αα τωρα μιλας σωστα.....ξερω οτι θα κατεβω κατηγοριες απο ταυλανδη αλλα το συγκεκριμενο μερος αποτελει κινιτρο εξερευνησης για μενα χωρια που ι κοπλελα που με περιμενει βλεπετε με το πασραπανωΔεν παιζει κανενα ρολο το οτι ειναι μουσουλμανοι.
Απλα ειναι ενα μικρο νησακι που χρησιμευει σαν γαμιστρωνας των Σιγκαπουριανων και των Μαλαισιων και ειδικα των Κινεζων και οσων αλλων δουλευουν στις πετρελαιοπηγες και στα διαφορα αλλα εργα, δηλ. μπιχλα του κερατα και την χειροτερη ποιοτητα γυναικων!
Φαντασου οτι δεν εχει τιποτε αξιολογο ωστε και οσους προανεφερα πανε μονο για να πηδηξουν το Σαββατοκυριακο.
Πανακριβο για ευνοητους λογους.
Εαν θες να φχαριστηθεις Ινδονησιες και μπορεις οικονομικα πηγαινε Μπαλι ή αν εχεις αντερα ωστε να γυρνας μονος σου πηγαινε Τζακαρτα και θα με θυμιθεις!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
μες στο μυαλο μου εισαι φιλε ....μου υποκλεπτεις τα σχεδια χαχαχαχαstefan 00
σου προτεινω να πας στο Μπαταμ,ειναι ενα νησακι ακριβως απεναντι απο τιν Σιγκαπουρι!Στην ινδονησια δεν εχει μονο μουσουλμανους,πιστευω θα περασεις τελεια!εγω να φανταστεις το επομενο tour που θα κανω θα ειναι, εκτος απο ταυλανδη(εχω χρονια να παω)ινδονησια και φιλιππινες!
τςτςτςτςτς ....ορεεεε ζηλειεςςςςςςςς , cheap charlie ελα και συ ρετι να σε αποτρεψει ρε μαλ@κα?πλακα μας κανεις? Πανε μια βδομαδιτσα να της ξεσκισεις αντε γιατι μας ζαλισες τα π@π@ρια τοσο καιρο.
Βαρεθηκα και εσενα και αυτηνα.
Αφου πρεπει να κλεισεις το κυκλο μαυτην την γκομενα.Τελιωσε το δε σε αντεχω αλλο
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 431
- Πόντοι
- 36
ρε μην βαζεις πρωσοπα......
Την εχω αδερφη στο σοι μου του facebook μην μας προσβαλεις την οικογενεια.
730 με γυφταιρ για τον οκτωμβρη εινα καλα ? υπαρχει πιθανοτητα για πιο φτηνα ? το ψαχνω με skyscanner !!!
7 με 27 Οκτώβρη 577 από skyscanner
ε δε τη βριζω κιολαςρε μην βαζεις πρωσοπα......
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
αα τωρα μιλας σωστα.....ξερω οτι θα κατεβω κατηγοριες απο ταυλανδη αλλα το συγκεκριμενο μερος αποτελει κινιτρο εξερευνησης για μενα χωρια που ι κοπλελα που με περιμενει βλεπετε με το πασραπανω
Too good to be true
Up 2 you
newfan
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2013
- Like
- 92
- Πόντοι
- 6
κατι για μπαταμ σκεφτομαι ινδονησια...αποκτησα ακρες εκει καλες
συμφωνω με τον Λορδο η ινδονησια δεν ειναι ταυλανδη και οχι μονο
ρε παιδια ενταξει ειπαμε οτι δεν ειναι ταυλανδη αυτο ενοειτε απο εκει και περα στανταρ θα ειναι καμμια βδομαδα και αν αξιζει το γκομενακι το φορτωνω η ακαμα καλητερα το παραταω και επιστρεφω σε γνωστα γηπεδα.....ε μια βδομαδα δεν θα με προλαβει η καταθληψη ουτε και και θα με φανε αν δεν ειναι γραφτο μου μια αγνωστη ακομα χωρα θα ειναι
παντως εκτιμω αφανταστα τις προειδοποιησεις , θα δουμε αν γινει κιολας
παντως εκτιμω αφανταστα τις προειδοποιησεις , θα δουμε αν γινει κιολας
ναι , αλλα δε γουσταρω καθολου τους κινεζους....στεφαν
αφου θες να πας σε τρωει ο κωλος σου να πας και ασε τη κλαψα ο λορδος σου ειπε κατι ....
τωρα αν θελεις να ανεβεις κατηγορια η Κινα ειναι μονοδρομος αν γουσταρεις φυσικα το στυλ....ολα ειναι θεμα γευσης και οπτικης
newfan
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2013
- Like
- 92
- Πόντοι
- 6
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 431
- Πόντοι
- 36
Αντε να τελιωνει το μουντιαλ μας εχουν πριξει τα παπαρια στο fcb καθημερινος οι ταιλανδεζες οι ασχετες.
Bye bye holland,poor spain ,commom england και ολο παπαριες. ΟΛΑ για την πελατεια.
αν εφαγαν γαλλικη common franceee.
Aλλα η greece πουθενα σε αλλον πλανητη ειμαστε.
Το μονο που ξερουν να λενε ειναι aifel tower και chelsea πανε να το παιξουν και δυτικες τρομαρα τους
Bye bye holland,poor spain ,commom england και ολο παπαριες. ΟΛΑ για την πελατεια.
Το μονο που ξερουν να λενε ειναι aifel tower και chelsea πανε να το παιξουν και δυτικες τρομαρα τους
geo70
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2007
- Like
- 58
- Πόντοι
- 16
Αντε να τελιωνει το μουντιαλ μας εχουν πριξει τα παπαρια στο fcb καθημερινος οι ταιλανδεζες οι ασχετες.
OOOO....Αλ γιου φλομ γκλισσσ...? Μπιουτιφουλ άιλαντ κλόουζ του ίταλι....
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 431
- Πόντοι
- 36
παλι καλα ξερουν και την Ιταλια.
Πιστευω ειναι και ενας λογος που η ελλαδα εχει δυσκολο ονομα για αυτες.
Albania αν πεις την ξερουν καλυτερα
Πιστευω ειναι και ενας λογος που η ελλαδα εχει δυσκολο ονομα για αυτες.
Albania αν πεις την ξερουν καλυτερα
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.691
- Πόντοι
- 19.795
Παντως τα περισσοτερα κοριτσια ξερουν το Γκλις απο το Γιουλο 2004.
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 431
- Πόντοι
- 36
οπα!!! κολογερε
Παντως οταν χανει μια ομαδα απο το μουντιαλ διαφορες ταιλανδεζες Βλεπω να ποσταρουν: bye bye Neymar bye bye Ronaldo κτλ.
Εγω ζω για την στιγμη να δω ταιλανδεζα να ποσταρει bye bye karagkoyni
Παντως οταν χανει μια ομαδα απο το μουντιαλ διαφορες ταιλανδεζες Βλεπω να ποσταρουν: bye bye Neymar bye bye Ronaldo κτλ.
Εγω ζω για την στιγμη να δω ταιλανδεζα να ποσταρει bye bye karagkoyni