γνωμη μου, απο τα πιο μπουρδελοσοκακια
του πλανητη.Παρολα αυτα μετα τις 2 το βραδυ ειναι ησυχο.
Ειναι η επιλογη μου για φετος.
I-residense εχω μεινει στο Sathorn καλο και καθαρο αλλα με μικρα δωματια.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
Zεστη εχει και στην Ελλαδα.Δεν θα παει και στην ερημο σαχαρα.
Φαγητο εαν θελει παλι μπορει να βρει και καλο δεν ειναι αναγκη να τρωει κατσαριδες και καμπιες.
Θαλλασα εαν χαλαστει με την Pattaya ας παει στο πουκετ,αυτο πιστευω να το ξερει.H NA την πεφτει σε καμια πισινα.
Τωρα εαν βαρεθει τοσες μερες και θελει να σηκωθει να φυγει ε τοτε πιστευω δεν ειναι για εκει.
Εγω παντως στο επομενο το σκεφτομαι για να ξαναπαω Pattaya.To πολυ 5 μερες και αυτες για να δω καποια πραματα που δεν ειδα.
Εξαλου δεν ειμαι και πολυ fun των gogo bars.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
nikos1890 εχει δεν εχει πισινα νοικιασε ενα μηχανακι και γυρνα ολες τις παραλιες του πουκετ.
Εχει αρκετες και θα γεμισεις τις μερες σου.Μην κολατε σε ενα ξενοδοχειο ανακαλυψτε και αλλα πραματα.
Εχω οταν οδηγαω στο πουκετ μηχανακι νιωθω γαματα.
Παρε το μηχανακι πανε στο aquarioum μια βολτα η στην πολη πουκετ,ισως χαθεις στους δρομους δεν πηραζει αυτα ειναι που μενουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom