Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
205
Πόντοι
21
Καλησπέρα σας.

Προς Railay έχει πάει κανένας, να μας πει εντυπώσεις;

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Καλησπέρα σας.

Προς Railay έχει πάει κανένας, να μας πει εντυπώσεις;
Απιστευτη παραλια.Απο τις ομορφοτερες που εχω επισκεφτει.Παραδεισος...
Ειχα παει με καραβακι απο Αο Νανγκ (Κραμπι).
Δεν εχει πολυ ανεπτυγμενες υποδομες..
Καμμια σχεση με παραλιες του Πουκετ ας πουμε..
Ειδα οτι παιζουν διαφορα resorts αριστερα και δεξια απο τη κεντρικη παραλια τα οποια απο οτι ειχα ψαξει ειναι πολυ χλιδατα και ακριβα..
Για honeymoon η για ολιγοημερη "απομονωση" με γκομενακι,ειναι super..

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Η παταγια ειναι ενα μερος που μπορεις να ηρεμησεις,
Παει καλα ο τυπος?
Μιλαγαν για πατταγια και εδειχναν πλανα απο  βκκ,
Φαντομα εσυ ησουν μηπως..
αστα τα χω βαψει μαυρα
αγορασα νεο αιπαντ γιατι το παλιο χαλασε και εχασα ολες τις γκομενες απο το line...καμια εκατοστη
αυτη τη μαλακια εχει το line, δεν ειναι οπως το skype...με το line οταν αλλαζεις συσκευη τα χανεις ολα συνηθως..
απο χτες το βραδυ προσπαθω να συμμαζεψω οτι μπορω απο τηλεφωνα και ολα τα dating sites...καταφερα και μαζεψα καμια 40ρια αλλα εχασα 3-4 σημαντικες γκομενες  :headbang:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
εσεις εκει στον ΑΛΦΑ βαλτε κανα τουρκικο γιατι απο σοβαρες εκπομπες δεν τοχετε

Andrew19

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Like
18
Πόντοι
1
Yparxoune kala nea akurw8hke to curfew stin Pattaya.
(H mporeite na to deite san kaka nea!)

Sorry den exw ellhnika edw pou eimai!

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Yparxoune kala nea akurw8hke to curfew stin Pattaya.
(H mporeite na to deite san kaka nea!)

Sorry den exw ellhnika edw pou eimai!
Άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας από σημερα για Παταγια, Πουκετ και Σαμουι.Βαζουν μυαλο ο τουρισμος ειναι η βαρια τους βιομηχανια..αντε και σε αλλες περιοχες

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Κατι ασχετο βρηκα για σαμουι condo 26τμ σε συγκροτημα στην περιοχη Bangrak με πισινα ιντερνετ πλυνηριο,satellite tv,ψυγειο,Air Condition,βεραντα με τιμη 385 ευρω το μηνα για high season.Εχω παει Ταυλανδη αλλα οχι σαμουι  λεει το νησακι για διαμονη 20-30 μερων ή θα βαρεθω την ζωη μου?

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Απιστευτη παραλια.Απο τις ομορφοτερες που εχω επισκεφτει.Παραδεισος...
Ειχα παει με καραβακι απο Αο Νανγκ (Κραμπι).
Δεν εχει πολυ ανεπτυγμενες υποδομες..
Καμμια σχεση με παραλιες του Πουκετ ας πουμε..
Ειδα οτι παιζουν διαφορα resorts αριστερα και δεξια απο τη κεντρικη παραλια τα οποια απο οτι ειχα ψαξει ειναι πολυ χλιδατα και ακριβα..
Για honeymoon η για ολιγοημερη "απομονωση" με γκομενακι,ειναι super..
Ετσι οπως τα λεει ο Πιπινο...και εγω απο Αο Ναγκ Πηγα....Παρα πολυ ωραια παραλια....δεν ξερω αν εχω τραβηξει κανα βιντεακι απο εκει...θα το

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Κατι ασχετο βρηκα για σαμουι condo 26τμ σε συγκροτημα στην περιοχη Bangrak με πισινα ιντερνετ πλυνηριο,satellite tv,ψυγειο,Air Condition,βεραντα με τιμη 385 ευρω το μηνα για high season.Εχω παει Ταυλανδη αλλα οχι σαμουι  λεει το νησακι για διαμονη 20-30 μερων ή θα βαρεθω την ζωη μου?
παρε play statiοn μαζι σου pc καμια 100 ταινιες dvd εργα ,ΤΣΟΝΤΕΣ φυσικα και αρκετα εως πολλα drugs για να περασεις καλα

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
παρε play statiοn μαζι σου pc καμια 100 ταινιες dvd εργα ,ΤΣΟΝΤΕΣ φυσικα και αρκετα εως πολλα drugs για να περασεις καλα
Ετσι,
Σα να λεμε παω σαντορινη αλλα θα μενω στη θηρασια,

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Ετσι,
Σα να λεμε παω σαντορινη αλλα θα μενω στη θηρασια,
Καταλαβα δεν λεει για τοσες μερες..ειναι too much.Pattaya δεν θελω τοσες μερες εχω παει...ειμαι και fun της φυσιολατριας Πουκετ που επισης εχω παει αλλα καθησα πολυ λιγο...με βλεπω να κοιταω μαλλον για κανα condo στο phucket για 20 με 30 μερες!

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Καταλαβα δεν λεει για τοσες μερες..ειναι too much.Pattaya δεν θελω τοσες μερες εχω παει...ειμαι και fun της φυσιολατριας Πουκετ που επισης εχω παει αλλα καθησα πολυ λιγο...με βλεπω να κοιταω μαλλον για κανα condo στο phucket για 20 με 30 μερες!

Για CHIANG MAI γιατι δεν κοιτας;

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16

ευχαριστα νεα !
(το γραφω και εγω  :P )
τελος απαγορευση κυκλοφοριας για τουριστικα μερη εδω και κανα δυο μερες !

παταγια σε ξεφρενους ρυθμους και παλι!

αν και πολυ κοσμος που δεν αντεξε τον περιορισμο των λιγων αυτων ημερων την εκανε για γειτονικα μερη !

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
205
Πόντοι
21
Για τον φιλο που ρωτησε για Railay...
Bρηκα τα βιντεο που τραβηξα πριν 2 χρονια......Ο καιρος βροχερος και συννεφιασμενος...Με το Τιλακ ξεκινησαμε απο Αο Νανγκ και πηγαμε Railay KAI Phra Nang....
απο Railay υπαρχει δρομος(μονοπατι) που βγαινει Phra Nang...Στο βιντεο θα δειτε ολη την διαδρομη

Σε ευχαριστώ για τα βίντεο! Σε ποιά εποχή πήγες; Από κόσμο τί έλεγε; Πολύς ή λίγος; Αυτό πάει κι ανάλογα με την εποχή, λογικά.

Απίστευτο μέρος φαίνεται.
Όταν είχα πρωτοδεί εικόνες, παλιότερα, είχα σχεδόν ανατριχιάσει, οπότε το έβαλα ως στόχο να πάω μια φορά.
Περίπου μια ώρα διαρκεί η πτήση από την πρωτεύουσα για εκεί, σωστά;
Είναι όμως όντως πολύ ακριβά εκεί (σε θέματα διαμονής), όπως έχω ακούσει κι όπως έγραψε πιο πίσω κι ο φίλος pipinomaniac.?

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Σε ευχαριστώ για τα βίντεο! Σε ποιά εποχή πήγες; Από κόσμο τί έλεγε; Πολύς ή λίγος; Αυτό πάει κι ανάλογα με την εποχή, λογικά.

Απίστευτο μέρος φαίνεται.
Όταν είχα πρωτοδεί εικόνες, παλιότερα, είχα σχεδόν ανατριχιάσει, οπότε το έβαλα ως στόχο να πάω μια φορά.
Περίπου μια ώρα διαρκεί η πτήση από την πρωτεύουσα για εκεί, σωστά;
Είναι όμως όντως πολύ ακριβά εκεί (σε θέματα διαμονής), όπως έχω ακούσει κι όπως έγραψε πιο πίσω κι ο φίλος pipinomaniac.?
το κραμπι ειναι το αγαπημενο μου, αλλα καλυτερα πηγαινε δεκεμβριο μεχρι μαρτιο που ειναι φουλ σιζον και δεν εχει βροχες, τωρα εκτος απ τις βροχες, θα εχει και λιγο κοσμο και θα βαρεθεις
πουκετ η σαμουι για την περιπτωση σου, σαμουι συνηθως λιγοτερες βροχες ιουνιο-αυγουστο

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Απο χθες "νομιμοποιήθηκε" η εικονική περήγηση του google maps...άρα όποιος θέλει μπορεί να κάνει μια βολτίτσα στη Beach Road ή της Walking Street της Πατάγια, απο την οθόνη του υπολογιστή του, αν και οι εικόνες είναι τραβηγμένες απο 2011...
Πολύ χρήσιμο για τα παιδια που ψάχνουν και ρωτάνε για ξενοδοχεία, αποστάσεις, κλπ.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Προπληρωνω ρεζερβαρω προγραμματιζω, ξενοδοχεια αεροπορικα κτλ καπου στα περιξ του πουκετ, αλλα (φτου ρε γαμωτο καντεμια ) πετυχαινω σουπερ κοντο πιπινι στο σουβαρναμπουμι που δεν μπορει να φυγει απο βκκ με τιποτα.
Τι κανω?

Το παραπανω διλλημα για οσους  νομιζουν οτι η ταιλανδη ειναι ενας συνηθισμενος τουριστικος προορισμος.που απαιτει προγραμμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom