Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
Να ανοιξουμε νεο νημα με τιτλο Cheap Charlie
1000+1 τροποι πως να εισαι Κυριος αλλα και συναμα Cheap Charlie.
Γιατι να πληρωσεις ενα 20μπατο παραπανω? Γιατι να σε πιασουν Κοτσο?
Στο παρακατω νημα θα βρεις ολα οσα ζητας για φθηνες ονειρικες διακοπες στην Ταιλανδη.
Και εαν εισαι και greek lover ισως σε πληρωσουν και απο πανω

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Στο παρακατω νημα θα βρεις ολα οσα ζητας για φθηνες ονειρικες διακοπες στην Ταιλανδη.

:2funny:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ααα το καλητερο μου ....μονο που στο τελος και μονο που θα το διαβαζω θα γεμιζω αλλεργικα σπυρια

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Καταρχήν για μένα είναι άξιοι σεβασμού όλοι όσοι προσπαθούν να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα διαθέτοντας ένα χαμηλό budget. Ειδικά αυτή την εποχή που πληρώνουμε όλοι τα γαμησιάτικα δύο γενεών που ψωλοβροντάγανε  τρώγοντας τα δανεικά  των κουτόφραγκων. Άλλωστε δεν γεννήθηκαν όλοι φραγκάτοι και large.
Όμως να μην φτάνουμε και στο άλλο άκρο. Διακοπές πάμε  δεν πάμε στην άλλη άκρη του κόσμου να κάνουμε τον Αι Γιάννη τον νηστευτή., κάτι θα χαλάσουμε παραπάνω, Αν δεν βγαίνουμε  οικονομικά πάμε λίγο αργότερα.
Αλλά και πάλι κουμάντο στο πορτοφόλι του κάνει ο καθένας μόνος του.
Τελικά όμως αυτό που επικρατεί ειναι το γελοίο του πράγματος. Πάνω από το 60-70% όλων αυτών που πριν το ταξίδι μετράγανε οικονομικά και την παραμικρή λεπτομέρια θα τους δεις πχ στο αίθριο του εμπορικού κέντρου Jungceylon του Πουκέτ να περπατάνε ασθμαίνοντας κρατόντας δυο τρεις σακούλες με τα ψώνια του κοριτσιού το οποίο περπατά μπροστά καμαρωτό χαζεύοντας τα απλωμένα του χέρια με το ολοκαίνουριο μανικιούρ που μόλις  πλήρωσε ο μαλάκας..
Ακριβοί στα π ίτουρα φθηνοί στο αλεύρι....... :jerking:

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Zεστη εχει και στην Ελλαδα.Δεν θα παει και στην ερημο σαχαρα.
Φαγητο εαν θελει παλι μπορει να βρει και καλο δεν ειναι αναγκη να τρωει κατσαριδες και καμπιες.
Θαλλασα εαν χαλαστει με την Pattaya ας παει στο πουκετ,αυτο πιστευω να το ξερει.H NA την πεφτει σε καμια πισινα.
Τωρα εαν βαρεθει τοσες μερες και θελει να σηκωθει να φυγει ε τοτε πιστευω δεν ειναι για εκει.
Εγω παντως στο επομενο το σκεφτομαι για να ξαναπαω Pattaya.To πολυ 5 μερες και αυτες για να δω καποια πραματα που δεν ειδα.
Εξαλου δεν ειμαι και πολυ fun των gogo bars.
Έτσι είναι, δε θα πάμε στη Ταϊλάνδη για να κάνουμε μπάνιο στη θάλασσα, και εδώ έχει θάλασσα, από τις καλύτερες. Άλλος είναι ο προορισμός μου εκεί, να αλλάξω λίγο περιβάλλον, να δω κάτι που δεν έχω δει ποτέ μου (γαμώ την κωλοευρώπη με τους σοβαροφανείς μαλάκες) και να γαμήσω και κανένα εξωτικό μουνάκι που εδώ δεν το βρίσκεις ούτε κατά παραγγελία. Όσο για τα φαγητά, εντάξει απ΄ όλα πρέπει να έχει εκεί, τόσος τουρισμός πλακώνει. Μετά είναι το οικονομικό. Είμαι της άποψης ότι για ένα τόσο μακρινό ταξίδι αξίζει και επιβάλλεται να ξοδέψει κανείς επιπλέον χρήματα, να μείνει σε ένα καλό ξενοδοχείο, δεν λέω στο Χίλτον,  και να σκάσει κανένα φραγκάκι παρά πάνω αν φορτώσει κανένα καλό ταϊλανδεζάκι. Το περιβάλλον και τα αξιοθέατα θα τα δει κανείς ούτως ή άλλος.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Καταρχήν για μένα είναι άξιοι σεβασμού όλοι όσοι προσπαθούν να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα διαθέτοντας ένα χαμηλό budget. Ειδικά αυτή την εποχή που πληρώνουμε όλοι τα γαμησιάτικα δύο γενεών που ψωλοβροντάγανε  τρώγοντας τα δανεικά  των κουτόφραγκων. Άλλωστε δεν γεννήθηκαν όλοι φραγκάτοι και large.
Όμως να μην φτάνουμε και στο άλλο άκρο. Διακοπές πάμε  δεν πάμε στην άλλη άκρη του κόσμου να κάνουμε τον Αι Γιάννη τον νηστευτή., κάτι θα χαλάσουμε παραπάνω, Αν δεν βγαίνουμε  οικονομικά πάμε λίγο αργότερα.
Τελικά όμως αυτό που επικρατεί ειναι το γελοίο του πράγματος. Πάνω από το 60-70% όλων αυτών που πριν το ταξίδι μετράγανε οικονομικά και την παραμικρή λεπτομέρια θα τους δεις πχ στο αίθριο του εμπορικού κέντρου Jungceylon του Πουκέτ να περπατάνε ασθμαίνοντας κρατόντας δυο τρεις σακούλες με τα ψώνια του κοριτσιού το οποίο περπατά μπροστά καμαρωτό χαζεύοντας τα απλωμένα του χέρια με το ολοκαίνουριο μανικιούρ που μόλις  πλήρωσε ο μαλάκας..

οι πιροφοροι κατεστρεψαν και την Ταυλανδη τελικα τυπε  :S

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Καταρχήν για μένα είναι άξιοι σεβασμού όλοι όσοι προσπαθούν να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα διαθέτοντας ένα χαμηλό budget. Ειδικά αυτή την εποχή που πληρώνουμε όλοι τα γαμησιάτικα δύο γενεών που ψωλοβροντάγανε  τρώγοντας τα δανεικά  των κουτόφραγκων. Άλλωστε δεν γεννήθηκαν όλοι φραγκάτοι και large.
Όμως να μην φτάνουμε και στο άλλο άκρο. Διακοπές πάμε  δεν πάμε στην άλλη άκρη του κόσμου να κάνουμε τον Αι Γιάννη τον νηστευτή., κάτι θα χαλάσουμε παραπάνω, Αν δεν βγαίνουμε  οικονομικά πάμε λίγο αργότερα.
Τελικά όμως αυτό που επικρατεί ειναι το γελοίο του πράγματος. Πάνω από το 60-70% όλων αυτών που πριν το ταξίδι μετράγανε οικονομικά και την παραμικρή λεπτομέρια θα τους δεις πχ στο αίθριο του εμπορικού κέντρου Jungceylon του Πουκέτ να περπατάνε ασθμαίνοντας κρατόντας δυο τρεις σακούλες με τα ψώνια του κοριτσιού το οποίο περπατά μπροστά καμαρωτό χαζεύοντας τα απλωμένα του χέρια με το ολοκαίνουριο μανικιούρ που μόλις  πλήρωσε ο μαλάκας..
την τελευταια φορα ειδα φιλε πραγματα που εφριξα
δεν ειμαι κανενας εκατομυριουχος και δουλεψα σκληρα στη ζωη μου και θελω να γλενταω πραγματικα οταν το αποφασιζω
ειδα ατομο να τη βγαζει με ενα πιατο ρυζι και αντε το πολυ και ενα ακομα το βραδυ , να τη βγαζει με 1 σινγκα μεχρι το πρωι σε οποια ντισκο πηγαινε αν πηγαινε να καθετε με ενα ποτο σε οποιο γκογκο ειχε την ατυχια να μας ακολουθησει και να μας παρακολουθει να κερναμε ενω αυτος καθοταν στη γωνια σαν τιμωρημενος προσπαθωντας να σωσει τα 100 200 μπατ του κερασματος και αν ηταν τοσα , να μαζευει τα μονομπατα απο τα ρεστα του που λογος για τιπ , να μενει σε τρυπουλες των 400 μπατ!
και να μενει στανταρ αγαμητος για εβδομαδες γιατι ακουσον ακουσον οι θρασεις ταυλανδες ζητησαν χρηματα!!....OMG που λενε και οι πιτσιρικες φιλες μας
ειναι να μην σου βγαζουν ενα συνδρομο αντι τσιγκουνιας ολα αυτα?? ο cheap charie  ειναι σπαταλος μπροστα σε κατι τετοιους

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Αγαπητε φίλε αν τα οικονομικά σου επιτρέπουν να δώσεις για ξενοδοχείο  κάτι λιγότερο από 40 ευρώ την ημέρα η καλύτερη επιλογή για μένα είναι μακράν το Areca Lodge στο σοι Diana.  Δύο βήματα από το σοι LK Metro με πολλές επιλογές από  go go bars , δίπλα  από τα υπαιθρια μπαράκια του σοι Diana, πολλές καλές επιλογές για καλό φαγητό τριγύρω και λιγότερο από 3 λεπτά από την second road. Έχει δύο πισίνες, πεντακάθαρα μεγάλα δωμάτια, όλες τις ανέσεις και καλό πρωινό.  Μόνο ίσως μείον είναι ότι από όσο ξέρω  χρεώνει το δεύτερο γκομενάκι που μπορεί να φέρεις την ίδια μέρα.
Φίλε LYST κάτι ανάλογο με το Areca αλλά στη Πατόνγκ έχεις να προτείνεις ?? Εννοώ από πλευράς τοποθεσίας ξενοδοχείου, ποιότητας υπηρεσιών και ανάλογης τιμής. Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Φίλε LYST κάτι ανάλογο με το Areca αλλά στη Πατόνγκ έχεις να προτείνεις ?? Εννοώ από πλευράς τοποθεσίας ξενοδοχείου, ποιότητας υπηρεσιών και ανάλογης τιμής. Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!

Τις περισσότερες φορές που κατεβαίνω στο Πουκέτ μένω στο Poppa Palace. Στο κέντρο αλλά σε ήσυχο στενάκι, πολύ καλές παροχές , πλούσιο πρωινό αν και σπάνια το έχω φάει, δύο σχετικά μικρές πισίνες, και ωραια δωμάτια πάντα καθαρα. Από 1000 μπατάκια την χαμηλή σεζον είναι εξαιρετικό value for money. Σίγουρα υπάρχουν και άλλα παρομοια ξενοδοχεία αλλά προτιμώ να γράφω για αυτά που έμεινα.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Τις περισσότερες φορές που κατεβαίνω στο Πουκέτ μένω στο Poppa Palace. Στο κέντρο αλλά σε ήσυχο στενάκι, πολύ καλές παροχές , πλούσιο πρωινό αν και σπάνια το έχω φάει, δύο σχετικά μικρές πισίνες, και ωραια δωμάτια πάντα καθαρα. Από 1000 μπατάκια την χαμηλή σεζον είναι εξαιρετικό value for money. Σίγουρα υπάρχουν και άλλα παρομοια ξενοδοχεία αλλά προτιμώ να γράφω για αυτά που έμεινα.

Ευχαριστώ πολύ φίλε. Να είσαι κσλά.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Μια ερώτηση προς τους έμπειρους του thread.Αν κάποιος θέλει να ταξιδέψει και να μείνει bangkog phuket και payaya. Ο τρόπος που εγώ έχω βρεί είναι ξεκινώντας απο bangkog μετά οδικώς προς pataya έπειτα πίσω οδικώς bangkog απο εκεί αεροπορικώς phuket ( με επιστροφή προς bangkog ) και απο εκεί επιστροφή αθήνα. Εχει νόημα να ψάξει κανείς για απ ευθείας πτήση προς phuket κσι να αντιστρέψει τη σειρά που θα πάει σε κάθε πόλη ?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Επειδή βρίσκομαι στο ψάξιμο ξενοδοχείου στη Pattaya με υπηρεσία "guest friendly" βρίκα αυτό το site που φαίνεται ενδιαφέρον αν εξαιρέσουμε τα 5-άστερεα και 4-άστερα ξενοδοχεία που είναι κωλοπιασάδικα
Καλό φαίνεται, όπως ειπώθηκε από τον φίλο Love το "Αreca Lodge hotel"

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
Μια ερώτηση προς τους έμπειρους του thread.Αν κάποιος θέλει να ταξιδέψει και να μείνει bangkog phuket και payaya. Ο τρόπος που εγώ έχω βρεί είναι ξεκινώντας απο bangkog μετά οδικώς προς pataya έπειτα πίσω οδικώς bangkog απο εκεί αεροπορικώς phuket ( με επιστροφή προς bangkog ) και απο εκεί επιστροφή αθήνα. Εχει νόημα να ψάξει κανείς για απ ευθείας πτήση προς phuket κσι να αντιστρέψει τη σειρά που θα πάει σε κάθε πόλη ?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Το κανα περσι 2013 αυτο.
Απο Αθηνα πηγα phuket εκατσα εκει μετα απο phuket πεταξα bangkok πηραμε ταξι για pattaya και μετα την pattaya πηγαμε bangkok για τελιωμα.
Εγω αφηνω παντα την bangkok για επιδορπιο.
Βασικα το δρομολογιο μου ηταν:
Θεσ/νικη-Αθηνα 
Αθηνα-Ντοχα 
Ντοχα-Κουαλα λουμπουρ 
Κουαλα Λουμπουρ-Phuket
Phuket-Bangkok
Bangkok-Pattaya
Pattaya-Bangkok
και επιστροφη Ελλαδα.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Το κανα περσι 2013 αυτο.
Απο Αθηνα πηγα phuket εκατσα εκει μετα απο phuket πεταξα bangkok πηραμε ταξι για pattaya και μετα την pattaya πηγαμε bangkok για τελιωμα.
Εγω αφηνω παντα την bangkok για επιδορπιο.
Βασικα το δρομολογιο μου ηταν:
Θεσ/νικη-Αθηνα   
Αθηνα-Ντοχα 
Ντοχα-Κουαλα λουμπουρ 
Κουαλα Λουμπουρ-Phuket
Phuket-Bangkok
Bangkok-Pattaya
Pattaya-Bangkok
και επιστροφη Ελλαδα.
Ευχαριστώ φίλε.

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
απο προσωπικη εμπειρια, αεροπρικα εσωτερικα Ταυλανδης η οποιασδηποτε αλλης χωρας δε κλεινουμε με καμμια δυναμη απο ελλαδα

δεν υπαρχει περιπτωση να βρουν φτηνοτερα εισητηρια απο εκει πρακτορειο

κατα προτιμηση οχι σαββατοκυριακο..παντα καθημερινη

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Προσοχη με το areca Lodge γιατι δεν επιτρεπει να ανεβασεις Ταυλανδεζακι κατω απο 20 χρονων.
Τα 18-19 τρωνε ακυρο.
Και υπ οψιν οτι παρα πολλα αγκογκοκοριτσα ειναι 18-19 κι οχι 20...Και ειναι κριμα να εχεις πληρωσει barfine,να το εχεις φορτωσει και να φας ακυρο στη ρεσεψιον...
Αντιστοιχο με areca lodge στο ιδιο price range ειναι και το page 10 χωρις τετοιους σπαστικους περιορισμους.. ;)

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Προσοχη με το areca Lodge γιατι δεν επιτρεπει να ανεβασεις Ταυλανδεζακι κατω απο 20 χρονων.
Τα 18-19 τρωνε ακυρο.
Και υπ οψιν οτι παρα πολλα αγκογκοκοριτσα ειναι 18-19 κι οχι 20...Και ειναι κριμα να εχεις πληρωσει barfine,να το εχεις φορτωσει και να φας ακυρο στη ρεσεψιον...
Αντιστοιχο με areca lodge στο ιδιο price range ειναι και το page 10 χωρις τετοιους σπαστικους περιορισμους.. ;)

Για το Areca το διάβασα κι εγώ κάπου και γι αυτό δεν έκλεισα εκεί, για το page10 που πήγε ένας φίλος δεν του άφησε και τόσο καλές εντυπώσεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom