Καλησπέρα σε όλους.
Σαν νέο μέλος, γράφω πρώτη φορά εδώ, αν και παρακολουθώ το συγκεκριμένο νήμα εδώ και τρία περίπου χρόνια.
Διαβάζοντας προσωπικές εμπειρίες, πληροφορίες και συμβουλές αρκετών φίλων εδώ, που σε κανένα ελληνικό "ταξιδιωτικό" forum ή blog δεν υπάρχουν, νιώθω λιγάκι πιο σοφός και πιο έτοιμος, για ένα ταξίδι στην Ταϋλάνδη, που σχεδιάζω τα τελευταία χρόνια και που ελπίζω πως θα πραγματοποιήσω τελικά εντός του 2014, αφού είμαι πια
single
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους θαμώνες του νήματος αυτού. Ειδικά τον φίλο Λάκη, που αν δεν κάνω λάθος, έχει και κανάλι στο youtube, όπου ανεβάζει ενδιαφέροντα βίντεο για τις ασιατικές χώρες, κι ειδικά για την Ταϋλάνδη.
Είμαι εντελώς αρχάριος στα του αγοραίου έρωτα, κι ούτε έχω ως αυτοσκοπό να επισκεφτώ στην Ταϋλάνδη για να πάω με όσες περισσότερες μπορώ, αν και έχω στο μυαλό μου πως η συγκεκριμένη "γλύκα" που έχουν επισημάνει τόσοι και τόσοι πολύ πιο έμπειροι από μένα, σε αυτό εδώ το νήμα, είναι μεγάλη.
Πριν από καιρό, είχα ακολουθήσει την πρόταση ενός μέλους από εδώ, για εγγραφή σε dating site, και τελικά έχω βρεθεί, εδώ και τρεις περίπου μήνες, να μιλάω σχεδόν καθημερινά (skype κλπ) με 2-3 φοιτήτριες από την Bangkok, οι οποίες δείχνουν νορμάλ κοπέλες. Και στην ουσία τέτοιο 'target group' έχω (είμαι 25χρ), προτιμώντας να συνδυάσω τις διακοπές μου εκεί με "ήρεμες-ρομαντικές καταστάσεις". Σκέφτομαι δηλαδή να μην πάω καν προς τα clubάκια στην Pattaya και να προτιμήσω κανένα Koh Larn, τουλάχιστον την πρώτη φορά που θα πάω, εφόσον λογικά θα είμαι και συνέχεια με κάποιο thai gf. Ίσως να είναι και λάθος όλο αυτό, βέβαια, σαν σκέψη. Θα ήθελα τη γνώμη σας.
Η κατάσταση αυτή τη στιγμή στην πρωτεύουσα, από όσο μαθαίνω, είναι χαλαρή και δεν διατρέχουν κανένα κίνδυνο οι ξένοι επισκέπτες, απλώς λογικό είναι να υποστούν αρκετή ταλαιπωρία.