Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
καλως το παληκαρι μας.
Οκ ξεκουραστηκες??? ολα καλα απο το ταξιδι επιστροφης απο την papaya σου??    :2funny: :2funny:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Αυτη την στιγμη ολα τα Ταυλανδικα καναλια δεν εκπεμπουν και ο αρχηγος του Στρατου πηρε την διακυβερνηση της χωρας!!!

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Απαγορευση κυκλοφοριας μετα τις 22:00 στην Μπανγκοκ

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Ανταποκριση απο Πατταγια...
Ακρως ανυσηχητικο το γεγονος οτι πριν απο λιγο ανακοινωθηκε απ'την αστυνομια της Πατταγια(το ειδα με τα ματια μου...περιπολικο με ντουντουκα στους δρομους της Πατταγια)οτι και στην Πατταγια για σημερα ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑς απ'τις 22.00 εως της 04.00....και μαλλον και τα μπαρ και κλαμπς παντου..
Μιλησα με τα παιδια εδω(Μανο και Γιαννη)και οντως ετσι ειναι!!!

Ωραια!!!μάρεσει που ηθελα να βγω σημερα!!!!

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
Γαματο πραξικοπημα  :rockon: :rockon: :ak: :ak: :ak:

Συνημμένα

• Page1.jpg
    Page1.jpg
    253,9 KB · Εμφανίσεις: 23

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
βαρα boomb boom και tekkila laki σημερα κατω απτην κουβερτουλα... :s&m_2:

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
205
Πόντοι
21
Καλησπέρα σε όλους.

Σαν νέο μέλος, γράφω πρώτη φορά εδώ, αν και παρακολουθώ το συγκεκριμένο νήμα εδώ και τρία περίπου χρόνια.
Διαβάζοντας προσωπικές εμπειρίες, πληροφορίες και συμβουλές αρκετών φίλων εδώ, που σε κανένα ελληνικό "ταξιδιωτικό" forum ή blog δεν υπάρχουν, νιώθω λιγάκι πιο σοφός και πιο έτοιμος, για ένα ταξίδι στην Ταϋλάνδη, που σχεδιάζω τα τελευταία χρόνια και που ελπίζω πως θα πραγματοποιήσω τελικά εντός του 2014, αφού είμαι πια single  :cheesy:

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους θαμώνες του νήματος αυτού. Ειδικά τον φίλο Λάκη, που αν δεν κάνω λάθος, έχει και κανάλι στο youtube, όπου ανεβάζει ενδιαφέροντα βίντεο για τις ασιατικές χώρες, κι ειδικά για την Ταϋλάνδη.

Είμαι εντελώς αρχάριος στα του αγοραίου έρωτα, κι ούτε έχω ως αυτοσκοπό να επισκεφτώ στην Ταϋλάνδη για να πάω με όσες περισσότερες μπορώ, αν και έχω στο μυαλό μου πως η συγκεκριμένη "γλύκα" που έχουν επισημάνει τόσοι και τόσοι πολύ πιο έμπειροι από μένα, σε αυτό εδώ το νήμα, είναι μεγάλη.
Πριν από καιρό, είχα ακολουθήσει την πρόταση ενός μέλους από εδώ, για εγγραφή σε dating site, και τελικά έχω βρεθεί, εδώ και τρεις περίπου μήνες, να μιλάω σχεδόν καθημερινά (skype κλπ) με 2-3 φοιτήτριες από την Bangkok, οι οποίες δείχνουν νορμάλ κοπέλες. Και στην ουσία τέτοιο 'target group' έχω (είμαι 25χρ), προτιμώντας να συνδυάσω τις διακοπές μου εκεί με "ήρεμες-ρομαντικές καταστάσεις". Σκέφτομαι δηλαδή να μην πάω καν προς τα clubάκια στην Pattaya και να προτιμήσω κανένα Koh Larn, τουλάχιστον την πρώτη φορά που θα πάω, εφόσον λογικά θα είμαι και συνέχεια με κάποιο thai gf. Ίσως να είναι και λάθος όλο αυτό, βέβαια, σαν σκέψη. Θα ήθελα τη γνώμη σας.

Η κατάσταση αυτή τη στιγμή στην πρωτεύουσα, από όσο μαθαίνω, είναι χαλαρή και δεν διατρέχουν κανένα κίνδυνο οι ξένοι επισκέπτες, απλώς λογικό είναι να υποστούν αρκετή ταλαιπωρία.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
koh Larn βαλε ακυρο.
Koh Chang-Koh Kood-Koh Mak αν θες κατα κει μονο.Η κανα samet island
Αλλιως αν ειναι να πας για σχεση πανε κανα phuket καλυτερα αλλα πρεπει να κουβαλας και το μωρο.

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
Φιλε το να πας στην άλλη ακρη του κοσμου για να συναντήσεις ατομο που δεν το ξερεις, είναι δικοπο
μαχαιρι.
Μπορει να σου κατσει και να περασεις τελεια, αλλα μπορει και να βρεθεις ξαφνικα μονος σου σ ένα αγνωστο μερος μ ένα τεραστιο συναισθηματικο κενο που να μη μπορεις να το διαχειριστείς.
Η Ταυλανδη δεν προσφερεται για τετοιου είδους επενδύσεις να ξερεις.
Εγω παντως προσωπικα σου ευχομαι να σου πανε όλα κατ ευχην

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Φιλε rFactor...
Oπως ειπανε και οι προηγουμενοι φιλοι,το να πας σε μια ξενη χωρα 1η φορα και να βρεθεις με καποιο ατομο που δεν το ξερεις και καλα ειναι λιγο ρισκο...Το εκανα και εγω και μου βγηκε μια χαρα!!!
Κατσε πρωτα λιγο μ'αυτο το ατομο που ενδιαφερεσαι(εννοω στην πολη)και μετα να δεις οτι οντως ταιριαζεται και τα βρισκεται πας και στα νησακια...
Και αν δεν σου κατσει,μην χολοσκας....το σιγουρο ειναι οτι δεν θα μεινεις μονος ποτε....εκτος αν το θελεις εσυ...
Ξερεις το "περιεργο" ΚΑΙ το "παραξενο" στην ΤΑΥΛΑΝΔΗ ειναι ΝΑ ΜΗΝ  :knockinb:  !!!!Αυτο οντως ειναι κατορθωμα!!!!και οχι σαν την Ελλαδα που αν  :knockinb: ειναι κατι το ιδιαιτερο!!!
Στην Ταυλανδη  :knockinb: ολοι!!!!Αναιξεραιτως!!!Αλλοι φτηνα,αλλοι ακριβα,αλλοι τσαμπα....αλλα ολοι!!!

Για μενα η Ταυλανδη(φανταζομαι και για αλλους)ειναι η Ιθακη μου...και δεν μιλαω μονο απο σεξουαλικης πλευρας....Βεβαβια τα τελευταια χρονια εχει"χαλασει".....αλλα για μενα παραμενει Το Νο1..

Φιλε μου...αυτο ειναι ταξιδι ζωης...θ'ανοιξεις πορτα που δυσκολα κλεινει...
Βεβαια,πρεπει να προσεχεις...δεν ειναι ολα αγγελικα πλασμενα εκει...υπαρχουν και οι "κακοτοπιες" και τα "ξεγελασματα"

Μην ξεχνας οτι θα εισαι σε μια ξενη χωρα που τους ξενους τους βλεπουν σαν εκατομμυριουχους....θα προσπαθησουν να σε ξεγελασουν,να σου την φερουν...Πιστευω οτι εχεις το μυαλο να καταλαβεις ποιοι θα στο κανουν....

Με το καλο να πας και να γυρισεις......αν μπορω να βοηθησω σε κατι,ευχαριστως να το κανω.....

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Καλημερα απο την "αποκλεισμενη" Πατταγια....
Τελικα χτες εγινε αυτο που ειπανε...Κλειστα ολα...ακομα και τα 7-11...Μετα τις 22.00 αρχισαν σταδιακα να κλεινουν τα παντα...εννοειται και τα μπαρ στην ws........
μαλλον και σημερα θα εχουμε το ιδιο σκηνικο....απ'οτι λενε καμια εβδομαδα θα κρατησει αυτο...
2 μερες μου μεινανε και αυτες θα τις περασω "αποκλεισμενος" στο δωματιο.....

καμια ιδεα τι να κανω μες το δωματιο??

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
Lakis πηγαινετε καμια βολτα παραλια να την αραξετε.
Καμια πισινα κτλ.Παντα με μωρο εε

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    64,3 KB · Εμφανίσεις: 32
  • image.jpg
    image.jpg
    40,1 KB · Εμφανίσεις: 25

venmant

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα απ τα |κατεχομενη| πρωτευουσα ολα οκ δεν υπαρχουν προβληματα 2200 - 500 απαγορευση κυκλοφοριας 2100 σταματουν τα ΜΜΜ οποις θελει να παει  η να φυγει στ αερο δρομιο η ποιο νωρισ η με μεταφορικο  μπορει να  παει ολεσ τις ωρεσ αρκει να εχει itenary και διαβατηριο οπου αποδεικνει οτι πεταει και τις ωρεσ τις απαγορευση κυκλοφοριας ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΜΠΛΟΚΟ ελευθερα κΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom