Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ρε παιδες ξερει κανεις τον Χρηστο που εχει δωματια στο κο σαμουι να μας κανει καμια καλη τιμη για ενα διμηνο;

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
Φιλε Factor συνφωνω σε αυτο που λες 100%
Ρε παιδια δεν θελει επιστημη να ψυχολογησεις καποιες καριολες απο το thaifriendly,μη τρομαζεται τους νεους.
Εχω κανει απειρες φιλες στο facebook απο εκει μεσα και κανω chat και skype και βλεπω την καθημερινη τους ζωη.
Κινδυνοι και απατεωνιες παιζουν παντου σε ολο το πλανητη οπου και να πας απλα χεις και λιγο μυαλο μεσα σου.
Ο φιλος σκεφτεται παρα πολυ καλα.
2005 και 2007 ιδεα δεν ειχα για την χωρα και για τους κινδυνους και της απατες της πηγα με τοσες γκομενες και δεν μου ετυχε τπτ.
Και ολες freelancer.
Στους φιλους μου που ειμασταν μαζι τους ετυχε αλλα επαιξαν με την φλογα και τους το ειχα πει.
Ολα τραγικα τα παρουσιαζετε.
Ειπαμε παιζουν καποιοι κινδυνοι και καποιες απατες αλλα μην λεμε κιολας οτι αυτες στο thaifrindly ειναι και η οργανομενη μαφια της ταιλανδης.

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Πεσμας ρε αγαπουλη τυπε πως ειναι τα πραγματα κατω και πως προμυνηετε το μελλον και ασε τα μελο!!!
Φιλε....ειμαι ηδη Ελλαδα....τα πραγματα ηταν οπως τα αφησα..απαγορευση κυκλοφοριας απο 22.00 ως 05.00
Κλειστα Μπαρ,κλαμπς,στριπτηζαδικα(Ανοιγουν απ'τις 13.00 ως 22.00)
Απ'οτι ακουγεται οτι μεχρι τα μεσα της αλλης εβδομαδας αυτο θα εχει τελειωσει!!!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255

Οι χουνταρες μπλοκαραν την προσβαση στην ταυλσνδη της σελιδας της εφημεριδας.

Η προχωρημενη συζυγος του διαδόχου γιορταζε μόνο με στριγκακι τα γενέθλια του σκύλου της.

Πολύ προχωρημενος διάδοχος εύγε αντε με το καλό σύντομα και βασιλιάς
Αυτος που τραβηξε το βιντεο πρεπει να ειναι η τρελλος η πολυ γενναιος αλλα και πολυ τυχερος...γιατι αν το πιανανε δεν πιστευω να ζουσε για πολυ!!!
Παντως απ'οτι καταλαβα απο συζητησεις με Ταυλανδους δεν "πολυ γουσταρουν" τον Διαδοχο και πολυ!!!Ακουγονται πολλα γι'αυτον
Αλλα για το Γερο-Βασιλια...πινουν νερο στο ονομα του!!!!Εστω και αν ειναι "παροπλισμενος"....

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Καλησπέρα σας.

Ξεχώρισα τα πιο σημαντικά από όσα έγραψε ο φίλος love you sort time, αναφερόμενος κυρίως σε μένα, και τον ευχαριστώ.
Είναι, φυσικά, πράγματα που έχω κι εγώ σκεφτεί πολλές φορές, πριν προετοιμαστώ για το ταξίδι.

Να ξεκαθαρίσω, αρχικά, πως δεν μίλησα για "3 γκομενίτσες καβάντζα", τουλάχιστον με την έννοια που μπορεί να έχει κάποιος στο μυαλό του. Ούτε θέλησα να το παίξω "γαμάουα". Αυτό ήταν απλώς ένα μέρος από την χαλαρή απάντηση που έδωσα σε έναν φίλο, νωρίτερα. Το υπόλοιπο μέρος της απάντησης ήταν "είτε θα γίνω μοναχικός καβαλάρης". Προσωπικά, εχω δει το ταξίδι αυτό ως κάτι πολύ χαλαρό, του στυλ φυσιολατρεία πρώτα και μετά ρομαντική περιπέτεια ή εξερεύνηση της γλυκιάς πλευράς της Ταϋλάνδης μετά του αγοραίου έρωτος, βεβαίως. Γενικώς, ό,τι κάτσει, χαλαρά και άκρως τουριστικά. Μέχρι και η αγάπη μου για το Βουδισμό, δηλαδή, με έχει επηρεάσει στο να επιλέξω (εδώ και λίγα χρόνια) την χώρα αυτή, για τις επόμενες διακοπές μου εκτός Ελλάδας.

Θεωρώ, επίσης, σημαντικό, πως έχω επικεντρωθεί σε φοιτήτριες στην bkk (δεν σκέφτομαι δηλαδή καν να επισκεφτώ την Pattaya είτε καλώς είτε κακώς για αρχή), κατά τα διαδικτυακά μου φλερτ, όσο "αόριστο" ή "ριψοκίνδυνο" ή "τζαμπατζίδικο" ή δεν ξέρω τί άλλο, μπορεί να φανεί αυτό σε κάποιους. Πρώτα δηλαδή δημιουργώ φιλίες με αυτές τις κοπέλες, τις παρακολουθώ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθημερινά, συζητάμε για οτιδήποτε σημαντικό ή ασήμαντο, πολύ-πολύ συχνά, στην προσπάθεια, φυσικά, να "ψυχολογήσω" προσωπικότητες και καταστάσεις, έχοντας υπομονή και άνεση ελεύθερου χρόνου (που ευτυχώς ή δυστυχώς διαθέτω). Η "ερασιτεχνική" αυτή προδιεργασία, είναι για μένα σημαντική, χωρίς όμως να περιμένω να οδηγήσει με το ζόρι σε "ασφαλέστατα" συμπεράσματα. Ίσως μου πει ο φίλος love you sort time, πως δεν έχω την απαιτούμενη εμπειρία να την κάνω την προδιεργασία αυτή, και θα έχει -ξανά- δίκιο. Το θέμα της έλλειψης εμπειρίας, όμως, δεν θα με κρατήσει στην Ελλάδα, για να "κλαίω τη μοίρα μου" αιώνια  :). Ακριβώς γι'αυτό θέλω να πάω εκεί, σύντομα, για να την αποκτήσω σιγά σιγά την περιβόητη αυτή εμπειρία.

Φιλε μου..Πανε με το καλο και θα τα δεις ολα μονος σου..Μπορει εμεις εδω να λεμε τα δικα μας(ο καθενας οπως τα βλεπει απ'την μερια του)
1 ειναι σιγουρο...ειναι ταξιδι ζωης και μια εμπειρια που πρεπει καποιος να ζησει.....Αυτη η χωρα τα εχει ολα...και Φυσιολατρεια και Κοριτσια για γουστα αλλα και για ερωτα και αγαπη....it's up to you τι θελεις να κανεις
απλα πρεπει να προσεχεις(οπως ολες τις φορες)...

nothorny

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
13
Like
11.001
Πόντοι
5.784
Παιδιά έχουμε κανένα νέο για την κατάσταση στην Ταϋλάνδη και ειδικά στο Κο Σαμούι?? Την ερχόμενη Τρίτη φεύγουμε για το γαμήλιο και εχθές εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία η Κύπρος και, λογικά, σύντομα θα το κάνει κα η Ελλάδα.. Έχουμε τα τρεξίματα με τον γάμο, έχουμε και το άγχος μας με την Ταϋλάνδη.. Έχουμε χάσει την μπάλα..

dimitlakis

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Αυτος που το τραβηξε το βιντεο ,αυτοκτονησε, απο οτι μου ειπε η γυναικα μου.... :(

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Καπως καλυτερα νεα απο Thailand απο 28 Μαϊου αλλαζουν για ολη την χωρα οι ωρες απαγορευσης κυκλοφοριας.Η απαγορευση θα ισχυει απο τα μεσανυχτα εως της 4 τα ξημερωματα!

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Πολύ ενδιαφέρουσα η χθεσινοβραδινή εκπομπή του Σρόιτερ (Άλφα) σχετικά με έλληνες που ζουν σε μακρυνές χώρες ...
Τελευταίο μέρος αναφέρθηκε η Πατάγια (καμία αναφορά στη πορνεία) όπου ζουν κατα τα λεγόμενα της εκπομπής καμιά 200αριά έλληνες, κυρίως συνταξιούχοι οι οποίοι έχουν βρει το "τέλειο" μέρος για τα τελευταία τους χρόνια, αλλά και κάποιοι που έχουν επενδύσει επαγγελματικά κυρίως στον τουρισμό.
Όποιος έχει χρόνο αξίζει να το ψάξει...   

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Πολύ ενδιαφέρουσα η χθεσινοβραδινή εκπομπή του Σρόιτερ (Άλφα) σχετικά με έλληνες που ζουν σε μακρυνές χώρες ...
Τελευταίο μέρος αναφέρθηκε η Πατάγια (καμία αναφορά στη πορνεία) όπου ζουν κατα τα λεγόμενα της εκπομπής καμιά 200αριά έλληνες, κυρίως συνταξιούχοι οι οποίοι έχουν βρει το "τέλειο" μέρος για τα τελευταία τους χρόνια, αλλά και κάποιοι που έχουν επενδύσει επαγγελματικά κυρίως στον τουρισμό.
Όποιος έχει χρόνο αξίζει να το ψάξει...   

είναι προς το τέλος

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
χθες εγινε η εκπομπη? βλεπω λεει 27 Φεβρουαρίου
Επαναληψη ηταν?

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Η παταγια ειναι ενα μερος που μπορεις να ηρεμησεις,
Παει καλα ο τυπος?
Μιλαγαν για πατταγια και εδειχναν πλανα απο  βκκ,
Φαντομα εσυ ησουν μηπως..

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
αν εχει νιαμου το μερος κωστακη μου ενας συνταξιουχος και βεβαια θα ηρεμησει..

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
αν εχει νιαμου το μερος κωστακη μου ενας συνταξιουχος και βεβαια θα ηρεμησει..
Κατσε, μπερδεψαμε το νοημα της λεξης ηρεμια,
και στη Γαυδο ηρεμεις, και στην πατταγια,
Οχι εσυ, γενικα,
Παντως οποιος εχει ηρεμησει στην πατταγια ας το πει.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
Δεν ειπαμε να ξεσαλωνει στην walking,αλλα ενας αντρας εαν δεν εχει και μουνι διπλα του και οποιο θελει ειδικα εκει δεν ηρεμει.
Εκτος αν παει για μοναχος.
Στη γαυδο ηρεμια θα εχει αλλα θα τον φαει η μαρμαγκα και η  :bigdick: στο χερι.
Ενας μονιμος κατοικος εκει φυσικα θα κανει πιο νορμαλ ζωη απο μενα το φαλανγκ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom