Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
πριν και μετα...
10364002_771958436200225_8046197924605704706_n.jpg

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
To Сentral Festival Mall στην Πατταγια κλενει απ'τις  7.30......Πηγαμε σημερα να φαμε στον 5ο οροφο και μας ειπανε οτι κλεινουνε τα παντα ωστε 22.00 που ειναι η απαγορευση να ειναι ολοι σπιτι!!!!
Ρε Πουστη μου...τελευταιες μερες βρεθηκε να γινει το πραξηκοπημα....τωρα που ηθελα να παω να τα  :knockinb: ολα!!!!!
Γκαντεμια!!!! :headbang: :headbang: :headbang:

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Τα "μαγαζιά" για  :knockinb:  δουλεύουνε ή οι στρατηγοί θα τα κλείσουν κι αυτά?

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
Πρεπει να κανουμε διαμαρτυρια εμεις οι falangs,να απαιτησουμε καλυτερες τιμες

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Στην Παταγια ολα κλειστα!!!!3η μερα τωρα!!Μετα τις 10 το βραδυ,ερημια!!!
Παντως σημερα πολλα μπαρ και γκο-γκο ανοιξαν απ'τις 5 το απογευμα....

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
Και το Pier το club απο τις 5 ανοιξε χθες.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
αντε να πω και εγω την γνωμη μου...
1)για μενα η ΚΑΛΥΤΕΡΗ περιοδος για να πας σε θεμα καιρου......αλλα και η πιο ακριβη σε υπηρεσιες(εισητηρια,δωματια,κοριτσια)...επισης πολυς κοσμος και τα "κοριτσια" εχουν επιλογες
2)οσο πιο νωρις,τοσο πιο καλα....βγαινουν συνεχεια προσφορες...απλα πρεπει να τις παρακολουθεις τακτικα
3)Εγω που σκεφτομουν σαν και εσενα και αρχισα παιχνιδι μεσω site,κατεληξα να μην δω καμια απ'αυτες!!!γιατι εχει τοσο πληθωρα κοριτσιων εδω που δεν χρειαζεσαι "κονε" απο πριν...αλλα εσυ αν νοιωθεις οτι θελεις να κανεις τα "κονε" σου,μπορεις να τα κανεις
4)η Ταυλανδη εχει ωραια μερη να πας....εκτος απο σεξοτουρισμο εχει και φυσιολατρεια...πολυ ωραια νησια για ρελαξ με την κοπελλα σου...Ωραιοι Ναοι πανω σε Βουνα...Διαφορα πραγματα να δεις και να κανεις...απο χωρες διπλανες νομιζω οτι σαν την Ταυλανδη δεν θα βρεις...εννοω την ελευθερια του σεξ σε συνδυασμο με τα ομορφα τοπια..
5)Μονος θα πας η με παρεα??για μενα ειναι καλα τοσες μερες που λες

Τυπε μου ευχαριστω για την απαντηση!

Η καλυτερη εποχη απο αποψη VFM ποια ειναι; Μηπως αξιζει να παω πιο μετα, αμα ειναι καλυτερα απο αποψη κοσμου και τιμων; Εννοειται πως δε θα παω μονος, ιδανικα θελω να κατεβουμε ομαδα 3 ατομων.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ρε μαν εσυ δεν ηταν να παντρευτεις μια φιλιπινεζα που γνωρισες στο φεισμπουκ;
Τι εγινε χαλασε η δουλεια; :think: Η ηταν αλλος;

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
205
Πόντοι
21
Καλησπέρα σας.

koh Larn βαλε ακυρο.
Koh Chang-Koh Kood-Koh Mak αν θες κατα κει μονο.Η κανα samet island

Το Koh Samet έχει ψιλο-επικίνδυνο οδικό δίκτυο;
Κάτι τέτοια μου έλεγε, μεταξύ σοβαρού και αστείου, μια από τις κοπέλες που μιλάω.

Φιλε το να πας στην άλλη ακρη του κοσμου για να συναντήσεις ατομο που δεν το ξερεις, είναι δικοπο
μαχαιρι.
Μπορει να σου κατσει και να περασεις τελεια, αλλα μπορει και να βρεθεις ξαφνικα μονος σου σ ένα αγνωστο μερος μ ένα τεραστιο συναισθηματικο κενο που να μη μπορεις να το διαχειριστείς.
Η Ταυλανδη δεν προσφερεται για τετοιου είδους επενδύσεις να ξερεις.
Εγω παντως προσωπικα σου ευχομαι να σου πανε όλα κατ ευχην

Σε ευχαριστώ. Το γνωρίζω εκ των προτέρων αυτό, σαν πιθανότητα, γι'αυτό και ετοιμάζω "καβάντζες", είτε άλλη κοπέλα, είτε τη λύση του μοναχικού καβαλάρη  :sunglasses:

Υποτίθεται βέβαια πως εγώ πάω για κάτι πιο ρομαντικό, αλλά το πιθανότερο είναι να κάνω και βόλτες προς συγκεκριμένα club, μασαντζίδικα κλπ.

Παρεμπιπτόντως, ποιά είναι η γνώμη σας για αυτό εδώ το άρθρο;

Για μενα η Ταυλανδη(φανταζομαι και για αλλους)ειναι η Ιθακη μου...και δεν μιλαω μονο απο σεξουαλικης πλευρας....Βεβαβια τα τελευταια χρονια εχει"χαλασει".....αλλα για μενα παραμενει Το Νο1..

Φιλε μου...αυτο ειναι ταξιδι ζωης...θ'ανοιξεις πορτα που δυσκολα κλεινει...
Βεβαια,πρεπει να προσεχεις...δεν ειναι ολα αγγελικα πλασμενα εκει...υπαρχουν και οι "κακοτοπιες" και τα "ξεγελασματα"

Μην ξεχνας οτι θα εισαι σε μια ξενη χωρα που τους ξενους τους βλεπουν σαν εκατομμυριουχους....θα προσπαθησουν να σε ξεγελασουν,να σου την φερουν...Πιστευω οτι εχεις το μυαλο να καταλαβεις ποιοι θα στο κανουν....

Με το καλο να πας και να γυρισεις......αν μπορω να βοηθησω σε κατι,ευχαριστως να το κανω.....

Σε ευχαριστώ για τις ευχές, κι ελπίζω να συναντήσω κι εσένα, ή κι άλλους φίλους από εδώ εκεί, όταν με το καλό πάω, πιθανότατα το Δεκέμβρη.
Προετοιμασμένος είμαι, φυσικά, και για τις κακοτοπιές, κι ευτυχώς έχω ταξιδέψει αρκετά (ήδη από τα 18-19) στο εξωτερικό, κι έχω έτσι μια ιδέα του τί θα βρω στο δρόμο μου. Έχω δει και τα περισσότερα σχετικά βίντεο (και από το δικό σου κανάλι), για την Ταϋλάνδη, για να υποψιαστώ ακόμη περισσότερο :)

karampinas55

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
.                                                                                                                        Autos einai...ti na ginei kai xlase. ton dagosane pali!!!!!!!!!

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ΛΑΚΗΗΗΗΗ !! το μπουκαλι στον γιαννη να πας να το παρεις αν δεν το θες πετα το η κερασε το , μη το ψειρησουν τιποτα......απλες ξερεις αυτοι που τα σκορπαν χαχαχαχαχαχα

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Τυπε μου ευχαριστω για την απαντηση!

Η καλυτερη εποχη απο αποψη VFM ποια ειναι; Μηπως αξιζει να παω πιο μετα, αμα ειναι καλυτερα απο αποψη κοσμου και τιμων; Εννοειται πως δε θα παω μονος, ιδανικα θελω να κατεβουμε ομαδα 3 ατομων.

Φιλε μου...εγω που κατεβηκε φετος Μαιο το ευχαριστηθηκα.....καλος καιρος(μονο 1-2 μερες βροχη και αυτο λιγο)....οχι πολυς κοσμος και τιμες καλες

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255

Καλα θυμασαι Φιλε μου.....εγω ημουν....αλλαξαν πολλα την τελευταια στιγμη και ξανα απ'την αρχη...Τι να κανω???ειμαι Αγαπουλης!!
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Η καρδια τα φταιει ολα...η καρδια μου η σοροπα!!!
Παντως τον Γαμο δεν τον γλυτωνω...Ταυλανδη θα ναι....Ινδονησια θα'ναι...Φιλλιπινεζα θα'ναι...θα δειξει..
Παντως σιγουρα οχι ελληνιδα!!!!!!!!!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
ΛΑΚΗΗΗΗΗ !! το μπουκαλι στον γιαννη να πας να το παρεις αν δεν το θες πετα το η κερασε το , μη το ψειρησουν τιποτα......απλες ξερεις αυτοι που τα σκορπαν χαχαχαχαχαχα
Στεφαν...δεν ανοιγει το κλαμπ...εχουμε χουντα....10 η ωρα ολοι σπιτι!!!Ειμαι και ατυχος....Γκαντεμια!!!

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Με αφορμή μερικά ποσταρίσματα από φίλους που σχεδιάζουν το πρώτο τους ταξίδι για την χώρα των "χαμογελων", και την επαφή τους  με διάφορα σάιτ για γνωριμίες με κάθε λογής γκομενάκια έχω να παρατηρήσω τα εξής:
Καταρχήν προβληματίζομαι για όλα όσα κατά καιρούς γράφουμε όλοι οι παλαιότεροι για το ψάρεμα της Ταιλανδής γκομενίτσας, και αν θα πρέπει να συνεχίσουμε να το κάνουμε γιατί θεώρω ότι είναι αρκετά επικίνδυνο να χαντακώσουμε αρκετό κόσμο. Λόγω της αφραγκίας που μας δέρνει όλο και περισσότεροι νομίζουν ότι μπορεί να καβατζώσουν και 3-4 "νορμάλ" κορίτσια και έτσι είτε θα κατεβάσουν το κόστος του ταξιδιού είτε θα γνωρίσουν και την "άλλη" πλευρά της Ταιλάνδης.......
Για να φτάσουμε οι περισσότεροι στο  σημείο να κυνηγάμε τα "κανονικά" κορίτσια, το κάναμε αφού φάγαμε με το κουτάλι την Ταιλανδέζικη πουτανιά, γνωρίσαμε αρκετά καλά τα μέρη που κινούμαστε, μάθαμε όσα περισσότερα μπορούσαμε για την κουλτούρα και τον τρόπο σκέψης των ανθρώπων εκεί αλλά πάνω απ' όλα βάλαμε κανόνες τους οποίους τηρήσαμε  στο έπακρον.Με λίγα λόγια θεωρώ αδιανόητο αυτό που κάνει χαλαρά πχ  ο συνάδελφος "Φαντομάς" και μοιράζεται κατά καιρούς μαζί μας να το κάνει και κάποιος που η μόνη του επαφή με την χώρα πέρα από την επιθυμία του να την επισκευτεί είναι το ψάξιμο της στον παγκόσμιο χάρτη.
Για να μην το κουράζω παραπάνω θεωρώ πολύ επικίνδυνη την εικόνα που περνάει εδώ ότι όλες οι γυναίκες στην Ταιλάνδη είναι εύκολες.Τα έχουμε ξαναγράψει αλλά καλό είναι να τα ξαναλέμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom