Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό από τα κορίτσια που μπαίνουν σε σάιτ όπως το thaifriendly, το dateinasia κτλ.είναι εκδιδόμενες και συνήθως οι πιο αδίστακτες από αυτές. Μπαίνουν στα διάφορα σάιτ για την άγρα πελατών είτε για να έχουν μια συνεχή ροή από αυτούς την δύσκολη low season, είτε για να πουλήσουν ειδικά στους αδαείς τις συνήθεις υπηρεσίες τους σε τιμές αρκετά υψηλότερες από αυτές που παίζουν στην ημερήσια αγορά.Φυσικά παίζουν και για το μεγάλο όνειρο. Το κορόιδο που θα την πατήσει μαζί τους και θα υποστεί το μεγάλο ξεβράκωμα. Αλήθεια πως κάποιος που δεν γνωρίζει τίποτα από το όλο παιγνίδι να φτάνει να λέει ότι έχω και 2-3 γκομενίτσες καβάντζα;;;;
Πολλοί θα πούνε ε και τι έγινε πάμε για την επόμενη. Θα πρέπει όμως να γνωρίζουν ότι μέχρι να φτάσουν σε αυτό το σημείο να έ ουν φλερτάρει με την πιθανότητα όταν το αθώο και άβγαλτο κορίτσι τους τους καλέσει με κάποια δικαιολογία στο δωμάτιο της να βρεθούν απέναντι από 3-4 αδίστακτους βρωμιάδηδες που θα τους αφήσουν άφραγκους, δαρμένους και ξεβράκωτους στην άκρη ενός σκοτεινού δρόμου , στην μέση του πουθενά της χαωτικής πρωτεύουσας.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Τα παραδείγματα είναι άπειρα , για όσους ενδιαφέρονται ας γκουγκλάρουν στο διαδίκτυο.
Βέβαια με όλα αυτά που είπα παραπάνω δεν λέω ότι στα διάφορα σάιτ δεν υπάρχουν και νορμάλ κορίτσια που κάτω από προϋποθέσεις δεν μπορεί κάποιος να κάνει παιγνίδι. Όμως αφού περάσει κάποιος από τα hello και τα how are you στα παρακάτω θα πρέπει να μπορεί να καταλάβει τα σημάδια για το με ποιά έχει να κάνει, τι πρέπει να πει και τι όχι, πως πρέπει να συμπεριφερθεί και τι να αποφύγει, μέχρι που μπορεί να την παίξει και που πρέπει να την κάνει, που πρέπει να πει αλήθεια και που ψέματα. Τα πραγματικά κορίτσια της Ταϊλάνδης είναι δύσκολα και μάλιστα πολύ.Παίζουν πάντα με σκοπό που άλλες φορές μπορεί να τον καταλάβουμε και άλλες όχι. Ακόμα  και το σεξ που μπορεί να προσφέρουν, μετά από αρκετό κόπο, εντάσσεται μέσα σε αυτό τον σκοπό.Η διαθέσιμότητα τους έρχεται σε ευθεία σχέση με την ηλικία τους. Όσο πιο μεγάλη τόσο πιο εύκολο να άρει τις αντιστάσεις της. Το παραμυθάκι του σαραντάρη που τον καψουρεύτηκε η εικοσάρα μουνάρα είναι για τους χαζούς.Παίζει μόνο και αυτό μόνο λίγες φορές  ως εξαίρεση για αυτούς που ξέρουν το πως. Αυτά.

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
Την πρωτη φορα που πατησα στην pattaya πριν ακομα ανοιξω τη βαλιτσα μου,ανοιξα το laptop να βρω καποιον γνωστο να του
πω να πει στην οικογενεια μου ότι όλα είναι ok.
Βλεπω λοιπον online μια κοπελα που ειχα συναντησει ψάχνοντας για πλακα στο Internet,ειχαμε πει 2-3 φορες ένα hi,how are u
και είχαμε αφησει ανοιχτη μια πιθανοτητα συνάντησης όταν θα εφτανα εκει.
Πραγματικα δεν σκοπευα να ασχοληθώ και ουτε με ενοιαζε.
Της γραφω λοιπον ένα hi,i am here να δω αν θα απαντησει.
Για να μην τα πολυλογω, σε λιγο ακολουθει προσκληση στο σπιτι της,οπου φυσικα αρνιεμαι να παω και αντιπροτείνω συνατηση
στο ξενοδοχειο μου μεσα στην ημερα.
Ωρα τοπικη 9-10 το πρωι μιλαμε.
Αυτή λογω κακων αγγλικων καταλαβαινει ότι μιλαμε για αμεση συνατηση και μου απαντα:
-Περνω ένα ταξι και ερχομαι!
Μαγκωνω κι εγω και δεν ξερω τι να κανω........
Ειχα πεταξει straight με την thai (τοτε που εφτανε ξημερώματα αν θυμαστε) και ημουν πολύ ξεκούραστος
και αποφασίζω να το παιξω
Ελα της λεω

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
Ειχα δει 2-3 φωτο που ειχε στο προφιλ της και μου αρεσε αλλιως δεν ηπηρχε περιπτωση να την καλεσω
αλλα μιας και ηταν σε ελεγχομενο δικο μου χωρο σκεφτηκα ότι το πολύ πολύ αν εσκαγε κατι χαλια μ ένα
πεντακοσαρικο θα την ξεφορτωνωμουνα και θα ηταν κι ευχαριστημενη
Καθομαι λοιπον στη ρεσεψιόν και από τις τζαμαρίες βλεπω ταξια να ανεβοκατεβαίνουνε είμαι ηρεμος και προετοιμασμένος για το καλυτερο η το χειροτερο
Ωσπου ένα ταξι σταματάει και κατεβαινει η "δικια¨μου
Η κοπελα ηταν ενας αγγελος
Τις επομενες 20 μερες ακολουθησαν πολλες γυναικες μετα κι αλλα ταξίδια κι άλλες γυναικες gogo μασατζηδικα frelancers trio
τα παντα όλα που λεει κι ο νικολας.
Όμως αυτή την κοπελα δε θα την ξεχασω μαγκες και λογω ομορφιας και επειδή ηταν η πρωτη μου ασιατισσα αυτή που στην κυριολεξια μ εβαλε σ ένα ονειρο ζωης(τοτε) που ειχα από πιτσιρικας.
Συνεχιζω με το τελος.........

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
Κολλησα μαζι της,την ηθελα ξανα και ξανα σκεφτομουν αν θα μπορεσω να την κρατησω για ολο το ταξιδι και ισως και για παντα.
Της ειπα να την ξαναδω
-Δε θα με ξαναδείς
-Γιατι?
-Αυριο ερχεται ο boyfriend(χορηγος) από Αγγλια και για ένα μηνα θα είμαι μονο μ αυτόν.
Αυτή ηταν η καλη μου τυχη που με ξεκολησε αλλιως θα ηχαν παει αλλιως τα πραγματα και ενδεχομένως να ειχα χασει κατι από τις επομενες μερες πραγμα που τωρα δεν θα ηθελα να ειχε συμβει.

Στο επομενο ταξιδι παλι ειχα γνωρισει "φοιτητρια"(κατά δηλωση της)(εγω ποτε δε τα πιστευω αυτά) από μπανκογκ η οποια ηρθε
σαβατοκυριακο pattaya μειναμε σαν ζευγαρι δε μου ζητησε λευτα ποτε,εγω της εβαλα 2-3 χιλιαρικα στην τσαντα της χωριζοντας συν ότι φαγαμε μαζι και περασα ωραια και επαφη κραταμε και θα την ξαναδω τωρα που θα παω

2 στα 2 για μενα οι internetikes γνωριμίες χωρις να ασχολουμαι καθολου απλα ημουν τυχερος και μου εκατσε

Το thaitrip είναι ανοιγω διακοπτη-κλεινω διακοπτη-ΤΕΛΟΣ

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Που εισαι ρε Σουνταμι????Καλα εισαι???τι κανεις??εγω ειμαι Πατταγια....ελπιζω να εισαι καλα
Έλα ρε φίλε.
Δουλεύω με το κεφάλι κάτω, χωρίς να βγάζω λεφτά, όπως υποθέτω ότι συμβαίνει στην πλειοψηφία των Ελλήνων.
Το καλοκαίρι θα πάω κυρίως Μανίλα, όπου υπάρχει σπίτι να με φιλοξενήσει και θα τυην κάνω και για κάποιες βολτίτσες αλλά Angeles.
Τα αεροπορικά για Φιλιππίνες είναι θάνατος οπότε ίσως κατέβω ΒΚΚ και μετά πετάξω Μανίλα.
Με τι κατεβαίνετε οι περισσότεροι; Egypt?

Τι μαλακία να σου καθίσει αυτή η φάση τελευταίες μέρες. :-

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
Τα παραδείγματα είναι άπειρα , για όσους ενδιαφέρονται ας γκουγκλάρουν στο διαδίκτυο.
Βέβαια με όλα αυτά που είπα παραπάνω δεν λέω ότι στα διάφορα σάιτ δεν υπάρχουν και νορμάλ κορίτσια που κάτω από προϋποθέσεις δεν μπορεί κάποιος να κάνει παιγνίδι. Όμως αφού περάσει κάποιος από τα hello και τα how are you στα παρακάτω θα πρέπει να μπορεί να καταλάβει τα σημάδια για το με ποιά έχει να κάνει, τι πρέπει να πει και τι όχι, πως πρέπει να συμπεριφερθεί και τι να αποφύγει, μέχρι που μπορεί να την παίξει και που πρέπει να την κάνει, που πρέπει να πει αλήθεια και που ψέματα. Τα πραγματικά κορίτσια της Ταϊλάνδης είναι δύσκολα και μάλιστα πολύ.Παίζουν πάντα με σκοπό που άλλες φορές μπορεί να τον καταλάβουμε και άλλες όχι. Ακόμα  και το σεξ που μπορεί να προσφέρουν, μετά από αρκετό κόπο, εντάσσεται μέσα σε αυτό τον σκοπό.Η διαθέσιμότητα τους έρχεται σε ευθεία σχέση με την ηλικία τους. Όσο πιο μεγάλη τόσο πιο εύκολο να άρει τις αντιστάσεις της. Το παραμυθάκι του σαραντάρη που τον καψουρεύτηκε η εικοσάρα μουνάρα είναι για τους χαζούς.Παίζει μόνο και αυτό μόνο λίγες φορές  ως εξαίρεση για αυτούς που ξέρουν το πως. Αυτά.
Ασε επιτελους τις οδηγιες προς ναυτιλομενους..εχουν κουρασει!! σαν τη θεια Ολγα εχεις καταντησει! Εδω κατω γινεται χαμος με τους στρατηγους,εσυ εκει να υμνεις το καβλι του ερωτα!!

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
Αυτα ειναι τα ωραια!!!Αλλα και στην Ταυλανδη η επανασταση καλο θα κανει...πρωτα πρωτα να κλεισει ολα τα κωλομπαρα.Τα κοριτσια να κυκλοφορανε χυμα,και να γλυτωνουμε τα Barfine..μετα θα μαζεψει ολα τα πρεζονια, κλεφτρονια, αλκοολες,τραβελια κλπ που χαλανε τις πιατσες...

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.278
Πόντοι
446
Και μετά τί θα γίνει ρεεεεεε ???
Όλοι στο Coconut Bar ?
Δεν είναι λύσεις αυτές ...
Ακραίες καταστάσεις που οδηγούν σε ακραία αποτελέσματα.
Η Ice υποφέρει στο Monkey House γιατί λέει συνελήφθει για κατασκοπεία και διάδοση κομουνιστικών ιδεών...
Τί θα κάνουμε τώρα ?

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Τελευταιες μου ωρες στην Παταγια σημερα και τα συναισθηματα αναμικτα!!!Σημερα βρεχει απ'το πρωι(οχι πολυ ομως)...καιρος συννεφιασμενος σαν την καρδια μου......Παει κι'αυτο!!!Πισω στην καθημερινοτητα....στην ρουτινα.....
μεχρι να ερθει το αλλο ταξιδι(αν ερθει)...
Να πω την αληθεια,αν και εχω ερθει αρκετες φορες παντοτε οταν φευγω(εστω και να δεν εχω περασει και πολυ καλα η αν δεν εχω κανει αυτα που ηθελα να κανω)ειμαι στεναχωρημενος...θα μου περασει με το καιρο....
Να'μαστε καλα να ξαναρθουμε!!!
:'( :'( :'( :'( :'(

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
..θα μου περασει με το καιρο....
Δεν θα σου περασει ποτε, εγγυηση.
Ελα , σε περιμενει το ελληνικο καλοκαιρι, η αθηνα ειναι γεματη κινεζες γιαπωνεζες κορεατισες.
Καλο ταξιδι

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Δεν θα σου περασει ποτε, εγγυηση.
Ελα , σε περιμενει το ελληνικο καλοκαιρι, η αθηνα ειναι γεματη κινεζες γιαπωνεζες κορεατισες.
Καλο ταξιδι
και η θεσσαλονικη θα ειναι γεματη ρωσοποντιες ουζμπεκες ελεηνιδες ολες με μια καταπληκτικη διαθεση σαν να τις εχουν σκοτωσει τις μανες η ακομα χειροτερα αν δεν τις εχουν πληρωσει και φατσες σαν αγουρο λεμονι

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
Και μετά τί θα γίνει ρεεεεεε ???
Όλοι στο Coconut Bar ?
Δεν είναι λύσεις αυτές ...
Ακραίες καταστάσεις που οδηγούν σε ακραία αποτελέσματα.
Η Ice υποφέρει στο Monkey House γιατί λέει συνελήφθει για κατασκοπεία και διάδοση κομουνιστικών ιδεών...
Τί θα κάνουμε τώρα ?
Η Ice καλα να τα παθει...γιατι ηθελα να κανει και πολιτικη το βουρλο!!δεν θυμασαι που πλακωθηκε στο κομωτηριο με τις αλλες για το θεμα των διαδηλωσεων? Αλλα μην ανυσηχεις γιατι κανει καλες πιπες..και θα την αμολησουν συντομα!!

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
Τελευταιες μου ωρες στην Παταγια σημερα και τα συναισθηματα αναμικτα!!!Σημερα βρεχει απ'το πρωι(οχι πολυ ομως)...καιρος συννεφιασμενος σαν την καρδια μου......Παει κι'αυτο!!!Πισω στην καθημερινοτητα....στην ρουτινα.....
μεχρι να ερθει το αλλο ταξιδι(αν ερθει)...
Να πω την αληθεια,αν και εχω ερθει αρκετες φορες παντοτε οταν φευγω(εστω και να δεν εχω περασει και πολυ καλα η αν δεν εχω κανει αυτα που ηθελα να κανω)ειμαι στεναχωρημενος...θα μου περασει με το καιρο....
Να'μαστε καλα να ξαναρθουμε!!!
:'( :'( :'( :'( :'(
Πεσμας ρε αγαπουλη τυπε πως ειναι τα πραγματα κατω και πως προμυνηετε το μελλον και ασε τα μελο!!!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.688
Πόντοι
19.795
Έλα ρε φίλε.
Δουλεύω με το κεφάλι κάτω, χωρίς να βγάζω λεφτά, όπως υποθέτω ότι συμβαίνει στην πλειοψηφία των Ελλήνων.
Το καλοκαίρι θα πάω κυρίως Μανίλα, όπου υπάρχει σπίτι να με φιλοξενήσει και θα τυην κάνω και για κάποιες βολτίτσες αλλά Angeles.
Τα αεροπορικά για Φιλιππίνες είναι θάνατος οπότε ίσως κατέβω ΒΚΚ και μετά πετάξω Μανίλα.
Με τι κατεβαίνετε οι περισσότεροι; Egypt?

Τι μαλακία να σου καθίσει αυτή η φάση τελευταίες μέρες. :-
Εγω πριν 3 μηνες κατεβηκα με Ετζυπτ. Αν εξαιρεσεις τις 5,5 ωρες αναμονη
και τους Αιγυπτιους που ζηταν συνεχεια μπακτσισι δεν νομιζω να υπαρχει καλυτερη VFM.

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225

Οι χουνταρες μπλοκαραν την προσβαση στην ταυλσνδη της σελιδας της εφημεριδας.

Η προχωρημενη συζυγος του διαδόχου γιορταζε μόνο με στριγκακι τα γενέθλια του σκύλου της.

Πολύ προχωρημενος διάδοχος εύγε αντε με το καλό σύντομα και βασιλιάς

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1

Οι χουνταρες μπλοκαραν την προσβαση στην ταυλσνδη της σελιδας της εφημεριδας.

Η προχωρημενη συζυγος του διαδόχου γιορταζε μόνο με στριγκακι τα γενέθλια του σκύλου της.

Πολύ προχωρημενος διάδοχος εύγε αντε με το καλό σύντομα και βασιλιάς
Αυτα δεν μας ενδιαφερουν,γιατι συμβαινουν παντου και στην Ελλαδα εννοειται!!
Εκει τι γινεται και τι θα γινει... κανενα μαλακισμενο δεν μπορει να μας πει?

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
Kαι τι σκας το τι γινεται εκει ρε balos? Μονιμος κατοικος εισαι η θα γινεις?
Κοιτα τι γινεται στην πατριδα σου και χεστηκαμε τι γινεται εκει.
Λυσαμε τα δικα μας για να λυσουμε και τις ταιλανδης τωρα.
Αντε καικατε μου φενεται τελειως  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :idiot: :idiot: :idiot:

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
205
Πόντοι
21
Καλησπέρα σας.

Για να φτάσουμε οι περισσότεροι στο  σημείο να κυνηγάμε τα "κανονικά" κορίτσια, το κάναμε αφού φάγαμε με το κουτάλι την Ταιλανδέζικη πουτανιά, γνωρίσαμε αρκετά καλά τα μέρη που κινούμαστε, μάθαμε όσα περισσότερα μπορούσαμε για την κουλτούρα και τον τρόπο σκέψης των ανθρώπων εκεί αλλά πάνω απ' όλα βάλαμε κανόνες τους οποίους τηρήσαμε  στο έπακρον.

Για να μην το κουράζω θεωρώ πολύ επικίνδυνη την εικόνα που περνάει εδώ ότι όλες οι γυναίκες στην Ταιλάνδη είναι εύκολες.

Αλήθεια πως κάποιος που δεν γνωρίζει τίποτα από το όλο παιγνίδι να φτάνει να λέει ότι έχω και 2-3 γκομενίτσες καβάντζα;;;;
Πολλοί θα πούνε ε και τι έγινε πάμε για την επόμενη. Θα πρέπει όμως να γνωρίζουν ότι μέχρι να φτάσουν σε αυτό το σημείο να έxουν φλερτάρει με την πιθανότητα όταν το αθώο και άβγαλτο κορίτσι τους τους καλέσει με κάποια δικαιολογία στο δωμάτιο της να βρεθούν απέναντι από 3-4 αδίστακτους βρωμιάδηδες που θα τους αφήσουν άφραγκους, δαρμένους και ξεβράκωτους στην άκρη ενός σκοτεινού δρόμου, στην μέση του πουθενά της χαωτικής πρωτεύουσας.

Τα παραδείγματα είναι άπειρα, για όσους ενδιαφέρονται ας γκουγκλάρουν στο διαδίκτυο.
Βέβαια με όλα αυτά που είπα παραπάνω δεν λέω ότι στα διάφορα σάιτ δεν υπάρχουν και νορμάλ κορίτσια που κάτω από προϋποθέσεις δεν μπορεί κάποιος να κάνει παιγνίδι. Όμως αφού περάσει κάποιος από τα hello και τα how are you στα παρακάτω θα πρέπει να μπορεί να καταλάβει τα σημάδια για το με ποιά έχει να κάνει, τι πρέπει να πει και τι όχι, πως πρέπει να συμπεριφερθεί και τι να αποφύγει, μέχρι που μπορεί να την παίξει και που πρέπει να την κάνει, που πρέπει να πει αλήθεια και που ψέματα. Τα πραγματικά κορίτσια της Ταϊλάνδης είναι δύσκολα και μάλιστα πολύ. Παίζουν πάντα με σκοπό που άλλες φορές μπορεί να τον καταλάβουμε και άλλες όχι. Ακόμα  και το σεξ που μπορεί να προσφέρουν, μετά από αρκετό κόπο, εντάσσεται μέσα σε αυτό τον σκοπό.

Ξεχώρισα τα πιο σημαντικά από όσα έγραψε ο φίλος love you sort time, αναφερόμενος κυρίως σε μένα, και τον ευχαριστώ.
Είναι, φυσικά, πράγματα που έχω κι εγώ σκεφτεί πολλές φορές, πριν προετοιμαστώ για το ταξίδι.

Να ξεκαθαρίσω, αρχικά, πως δεν μίλησα για "3 γκομενίτσες καβάντζα", τουλάχιστον με την έννοια που μπορεί να έχει κάποιος στο μυαλό του. Ούτε θέλησα να το παίξω "γαμάουα". Αυτό ήταν απλώς ένα μέρος από την χαλαρή απάντηση που έδωσα σε έναν φίλο, νωρίτερα. Το υπόλοιπο μέρος της απάντησης ήταν "είτε θα γίνω μοναχικός καβαλάρης". Προσωπικά, εχω δει το ταξίδι αυτό ως κάτι πολύ χαλαρό, του στυλ φυσιολατρεία πρώτα και μετά ρομαντική περιπέτεια ή εξερεύνηση της γλυκιάς πλευράς της Ταϋλάνδης μετά του αγοραίου έρωτος, βεβαίως. Γενικώς, ό,τι κάτσει, χαλαρά και άκρως τουριστικά. Μέχρι και η αγάπη μου για το Βουδισμό, δηλαδή, με έχει επηρεάσει στο να επιλέξω (εδώ και λίγα χρόνια) την χώρα αυτή, για τις επόμενες διακοπές μου εκτός Ελλάδας.

Θεωρώ, επίσης, σημαντικό, πως έχω επικεντρωθεί σε φοιτήτριες στην bkk (δεν σκέφτομαι δηλαδή καν να επισκεφτώ την Pattaya είτε καλώς είτε κακώς για αρχή), κατά τα διαδικτυακά μου φλερτ, όσο "αόριστο" ή "ριψοκίνδυνο" ή "τζαμπατζίδικο" ή δεν ξέρω τί άλλο, μπορεί να φανεί αυτό σε κάποιους. Πρώτα δηλαδή δημιουργώ φιλίες με αυτές τις κοπέλες, τις παρακολουθώ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθημερινά, συζητάμε για οτιδήποτε σημαντικό ή ασήμαντο, πολύ-πολύ συχνά, στην προσπάθεια, φυσικά, να "ψυχολογήσω" προσωπικότητες και καταστάσεις, έχοντας υπομονή και άνεση ελεύθερου χρόνου (που ευτυχώς ή δυστυχώς διαθέτω). Η "ερασιτεχνική" αυτή προδιεργασία, είναι για μένα σημαντική, χωρίς όμως να περιμένω να οδηγήσει με το ζόρι σε "ασφαλέστατα" συμπεράσματα. Ίσως μου πει ο φίλος love you sort time, πως δεν έχω την απαιτούμενη εμπειρία να την κάνω την προδιεργασία αυτή, και θα έχει -ξανά- δίκιο. Το θέμα της έλλειψης εμπειρίας, όμως, δεν θα με κρατήσει στην Ελλάδα, για να "κλαίω τη μοίρα μου" αιώνια  :). Ακριβώς γι'αυτό θέλω να πάω εκεί, σύντομα, για να την αποκτήσω σιγά σιγά την περιβόητη αυτή εμπειρία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom